Digidexo.com

nigari flak

Hvordan lage Magnesiumklorid Oil for Pain

Hvordan lage Magnesiumklorid Oil for Pain


Magnesiumklorid er en av mange mineraler som finnes i havvann. Ifølge smertebehandling spesialist Dr. Norman Shealy, folk flest er mangelfull i mineralet magnesium, og dette fører til kroniske tilstander som fibromyalgi, migrene, hjertesykdom og muligens også kreft. Du kan ta magnesium muntlig, men fordøyelseskanalen er ikke lett å absorbere det. For alvorlig mangel, kan IV infusjoner være nødvendig. Den enkleste metoden er levering gjennom huden via en magnesiumkloridbadet eller olje.

Bruksanvisning

Kjøp nigari flak på en asiatisk mat markedet eller online. Nigari flak er magnesiumklorid fra havsalt avledet, og er vanligvis brukt for å lage tofu. En en-kilos beholder vanligvis koster mindre enn $ 2. En online kilde er NaturalImport.com (se Ressurser for en link).

Hell nigari flak i en ett-kvart flaske eller krukke inntil fylt. Fyll løst og ikke pakke flak ned. En en-pund pose med flak vil trolig være nok for minst to flasker.

Legg nok renset vann til å dekke flak helt (en til to kopper). Du må kanskje gjøre dette sakte for å unngå overfylte glasset. Vannet vil absorbere inn i flak gradvis, så du må kanskje legge mer vann etter en stund å fylle glasset.

Tillat to eller tre dager for vann og flak å fullt innlemme, anbefaler SilverMedicine.org. Selv om ingen olje foreligger enten i vann eller de nigari flak, vil blandingen ta på seg en fet utseende og følelse. Når den har nådd dette skummel scene, kan du begynne å bruke den.

Påfør magnesiumklorid olje til verkende muskler og ledd, gni den inn grundig. Det vil bli absorbert gjennom huden din til å fylle cellene med magnesium de trenger for mer effektiv funksjon. Sheahy sier på sin nettside at de fleste smerte er et resultat av overspente celler, og tilstrekkelig magnesium lindrer dette stress. En studie publisert i European Journal of Anaesthesiolog av H. Kara, et al, viste at magnesiumtilskudd før og under operasjonen sterkt redusert postoperativ smerte.

Sug i magnesiumklorid for en samlet tonic å øke bodyâ € ™ s nivåer av dette viktige mineralet. Legg fem kopper nigari flak til et kar med varmt (ikke varmt) vann og suge i det før vannet blir for kaldt for komfort. Fibromyalgi og migrene lider, så vel som de med høyt blodtrykk og hjerteproblemer, kan ha nytte av dette suge tre eller fire ganger i uken frem sine magnesium nivåer har normalisert seg. For vedlikehold, suge to ganger i uken.

Tips og advarsler

 • Før du starter denne behandlingen, se din lege for å ha dine magnesium nivåer sjekket. Etter at du har brukt olje eller badekaret for en måned eller to, har nivåene sjekket igjen for sammenligning.
 • Magnesium overdose er en ekstremt sjelden, men alvorlig tilstand. Symptomene er svakhet, langsomme reflekser og uregelmessig hjerterytme. Depot (gjennom huden) magnesium behandling er så usannsynlig å forårsake overdose som daglig sjø bading, imidlertid.
 • Hvis du lider av nyreproblemer, konsultere legen din før du starter denne eller noen kosttilskudd terapi.

Hva er fordelene med gjær flak?

Hva er fordelene med gjær flak?


Mange enkeltpersoner som er interessert i et sunt kosthold ser nøye på å legge gjær flak til deres daglige diett. Det er et bredt utvalg av nyttige egenskaper til å bli funnet i gjær flak.

Hva er Gjær?

Som unappealing som det kan høres, gjær er en kategori av encellede sopp. Med over hundre forskjellige arter identifisert, de er fjerne slektninger av sopp familien.

Forskjeller mellom ernæringsmessige gjær og andre Gjær

Naturligvis, det er mer til gjær flak enn gjær som kan finnes i brød og yoghurt. Riktignok er de både encellede fungi, men soppen funnet i gjær flak deaktiveres tidlig i produksjons-prosessen.

Godhet finnes i gjær Flakes

Gjær flak er en god kilde for proteiner og vitaminer, spesielt B-kompleks. Faktisk, den gule fargestoffer som finnes i gjær flak skyldes riboflavin. I likhet med mange andre sunne produkter, er de lavt natriuminnhold og fett.

Stress relievers

Forskere har funnet ut at B-kompleks vitaminer øke energi og også bidra til å lindre stress. Siden gjær flak er høy i B-kompleks vitaminer, de er et godt tillegg til kosthold.

Legge Gjær Flakes til kosthold

For mange mennesker, og legger gjær flak til popcorn gjør for en deilig snack. Gjær flak har en buttery, cheesy smak - perfekt som topping på salater. Du kan legge til gjær flak til eggerøre eller pasta salater. De kan også legges inn i korn og din favoritt havremel.

Bruker for natriumkloritt Flakes

Bruker for natriumkloritt Flakes


Natriumkloritt (NaClO2) er et sammensatt med mange kommersielle og industrielle formål. Det blir produsert i store mengder som flak og er hvit eller gul-grønn farge, og er vannløselige. Den ble først oppdaget som et blekemiddel for tekstiler på 1920-tallet og deretter fant bruk som et kommunalt vann desinfeksjonsmiddel og rense på grunn av kraftige oksidering kvaliteter. Nå nylig har blitt lagt natriumkloritt til tannkrem, mouthsprays, munnskyllevann og tyggegummi for å hjelpe til tannhelse.

Tekstil Bleking

Ifølge Encyclopedia.com, kan natriumkloritt brukes på bomull og bast, så vel som på menneskeskapte fibre som nylon, Perlon, Dralon og Rhovyl. Natriumkloritt fungerer som en oksidant på de naturlige voks og pektin som finnes i cellulosefibre, og også bidrar til å gjøre dem mer løselig og gjennomførbar. I tillegg kan det ødelegge naturlige farge materiale uten å skade fibrene selv, noe som er nyttig for å lage sterke, hvite fast stoff.

