Digidexo.com

eple edik

Eple cider eddik Fordeler for barn

Apple cider eddik er ofte referert til som "vidundermedisin" på grunn av de mange medisinske og ernæringsmessige fordelene det gir. Produsert fra en gjæring av epler, er den rik på enzymer, mineraler og næringsstoffer som er spesielt nyttig for barn.

Ernæring

Apple cider eddik har en rik kosten kilde til en rekke næringsstoffer for barn. Det gir vitamin A, B6, C og E, som kroppen trenger for å bekjempe infeksjon og sykdom (se Ressurser). Den inneholder også høye nivåer av kalsium, magnesium, mangan, fosfor og kalium mineraler. En mangel på en hvilken som helst av disse mineralene hindrer et barns sunn vekst og utvikling. Pektin, et kostfiber, er en annen viktig næringsstoff som kan fås fra eple cider eddik.

Soppdrepende

Apple cider eddik har sterke soppdrepende egenskaper, som er nyttig i behandling av infeksjoner som trost, som rammer barn så unge som noen få måneder gammel, og hodebunnen ringorm, som vanligvis er rettet mot barnets hodebunnen, ryggen og magen (se Ressurser). En gurgle formulert fra en 40/60 løsning av eple cider eddik og vann er en hundre år gammel folkemedisin for trøske. For yngre barn, er en bomullsdott mettet i løsningen brukes til å bruke det på tungen og indre kinn. En lokal applikasjon av ufortynnet eple cider eddik kan brukes som et middel for ringorm og andre sopp hudsykdommer, for eksempel fotsopp.

Desinfiserende

Apple cider eddik kan brukes som en trygg, naturlig og miljøvennlig husholdning desinfeksjonsmiddel. Den inneholder eplesyre og eddiksyre, som er effektive til å drepe bakterier rundt i huset, og skaper et sunt bomiljø for dine barn. Denne eddik kan sprayes eller drysset på kjøkken, bad og andre overflater i hjemmet for å rense dem. Dyppe tannbørster i en eddik og soaking hårbørster i hjelper det å drepe bakterier mellom penselen.

Antioksidanter

Apple cider eddik er en utmerket kilde til beta-karoten og karotenoider, som er potente antioksidanter. Antioksidanter er viktige kjemiske forbindelser som nøytraliserer skadelige frie radikaler i barnets unge, voksende kropp. Frie radikaler er ansvarlig for å forårsake celleskader og svekke immunforsvaret, noe som gjør barn mer sårbare for sykdom (se Ressurser). Studier har også vist at antioksidanter redusere risikoen for astma hos barn med 10 prosent til 20 prosent ved å redusere betennelse i luftveiene.

Mosquito Repellent

Apple cider eddik kan brukes som en naturlig, ikke giftig myggolje. Sprøyting en lys tåke av eddik på et barns hud eller dabbing den på med en bomullsdott vil holde myggen i sjakk når han går ut for å leke. Den sure lukten av eple cider eddik vil forsvinne etter noen få minutter. Det kan også bli brukt til å behandle insektbitt å lette irritasjon og forhindre infeksjon. Bare spray eller DAB en 50/50 løsning av eddik og vann til det berørte området.

Vekttap med eple cider eddik, honning og vann

Apple cider eddik og honning kan være en kraftig kombinasjon for å kurere mange plager og selv fremme vekttap. En nøkkel til vekttap er å drikke mye vann for å hjelpe kroppen din til å føle fornøyd, slik at du ikke vil over spise. Hvis du legger til eple cider eddik og honning i vann, vil du ha en trygg, naturlig fett-sprengningsarbeid tonic.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik kommer i en flaske eller i piller. Apple cider eddik tatt før et måltid antas å hjelpe fart på stoffskiftet og hjelpe på fordøyelsen. Dette betyr at du vil forbrenne mer kalorier og cellene vil ikke lagre så mye av hva du spiser som fett. Tar eddik kan også hjelpe deg å unngå overspising. Eddik utløser produksjon av serotonin i hjernen og senker glykemisk indeks på karbohydrater i maten (holde blodsukkeret stabilt), hjelper du føler deg mett og fornøyd.

Honey

Honning er en naturlig ingrediens som kan bidra til vekttap. Det beste er at det smaker godt, og er et sunt alternativ å bruke som et søtningsmiddel. Honning har mange helsemessige fordeler, men bidrar til vekttap på grunn av sin fordøyelsesenzymer og metabolizing effekt. Når du spiser honning sine antibakterielle egenskaper bidra til å rense fordøyelseskanalen, noe som hjelper deg med å eliminere mer vekt, inkludert overflødig fett. Når honning er blandet med vann, og det utløser metabolismen til å forbrenne fett. Ifølge Organicfacts.com, honning bryter ned fett som er lagret i cellene. Når dette fettet frigjøres fra cellene, vil du føle deg mer energi og brenne av overflødige kalorier.

Bruk

Kjøp eple cider eddik som ikke er destillert, filtrert eller pasteurisert. Dersom eddik ble satt gjennom en hvilken som helst av disse prosesser, vil det har mistet noen av sine fordelaktige egenskaper. Apple cider eddik kan finnes i helse-butikker eller på nettet. Kjøpe 100 prosent ren, økologisk honning, sjekke ingrediensene for å sikre at det ikke inneholder andre stoffer enn honning. Legg 1 til 3 ts. av eple cider eddik og 1 eller 2 ts. honning til en 8-oz. glass vann og omrør kraftig. Ta drink før måltidene tre ganger om dagen. Gradvis vekttap vil følge hvis du implementere et fornuftig kosthold i din livsstil.

Eple cider eddik Fordeler for menopause symptomer

Eple cider eddik Fordeler for menopause symptomer


Apple cider eddik, en viden populære folkemedisin, er produsert fra gjæret eplejuice, og inneholder en rekke vitaminer og mineraler som gir flere helsefordeler. En av de mest populære fordelene er for å lindre symptomer på overgangsalder og perimenopause.

