Digidexo.com

solar retinopati symptomer

Hva er årsaken til Spots Etter et kamera Blinker eller Bright Light?

Hva er årsaken til Spots Etter et kamera Blinker eller Bright Light?


"Si ost!" Er et vanlig uttrykk som brukes rett før en stor flash forlate din visjon kompromittert i noen sekunder. Holde øynene åpne under en pop av sterkt lys er vanskelig, noe som er nok derfor så mange blinker når et bilde blir tatt. Men hvorfor er det slik at en flash av lys fra et lite kamera kan forlate oss cringing og gni øynene våre? Det hele starter med å forstå grunnleggende øye anatomi.

Formålet med Retina

Netthinnen er en del av øyet som ikke kan sees fra utsiden. Det ligger mot bakveggen av øyeeplet, og er et tynt lag av nervevev. Hensikten med netthinnen er lett å tolke bildene, og til elektriske signaler. Disse signalene inn hjernene våre, og blir dermed tolket til bilder. Uten netthinnen vil vi være i stand til å tolke det vi ser.

Under en Flash of Light

Når øyelokkene ikke beskytter oss og et lysglimt er uunngåelig da ofte vil du se flekker eller spøkelse som prikker flytende over synet ditt. De vil ofte ta noen sekunder å gå bort og vil ikke forsvinne umiddelbart selv med å lukke øyelokket. Det som har skjedd er det intense lyset har overstimulert netthinnen. Resultatet er dårlig syn eller en mørk etterbilde til netthinnen gjenoppretter.

Recovery

Når et lysglimt har presset på netthinnen til sitt høyeste, blir cellene fortsatt reagerer når hjernen er samtidig se bilder. Netthinne blir ikke reagerer så vel til det normale lys i miljøet siden de har blitt ufølsomme fra den lyse lysglimt. Hjernens funksjon og netthinnen reaksjon er begge opptrer samtidig, noe som fører til at overlapping av flekkete eller tåkesyn og bildene hjernen din er å se. Når netthinne justere fra å være overstimulert, blir bildene sett av hjernen vil vises uten mørke flekker.

Eye Health

Den sporadiske lysglimt fra et kamera eller en annen liten enhet kan være ubehagelig, men vil ikke gjøre permanent skade. Overeksponering for noen kilder til lys, men kan være skadelig. Dette er grunnen til at det ikke er bra å stirre på solen. En liten utilsiktet glimt er ikke noe å stresse over, men stadig stirrer ville gjøre noen skade på synscellene. Dette vil føre til en blind flekk i synsfeltet kalt solar retinopati som kan bli permanent. Det er viktig å beskytte øynene mot skarpt lys når det er mulig ved å bruke solbriller og andre øyet beskyttende slitasje å opprettholde sunt syn.

Tegn og symptomer på hypertensjon hos kvinner

Tegn og symptomer på hypertensjon hos kvinner


Hypertensjon, også kjent som høyt blodtrykk, er en tilstand hvor blodstrømmen i kroppen utøver en stor mengde trykk mot veggene av blodkarene i arteriene. Kvinner som har nådd overgangsalderen er spesielt utsatt for høyt blodtrykk, og leger diagnostisere omtrent én av fire kvinner med tilstanden hvert år. Likevel kan symptomene være vanskelig å få øye på.

Ingen symptomer

Mange kvinner har høyt blodtrykk uten å vite det, så er det ofte ingen merkbare symptomer. Dermed kan de ikke bli diagnostisert med tilstanden før det fører til hjerteinfarkt, slag eller andre helse komplikasjon.

High Blood Pressure Reading

En av de beste måter å oppdage hypertensjon er å få blodtrykket tatt. Leger kan gjøre dette enkelt med en sphygmomanometer (blodtrykksmansjett) og et stetoskop. Sphygmomanometer kollapser de store arteriene i armen; da legen langsomt frigjør trykket inntil han hører pulsen i armen CV. Dette er det systoliske blodtrykket, eller kraften fra blodet renner fra hjertet. Når legen ikke lenger kan høre pulsen, måleren på blodtrykksmåler indikerer det diastoliske blodtrykk, eller kraften fra blod som strømmer tilbake.

Neseblod

Kvinner med alvorlig hypertensjon kan oppleve hyppige neseblod, ifølge Mayo Clinic. Neseblod er et resultat av det økte trykket, noe som fører til å bryte eller spratt blodkar, som deretter flykte fra nesehulen.

Generelt ubehag

Ifølge Mayo Clinic, kvinner med avanserte stadier av hypertensjon er utsatt for svimmelhet, tretthet, forvirring og / eller kvalme.

Brystsmerter

Kvinner som lider av alvorlig hypertensjon kan oppleve brystsmerter, som kan også være ledsaget av pustevansker. Forhøyet blodtrykk forårsaker små koronararteriene i hjertet til å kollapse, noe som resulterer i brystsmerter.

Synsproblemer

Hypertensjon kan også påvirke synet, ifølge Web MD. Mer spesifikt, kan det føre til hypertensive retinopati hvor blodårene i netthinnen, med ansvar for å fokusere, bli skadet.

Uregelmessig hjerterytme

Ifølge Web MD, hvis venstre ubehandlet, høyt blodtrykk kan også produsere arytmi, en tilstand der hjertet slår i en unormal eller uregelmessig mønster.

Hematuria

Alvorlig hypertensjon har vært kjent for å produsere hematuri, dvs. blodig eller skyet urin. Dette er sannsynligvis på grunn av økt press på kroppens glomeruli, som er kapillære klynger i nyrene som er ansvarlige for å filtrere avfallsvæsker (urin) fra blodet.

Pounding Sensation

Ifølge Web MD, kan høyt blodtrykk også produsere pounding opplevelser, som vil oppstå primært i ørene, halsen eller brystet.

Hodepine

Kvinner med høyt blodtrykk kan lider av hodepine, både kjedelig og alvorlig.

Symptomer på Eye Problemer i Voksne

Øynene kan utvikle mange forskjellige problemer, spesielt som du alder, kan det være skadelig hvis den forblir ubehandlet. Symptomene som kommer sammen med øyeproblemer er et resultat av andre helsemessige forhold, eller de er direkte relatert til øyet. Noen symptomer er forbigående, slik som uskarpt syn forårsaket av overdreven drikking.

