Digidexo.com

Red Bull aspirin bivirkninger

Om Red BullRed Bull Energy Drink er en populær drikk som er solgt over hele verden. Den er designet for å brukes når en boost av energi eller konsentrasjon er nødvendig. Red Bull Energy Drink er vanligvis markedsført til unge voksne under 30 år Skaperne av Red Bull har også markedsført en soft drink som heter Red Bull Cola.

Historie

I 1982 ble en østerriksk forretningsmann ved navn Dietrich Mateschitz reiser i Asia og kom over en tonic drikke selges av TC Pharmaceuticals. Han var fascinert av det, og bestemte seg for å kontakte eieren av TC Pharmaceuticals, Chaleo Yoovidhya, for å diskutere samarbeid sammen. De to forent i 1984, sammen med Yoovidhya sønn å begynne å utvikle og markedsføre et lignende produkt på en bredere skala. Etter tre års samarbeid og utvikling for drinken, den debuterte i Østerrike i 1987 Den første markedsføringsplan var å sponse ekstremsport som terrengsykling, snowboard, paragliding og hanggliding hendelser, mens annonsering drink som en prestasjonsfremmende energi booster . Med drikke stadig mer populært i Østerrike, ble det lansert i Tyskland i 1994 Den internasjonale utrullingen kom i 1997, med utvidelse til Nord-Amerika, Sør-Amerika og Australia.

Typer

Det finnes to typer energi drinker under Red Bull. En er Red Bull Energy Drink og den andre er Red Bull Sugar Free. Begge produktene inneholder følgende hovedingredienser: Taurine, Glucuronolactone, koffein og B-vitaminer. Red Bull Energy Drink inneholder ekstra ingredienser av sukrose og glukose. Red Bull Sugar Free inneholder de viktigste ingrediensene, sammen med acesulfam K og aspartam / sukralose. I tillegg til energidrikker, tilbyr selskapet Red Bull Cola, som markedsføres som en sterk og naturlig brus uten fosforsyre, konserveringsmidler eller kunstige smaker. Ifølge Red Bull hjemmeside, er alle ingrediensene syntetisk laget av farmasøytiske selskaper for å garantere høyeste kvalitet.

Funksjon

Red Bull Energy Drink fungerer best når du opplever en mangel på energi eller konsentrasjon. Det skal benyttes i 30 minutter før en økning av energi eller konsentrasjon som er nødvendig. Dette er laget for å gi drinken tid å bli effektive.

Betraktninger

Red Bull inneholder 80 milligram koffein per 8 unse kan. Det har vært bekymring for nivåer av koffein som finnes i Red Bull, men beløpet er om tilsvarende en kopp filtrert kaffe. Hver persons reaksjon på koffein er forskjellig, så vær forsiktig med hvor mye koffein du forbruker i løpet av dagen. Også ta ekstra forsiktig med å bruke energidrikker og alkohol, så det kan skjule din bevissthet om hvor beruset du egentlig er.

Advarsel

Red Bull er ikke egnet for hydrering. Det er viktig at dersom denne drinken er brukt under trening, er mye vann som forbrukes for å unngå dehydrering.

Red marine alger bivirkninger

Red marine alger bivirkninger


Red marine alger gir ernæringsmessig støtte og har vært en matkilde for mange år. Det øker kroppens immunitet via mobil støtte fra alger karragenaner. Det finnes mange arter av rød marine alger, inkludert Rhodymenia palmata og Palmaria palmata, eller Dulce.

Side Effects

Bivirkninger og toksisitet har ikke blitt rapportert i forbindelse med å ta rød marine alger. Dette kan skyldes det faktum at det er en matvare og ikke et medikament eller urte supplement.

Allergier

Allergiske reaksjoner på rød marine alger er heller ikke rapportert. Faktisk hjelper det å bekjempe mugg allergier.

Beskyttelse

Rød marine alger gir antiviral beskyttelse for en rekke virus.

Bruksområder

Det er blitt effektivt anvendt som et alternativ behandling av herpes, så vel som for vekttap, som en blodrenser, for å senke kolesterol, for å forebygge skadelige stoffer, slik som toksiner, fra å samle inne i legemet.

Søknad

Rød marine alger kan administreres oralt for å drepe virus som sirkulerer i blodet og i hele kroppen, så vel som topisk for å behandle hud-utbrudd for herpes og andre virale infeksjoner.

Red Clover Leaf bivirkninger

Folk tar rødkløver blad ekstrakt for en rekke årsaker. Fordi det kan ha liknende effekter som det kvinnelige hormonet østrogen, kvinner bruker den til å lindre symptomer på overgangsalder som hetetokter, og bidra til å forebygge osteoporose. Andre bruksområder inkluderer å senke kolesterolet og lindre symptomer på prostata utvidelse. Bivirkninger er uvanlig.

Urolig mage

Noen mennesker opplever urolig mage eller kvalme når du tar rødkløver blad ekstrakt.

Hormon Drug Interactions

Fordi den fungerer på samme måte som østrogen, kan rødkløver blad samhandle med østrogen eller progesteron og øke deres effekter. Det kan også redusere effekten av p-piller.

Blood Tynning

Rødkløver blad kan også øke effekten av antikoagulantia som warfarin, slik at folk på blodfortynnende bør unngå å ta rødkløver blad. Folk som har hatt slag, eller som har en blodpropp lidelse eller andre hjerte- og karsykdommer, også bør ikke ta rødkløver blad.

Hormonelle Betraktninger

Folk bør ikke ta rødkløver blad hvis de har en historie med hormon-relatert kreft, for eksempel livmorhals eller eggstokkreft.

Allergisk reaksjon

Sjelden, folk har en alvorlig allergisk reaksjon på rødkløver blad. Tegn inkluderer et utslett eller elveblest, pustevansker, tetthet i brystet, og i ansiktet eller munnen hevelse.

Bivirkninger av Aspirin & Tylenol

Aspirin og Tylenol selges som over-the-counter narkotika. Begge har smertestillende egenskaper og er anbefalt for smertelindring og lignende symptomer. Imidlertid er Tylenol anbefales for folk som ikke tåler aspirin.

Definisjon

Aspirin er et generisk navn; det er mange kjente merker aspirin produkter. Tylenol er et navn-brand av paracetamol; det er mange paracetamol produkter på markedet.