Hetetokter

Apple cider eddik bidrar til å lindre hetetokter, en av de vanligste symptomer på overgangsalder. En 2002 studie ved Mayo Clinic fant at mellom 75 til 80 prosent av alle kvinner i Amerika opplever hetetokter. (Se ressursene nedenfor.) Og tilbyr et effektivt alternativ til kvinner som ikke kan gjennomgå hormonbehandling eller som bare ønsker å bruke et naturlig middel.

Nattesvette

Apple cider eddik bidrar også til å lindre nattesvette, et annet symptom på overgangsalder. Nattesvette er episoder av betydelig svetting som oppstår i løpet av natten. De vanligvis forårsake svette på brystet og baksiden av hodet, dempe søvn slitasje og sengetøy.

Tonic

Du kan formulere din egen daglig tonic for hetetokter og nattesvette fra eple cider eddik. Rør 1/2 ts hver av honning og eple cider eddik i et glass med varmt vann, frukt eller urtete, sammen med en dash av cayenne pepper. Drikk dette en gang om dagen. Denne drinken gjør en stor tonic, holde hjelpe fremme normal svette og redusere hetetokter. Gradvis øke mengden av cayenne opp til en 1/2 teskje.

Mineraler

Eddik eple inneholder kalsium, en vital bygge-blokk av benet, så vel som magnesium og mangan, som bidrar til å opprettholde benmasse og forebygge eller forsinke utviklingen av osteoporose. Det fremmer også kroppens opptak av kalsium fra maten du spiser.

Dosering

For å dra nytte av eple cider eddik, bør kvinner ta 2 til 3 spiseskjeer av eple cider eddik per dag. Hvis du, som folk flest, kan du ikke ta eple cider eddik rett, spe den i et glass med varmt vann eller juice søtet med honning, agave sirup eller rå sukker for å gjøre den mer spiselig. Eddik eple kan også brukes som en salatdressing.

Betraktninger

Å maksimere eple cider eddik fordeler for menopause symptomer, kan velge den ubehandlet, ufiltrert variasjon over den klare, glitrende utvalg av eple cider eddik. Behandlingen av eple cider eddik strimler det av de fleste av de sunne næringsstoffer som er så gunstig for overgangsalder.

Hvordan måle om du er pære eller eple formet

Hvordan måle om du er pære eller eple formet


Leger og dietitians kategorisere ulike kroppstyper i henhold til deres form. Et eple kroppstype er tykkest på midten, akkurat som frukten. Noen med en pære kroppstype bærer mer vekt under livet gjennom hofter, lår og rumpe. Du kan være i stand til å oppdage din kroppsform i et speil, men beregning av midje-hofte ratio vil gi deg en mer nøyaktig måling av hvordan epleformet eller pæreformet du er. Kroppen din type ikke bare påvirke motevalg. Ifølge en 2007 studie ved University of Texas Southwestern Medical Center, kan midje-hofte ratio være mer forutsigbare for hjerte-og karsykdommer enn generelle body mass index. The Mayo Clinic beskriver et eple form som ett symptom på metabolsk syndrom, en samling av symptomer som også inkluderer høyt blodtrykk og insulinresistens.

Hvordan måle om du er pære eller eple formet

Måling

•  Kle til ditt nivå av komfort og undersøke din refleksjon i et speil i full lengde. Hvis du bære ekstra vekt, kan du allerede se kroppen din type før du måler. Hvis du har en gjennomsnittlig eller slank kroppsbygning, kan du ikke finne din kroppstype som åpenbart.

Bøy litt til høyre eller venstre mens mot speilet for å finne din naturlige waistline. Der huden din bretter avgjør din naturlige midje. Hvis kroppen din danner ingen krøll som du bøye, vurdere din smaleste punktet som din naturlige midje. Du kan også bruke din navle som en retningslinje og finne din naturlige midje en tomme eller to over den.

Stå rett og måle omkretsen av din naturlige midje med målebåndet, bruker speil for å sikre at du holde tape parallelt med gulvet for å få en nøyaktig måling. Mål uten å holde i et stort pust eller trekke magen flat, så dette arbeidet forvrenge resultatene. Spill inn midjemålet.

Mål hoftene på sitt bredeste omkrets. Hvis du finner ut at overflødig mage fett blir en del av hoftemålet, å lene seg fremover flytte magen fettet ut av veien og plassere målebåndet før stående rett igjen for å få en naturlig måling av hoftene alene. Noter disse hoftemålet.

Beregning og tolkning

Del din midje måling av hip måling for å komme frem til din midje-hofte ratio. Du kan finne en kalkulator hendig å få en raskere, mer nøyaktig resultat.

Bruk nummeret ditt for å definere din form som et eple eller en pære. Hvis resulterende tallet er mindre enn én, er midjen smalere enn hoftene, og du er formet som en pære. Et utbytte på mer enn ett middel magen er bredere enn hoftene, noe som resulterer i et eple form.

Sammenlign resultatet med optimale resultater. The Centers for Disease Control and Prevention anser en midje-hofte ratio på 0,9 eller mindre en trygg terskel for en mann og et resultat mindre enn 0,8 ideelt for en kvinne. Menn og kvinner hvis tallet er større enn én har større risiko for å utvikle fedme-relaterte sykdommer, ifølge CDC.

Hint

  • Hvis du er slank, kan du se mindre karakteristisk for disse typer kroppen enn hvis du er overvektig, men midje-til-hip ratio forblir den samme.
  • Timeglass tallene er en spesiell type pære kroppstyper og har samme helseprofil som pæreformet kropp.
  • Mål deg selv mens du står foran speilet for å unngå å måle i en vinkel, som kan skew resultatene.
  • Midje-hofte ratio alene er ikke nok til å avgjøre om du har metabolsk syndrom. Leger bruker vanligvis en kombinasjon av body mass index, midje-hofte ratio og blodprøver som diagnostisk verktøy.

