Digidexo.com

mat rangert etter tryptofan innhold

Mat som inneholder tryptofan

Tryptofan er en essensiell aminosyre som kroppen benytter for å behandle visse typer proteiner. Fordi kroppen ikke kan produsere tryptofan på egen hånd, må den motta den fra mat eller kosttilskudd. Spise en diett rik på dette viktige aminosyren er nødvendig for et sunt sinn og kropp.

Kjøtt

Tryptofan er ofte forbundet med kalkun på Thanksgiving, men rødt kjøtt, fisk og skalldyr, kylling og svinekjøtt koteletter er også høy i aminosyren.

Dairy

Melk, eggehviter og ost er all god kilde til tryptofan.

Andre kilder

Soyaprodukter, nøtter og frø er også høy i tryptofan. Frukt og grønnsaker inneholder den essensielle aminosyren er bananer, spinat og bønner.

Effekter

Tryptofan-rik mat kan faktisk gjøre at du føler deg bedre, som den menneskelige kroppen bruker aminosyren til å produsere serotonin og melatonin. Serotonin er et signalstoff ansvarlig for å heve humøret, produsere at "glad følelse", mens melatonin beroliger kropp og fremmer søvn.

Maksimere Absorpsjon

For å få mest ut av en diett høy i tryptofan-rik mat, spiser mat på tom mage for å støtte absorpsjon av aminosyrer. Også, spiser mat med høyt innhold av tryptofan alene for å hindre andre aminosyrer fra å forstyrre absorpsjon.

Hva mat å spise etter trening

Hva mat å spise etter trening


Mat er drivstoff og bør brukes som en kilde for næringsstoffer for kroppen, gjenopprette muskelglykogen som et middel for utvinning. Hvis målet ditt er å miste vekt, opprettholde vekt, øke muskelmasse eller trening for en utholdenhet hendelse, kan det etter trening mat som du velger hjelpe deg å nå det målet.

Karbohydrater

Muskler avhengige av karbohydrater for drivstoff. Den mest fordelaktige måltid for muskel utvinning etter utarbeider bør inneholde fire gram karbohydrater for hver ett gram protein. Raske fordøye karbohydrater, de som inneholder naturlig sukker som er mest effektive, for eksempel frukt og honning. Lisa Kovalovich Whitmore of Fitness Magazine anbefaler en oppskrift som kombinerer 8 gram gresk yoghurt, en halv kopp blandede bær med en teskje honning for en komplett karbohydrat-protein ratio for optimal utvinning.

Protein

Forbruker protein etter trening har mange fordeler. Protein gir aminosyrer, som er nødvendig for å gjenoppbygge skadet muskelvev fra intens trening og kan bedre immunforsvar. Protein i en flytende form er mest effektivt absorbert av musklene, for eksempel to kuler av myse, hamp eller ris proteinpulver blandet med usøtet mandel melk og en banan, som også vil gjen kroppens tapt væske. Andre alternativer Vervet av sports ernæringsfysiolog Nancy Clark i en artikkel for Active.com inkluderer hele korn toast med litt peanøttsmør, kornblanding med melk, eller en frukt smoothie, gjør opp forholdet på ca 40 gram karbohydrater til 10 gram protein.

Fat

Selv sunne umettede fettsyrer er viktig i dietten, bør fett minimeres etter trening. Fat bremser ned protein, karbohydrat, og næringsopptak av musklene. Totalt sett store mengder fett forbrukes etter trening kan avbryte fordøyelsen av næringsstoffer og langsom muskel utvinning.

Tid

Tidspunktet for en post-workout måltid er viktig for muskel utvinning og bør være alt fra 30 minutter til 60 minutter etter. Dette er den tid hvor musklene er i den mest optimale posisjon for å absorbere næringsstoffer. Ventetid for lang kan føre legemet for å lagre mat som spises som fett, i motsetning til å mate den til musklene. Til syvende og sist vil vente for lenge ha en negativ effekt på kroppen, og vil gjøre en trening mindre effektiv.

De beste mat å spise etter Running

Løping gir mange mennesker en mulighet til å ikke bare komme i form fysisk, men har et utløp for å føle seg bedre mentalt og takle stress. Mens sunn ernæring anbefales for alle, spesielt de som deltar i øvelsen, er det viktig at løpere forbruke ekstra næringsstoffer etter et løp for å hindre kroppen fra å miste verdifull muskelmasse og hydrering.

Hva skjer med kroppen mens Running?

I begynnelsen av et løp, hjertefrekvensen øker sammen med å puste. I denne fasen er kroppen bare avbrenning lagrer karbohydrater. Etter minst 20 minutter løping, beveger kroppen fra lagrede karbohydrater og begynner å brenne kroppen fett som brensel. Sammen med fett, kan kroppen forbrenne muskelmasse om syklisten ikke er riktig næring med matvarer som støtter langdistanse løping.

Næringsstoffer kroppen krever Etter en Run

Etter et løp må kroppen din gjenopprette energi til sine muskler og gjenopprette hydrering. Dette er grunnen til at det er ideelt å konsumere komplekse karbohydrater, protein og væske raskt etter å ha avsluttet en lang sikt. En sportsdrikk har den ekstra bonus for å gjenopprette kroppens elektrolytter, som er lett tapt mens svette.

Er et måltid eller snacks bedre?

Enten du spiser et måltid eller en snack etter en kjøre avhenger av dine individuelle behov og hvordan kroppen føles etterpå. Mange mennesker føler seg sulten når de fullfører et løp, noe som gjør det et bedre alternativ å konsumere et måltid som inneholder karbohydrater og protein. Andre mennesker føler seg mindre sulten når de fullfører et løp, å lage en smoothie eller liten snack et bedre valg.

Mat forslag

Et måltid forslag for etter en treningsøkt er en grønn grønn salat med rikelig med hakkede grønnsaker, som brokkoli, spinat og gulrøtter. Lean kyllingbryst, uten bein og hud, kan legges til salat og deretter en liten mengde olivenolje kan toppes på toppen for smaken. Personer som ønsker å konsumere mindre etter et løp bør prøve å passe så mange næringsstoffer i en smoothie som mulig. For eksempel, en blanding av lettmelk, bær, banan og proteinpulver gir kroppen alt den trenger i en lett fordøyelig form.

