Digidexo.com

Hvordan å plukke ut en Allergi Antihistamin

Hvordan å plukke ut en Allergi Antihistamin


Det er for tiden mange forskjellige typer av allergi medisiner på markedet. Noen kan kjøpes over disk, og andre krever en resept fra legen din. Noen inneholder et antihistamin bare, mens andre legger en decongestant. Du kan ta allergiske midler gang daglig eller flere ganger om dagen i en rekke former. Det kan være forvirrende og overveldende å plukke et antihistamin å lindre allergisymptomer. Gjøre denne prosessen enklere ved å vurdere dine symptomer og spør legen din om forslag før du velger et medikament.

Bruksanvisning

•  Finn en stille tid når du kan sitte uforstyrret og tenke på allergi symptomer du opplever. Skriv ned alt du føler, slik som kløende øyne, rennende eller tett nese, elveblest, lunger, sår hals og andre reaksjoner du måtte allergener. Hvis du kjenner ubehag stammer fra høysnue, støv eller kjæledyr dander, legger denne informasjonen til listen.

Opprett en ny liste over alle medisiner, vitaminer og andre kosttilskudd du tar. Dette er viktig informasjon å dele med legen din før du plukke en allergi antihistamin.

Be legen din for å anbefale et antihistamin som vil bidra til å avlaste dine allergisymptomer. Et antihistamin blokkerer histamin, eller elementet som forårsaker symptomene, fra binding med celler, som i sin tur reduserer symptomene. Legen din kan foreslå en over-the-counter middel eller foreskrive en sterkere medisiner.

Les antihistamin emballasje veldig tydelig hvis du velger en medisin på egen hånd. Plukk en formel som skal dekke de spesifikke symptomene du opplever uten å over-medisinering. For eksempel, hvis du ikke har tett nese, er det ikke nødvendig å plukke en allergi medisiner som har en ekstra decongestant.

Velg en form for antihistamin som er praktisk å bruke. Du kan velge å ta et bord en gang om dagen, eller å bruke en quick-oppløse type medisin hvis du ikke har enkel tilgang til vann. Mange antihistaminer er tilgjengelig i flytende form for barn med allergi.

Prøv mer enn én medisiner hvis den første er ikke riktig passform. Hvis du føler for mange plagsomme bivirkninger, kan det være lurt å prøve en annen.

Tips og advarsler

  • Ikke dobbelt opp på allergi antihistaminer hvis du trenger å bytte til et nytt legemiddel, som du kan ved et uhell overdose på de aktive ingrediensene. Gi medisinen nok tid til å gå gjennom kroppen din før du begynner å ta en ny medisin. Når det er tid for en ny dose medisin, begynne å ta den nye medisinen.