Overdreven Blinker

Når øynene blinker for mye, kan dette være et symptom på en tilstand som kalles blefarospasme.

Diabetes

Dobbeltsyn og uskarpt syn på nært hold kan være symptomer på en tilstand som kalles diabetisk retinopati.

Katarakt

Øynene kan bli grumsete, visjon kan være uklare og farger kan ha mindre lysstyrke til dem hvis grå stær er til stede.

Øyelokkene

Øyelokkene kan vise symptomer i tillegg. De kan bli rød, betent og har en sprø utflod. Disse symptomene er vanlige i en tilstand kalt blefaritt.

Double Vision

Når øynene peker i ulike retninger, har dobbelt syn eller ikke constrict når de utsettes for lys, en tilstand som kalles hjernenerve parese kan være til stede.

Slik Spot Eye Symptomer på høyt blodtrykk

Slik Spot Eye Symptomer på høyt blodtrykk


Du kan ha øye symptomer på høyt blodtrykk som ikke er forårsaket av en egen øyelidelse. Høyt blodtrykk kan forårsake symptomer ikke bare relatert til hjerte-lunge-systemet, men også til øynene dine. Følg disse trinnene for å oppdage, diagnostisere og behandle øye symptomer på høyt blodtrykk.

Slik Spot Eye Symptomer på høyt blodtrykk

merker noen hodepine eller problemer med synet.

Hypertensiv retinopati kan være forårsaket av hypertensjon når blodårene i netthinnen delen av øyet blir skadet, og øynene har problemer med å fokusere som resultat. Også ta hensyn til eventuelle tilbakevendende erfaringer med hodepine. Ganske enkelt å ta ibuprofen å redusere smerte og hevelse vil bare maskere det virkelige problemet.

Finn ut om du har høyt blodtrykk.

Hvis du allerede har blitt diagnostisert med hypertensjon deretter videre til trinn tre. Hvis ikke, gå til din fastlege og for en sjekk. Hvis diagnosen du vil motta instruksjoner for å redusere høyt blodtrykk. Dette er nøkkelen i behandling av dine øyeproblemer også.

se en optiker eller optiker.

Spør legen din til å henvise deg til en visjon spesialist for å fastslå om du har også hypertensive retinopati. Legen vil bruke en kombinasjon fargestoff i øyet og lett å bestemme hvilken grad av skade allerede har skjedd.

Se tips og advarsler under.

Hint

  • Hvis du mistenker at du har øye symptomer på høyt blodtrykk redusere stress, natrium og fettinntaket i kostholdet ditt og la øynene dine å hvile mens du venter å se en lege.
  • Unngå å utsette profesjonell omsorg. Øyeskade kan forverres og bli permanent hvis hypertensjon ikke er behandlet.

Eye sykdom Symptomer

Eye sykdom Symptomer


Selv om du kanskje tror synstap er en av de første tingene du vil legge merke til hvis du hadde en øyesykdom, det er ikke alltid tilfelle. I de tidlige stadiene, mange øyesykdommer har ingen symptomer. Og dessverre da du oppdager at du har øyesykdom symptomer, noen permanent visjon kan allerede være tapt. Ditt beste forsvar er å få en årlig synsundersøkelse og se et øye omsorg lege omgående hvis du plutselig har endringer i synet.

Katarakt

Hvis du begynner å legge merke til at sollys og frontlysene virker lysere enn vanlig, kan du være i de tidlige stadier av grå stær. Katarakt er en uklarhet i øyet linsen. Tidlig på, kan det hende at synet ikke bli plaget av det. Men som clouding fortsetter, vil det påvirke din visjon. Du kan oppleve glorier rundt frontlysene når du kjører om natten, eller dårlig nattsyn generelt. Farger kan begynne å falme eller gul. Du kan også ha dobbelt syn på ett øye.

Åpenvinkelglaukom

Glaukom generelt er en sykdom som forårsaker synsnerveskader, noe som kan føre til blindhet. Selv om åpen vinkel er den mest vanlige form av glaukom, den eksakte årsaken til det er ukjent. Det er ingen symptomer i tidlige stadier av åpenvinkelglaukom. Innen du legge merke til at du har det, kan det hende du allerede har opplevd synstap. I de siste stadier av sykdommen, kan du legge merke til at side visjon --- også kjent som tunnelsyn --- kan bli redusert.

Tørr makuladegenerasjon

Macula degenerasjon er først og fremst en aldersrelatert sykdom som rammer voksne i 50-plus serien. Det er forårsaket av en forringelse av macula, som er vevet som er ansvarlig for det sentrale synet. Mens tørr makuladegenerasjon ikke vil føre til fullstendig blindhet, vil det produsere uskarpheter eller blinde flekker i din sentral visjon rekkevidde. Du kan legge merke til uskarphet når du leser ord eller trenger klarere lys når du leser nær. Farger kan miste sin intensitet og du kan finne det vanskelig å gjenkjenne ansikter.

Stargardt Disease

Mens de fleste macula degenerasjon sykdommer er aldersrelatert, er Stargardts ikke. Stargardt er en genetisk sykdom som er gått videre til barn når begge foreldrene har genmutasjon. I de tidlige stadiene, kan du være i stand til å se bildene kraftig --- som er kjent som synsskarphet. Men du kan ha problemer med å se ting i svakt lys eller når du leser. Fargesyn kan gå tapt i de senere stadier av Stargardt sykdom.

Diabetisk retinopati

Diabetisk retinopati er den fremste årsaken til voksen blindhet i USA. Det skjer med type 1 og type 2 diabetes, og genererer skade blodårene i netthinnen. Det er vanligvis ikke noen tidlig stadium symptomer på diabetisk retinopati, noe som er grunnen til at du bør ha en årlig utvidet synsundersøkelse. Som det skrider du kanskje merke uskarpt eller dårlig nattsyn. Det kan også være flekker og mørke eller røde fargede striper blokkerer din visjon.