Vannrensing

Natriumkloritt dreper skadelige bakterier, sopp, virus, patogener og mikrober i vann ved oksidering, som gjør det mye tryggere enn klor, og det etterlater ikke noe klorsmak. Det er ofte blandet med en syre for å øke hastigheten på rensing og desinfeksjonsprosessen. Den brukes av mange kommunale vannsystemer til rent drikkevann og avgifte industrielt avløpsvann, og det kan også kjøpes i tablettform for personlig vannrensing.

Dental Hygiene

Den viktigste ingrediensen i på ny klasse av munnskyllevann og munnhygiene produkter er natriumkloritt, sier USAToday.com. Natriumkloritt blir også brukt i tannkrem, munnspray og tyggegummi for å øke effektiviteten og bidra til å eliminere symptomene på halitosis (dårlig ånde). Bortsett fra natrium-kloritt er bleking egenskaper, også dreper den anaerobe bakterier (bakterier som trives i miljøer blottet for oksygen) etter eksponering for oksygen-avgivende middel.

Som er det høyeste kilde til fiber: Gulrøtter eller Bran Flake korn?

Som er det høyeste kilde til fiber: Gulrøtter eller Bran Flake korn?


Kostfiber er en avgjørende del av ernæringsmessige helse. Spise mellom 30 og 40 g fiber pr dag er gunstig for fordøyelsen, hjertesykdommer, og vektkontroll, blant andre viktige funksjoner. Kjenne fiberinnholdet i visse matvarer bidrar til å skaffe den optimale mengden av fiber for å opprettholde en sunn diett. Gulrøtter og kli flake frokostblanding er to high-fiber matvarer, men man gir mer enn den andre.

Gulrøtter

En middels stor rå gulrot inneholder ca 2 g fiber. Den fiberinnholdet i denne vegetabilsk øker med matlaging. En kopp kokte gulrøtter inneholder mellom 5 og 6 g fiber.

Bran Flake Cereal

Fiberinnholdet i kli flak og andre kli frokostblandinger varierer avhengig av korntype. En kopp vanlig kli flak tilbyr fem av fiber. Annet korn spesialdesignet for fordøyelsen helse, slik som Kelloggs All-Bran, inneholder rundt 20 g fiber.

Sammenligning

På det mest grunnleggende nivået, inneholder en porsjon vanlig kli flak tre flere gram fiber enn en rå gulrot. Matlaging gulrot gjør fiberinnholdet i det omtrent lik som i en kopp kli flak.

Ytterligere tiltak

Det finnes måter å øke fiberinnholdet i mange matvarer som allerede har nivåer av fiber. For eksempel, 1 ss. rosiner inneholder 1 g fiber, og kan enkelt legges til frokostblanding eller til og med forberedt gulrot retter. Det samme er tilfelle med linfrø, som har aa litt over 2 g fiber i 1 ss.

Hvordan å miste vekt med Haw Flakes

Hvordan å miste vekt med Haw Flakes


Haw flak er utledet fra Hawthorne, en blomst eller tre med spiselige bær. De blir ofte forvekslet for tyttebær. Hawthorne seg selv antas å bidra til å kaste pounds ved å øke stoffskiftet, som planten emulgerer fett, konvertere den til energi. Ifølge Dr. Andrew Weil, er Hawthorne en kraftig vanndrivende i naturmedisin, hjelpe deg å miste vann vekt. Haw flak, derimot, er sukker-belagt kandisert versjoner av Hawthorne. Dermed er det er noen debatt om hvorvidt flak gjør, faktisk, hjelpe deg å miste vekt. Det er vanskelig å finne tørket eller fersk Hawthorne på markedet, men Haw flak er tilgjengelig i Chinatown, ved kinesiske markeder og kinesisk urte butikker.

Bruksanvisning

•  Ta med Haw flak med deg som en bærbar frukt snack. De smaker som crabapple eller tranebær. Konsistensen er litt kornete og tørr, med et papir-aktig preg.

La Haw flak oppløse på toppen av tungen eller tygge dem før de er borte. De flate, runde plater passer godt på toppen av tungen. De kan også bli knust opp og satt i oppskriftene, eller smeltet inn siruper og kremer.

Snakk med en urte utøveren å finne ut hvor mye haw flake å ta daglig. Doseringen avhenger av din kroppsvekt og helsetilstand. En lisensiert urte utøveren kan gi deg en bestemt dose. Pakken vanligvis ikke spesifisere hvor mye du skal ta.

Bruk en vekt-tap supplement som inneholder Haw flak. Det er noen på markedet som inneholder haw, sammen med andre ingredienser for å fremme vekttap, slik som lotus, bambus eddik, kinesisk knotweed og lakris.

Hvordan bli kvitt av øyenbryn flass, Tørrhet, og Flakes

Hvordan bli kvitt av øyenbryn flass, Tørrhet, og Flakes


Enhver form av flass kan føre til forlegenhet, særlig når det kommer fra øyenbrynene. Selv om folk normalt kaster døde hudceller, gjør flass folk kaster dem på en økt rente. Flass er ikke en alvorlig medisinsk tilstand, men det kan være irriterende og flaut. Men du kan bli kvitt øyenbryn flass, tørrhet og hud flak av omsorg for huden under dem.

Hva er årsaken til øyenbryn flass?

Flass, også kjent som seboreisk eksem, kan utvikle seg som et resultat av huden som er for fet eller for tørr. Når sommervarmen forverre fet hud, kan du utvikle flere flass flak. Det samme skjer på vinteren når det er kaldt, tørr luft forverrer tørr hud. Selv om det ikke er nøyaktig kjent årsak til seboreisk dermatitt, tilstanden til huden direkte påvirker utviklingen av flass flak.

Faktorer som forverrer øyenbryn flass

I tillegg til å være forsterket av sesongmessige endringer, utløser stresset også en økning i øyenbryn flass. I tillegg, en type gjærsopp som vokser i oljen skilles ut gjennom huden din bidra til øyenbryn flass. Andre medisinske tilstander som fører til utvikling av flass er HIV / AIDS, Parkinsons sykdom og andre nevrologiske lidelser.