Aspirin Funksjoner

Aspirin er et smertestillende og betennelsesdempende legemiddel. Anbefalte bruksområder er for moderate smerter, feber, betennelse i bein, ledd, vev, og det er en klar fordel hvis de tas umiddelbart etter et hjerteinfarkt.

Aspirin bivirkninger

Bivirkninger er små mengder blod i avføringen, halsbrann, urolig mage, og tap av matlyst. Mindre vanlige bivirkninger omfatter tørste, leverskader, elveblest, synsproblemer, og muligens magesår og blødninger.

Tylenol Funksjoner

Tylenol, en paracetamol, er en smertestillende og febernedsettende. Anbefalt bruk er for smerte, feber og for folk som ikke kan ta aspirin eller et ikke-steroid antiinflammatorisk legemiddel (NSAID).

Tylenol bivirkninger

I anbefalte doser, er paracetamol relativt fri for bivirkninger. Tatt i store doser eller langvarig, kan bivirkninger forekomme slik som leverskader, utslett, feber og senket blodsukkeret.

Forsiktighetsregler

Reyes syndrom, en livstruende tilstand, kan utvikle seg hos barn med influensa eller vannkopper hvis de behandles med aspirin. Myndighetene anbefaler å gi barn under 16 paracetamol i stedet for aspirin.

Bivirkninger av energidrikker

Hensikten med energidrikker, er å gi deg en sterk serie av energi for et par timer. Disse drikker kan gi deg mer energi enn brus eller kaffe fordi de inneholder store mengder koffein og sukker. Imidlertid kan slik regelmessig inntak av slike store mengder av sukker og koffein være farlig for helsen, ifølge Mayo Clinic i Rochester, Minnesota.

Koffein

En av de viktigste komponentene i energidrikker er koffein, som er et sentralstimulerende. En energidrikk inneholder mer koffein enn en kopp kaffe, og kroppen har ikke tid til å behandle det riktig som det gjør med kaffe. Som et resultat, vil du sannsynligvis oppleve søvnløshet, nervøsitet, irritabilitet, og en økning i hjertefrekvens og blodtrykk. De som har hjerteproblemer bør ikke forbruke energidrikker på grunn av dette, ifølge Mayo Clinic. Dessuten er koffein en type vanndrivende, noe som fører til tap av vann som kan gjøre deg dehydrert.

Sukker

De fleste energidrikker inneholder store mengder sukker som øker din energi --- men til slutt vil føre til en energi krasj. Regelmessig inntak av store mengder sukker i enhver form, herunder energidrikker, vil trolig gjøre deg opp i vekt. Energidrikker som er sukkerfri er ikke sunt heller, så de har fortsatt mye koffein i dem.

Vitaminer

Noen typer energidrikker inneholder vitaminer og er markedsført som et bedre og mer helsebringende valg sammenlignet med andre energidrikker som ikke inneholder vitaminer. Et eksempel er "5-Hour Energy" drikke som inneholder vitamin B6, B12, B3 og B9, som er ment for å øke nivået av energi. Men det er skepsis til om å ta disse vitaminer i form av en energidrikk er virkelig så sunt for deg. Ifølge cnn.com, kan en overdose av vitamin B3 selv føre til at kroppen til å bli rød og å prikke. Nervekramper er en vanlig bivirkning av å ta for mye vitamin B6, ifølge cnn.com. I tillegg vil denne drinken ikke inneholde så mye som andre typer energidrikker. Faktisk er koffein innholdet tilsvarer det beløpet som finnes i en kopp kaffe. Også, "5-Hour Energy" ikke inneholder sukker, som gjør andre energidrikker.

Advarsel

Den Sandspur avisen forteller at du ikke blander energidrikker med alkohol. Alkohol er en depressant, og energidrikker anses å være sentralstimulerende midler. Dette er en meget usunn kombinasjon, og kanskje til og med farlig, i henhold til Sandspur. Et eksempel er en drikk bestående av Red Bull og vodka.

Forebygging / løsning

Det er ikke sannsynlig at det å drikke en energidrikk en gang i blant vil skade deg. Men ifølge Mayo Clinic, hvis du drikker energidrikker på regelmessig basis, bør du finne en mer sunn langsiktig løsning. Spis godt, mosjon, og får regelmessig søvn for å få mer varig energi.

Inositol å rense arteriene

Inositol, et vitamin-lignende næringsstoff, kan finnes i både planter og dyr, sammen med høy-fiber korn, nøtter og frukt som honningmelon og appelsiner. Det er også en ingrediens i Red Bull energidrikk.

Inositol for Arteriene

Inositol har vist seg å bidra til de med høyt blodtrykk. Hypertensjon, den medisinske termen for høyt blodtrykk, oppstår når styrken av blod presser mot veggene i blodårene dine er for stor. Hypertensjon kan føre til fatale tilstander som hjerteinfarkt og slag. Oralt tar en viss strukturell form av inositol, D-isomer chiro-inositol, sies å senke blodtrykket.

Videre kan inositol være foreskrevet for å redusere høye nivåer av triglyserider, som bidrar til koronarsykdom.

Andre bruksområder

For kvinner som lider av ovarian lidelse polycystisk ovariesyndrom (PCOS), senker inositol nivåer av triglyserider og testosteron, som bidrar til problemer med syke 'perioder og reproduktiv helse.

Inositol har vist seg å effektivt behandle dem med panikkanfall eller agorafobi, eller frykt for åpne eller offentlige steder, og de med obsessive kompulsive forstyrrelser.

Når administreres gjennom en IV, har inositol vært effektiv ved behandling av pusteproblemer hos premature babyer.

Bivirkninger

Tar inositol kan føre til følelser av kvalme, hodepine, tretthet og svimmelhet.

Det bør ikke tas hvis du er bipolar, da det kan forverre symptomer på mani og agitasjon.

Har energidrikker føre til høyt blodtrykk?

Siden deres opphav til prominence i matbutikk og bensinstasjon hyllene i slutten av 1990-tallet, energidrikker som Red Bull ble den rask energi boost favoritt av unge bar-goers, arbeidsnarkomane og procrastinating studenter. Men deres rask energi fix kan komme til en kostnad, noen helseeksperter sier - og i motsetning til det mange tror, ​​kan styrings helserisiko ikke være fra koffein.

