Digidexo.com

low blood sugar årsak

Kan High Blood Sugar Årsak en Uregelmessig periode?

Kan High Blood Sugar Årsak en Uregelmessig periode?

Hva er høyt blodsukker?

Blodsukkeret er mengden av glukose, eller sukker, som er i blodet til enhver tid. Blodsukkeret varierer i løpet av dagen, avhengig av hva slags mat du spiser og hvor mye du trener. For kvinner, blodsukker også påvirkes av menstruasjon. Folk som er diabetiker kan ikke produsere insulin og kan lide av høyt blodsukker, så er det spesielt viktig å overvåke blodsukkeret ditt i løpet av menstruasjonssyklusen dersom du er diabetiker.

High Blood Sugar og menstruasjon

Kvinner som er diabetiker eller som har polycystisk ovariesyndrom er mest berørt av høyt blodsukker når det kommer til menstruasjon. Diabetiske kvinner vil oppleve særlig høyt blodsukker uken før en menstruasjonssyklus, mens polycystisk pasienter ovariesyndrom kan oppleve uregelmessige perioder og høyt blodsukker under menstruasjon. Selv om høyt blodsukker ikke alltid føre til uregelmessig menstruasjon, kan det kaste kroppen ut av klask og hindre den fra å fungere ordentlig.

Når skal man oppsøke lege

Dersom blodsukkeret ditt er høyere enn en lesning av 120 på en blodsukkermåler, enten før eller under menstruasjonen, ringe lege umiddelbart. Du kan lide av polycystisk ovariesyndrom. Hvis du ikke har hatt en periode på to måneder, og du tror det er på grunn av blodsukkeret, kontakt legen din. Hvis du føler deg svært tørst og urinering ofte, kan det hende du har diabetes og skal rapportere disse symptomene til legen din så snart som mulig, da variasjoner i blodsukkeret kan påvirke mensen.

Low Blood Sugar & Atkins Diet

The Atkins diett kan være en effektiv måte å gå ned i vekt og holde blodsukkeret lavt. I motsetning til sin "all kjøtt, egg og smør" rykte, oppfordrer diett inntak av sunne karbohydrater som er lav på glykemisk indeks.

Betydning

The Atkins Diet fokuserer på å redusere karbohydrater for vekttap og fremme helse. Når karbohydratinntak er kontrollert, blodsukkernivået er generelt lavere. Dietten oppfordrer også trening, noe som ytterligere bidrar til å kontrollere blodsukkernivået.

Funksjon

Når du spiser karbohydrater, blir de omdannet til glukose for energi. Ubrukt energi lagres i kroppens celler som fett ved kjemisk budbringer insulin. Ved å forbruke færre karbohydrater enn du trenger for energi, holde deg blodsukkeret lavt, minimere frigjøring av insulin, og oppmuntre til brenning av fett fra kroppens energilagre.

Betraktninger

Hvis du bruker Atkins diett for å kontrollere blodsukkernivået, må du overvåke dine nivåer tett for å unngå hypoglykemi, som er et blodsukkernivå som er for lavt. Hvis du tar medisiner, kan de må justeres eller avviklet; alltid sjekke med legen din før du gjør endringer i kosthold eller medisiner. Hvis blodsukkeret går for lavt, prøv å drikke et glass melk og spise en protein snack.

Misforståelse

Mange tror Atkins dietten tillater ikke noen karbohydrater. I realiteten gir dietten sunne karbohydrater i form av grønnsaker, frukt, nøtter, frø og hele korn produkter som er lav på glykemisk indeks. En diett helt fri fra karbohydrater er ikke sunt eller anbefalt.

Expert Insight

Induksjonsfasen av Atkins Diet er svært utfordrende. Hvis du ikke er en erfaren low-carb dieter, kan du finne det lettere å gradvis redusere karbohydrat nivåer.

Kan du være diabetiker & Har Times of Low Blood Sugar?

Du anses som en diabetiker hvis kroppen ikke bryter ned sukker riktig og nivåene av sukker i blodet er høyere enn normalt. Kosthold og medisiner kan være nødvendig for å holde blodsukkeret nede, men du ikke vil at den skal falle for lavt. Lavt blodsukker, eller hypoglykemi, kan være like farlig som høyt blodsukker, eller hyperglykemi.

Identifikasjon

Lavt blodsukker hos en diabetiker er også kjent som insulin reaksjon, eller insulinsjokk. Det oppstår når insulinnivået er under 70 milligram per desiliter blod (70 mg / dl).

Årsaker

Diabetikere må spise og ta medisiner i tide. Hoppe over måltider, ikke spise nok, spise senere enn planlagt, drikker alkohol, tar feil beløp eller type medisiner eller insulin, og får en uvanlig høy mengde mosjon kan alle føre til lavt blodsukker.