Kvitte seg med øyenbryn flass

Behandle huden under øyenbrynene kan hjelpe deg å bli kvitt skjemmende og pinlig øyenbryn flass. Skrubb huden på og rundt øyenbryn område med en ansiktsvask daglig, forsiktig bevege fingrene i en sirkelbevegelse. Bruk en ansiktsrens som passer for din hudtype. Skyll huden godt for å unngå flass forårsaket av tørket cleanser fast i øyenbryn hår. Klapp huden tørr, og påfør en lys ansikts fuktighetskrem. En over-the-counter hydrokortison krem ​​kan lindre kløe forbundet med øyenbryn flass, og en soppdrepende krem ​​som inneholder ketokonazol kan også hjelpe deg å bli kvitt øyenbryn flass.

Betraktninger

Med mindre flass er forårsaket av tørket såpe eller ansiktsrens i øyenbryn hår, er det ikke sannsynlig at flass vil forsvinne over natten. Regelmessig daglig hudpleie og behandling, men kan hjelpe deg å bli kvitt øyenbryn flass innen flere uker. I mellomtiden søker ansikts fuktighetskrem eller over-the-counter aktuell krem ​​kan bidra til å redusere forekomsten av øyenbryn flass. Hvis kløe, flassing og inflammasjon fortsette eller spres til tross for behandling, er det viktig å se din lege for å utelukke andre hudsykdommer som for eksempel eksem eller en allergisk reaksjon.

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett


Acid reflux sykdom eller halsbrann er en tilstand når magen er forverret etter å ha spist visse sure matvarer. Det er forårsaket når maten reiser fra magesekken til spiserøret. Holde en acid reflux sykdom diett og følge sunne matvaner vil hjelpe acid reflux lettelse. Unngå mat som forårsaker dette helsetilstand: kaffe, ost, fet mat og andre sure matvarer kan bidra til å kontrollere denne tilstanden

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett

Symptomer på acid reflux sykdom er hoste, kvalme, raping, følelse av brenning i brystet.
Acid Reflux Symptomer kan lett forverret ved å legge ned, lute - noe snarere enn riktig holdning kan legge press på magen og forårsake ytterligere ubehag av denne tilstanden. Ikke legg ned etter mat, må maten spises i minst 2 timer før du sovner.

Overspising kan forårsake acid reflux sykdom. Det er en god gammel folk sier for sunt måltid kontroll: slutte å spise når du fortsatt føler deg litt sulten. Utfylle måltidene dine så mye som du kan med fiber og grønne grønnsaker. Alkalisk mat som grønnsaker vil newtralize surhet av fordøyd mat, og gir deg acid reflux lettelse.

drikker melk kan lettelse syre reflux symptomer. Acid reflux / halsbrann / er vanligvis produsert ved å spise bearbeidet og fet mat og ved flaks for vegetasjon i kosten. Balansere dine måltider ved å legge til grønnsaker og frukt. Hvis du utvikle og vedlikeholde dine sunne matvaner og kosthold for acid reflux sykdom, kan du i stor grad elliminate symptomene og, til slutt, selve sykdommen

Lead Paint forgiftning hos barn

Lead Paint forgiftning hos barn

Eksponering til å lede i små barn kan føre til fysiske og psykiske forstyrrelser, selv om barnet utsettes for bare en liten mengde bly. Barn under 6 år har en økt risiko for skade fra blyforgiftning siden deres hjerner og kropper er i rivende utvikling. The Mayo Clinic rapporterer at gjentatt eksponering for bly øker risikoen for giftige blyforgiftning.

Symptomer

Barnet kan ikke oppviser symptomer på blyforgiftning inntil mengden av bly i kroppen når et farlig nivå. Når nivået av bly i blodet hans øker, kan han bli irritabel og synes det er vanskelig å konsentrere seg. Fysiske symptomer kan omfatte redusert appetitt, vekttap, magesmerter, oppkast og forstoppelse. I tillegg kan barnets hud vises blek.

Paint

Så mange som 4 millioner hjem i USA kan utgjøre en betydelig risiko for blyforgiftning til barn, ifølge Centers for Disease Control (CDC). De fleste av disse husene ble bygget før 1978 da bly-basert maling ble utestengt. Som den gamle malingen flak og forverres, kan føre partikler bli luftbårne, å sette små barn i hjemmet i fare for innånding.

Nyfødte

Nyfødte er ikke unntatt fra blyforgiftning hvis deres mødre ble utsatt for bly i løpet av svangerskapet. I tillegg til moren inhaling bly maling støv, hennes risiko for å føde et barn med blyforgiftning øker hvis hun røyker, melder CDC i heftet "Forebygging av blyforgiftning hos små barn." (Se Resources.)

Tilleggseksponeringsrisiko

Foruten eksponering for sigarettrøyk og gammel maling, barn står overfor en økt risiko for blyforgiftning fra andre kilder. Jord i meter av renoverte boliger kan bære økt bly nivåer og barn bør ikke leke der jord kan være forurenset. Gamle bly vannrør er en kilde til bekymring, og vann som brukes til drikke eller i tilberedning av mat bør bare komme fra det kalde vannet kranen siden varmt vann kan overføre mer bly partikler.

Diagnose

Bly akkumuleres i et barns blod ved gjentatt eksponering. CDC rapporterer at det ikke er trygt blod føre nivå (BLL) og anbefaler å teste et barn på 1 år og igjen når han snur 2. Testen for bly består av et stikk til barnets finger. En BLL høyere enn 10 mikrogram per desiliter er farlig.

Flass Sammenlignet Lice

Flass Sammenlignet Lice


Lus og flass kan se like i utseende og produsere mange av de samme symptomene, men de to er faktisk veldig forskjellige. Med bare litt kunnskap om begge deler, bør du være i stand til å diagnostisere tilstanden bare ved synet og grundig undersøkelse.

Flass

Flass er en hudsykdom som ligger på hodebunnen. Resultatet er noe mer enn døde hudceller som har flaket av fra hodebunnen. Det kan dukke opp i både store og små flak. Den døde huden er vanligvis en hvit eller grå farge og kan ofte bli funnet på klærne til den enkelte så vel. Flass er også kjent for å forårsake kløe, noe som kan føre til en rød hud irritasjon.