Liste over mat å spise etter en treningsøkt

Liste over mat å spise etter en treningsøkt


Du har nettopp fullført en annen krevende trening og lurer på hva slags mat, om noen, vil forsterke effekten av øvelsen og møte kroppens behov samtidig. For både menn og kvinner, ønsker du å tilstrebe en balanse samtidig unngå fett og behandlet sukker. Før du setter opp en detaljert ernæring plan for ditt treningsprogram, sørg for å konsultere legen din dersom du har spesielle diettbehov eller andre bekymringer.

Identifikasjon

Mens det er mange alternativer for post workout måltider og deres individuelle elementer, er det noen grunnleggende retningslinjer du bør følge. Et innlegg workout måltid bør være balansert med både proteiner samt karbohydrater. I tillegg kan det være lurt å vurdere å innføre matvarer rike på vannmengde og litt salt for å fylle opp de elementene som gikk tapt gjennom svette som du trente. Kort sagt, vil du magert kjøtt eller planteproteiner, sunne korn og potensielt noen form for trening supplement som et protein shake hvis du er fokusert på muskelutvikling.

Proteiner

Hva er bra etter trening proteiner er at det er mange å velge mellom. Du trenger ikke å kjede deg selv. Prøv lite fett og lite salt lunsj kjøtt; særlig elementer som kalkun skinke. Du kan også spise tunfisk eller kylling salat, forutsatt at du ikke har lagt mye mayo eller annet fetende agent. For vegetabilske proteiner, bønner er et flott alternativ, og det er velsmakende salater du kan gjøre fra dem. En annen god proteinkilde er egget. Prøv det hardboiled eller i en omelett. Hvis du ønsker å senke kolesterolet videre, bare konsumere de hvite.

Karbohydrater

Spise karbohydrater etter trening er et viktig tiltak som de bidrar til å gjenoppbygge glykogenreservene som finnes i musklene og leveren. Men om du ikke ønsker å inntaket stivt hvitt brød eller andre søtsaker og bearbeidet mel. I stedet gjør litt havregryn. Brun ris er et annet sunt alternativ for post workout karbohydrater. Hvis du foretrekker å spise brød, gjøre det til en hel hvete variasjon. Hele matvarer som poteter kan også hjelpe på grunn av det faktum at de gir sukker druesukker som er gunstig for kroppen din umiddelbart etter en treningsøkt.

Shakes

Protein shakes kan være en veldig bra supplement til treningen rutine. Myseprotein i særdeleshet er absorbert inn i kroppen på et høyere nivå enn noen annen form: omtrent 100 prosent. Djevelen som de sier derimot, er i detaljene. Sørg for å lese instruksjonene på disse produktene nøye fordi variasjonene er flere. Noen sier å drikke det fire ganger om dagen, mens noen bare to ganger. Andre sier før, under og etter trening, mens andre oppgir mindre. Enkelte rister vil råde deg til å blande med melk eller vann, mens noen oppgir bare melk. Enda viktigere, er hver shake designet for en bestemt type muskelvekst eller egnethet resultat, så les etikettene nøye og kontakt lege hvis nødvendig før konsum.

Fettfattig mat å spise etter galleblæreoperasjon

Personer med store eller overskudd av gallestein ofte gjennomgå en operasjon kalt en laparoskopisk kolecystektomi. Det er fjerning av galleblæren. Selv om det ikke er et nødvendig organ, er det noen diett endringer folk bør ta når de ikke lenger har en. Lav-fett matvarer er spesielt viktig for personer som har gjennomgått galleblæreoperasjon.

Funksjon

Galleblæren lagrer galle og regulerer det er fordeling når det gjelder tid til å fordøye maten. Det ligger under leveren og hjelper folk fordøye spesielt fet mat.

Betydning

Selv galleblæren kanskje ikke synes viktig for de med perfekt fungerende organer, kan folk som har gjennomgått en kolecystektomi si noe annet. Uten riktig galle distribusjon, kan spise fet mat skape diaré eller en samlet syk følelse.

Typer

Det finnes mange typer mat folk kan spise etter galleblæreoperasjon. Fersk frukt og grønnsaker er det beste fordi de inneholder nesten ingen fett. Magert kjøtt som kylling brystene er OK også. Sørg også for å spise magre meieriprodukter hvis du ønsker melk eller yoghurt.

Forebygging / løsning

Selvfølgelig er det tider når folk rett og slett har lyst til splurging og spise en fet pizza eller ferie måltid. Det er gallesyre kosttilskudd du kan ta for å hjelpe kroppen absorbere fett lettere for de sjeldne anledninger.

Fordeler

Mange ender opp med gallestein på grunn av sine dårlige, fet dietter. Å ha galleblæreoperasjon gjør dem ta et skritt tilbake og revurdere sine måltid planer. Galleblæren er ikke det eneste organ påvirket av fett. Hvis du må ofre din galleblæren for en wake-up call, det er mye bedre enn et hjerteinfarkt år ned linjen.

De beste mat å spise etter Kramper Mens Running

De beste mat å spise etter Kramper Mens Running


Mange matvarer bidra til å forhindre kroppen kramper ved berikende kroppen med sårt tiltrengte næringsstoffer. Sunn mat for krampe lettelse finnes i mange forskjellige former, fra juice til urter og alt i mellom. Blant de ulike alternativene, mat rik på kalium, magnesium eller vitamin C hjelper mer enn andre matvarer "Se referanse 1."

Kalium

Mat som er rik på kalium, men er ikke begrenset til bananer, brokkoli, solsikkefrø, bønner, belgfrukter, hele korn, og tørket frukt. Aprikoser har litt mer kalium enn andre tørkede frukter. Sea grønnsaker kan bli innarbeidet i mange retter og matvarer, og legger enda mer kalium og jod "Se referanse 2."

Magnesium

Matvarer rike på magnesium, men er ikke begrenset til salat, paprika, melasse, nøtter, sjømat og noen grønne bladgrønnsaker. De fleste av disse matvarer er best når inkorporert med andre kilder til anti-krampe næringsstoffer, så forsøke å kombinere dem.

Vitamin C

Grønne grønnsaker er også en god kilde til vitamin C. Brun ris, spirer av de fleste noen grønnsaker, brokkoli, tomater og grønn paprika inneholder målbare mengder av vitamin C, som kan hjelpe til å forebygge kramper. For å forbedre effekten, dryss litt urter, for eksempel løvetann, alfalfa, cayenne, eller timian i maten.