Koffein Beløp og effekt på helsen

En 8,3-oz kan av Red Bull inneholder ca 80 mg koffein. Men større porsjonsstørrelser synes å være den nye normen i energidrikk bransjen, med drikker som Rockstar som kommer i standard 16-oz. bokser med 160 mg koffein. En gjennomsnittlig 8 oz. kaffe kan sammenlignes med ca 200 mg koffein per 12-oz. servering, og en 12-oz. kopp te har ca 80 mg koffein.

Ifølge Mayo Clinic, moderate mengder koffein - vanligvis mellom 200 mg til 300 mg - kan isnt nok til å forårsake skade, selv om enorme mengder koffein (500mg til 600mg daglig) forårsake søvnløshet, rastløshet, skjelvinger og irritabilitet. Dens virkning på høyt blodtrykk, men er mindre klar. Selv om noen studier har vist koffein forårsaker en kortsiktig topp i blodtrykket, en annen studie viste en nedgang i blodtrykk hos en kvinne som forbrukes 6 kopper koffeinholdige kaffe om dagen. Noen undersøkelser tyder også vanlig koffein forbruk kan føre til utvikling av en toleranse for økt blodtrykk.

Når det er sagt, med bare 80 mg til 160 mg i typiske porsjoner av energidrikker, ville det ta 2 til 4 bokser med drikke for å nå en "moderat" nivå av inntak - som, som bevis ovenfor antyder, er ikke for om for en frisk person.

American Heart Association Advarsel

Uavhengig av blandede resultater i andre studier, råder American Heart Association begrensede mengder koffein og energidrikk forbruk for de disponert for eller allerede utviser symptomer på hypertensjon. Foreningen baser denne bekymringen på en 2007 Wayne State University studie hvor 15 friske unge deltakerne ble overvåket mens forbruker en energidrikk hver dag i 7 dager. Studien viste en gjennomsnittlig 7,6 prosent pulsøkning på dag 1 og 11,6 prosent på dag 7. Denne studien var nok for AHA å utstede forsiktighet, men hodet forsker innrømmet "økningene i hjertefrekvens og blodtrykk var ikke nok for noe skal skje akutt, men en person på hypertensjon medisiner eller som har hjerte-og karsykdommer kan ikke svare så godt. "

Helse Effekter Ukjent

I motsetning til kaffe eller te, nesten alle energidrikker inneholder andre ingredienser hevdes å øke energi og årvåkenhet, inkludert taurin. De fleste av disse påstandene er ubegrunnet vitenskapelig og generelle mangler hardt forskning for å forstå deres potensielle positive og negative effekter. Energidrikk selskaper har en tendens til å hype de potensielle positive effekter, mens de ignorerer eventuelle bivirkninger.

Taurin er kjent for å styrke hjertekontraksjonen og bidra til å regulere heartbeat-- men hvis sant, kan endre regularitet med dem disponert for hjerte-og karproblemer ikke være ønskelig. Andre ingredienser i energidrikker som ginseng, niacin, inositil og glukuronolacton har effekter som er uklart eller vises i så små mengder at deres kjente positive helseeffekter er ikke-eksisterende.

Den vanlige blanding av alkohol og energidrikker er også grunn til bekymring for mange helseeksperter. Selv om rollen sin effekt på blodtrykk og helse generelt er ennå ikke godt dokumentert, de fleste helseeksperter er enige om at samlet, er det sannsynligvis ikke bra.

Sukker

Sannsynligvis den største ubestridte helse bekymring i forbruker moderate mengder energidrikker - mye som energien fra sin fetter, cola - er mengden av sukker i hver drink. Selv om en energidrikk på anledning for en frisk person er sannsynligvis ikke farlig, forbruker store mengder sukker over tid kan føre til tannråte, overvekt og diabetes, blant andre negative helsemessige forhold.

Hva det betyr

Hvis det er én ting å lære av den ofte i konflikt energidrikk forskning, er det at måtehold er viktig. AHA sier at hvis du er disponert for helseproblemer, er det best å avstå eller unn deg lett og være skeptisk til hvordan det kan påvirke din helse.

Farene ved Enviga

Farene ved Enviga


Å miste vekt og holde seg frisk er en slik utfordring, det er ikke rart folk søker etter en magisk eliksir som vil smelte pounds unna, og også smake godt. For et kort øyeblikk, Kosten trodde de hadde funnet ut at eliksir i Enviga. Men, som de fleste ting som høres for godt til å være sant ... det var.

Hva er Enviga?

Enviga er en glitrende grønn te drikke satt ut av Coca-Cola og Nestle i november 2006 Deres påstander om at det er en "negativ kalori" drikke som stimulerer vekttap har generert kontrovers, inkludert et søksmål anlagt av Center for Science i Public Interest, og en etterforskning av statsadvokaten Richard Blumenthal fra Connecticut, som kalte de to selskapenes påstander "voodoo ernæring."

Et søksmål ble til slutt brakt av advokat generaler av 26 stater og District of Columbia. Ifølge en februar 2007 artikkel i Atlanta Forretninger Chronicle, Coca-Cola og Nestle avgjort søksmålet ved å godta å betale statene $ 650 000, og for å sette ansvarsfraskrivelser på alle annonser som sier at Enviga ikke føre til vekttap uten riktig kosthold og mosjon.

Hvordan er Enviga skulle hjelpe meg ned i vekt?

De involverte selskapene hevder at Enviga er ikke bare en null kalori drikke, men at det er en "negative kalori" drikke, noe som betyr at det tar mer kalorier for kroppen å behandle ingrediensene enn det er kalorier i drikke selv.

Den offisielle Enviga nettsted hevder at å drikke tre bokser av Enviga en dag vil brenne 60 til 100 ekstra kalorier hos friske, unge individer. Den kliniske studien selskapene brukt involvert 31 personer mellom 18 og 34, og bare studert dem over en periode på tre dager. Mens studien bekreftet at folket gjorde brenne litt mer kalorier, ingen av dem faktisk mistet noe vekt.

Hva er den magiske ingrediensen i Enviga?

Enviga inneholder 90 mgs. av epigallocatechin gallate, eller EGCG. Dette er en kraftig antioksidant, men det er ingen publiserte studier som beviser at det har noen effekt på vekttap.

Den viktigste energi-boosting ingrediens i Enviga er koffein. Hver boks inneholder 100 mgs., I forhold til mellom ca 30 mg. og 50 mg. i de fleste andre brus. Selv Red Bull inneholder kun 80 mgs. koffein, inneholder Jolt Cola enda mindre.

