Digidexo.com

Alkohol Detox Recovery

Detox er første skritt i recovery program for de som prøver å overvinne en avhengighet eller avhengighet av alkohol. Ordet DETOX refererer til prosessen med legemet avgifte eller kvitte seg med giftstoffer fra alkohol. Når alkohol forlater kroppen, mennesker lider av tilbaketrekning - siden det har blitt avhengig av alkohol. Detox er en del av oppgang, men oppgangen er en mye lengre prosess som kan vare livet ut.

Mål

Målene for detox og utvinning er todelt. Først, er hensikten med DETOX er å bryte kroppens første avhengighet av alkohol. Dette medfører en periode med tilbaketrekning som alkohol ikke lenger forbrukes. Recovery fortsetter etter denne detox perioden, og fokuserer på å lære å administrere og takle avhengighet, og forstå årsakene til avhengighet for å hindre ytterligere problemer alkohol. Recovery kan være en in-pasient eller poliklinisk prosess for den første gjenopprettingstiden. Recovery sies å vare livet ut for de fleste alkoholikere, som de trenger for å avstå fra å drikke noen mengde for å unngå å bli avhengige gang.

In-pasient Detox

In-pasient detox lar detox å skje på en sikker, kontrollert miljø der medisinske problemer som oppstår kan behandles. Den første detox periode der kroppen tømmer alkohol varer mellom tre og sju dager. In-pasient utvinning programmer, der pasienten fortsatt er i en klinisk setting før de er klare til å takle uten å drikke, vanligvis vare et gjennomsnitt på seks uker, selv om dette utvinning perioden varierer avhengig av omfanget av avhengighet. Når en pasient forlater en in-pasient anlegget, må han eller hun fortsatt delta på møter og / eller har terapi på en polikliniske basis som en del av utvinning.

Detox prosessen

Detox og utvinning prosessen begynner vanligvis når alkoholikeren identifiserer at han eller hun har et problem og søker hjelp. Ofte, i i-pasient innstillinger, er en psykologisk evaluering administreres når en alkoholiker først ber om hjelp for å fastslå omfanget av avhengighet og de psykologiske årsakene til avhengighet. De tre-til-syv dagers detox perioden oppstår neste, etterfulgt av klasser eller terapitimer designet for å oppmuntre og lære livslang avholdenhet fra alkohol.

Abstinenssymptomer

Fysiske abstinenssymptomer tendens til å oppstå i løpet av detox perioden. Symptomene er forskjellig for alle, men vanlige symptomer er kvalme, svette, oppkast, angst, skjelvinger, anfall, kramper, hallusinasjoner, høyt blodtrykk, forvirring eller feber.

Medisinsk behandling til Aid Detox Symptomer

Det er visse legemidler tilgjengelig som potensielt kan redusere eller eliminere fysiske symptomer som er forbundet med alkohol detox og tilbaketrekning. Disse stoffene inkluderer betablokkere, haloperiodl, fenytoin, karbamazepin, benzodiazepiner eller klonidin. Vanligvis er disse narkotika terapi bare administreres hvis detox skjer under tilsyn av en lege og / eller i en in-pasient setting.