Hvordan ta eple cider eddik kapsler

Eddik har vært brukt gjennom historien for sin antatte medisinske egenskaper. Apple cider eddik, i særdeleshet, har vunnet popularitet de siste årene på grunn av påstander om at det kan hjelpe til med vekttap eller kontrollere blodsukkeret. Som et resultat, kan eple cider eddik kapsler nå bli funnet på noen dagligvarebutikk eller apotek sokkel. Den ernæringsmessige utsagn av disse kosttilskudd er ikke evaluert av FDA, så ta dem med en klype salt. Katherine Zeratsky, en registrert kostholdsekspert, mener det ikke er bevis for at eple cider eddik kan hjelpe deg å miste vekt. Hvis du bestemmer deg for å ta disse kosttilskudd, gjør det bare under råd og instruksjon av legen din.

Hvordan ta eple cider eddik kapsler

•  Snakk med legen din før du begynner å bruke eple cider eddik kosttilskudd, spesielt hvis du er gravid eller har en medisinsk tilstand som diabetes. Legen din kan bestemme om disse kosttilskudd er nødvendig, eller om de vil samhandle med andre medisiner du tar. Ifølge MD Anderson Cancer Center, kan eple cider eddik føre til lave nivåer av kalium eller en reduksjon i bentetthet.

Kjøp eple cider eddik kapsler til din lokale dagligvarehandel eller naturlig mat butikk. Velg et supplement med lavest konsentrasjon av eple cider eddik for å starte. Du kan bytte til en høyere dose i fremtiden hvis du finner ut at eple cider eddik fungerer for deg.

Ta en eller to eple cider eddik kapsler opp til tre ganger per dag, eller følge de enkelte produktveiledning. Apple cider eddik kapsler varierer i størrelse avhengig av produkt, men de fleste inneholder mellom 300 og 600 mg av eple cider eddik per kapsel.

Ta kapslene med et stort glass vann ved måltid ganger. Tar kapslene sammen med mat kan redusere eventuell magesyke kan oppstå på grunn av surheten i eddik.

Fortsett å ta eple cider eddik kapsler før legen din ber deg om å stoppe. Slutt å ta kosttilskudd umiddelbart hvis du merker noen hals eller mage irritasjon som ikke går bort.

Hint

  • En studie ved University of Arkansas evaluert åtte forskjellige merker av eple cider eddik kapsler og reist spørsmål om deres kvalitet. Forskerne oppdaget at ingrediensene ofte varierte fra de som er oppført på etiketten og det viste seg at noen kapsler ikke inneholdt noen eddik i det hele tatt. Velg kosttilskudd med omsorg og be legen om å evaluere merke du velger.

Effekter av eple cider eddik

Apple cider eddik er et produkt laget av gjæret eple cider (som i seg selv gjæret eplejuice). Denne type eddik har blitt hyllet for sin helsemessige fordeler siden Hippokrates først begynte å bruke den i 400 BC. Apple cider eddik kan kjøpes både fra dagligvarebutikker samt naturlig helsekostbutikker og har mange påståtte fordeler. Upasteurisert eple cider eddik laget av økologiske epler er antatt å være den beste kvalitet for bruk i hjem rettsmidler.

Diabetes

Et par spiseskjeer av eple cider eddik hver dag har vist seg å bidra til å senke blodsukkernivået av diabetespasienter.

Vekttap

Eddik er tenkt å være en appetitt suppressant, og noen mener at å ta opp til tre teskjeer av eple cider eddik før hvert måltid kan hjelpe til med vekttap.

Flass

En del eplecider eddik blandes med en lik del vann kan påføres hodebunnen og i bløt i 15 minutter for å forsøke å minske tørrhet.

Høy Kolesterol

Lovende studier utført på rotter viser at eple cider eddik kan bidra til lavere kolesterol, men disse testene er ennå ikke utført på mennesker.

Blood Pressure

Noen studier har knyttet eddik med senket blodtrykk. Men dette har ikke blitt bevist.

Advarsel

Apple cider eddik kan senke kaliumnivået og reagere negativt med noen medisiner, særlig de for diabetes. Alltid konsultere en lege før du begynner på et regelmessig eple cider eddik diett.

Eple pektin bivirkninger

Eple pektin bivirkninger


Pektin er et løselig fiber som finnes naturlig i frukt som epler, druer, fersken og plommer. Som et kosttilskudd, er eple pektin nyttig for å redusere kolesterolet, reduserer blodsukkeret, og rensing av fordøyelseskanalen.

Oppblåsthet

Apple pektin har en tendens til å føre til at gass og oppblåsthet, ifølge All Star Health.

Diaré

Apple pektin er et rensemiddel for tarmkanalen, og kan i virkeligheten forårsake diaré. Bodybuilding.com anbefaler å drikke mye væske når du tar eple pektin som et supplement.

Tap av appetitt

På grunn av sin høye fiberinnholdet, kan eple pektin føre en person til å fylle full raskere. Dette kan føre til en redusert appetitt og vekttap.

Nedgang i Minerals

Ved hjelp av eple pektin i lang tid kan føre til at folk har problemer med å absorbere noen mineraler som kalsium, magnesium, jern og sink, i henhold til Bodybuilding.com.

Graviditet

Effekten av eple pektin på gravide kvinner har ikke helt blitt evaluert. Av denne grunn, anbefaler Bodybuilding.com at gravide og ammende mødre, eller kvinner som ønsker å bli gravide, avstå fra å ta eple pektin.

Medisinering

Tar eple pektin kan føre til en nedgang i opptaket av enkelte medisiner. All Star Health anbefaler å rådføre deg med lege før du tar eple pektin hvis du er på reseptbelagte medisiner.

Fysiologiske fordeler av eple cider eddik

Fysiologiske fordeler av eple cider eddik


Apple cider eddik, vanligvis funnet i matlaging aisles av dagligvarebutikker i nærheten av oljer og natron, er laget ved å knuse økologiske epler og gi dem muligheten til å gjære i trefat, deretter tapping av brunlig væske. Væsken kan lindre en rekke fysiologiske symptomer mennesker opplever, vanligvis krever medisinsk behandling, enten resept eller over-the-counter. Ifølge hjem rettsmidler Web, bør kundene se etter eple cider eddik med et syrenivå på fem til syv.