Hodelus

Hodelus er små, brune, seks-legged parasitter som er omtrent på størrelse med et sesamfrø. De har en tendens til å bevege seg mye så de er ofte lett å se. Lus, som er overlevert gjennom menneskelig kontakt, lever av blod. Hunnene legger små hvite, off-white eller klare egg, kjent som nits. Eggene er mindre enn lus og ovale. Både lus og deres egg, kan være vanskelig å finne ut av håret og hodebunnen.

Hvordan se forskjell

Virkningene av lus og flass (kløende hodebunn og tilstedeværelsen av små hvite "flak") begge er svært like. Du kan ofte se forskjell, men ved å prøve å trekke ut "flake" fra håret og hodebunnen. En flass flake er lett flyttbar. Lus, på den annen side, vil henge ved overflaten, noe som gjør dens fjerning mye vanskeligere. I tillegg er lus plassert på hodebunnen mens flass kan ofte ses hele håret eller på tøyet, samt hodebunnen.

Behandling

Flass er ofte lettere å behandle enn hodelus. Det finnes flere løsninger, inkludert å bruke reseptbelagte sjampo, vaske hodebunnen med eddik, og utnytte urte oljer og geleer. Å behandle lus, er det også resept og over disk sjampo, kremer og lotions. Du vil imidlertid også behov for å vaske i varmt vann enkelte elementer, for eksempel laken og putevar, at lus kan ha kommet i kontakt med.

Hvordan å bli gravid en sønn

Hvordan å bli gravid en sønn


Mennesker har alltid lurt på om det var måter å sikre fødselen av en gutt i stedet for en jente. I noen land er det viktig å ha guttebarn for å hjelpe med befolkning lunger. Mens noen eksperter mener det er ingen måte å velge kjønn på en baby, tror mange det er. Hvis du er ute etter å ha en baby gutt, vil du være glad for å vite at det er statistisk 51 gutter født for hver 49 jenter. Dette setter lykken på din side, men hvis du leter etter litt mer enn flaks, kan du prøve følgende metoder.

Hvordan å bli gravid en sønn

Unnfange en sønn

Bruk Shettles Method. Dr. Shettles mente at sperm-bærer Y kromosomet (mannlige) reise raskere enn X-kromosomer (hunn). Han mente at å ha en gutt, er det viktig ikke å ha sex i mer enn 12 timer etter at en kvinne ovulates. Han følte også at det var viktig å ikke ha sex mer enn 24 timer før en kvinne ovulates. Endelig Shettles mente at dyp penetrasjon er også gunstig om du prøver for en gutt. Dette vil sikre at sperm er nærmere livmorhalsen, og Shettles mente at mer aggressive Y-kromosom-bærer sperm vil ha en bedre sjanse til å befrukte kvinnens egg.

Bruk Whelan Method. Dr. Whelan mente at timingen spilte en stor rolle i å bestemme kjønn på barnet. Whelan nevnte ved hjelp av sin metode vil produsere et guttebarn minst 68% av tiden, noe som er en høyere prosentandel enn forårsaket av natur. Whelan sier det er viktig å ha sex tidlig i en kvinnes månedlige syklus.

Det antas at enkelte kosttilskudd kan skape en god forutsetning for Y-kromosom-bærer sperm og øke sine sjanser til å befrukte egg. Bruk nattlysolje kosttilskudd, guaifenesin tabletter eller kaliumtilskudd. Alle tre er antatt å skape et ideelt miljø i en kvinnes livmorhals for mannlige sperm.

Bruk den kinesiske Conception Chart, sies å være mer enn 90 prosent nøyaktig hvis den brukes riktig. Klikk "Conception Chart" nedenfor for instruksjoner og kartlegge seg selv. Det er viktig å følge instruksjonene på diagrammet. Informasjonen du bruker med diagrammet må være i kinesiske måne aldre og måneder. Når du har funnet ut din kinesiske Lunar alder og måneden (ved å bruke informasjonen ovenfor diagrammet) du kan bestemme når man skal ha samleie for å øke sjansene for å ha en baby gutt.

Hint

 • Det er noen vesentlige forskjeller mellom Whelan Metode og Shettles Method. Se på linkene under for å avgjøre hvilken metode du stoler mest. Det synes å være mer vitenskapelige data på Whelan Method, men valget er opp til deg til slutt.

Slik unngår du at Ringorm

Slik unngår du at Ringorm


Ringorm kan smitte lysken ("jock kløe"), føttene (fotsopp) og hodebunnen. Det er lettere å hindre spredning av ringorm enn det er å behandle det. God hygiene kan bidra til å holde ringorm fra å infisere deg eller din familie.

Slik unngår du at Ringorm

•  Unngå kontakt med mennesker eller dyr som har ringorm. Tegn på infeksjon er flak av huden på pelsen, mye kløe, patchiness og håravfall.

lære barn å ikke dele kammer, hårbørster, bånd og barrettes, eller hatter.

Bruk sko i fellesområder, og slitasje thongs i offentlige dusjer og badeområder.

Sjekk ditt barns hodebunnen for rødhet eller patchiness, og vask hendene etterpå. Hvis du mistenker at hun har ringorm, la hennes lærere og hennes venners foreldre vet.

Lær barnet ditt å ikke plukke på henne hodebunnen, og å vaske hendene etter å ha håndtert kjæledyr, spesielt ukjente seg.

Hold lysken og føttene kjølig og tørt, så mye som mulig. Dryss talkum på lysken. Bruk løstsittende bomull undertøy og sokker, og endre dem ofte.

Se legen din dersom lesjoner utvikler seg.

