Digidexo.com

Hvordan å behandle impotens med yoga

Hvordan å behandle impotens med yoga


Impotens kan være enten manglende evne til å ha en ereksjon, eller ganske enkelt ikke er i stand til å holde en. Sykdom, narkotika bivirkninger eller skader kan føre til impotens. Det er mange måter nærme seg problemet, og en av de mest skånsomme er yoga.

Bruksanvisning

•  Begynn med pusteøvelser eller Pranayam. Pranayam er bevisst pusting. Du puster inn uten pause, stopp noen få sekunder, og puste ut og ta en pause i noen sekunder. Har seks til ni minutter av denne pusting til ro og slappe kroppen din to ganger om dagen. Fokus og avslapning roer sinnet og hjelper seksuell fullstendighet.

meditere ved å fokusere tankene dine på hver pust inn og hvert tak i pusten. Fokusere sinnet som du puster ut og hold. Tømme tankene om eventuelle problemer og intern skravling. Ti minutter med meditasjon to ganger om dagen kan bidra til å slappe av tankene dine og trene den til å fokusere på oppgaven. Sex er en mental aktivitet.

•  Prøv en kobra posere for ett minutt. Lå på magen og hvile hodet på armene. Flytt hendene og armene slik at hendene er ved siden av brystet, flat på matten og peker fremover. Løft overkroppen med hendene, overordnede ryggen, strekke armene rett, hold og senk deg ned igjen. Økt sirkulasjon og bedre pustemønster revitalisere kroppen din.

Øv på anal heis. Ligg på ryggen med føttene på gulvet med knærne bøyd, eller stå. Pust inn, pause, og når du begynner å puste ut, kontrakt genital og anal regionen. Trekk den i tett, pause, og slipp når du puster ut. Gjør dette fem ganger to ganger om dagen. Øv den samme bevegelsen, bare fokusere sammentrekningene på magen. Gjør dette også fem ganger. Dette øker blodsirkulasjonen og styrker musklene i underlivet og endetarmsområdet.

Fokus på vinden slippe positur. Ligg flatt på ryggen og inhalerer som du bøye høyre kne. Trekk kneet tett med låste fingre slik at lårene berører brystet. Pust inn og hold, og sakte puster ut og løft tilbake berøre hodet til pannen som du puster ut. Hold og begynne å puste når du kommer tilbake hodet til gulvet. La kneet gå ned og legge seg flat. Begynn den samme prosessen med venstre ben. Gjør dette fem ganger.

Utfør solen salutt. Som du puster inn, heve armene rett i luften med håndflatene vendt. Pust ut mens du bøyer seg over å røre føttene. Drop ned til knærne og sette høyre fot til langt bak med håndflatene flatt på gulvet. Flytt den andre foten ut slik at du er i push up posisjon. Senk knærne og flytte til cobra stilling, puster ut. Sett hendene og føttene flatt på gulvet, løfte baken og stå.

Alternativ over med en skulder stativ, hest gest, plog positur og lyn holdning. Øve to ganger om dagen. Alle disse vil stille sinnet og slappe av ånden. Alle øvelsene forbedre blodstrøm, evne til å slappe av og fokusere, og styrke underlivet.