Lave trykk i øyet Symptomer

Når du lider av lavt trykk i øyet, er det vanligvis et symptom på en underliggende tilstand. Likevel er denne følelsen er ikke alltid en grunn til alarm, da det kan være en enkel grunn bak trykket. Dette betyr ikke at du ikke bør oppsøke lege, fordi den mest effektive behandlingen er alltid tidlig deteksjon.

Fremmedlegeme

Av alle årsakene til symptom på lavt trykk i øyet, er en fremmed objekt uten tvil en av de vanligste faktorene. Dette kan være en partikkel av støv, bortkommen øyenvippe eller enda et stykke metall. Enhver fremmedlegeme i øyet kan føre til at noen trykket. Selvfølgelig hardere gjenstander utgjøre mer av et problem, siden de faktisk kan pierce øyet, uunngåelig resulterer i en skade. Når en partikkel har bestått overflatiske lag av øyet, kan en god del smerter og press manifest.

Bihulebetennelse

En annen vanlig årsak til symptom på lavt trykk i øyet er bihulebetennelse, som er egentlig en bihulebetennelse som forårsaker en betennelse i bihulene. På grunn av plasseringen av bihulene, kan noen betennelse føre trykket i øyet. Mange ganger kan en sinus hodepine merkes innenfor kinnene opp til kontaktene av øyet ditt, så presset du føler kan være et resultat av bihulebetennelse.

Synsproblemer

Det er også fullt mulig for vanlige synsproblemer å forårsake symptom på lavt trykk i øyet. Det kan være nærsynthet, langsynthet eller en astigmatisme som produserer noen tretthet i øynene, noe som kan føre til press innen ett eller begge øynene. Justere din visjon gjennom bruk av briller eller kontaktlinser kan ofte avhjelpe dette presset.

Tørre øyne

Den symptom på lavt trykk i øyet kan også være et resultat av en tilstand kjent som tørre øyne. I denne situasjonen, gjør din rive kjertler faktisk ikke produserer nok væske til riktig hydrat øynene dine. Som tiden går, kan de bli tørr og smertefull, noe som kan føre noen lave trykk i øyet.

Diabetisk retinopati

Du kan lide av lavt trykk i øyet fra en komplikasjon av diabetes. Ofte referert til som diabetisk retinopati, kan blodårene i øyet til slutt svekkes, vanligvis på grunn av en langvarig heving i blodsukkernivået. Som fartøyene svekkes, kan de begynner å sive fluider, slik som blod, inn i netthinnen. Dette kan etter hvert føre til at symptom på lavt trykk i øyet.

Glaukom

Noen ganger er de lave trykk i øyet symptomer forårsaket av glaukom, som er en form for synsnerveskader. Ettersom tilstanden setter inn, de fleste begynner å oppleve en stadig økende mengde press innen ett eller begge øyne. Over tid vil dette trykk føre til synstap, noe som gjør deteksjon en viktig del av behandlingen.

Tegn og symptomer på diabetisk øyesykdom

Tegn og symptomer på diabetisk øyesykdom


Diabetisk øyesykdom refererer til eventuelle øyeproblemer at personer med diabetes er sannsynlig å møte på grunn av deres diabetes. Den vanligste blant diabetikere øyesykdommer er diabetisk retinopati forårsaket av forandringer i blodårene rundt netthinnen.

Impact

Ifølge National Eye Institute (NEI), er diabetisk retinopati den ledende årsak til blindhet i amerikanske voksne.

Signs

Tegn på diabetisk retinopati inkluderer flytere, problemer med å lese eller gjøre andre up-close arbeid og dobbeltsyn. Uklart syn på nært hold kan bety en macula ødem, eller væske buildup i sentrum av netthinnen.

Tidlige stadier

Mild nonproliferative retinopati og moderat nonproliferative retinopati er de tidligere stadier av sykdommen. Blodårene i netthinnen begynner å svelle og deretter bli blokkert.

Sene stadier

Senere stadier er alvorlig nonproliferative retinopati og proliferativ retinopati. Flere blodårer er blokkert, og nye blodkar er laget for netthinnen næring. De nye blodårer er unormal og bryte enkelt, fører til synstap og blindhet.

Advarsel

Symptomer sjelden dukker opp i de tidligere stadier. Dessuten er det heller ingen smerte, så en årlig øye eksamen er viktig for tidlig deteksjon. Hvis noen av symptomene --- tåkesyn, flytere, Double Vision --- vises, kan du se en øyelege umiddelbart.

Tegn og symptomer på Øyesykdom

Tegn og symptomer på Øyesykdom


Tegn og symptomer på øyesykdom er ikke bare signaler om at noe er galt med synet, kunne de også indikere plager i andre områder av kroppen din. Faktisk kan mange ganger en øyelege diagnostisere tegn til slike plager som diabetes ved en enkel øyeundersøkelse. Dermed betaler oppmerksomhet øynene gi kan ikke bare spare din visjon, men kan også muligens redde livet ditt.

Blødning

Aldri ignorere blødning, særlig i øynene. Ifølge Nethealthbook nettstedet, er blødning alltid grunn til alarm. Det kan være at en blodåre er hemmorrhaging. I tilfelle av en person med diabetes, kan det være diabetisk retinopati, hvor blodlekkasjer fra sprø fartøy. Hvis en øyelege ikke evaluere ikke den tilstanden med en gang, kan det føre til blindhet.

Ikke bare vil slike blødninger i øyet være en indikator på at noe er galt med den del av kroppen, men det kan også indikere problemer andre steder. Som Nethealthbook nettstedet påpeker, kan blør fra netthinnen være et tegn på en systemisk blodåre lidelse.

Blinde flekker

Blindsoner kan være et tidlig tegn på glaukom. Dessverre, ofte en pasient ikke engang merke til dem før de invaderer hans hovedområde visjon. Den Nethealthbook hjemmeside bemerker at slike flekker kan være et tidlig tegn på glaukom. Evaluering av en øyelege blir nøkkelen til å unngå irreversible blindhet.

Uklart / forvrengt syn

Enhver endring i visjon er et tegn på at du bør kontakte din øyelege. Dette gjelder spesielt hvis du merker uskarphet, forvrengning eller clouding i noen del av din visjon. Ifølge Docshop nettsted, kan det være en vanlig sykdom som astigmatisme, noe som betyr at objekter vises forvrengt fordi hornhinnen din har antatt en unormal form. Dette kan også være et tegn på andre vanlige øyeproblemer som nærsynthet og langsynthet, som et par briller eller kontakter kan fikse.

