Digidexo.com

Den 7-Day Complete Body Cleansing Program

Tatt i betraktning alle de giftstoffer og bakterier som folk får i på daglig basis, er det forståelig at kroppen rensing har blitt så populært. For mange bakterier og giftstoffer i tarmen kan føre til dysfunksjon og sykdom i lever, nyrer og tykktarm. Den 7-Day Complete Body Cleansing Program hevder å gjenopprette fordøyelsessystemet til en sunnere tilstand ved å fjerne alle de skadelige stoffene i kroppen. Dette vil tillate tarmen til å absorbere alle de nyttige næringsstoffer og vitaminer fra mat, og eliminere avfall mer effektivt.

Hvilken formel er best for meg?

Ifølge GNC, ble 7-dagers hele kroppen rensing program spesielt utviklet for å støtte generelle trivsel og fordøyelsen helse mens du utfører rens. Produktet kommer i fire forskjellige formler. Velg formelen som best vil løse dine fordøyelses komplikasjoner.

AM Formula

AM Formula inneholder en blanding av forskjellige urter og næringsstoffer for å bidra til å fremme intestinal helse. Noen urter omfatter ingefær, artisjokk, og granateple. Formelen inneholder også visse fordøyelsesenzymer for å hjelpe til med sammenbrudd og fordøyelse av proteiner, karbohydrater og fett.

PM Formula

PM Formula inneholder spesialiserte ingredienser som hjelper med blodsirkulasjonen, og lever og nyre rensing. Dette enzymet blanding bruker kraften av urter som Cayenne, goldenseal og melk tistel. (Milk tistel støtter leverfunksjon.) Andre antioksidant urter som grønn te og druekjerneekstrakt bidrar til å fremme sunn fordøyelse.

Probiotiske - Acidophilus

Gunstige probiotika, acidophilus og bifidobactrim er organismer som faktisk bidrar til å fremme sunn fordøyelse i tarmen. De støtter naturlig immunsystemet og den generelle funksjon av fordøyelseskanalen, noe som bidrar til å holde fordøyelsessystemet fungerer optimalt.

Fiber og prebiotika Blend

Fiber er nødvendig for riktig funksjon av fordøyelsessystemet fordi det bidrar til tarmen fjerne overskudd av avfall. Fiber spiller en viktig rolle i tarm spor ved å fungere som en bulking agent og gi lindring fra sporadiske anfall av forstoppelse. Dette fiber blanding ble spesielt utviklet til funksjonen flere fibre for daglig fordøyelsen helse. I motsetning til enkelte andre organ-rensing fiberprodukter som vanligvis er rettet mot enden av tykktarmen, starter denne fiberlegeme-rensing formel ved begynnelsen av tykktarmen, og arbeider seg gjennom midten og enden av tykktarmen. Mange andre fiber body-rensing produktene forårsake ubehag og smerter i tarmen og tarmer. Denne spesialiserte formelen er ikke bare bra for kroppen, det er også svært effektiv i å gjenopprette fordøyelsessystemet tilbake til sin naturlige tilstand.