Digidexo.com

Hva er behandlingen for underarm Muscle & sene skader?

Hva er behandlingen for underarm Muscle & sene skader?


Underarmen er et komplekst nettverk av muskler og sener med opprinnelse i albuen og knytter seg til håndleddet og fingrene. Smerter og skader kan forekomme i albuen regionen, i magen på underarmen muskler eller håndleddet regionen. Behandlingen avhenger av årsaken og stedet for spesifikke smerte.

Tennis Elbow

Tennis albue smerter kommer på utsiden av albuen og stråler nedover underarmen. Skade oppstår fra repeterende dreining av underarmen, så vel som repeterende bøyning ved albuen. Behandlinger omfatter vanligvis hvile, is eller varme, ultralyd behandling, oppkvikkende og fysioterapi.

Golfer er Elbow

Golfalbue smerter stammer på innsiden av albuen og stråler nedover underarmen. Årsaker og behandlinger er lik de for tennisalbue.

Carpal Tunnel Syndrome

Ifølge Mayo Clinic, oppstår carpal tunnel syndrom når betennelse i vevet i håndleddet skaper press på median nerve som forårsaker smerter i håndledd, hender og underarm. Behandling kan inkludere håndleddet oppkvikkende, anti-inflammatoriske medisiner, kortison injeksjoner eller kirurgi i alvorlige tilfeller.

Muscle Strain

Underarm muskler kan trekke eller rive med makt, innflytelse eller repeterende over-bruk. Mild belastning kan behandles med hvile og smertestillende medikamenter. Alvorlige tårer vanligvis indikerer med hevelser, blåmerker og manglende evne til å utnytte håndleddet eller hender uten sterke smerter. Brister eller rifter kan kreve kirurgi.

Forebygging

Riktig teknikk i idrett ved hjelp av håndleddet eller albuene samt varme opp og strekking av albuer, håndledd og hender kan bistå i å redusere skade. Styrking av underarm muskler med riktig trening kan redusere muskelspenninger og bidra til å beskytte håndledd og albue sener.