Er Enviga dårlig for meg?

Ifølge Johns Hopkins Bayview Medical Center, starter koffein avhengighet på rundt 100 mgs. en dag, og 500 mgs. en dag, kan du risikere koffein rus. Koffein studie slår fast at: «Fellestrekk ved koffein forgiftning inkluderer nervøsitet (angst), rastløshet, spenning, søvnløshet, springende flyt av tanke og tale, gastrointestinale plager, skjelving, takykardi, diurese, muskelrykninger, perioder med inexhaustibility og psykomotorisk agitasjon. I tillegg har det vært rapporter om pasienter med koffein rus å ha feber, irritabilitet, skjelving, sanseforstyrrelser, takypné, og hodepine. "

Drikke to kopper kaffe pluss de anbefalte tre bokser av Enviga en dag ville sette deg på 500 mgs. koffein hver dag. Hver person reagerer forskjellig, skjønt, så så lenge du overvåke din totale inntak av koffein og være på vakt for eventuelle plagsomme symptomer, drikker små mengder Enviga - kan man en dag eller mindre - bør ikke føre til at du noen skade.

Hvor kan jeg få Enviga?

Enviga er tilgjengelig uansett hvor Coca-Cola og Nestle produkter selges.

Usunne måter å miste vekt raskt

"Fast" er stikkordet her. Nesten enhver diett som lover ultra-raske resultater er trolig usunn, og fordelene vil ikke vare veldig lenge. Å miste vekt krever forandringer i livet, ikke raske løsninger.

All-Whatever dietter

Enhver diett som forteller deg å spise eller drikke bare en eller to matvarer er ikke sunt (tror kål kosthold, kaffe diett eller juice diett). Du trenger en godt balansert kosthold for kroppen å fungere ordentlig, og vekttap for å vare.

Celebrity dietter

Mange dietter spioneringen i tabloidene sannsynligvis ikke gjøre det "sunne" cut heller. Det synes kjendiser er alltid slippe 10 pounds over natten gjennom merkelige blender påfunn eller ved å erstatte måltider med Red Bull. Ingen av disse rutene er sunt; du trenger å spise riktig mengde kalorier fra en god blanding av sunn mat.

Slashing Kalorier

Kutte kalorier vei tilbake er ikke smart, eller sunn, måte å miste vekt. Du må sikre at du tar i tilstrekkelig kalorier basert på din høyde, kjønn og alder. Slashing kalorier for mye kan faktisk langsom metabolisme og sette kroppen din i sult-modus, noe som kan forårsake en rekke helseproblemer som gallestein eller unormal hjerterytme.

Trening

Trening er viktig for vekttap og helse, men for mye trening for de gale grunnene er ikke sunt. Ikke overstadig mens lovende selv å brenne den av med en ekstra to timer på treningsstudioet.

Potensiell

Mål å miste omtrent en halvkilo i uken, en sunn mengde som vil føre til vekttap du kan vedlikeholde. The Mayo Clinic tilbyr en online kalkulator for å finne ut hvor mange kalorier du må ta i daglig for å opprettholde vekten din. Å miste en kilo i uken, trekker 500 fra dette nummeret for et tap på 3500 kalorier per uke. De 500 "mistet" kalorier per dag kan komme fra trening, spise mindre eller en kombinasjon av begge. En kombinasjon er best.

Har koffein øke blodtrykket?

Koffein, som finnes i et utvalg av mat og drikke, som kaffe, te og sjokolade, har eksistert i tusenvis av år. Over tid har mange studier er gjort på dets virkninger på menneskers helse, inkludert høyt blodtrykk. Studier viser at koffein midlertidig øker blodtrykket, men hvis tatt i modere sine langsiktige effektene er minimal.

Koffein

Ifølge International Food Information Council, er koffein et sentralstimulerende funnet i blader, frø og frukter av mer enn 60 planter. Populære kilder inkluderer kaffe og kakao bønner, kolanøtter og teblader. I tillegg er koffein anvendes som et krydder på visse matvarer og drikkevarer.

Matvarer og drikker med koffein

Foruten kaffe og te, er koffein som finnes i brus og sjokolade. Kaffe er vanligvis den høyeste kilde koffein. Ifølge IFIC, en 8-oz. kopp brygget kaffe inneholder vanligvis 85 milligram koffein, mens en 8-oz. kopp pulverkaffe har 75 milligram. En 8-oz. kopp te kan pakke hvor som helst 20-110 milligram. Funksjonshemmede-world.com rapporterer at en 1.45-oz. bar av sjokolade inneholder 27 milligram, smertestillende midler har 60 milligram, og en 12-oz. kan av Pepsi har 37,5 milligram.

Effekter

Funksjonshemmede-world.com sier også koffein kan øke blodtrykket raskt, selv om det ikke er permanent, spesielt hos personer som ikke får i koffein på en jevnlig basis. Koffein er knyttet til obstruksjon av visse hormoner som bidrar til å utvide blodårene, og strammet arteriene kan føre til høyt blodtrykk.

Kaffe og høyt blodtrykk

The American Heart Association har funnet at koffein gjør ingen skade for trykket av de som konsumerer kaffe i moderate mengder hver dag blod. AHA sier også at selv om koffein effekter på hypertensjon har blitt grundig undersøkt, resultatene har ikke "produsert noen allment aksepterte konklusjoner." Organisasjonen konkluderer med at å drikke 2-4 kopper brygget kaffe daglig ikke signifikant øke blodtrykket hos de som ikke allerede lider av høyt blodtrykk.

Energidrikker

Energidrikker kan inneholde høye mengder koffein. For eksempel har en flaske Red Bull 80 milligram koffein. Ifølge en AHA studie, unge voksne som ble gitt to energidrikker daglig i en uke registrerte blodtrykket høyere etter inntak av dem. Organisasjonen sier at videre forskning er nødvendig, og at de med høyt blodtrykk bør unngå tidkrevende energidrikker.

Hvordan få B12 som en Vegan

B12 er ofte tenkt på som veganer dilemma. Det er kjent finnes i animalske produkter som kjøtt og meieriprodukter, og er en nødvendig bestanddel for nevrologisk funksjon, DNA-syntesen og dannelsen av røde blodceller. Så hvordan gjør man i kjøtt-og meieri-fri samfunnet innlemme dette viktige vitamin i kostholdet sitt? Berikede matvarer er nøkkelen. Følgende er noen forslag for å hjelpe deg å holde stappfulle av B12.