Friske Breath

Dårlig ånde kan være forårsaket av en nesten endeløs rekke faktorer, blant annet dehydrering, røyking, sinkmangel, mage lidelser, forbruk av høy-protein matvarer, og sykdommer som kreft. Apple cider eddik kan også hjelpe personer som lider av dårlig ånde. I stedet for å bruke en butikk-kjøpte munnvann eller pust spray, bland en halv teskje av eple cider eddik i en åtte unse glass vann, deretter gurgle (i stedet for bare swishing den rundt i munnen) i 10 sekunder. Spytte ut blandingen i stedet for å svelge det.

Vekttap

Hjem tiltak Web tyder på at personer kan oppleve vekttap når du blander to teskjeer av eple cider eddik med 16 gram vann og nipper blandingen hele dagen. Væsken kan bidra til vekttap ved å påskynde stoffskiftet, noe som fører til at kroppen til å brenne flere kalorier i løpet av dagen.

Vorte fjerning

Folk får vorter på hendene, føtter og andre kroppsdeler gjennom uformell kontakt, treningsutstyr eller et utbrudd av humant papilloma virus (HPV) sovende i sine systemer. Vorter kan være vedvarende og vanskelig å bli kvitt på egen hånd; ofte sufferers prøve over-the-counter rettsmidler eller besøke hudleger å ha dem fryst eller brent av. Apple Cider Fordeler nettsted hevder at bruk av organisk væske kan bidra til å redusere forekomsten av eller fjerne vorter helt innen to uker med bare et par raske skritt hjemme. Suge en bomullsdott i eple cider eddik, deretter bruker den våte puff til vorte, sikre den med et lim band. Gjenta prosessen hver kveld før sengetid.

Hair Styrke

Apple cider eddik kan brukes til å bidra til å styrke og pleie håret og stoppe flass. Væsken arbeider for å balansere pH i håret (håret er naturlig syrlig, mens de fleste tradisjonelle shampo er alkalisk) og blir kvitt produktet buildup. Væsken stenger også hårfibrene, noe som gir et jevnere utseende. Shampoo kan gjøres ved å blande en tredjedel av en kopp eddik med en liter vann, deretter lagre den i en gammel plastflaske (vaske ut noen tidligere hår-produktrester først). For personer som lider av flass, kan eple cider eddik brukes direkte til hodebunnen, sitte på i en halv time, deretter skylles av, tar med seg bakterier som tetter hårsekkene og forårsaker hodet kløe.

En av eple cider eddik er bivirkninger er en sterk eddik lukt. Dette kan unngås ved å tilsette noen dråper olje, som for eksempel lavendel eller vanilje, inn i blandingen, eller bare å vente noen minutter for lukten forsvinner.

Eple cider eddik Fordeler for gikt

Eple cider eddik Fordeler for gikt


Urinsyregikt er en genetisk bundet tilstand som forverres av kosthold, spesielt alkohol og fetende mat. Den er karakterisert ved akkumulering av urinsyre i leddene, som oftest i tærne. Det finnes en rekke av eple cider eddik fordeler for gikt som du kan dra nytte av.

Funksjon

Eddik eple antas å være gunstig for, så vel som gikt på grunn av sin eplesyre-innhold. Eplesyre antas å oppløses den urinsyre som samler seg i leddene og spyler dem fra kroppen. Andre fordelaktige forbindelser det inneholder inkluderer kalium, som fjerner giftig avfall, og overskudd av vann, så vel som aminosyrer, noe som også reduserer giftighet og har en antibiotisk virkning.

Effekter

Apple cider eddik fordeler for gikt lider omfatte mindre betennelse, hevelse og bankende, samt større fleksibilitet i sine sammenføyninger. Dette lindrer, og kan også eliminere smerte, noe som gjør det lettere å gå. Noen gikt lider oppleve fordelene med å ta eple cider etter bare et par timer, mens det kan ta noen dager for andre å merke en forbedring.

Dosering

For å få full nytte av eple cider eddik, må du ta 2 til 3 ss., To eller tre ganger om dagen. Selv om noen mennesker kan ta sine eddik ryddig, gjør andre ikke liker smaken og den brennende de føler i halsen, slik at de blander det i et glass med varmt vann. For å gjøre det enda mer velsmakende, en skje eller to av honning kan røres inn i vann. Fruktjuice, slik som hyllebær, blåbær, jordbær eller kirsebær, har vært kjent for å tilby helsefordeler til gikt lider, og kan erstatte vannet. Alternativt kan eddik og honning blandes sammen i stedet for å oppløses i vann eller juice.

Aktuelt

Snarere enn å ta eple cider muntlig ved å drikke det, kan du også bruke den lokalt. For å gjøre dette, suge en ren, tørr klut i eple cider eddik og pakk det rundt det berørte området. La den stå på i 15 minutter eller lenger. Alternativt, utgjør en blanding av tre kopper vann med en kopp eple cider eddik, og suge felles i dette. Suge er både positivt og beroligende.

Betraktninger

Det finnes to typer av eple cider eddik: den klare variasjonen du finner i supermarkeder og un-destillert, ufiltrert rå versjon. Denne rå type eple cider eddik tilbyr de mest helsemessige fordeler for gikt. Dette er fordi, selv om den klare variasjon har vært sterkt bearbeidet for å gi et mer tiltalende utseende, fjerner mange av dens fordeler behandlingen. Den ufiltrerte versjonen er ikke en klar væske, og har en thready utseende kjent som "mor". Denne uklarheten viser at det fortsatt inneholder alle sine naturlige næringsstoffer og enzymer, og derfor dens fordeler for helsen din.

Hva er de helsemessige fordelene av eple cider eddik?

Apple cider eddik (også kalt "cider eddik") har blitt fremmet som en kur for lange lister med plager, fra en flass hår skyll å tonic med honning for å lindre leddgikt smerte. Kan man mat har så mange helsemessige fordeler?