Hint

 • Se en lege hvis store deler av hodebunnen er berørt. Ringorm over store deler av hodebunnen ikke kan behandles effektivt med over-the-counter medisiner. Uten en lege omsorg, kan du eller barnet ditt har permanent hodebunnen arrdannelse.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan vite om du lider av meslinger

Meslinger er en infeksjon forårsaket av meslinger virus, en Paramyxoviridae fra slekten Morbillivirus. I de fleste av de avanserte landene meslinger infeksjon er vanligvis en selvbegrensende sykdom. Men sykelighet og dødelighet er høyere i utviklingsland. Dette er på grunn av dårlig ernæringsstatus, vitamin A-mangel og dårlig medisinsk behandling. Noen pasientgrupper er like økt risiko for alvorlige meslinger selv i de utviklede landene. Disse inkluderer gravide, immunkompromitterte verter som AIDS, og ekstreme alder. Følg fremgangsmåten nedenfor for å vite om du har utviklet meslinger.

Hvordan vite om du lider av meslinger

En beskjed hvis du har hatt kontakt med en person med en meslinger infeksjon. Inkubasjonstiden er som regel 10 til 14 dager.

Identifisere "prodrome." Den prodrom varer vanligvis 2 til 3 dager. Denne tilstanden innebærer feber, sykdomsfølelse, anoreksi, konjunktivitt, snue og hoste. Kan også omfatte tåreflod (rive), lysskyhet, luftveissymptomer, eller Koplik sin flekker (disse er 1 til 3 mm hvitaktige, grå eller blålig forhøyninger sett inne i kinnet motsatt til jekslene).

•  Se etter meslinger utslett. Den karakteristiske utslett begynner i ansiktet og sprer seg mot halsen, øvre bagasjerommet, nedre stammen og ekstremiteter. Håndflatene og fotsålene er ikke involvert.

Notice klinisk bedring innen 48 timer etter utseendet på utslett. Det begynner å falme og endre til en brun farge, så flak.

Bestill laboratorietester. Din helse-omsorg leverandøren vil utsette deg for følgende tester: blodverdier; serologiske tester (anti-meslinger IgM, anti-meslinger IgG, kultur av viruset fra blodceller, sekret fra luftveiene, konjunktival vattpinner, eller urin, bryst radiografi, biopsiprøver av lymfeknuter, og cytologic undersøkelse av nesesekreter.

Hint

 • Immunitet etter meslinger infeksjon antas å være livslang.
 • Hvis du fortsatt har feber utover den tredje dagen av utslett bør du oppsøke lege så snart som mulig, fordi dette kunne antyder en meslinger-assosiert komplikasjon.

Vanlige hodebunnen problemer

En sunn hodebunn bidrar til å sikre et sunt hår. Men mange mennesker bekymre deg mer om styling håret og unnlater å ta vare på hodebunnen sin. Noen er heldige nok til ikke å ha en vedvarende hodebunnen problem, men hva er de vanligste hodebunnen problemer andre må møte?

Flass

Må ikke forveksles med tørr hodebunn, flass flak er store hvite eller brune døde hudceller i hodebunnen eller i håret som faller av på nakke og skuldre. Ofte flak er fet og kan ha en lukt. Flass lider også oppleve rødhet og kløe i hodebunnen, og ikke skikkelig og grundig skylling etter en sjampo forverrer problemet.

Tørr hodebunn

Når hodebunnen er tørr, føles det stramt, blir kløende og danner tørre hodebunnen flak som er mindre enn flass. Flak faller når håret er kjemmet eller børstet.

Fet hodebunn

Kroppen har en stor samling av kjertler i ansiktet og hodebunnen som skiller ut en fet substans som kalles talg. Dersom et overskudd av sebum er produsert, er tilstanden kalles seborrhea. Denne prosessen skjer i hodebunnen bærer ansvaret for fett hår utseende. Noen med en fet hodebunn kan føle fettete skorper når berøre hodebunnen, og han kan lage riper vanskelig på grunn av intens kløe og forårsake betennelse. Babyer opp til tre måneder gamle og voksne over 40 er mest sannsynlig å ha hodebunnen oiliness. I babyer, er tilstanden kalles vugge cap, en gul og fet skorpedannelse rundt hodet.

Hodebunnen Acne

Akne i hodebunnen er forbundet med overdrevet fet hud og kan forekommer på den øvre panne, langs hårfestet eller over hele hodebunnen. Mild hodebunnen akne er mindre og skjemaer på pannen og langs hårfestet. Mer alvorlig hodebunnen akne er stor, sort og betent; disse er vanligvis cyster forårsaket av midd, gjær, bakterier eller andre mikroorganismer. Hvis akne er virkelig ille, kan det føre til lesjoner som i stor grad skade hårsekkene og føre håret til å falle ut.

Håravfall, Tynning og Brekkasje

Hårtap, tynning og brudd påvirke folk flest som de blir eldre, selv om det kan starte i løpet av tenårene. Genetikk spiller en del i tillegg; menn med en familie historie av hårtap kan gå helt skallet, mens kvinner kan finne håret tynner ut. I gjennomsnitt mister en person opp til 100 hårstrå hver dag. I tillegg kan en person lider av hårtap, tynning eller brudd på grunn av hår trekke eller vri vaner, mangel på protein og / eller jern i kosten, eller skader fra hårpleieprodukter som tørketrommel, curling strykejern eller rett kammer, og perms.

Andre vanlige hodebunnen problemer

Små insekter uten vinger kalles hodelus er vanlig i barn i skolealder, og de forårsaker kløe og røde flekker i hodebunnen. Ringorm, en infeksjon i ytre hodebunnen lag, ser ut som en klar sirkel med hevet, orm-formet kanter som utslettet sprer seg utover.

Hva er årsakene til Flakey hud?

Hva er årsakene til Flakey hud?


Kroppen stadig fornyer huden, noe som gjør flere hudceller som det øverste laget dør og sloughs av. Det er normalt å ha noen flak av huden i hodebunnen, ansiktet eller andre deler av kroppen. Imidlertid kan overdrevent flassende hud være et tegn på dehydrering eller en underliggende medisinsk problem.

Tørre forhold

Leve i en Arid miljø kan gjøre det vanskelig å holde seg hydrert og kan føre til tørr, flassende hud. Dette kan skje i varme, tørre klima som ørkener, men kaldere klima er ofte lav i luftfuktighet, også, spesielt om vinteren. Drikke mye vann og bruker et hjem luftfukter kan hjelpe.