Hvordan få B12 som en Vegan

Hvordan få B12 som en Vegan

•  Ha frokostblanding og melk erstatning for frokost. Ved inspeksjon, vil du finne at frokostblandinger er beriket med B12. Sjekk din melk erstatning --- enten det er ris, soya eller mutter melk, sjansene er det er befestet i tillegg.

Kjøp en befestet ernæringsmessige gjær. Disse er tynne flak som har en cheesy smak til dem, men de er veganer. Dryss disse velsmakende påfyll på alt du spiser - salater, poteter og bare om noen siderett. Kontroller på etiketten at den inneholder B12, som noen merker ikke er befestet.

Unn deg en energidrikk. Red Bull, Monster og Rockstar gi deg en solid dose av B-vitaminer.

Ta et supplement. Prøv en B12 supplement eller en daglig multivitamin som inneholder B12. Hvis du foretrekker et pulver form av vitamin, prøv Emergen-C.

Vær en god etikett kontrolløren. Mens han etterforsker etiketter for å se om maten er dyr-fri, oppmerksom hvis det er beriket med B12 eller ikke. Noen ganger kan du bli overrasket og finner ut at det er.

Hva er Taurine & Guarana?

Hva er Taurine & Guarana?


Taurin og guarana er to av de vanligste aktive ingredienser i energidrikker og vekttap kosttilskudd som selges på det amerikanske markedet. Taurin er en aminosyre som finnes naturlig i kjøtt og fisk; guarana er en koffein-produserende plante innfødt til Sør-Amerika. Som koffein, begge stoffene synes å ha trygge, relativt milde effekter på forbrukeren. Imidlertid, som taurin og guarana blir mer utbredt, er det viktig å forstå hva disse stoffer er.

Processing

"Naturlig" taurin, eller L-taurin, produseres ved å kombinere metionin, cystein og vitamin B-6. Syntetisk taurin er oppnådd ved omsetning av etylenoksyd med natriumbisulfitt. Guarana frø blir behandlet på samme måte som kaffebønner behandles.

Positive effekter

Taurin allerede er til stede i menneskekroppen, fungerer i hjernen og hjertet; det hjelper viktige stoffer som kalsium og magnesium strømme inn og ut av cellemembraner. Som et supplement, er taurin brukes til behandling av hjertesykdommer og hypertensjon, og det kan være nyttig i behandling av øyet og leversykdom. Guarana blir undersøkt for sin potensielle effekt som et vekttap apparatet og for å forhindre hjerteanfall og slag. Forskere studerer også det for potensiell antioksidant eller antibakterielle effekter.

Energi Drikke

Både taurin og guarana er vanlig i det amerikanske energidrikk markedet; for eksempel Red Bull har en fremtredende taurin som en aktiv ingrediens, og drikker som Vitamin Water utnytte guarana. Taurin har imidlertid ikke vist seg å øke energi, og i medisin, er det faktisk brukt som et mildt beroligende å behandle epilepsi. Guarana har ikke blitt evaluert av FDA, men er generelt ansett som trygt i drikkevarer: Sør-Amerika får mer av sin koffein fra guarana enn fra kaffe, og guarana drikker outsell cola-drikker i Brasil.

Farene

I drikkevarer, er taurin ofte blandet med koffein avledet fra guarana eller andre planter. Drinker som kombinerer taurin og koffein har vært forbundet med flere tilfeller av hjertestans, og selv om en definitiv koblingen ikke er funnet, har drikker som Red Bull likevel vært forbudt i land som Norge og Frankrike. Drikker som inneholder guarana og taurin er ofte kombinert med alkohol, som er unadvisable; miksing stimulerende og beroligende midler har en dokumentert negativ effekt på hjertet. Guarana, på grunn av sin høye koffein innholdet, er også unadvisable for de med en overaktiv skjoldbruskkjertel, angstlidelse eller mulig graviditet. I tillegg, vekttap kosttilskudd som inneholder taurin eller guarana bør alltid vurderes nøye før bruk. Ettersom disse kosttilskudd ikke er regulert av FDA, inneholder mange forurenset aktive ingredienser eller andre potensielt skadelige stoffer.

Taurin misforståelse

Kanskje på grunn av taurin tilknytning til Red Bull, har en urban legende er formulert om at taurin er hentet fra bull urin og sæd. Taurin finnes i både stoffer, men verken oksen urin eller bull sæd brukes til å lage den bearbeidede taurin finnes i matvarer, kosttilskudd eller energidrikker.

Hvilke effekter kan alkohol og koffein har på hydration nivå i kroppen?

Det er allment forstått at alkoholholdige og koffeinholdige drikker er usunn når det brukes for mye. Selv om det er mange grunner til dette, er en stor, men ofte oversett årsak til at de forårsaker dehydrering.

Dehydrering

Menneskekroppen er behov for en viss mengde vann til å være sunn og for å fullføre dens ulike funksjoner. Dehydrering er en tilstand kroppen lider når den ikke har nok vann til å fungere skikkelig.

Diuretika

En vanndrivende er noen substans (mat, drikke, etc.) som forårsaker hyppig vannlating og tap av fuktighet i kroppen. Diuretika føre til at kroppen til å utvise ikke bare vann, men også næringsstoffer som aide i å opprettholde hydration nivå.

Alkohol

Alkohol forstyrrer nivåene av mange hormoner i kroppen, inkludert antidiuretisk vasopressin. Uten dette hormonet, prøver kroppen å skylle seg selv ved å utvise vann gjennom urinen på en økt rente, som fører til en tilstand av dehydrering.

Koffein

Koffein fører til en midlertidig økning i stoffskiftet, som bruker opp kroppens ressurser raskere. Dette fører til et mindre tap av vann i kroppen. Koffein har også en biokjemisk vanndrivende effekt som ligner på alkohol, men det er langt mindre intens.

Kombinasjon

Kombinasjonen av de to kjemikalier som frembringer en økt effekt på dehydratisering. Populære drikker som Red Bull og vodka eller Jager-Bomber kombinerer høy koffein drikke med alkohol, og de kan føre til store dehydrering.

Hvilke matvarer kan jeg spise for å hjelpe min Acne?

