Digidexo.com

Forutsetninger til en Ph.D. Program i psykologi

Søknad om opptak til et doktorgradsprogram i psykologi kan være overveldende. Ved mange forskjellige typer av programmer og forskjellige skoler er det et like stort utvalg av forutsetninger. Selv om ikke alle skoler har forutsetning lavere kurs, er det flere klasser som vanligvis kreves for opptak til en doktorgrad programmet i psykologi.

Psykologi Forutsetninger

Det er best hvis den lavere kurs for studenter som håper å forfølge en avansert grad i psykologi viser en interesse og kunnskap om psykologi. Noen skoler, for eksempel UCLA, krever to lavere klasser fra læring, fysiologisk psykologi eller persepsjon / kognisjon, samt to klasser fra utviklingsmessige, sosiale eller personlighet / unormale klasser. Mange skoler krever også et kurs i statistikk, som er avgjørende for å drive forskning.

Science Forutsetninger

Siden mange psykologi programmer har en sterk tilknytning til de biologiske vitenskaper, er det ikke uvanlig for skolene å kreve en biologi kurs fra undergraduate søkere. En klasse i biologi, zoologi eller anatomi og fysiologi anbefales. Noen ganger skoler kan også kreve kurs i naturvitenskap, for eksempel en kjemi eller fysikk klassen.

Matematikk Forutsetninger

Noen ganger skoler krever mer enn en lavere statistikk klasse. Den vanligste matematikk forutsetning tendens til å være kalkulus.

Andre krav for opptak

De fleste, om ikke alle, doktorgrads utdannet i psykologi mandat at studentene må ta GRE før påføring. Også, nesten alle skoler bare vil innrømme søkere som holder en bachelorgrad fra et akkreditert institusjon. I mange tilfeller er en mastergrad unødvendig; faktisk mange psykologi doktorgradsprogrammer tildele en mastergrad delvis inn gjennom programmet.