Svømming eller Overdreven Bading

Varm dusj eller bad eller kjemikalier i svømmebasseng strippe de naturlig forekommende fuktighetsgivende oljer fra huden. Dusjing mer enn en gang om dagen, eller ta lange, varme bad og bruke harde såpe kan føre til at huden til å tørke ut og bli flassende. Idrettsutøvere og andre som tilbringer mye tid i klorerte bassenger kan også oppleve tørr, flassende hud. For å redusere problemet, dusje mer enn en gang om dagen med varmt - ikke varmt - vann, og bruke milde rensemidler. Svømmere bør skylle klor fra håret og huden med varmt vann eller med en mild cleanser.

Diabetes eller hypotyreose

Personer med diabetes har en tendens til å ha dårlig sirkulasjon, forårsaker at huden blir tørr, flassende eller skjellete. Diabetes kan også endre dine blodårer, forårsaker en tilstand som kalles "diabetisk dermopathy" som forårsaker brune flekker av flassende hud, ofte på beina. Å ha en underaktiv skjoldbruskkjertelen også kan føre til tørr hud som kan bli grov eller flassende.

Eksem

Eksem er ikke en tilstand, men snarere et begrep som dekker flere hudsykdommer. Eksem er tenkt å være et problem av immunsystemet. En overaktiv immunsystem kan gjøre kroppen reagerer sterkt på allergener, som fører til utbrudd av tørr, kløende hud, som også kan bli skjellende eller flassende.

Psoriasis

Psoriasis er en autoimmun tilstand, noe som betyr at kroppens immunsystem vender seg mot sin egen vev. De med tilstanden opplever en opphoping av overdreven hud vev, noe som kan føre skjellende, flassende flekker på ethvert område av kroppen.

Medisinering Side Effect

Flassende hud er en bivirkning av enkelte medisiner. Kanskje den mest vanlige medikamenter for å forårsake flassende hud er medisiner ment for å kontrollere kronisk akne, som isotretinoin, ofte funnet under merkenavnet Accutane, eller tretinoin, selges under merkenavnet Airol.

Diett for akutt kolitt

Kolitt er en betennelse i tarmen som forårsaker fordøyelsesproblemer. Hvis du har blitt diagnostisert med kolitt, forstår at mens medisin kan hjelpe kontroll symptomer, er din generelle trivsel i stor grad opp til deg. Du kan utøve en stor grad av kontroll over kolitt gjennom klok og samvittighetsfull styring av kostholdet ditt. Det følgende er noen forslag for å hjelpe deg i gang i å ta tilbake kontrollen over livet ditt.

Roter fiber inntaket

Varierende mengder fiber tilsvarende med dine symptomer er et effektivt styringsverktøy for å kjempe kolitt. Når du er manifesting få eller ingen symptomer, konsumerer en høy fiber diett som inneholder rikelig mengder hele korn, kokte frokostblandinger (som havregryn) og kli flak. Når du er i mylderet av en flareup, for å bytte til en lav-fiber diett gi tarmen en pause - hold deg til hvitt og raffinert mel produkter og unngå overforbruk av fibrøs grønnsaker som brokkoli, spinat, salat og agurk.

Monitor Meal Størrelse

Selv når du opplever tunge symptomer, er det likevel viktig å gi næring til kroppen med en rikelig tilførsel av vitaminer og næringsstoffer. I stedet for å spise store, sjeldne måltider (som kan gjøre symptomene verre), prøv å snack stadig på mindre måltider fordelt omtrent to til tre timer fra hverandre. Denne jevn tilnærming til mat inntak kan bidra til å redusere din lidelse mens du holder kroppen din riktig drivstoff.

Begrens Trouble Foods

Sentralstimulerende midler som koffein bør unngås, da disse har en tendens til å irritere tarmen. Videre begrenser forbruket av alkohol i tillegg. Streber også å unngå matvarer som forlater en predisponert for å utvikle gass, som kål, blomkål, brokkoli, linser, løk og kullsyreholdige drikker.

Supplere din diett

Den anti-inflammatoriske egenskaper av omega-3 fettsyrer (som fisk og linfrøolje) har vist seg å hjelpe noe med kolitt. Konsumere minst fem til ti gram om dagen for å se om det bidrar til å lindre symptomene dine. Space ut inntaket i løpet av flere måltider, i motsetning til å ta hele dosen på en gang. Andre kosttilskudd som har vist seg å hjelpe inkludere psyllium (en fiber) og regelmessig inntak av probiotika.

Ta ansvar for din helse

Til slutt, vurdere å holde en mat loggen slik at du kan riktig finne "feil mat" som synes å predate betydelige flareups. Mens eliminere de nevnte matvarene vil gå en lang vei mot å hjelpe med din kolitt, må du være innadvendt for å finne ut de spesifikke matvarer som påvirker deg. Opprettholde mat loggen for noen uker eller måneder, og prøver å trekke sammenhenger mellom inntak av visse matvarer og tilstanden din kolitt.

Hvordan redusere blyeksponering

Blyforgiftning er en svært alvorlig og urovekkende vanlig helseproblem blant barn, spesielt blant spedbarn og småbarn som bor i eldre hus, nær byggeprosjekter, eller i forurensede områder. Siden det er vanskelig å behandle blyforgiftning, forebygging er den desidert viktigste faktoren. Seriøse bly utbedring prosjekter krever ofte profesjonell hjelp, men det er noen skritt du kan ta hjemme for å redusere blyeksponering.

Hvordan redusere blyeksponering

•  Se opp for bly maling. Nesten alle maling fra før 1970 kan muligens være bly maling, men flasser bly maling har en avslørende rektangulær-flassing mønster. Denne malingen er ofte funnet på vegger, vinduskarmer og gamle leker og hvitevarer. Det er spesielt farlig hvis det er avskallinger, fordi flak kan bli spist av babyer eller malt til støv. Fjerning av bly maling kan skape enda mer av en fare som det blir brutt opp, så hvis du finner noen, ta kontakt med en dyktig fagperson om å fjerne det trygt.

Sjekk din VVS. Noen gamle hus kan ha blyrør, og kobberrør innebærer ofte bly lodd. Hvis du har blyrør, er det best å erstatte dem. Hvis du ikke skifter rørene, få en god vannfilter og / eller kjøre vann i flere minutter før du drikker fra springen, noe som bør redusere blyeksponering.