Historie

Flere typer eddik har blitt brukt i mer enn 5000 år. "The Healing Power of Food" forklarer, "destillert hvit eddik, den mest potente eddik, er den mest ofte anbefalt for medisinske formål, selv om mange foretrekker cider eddik ..."

Fordeler

Forfattere Mehmet Oz, MD, og ​​Michael Roizen, MD, sier eple cider eddik kan brukes som en naturlig exfoliant for å fjerne død hud fra ansiktet.

Vask frukt og grønnsaker i en løsning av vann, natron og eple cider eddik for å fjerne bakterier. (Se Resources.)

Expert Insight

En studie ved Arizona State University 2005 viste at eple cider eddik bremset økningen av blodsukkeret når konsumert før høy-karbohydrat måltider, viktige i å forebygge type 2 diabetes.

Ifølge en 2007 studie ved Malmö universitetssykehus i Sverige, åtte av ti type 1 diabetikere med klinisk diagnostisert diabetiker gastroparese (oppkast og oppblåst mage), opplevde betydelig redusert mage eller magen tømming priser av en ris pudding måltid tatt med eple cider eddik.

Dosering

Earth Clinic alternative healere foreslår at du tilsett 2 ts. av økologisk eple cider eddik til 16 oz. vann og sip ett eller to glass hele dagen, "for daglig vedlikehold, vekttap og balansering pH."

Advarsel

Bruke eple cider eddik med forsiktighet hvis du har gjær allergi - du kan også være følsomme for eddik.

Forklaring til hvorfor et eple er Red

Forklaring til hvorfor et eple er Red


Røde epler starter ikke ut rødt. Faktisk, nye epler på et tre er grønne. Antocyanin er det næringsstoffet og pigment som finnes i huden av røde epler som blir dypere i fargen som frukten modner.

Lett Absorpsjon

Antocyaner absorbere blått og grønt lys, derfor lyset reflekteres av huden av et eple ser rødt.

A Brighter Red

Anthocyaniner er følsomme for pH-verdien i cellesaft. Høyere syre, eller en lavere pH-verdi, resulterer i lyserøde. Hvis det er en lav surhetsgrad, vil fargen ha mer av en mørklilla farge.

Modning

Anthocyaniner er dannet ved en reaksjon mellom sukker og proteiner i en celle. Denne reaksjonen skjer bare når det er et høyt sukkerinnhold i cellen, og det er derfor epler er ikke rød til de begynner å modnes.

Sollys

Reaksjonen mellom sukker og proteiner som danner antocyaniner krever sollys. Noen epler kan være rødere på den ene siden enn den andre. Dette er fordi den grønnere siden ikke får så mye sol på treet som den dypere-røde siden av frukten.

Dyrking

Århundrer med eple dyrking har resultert i flere varianter av epler som har ulike konsentrasjoner av anthocyanin. Fargen på epler varierer også avhengig av miljø-og utviklingsforhold.

Helbredende fordelene av eple cider eddik

Apple cider eddik er en brunlig eddik laget av gjærede epler. Den helbredende egenskaper i eple cider eddik har blitt brukt i tusenvis av år for å behandle vanlige plager og infeksjoner som bihulebetennelse, forkjølelse og influensa. Ifølge Dr. DC Jarvis, forfatter av folkemedisinen, eple cider eddik tas daglig vil forbedre fordøyelsen og helbrede mange kroniske plager, som depresjon, trøtthet, og leddgikt, samt lavere blodtrykk og kolesterolnivå.

Historie

Apple cider eddik har blitt brukt i tusenvis av år for å behandle en rekke klager. Hippokrates, far til moderne medisin, anbefales bruk av eple cider eddik blandet med honning til å behandle forkjølelse og influensa i 400 BC. Siden den gang har eple cider eddik fortsatt brukes for behandling av en rekke plager inkludert smerter og ble brukt av romerske soldater og japansk samurai som en helbredende elixir for helse, styrke og vitalitet. Det ble benyttet i det amerikanske borgerkrig som et antiseptisk å rense sår soldater og fortsatte å bli brukt på denne måten frem til verdenskrigen

Eiendommer

Det er den sure smaken av eple cider eddik som også gir den dens rensende og antiseptiske egenskaper. Apple cider eddik inneholder eddiksyre, som bidrar til å kvitte seg med skadelige bakterier og gjær i fordøyelseskanalen. Det hjelper til med fordøyelsen og absorpsjon av vitaminer fra maten. Den inneholder også pektin, som er en vann-løselig fiber. Det absorberer vann, fett, toksiner, og kolesterol i tarmen, og spyler den ut av kroppen.

Bruksområder

Apple cider eddik har et stort antall bruksområder. Den har kraftige rensende egenskaper og bistår i helbredelsen av mange plager. Den brukes til å rense tykktarmen og fordøyelsessystemet. Det er mange bøker som detalj fordelene av eple cider eddik, og i henhold til forfattere som Dr. Earl Mindell og Dr. DC Jarvis, har den evnen til å redusere blodtrykket og kolesterolnivået, samt klare fett og giftstoffer fra legeme. De andre bruksområder er oppgitt inkluderer rensing av huden og bekjempe akne. Det har også vært kjent for å ha antibakterielle egenskaper og vil redusere symptomene og alvorlighetsgraden av forkjølelse, influensa, sinus problemer, og infeksjoner.

Fordeler

Ifølge Dr. DC Jarvis, når det tas hver dag første tingen i morgen, eple cider eddik vil øke energinivået og generell helse og vitalitet. Smerter fra kronisk sykdom vil avta og kan gå helt bort. Huden blir klarere, fordøyelse lettere, og den generelle helsen til ditt hjerte og nervesystemet vil bli sterkt forbedret.

