Digidexo.com

Mineral Oil & Coal Tar for psoriasis

Psoriasis er en kronisk inflammatorisk sykdom i immunsystemet som vises på huden. Skin cellevekst hastigheter opp i berørte områder fordi immunsystemet sender ut feil signaler. Sykdommen er ikke smittsom og National Psoriasis Foundation (NPF) anslår at 7,5 millioner amerikanere (fra 2010) lider med det. Pasienter med mild psoriasis kan bruke over-the-counter (OTC) aktuelle medisiner, som for eksempel kull, tjære og mineralolje.

Coal Tar

Psoriasispasienter før 1920 hadde noen midler, men en var steinkulltjære. Medisinsk forfatteren Dr. Richard Langley sier ulike typer steinkulltjære for psoriasis behandling utlede fra skifer, tre, kull og destillert kulltjære. I sin bok "Psoriasis: Alt du trenger å vite," Dr Langley forklarer at aktuell kulltjære kommer som en gel, krem, salve, flytende, bad løsning eller sjampo. Det er effektiv når den kombineres med lokale kortikosteroider og som en del av Goeckerman Regimen (kulltjære pluss ultrafiolett-B lys). Langley advarer om at kulltjære kan gjøre huden mer sollys følsom, og det kan være rotete.

Bekymringer

Kull tjære gir ingen langsiktig lettelse og er kreftfremkallende, rotete og stinkende, ifølge Lisa Levan, som sterkt motsetter kulltjære bruk i sin bok "The Psoriasis Cure." California faktisk krever en kreft advarsel på alle OTC-applikasjoner med mer enn 0,5 prosent kulltjære, i henhold til NPF. Det sier at jo høyere konsentrasjonen av tjære, jo mer potent produktet.

Testing

Den NPF anbefaler å teste kulltjære produktet på et lite område av huden først. Hvis testområdet reddens, tyder det å bruke en fuktighetskrem før kulltjære. Hudkreft sjekker også anbefales for alle som bruker kulltjære regelmessig, men FDA er fint med ikke-reseptbelagte produkter som har kulltjære konsentrasjoner mellom 0,5 prosent og 5 prosent. Og NPF ikke konkludere med at "det er ingen vitenskapelige bevis på at tjære i over-the-counter produkter er kreftfremkallende."

Alternatives

Mineralolje programmer faller inn i kategorien av alternative og komplementære løsninger. Petroleums-derivat, i det vesentlige et avføringsmiddel, skaper en rekke oppskrifter. På sin nettside, anbefaler naturlege Dr. David Cohen fukte huden og bruke mineralolje (eller vitamin E, vaselin eller solkrem) for å stoppe overskytende celleakkumulering på huden.

Hjem Rettsmidler

Nettstedet hjem rettsmidler Verden kaller mineralolje "en fantastisk hud smokk" og foreslår å legge en spiseskje til et badekar og bruke mineralolje før soling. En ayurvedisk hodebunnen psoriasis rette (se Ressurser) blander mineralolje med 10 prosent salisylsyre. Det påføres med en tannbørste og stående over natten. Vask med en blanding av kulltjære-basert sjampo og 10 prosent syre neste morgen.