Reduser bly eksponering ved å rense huset ditt regelmessig. Vakuum grundig (med et HEPA filter vakuum hvis mulig), så støv og mopp med fuktige kluter og mopper. Hold renhold forsyninger på et trygt sted, og skyll kluter og mopper grundig, fordi støvet du rydde opp kan inneholde bly.

Hold barn rent. Barn bør vaske hendene før du spiser, for å fjerne bly støv og også etter å ha spilt utenfor der de kan møte en forurenset miljø. Leker bør rengjøres regelmessig. Bare nylig vasket elementer som ikke faller på gulvet bør være tillatt for å tygge.

Hjelp barna å spise et sunt kosthold, inkludert massevis av protein, jern og vitamin C. Disse næringsstoffene hjelpe kroppen til å eliminere små mengder bly eksponering så raskt som mulig.

Hint

 • Mange leger anbefaler en rutine bly screening ved ett års alder, men hvis du er bekymret for bly eksponering i miljøet kan det være lurt å få en test enda tidligere. Siden den eneste behandling for lave til moderate nivåer av eksponerings er generelt å fjerne kilden bly, før dette gjøres, desto bedre.
 • Finger stikk bly testene er beryktet for falske positiver. Hvis du får en ledelse screening, får en test med en blod uavgjort, noe som er mer nøyaktig, eller dobbeltsjekke resultatene hvis barnet ditt tester positivt.

Hvordan å stoppe mugg fra Sprer

Hvordan å stoppe mugg fra Sprer

Mold som finnes i nesten alle miljøer. Den kan vokse overdrevet i varme, fuktige forhold eller der det er ekstreme værforhold. Mold kan finnes i kjøleskap, kjellere, loft, bad, innvendig ringmur, eller andre steder som er fuktig, overopphetet, og har varme, fuktige forhold. Mold kan spre seg i hele området og forårsake sykdom og luftveissykdommer. Lær hvordan du holder mugg sprer seg og holde deg selv og de rundt deg frisk.

Hvordan å stoppe mugg fra Sprer

•  Se etter områder med stor vannlekkasje eller søl. Åpne kjøleskapet og fjern eventuelt brukt mat som har vært lagret for lenge. Tørk kjøleskapet ren med mold-drapet produkter som eddik eller natron.

Undersøke områder i kjelleren for vannlekkasje eller fuktige steder i nærheten av vannrørene. Prøv å holde disse områdene tørr ved hjelp av klimaanlegg, avfuktere eller avtrekksvifter. Alltid tørre våte områder innen 48 timer eller mugg kan begynte å forme.

Støv ofte i områder hvor familien din habitater. Tømme loftet i støvete partikler og støv det ofte. Søk og rent rundt varmtvannsberederen for mold infestation.

Hold luftfuktigheten i hjemmet under 50 prosent. Men en fuktighet meter fra en jernvarehandel. Bestemmes til å tørke opp våte søl på en daglig basis.

Halt allergi lage partikler, for eksempel støv, sot, skitt, aske, flak og sagflis fra overveldende luftveiene. Men luftfuktere og luftrensere å holde hjemmet ditt trygt. Oppsøke en kvalifisert lisensiert profesjonell til å inspisere ditt hjem.

Hint

 • Hvis du mistenker en mold problem i ditt hjem, kan du ringe en erfaren profesjonell.
 • Overdreven muggvekst kan skje fra flom, briste vannrør eller lekkasjer og naturlige vær katastrofer.

Hvordan hodelus begynner å vokse i håret?

Hvordan hodelus begynner å vokse i håret?

Kontraherende hodelus

Hodelus er svært smittsom, ofte gått rundt barn i skolen. Du kan få hodelus ved å stå ved siden av noen som har lus eller håndtering elementene som den personen med lus brukes, for eksempel ark fra en seng, en lue eller en jakke.

Når kontrakt

Når lus komme inn i håret ditt, de begynner å legge egg. Disse eggene kan vises klar eller hvit som små flak av flass. De er festet til håret sjakter tett inntil hodebunnen. De vil ikke komme av lett. De kunne fjernes manuelt, men det er ingen måte å være sikker på at du fikk hver egg. Behandling anbefales for selv den minste tilfelle av hodelus. Hvis hodet ikke er behandlet, vil lus klekkes fra eggene sine og begynner å vokse i til voksen lus. Voksne lus ser ut som små brune bugs. De er mer lang enn bred. Med tiden vil du begynne å se dem vandre rundt i håret ditt.

Personlig behandling

Alle apotek bære en over-the-counter hodelus sjampo. Den infiserte individ trenger å vaske håret med hodet lice sjampo og la den på hodet for den foreslåtte beløpet av tid. Når hun skyller sjampoen ut, vil hun trenger noen til å gre gjennom håret med en lusekam. Denne kammen er gitt i kit med sjampo eller kan kjøpes separat. Håret må da være kjemmet hver dag i et par dager for å være sikker på at alle lus er fjernet.

Husholdningenes Treatment

Det er viktig at du ikke bare behandle håret ditt, men også behandle alt du rørt. Alle sengetøy og klær må vaskes i varmt vann. Alle møbler og bil sete må sprayes med en lus spray som også er tilgjengelig på apotek. Dine utstoppa dyr og klut-lignende leker bør også sprayet og stues bort i plastposer i en måned. Etter det, vil eventuelle lus som var i live være død. Som en forholdsregel, kan det være lurt å behandle alle andre familiemedlemmer med lus sjampo. Dette bør alt gjøres på samme dag, slik at eventuelle gjenværende lus ikke re-hjemsøke deg neste dag.

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass


Tørr hodebunn og flass er irriterende hode forhold som mange mennesker må forholde seg til på et tidspunkt i livet. Tørr hodebunn forårsaker konstant kløe og flassing, som kan hindre deg fra å nyte noen av dine favoritt frisyrer på grunn av en konstant frykt for flassing. Bortsett fra de produktene du kan kjøpe på et apotek, finnes det effektive måter du kan ta vare på tørr hodebunn og flass med noen vanlige husholdningsartikler.