Dosering

Apple cider eddik kan tas hver dag. To til fire spiseskjeer av eple cider eddik daglig vil forbedre den generelle helse og vitalitet. Når tatt første om morgenen, vil eple cider eddik har en kraftig rensende effekt på kroppen. Ved bruk av eplecider eddik for vekttap, ta tre spiseskjeer i vann tre ganger om dagen. En populær måte å konsumere eple cider eddik er å legge det til en kopp av renset vann med en spiseskje honning utrørt i og saften av halvparten av en sitron.

Hvordan å høste helsemessige fordeler av eple cider eddik

Hvordan å høste helsemessige fordeler av eple cider eddik


Lær hvordan å høste helsemessige fordeler av eple cider eddik for å holde seg frisk. Vi bruker alle triks som vi kommer over, og håper de gir oss lengre liv eller i det minste et bedre liv mens vi er her.

Apple cider eddik antas å senke kolesterolet, regulere høyt blodtrykk, gi kalium, eliminere giftig avfall fra kroppen, hjelpe i vekttap, bekjempe sopp og bakterielle infeksjoner, redusere fordøyelsesbesvær, og mer.

Det finnes flere alternativer for blant annet eple cider eddik i kostholdet ditt.

Hvordan å høste helsemessige fordeler av eple cider eddik

Bruk naturlig, organisk type eple cider eddik som er ufiltrert og regn ute. Den har komponentene for å hjelpe i å fremme helse. Den klare typen som du kan se gjennom ikke.

Ta et glass og fyll den med vann. Rør inn to spiseskjeer av eple cider eddik og honning etter smak. Drikk første tingen i morgen for å sikre at du høste fordelene av eple cider eddik hver dag.

Denne daglig regime bidrar til å fjerne forstoppelse, noe som er fordelaktig for god helse.

•  Spis salat. Kombiner eple cider eddik med en "god" olje som olivenolje eller rapsolje til å lage en smakfull dressing.

Legg en spiseskje av eple cider eddik for hver to egg når du gjør eggerøre. Begynn matlaging egg og når de er i pannen, bare begynner å tykne, tilsett eddik. Dette vil gjøre egg kremet og hjelpe inkludere eple cider eddik i kostholdet ditt.

Marinerte frukter og grønnsaker med naturlige eple cider eddik for variasjon og gode helsemessige fordeler.

Marinate oksekjøtt, svinekjøtt, lam og fisk ved å lage en marinade av eple cider eddik og ditt valg av urter og krydder. Dette vil smak og mørt kjøtt og gi sunne fordeler til kosthold.

Hint

  • Legg en teskje hver av eddik og sukker hvis du har tilberedt noe som er for salt.

Bragg eple cider eddik Fordeler

Bragg eple cider eddik Fordeler


Apple cider eddik har vært et hjem rette og supplerende behandling for forskjellige forhold for dusinvis av år. Den har et bredt utvalg av påståtte helsefordeler, med effekter som spenner fra sykdom lettelse å bedre personlig utseende. Bragg eple cider eddik kan tilby ytterligere fordeler, siden det er organisk samt rå og ufiltrert.

Blood Sugar Kontroll

I følge en undersøkelse gjennomgang publisert i 2006 i tidsskriftet "Medscape generell medisin," inntak av en liten mengde eddik før måltider kan forbedre blodsukkerkontrollen og selv redusere glykemisk indeks verdien av matvarer i måltidet. Glykemisk indeks refererer til mål på hvor mye en viss mat påvirker blodsukkeret. Apple cider eddik kan også forbedre blodsukkerkontroll hos personer som er insulinresistent eller som har diabetes.

Immunitet og fordøyelse

Bragg eple cider eddik har antimikrobielle egenskaper, som gjør det til et ideelt produkt for behandling av mindre plager. Bland en spiseskje eller to med et glass vann og drikk blandingen hvis du lider av acid reflux eller andre fordøyelsesproblemer, for eksempel. I tillegg er gjæret arten av Braggs eplecider eddik, siden det er upasteurisert og ufiltrert, bidrar gunstige bakterier og enzymer som produserer en alkalisk miljø i kroppen, og kan øke total immunitet.

Organiske Fordeler

Det kan ikke virke som å velge økologisk eple cider eddik er like viktig som å velge økologiske råvarer, men det gjør en positiv forskjell. Cider eddik er laget av ferske pressede epler og epler er nummer 1 mat på Environmental Working Group er "Dirty Dozen" liste for 2014, som rangerer hvor mye sprøytemiddelrester på råvarer. Ifølge gruppen, 99 prosent av testede eple prøvene viste seg positive resultater for minst ett pesticid rester. Braggs bruker økologiske epler å gjøre sin cider eddik, hentet fra bønder som bruker bare organisk, biologisk nedbrytbare spray på sine produkter.

Anekdotiske bevis

Braggs hevder en rekke andre fordeler for sin eple cider eddik, inkludert bedre smertelindring, vektkontroll og ungdommelig utseende. Forskerne authoring forskning gjennomgang publisert i "Medscape generell medisin" erkjenner prominence av slike krav knyttet til hjem rettsmidler og tidligere medisinske behandlinger, men merk at det er lite, om noen, vitenskapelige bevis for å sikkerhetskopiere dem. Før du bruker eple cider eddik å faktisk behandle enhver medisinsk problem, se din lege for en fullstendig evaluering.

Eple cider eddik Cures for gass

Kroppen produserer 1-3 pints om dagen av gass, men kan produsere mer som en følge av for lite magesyre for å hjelpe til med fordøyelsen. Gass blir naturlig produsert av svelger luft og nedbrytningen av matvarer i tarmen. Eddik eple inneholder eddiksyre, som hjelpemidler i fordøyelsen, for derved å redusere gass og oppblåsthet.

Velge Apple Cider Eddik

Velg økologisk eller rå eple cider eddik. Økologisk eple cider eddik er laget av økologisk dyrkede epler og har den ekstra fordelen av å fjerne giftstoffer og støtte immunforsvaret. Noen eple cider eddik inneholder "mor", som er det enzymet og bakterier som har dødd under gjæringsprosessen. Ved inntak, øker morens immunsystem.

