Digidexo.com

Alli Vs. Phentramin-D

Alli Vs.  Phentramin-D


I 2009 Trust for America Health publiserte en rapport "F er for fett" som uttalte at mer enn to tredjedeler av amerikanske voksne er enten overvektige eller fete. Det gikk på å si voksen fedme har vokst fra 15 prosent i 1980 til 34,3 prosent i 2006 basert på en nasjonal undersøkelse. Foreløpig flere amerikanere er overvektige enn overvektige (32,7 prosent), konkluderte rapporten. Mange mennesker i Amerika er på utkikk etter måter å miste vekt. Sammen med et sunt kosthold og treningsprogram, kan Alli eller Phentramin-D hjelpe deg å nå dine vekttap mål.

Fett i kroppen

Kroppen din trenger en viss mengde kalorier for å fungere. Når du inntar flere kalorier enn du trenger, lagrer kroppen din disse kalorier som fett. Hvis kroppen din ikke får nok kalorier, det da vil bruke disse fettcellene for energi. Denne handlingen er din grunnleggende metabolic rate.

Hvordan alli virker

Alli inneholder ingrediensen orlistat. Ifølge MyAlli.com, betyr Alli ikke inn i blodet ditt. Det forblir i fordøyelseskanalen og binder seg til enzymet lipase. Dette enzymet er ansvarlig for å bryte ned fett i kroppen din for at den skal enten brukes til energi eller lagres. Ved å binde seg til lipase, Alli blokker kroppen fra absorberende del av fettet som du forbruker. Den blokkerer ikke karbohydrater eller proteiner. Fettet som er blokkert av Alli er utvist gjennom fordøyelseskanalen når du har avføring. Alli hjelper deg å miste vekt ved å blokkere noe av fettet du spiser og hjelpe deg til å lære bedre matvaner. Produsentene anbefaler at du tar Alli med måltider tre ganger om dagen. Ikke ta Alli på tom mage fordi Alli fungerer best sammen med maten du spiser.

Bivirkninger av Alli

Når du først begynner å ta Alli, kan du oppleve bivirkninger som gass, løs og fettete avføring og en økning i avføring. Dette er tegn på at Alli fungerer og vil avta etter at du lærer å redusere fettet du spiser. MyAlli.com sier at bare fem prosent av brukerne slutter å ta Alli grunn av uønskede bivirkninger. Noen medisiner kan ikke bli absorbert av kroppen din så effektivt når du tar Alli. Rådfør deg med legen din før du begynner å ta Alli om eventuelle resepter du kan ta.

Hvordan Phentramin-D Works

Ifølge produsenten, MaxLabs, inneholder Phentramin-D 1,3-Dimethylpentylamine og 1,3,7 trimethylxanthine. Phentramin-D gjør angi blodet og metaboliseres i leveren og går igjen inn i blodet for å bli distribuert til kroppen din. De aktive ingrediensene i Phentramin-D handle som noradrenalin i kroppen din. MaxLabs claimes også noradrenalin påvirker kroppen din ved å øke metabolismen, økt energi og øke hastigheten at fett blir brukt. Phentramin-D etterligner virkningen av norpinephrine ved å øke fett metabolization og undertrykke appetitten. Dette hjelper deg til å spise mindre og brenne fett mer effektivt, slik at det ikke vil bli lagret av kroppen din som overflødig vekt. Produsentene anbefaler at du tar en tablett 30 minutter før frokost og lunsj med et fullt glass vann. Phentramin-D kan føre til søvnløshet, og du sannsynligvis ikke bør ta det sent på dagen.

Bivirkninger av Phentramin-D

Skaperne av Phentramin-D hevder at dette produktet er tryggere enn Phentramin, men hvis du har hjertesykdom, høyt blodtrykk, diabetes, hypotyreose, skaperne av phentramin-D råde deg til ikke å ta deres produkt. Rådfør deg med legen din hvis du tar noen reseptbelagte medisiner før du tar Phentramin-D som det kan påvirke opptaket av enkelte medisiner. Bivirkninger er rapportert å være mild og kan omfatte tørr munn, søvnløshet og humørsvingninger. Disse kan forsvinne når kroppen justerer seg til virkningene av Phentramin-D.

Sammenligning

Mens Alli og Phentramin-D kan være effektive hjelpemidler for å miste vekt, de påvirker kroppen på svært ulike måter. Du bør konsultere legen din for å finne ut hvilket produkt som er best for deg. Han vil vite din medisinske historie og risiko og kan hjelpe deg å bestemme hvilket produkt som vil gi deg de beste resultatene.