Ikke ta det for gitt, men at det eneste problemet er at du kanskje trenger briller eller kontaktlinser. Det kan være at du kunne ha begynnelsen tegn på makuladegenerasjon, en progressiv øyesykdom som fører til blindhet hvis du lar den ubehandlet.

Sidesynet tap

Ifølge Docshop hjemmeside, er vårt synet viktig at det hjelper oss å skjelne fare bakfra. Kanskje det beste eksempel på dette er når du kjører bil eller sykle. Du må være i stand til å se på hver side av deg. Således hvis du merke en endring i din side visjon, gå til en øyelege og få dem teste trykket bak dine øyeepler; det kan være glaukom. Hvis legen fanger dette tidlig, kan han være i stand til å redde synet. Etter den tid sykdommen forårsaker smerte, eller at en betydelig mengde av din visjon er allerede borte, er det mest sannsynlig for sent.

Tegn og symptomer på Fatty leverproblemer

Tegn og symptomer på Fatty leverproblemer


Det er mange årsaker til leverproblemer, inkludert alkoholisme, genetikk og dårlig ernæring. I de fleste tilfeller vil pasienten lider av en fettlever som er akkumuleringen av fett i levercellene. Denne akkumulering kan også være assosiert med hepatitt og fibrose. Uavhengig av årsak, vet advarselen tegn og symptomer på fatty leverproblemer, og oppsøke lege hvis du er bekymret for helsen din.

Magesmerter

Ifølge MedicineNet.com mange pasienter som lider av fettlever problemer opplever få, om noen, tegn eller symptomer. Når skiltene gjør manifest, de inkluderer ofte magesmerter, vanligvis i øvre høyre delen av magen, rett under brystkassen. Det er ikke skarp eller stikkende, som smerter forbundet med gallestein eller gass kan være. I stedet er smertene ofte en kjedelig verke, uten mønster eller åpenbar årsak.

Årsaken til smerte er vanligvis den strekking av overflaten av leveren på grunn av oppbygging av fettceller, eller hevelse og inflammasjon som forekommer i leveren på grunn av sykdom.

Mørkere hud

Acanthosis nigricans er en mørk farge eller pigmentering som vises på huden av enkelte pasienter med fettleverproblemer. Huden rundt halsen og armhulene, hvor det er mange sensitive kjertler, er oftest rammet.

Dette symptomet er oftest funnet hos barn med alkoholfrie fatty leversykdom. Det indikerer at kroppen prøver å bekjempe fett buildup, ofte ved å produsere mer insulin fra kjertler i nakken og armhulene.

Endring i leverstørrelse og form

I noen tilfeller av fettleverproblemer, vil størrelsen og formen av leveren endres med oppbygging av fettceller. Leger kan faktisk føle leveren din ved å trykke på noen få områder av magen; sjekke leveren din størrelse og form for misdannelser er en del av mange rutinemessige kontroller.

En lever med en stor opphoping av fettvev vil føle seg annerledes til en lege som tester magen. Det vil ofte føle større enn normalt, og det vil ha en myknet kanten dannet av cellene hevelse med fett.

Symptomer på relaterte sykdommer

Oppsamlingen av fettet i leveren forveksles ofte med, eller assosiert med, andre sykdommer. Mange pasienter som lider av fettleverproblemer vil også lider av fedme, diabetes og hypertensjon (høyt blodtrykk). En pasient med fatty leverproblemer kan vise tegn og symptomer assosiert med disse andre sykdommer, inkludert retinopati (unormale reaksjoner fra blodårene i øynene), nyresvikt og hjerteproblemer, som for eksempel hjertesvikt eller hjerteinfarkt.

Symptomer på type 1 og type 2 diabetes

Diabetes har nådd epidemiske proporsjoner i USA og over hele verden. Her er viktige fakta om type 1 og 2 diabetes.

Identifikasjon

Symptomene på diabetes inkluderer ekstrem tørste, vedvarende utmattelse, være lett å irritere, tåkesyn og hyppig vannlating.
Siden cellene ikke er i stand til å absorbere sukker, vil pasienter med diabetes får ekstrem sult. Hyppig vannlating fører også sukker for å bli transportert ut av kroppen. De kombinerte effekter av sult og hyppig vannlating føre til at pasienten å tape vekt.
Diabetes øker også risikoen for tannkjøtt infeksjon og bevirker at tennene løsner.
Mange pasienter med diabetes ikke viser noen symptomer før senere. Det er en typisk forsinkelse på 5-8 år mellom diabetes utbruddet og diagnose.

Typer

Symptomene på type 1 og type 2 diabetes er svært like. Man kan skille mellom type 1 og type 2 diabetes basert på en alder av diabetes diagnose og behovet for insulin. Pasienter med type 1 diabetes er vanligvis diagnostisert i yngre aldersgrupper, mindre enn 30 år gammel. De fleste pasienter med type 2 diabetes er diagnostisert på 50 og eldre alder. Type 1 diabetes pasienter trenger også insulin og har ketoner i urinen. I noen tilfeller er det ikke mulig å skille mellom type 1 og type 2 diabetes.

Betraktninger

Snakk med legen din hvis du har et familiemedlem eller slektninger som har diabetes. Familiehistorie er en veldig sterk risikofaktor for diabetes. Legen din kan planlegge regelmessig fysisk undersøkelse og blodprøver for deg å oppdage diabetes tidlig.

Det finnes en rekke blodprøver benyttet for å diagnostisere diabetes. De inkluderer tilfeldig blodsukkermåling, fastende plasmaglukosetest, hemoglobin A1C test (HbA1C) og oral glukosetoleransetest.

Betydning

Diabetes øker en persons risiko for hjerte-og karsykdommer ved to eller tre ganger. Det fører også til en rekke av diabetiske komplikasjoner som inkluderer nevropati, nefropati og retinopati.
Tidlig diagnose av diabetes vil gi bedre kontroll over blodsukkernivået gjennom livsstilsendringer og medisiner, og rettidig bruk av medisinske prosedyrer for å forebygge diabetiske komplikasjoner. Mange kliniske studier gjennomgående viser at god kontroll av blodglukose reduserer vesentlig risikoen for kardiovaskulære sykdommer og diabetiske komplikasjoner. Dermed jo tidligere diagnosen, jo raskere kan starte riktig behandling.