Hvordan Stopp Mat Cravings ved røykeslutt

Hvordan Stopp Mat Cravings ved røykeslutt


Mat cravings og vektøkning er de største årsakene til eks-røykere tilbakefall. Kroppen renser og renser urenheter etter at du har sluttet å røyke, og dine sanser av lukt og smak retur. Du kan ønske mer mat fordi de er mer tiltalende, og din munn og hender er ikke leker med sigarett lenger. Disse er fysiske og psykiske abstinenssymptomer som til slutt forsvinner, vanligvis innen to måneder etter at du starter en sluttet fritt program. I mellomtiden kan du kjempe mot mat cravings, gå ned i vekt og sparke en vane for siste gang.

Hvordan Stopp Mat Cravings ved røykeslutt

Hvordan Stopp Mat Cravings ved røykeslutt

•  Spis rikelig med fiber. Fiber gjør kroppen din til å føle fyldigere raskere under måltidene, og holder deg mett lenger. Bytt ut raffinert sukker med frukt og hvitt brød med hel-hvete valg. Legg ekstra grønnsaker med dine måltider, erstatte poteter og stivelsesholdige grønnsaker med grønne bladrike mat. Sunnere mat utfylle din sunnere, tobakk-fri livsstil.

sove minst åtte timer hver natt. Sleeping mindre kan gjøre deg begjærer sukkerholdig mat etter at du slutter å røyke og tappe energi i løpet av dagen, noe som gjør at du forbrenner færre kalorier. Bruke naturlige metoder for å sovne og forbli sovende. Unngå å få opp midt på natten for en matbit.

Spis flere små måltider om dagen, i stedet for tre store måltider. Ikke hopp over noen måltider i løpet av dagen. Skipping måltider kan føre til at du overspiser til neste måltid, eller fylle opp på kalori-laden side retter i stedet for slankere delene av måltidet. Kroppen kompenserer for den hoppet over måltid tidligere på dagen.

Snack på fingermat mellom måltidene, og unngå mat med høyt innhold av karbohydrater. Sukker fører til humørsvingninger og raske endringer i energinivå. Energinivået topper etter å ha spist et karbohydratrikt måltid, men dips kort tid etterpå, og etterlater deg sulten før neste måltid. Prøv gulrot og stangselleri.

Unngå å spise når du er sint eller følelsesmessig. Finne sunne mestringsstrategier, som for eksempel å gå en tur eller deltar på en yogatime. Prøv en anger management klasse på ditt lokale community college, eller delta i en støttegruppe for røykere slik at du kan finne kreative måter å håndtere følelser som passer din personlighet eller livsstil.

Delta i regelmessig mosjon eller spille en sport. Kroppen produserer endorfiner når du trener, og slipper feel-good hormon i blodet. Disse hormonene også hemme mat cravings og brenne ekstra kalorier i løpet av dagen, noe som gjør det lettere å kompensere for en feil når du skli inn i en mat craving. Trening passer også inn i sunn diett du tar i bruk ved å slutte å røyke.

Hint

  • Gjør endringer i små skritt. For eksempel, i stedet for å gi inn en sjokolade craving, lover deg at du vil spise en appelsin med noen sjokoladebiter. På denne måten trenger du ikke føle fratatt, og du til slutt ta bedre langsiktige matvalg. Hold små Lollipop for bekjempelse av fysiske og psykiske abstinenssymptomer fra røyking. Selv om godteri inneholder sukker, kan man lollipop mellom måltidene kjempe mat cravings og gi deg noe å gjøre med hendene. Den søte og tangy smaken henger en stund, og manøvrere lollipop i hånden og munnen gir en erstatning for denne tilbaketrekning symptom.
  • Før du tar noen supplement, konsultere legen din dersom du blir behandlet for en medisinsk tilstand, eller dersom du er gravid eller ammende.

Hva slags mat inneholder Vitamin B-2?

Vitamin B2 er også kjent som riboflavin, og er viktig for å hjelpe med kroppsvekst, røde blodlegemer, og med konvertering av karbohydrater til energi for kroppen. National Institutes of Health oppmerksom på at riboflavin er vannløselig, så det varer ikke i kroppen og bør etterfylles hver dag. Et balansert kosthold kan gi nok vitamin B2 daglig, spesielt fordi det bestemt næringsstoff kan finnes i et bredt utvalg av matvarer.

Plant kilder

Sopp, spesielt crimini sopp, er blant de beste kildene til vitamin B2 og de kan inkluderes i salater eller som ingredienser på pizza, i supper og andre retter. Varme sopp eller andre vitamin B2 kilder ikke utarme mat av deres vitamin innhold. Spinat er en annen god plante kilde, sammen med romanosalat, asparges, grønne grønnsaker og brokkoli.

Kjøtt Kilder

Kalv leveren er kanskje den beste kilden til vitamin B2, men det er ikke så populær som noen andre alternativer. Venison har også relativt høye vitamin B2 konsentrasjoner, som gjør okse indrefilet.

Meieri Kilder

Egg, yoghurt og kumelk er alle solide kilder til vitamin B2, men se på fettinnhold og oppsøke fettfri meieriprodukter når det er mulig. Geitemelk har litt mindre vitamin B2 enn kumelk, men er fortsatt et sunt valg hvis du foretrekker geitemelk.

Brød Produkter

Til tross for de sunne mengder vitamin B2 tilgjengelig i dyre, meieri-og plantekilder, brødprodukter fortsette å være der mange amerikanere får mye av sin vitamin B2. Behandlingen av hvetemel faktisk eliminerer mye riboflavin, så når du ser "beriket" brød og kornprodukter vet at en del av den berikelse er med vitamin B2.

Når du trenger mer vitamin B2

Tung trening, som for eksempel triatlon eller maraton trening, kan skape en større etterspørsel etter vitamin B2 i kroppen, så bør du vurdere å jobbe flere Riboflavin rike matvarer i kostholdet ditt hvis du jobber ut regelmessig. Også, kan tung alkoholbruk føre til vitamin B2 mangler. Selv om sjeldne, kan vitamin B2-mangel føre til en sår hals, hovne slimhinner og til og med hudlidelser.