Time Frame

Lavt blodsukker kan oppstå når som helst på dagen eller natten. Insulinnivå kan falle for lavt alt fra flere ganger om dagen, til svært sjelden.

Symptomer

Noen diabetikere har ingen symptomer på lavt blodsukker til deres nivå er ekstremt lav. Disse symptomene inkluderer svakhet, skjelvinger, følelse av å besvime, svette, kvalme, humørsvingninger, hodepine, forvirring, visjon og talevansker, kramper, og passerer ut.

Forebygging / løsning

Hvis du har symptomer eller tror sukker er for lav, teste den. Hvis det er for lavt, spise eller drikke noe med sukker som vil gå inn i blodet raskt, for eksempel appelsinjuice, melk, brus, godteri eller frukt. Det er også glukosetabletter, som er laget for dette formålet, som raskt øker blodsukkeret når tygget og svelget.

Om en Low Blood Sugar Diet

Om en Low Blood Sugar Diet


Lavt blodsukker, hypoglykemi, er nesten den motsatte av diabetes. Det gjør bukspyttkjertelen en overachiever, spiking insulinnivået høyt for å håndtere sukker, men for høyt, slik at du har et stort fall i sukker. Du blir svimmel, forvirret, gretten og kan selv gå ut når dette skjer. Stress er en faktor i hypoglykemi, så i tillegg til lav diett blodsukkeret, husk å slappe av.

Time Frame

Målet for en lav diett blodsukker er å stabilisere strømmen av insulin og holde sukker jevn. Den beste måten å gjøre dette på er å spise hver par timer.

Størrelse

Bryt måltidet i mini måltider. Alt du kan spise buffet er bare bra hvis du har tenkt å leiren der ute hele dagen. Når du spiser hjemme, spiser bare halvparten av din del og oppvarmer den andre halvparten senere. Snack på nøtter og frø.

Typer

Alle reagerer forskjellig. Mens de fleste mennesker tåler frisk frukt, andre trenger å fjerne uakseptable sukker fra kostholdet. Husk, frisk frukt er alltid valg over juice og hermetisert frukt. Arbeid med legen din nøye før du ikke lenger har hypoglykemiske hendelser.

Betraktninger

Kutt ut godteri, koffein og nikotin. Disse pigg blodsukkeret og gjøre symptomene verre.

Identifikasjon

Bruke komplekse karbohydrater i stedet for enkle karbohydrater. Komplekse karbohydrater brytes ned i tarmen til sukker slik at prosessen tar lengre tid.

Effekter

Hold nødsituasjon mat med deg til enhver tid. Peanut Butter kjeks eller prepackaged ost og kjeks er gode fordi de er lett å bære.

Har Eddik Lower Blood Sugar Level?

Har Eddik Lower Blood Sugar Level?


I århundrer har "folkemedisin" hyllet de helbredende egenskapene eddik. Mens vitenskapen støtter ikke alle krav, antyder nyere forskning som eddiksyre, den aktive ingrediensen i alle eddiker, har noen helseeffekter. Blant disse fordelene er en positiv effekt på blodsukkernivået.

Historie

Eddik har eksistert i tusenvis av år, og ble kommersialisert så tidlig som 2000 f.Kr. Det er et produkt av gjæring av sukkeret som finnes i en food.

Typer

Destillert eddik er sannsynligvis den mest kjente type eddik, men det er mange frukter, grønnsaker og korn som egner seg til fremstilling av eddik.

Effekter

Kontrollerte studier, slik som den rapportert i en 2005 utgave av European Journal of Clinical Nutrition, viser at eddik kan senke fastende blodsukker og insulin nivåer, og at det kan også redusere appetitten og hjelpe til med vekttap.

Mekanisme

Eddiksyre i eddik senker blodsukkeret ved å blokkere noen fordøyelsesenzymer, noe som gjør noen karbohydrater for å passere gjennom mage-tarmkanalen uten å bli fordøyd og absorbert i blodet.

Teorier

Dyrestudier antyder at eddik induserer glykogenesen, og dermed redusere blodsukkeret. Blod sukker er glucose i blodet, og i løpet av glykogenesen, er glukose opptas fra blodet og omdannet til dens lagrings form (glykogen).

Potensiell

De mulige langsiktige helsemessige fordeler --- eller farer --- av å inkludere syltede produkter eller fermenterte produkter som inneholder eddiksyre i gjennomsnittlig kosthold fortsatt trenger videre studier.

Hva er de foretrukne Levels for High & Low Blood Sugar?

Hva er de foretrukne Levels for High & Low Blood Sugar?


For mye eller for lite blod sukker kan ha negative effekter. Mens nivåer svinge i løpet av dagen, holde en balanse er viktig.