Expert Insight

Livstidsrisikoen for å utvikle diabetes er en i 3 for menn og 2 i 5 for kvinner. Hispanics er mest sannsynlig å utvikle diabetes i alle raser. I gjennomsnitt vil forventet levealder for en person diagnostisert med diabetes ved 40 forkortes med 11 til 15 år.

Diabetes type 2 Long-Term Symptomer

Type 2-diabetes er blitt kalt aldersdiabetes, miljørelatert diabetes og til og med ikke-insulinavhengig diabetes mellitus. Uansett hvilket navn du plasserer på type 2 diabetes, er den enkle sannheten at symptomene kan bli oversett siden de ikke er godt kjent. Her er noen ting du trenger å vite om type 2 diabetes symptomer.

Øyne

Langsiktige diabetes kan føre til svekkelse av synet og langsiktig skade på øynene. Diabetikere som har hatt blodsukkeret på kontroll i lange perioder av gangen kan oppdage at de ikke ser så godt og kan utvikle en tilstand som kalles diabetisk retinopati, der små blodårer på netthinnen kan sprekke som fører til tap av synet. Major symptom av diabetisk retinopati er flere blodkar i netthinnen.

Hjerte

Belastningen av høyt blodsukker synes å være knyttet til deponering av plakk i de store blodårene, og kan føre til blokkeringer. Avhengig av plasseringen av blokkeringen, kan dette føre til hjerneslag og hjerteinfarkt.

Vekt

Fordi diabetes påvirker måten kroppen behandler maten, må diabetikere være ekstremt forsiktig om deres kosthold eller ansikt ekstra belastning på kroppen sin fra overflødig vektøkning uriktig matfag.

Thirst

En av de tidligste symptomene på type 2 diabetes kan være et angrep av tørr munn eller et ønske om å drikke mer væske. Diabetikere ofte at de er tørst hele tiden og våkne opp om morgenen med alvorlig tørr munn.

Healing

Mange langsiktige diabetikere finner de har redusert sirkulasjon til ekstremiteter, spesielt hender og føtter. Fordi det er redusert sirkulasjon, disse områdene har ofte problemer helbredelse og et åpent sår på foten kan lett bli angrepet av koldbrann.

Hvordan behandle Diabetes Symptomer Med Herbal Medicine

Diabetes er en kronisk, langvarig medisinsk sykdom som påvirker flere organsystemer i kroppen. Venstre ubehandlet, diabetes kan føre til alvorlige komplikasjoner og konsekvenser. Den store nøkkelen til behandling av diabetes er forsvarlig medisinsk behandling fra helsepersonell, samt innlemme et sunt og balansert livsstil med regelmessig trening, godt kosthold og ernæring og endre dårlige vaner. Det er mange andre alternative og komplementære alternativer som du kan ta for å administrere diabetes symptomer, for eksempel urtemedisin. Nøkkelen er selvsagt forebygging, og redusere risikoen for å få diabetes.

Denne artikkelen vil skissere noen vanlige urte medisiner som har vist seg å inneholde egenskaper for å håndtere og behandle symptomer på diabetes.

Bruksanvisning

•  Ta bukkehornkløver, som har vist i kliniske studier for å inneholde noen anti-diabetiker egenskaper i frøene av gras.

Prøv asiatisk ginseng for økt insulin utgivelse fra bukspyttkjertelen, og også for å bidra til å øke antallet insulinreseptorer på celleoverflater. I tillegg har denne urten vist direkte blodsenkende effekter og forbedret sirkulasjon.

Bruk løk og hvitløk, som har vist seg å hjelpe med symptomer på diabetes. De viktigste aktive bestanddeler er antatt å være allyl propyl-disulfid (APDs) og diallyl disulfid oksyd (allicin). Disse ingredienser synes å ha sterk blodsukkersenkende virkning.

Ta blåbær blader for å redusere risikoen for komplikasjoner som diabetisk retinopati og grå stær.

Ta blåbær, bladene av hvilke noen inneholder antidiabetiske egenskaper som er brukt som et anti-hemoragisk middel ved behandling av øyesykdommer så som diabetisk retinopati.

Ta bitter melon, som tydelig har vist i både kliniske og eksperimentelle studier for å inneholde juice ekstrakt som forårsaker blodsukkersenkende hos diabetikere.

Prøv Gymnema Sylvestre, en urt som har vist seg å dempe suget etter søtsaker og kan bidra til å forbedre evnen til insulin for å senke blodsukkernivået i både type 1 og type 2 diabetes.

Bruk stevia som søtningsmiddel; det har vist seg å ha gunstige effekter på glukosetoleranse.

Tips og advarsler

  • Det finnes ulike spesialitet urtebutikker og kinesiske supermarkeder hvor du kan kjøpe urter.
  • Andre steder å kjøpe urter er kinesisk medisin høyskoler, universiteter og kjemikere.
  • Ta alltid kontakt med helsepersonell før du tar noen urte behandling eller terapi.
  • Alltid konsultere med en lisensiert og verifiserte herbalist trent i urtemedisin.
  • Aldri kjøpe urter fra kilder som du ikke kan identifisere eller ikke har en hederlig virksomhet track record.

Symptomer på Mild Diabetes

Milde diabetes symptomer oppstår ved utbruddet av sykdommen, vanligvis når sukker nivåer er i moderat rekkevidde. Begynner symptomene fremgang raskt i Type 1 Diabetes, mens i Type 2 Diabetes, symptomene er ofte vage og feildiagnostisert på grunn av en livslang utvikling av sykdommen.

