Digidexo.com

Hvordan HCG Works

Hvordan er HCG Avledet?

HCG står for human chorionic gonadotropin, et hormon som produseres av kvinner som er gravide. Det er oppnådd fra urin. Det er sterilisert og behandles inntil det blir et stoff som er brukbart i sprøyteform.

Fett og HCG

Menneskekroppen inneholder tre forskjellige typer av fett. En type fett kalles konstruksjons fett og det beskytter vitale organer i kroppen. Fettet som kroppen bruker når ernæringsmessige verdier er lave er normalt reserve fett. Denne type fett er faktisk en sunn fett for kroppen å reservere. Unormal fett samler i områder av kroppen som mage, hofter og armer. Selv baken, knær, ankler og nakke kan være områder som lagrer unormal fett. De fettavleiringer som er lagret i disse områdene kan vokse til å bli en fast del av kroppen som forårsaker fedme. Disse fettavleiringer er ikke en kilde kroppen kan trekke fra. HCG hormonet blir nå brukt til å frigi disse forekomstene av unormal fett og gjøre dem en kilde til fett som kroppen kan forbruke. Dette i sin tur fører til vekttap.

Slik fungerer det

Små mengder av HCG administreres ved injeksjon. Den anvendte mengde er mye mindre enn hva som er tilstede i løpet av en kvinnes graviditet. HCG tar deretter unormal fett som er lagret og endrer den til en energi som kroppen kan bruke. Dette er lik brenn 200 eller flere kalorier på en dag. Kontinuerlig slanking eller yo-yo slanking skader kroppens naturlige evne til å regulere vekten. HCG stimulerer den delen av hjernen som regulerer vekt og arbeider for å gjenopprette denne evnen. Dette hindrer gjenvinne vekt som er tapt. Som HCG gjør den lagrede unormal fett tilgjengelige for forbruk, begynner kroppen ved hjelp av fett å leve av. Fettet er nå å gi en kilde til energi lik den energi som tilveiebringes ved matinntak. Pasienter blir bedt om å konsumere ikke mer enn 500 kalorier fra mat inntak per dag. Fordi unormal fett har blitt omgjort til energi er redusert kaloriinntak ikke lagt merke til, og sult er ikke en bivirkning. Den nye energikilden er lik 3500 kalorier som forbrukes på daglig basis.

For at prosessen skal fungere, må den enkelte holde seg på en streng diett og er under medisinsk tilsyn. Mens omtrent én kilo i vekt er tapt per dag, ikke vekttap ikke alltid skje i en jevn måte.