Mat & Brain Power

Mat & Brain Power


Ifølge Everyday Health, har studier vist at dietter rike på visse matvarer kan øke hjernens funksjon og holde hjernen sunn som du blir eldre. Mange aldersrelaterte forhold kan påvirke hjernens evne til å fungere senere i livet. Konsentrer deg om å spise frukt, grønnsaker, fet kaldt vann fisk, nøtter, frø og hele korn, som disse matvarene gir viktige næringsstoffer for hjernens funksjon.

Antioksidanter og B-vitaminer

Sunn Holistisk Bo sier at oksidativt stress, en prosess der miljøgifter i kroppen skade celler, fører til en reduksjon i hjernens funksjon. Antioksidanter som vitamin C, vitamin E, beta-karoten, selen og kan redusere stress og aldring i hjernen på grunn av den oksydative prosess. Antioksidanter er vanlig i frukt, grønnsaker, nøtter og hele korn. B-vitaminer, for eksempel folsyre og niacin, kontroll inflammasjon og fremmer utvikling av nye hjerneceller.

Frukt, grønnsaker og belgfrukter

Komplekse karbohydrater er lange molekyler som tar lengre tid i kroppen til å bryte ned, forsyne kroppen og hjernen med brennstoff over en lengre tidsperiode. Matvarer som inneholder komplekse karbohydrater har en lavere glykemisk indeks. Frukt og grønnsaker er noen av de beste komplekse karbohydrater. Frukt som grapefrukt, epler, kirsebær, appelsiner og druer, og belgfrukter inkludert soyabønner, nyre bønner, kikerter og linser er sunne hjernen matvarer.

Nøtter og frø

Nøtter og frø er avgjørende for en sunn og velfungerende hjerne. Sunn Holistisk Bo sier at noen nøtter og frø er høy i omega-3, viktig for hjernens utvikling av et ufødt foster og voksende barnet. USDA Nutrient data Laboratory produserer et diagram av matvarer med høyest oksygen radikal absorbans kapasitet (ORAC). Dette er matvarer rangert etter deres antioksidant styrke. Nøtter, inkludert pekannøtter, valnøtter og hasselnøtter, er blant de høyeste notert på diagrammet.

Fisk og oljer

Hastigheten som hjerneceller kommuniserer med hverandre er viktig. Hvis kommunikasjonen er treg på cellenivå, hukommelse og svarene er treg også. Som mennesker alder, produserer hjernen mindre nevrotransmittere, forårsaker problemer med hukommelse og kommunikasjon. Ifølge Hver dag Health, omega-3-fettsyrer øker elektriske signaler mellom cellene, stabilisere cellemembraner og forbedre mentale konsentrasjon. Omega-3 fettsyrer er i fet kaldt vann fisk, som laks, bluefish, tune, makrell og sild.

Matvarer for å unngå

Øke hjernekapasiteten sier at akkurat som det finnes mat som øker hjernens funksjon, det er matvarer som reduserer hjernens funksjon. Kunstige søtstoffer, sukker og konditorfarge kan negativt påvirke hjernens makt. Disse produktene (spesielt mais sirup) er i mange matvarer og drikker som brus, frosting, prepackaged måltider og søtsaker. Alkohol, nikotin og andre medikamenter også redusere hjernens evne til å fungere.

Hva kan jeg spise på en klar væske kosthold etter Lap Band Surgery?

Legen din vil forskrive en klar væske diett for deg etter den første dagen eller to av din Lap-Band drift. De fleste pasientene følger den klare væsken kosthold i flere dager, og deretter gå videre til en "full" flytende diett som inneholder mer mat. Etter flere dager pass, kan du deretter legge enda flere matvarer i kostholdet ditt. Gitt den strenge arten av den klare væske diett, de første få dager er ofte de vanskeligste.

Den klare væsken Diet

En klar væske kosthold består av mat og drikke som er ekstremt lett for fordøyelsessystemet å behandle og vil forlate ingen ufordøyd spor i tarmen. Det er svært begrenset i naturen, slik at det bare kan brukes i noen dager, og bare av de som er vel-ernært; det vil ikke gi nok kalorier eller ernæring for kroppen din til å fungere i lengre perioder av gangen.

Etter Lap-Band prosedyre, vil en klar væske diett gjeninnføre fordøyelsessystemet til mat som er lett å fordøye. Dietten gir også sårt tiltrengte elektrolytter, hydrering og små mengder energi, slik at du kan gjenopprette.

Matvarer tillatt på en klar væske diett

Elementer som du kan konsumere på din post-prosedyre klar væske diett inkluderer rent vann, cellulose-fri fruktjuicer, cellulose-fri lemonade eller frukt punch, sportsdrikker, vanlig gelatin uten frukt eller andre tilsetningsstoffer, vanlig klar buljong, honning, vanlig frukt juice is spretter gratis frukt biter eller andre tilsetningsstoffer, svart kaffe og vanlig te.

Noen klar væske diett planer tillater brus som skal forbrukes, men dette vil ikke være sant for deg etter at du har hatt Lap-Band prosedyre. Carbonation i brus kan forstyrre din Lap-Band og forårsake ubehag.

Hvorfor en klar væske diett er foreskrevet

En klar væske diett vil bli skrevet ut til deg etter at du mottar Lap-Band prosedyre fordi magen trenger tid til å gro og bli vant til Lap-Band selv. "Ekte" mat vil bli innført svært langsomt tilbake i kostholdet ditt.

Den klare væsken kosthold følges vanligvis for bare et par dager. Etter dette vil du sannsynligvis fortsette til en "all-flytende diett", som vil tillate meieri elementer som kumelk og iskrem, most frukt, pudding, smør, juice med fruktkjøtt, kremet suppe, havregryn, protein shakes og havregrøt eller krem av hvete.

Hva mat eller drikke senker blodtrykket betydelig?

Diet er en viktig faktor i å kontrollere høyt blodtrykk og dens skadelige virkninger. Å senke blodtrykket, hva du ikke spiser er like viktig som hva du gjør siden en diett høy i natrium, kan kalorier og fett føre til høyt blodtrykk, ifølge American Heart Association.

Salt

Natrium får kroppen for å beholde fluidum, tvinger hjertet til å arbeide hardere og øker sannsynligheten for høyt blodtrykk. For å unngå unødvendig salt inntaket, velger ferske matvarer enn bevarte eller pakket mat; når du må kjøpe pakket mat lete etter dem som er merket "no salt lagt til."

