Digidexo.com

Matvarer med vitamin K som tetter Blood

Vitamin K er et fettløselig vitamin. Det er funnet i maten og kan være laget av tarmen av bakterier som er gunstig for helsen. Det er imidlertid et viktig vitamin, slik at legemet ikke kan gjøre det i tilstrekkelige mengder til å opprettholde livet. En viktig funksjon av vitamin K er opprettholdelsen av normale konsentrasjoner av blod-koagulasjonsfaktorer blod.

Vitamin K Rich Foods

The National Institutes of Health (NIH) har identifisert syv matvarer som overstiger mer enn 200 prosent av den daglige verdi (DV) for vitamin K. Hver mat er representert som en halv kopp porsjoner, med unntak av persille som er en firedel cup. De er som følger: grønnkål, fersk, kokt, 660 prosent; spinat, fersk, kokt, 560 prosent; nepe greener, frossen, kokt, 530 prosent; kålen, fersk, kokt, 520 prosent; Bladbete, fersk, kokt, 360 prosent; persille, rå, 300 prosent; og sennep greener, fersk, kokt, 260 prosent.

Vitamin K Moderate Foods

NIH har identifisert syv matvarer som er moderat i sin DV av vitamin K. Hver maten er representert i en kopp porsjoner, med unntak av brokkoli, som er en halv kopp. De er som følger: rosenkål, frossen, kokt, 190 prosent; spinat, rå, 180 prosent; nepe greener, rå, hakket, 170 prosent; grønne blad salat, strimlet, 125 prosent; brokkoli, rå, hakket, 110 prosent; endive salat, rå, 70 prosent; og romanosalat, rå, 70 prosent. Enkeltpersoner bør merke seg at rå spinat og rotgrønnsaker inneholder mindre tilgjengelig vitamin K enn sine kokte kolleger.

Narkotika næringsstoff-

Enkeltpersoner som tar antikoagulantia som warfarin eller antibiotika medisiner må være klar over potensialet for narkotika næringsstoffer interaksjoner. Et stoff som næringsstoff interaksjon inntreffer når tilgjengeligheten av et næringsstoff er forandret av et medikament, eller når en negativ reaksjon oppstår ved inntak av næringsstoffer.

Antikoagulantia

National Institutes of Health anbefaler at personer som er på warfarin, også kjent som Coumadin, begrense sitt forbruk av vitamin K rik mat som overstiger 200 prosent av DV til en servering per dag, og de matvarer definert som moderat i vitamin K til tre porsjoner per dag. Warfarin er en antikoagulant brukes for å fortynne blodet eller hindre sannsynligheten for blodpropp. Vitamin K virker i opposisjon, øke produksjonen av blod koagulasjonsfaktorer.

Antibiotika

Antibiotika, eller medikamenter som ødelegger tarmbakterier, negativt påvirke produksjonen av vitamin K. I dette tilfelle skal den enkelte forbruker matvarer med en moderat til høy DV av vitamin K for å motvirke den manglende produksjon fra friske bakterier i tarmen. En person som er på warfarin og foreskrevet en antibiotika oppfordres til å konsultere sin lege om hvordan du justerer sin vitamin K eller warfarin dose.