Digidexo.com

Rimelig Teen medikamentelle behandlingerRimelig ungdoms medikamentelle behandlinger er tilgjengelig for ungdom med rusproblemer. Det første stedet å begynne er med rådgivning for å se om en tenåring kan behandles gjennom polikliniske midler. Ofte individuell og familievern kan avsløre problemer som kan løses gjennom fortsatt terapeutiske økter. Dette er det rimeligste alternativet. Når en rådgiver fastslår at ungdommen krever mer intens behandling i institusjon, er det en rekke spørsmål for å vurdere.

Beliggenhet

Siden de fleste ungdoms behandlingsprogrammer krever familien deltakelse, vurdere reiseutgifter som er involvert i de nødvendige familiebesøk. Etter en innledende innleggelse periode, er tenåringer sakte gjeninnført tilbake i hjemmemiljø. Dette omfatter typisk helgeturer hjem, som legger reiseutgifter. Hvis mulig, finn et anlegg som er innenfor en enkelt stasjon å redusere de totale kostnadene ved behandlingen.

Forsikring

De fleste innleggelse behandling programmer godta forsikring. Sjekk med familiepolitikk for å finne ut nivået og varigheten av dekning gitt. Finn ut hvilke tjenester omfattes av polisen. Spør anlegget om stipendordninger for å betale for ikke-dekket elementer og co-betalinger. Medicaid og private forsikringsselskaper operatører krever behandlingstilbud å ha både statlige og føderale akkreditering. Felles kommisjon for akkreditering av helsetjenester organisasjoner gir den nasjonale sertifikat som er anerkjent av forsikring bærere.

Varighet

Lengden på oppholdet trengs av problemfylte tenåringer varierer. Avhengige tenåringer bo på innleggelse behandling programmer for alt fra en måned til ett år eller mer. Varigheten av oppholdet er avhengig av behovene til tenåringer så vel som evne til foreldrene til å betale for behandlingen. Mens ressurser kan diktere et kortere opphold for ungdom, kan effekten av behandlingen ikke være verdt investeringen. Se etter kortsiktige programmer som tilbyr intens poliklinisk oppfølging. Behandlingssentre som Spencer utvinning sentre tilbyr både kortsiktige innleggelse og polikliniske programmer.

Dual Diagnosis

Avhengige tenåringer som har blitt diagnostisert med en ekstra mental lidelse krever mer strukturert omsorg. Se etter en behandling anlegget som tilbyr tjenester for dual-diagnose behandling. Dobbeltdiagnose behandlingstilbud gir et høyere nivå av medisinsk behandling fra leger og utdannet helsepersonell. Vurdering tjenester som spesialiserer seg på dual-diagnose som for eksempel de som tilbys av oppsøkende tjenester kan hjelpe foreldre begrense søket etter en passende og rimelig alternativ behandling.

Disiplin

Vurdere andre atferdsmessige problemer utstilt ved ungdoms når man ser på behandlingssentre. Tenåringer som misbruker narkotika ofte vise anti-sosiale og opprørske holdninger som må håndteres i tillegg til avhengighet. Se etter boot camp eller villmark programmer som kan hjelpe tenåringer med andre problemer som kan hindre langsiktige utvinningen for å få pengene dine er verdt fra programmet. Selv om disse programmene kan kjøre alt fra $ 5000 til $ 13 000 i måneden, bør foreldrene vurdere hele behandlingsplan, kostnader for ekstra rådgivning for atferdsmessige problemer og suksessrate på programmet.