Fett og kalorier

Overvektige mennesker er mer sannsynlig å utvikle høyt blodtrykk så fokus på mat som er lav i mettet fett og kalorier og høy i fiber, protein og næringsstoffer for å holde deg full.

Kalium

Kalium kan minske de negative effektene av natrium slik at en diett for å redusere eller forebygge høyt blodtrykk bør inneholde rikelig med høy kalium matvarer som bananer, poteter, spinat, appelsiner, tomater og sopp.

Magnesium

Magnesium er et annet viktig næringsstoff som kan bidra til å senke blodtrykket; spinat, bønner, brokkoli og gresskarkjerner er gode kilder til magnesium.

Kalsium

Ifølge Colorado State University, kan lavt kalsiuminntak øker risikoen for høyt blodtrykk, så spiser rikelig med kalsium fra bønner, spinat, forsterkede frokostblandinger og redusert fett meieriprodukter.

Å spise frukt og yoghurt etter trening

Å spise frukt og yoghurt etter trening


Spise etter en knallhard treningsøkt er like viktig som å spise før det. Musklene trenger drivstoff for å gjenopprette glykogenlagrene som du forbrenner under trening. Eating hjelper utøvere holde energinivået opp etter en anstrengende treningsøkt. Frukt og yoghurt er gode mat å spise etter en treningsøkt rutine. Selv om du ikke er sulten etter trening iherdig, spise minst litt mat og rehydrere.

Tørket frukt, epler og appelsiner

Muskler må lade opp batteriene etter en treningsøkt. Tørket frukt inneholder karbohydrater som kroppen din trenger for å fylle drivstoff musklene. Å spise en 1/4-cup servering av tørket frukt er et sunt snack etter en anstrengende trening. Å gjøre stien blanding ved å legge en rekke nøtter med tørket frukt er et annet sunt alternativ. Andre frukter som gjør sunne snacks etter trening er epler og appelsiner. I tillegg til å hjelpe kroppen din refuel, disse fruktene har vitaminer som kroppen bruker for å fungere skikkelig. Fordelen med å spise tørket frukt er bekvemmelighet. De trenger ikke ødelegge så raskt som frisk frukt og er lettere å pakke for snacking. Tørket frukt også gi kroppen din med en klar kilde til energi, noe som er nødvendig etter en anstrengende treningsøkt.

Yoghurt

Yoghurt inneholder kalsium og protein samt vitamin D for å bidra til å styrke skjelettet. Sterkere bein redusere risikoen for skader under trening rutiner og gi bedre ankere for musklene. Yoghurt inneholder også B-vitaminer, mineraler og omega-3 fettsyrer. Å spise yoghurt etter trening hjelper med muskel reparasjon, men også reduserer risikoen for hjertesykdom. Unngå fet mat etter en treningsøkt fordi kroppen din ikke kan lett absorbere og fordøye dem.

Yoghurt og frukt Together

Yoghurt er lav i fett, men rik på protein og lett for kroppen å absorbere etter trening, CanadianLiving.com notater. Yoghurt inneholder også bakterier som hjelper på fordøyelsen. Dette betyr at det å spise yoghurt sammen med frukt etter trening hjelper kroppen lettere tar opp næringsstoffer. Dette er spesielt nyttig for folk som ønsker å bygge muskler fordi yoghurt inneholder aminosyrer som hjelper i muskel reparasjon. Legge frukt å yoghurt videre beriker sitt næringsinnhold, men også bidrar til å gi kroppen din en sårt tiltrengt energi boost etter en treningsøkt.

Timing

Spis innen to timer etter trening. Bortsett fra å hjelpe kroppen din erstatte tapt energi, spise også bidrar til å hindre muskelnedbrytning og stimulerer proteinsyntese, FitDay.com notater. Å spise frukt og yoghurt etter trening hjelper også hastighet utvinning og minimere sårhet senere. Den optimale vindu der du kan spise etter trening er innen 30 minutter av etterbehandling. Gjør du det hjelper kroppen din å maksimere effekten av øvelsen rutine og øker sportslige prestasjoner.

Hvordan Heal sykdom ved å spise rå mat

Rå mat gir den reneste ernæring tilgjengelig. Millioner av mennesker over hele verden har leget seg av alvorlige sykdommer ved å endre sitt kosthold for å utelukke kjøtt og meieriprodukter, og omfatter kun friske, rå frukt, grønnsaker, nøtter og frø. Denne dietten gjør at kroppen kan absorbere maksimal ernæring nødvendig for healing og reduserer mengden av giftige kjemikalier som forbrukes.

Hvordan Heal sykdom ved å spise rå mat

Transition Sakte

eliminere bearbeidet mat fra kostholdet ditt. Dette betyr å kutte ut alt som kommer i en boks, boks eller flaske. Alle bearbeidet mat inneholder giftige kjemikalier som brukes til å bevare mat og gjøre dem smake bedre. Erstatte disse matvarene med hjemmelagde versjoner, laget av ferske råvarer.

Legg til flere rå matvarer i kostholdet ditt. Begynne å ha et par biter av frukt eller en grønn smoothie til frokost. Legg en salat eller gulrot pinner til lunsj og legge blandet salat til middag hver kveld.

Eliminer kjøtt fra kostholdet ditt. Kommersielle kjøtt er lei antibiotika, og injisert med hormoner. Disse kjemikaliene bo i dyrekjøtt, selv etter at den er drept og behandlet. I tillegg er kommersielle kjøtt injisert med saltløsning og impregneringsmidler som det er behandlet for salg. Slike kjemikalier kan også forårsake sykdom i menneskekroppen.

Sett kjøtt med nøtter og frø retter.

Sørg for å drikke minst ½ liter rent vann hver dag.

Avgifte kroppen din

Eliminer korn og stivelsesholdige grønnsaker fra kostholdet ditt.

Øk renset vann inntaket til ca 1 liter hver dag.

Øke antall grønne smoothies du drikker. Eller, øke mengden av greener du spiser.

Velg din detox-metoden. Noen bruker Apple detox, annet bruk en vannmelon detox, og atter andre bruker Master Cleanse programmet.

Følg din valgte detox metode for den anbefalte mengden av tid, eller til tungen er rosa igjen.