Betydning

Diagnostisering milde symptomer på diabetes i de tidlige stadiene er nyttig i forebygging av mer alvorlige komplikasjoner. Ubehandlede diabetes resulterer i slike blodsukkernivåene i blodet som vitale organer, celler og blodkar begynner å svikte i kroppen som forårsaker en serie av komplikasjoner som neuropati, retinopati og nefropati. Disse alvorlige forhold kan føre til blindhet, nedsatt sirkulasjon resulterer i amputasjon av lemmer, nyre og leversvikt og en rekke smertefulle bivirkninger. Daglige insulinsprøyter, dialyse, organtransplantasjoner og hyppige sykehusinnleggelse kan forebygges hvis milde diabetes symptomer blir diagnostisert og behandlet på utbruddet.

Identifikasjon

Økt forekomst av infeksjoner og langsom helbredelse er vanlige symptomer på mild diabetes. Hudinfeksjoner, urinveis og vaginale infeksjoner, fotsopp, byller og sår kan begynne å plage kroppen og oppstår på nytt, selv etter langvarig behandling. Hyppige infeksjoner oppstår hos diabetikere på grunn av høye nivåer av sukker i blodet som tiltrekker bakterier og virus. Fighting og herding infeksjon blir en utfordring som frie radikaler skader på celler og blodårer svekke immunsystemet, og fallende opplag hindrer oksygen fra å nå og healing skader og infeksjoner.

Effekter

Diabetisk nevropati symptomer kan sette på i løpet av milde diabetes forårsaker nummenhet og prikking i beina, tåkesyn, tørr skjede, ereksjonssvikt, tidlig menopause og redusert perioder. Neurovaskulær, metabolske og autoimmune virkninger av sykdommen kombineres for å tømme kroppen for friske blodårer som trengs for riktig nervefunksjon. Betente nerver og eksponering for høye blodsukkeret og lave insulinnivåer fører til ødelagte nervefibre, med milde symptomer utvikler seg til alvorlige forhold som for eksempel; lammelser, lavt blodtrykk, redusert balanse og koordinasjon, synstap, muskel og ledd maling, og stemningslidelser.

Betraktninger

Hypoglykemi oppstår når sukker nivåer faller under 70 mg / dL, og kan være et symptom på mild diabetes hvis snacks eller måltider er savnet eller hvis for mye insulin er tatt. Symptomer på hypoglykemi inkluderer umettelig sult, angst, svimmelhet, klam hud, økt hjerterytme og risting. Hypoglykemiske episoder kan forverre forårsaker mental forvirring, utydelig tale, svakhet, dårlig koordinasjon og balanse, bevisstløshet og kramper hvis sukker nivåer farlig synke til under 55 mg / dL. Overvåking blodsukkeret før og etter snacks, måltider, injeksjoner og øvelsen vil bidra til å forhindre hypoglykemi.

Fordeler

Symptomer på mild diabetes kan varsle en diabetiker eller medisinsk faglig til tilstanden slik at riktig diagnose og behandling kan starte. Exercise, diett og regelmessig glukosemåling kan være effektive i å forebygge behovet for insulininjeksjoner, og kan avverge angrep av degenerative tilstander assosiert med sykdommen.

Solar Cheilitis

Begrepet keilitt refererer til betennelse i leppene. Noen ganger kalt aktinisk Cheilitis, er solenergi keilitt en pre-cancerous endring som påvirker dine lepper på grunn av eksponering for sollys.

Årsak

Solar Cheilitis oppstår når solens ultrafiolette stråler forårsaker genetiske mutasjoner i hudceller på leppene, forklarer New Zealand Dermatologisk Society. Røyking gjør ofte tilstanden verre.

Symptomer

Vanlige symptomer på solcelle Cheilitis inkluderer tynn hud, tørrhet og dannelsen av skalaer på leppene. Sjelden, hevelse, rødhet, sårhet, sår eller hvite flekker følge med tørrhet og skalaer.

Diagnose

Leger kan ofte diagnostisere solar Cheilitis bare ved å se på leppene, men en biopsi av huden kan være nødvendig for å fastslå om hudkreft allerede har utviklet.

Behandling

Å behandle solar Cheilitis, kan leger anbefale en aktuell kjemoterapi krem ​​som 5-fluorouracil eller et immunsystem som øker aktuell stoff som imiquimod. Kryoterapi eller frysing av de berørte cellene er en annen mulig behandling.

Forebygging

For å hindre solar Cheilitis, bruke leppepomade med solfaktor og bære en bredbremmet hatt når utenfor for å beskytte dine lepper og ansikt, foreslår New Zealand Dermatologisk Society.

Helse og symptomer på diabetes

Helse og symptomer på diabetes


Symptomene og langsiktige helseeffekter av diabetes er svært livet endring. Ifølge iVillage Health nettsted, kan diabetes føre til hjerteinfarkt, slag og til og med blindhet. The American Diabetes Association sier, de viktigste symptomer assosiert med diabetes er hyppig vannlating, langsom helbredelse og sterk tørste.

Overdreven Tørst

Ifølge Mayo Clinic, er sterk tørste forårsaket av høyt blodsukker som er et tegn på diabetes. Det overskytende sukker i systemet fører til nyrene for å bli overarbeidet. Dette fører til at kroppen blir dehydrert. Drikke væske er viktig for god helse, men når du er konstant tørst, kan det hende du har diabetes.

Slow Healing

Ifølge American Diabetes Association, er et annet tegn på diabetes langsom tilheling. Diabetikere har et svekket immunforsvar slik at deres organer ikke leges så raskt. Blåmerker, kutt og skrubbsår blitt mer av et problem for noen diabetikere fordi feilaktig behandling kan resultere i amputasjon.

Hyppig vannlating

Et annet symptom på diabetes er hyppig vannlating. Overflødig tørste fører til hyppigere vannlating. Kontrollere diabetes med medisiner bør føre begge symptomene å avta.

Vekttap eller gevinst

Ifølge Mayo Clinic, er vekttap en annen helseeffekt av diabetes. Losing sukker gjennom urinrester fører noen mennesker til å miste ekstra kalorier. Imidlertid vil noen mennesker som er diabetiker faktisk opp i vekt fordi urinering mye sukker fører til at cellene til krever mer sukker, noe som resulterer i overdreven sult. Økt appetitt fører til overspising og vektøkning.