I det siste, mange mennesker trodde at akne er forårsaket av å spise for mye sjokolade eller for mange pommes frites. Men forskerne har ennå ikke funnet en klar sammenheng mellom disse matvarene og akne. Kviser er ikke direkte koblet til kosthold. Akne er forårsaket av hormoner og overaktive talgkjertler. Men det er visse matvarer som kan påvirke nivået av visse hormoner, som i sin tur forårsaker akne. Kutte ned forbruket av disse matvarene kan gi deg klarere hud.

Gamle koner 'tales

Akne er et problem som rammer over 40 millioner amerikanere. Gjennom årene har folk prøvd å finne årsaken til hudens tilstand. Mange har skylden kviser på visse matvarer. Mødre advarte barna sine at å spise pizza eller sjokolade ville gi dem kviser. Det virket logisk at fet mat forårsaker fet hud. Det er imidlertid ingen klare vitenskapelige bevis som støtter disse gamle koner 'tales. Akne er ikke forårsaket av å spise pizza eller sjokolade. Fet hud er forårsaket av hormoner, ikke pommes frites.

Hva som forårsaker akne

Kilden til akne kan spores tilbake til overaktiv talgkjertler. Disse kjertlene produserer en naturlig fet stoff som kalles sebum. Sebum holder huden myk og glatt. For mye sebum kan føre til akne.

Talgkjertler er kontrollert av en mannlig kjønnshormon heter testosteron. Dette gjelder for både menn og kvinner. For mye testosteron fører til at talgkjertlene til å bli overaktiv og produsere overflødig talg. Sebum bygger seg opp i hårsekkene, og skaper en grobunn for Propionibacterium acnes, en bakterie som forårsaker kviser.

Diet

Det finnes ingen mirakel mat som forhindrer akne, men det betyr ikke ment at kosthold ikke spiller en rolle. Spise en balansert kosthold holder hele kroppen sunn, inkludert huden din. Det motsatte er også sant.

En fersk studie av RMIT University og Royal Melbourne Hospital funnet en link mellom glukose, insulin nivåer og akne. Spise store mengder raffinert sukker øker insulinnivået. Dette fører til at kroppen produserer ekstra testosteron. Overflødig testosteron øker talgproduksjonen, noe som kan føre til kviser. Derfor, mens bare spise sjokolade ikke vil gi deg kviser, kan en diett høy i raffinert sukker føre til hyppigere utbrudd.

Mat å spise

Huden er det egentlig forbundet med resten av kroppen. En frisk kropp betyr sunn hud. Spise en balansert kosthold vil ikke bare forbedre din generelle helse, men det kan også hjelpe din akne. Et balansert kosthold inneholder frisk frukt og grønnsaker og helkorn. Det er best å unngå bearbeidet mat, som ofte inneholder raffinert sukker. En enkelt candy bar vil ikke gi deg kviser. Imidlertid kan en diett som består av en masse junk food øke insulinnivået, fører til hyppigere utbrudd.

Hvis du har en søt tann, kan du prøve å erstatte raffinert sukker med naturlig sukker. For eksempel fruktjuice er mye sunnere enn brus. Rå honning er en god erstatning for hvitt sukker.

Vann

Drikkevann vil forbedre utseendet på huden din, så vel som din generelle helse. Hvis du ikke liker vann, kan du drikke andre væsker, som te og fruktjuice. Unngå alt med tilsatt sukker. Koffein er vanndrivende, noe som faktisk kan gjøre deg dehydrert. Begrens inntaket av kaffe og energidrikker som Red Bull.

Fordeler

Effektiviteten av behandling av akne med spesielle dietter er diskutabelt. Men den generelle helsemessige fordeler av et balansert kosthold er klare. Ved å spise en diett fylt med hele korn, frukt, grønnsaker og umettet fett, vil du føle deg bedre og har mer energi. Hvis du er bekymret for vekten din, kan et balansert kosthold hjelpe deg å kaste de ekstra pounds. Og som en ekstra fordel, kan det tømme akne, også.

Holistisk behandling av Treg binyrene

Holistisk behandling av Treg binyrene


En av de viktigste organer i det endokrine systemet er i binyrene. Dette er "fight or flight" kjertel som slår inn når vi er i trøbbel. Binyrene overvåker og reagerer stress i kroppen. Når en opplevd stress er til stede, binyrene utgivelser kortisol i blodet. Resultatet er en rask hjerterytme og økt blodtrykk. Noen ganger, på grunn av stadige stressfaktorer, kan binyrene bli svak og brent ut, som kan resultere i en tilstand som kalles adrenal tretthet. Holistisk behandling kan være løsningen for noen.

Burn-Out

Binyretretthet kan være vanskelig å diagnostisere fordi det ofte går uoppdaget i en blodprøve. En svak binyrene kan resultere i et bredt og variert liste over symptomer som ofte kan feiltolkes for mange andre sykdommer eller lidelser. Noen av disse symptomene er vektøkning og en sterk motstand mot vekttap, hukommelsestap, håravfall, mangel på energi, depresjon, svimmelhet, lavt blodtrykk, høyt puls, dårlige PMS og menstruasjonssmerter og uvanlig tørr hud. Disse symptomene på egenhånd kan signalisere mange andre forhold, så det er viktig å se en lege som kan vise større bilde og nøyaktig diagnostisere deg. Årsaker til binyretretthet kan ikke alltid være pin-spiss, men kan omfatte depresjon, stress, søvnmangel, kosthold og bakteriell infeksjon. Også en annen bivirkning av binyretretthet kan inkludere irritabel tarm syndrom, forstoppelse eller løs avføring. Dette resulterer ofte i mal-absorpsjon av essensielle næringsstoffer av kroppen som bare forbindelser problemet med utmatting og mental forvirring.

Urter og kosttilskudd

Urter og kosttilskudd har blitt brukt av noen helhetlig naturopaths i behandling av binyretretthet. Ikke alle vil reagere positivt, men vitaminer og urte kosttilskudd kan bidra til å behandle og balansere adrenal ubalanse. Magnesium, antioksidanter og Omega 3 vitaminer kan noen ganger bidra til å balansere binyrene og hjelpe returnere energinivået til det normale. Vitamin C har vært anvendt i kombinasjon med bioflavonoider, så vel som vitamin E og en god vitamin B-kompleks i kombinasjon med konvensjonell behandling. Urter som noen har hevdet effektive er Rhodiola rosea som er bra for hukommelsen og hjernetåke og Ashwagandha som er en naturlig beroligende brukes for nervesystemet. Siberian Ginseng har blitt påstått i tillegg til å balansere adrenal system og og for å øke mental visus. Igjen er det ingen konkluderende studier om urter og kosttilskudd i behandling av binyrene problemer så alltid konsultere legen din. Urter kan noen ganger samhandle med andre medisiner, og kan være like kraftig som reseptbelagte medisiner.