11. Gjeninnføre mat sakte etter din detox. Begynn med juice og grønne smoothies.

Opprettholde en Raw Food Diet

Spis rå mat som du liker.

13 Må de fleste av dine matvarer enkel, men ikke viker unna "gourmet" rå mat.

Legg til super mat til kosthold, som Flax, Gogi bær og hamp frø.

Opprettholde vanninntaket.

Varier maten du spiser og hvordan du spiser dem til å oppnå optimal ernæring og unngå å bli lei.

Gjenta trinn 2 hver par måneder før du er helt leget.

Hint

  • Tillat fire til seks uker for hvert eliminering skritt i § 1, for å gi kroppen din og smaker tid til å tilpasse seg de nye matvarer.
  • Noen mennesker gjør colonics mens de gjør detox, men det er ikke absolutt nødvendig.
  • Mange rapporterer økt energi, økt vitalitet, bedre hud og økt libido, sammen med overordnede organ helbredelse fra rå matvarer.
  • Sørg for å spise nok kalsium, fosfor og magnisium inneholder matvarer.
  • Du kan ha detox symptomer under noen fase av denne prosessen. Ikke mist motet av dette, betyr det at kroppen din er å bli kvitt giftstoffer som har vært å gjøre deg syk.
  • Kvinner må være sikker på å innlemme nøtter, frø eller fet grønnsaker, som avokado i sine dietter. Mangel på fett vil forårsake menstruasjon for å stoppe.

Mat du kan spise før sengetid

Mat du kan spise før sengetid


Mat virkninger hver kroppslig funksjon, herunder gi den energien som er nødvendig for å utføre daglige aktiviteter. Mat spiller også en viktig rolle i søvnkvalitet. Hva du spiser før sengetid kan avgjøre om du sovner lett og få avslappende søvn eller om søvnen blir forstyrret av mat-relaterte problemer. Spise riktig nighttime mat i riktige mengder kan hjelpe deg å unngå noen vanlige søvnproblemer, som for eksempel våkenhet, fordøyelsesbesvær og hyppige turer på do.

Mat som inneholder tryptofan

Tryptofan er en aminosyre som fører til at produksjonen av serotonin og melatonin, kroppens søvninduserende kjemikalier. Å spise mat med høyt tryptofan i kveld kan gjøre det lettere å sovne ved å gjøre flere tryptofan tilgjengelig for hjernen for produksjon av disse kjemikaliene. Tryptofan finnes først og fremst i proteinrik mat, for eksempel magert kjøtt, meieriprodukter, mutter Butters, bønner og soyaprodukter. Hele korn, som brød, frokostblandinger og brun ris også er høy i tryptofan.

Karbohydrater

Karbohydrater forbedre søvnfremkallende fordelene av tryptofan ved å stimulere frigjøring av insulin, som fjerner aminosyrer som kan konkurrere med tryptofan fra blodet. For å få mest mulig ut av tryptofan-holdige matvarer, kombinere dem med sunne karbohydrater, som hele korn brød eller knekkebrød, granola eller frukt. For eksempel spise en liten mengde av kalkun eller peanøttsmør på en skive helkornbrød.

Kalsium

Kalsium hjelper også hjernen bruk tryptofan å lage melatonin. Dette gjør meieriprodukter, som inneholder både tryptofan og kalsium, gode valg for å spise før sengetid. Noen gode meieri alternativer for nighttime snacking inkluderer lettmelk, ost, cottage cheese og yoghurt.

Deler Matter

Moderasjon er viktig når du spiser før sengetid. Tunge måltider bør unngås rett før sengetid fordi fordøyelsen kan forstyrre søvnen din. Men du kan også ha problemer med å sovne hvis du går til sengs sulten. Et lett måltid eller snack er vanligvis det beste alternativet.

Hva skal unngås

Unngå krydret mat, koffein og alkohol før sengetid. Krydret mat kan utløse fordøyelsesbesvær, som kan holde deg våken eller forstyrre søvnen din. Koffein fører til våkenhet og vanligvis forblir i systemet i minst seks timer. Mens alkohol kan hjelpe deg med å slappe av, noe som gjør det lettere å sovne i starten, det fører også til forstyrrelser i kroppens normale søvnsyklus, noe som kan resultere i mindre avslappet søvn. Du kan også være lurt å begrense væske forbruk på kveldene hvis hyppige turer på do holde deg våken om natten.

Før og etter Raw Food Diet

Før og etter Raw Food Diet

Hva er Raw Food Diet?

The Raw Food Diet har fått en stor tilhengerskare i det siste tiåret. Raw food er mat som ikke har vært oppvarmet, kokt eller behandlet i løpet av 116 grader F. Når maten er oppvarmet forbi 116 grader C, er viktige enzymer og næringsstoffer tapt. De enzymer som er i mat bidra til nedbrytning på en slik måte at frigjør energi i legemet og fører til mange helsemessige fordeler.

Før Raw Food Diet

Det finnes mange historier om mennesker som har rå mat transformasjoner etter å ha tilbrakt en måned på diett eller endre sin livsstil helt. Før dietten, de snakker om å ha vekt kamper, sukker cravings, problemer med kolesterol, helseproblemer som kreft eller skjoldbrusk problemer, treghet og migrene. I 2004, nesten 65 prosent av amerikanerne har gjort en innsats for å miste noen form for vekt.

Under Raw Food Diet

Den første par uker på diett som er mest vanskelig. Det er krav til tilberedt mat, forekomster av tørr hud, og sult hvis du ikke er lett i stand til å konsumere 2000 US Food and Drug Administration (FDA) anbefalte daglige kalorier. Men det er også et utbrudd av energi og utholdenhet forbedring som skjer nesten med en gang. De fleste som holder seg til en rå mat diett for en viss mengde tid har en moderat til betydelig vekttap

Etter Raw Food Diet

Det er en stor kontingent av folk at dette trinnet ikke eksisterer for; nemlig, fortsetter de å leve en rå mat livsstil, og de har store samfunn som vi liker det Raw som bidrar til å organisere rå potluck middager og rå mat grupper. En av grunnene til at folk holder seg på diett er fordi de opplever en stor nedgang i energi når de går tilbake til kokt mat og i noen tilfeller, selv en umiddelbar sykdom. En annen grunn er at mange som har suksess på rå mat diett har ikke har på langt nær så mye suksess på andre dietter, slik at de ønsker å være med en livsstil som vil hjelpe dem til å holde vekten av. Som med de fleste dietter, vil vende tilbake til normale spisevaner til slutt føre til en gevinst i noen om ikke alle av vekten, og det vil føre til de samme energinivå.

