Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av tarmgass

Hvordan bli kvitt av tarmgass


Selv om det er normalt klassifisert som dårlig etikette, alle gjør det. Raping og passerer gass er naturlige funksjoner i kroppen, men store mengder tarmgass er pinlig og kan også skade hvis ikke bestått. Her er hvordan du kan redusere eller bli kvitt tarmgass.

Hvordan bli kvitt av tarmgass

Endre dine spisevaner. Spis og drikk sakte og prøver ikke å snakke mens du spiser. Dette hjelper til å redusere mengden av luft du svelge. Unngå kullsyreholdige drikker, tyggegummi og harde drops. Drinker har bobler, som legger luft til magen, og godteri og tyggegummi få deg til å svelge mer luft enn normalt også. Disse vil redusere mengden av raping.

Merknad hva mat har en tendens til å forårsake oppblåsthet. Vanligste er bønner, kål, brokkoli, bananer og meieriprodukter. Når du begrense listen ned til de verste lovbrytere, prøv å unngå dem. Fet mat og de høyt i fiber er også gjerningsmennene.

Få flytting etter at du spiser et måltid. Dette bidrar til å hjelpe fordøyelsen og arbeider matvarene gjennom tarmsystemet. Visse øvelser som involverer crouching, bøying i midjen og strekke ryggraden forover og bakover hjelp til å lindre smerten av gass som har bygget seg opp inne.

Reduser mengden stress i livet ditt for å hjelpe kvitte seg med tarmgass. Emosjonell stress fører til et overskudd av magesyre, som i sin tur forårsaker tarmgass for å bygge opp. Alt som de-stress deg eller får deg til å le kan bidra til å redusere magesyre.

Se legen din dersom disse tiltakene ikke hjelper kvitte seg med tarmgass, og du fremdeles har en uvanlig mengde gass.