Synsproblemer

Diabetisk retinopati er skade på retina fra diabetes. Små blodårer og arterier bli skadet av langvarig mangel blodsukker. Høye blodsukkernivå fører til fleksibilitet og struktur på objektivet for å bli forvrengt. Denne skaden fører til flere synsproblemer som uskarpt syn. Hver diabetiker påvirkes forskjellig. Noen mennesker opplever skyet eller dobbelt syn, mens andre rapporten ser flytere (prikker) i deres synsfelt.

Nummenhet i hender, ben eller føtter

Over tid kan også skade høyt blodsukker nivåer nervesystemet. Når dette skjer diabetikere opplever nummenhet i sine hender, føtter eller ben. Denne følelsen er også beskrevet som pins og nåler. Men når en person vet at de har diabetes, kan de kontrollere dette symptomet ved å ta insulin skudd.

Tegn og symptomer på Advanced Diabetes

Diabetes er en av de viktigste dødsårsakene i verden. Styring av diabetes er av største betydning, fordi, bortsett fra de kortvarige komplikasjoner, er en diabetisk pasient utsatt for mange andre alvorlige sykdommer over tid, noe som påvirker nesten alle deler av legemet. De langsiktige komplikasjoner er: hjerte og karsykdommer, nyresykdom, sykdommer i nervene og sykdommer i øynene.
Det er derfor det er viktig å erkjenne og håndtere tegn og symptomer på avansert diabetes.

Nefropati

Dette er en tilstand der nyrene mister sin evne til å fungere på riktig måte. Det er preget av høye nivåer av protein i urinen, noe som kan føre til nyresvikt. Symptomer kan inkludere hevelse i bena, tap av appetitt og tretthet.

Nevropati

Et vanlig tegn på avansert diabetes er nevropati, symptomer på som omfatter nummenhet, smerter eller prikking i føttene eller nedre deler av bena. Det påvirker også nerver som styrer det kardiovaskulære systemet, fordøyelseskanalen, blærefunksjon og kjønnsorganer.

Retinopati

Retinopati er en tilstand hos diabetespasienter som forårsaker progressiv skade på netthinnen. Symptomene inkluderer små prikker og blot blødninger, som forårsaker dimness av visjonen. Jo mer avansert stadium er karakterisert ved blødning og netthinneavløsning, noe som kan føre til total blindhet.

Kardiovaskulære komplikasjoner

Symptomene inkluderer intermitterende claudicatio (en alvorlig krampe-lignende smerter opplevd det meste i leggene eller nedre deler av bena), koldbrann, impotens, iskemisk hjertesykdom og hjerteinfarkt, noe som kan være stille til tider.

Hypoglykemi

Hypoglykemi oppstår når for mye insulin administreres eller pasienten har hoppet over et måltid. Symptomer inkluderer sult, svimmelhet, svette, hjertebank, mental forvirring og eventuelt tap av bevissthet.

Andre symptomer

Andre symptomer på diabetes avansert, omfatter ketoacidose, som er en komplikasjon som skyldes for lite eller ingen insulininntak. Symptomene inkluderer økt urindannelse, oppkast, vekttap og koma. Gravide kvinner med diabetes er utsatt for spontanaborter og aborter. Diabetikere er også utsatt for infeksjoner som luftveisinfeksjoner, urinveisinfeksjoner og hudinfeksjoner.

Symptomer på Diabetic Retinothapy

Diabetiker retinothapy er en tilstand som påvirker øynene. Den diabetes forårsaker problemer i blodkar som ligger i retina, som fører til blindhet. Det er forskjellige symptomer assosiert med denne tilstanden.

Flytere

Flytere er små flekker som beveger seg inn i synslinjen og deretter ut igjen. Dette er en av de første tegn på tilstanden.

Blødning

Noen pasienter opplever blødninger i øynene. De kan legge merke blødningen i løpet av dagen, eller de kan se tegn på at det skjedde om natten mens de sov.

Blurred Vision

Diabetisk retinopati presenterer ofte med tåkesyn. Personen kan ha tåkesyn i lange tidsperioder, eller bare for en kort periode.

Remisjon

Pasienter med diabetisk retinopati opplever ofte perioder med remisjon. De har symptomer som tåkesyn og deretter forsvinner, noe som lar dem tror problemet passert, men i stedet går tilbake på et senere tidspunkt. Leger anbefaler at pasienter får øynene sjekket så snart de får symptomer.

Betraktninger

Ikke alle med diabetisk retinopati har symptomer, og en stor mengde lider utviser ingen symptomer før øynene begynner å blø.

Forebygging / løsning

De med diabetes oppfordres til å ha en årlig synsundersøkelse, siden symptomene på diabetisk retinopati er ikke alltid tydelig. Denne eksamen sjekker for eventuelle tegn på at sykdommen er til stede.

Tegn og symptomer på Late-Stage Diabetes

Tegn og symptomer på Late-Stage Diabetes


Høyt blodsukkernivå kan skade nerver og blodårer i hele kroppen, som fører til ulike helseproblemer og redusere kroppens evne til å bekjempe infeksjoner. Opprettholde riktig blodsukkerkontroll og får regelmessige kontroller er viktig slik at diabetikere kan bidra til å forhindre disse komplikasjonene.

Gastrointestinale problemer

Ifølge Martha Håp McCool, forfatter av «Min Legen sier jeg har en liten Diabetes", den vanligste årsaken til gastrointestinale problemer hos diabetikere er forsinket tømming av magesekken etter å ha spist, noe som påvirker 40 prosent av diabetikere. Øvre gastrointestinale symptomer inkluderer følelser av fylde i magen etter å ha spist, mett tidlig, halsbrann, magesmerter og oppblåsthet, refluks, oppkast av ufordøyd mat og anoreksi. Lavere gastrointestinale problemer kan variere fra forstoppelse til diaré.

Urinveisproblemer

Diabetiker nefrologi (nyresykdom forårsaket av diabetes), som ofte er ubemerket, fører til manglende evne til å oppdage når blæren er full og å tømme blæren helt. Dette resulterer ofte i urin-veisinfeksjoner, preget av hyppig vannlating, skyet, blodig urin eller illeluktende urin, ryggsmerter, frysninger og feber.