Apple Cider Eddik Cure for Gass

Apple cider eddik fungerer som en fordøyelseskanal enzym da tatt med måltider for å hjelpe fordøye mat og redusere gass.

Drikk 1 til 2 ss. av rå eple cider eddik i et glass vann 30 minutter før eller etter å ha spist. Eple cider eddik opprettholder magens pH-balanse, slik at maten blir effektivt brutt ned under fordøyelsen.

Hvis du ikke kan stå smaken av eple cider eddik, bland 1 til 2 ss. i et glass drue eller eplejuice å blidgjøre smak. Et annet alternativ er å blande 1 ts. av honning i eple cider eddik concoction.

For komfort hele dagen lang, bland 2 ss. av eple cider eddik med 16 gram vann og nippe i løpet av dagen. Dette vil opprettholde syrene i magesekken til å fordøye matvarer og bryte ned fett.

Hva er fordelene med økologisk eple Cider?

Hva er fordelene med økologisk eple Cider?


Apple cider er et fall stift for mange folk. Epler kan plukkes, most, tørket ut, og selvfølgelig gjort til cider som er deilig varm eller kald. Mens det er praktisk å kjøpe en krukke med cider fra din lokale kjede butikk matmarkedet, er det viktig at du vurderer hvor du får din drikke fra og kjøpe økologisk.

Hvorfor kjøpe økologisk eple Cider?

Epler dyrkes kommersielt er mer sannsynlig å bli sprayet med plantevernmidler som er skadelige for miljøet og helse. Disse eplene er den samme som brukes til å lage eple cider, noe som gjør det til en velsmakende, men ikke nødvendigvis sunt, drikke.

Organic Apple Cider

Apple cider vokst organisk er et sunnere valg for kroppen din, og din planet. De fleste økologiske gårder bruke naturlige hindringer for å hindre skadedyr i å ødelegge deres avlinger, noe som resulterer i epler (og cider) som er frisk og fri for sprøytemidler.

Hvor befinner Organic Apple Cideer

Mange store bedrifter går organisk, så å finne økologisk eple cider på en kjede Matbutikken er ikke umulig. Du kan betale en ekstra dollar eller to, men produktet vil komme med forsikring om at du får et produkt laget trygt.

Farmers 'Markets

Mange byer og tettsteder har bondens marked, som gir lokale bønder en mulighet til å selge sine varer. Kjøpe et organisk lisens kan være vanskelig, men de fleste bønder, uavhengig av om deres apple cider er merket "organisk" bruke naturlige voksende teknikker.

Betraktninger

Mainstream dagligvarebutikker bære den rimeligste økologisk eple cider, med bøndenes markeder kommer i andre, og privateide helsekostbutikker den dyreste. Shoppe rundt, stille spørsmål, og sørge for at du får det beste produktet for pengene.

Bragg eple cider eddik ernæring fakta

Bragg eple cider eddik ernæring fakta


Apple cider eddik har blitt brukt som medisin i flere tusen år. Det er dokumentert at Hippokrates, som er kreditert som far til medisin, selv brukt og anbefalt det som et helsebistand.

Bragg selskapet

Paul C. Bragg grunnla Bragg selskapet nesten 100 år siden. Han trente gullmedalje Olympians som Murray Rose og Betty Cuthbert of Australia. Han hevdet å ha lært mange av verdens helseeksperter om økologisk mat. Bragg-selskap slagord er: "Du er hva du spiser, drikke, puste, tenke, si og gjøre."

Epler og Organic Apple Cider Eddik

Bragg Organic Apple Cider Eddik er sertifisert økologisk og er Kosher. Den inneholder spindelvev-lignende partikler, som inneholder de næringsstoffer som bibeholder de helsemessige verdier av eplene i henhold til alternativ medisin nettsiden bellaonline.com.

Fordi Bragg Organic Apple Cider Eddik er laget av økologisk dyrkede epler som er upasteurisert og vanlige, har den beholdt alle de ernæringsmessige fordelene av epler, ifølge Bragg. Den beholder også den mørke brun-oransje farge på rykende fersk eplejuice.

Ernæring Fakta

En servering størrelse av Bragg eple cider eddik er 1Tablespoon, som ikke inneholder fett, natrium, karbohydrater eller og protein. Det er 11 milligram kalium i hver servering. Kalium er nødvendig for normal nervefunksjon samt holde elektrolytter balanse.

Fordeler

Organisk behandlet eple cider eddik er et alternativ til å spise epler. Jean Carpenter, forfatter, avis spaltist og medisinske korrespondent for CNN, bekrefter at epler har store helsemessige fordeler. I sin bok, "Food Your Miracle Medicine," hun sier at "epler redusere kolesterolet, inneholder anti-kreft agenter, er anti-inflammatorisk, mildt antibakteriell, høy i fiber, er en appetitt suppressant og lindre forstoppelse."

Bragg-selskap ekko hennes funn på sin hjemmeside, sier økologisk eple cider eddik har mange helsefordeler. Selskapet hevder eddik, rik på enzymer og kalium, vil bidra til å bygge et sunt immunsystem, kontrollere vekten, hjelpe på fordøyelsen og støtte en sunn pH balanse. Selskapet antyder det er bra for lindrende sår hals og fjerne giftstoffer fra kroppen.

Hjemmelaget Energy Drink

Ingredienser:

1 til 2 teskjeer Bragg Økologisk Raw Apple Cider Eddik
1 ts av honning
8 gram destillert eller filtrert vann

Denne drinken kan serveres enten varm eller kald. Tilsett eddik og honning i vann, og bland det godt.

For å gjøre det varmt, koke vannet, og hell den i en kaffekopp over cider eddik og honning.

Hvordan vite om du har et eple eller en pære form Body

Hvordan vite om du har et eple eller en pære form Body


Generelt sett hvis du bære mesteparten av kroppsvekten i hoftene du anses å ha en pære form kropp. Hvis mesteparten av vekten er over midjen din og i magen da du anses å ha et eple form kroppen.