Fikk Red Bull?

Selv om tendensen er å krever koffeinholdige produkter når man er trøtt, hvis du lider av binyretretthet, er det motsatte faktisk anbefales. Du må redusere raffinert sukker og helt eliminere koffein. Det har motsatt effekt på noen med binyrene problemer fordi koffein og sukker kan øke hjertefrekvensen og bare ytterligere brenner ut systemet som nå-så langt som nervesystemet forstår i en konstant økt tilstand av stress.

Nourish åndelige selv

I tillegg til kosthold, fokus på åndelig sentrering også. Jo mer stress du kan eliminere, jo bedre. Mange naturopaths vil foreslå meditasjon i morgen i minst femten minutter. Avslappende nervesystemet ditt kan bidra til å reaktivere binyrene i en nærende måte. Du må kanskje bruke meditasjon i forbindelse med annen konvensjonell behandling, men det kan i noen tilfeller bidra til å redusere stresshormoner. Bruk sunn fornuft og alltid søke råd fra en klarert medisinsk faglig. Helheten av denne artikkelen er ment for informasjonsformål. Aldri erstatte dette råd for din egen sunne dømmekraft eller som av en lege.

Hvordan øke blodtrykket og puls

Hypotensjon eller lavt blodtrykk, kan frata hjernen av oksygen og føre til livstruende sjokk. Hypotensjon kan føre til en rekke andre problemer, inkludert tretthet, svimmelhet, kvalme, depresjon og tåkesyn. De som lider av hypotensjon ønsker å øke blodtrykket og øke hjertefrekvensen.

Bruksanvisning

•  Legg salt i kostholdet ditt. Natrium øker blodtrykket, så spiser mer salt kan øke blodtrykket.

For å holde pulsen opp, jogge eller gå raskt i 30 minutter om dagen. Ved hjelp av en tredemølle eller gå for en joggetur rundt nabolaget ditt kan bidra til å bringe pulsen opp og holde deg frisk. Hvis det er i budsjettet, delta i et treningsstudio eller din lokale YMCA.

Energidrikker som Red Bull kan øke hjertefrekvensen. De fleste energidrikker inneholder koffein og taurin, noe som kan øke hjertefrekvensen. Imidlertid bør folk med et hjerte tilstand ikke drikke energidrikker.

Drikk rikelig med vann. Vann øker blodvolumet, noe som i sin tur øker blodtrykket. Holde hydrert hjelper også hindre dehydrering.

Snakk med legen din om du trenger medisiner for å øke blodtrykket.

Egenskaper til Sardonyx

Gemstone sardonyx dannes hydrothermally inne i en stein. Det har blitt trukket ut siden antikken og brukes som en dekorativ stein i rustning og ritualer. Steinen er ikke bare vakker, men er antatt å ha helbredende egenskaper som påvirker personen bruker det eller holde det i hånden.

Utseende

Sardonyx kan ha forskjellig utseende avhengig av sine kutt og gruvedrift metoder. To farger og design forrang. En forskjell i fargen innebærer en forskjell i helbredende egenskaper. Edelstener ofte er farget for å imøtekomme smykker design. Dying sardonyx er tenkt å endre metafysiske egenskapene til steinen. Steinen kan være svart og hvit med symmetriske striper eller røde og hvite striper. Svarte steiner ofte vises med hvite klatter. I smykker, kan sardonyx vises helt hvit med røde striper. Røde steiner er vanligvis stripete med hvit og blir referert til som Red Bulls Eye.

Vitenskapelige Properties

Sardonyx tilhører gruppen av kvarts mineralske oksider. Mineralet klassifisering for steinen er microcyrstalline kvarts eller banded kalsedon. De perler dannes fra jern, karbon og oksygen inne i bergarten. Den kjemiske sammensetningen er SiO2.

Metafysiske egenskaper

Sardonyx antas å styrke viljestyrke og karisma. Dens rød og hvit farge har en kraftig effekt på en persons karismatiske trekk, derav navnet Red Bulls Eye. Steinen er knyttet til rettferdighet og dyd som passer det med folk i rettshåndhevelse. Sardonyx påvirker den fysiske kroppen ved å hjelpe til med fordøyelsen og bevegelse av kroppsvæsker. Dens fysiske rammer tøyles ved å plassere stein på magen av en person som lider av forstoppelse eller problemer med væske metabolisme.

Hvordan lage Detox Drikk

Kroppen kan akkumulere en usunn nivå av giftige stoffer. Våre leveren er designet for å skylle giftstoffer og alt vi trenger er vann for å holde våre leveren fungerer. Dessverre, med nitrater, fosfater og andre unaturlig bearbeidet mat som forbrukes i dag, våre lever kanskje ikke i stand til å holde opp arbeidsbelastning. Visse frukter og grønnsaker kan brukes til å avgifte kroppen. Disse matvarer er basisk og bidra til å balansere nivået av toksisitet i lever og blodstrømmen.

Bruksanvisning

•  Kok to kopper vann i en kjele (du vil bare bruke en kopp, men den ekstra vann åpner for damp og søl). Hell 8 gram kokt vann i en kopp og la det sitte i fem minutter. Sett en grønn te-pose i koppen og la bratt i 2 minutter.

Skrell og kjerne eplet og papaya. Skrell gulrot. Plassere frukt og grønnsaker i en blender og puré i 5 minutter.

Legg en halv kopp is og forberedt grønn te og fortsette å puré til en jevn røre.

Drikk dette smoothie en eller to ganger om dagen i en uke. Hvis du eliminere all junk food og midler (som cola, kaffe, Red Bull, sigaretter og alkohol) fra kostholdet ditt, vil du føle deg energi, lettere og mer våken ved slutten av uken.

Tips og advarsler

  • For beste resultat på noen avgiftning plan, drikke åtte kopper vann om dagen, ta en multivitamin og eliminere all bearbeidet og junk matvarer fra kostholdet ditt.