Seksuelle problemer

Opp til anslagsvis 35 prosent av kvinnene og 75 prosent av menn med diabetes opplever seksuelle problemer, som trolig forårsaket av nerveskade og sirkulasjonsproblemer. Seksuelle symptomer for kvinner inkluderer problemer å bli vekket, redusert vaginal smøring, færre orgasmer og økt hyppighet av vaginale infeksjoner. Menn kan oppleve problemer med å få ereksjon selv om sexlysten er normal, medisinsk kjent som impotens eller erektil dysfunksjon.

Cardiovascular Problemer

Diabetisk nevropati kan forårsake kardiovaskulære symptomer, for eksempel fast hjertefrekvens og ortostatisk hypotensjon, som er preget av et fall i blodtrykket når du bytter fra liggende ned stilling til en stående posisjon, forårsaker svimmelhet, svakhet eller visjon endringer på stigende.

Eye Problemer

Høyt blodsukkernivå kan skade øynene uten å forårsake endringer i synet. Etter hvert oppstår diabetisk retinopati som følge av skade på de små blodårene som forsyner netthinne. Personer med diabetes er dobbelt så sannsynlig som ikke-diabetikere å utvikle glaukom og katarakt.

Hudproblemer

Diabetikere er utsatt for hudinfeksjoner som følge av dårlig sirkulasjon fra nerveskader, noe som fører til sår hud og treg sårhelende. Tegn på infeksjon er sår som ikke leges, med pus, varme, rødhet, hevelse og ømhet.

Fot og leggen Problemer

Perifer vaskulær sykdom fører til tap av følelse i beina og føttene, smerter fra trening som letter med hvile, smerter i ben og føtter om natten og kronisk kalde føtter. Huden på leggene og føttene kan vises skinnende og hårløs. Blåmerker, sår, tendernes og hevelse i føttene kan også forekomme.

Andre symptomer

Diabetisk nevropati svekker kroppens evne til å oppdage og reagere på hypoglykemi og evnen til å svette, noe som øker risikoen for heteslag og fot problemer knyttet til tørre føtter. Dessuten kan elevene i øynene har problemer med å tilpasse seg mørket.

Symptomer på ALS Feet

Symptomer på ALS Feet

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS) er en raskt progressiv og ødeleggende nevromuskulær sykdom. Det fører til økende muskelsvakhet og vil til slutt føre til uførhet og død. ALS er også kalt Lou Gehrig sykdom.

Tidlige symptomer

Tidlige symptomer på ALS er så subtile at de ofte oversett. Symptomene kan begynne med svakhet eller rykninger i føttene, som kan føre til problemer med å gå eller gå i trapper.

Foot Drop

Droppfot er en av de tidlige symptomene på ALS. Dette er karakterisert ved vanskeligheter med å løfte den fremre del av foten og tærne.

Babinski sin Sign

Et annet symptom på ALS som involverer føttene kalles Babinski er skiltet. Dette vises når stortåen strekker seg oppover når den eneste av foten er strøket.

Betraktninger

Første symptomene varierer fra person til person. Mens en person kan først oppleve muskelsvakhet og kramper i føttene og bena, kan en annen oppleve utydelig tale eller svelgeproblemer.

Progresjon

Som tidlige symptomer utvikle seg til åpenbar svakhet eller muskelatrofi, vil en lege begynner å mistenke ALS. Den sykdommen skal spre seg til alle deler av kroppen. De fleste mennesker med ALS vil dø innen tre til fem år etter symptomdebut.

Tegn og symptomer på End-Stage Dementia

Tegn og symptomer på End-Stage Dementia

Demens er et begrep som refererer til en gruppe av symptomer som er forårsaket av sykdommer og tilstander som påvirker hjernen. Sykdommer slik som Alzheimers, Parkinsons sykdom og slag, og toksiske reaksjoner overfor medikamenter og alkohol kan føre til demens. De med demens kan oppleve hukommelsestap, kognitiv svikt, atferdsforstyrrelser, hallusinasjoner og vrangforestillinger. Sluttstadiet demens refererer til terminal fase av alvorlig demens. Sluttstadiet demente har begrenset kognitive evner og kan ikke lenger ta vare på seg selv.

Nedskrivning

De med sluttstadiet demens kan oppleve et tap av psykomotorisk evne, og ikke være i stand til å utføre daglige oppgaver. En sluttstadiet demente kan kreve hjelp å få kledd, turgåing og bading. Pasienten kan være inkontinente. Han kan være ute av stand til å kommunisere godt, viser en svært begrenset ordforråd, eller har tale som er uforståelig. Noen med sluttstadiet demens kan være forvirret og ikke gjenkjenner nære familiemedlemmer.

Sykdom

Ifølge en 2009 studie publisert i New England Journal of Medicine, end-stage demente har en økt risiko for visse sykdommer, bidrar til den omtrentlige seks måneders dødelighet. En sluttstadiet demente kan være spesielt utsatt for å utvikle lungebetennelse, og magesår. Han kan også være i fare for urinveisinfeksjoner og sepsis, som er en livstruende infeksjon forårsaket av bakterier i blodet. Pasienter kan bli dehydrert og erfaring uttalt vekttap. Ifølge New England Journal of Medicine, spiseproblemer er et felles trekk ved end-stage demens.

Ernæring

Sluttstadiet av demente gå ned i vekt for en rekke årsaker. Ifølge alzbrain.org, fôring apraksi, som oppstår når en sluttstadiet demente glemmer hvordan å tygge og svelge, er vanlig og kan forstyrre en pasient forbruker nok mat. Pasienter kan miste viljen til å spise på grunn av depresjon eller nedsatt motorikk. De med sluttstadiet demens kan også være en økt risiko for aspirasjon, som oppstår når maten inhaleres til øvre luftpassasjen.

Pain

Ifølge HelpGuide.org, kan de med i den siste fasen av demens lider av smerte. The end-stage demente kan ikke være i stand til å kommunisere at hun hadde det vondt på grunn av redusert språk evner. Omsorgspersoner kan ha å svare på ikke-verbale signaler som pasienten opplever smerte. Ifølge forskning publisert i tidsskriftet Alder og aldring, kan de med sluttstadiet demens nytte palliativ omsorg. Palliasjon refererer til behandling av symptomene uten herding sykdommen eller tilstanden. Palliasjon kan hjelpe noen med sluttstadiet demens være komfortabel.