Men noen ganger er det en fin linje mellom det som kan betraktes som et eple form og en pære form. Det er midje til hip ratio som vil avgjøre vår form.

Bruksanvisning

•  Ta en standard målebånd og måle midjen din. Vanligvis midjen din er rett over bekken bein eller ganske mye på navlen. Skriv ned dette nummeret.

Nå tar målebåndet og måle hoftene. Gå rett rundt den bredeste delen av baken og rundt til magen. Skriv ned dette nummeret.

Etter at du har begge disse målingene dele din midje nummer ved hoften nummer og se hva den kommer opp som. Standarden forholdet som legene bruker for å avgjøre om du er et eple form eller en pære form er hva dette nummeret er. Noe på 0,8 eller høyere regnes som et eple form. Dette 0,8 er for kvinner.

Noe på 0,9 eller høyere regnes som et eple form, og dette tallet er for menn. Menn har en tendens til større helsefare når dette nummeret treffer 0,9 eller høyere.

Du kan se i speilet og figur som du er en pære form bare fordi du bruker en størrelse større i bukser enn i skjorter, men det er denne magiske tallet som vil avgjøre om du blir betraktet som et eple eller en pære.

Midjemålet er viktig for å avdekke fedme og andre helserisikoer du kan stå overfor hvis din midje til hip ratio er over disse tallene.

Vær oppmerksom på hva din midje til hip ratio er, og hvis du er på et høyt tall så det er på tide å ta affære.

Tips og advarsler

  • Abdominal fett er verre enn fett som samler seg i hoftene fordi det er magefett som er kvelende våre indre organer.

Organiske eple cider eddik Fordeler

Organiske eple cider eddik Fordeler


De helsemessige fordeler av økologisk eple cider eddik har blitt sitert hele veien tilbake til Hippokrates, rundt 400 f.Kr. økologisk eple cider eddik er laget av fermen epler - en prosess der sukker en food inneholder brytes ned ved hjelp av bakterier og gjær. Eplecider eddik inneholder en mengde gunstige ingredienser, som for eksempel eplesyre, eddiksyre, beta-karoten, aldehyder, ketoner, pektin, kalsium, jern, natrium og kalium. Slike ingredienser gjøre for en sterk og effektivt våpen i form av kroppens arsenal og beskyttelse.

Amino Acids

Aminosyrene eiendommer i eddik fungere som et antibiotikum og antiseptisk, som i betydelig grad kan redusere nivåene av toksisitet i kroppen og behandle ting som hodelus, insektbitt og hudirritasjoner (inkludert acne, åreknuter og eksem).

Fordeler

Den eple og eddiksyre i eddik hjelpe kroppen i bekjempelse av sopp og bakteriell infeksjon, og reduserer leddsmerter ved å bryte opp urinsyre innskudd som har dannet og kjører dem ut av kroppen.

Effekter

Pektin (fiber) funnet i eple cider eddik hjelpemidler i å redusere dårlig kolesterol og stabilisere blodtrykket nivåer.

Kalsium og Kalium

Den kalsium i eddik fremmer helsen og vedlikehold av sterke bein, og den inneholder kalium hjelper kroppen unngå forskjellige lidelser ved å eliminere giftige avfall og styrke immunforsvaret.

Vekttap

Apple cider eddik kan også hjelpe til med vekttap, da det kan fremskynde en persons metabolske aktivitet, fremme fordøyelsen og bryte ned av fett, skylle ut giftstoffer i kroppen og selv bidra til å lindre symptomene på forstoppelse.

Identifikasjon

Det er viktig å være oppmerksom på at ovennevnte fordeler er fra økologisk eple cider eddik (det er klart i utseende); de andre typene har nesten ingen helsemessige fordeler i det hele tatt.

Betraktninger

Økologisk eple cider eddik kan vanligvis finnes i krydder og helse supplement midtgangen i de fleste markeder (helsekostbutikker og diverse nettbutikker også selger den).

Bruker av eple cider eddik

Bruker av eple cider eddik


Folk visdom attributter eple cider eddik med en rekke praktiske og medisinske bruksområder. Mens noen bruker ikke er underbygget av kliniske studier, eple cider eddik talsmenn opprettholde tillit ydmyke eddik positive egenskaper. Apple cider eddik mange påståtte gunstige bruksområder inkluderer kjæledyr helse, renhold bruksområder, og behandling for fotsopp og blodig nese. Ikke bruk eple cider eddik for å behandle medisinske tilstander; oppsøke fastlegen din.

Pet Care

Vurder å bruke eple cider eddik for å behandle din katt eller hund for noen vanlige spørsmål. Ifølge nettstedet Apple Cider fordeler, kan hundeeiere bruke eple cider eddik som et vitamintilskudd for sine pelskledde venner, som en øre omsorg løsning, og å avverge lopper og flått.

Rengjøring

Påfør eple cider eddik i full styrke til linoleum å rengjøre uten å skade linoleum. Ifølge Jonathan Hatch på nettsiden, hvordan du rengjør ting, er eple cider eddik en smart, giftfri valg for linoleum. Vær forberedt på å skrubbe hardt hvis gulv er spesielt skitne. Annet enn en liten innsats, rengjøring av linoleum med eple cider eddik fungerer godt og fungerer som et desinfeksjonsmiddel.

Eplecider Fordeler foreslår å bruke eple cider eddik for å rense og ren. Tørk skjærebrett og benkeplater med en blanding av eple cider eddik og hydrogen peroxide å drepe bakterier.

Hjem Rettsmidler

Apple cider eddik kan lette fotsopp og kan bremse neseblødning. Nettstedet Apple Cider Fordeler anbefaler en 50/50 eple cider eddik og vann for en fotsopp suge. Du kan også søke eple cider eddik direkte til det berørte området. Nettstedet antyder også soaking en bomullsdott i ufortynnet eple cider eddik for å stoppe en blødning nese. Anvendt til den åpne nesebor, kan eple cider eddik hjelpe stop neseblødning raskere enn å bruke ingenting.