Hvor mye Kola Nut Bør du bruke for energi?

Kola nut, eller Kola Nitida, er mutteren fra en vestafrikansk treet. Det er ofte brukt der å gi folk under lange arbeidsperioder. Det er nært knyttet til Kola Accuminata, som er brukt i drikkevarer, og anvendes også i Vest-Afrika å forbedre fordøyelsen, og som en sosial medikament for sine euforiske og mildt stimulerende egenskaper. Kola Nitada kan finnes i helsekostbutikker og inneholder mer koffein enn K. Accuminata, ifølge Dr. James Duke, forfatter av "The Handbook of Nuts."

Kola Nut Bruker

Kola mutteren kanskje er best kjent som en av de opprinnelige ingrediensene i Coca-Cola. Det brukes fortsatt i noen cola drikker, for eksempel Blue Sky økologisk cola og Red Bull Bare Cola. Imidlertid har de fleste mainstream Colas erstattet den opprinnelige kola nut ekstrakt med en syntetisk kopi. Det har blitt brukt tradisjonelt som en stimulerende, for å bedre fordøyelsen, for å redusere sult i løpet religiøs fasting, og også som en antidiarrhea medisin. Den tygges i Vest- og Sentral-Afrika som tyggegummi. Folk bruker det sosialt, og det er ofte tilbudt ved inngåelse et hjem. Ifølge en artikkel på Solar Navigator, er kola nut ligner på noen måter til indiansk tradisjon av fredspipe.

Kola Nut Plant

Den kola nut er frøet pod av en høy (over 65 fot) eviggrønt tre hører hjemme i Vest-Afrika og den atlantiske kysten av Sentral-Afrika. Det er relatert til den søramerikanske cacao treet (Theobroma). Det finnes mer enn 125 arter av kola nut trær. Arten med mest koffein er Kola Nitada.

Kola Nut Dosering

Kola nut er et sentralstimulerende med en stor mengde koffein. En passende dose er mellom 1 til 2 ts. av den pulverformige kola mutteren blandes med en væske. Solar Navigator foreslår å blande med kaffe eller melk. James Duke, i sin bok "The Handbook of Nøtter," bemerker at kolanøtter inneholder om lag 2 prosent koffein. Nettstedet Helse 24 noter at det er mer koffein i kolanøtter enn i kaffe, men mindre i guarana.

Kola Nut helsemessige hensyn

Koffein er den viktigste ingrediensen i kolanøtter forårsaker sin stimulerende effekt. Koffein har vært kjent for å være kreftfremkallende, mutagene og teratogene, ifølge Duke. Koffein er også kjent for å være viracidal, og å drepe en rekke virus. Kola nut har vært notert på "Farlig" side of Health Bulletin, og bemerker studier, som for eksempel en fra "Journal of Applied Toxicology" viste nervetoksisitet tegn på dyr. Imidlertid er kola nut på GRAS (generelt ansett som trygt) liste fra det amerikanske Food and Drug Administration (FDA).

Hjemmelaget energi kosttilskudd

Hjemmelaget energi kosttilskudd


Når vi får trøtt, er vår tendens til å strekke seg etter nærmeste kopp kaffe eller boks med Red Bull for å komme oss gjennom de neste flere timer. Problemet med det er etter tre timer, og før disse stoffene er helt ute av våre systemer, vil vi være mer avhengig av disse kjemiske metoder for å forbedre vår energi. Naturlig hjemmelaget energi kosttilskudd kan hjelpe din energi uten så mye kjemisk avhengighet.

Vitaminer

Det er noen viktige vitaminer og mineraler som kan bidra til å øke din energi når de er tatt på en daglig basis. Du kan blande disse vitaminer og urter i litt frukt juice med en blender (eller en pille crusher og deretter en blender) hvis du ønsker å ta det hele i en drink. Du kan også bare ta alle vitaminer og urter separat som per dine preferanser.

B-kompleks vitaminer kan øke produksjonen av røde blodceller, som vil levere oksygen mer effektivt i hele kroppen din. Vitamin C reparerer skadet cellestruktur og kan forbedre tretthet. Lavt blodtrykk kan bli hjulpet av vitamin E, som vil forbedre kroppens evne til å bruke oksygentilførsel. Ta en B-kompleks vitamin med minst 400 mikrogram folsyre, 50 mikrogram av vitamin B12, 60 mikrogram av biotiske og minst 50 milligram av alle de andre B-vitaminer. Ta 1000 milligram av vitamin C tre ganger per dag når de opplever tretthet. Ta en vitamin E supplement med 400 internasjonale enheter to ganger om dagen.

Herbal rettsmidler

Det er noen urte rettsmidler for å legge til din hjemmelagde supplement. Prøv både Panax og sibirsk ginseng som kan gi deg energi og bidra til å hindre utmattelse. Tilskudd med urten kjerringrokk kan forbedre muskelstyrken på grunn av tilstedeværelsen av silika i urten. En urt som ofte brukes i kinesisk medisin kalt schisandra kan forbedre både utholdenhet og energi. Ikke bruk schisandra dersom du har epilepsi eller intrakranielt trykk i hodeskallen. Bruk en 200 milligram kapsel av Panax ginseng og en 400 milligram kapsel av sibirsk ginseng en gang om dagen. Ta 10 dråper av en kjerringrokk skjær i litt væske hver dag for en to-ukers periode. Du kan ta 2 ml av anstrøk av schisandra frukt tre ganger om dagen i tillegg. Andre urter som kan være nyttig for din energi er ingefær, goldenseal, spirulina, hagtorn bær og ginkgo biloba.

Andre Thoughts

Det er mange andre ting du kan gjøre hjemme for å forbedre din energi. Et sunt kosthold full av frukt, grønnsaker, hele korn og bønner kan være det beste hjemmelaget energi supplement som du kan ta. Prøv denne dietten for ca en måned og se om din energi øker. Ofte anbefalt, men sjelden fulgt, til å sove i minst åtte timer hver natt sørge for at kroppen får skikkelig hvile. Å sørge for at søvn er av høyeste kvalitet, ikke drikke alkohol eller koffein eller spise rik og fet mat rett før du sover. Tretti minutter trening per dag vil også bidra til å forbedre søvnkvaliteten. Alle energitilskudd i verden kan ikke erstatte positive vaner av helse og rutine rundt huset.