Hvordan ta vare på tennene etter oral kirurgi

Hvordan ta vare på tennene etter oral kirurgi


Ta vare på tennene er svært viktig del av personlig hygiene. Børsting to ganger om dagen og se en tannlege en gang i året kan holde tennene i god stand slik at de vil vare livet ut. Noen ganger, skjønt, selv god tannpleie hindrer ikke behov for oral kirurgi. Dette kan omfatte rotfylling, tanntrekking eller periodontal tannkjøtt leting. Ta vare på tennene etter operasjonen er viktig for å minimalisere smerte og fremme helbredelse av området.

Bruksanvisning

Etter-Care of Dental Surgery Hjelper Healing

•  Forstå at det ikke er uvanlig å ha smerter etter anestesi begynner å avta. Ta en resept smerte pille en time etter operasjonen, slik at den overlapper den injeksjon. Fortsett å bruke som anvist. Dagen etter, kan Tylenol nok hvis smertene har gitt seg.

Ikke røyke, bruke et strå eller skylle munnen. Hver oral kirurgi kan være forskjellig, men instruksjonene for ettervern er i hovedsak den samme.

Rest med liten eller ingen aktivitet i ca to dager. Dette er for å sørge for at det ikke er rester av blødning. Du vil sannsynligvis ikke lyst til å gjøre mer enn å se på TV uansett.

Plasser en ispose (frosne erter fungerer), umiddelbart over området i 20 minutter på og 10 minutter-off for den første dagen. Dette vil redusere hevelse.

Ha en flytende diett for den første dagen, og en myk diett neste dag, unngå å tygge på det området av kirurgi. Matvarer som kokt korn, potetmos, eplemos, jello, puddinger, mashed bananer og rømme er akseptable. Unngå alle varme drikker eller supper.

Hint

  • En av de beste myk mat å ha etter kirurgi er en Frosty. Det er kjøling, forfriskende og mettende. Kjøp en pakke med instant potetmos som trenger bare for deg å legge vann og plasser i mikrobølgeovnen. Isen er flott. Det er kjøling på tannkjøttet.
  • Med mindre annet er beskrevet, er det best å forlate området av kirurgi alene for en dag. Neste dag, børsting og skånsom skylling med varmt saltvann anbefales. Følg din egen legens instruksjoner for de beste og raskeste healing resultater.

Foods å spise etter en Gastric Bypass

Mengden og type mat som er tillatt er begrenset etter gastrisk bypass kirurgi for å la magen for å helbrede. For å kunne gjenopprette fra gastrisk bypass kirurgi, følge en streng diett av klare væsker, etterfulgt av innføringen av most og myk mat. Drikk rikelig med væske for å la maten å bryte ned. Dette reduserer også gastric bypass komplikasjoner, inkludert magesmerter og ubehag.

Stage I

Konsumere klare væsker under den første fasen av gastric bypass utvinning. Den første fasen av gastric bypass utvinning varer en til to dager etter operasjonen. Jackson Siegelbaum Gastroenterology offisielle nettside anbefaler sipping på vann, sukkerfri saft, klar kjøttkraft og noncarbonated diett brus.

Stage II

Konsumere måltid erstatning væsker etter den første fasen av gastric bypass gjenopprettingen er fullført. Sikre, Sustacal eller Carnation Instant Frokost er eksempler på måltid erstatning væsker. Drikk disse væsker for en til to uker.

Stage III

Begynn en myk og most mat diett etter endt måltid erstatning diett. Most mat inkluderer eggerøre, cottage cheese og barnemat. Ifølge Mayo Clinic, maten må bestå av en jevn pasta eller væske uten distinkte eller harde deler. Følge dietten i tre til fire uker.

Stage IV

Begynn å innføre myk mat. Spis mat som er myk eller mør og lett å tygge, for eksempel hermetisert tunfisk, dampede grønnsaker eller kjøttdeig. Fokusere på å spise mat med høyt proteininnhold, som for eksempel kjøtt eller melkeprodukter; de hjelper kroppen reparere seg selv etter operasjonen. Spre ut mat til 3-6 små måltider per dag, hvert måltid ikke større enn 60 gram. Tygg maten grundig for å sikre at det fordøyer lett.

Hva er den kjemiske Hazard av vaskemiddel på mat?

Hva er den kjemiske Hazard av vaskemiddel på mat?


Vaskemidler er avsatt på matvarer gjennom oppvaskmidler og rensing av frukt og grønnsaker. Kjemikalier er igjen på våre retter og på vår mat selv etter kraftig vask. Det er noen veldig usunne ingredienser som oppvaskmiddel kan legge til maten vår uten vår realisering.

Hva er i vaskemiddel som er potensielt skadelig

Kjøkkenutstyr, klær og leker kan inneholde den antibakterielle og soppdrepende middel triklosan, som gjør antibakterielle såper, tannkrem, oppvask vaskemidler og hånd såper. Det er foreløpig ingen bevis for at vask med produkter som inneholder triklosan eller andre antibakterielle ingredienser renser mer effektivt enn å vaske med vanlig såpe og vann.

Kloroksylenol, også kjent som PCMX, og ammonium-klorid, dannes fra klor. En eller begge av disse kan finnes i hånd såper og parabol vaskemidler. Klor når den kombineres med triclosan blir klorofyll. Klor når den aktiveres av varmt vann kan føre til irritasjon i øynene og pustevansker.

Ammoniumforbindelser kan havnen potensielt skadelige bakterier hvis forsiktighet ikke utøves i lagring.

Virkninger av Triklosan

The Food and Drug Administration (FDA) har inngått samarbeid med andre føderale etater for å teste effekten av triklosan. Forskere har funnet ut at babyer som er matet morsmelk er eksponert for triklosan gjennom sin mor. FDA dyreforsøk har funnet at triklosan har endret hormonregulering; men ingen konklusjoner har blitt presentert at det er negative effekter for mennesker. Noen forskere diskuterer virkningen av antibakteriell midler, slik som triklosan, siden det menneskelige legeme trenger bakterier for å bygge opp immunitet.

