Digidexo.com

Urter for å holde Kidney & Liver Clean

Nyrene og leveren er filtrering organer. Begge er viktige for selvrensing av kroppen. Nyrene filtrere blodstrømmen, mens leveren filtrerer ut skadelige stoffer fra andre områder av kroppen. Nyrefunksjon eller feilaktig funksjon av nyrene eller leveren gjør kroppen mer mottakelig for virus, bakterier og sykdom. Artikkelen "Urter og din leveren" på GMHC.org nettside sier, "Urter inneholder mange stoffer som er bra for kroppen og er derfor brukt i behandling av ulike sykdommer." Enkelte urter er spesielt anbefalt for rensing eller avgifte nyrene og leveren.

Uva Ursi

Mange naturmedisinere ofte foreslår UVA Ursi, vanligvis kjent som bearberry, som en stor urt for rensing. UVA Ursi er en antiseptisk, snerpende og antibakterielt middel, rapporterer VitaminsToHealth.com artikkelen "6 Urter for Nyre Cleanse." Nettstedet Herbs2000.com skriver: "Muligheten av bearberry å effektivt redusere det akkumulerte nivåer av urinsyre i kroppen er virkelig en bemerkelsesverdig og fordelaktig effekt." UVA Ursi brukes til å behandle mange betennelser i nyrene og urinveiene. Andre urter foreslått for nyrene som nesle, kjerringrokk, coach gress og persille er vanndrivende som forårsaker nyrene til å produsere mer urin, og dermed skylle ut giftstoffer. Alle disse urter er tilgjengelig på helse-butikker eller urt butikker. Kjøp dem i te eller supplement form. Hvis du bruker et supplement, starter på den laveste dosen du kan finne. Urter, men naturlig, er fortsatt medikamenter som kan forårsake bivirkninger. Se en herbalist hvis du har noen bekymringer.

Milk Thistle

Milk Thistle er en populær urt for leveren. Ifølge artikkelen "Urter og leveren din," melk tistel hjelper "for å stabilisere cellemembraner og begrense antall giftstoff som kommer inn i cellen." Denne urten er også antioksidant, beskytter leveren mot frie radikaler som kan skade leveren. Melk tistel hjelper også anspore til produksjon av nye celler i leveren. Andre urter som kan rense leveren er løvetann, lakris, burdock rot og gurkemeie. Ta disse urter, tilgjengelig i helsekostbutikker, som te eller kosttilskudd. Som med UVA Ursi, følg instruksjonene på etiketten og se en herbalist for anbefalte doser.

Ingefær

Ginger anbefales for både nyre og lever rensing. Ifølge artikkelen "Ginger" på Innvista.com nettsted, er ingefær et vanndrivende som stimulerer nyrene til å fjerne giftstoffer på en raskere hastighet. Artikkelen "Urter og din leveren" sier at ingefær har leverbeskyttende forbindelser. Ingefær hjelper også på fordøyelsen ved å stimulere galle flyte. Urten inneholder også antioksidanter som fjerner frie radikaler (eller skadelige stoffer). Ingefær er tilgjengelig i mange former. Den kan brukes i matlaging, som te eller som et supplement.