Digidexo.com

Hvordan behandle Eksem i genital regionen

Det er mange ting som forårsaker eksem, inkludert vanlige allergier til såper, parfyme og fargestoffer. Det er ikke en smittsom hudsykdom, men det ser ut til å være knyttet til genetikk. Dermatitt kan produsere kløende, tørr, rød og flassende hud. Kombinasjonen av varme og fuktighet kan gjøre eksem ekstremt kløende gjør genital regionen av kroppen en av de mest ubehagelige stedene å få eksem. Hvis du er en av de millioner av mennesker som har eksem i genital regionen, motstå trangen til å klø. I stedet bruker disse enkle metoder for å behandle eksem.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Eksem i genital regionen

•  Ta en luke-varmt bad i kolloidalt havremel. Mens denne behandlingen ikke vil kurere eksem, vil det gi lindrende lettelse for betent, tørr hud.

slites løs bomull undertøy og lette, løstsittende klær i løpet av dagen. Hvis det er mulig, ikke slitasje undertøy mens du sover. Dette kan gi mer komfort, som undertøy tendens til å gni mot huden skaper ubehag og irritasjon.

Påfør en kald komprimere til genital regionen når eksem klør. Det kalde omslag vil lindre kløe og rødhet.

Hold kroppen din fuktes - innvendig og utvendig. Drikk rikelig med vann hver dag og bruke duft-fri fuktighetskrem til huden din.

Motstå trangen til å barbere. Razors, voks og hårfjernings lotions vil bare forverre eksem. Vent til eksem klarner før du prøver å barbere eller voks din genital regionen.

Tips og advarsler

  • Du kan lage riper i søvne uten å tenke over det. Trim neglene for å forhindre skade.
  • Kontakt en lege for å eliminere muligheten for andre medisinske tilstander. En lege kan være i stand til å foreskrive en behandling for eksem lettelse.
  • Husk, skrape vil bare gjøre tilstanden verre.