Effekten av PCMX og salmiakk

Klor og klorgass er meget giftige. Både PCMX og salmiakk er laget av klor, derfor utvise ekstrem forsiktighet ved bruk av disse. Mange oppvask vaskemidler inneholder en tørr form av disse som blir aktivert når den kombineres med vann. Når de er oppvarmet eller utsatt for damp at de forsvinner inn i luften lettere. Tatt hensyn til dette, hvis du kjører oppvaskmaskinen og bruke varmt vann, damp som slipper ut hvis du åpner døren mid-cycle vil inneholde potensielle irritanter for øynene og huden.

Konklusjon

Det finnes mange potensielt skadelige ingredienser i oppvaskmiddel. Inntar klorderivater eller triklosan kan være skadelig. Ideelt sett ville det ikke være noen rester på oppvasken etter vask med disse produktene, men dessverre mange ganger er det en rest. FDA og andre organisasjoner har fastslått at de gjenværende mengder av triclosan og klor er så liten at de ikke er skadelig, men forskere er opptatt med en langsom poisening av menneskekroppen.

Alternative alternativer

Hvis du er bekymret for å bruke elementer som inneholder triklosan i din husstand, bare bruke såpe og vann i stedet for antibakteriell håndsåpe. Du kan kjøpe mat fra økologiske leverandører som ikke har blitt sprayet eller vasket med eventuelle vaskemidler. Oppvaskmiddel kan gjøres hjemme ved hjelp av en kombinasjon av boraks og natron.

Ting å spise etter vekttap kirurgi

Vekttap kirurgi er en prosedyre som er utformet for å redusere vektrelaterte helseproblemer, ifølge Mayo Clinic. Kirurger foretrekker å bruke gastric bypass kirurgi, som er sikrere og har færre komplikasjoner enn andre prosedyrer, forklarer Mayo Clinic. Under denne prosedyren, endrer kirurgen utformingen av fordøyelsessystemet, noe som begrenser mengden mat en person kan fordøye - noe som resulterer i vekttap. Etter operasjonen, men det er viktig å forstå kosthold endringer for fremtiden.

Milde Liquids

Etter gastrisk bypass kirurgi, vil du tilbringe de første dagene forbruker ikke-kullsyre klare væsker. Når du er i stand til å tolerere væsker, kan sykehuset anbefaler å innføre mer variasjon i væsker og halvfaste retter, for eksempel: buljong, melk, sukker-fri gelatin og juice som ikke har tilsatt sukker.

Mashed og Pureed Foods

Hvis flytende matvarer tolereres godt, vil en lege anbefale å innføre most mat, for eksempel magert bakken kjøtt, eggehviter, myk frukt og kokte ned grønnsaker. Gjør disse matvarene lettere å fordøye ved vanning dem ned med vann eller fettfri melk.

Myke Solid Foods

Ifølge Mayo Clinic, etter åtte uker, kan pasienten gå over til å spise fast føde. Hvis mat er fast, men prøv mose dem opp litt for å gjøre det lettere på fordøyelsessystemet. Unngå mat med en crunchy tekstur, som nøtter og popcorn. Kullsyreholdige drikker bør også unngås fordi de irritere magen.

Tips for enklere Fordøyelse

Spise og drikke sakte kan unngå fordøyelseskanal opprørt, ifølge Mayo Clinic. Ved å spise, tygge maten godt, og planlegger å ta minst 30 minutter å spise. Også når introdusere nye matvarer, introdusere bare en om gangen, så hvis du opplever oppkast eller diaré, kan du isolere problemet. Unngå mat med høyt fett og sukker, og velg magre magre alternativer i stedet.

Spise høy-protein mat umiddelbart etter operasjonen er en også en god ide, ifølge Mayo Clinic. Protein bidrar til å lege sår og gjenvekst vev i kroppen.

Virkninger av Yerba Mate

Yerba mate er et lite tre som er innfødt til subtropene i Brasil, Argentina og Paraguay. Det er et medlem av den eviggrønne familien, og ble brakt til moderne sivilisasjoner av urbefolkningen i Paraguay. For mange århundrer, ble Yerba Mate kalt drikke av guder på grunn av de mange helsemessige fordelene det gir.

Oral Health

Yerba Mate inneholder polypheols, som også finnes i te, og de hindre vekst av bakterier som er ansvarlig for stygg lukt som kan komme fra munnen.

Vekttap

I året 2000 leger i Europa utført en studie hvor de kombinerte Yerba Mate, Guarana og Damiana for vekttap. Hva studien viste at kombinasjonen av disse tre forbindelser forsinket gastrisk tømming betydelig redusert tid til å oppfattes fylde og øket betydelig vekttap i løpet av en 45-dagers periode. Denne studien ble utført av Charlottenlund Medical Center i Danmark.

Mental Clarity

Selv om Yerba Mate koffein har samme innhold som kaffe, er stimulering det forårsaker balansert av næringsinnholdet i anlegget. De som konsumerer Yerba Mate erfaring et skarpere sinn, bedre årvåkenhet og skarphet og mer energi. I kliniske studier av deltakere som var følsomme for koffein, forskere funnet ut at med Yerba Mate, opplevde de alle av fordelene med Yerba Mate koffein innhold ennå ingen av de sterke bivirkninger forbundet med koffein.

Redusert trøtthet og økt energi

På grunn av stimulering av sentralnervesystemet, omfatter Yerba Mate metabolske virkningen av kroppens evne til å opprettholde en aerob nedbrytning av karbohydrater under trening. Dette betyr at en person tar Yerba vil brenne flere kalorier under trening, som da vil øke effektiviteten av hjertesystemet og utsette den naturlige oppbygging av melkesyre som finner sted når en person trener.

Hjelper Elimination

Yerba Mate ble tradisjonelt brukt i Sør-Amerika som en behandling for gastrointestinale problemer. En studie gjort i Buenos Aires, Argentina, viste at Yerba Mate fører til en økning i strømmen av galle og forbedre intestinal transitt.

Yerba feil

Yerba Mate er ikke en organisk urtete. Herbal betyr iboende koffein-fri.
Vanlige feilstavinger av yerba mate er erba kompis, yerbah kompis, yerba madte, yerba matr, yerba matt og yerpa matt.