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass

•  Drikk mye vann. Bor hydrert er en av de enkleste måtene å ta vare på og forebygge tørr hodebunn. Vann gir næring til hodebunnen og skaper ny hud, som absorberer fukt bedre og flak mindre. Drikke minst 64 oz. vann hver dag, begynner med et glass vann om morgenen før du spiser noe mat.

Unn hodebunnen med frisk sitron en gang i måneden. Skjær en sitron i seks skiver og gni sitron inn i hodebunnen. Gni kraftig i en sirkulær bevegelse for å løfte opp tørket huden mens fuktighetsgivende hodebunnen med sitronsaft. Tillat sitron til å suge inn i huden og håret i 30 minutter før du skyller.

Unn håret med olivenolje en gang i måneden. Varm opp en kopp olivenolje i 30 sekunder i mikrobølgeovnen. Påfør varm olje til hodebunnen og gni i sirkelbevegelser over hele hodebunnen overflaten. Tillat olivenolje til å suge inn i hodebunnen i 30 minutter før du skyller. Fjerne olivenolje fra håret ditt krever flere vasker, så bruk et syrefritt sjampo og balsam for å fjerne olivenolje mens hindre ytterligere skade på hodebunnen.

Kjøp en flass shampoo for å behandle håret ditt. Denorex, Selsun Blå og hode og skuldre er noen merker som tilbyr en linje av produkter laget spesielt for behandling av tørr hodebunn og flass. Styrken i sjampo avhenger av alvorlighetsgraden av din tørr hodebunn. For ekstremt tørr hodebunn, kjøpe en ekstra styrke behandling sjampo. Bruk en flass shampoo for å behandle håret to ganger per uke, eller som anvist av lege.

Oppsøk lege for ekstremt tørr hodebunn eller flass. Hvis hjem rettsmidler og flass sjampo ikke fungerer, bør du vurdere å gjøre en avtale med legen din. Psoriasis, dermatomyositt og seboreisk eksem er noen forhold som har symptomer som ligner på tørr hodebunn som krever medisinering. Å ha liten eller ingen resultater med hjem rettsmidler eller over-the-counter produkter kan være en indikasjon på at du trenger reseptbelagte medisiner.

Atferd ledelse Games

Atferd ledelse Games


Behavioral ledelse spill lære folk hvordan de skal endre sin atferd slik at deres atferd blir produktiv og sosialt akseptabelt. Personer som sliter med ustyrlig atferd kan utvikle nye strategier og teknikker som fokuserer på å bygge selvkontroll, empati for andre, sosiale ferdigheter og positive beslutninger. Atferdsmodifikasjon terapi innebærer ofte gruppearbeid som fremmer samarbeid, aktiv lytting, sinne og, viktigst, teamarbeid. Forsterkende sosialt akseptabel atferd med et belønningssystem er en effektiv metode terapeuter bruker til å øke sannsynligheten for at negativ atferd kan endre seg til positiv atferd som vil gagne den enkelte og mennesker i samfunnet.

Anger Management Games

Følelser varierer i folk avhengig av hvordan en person reagerer på ulike situasjoner de møter. En sterk følelse at alle har følt i deres liv er sinne. Noen mennesker rett og slett blitt irritert mens andre blir voldsomt rasende. Hvordan en person uttrykker sitt sinne kan bli et problem hvis det gjør vondt andre mennesker eller seg selv. Anger Management spill hjelpe folk anerkjenne deres sinne og lærer dem mestringsferdigheter for å hjelpe dem å uttrykke sitt sinne på en konstruktiv måte. En anger management spillet kalles Flaks for Roll, som innebærer hver spiller tar svinger terningkast. Premier til spillerne bestemmes av hvilket nummer spillerne rulle. Spillernes reaksjoner på å vinne og tape er observert av en terapeut. En tung gruppe diskusjon følger som er sentrert rundt sine reaksjoner.

Samarbeid Games

Samarbeidsspill innebærer folk å jobbe sammen som et team. Disse spillene som regel innebære noen form for konkurranse mellom lagene i gruppen slik at medlemmene i gruppen må arbeide hardere for å samarbeide. Ett samarbeid spillet kalles fangens dilemma. Dette spillet krever gruppen for å danne to lag, som deretter må velge mellom enten strategi "A" eller "B." Teamlederne har til å møte hverandre for å forhandle hvilken bokstav de vil velge. Da lederne gå tilbake til sine grupper for å diskutere hvilken de vil plukke. Reglene i spillet er basert på det faktum at hvis begge lagene plukke bokstaven "A", begge lagene scorer 0, hvis begge lagene valgte "B", da begge lagene scorer to, og hvis et av lagene velger "A" og andre laget velger "B", så resultatet er 4 og 0. Terapeuten analyserer lagene å se om de vil dobbelt krysse deres motstanderlaget. Øvelsen gjentas flere ganger, og hele gruppen diskuterer resultatene på slutten.

Kommunikasjons Games

Kommunikasjons spillene fokuserer på deltakelse, tillit og engasjement. De har også røre på verbal kommunikasjon og aktiv lytting. Gruppene lærer å arbeide sammen for å oppnå et sett mål. Minefelt er et eksempel på en kommunikasjons spillet. Dette spillet krever gruppemedlemmene til å danne inn i par. Ett medlem av paret er bind for øynene. Det er visse gjenstander spredt på gulvet, og med verbal kommunikasjon fra en partner, må bind for øynene person navigere til disse objektene og plukke dem opp.

Teambygging spill

Effektiv kommunikasjon, samarbeid, administrerende ens egne følelser konstruktivt og teamarbeid er de kritiske ferdigheter som trengs når du arbeider i en gruppe. Disse ferdighetene nytte den enkelte i gruppen som de jobber som et team. Ett team-building aktivitet spilt kalles opprette din egen gruppe aktivitet. Dette spillet involverer alle medlemmene av gruppen diskuterer og deretter utforme sin egen aktivitet. Det innebærer også planlegging og felles laginnsats. Gruppen lager en presentasjon på slutten. Det er viktig at gruppen arbeider sammen for å fullføre dette prosjektet.