Definisjon

Blodsukkeret er kjent som glukose. Glukose kommer fra kosten karbohydrater. Karbohydrater inneholder stivelse (brød, pasta, korn og grønnsaker) og sukker (frukt, juice, melk, sukker og godteri).

Anbefalte Levels

Nivåer endre før og etter måltider. For folk flest, bør den ideelle blodsukkernivået (fullblod testing) være mellom 80 og 120 mg / dl (milligram per desiliter). Én til to timer etter at du har spist, bør blodsukkeret ligge under 170 mg / dl.

Diabetes

Diabetes er en sykdom som kjennetegnes vanligvis ved unormalt høyt blodsukkernivå. Kontrollere blodsukkernivået kan bidra til å kontrollere sykdommen. Faktorer som påvirker din nivåer i tillegg til kosthold er medisiner, sykdom, fysisk aktivitet og stress.
Blodsukkernivået over 240 mg / dl kan føre til alvorlige, selv livstruende symptomer.

Symptomer

Disse symptomene kan være ekstrem tørste, feber, varm og tørr hud, tap av syn og svakhet på den ene siden. Hvis disse symptomene, kontroller blodsukker og kontakte legen din.

Hypoglykemi

Hypoglykemi er forårsaket av blod sukker som er for lavt. Det er ofte assosiert med diabetes, og kan være en bivirkning av medisiner som brukes for å kontrollere sykdommen. Nivåer under 70 mg / dl anses lav. Det er mulig å bli rammet av hypoglykemi uten å være en diabetiker.

Hypoglykemi Symptomer

Symptomer på hypoglykemi inkluderer sult, skjelvinger, nervøsitet, forvirring og søvnighet. Etter et måltid plan kan hjelpe diabetikere hindre hypoglykemi.

Har Exercise Lower Blood Sugar?

Trening er en effektiv måte å senke blodsukkeret. Personer som har diabetes bør vurdere å gjøre trening til en vanlig del av deres liv. Hvis du ikke har vært vitne til nok resultater etter bare justere kostholdet ditt, kan du prøve å legge øvelsen til din nye livsstil.

Hva slags trening trenger jeg å gjøre?

Enhver type trening kan være effektiv på å senke blodsukkernivået. Hvis du prøver å gå ned i vekt, kan gjøre cardio paret med styrketrening være svært effektiv. Cardio er noen form for trening som øker pulsen, fra noe så enkelt som en rask spasertur til noe mer vanskelig som kickboksing. Styrketrening betyr ikke nødvendigvis vekttrening; du kan gjøre effektiv styrketrening ved å gjøre gulvøvelser som krever liten eller ingen utstyr.

Hvor ofte bør jeg trener?

Å effektivt lavere blodsukker bør trening være en fast del av livet ditt. Regelmessig trening kan gjøres daglig eller 3-5 ganger i uken. For mennesker som prøver å gå ned i vekt, bør cardio gjøres tre til fem ganger i uken, og styrketrening bør gjøres tre ganger i uken med en hviledag i mellom.

Vandre som en løsning

Hvis du føler deg som om du ikke har tid, klærne eller det rette utstyret for å trene, er å gå en stor oppgave. Walking krever ikke mer utstyr enn et par gode sko og sokker som ikke irriterer føttene. Turgåing kan gjøres for så lite som et par minutter om gangen opp til en time eller mer. Det er et godt start trening hvis du ikke har trent på en stund.

Hva annet Hjelper trening?

Mange personer med diabetes har også andre tilstander som høyt blodtrykk, overvekt og er i faresonen for hjertesykdom. Regelmessig trening kan føre til lavere blodtrykk, vekttap og mer kontrollert blodsukkeret. Trening kan også bidra til å avlaste stress og bedre søvn.

Advarsel

Hvis du ikke har trent på lenge, eller siden du har blitt diagnostisert med diabetes eller andre tilstander, snakke med helsepersonell. Ta blodsukkeret før og etter trening for å sikre at de ikke faller for mye. Ikke trening hvis du har lavt blodsukker - noe lavere enn 100 mg / dL, hvis blodsukkernivået er høyere enn 250 mg / dL, ta noen med deg mens du trener eller trening i hjemmet. Du bør aldri miste muligheten til å føre en samtale mens du trener. Hvis du mister evnen til å bære på en kort samtale, bremse eller stoppe en ta kort pause.

Hva Hormone Senker Blood Sugar?

Mens flere hormoner heve blodsukkernivået --- som glukagon, adrenalin og norepinepherine --- den eneste kjent for å senke blodsukkeret er insulin. Hva er insulin, hvordan fungerer det og hva som skjer når vi har for mye eller for lite?

Hva er insulin?

Insulin regulerer blodsukkeret. Mesteparten av maten vi spiser blir omgjort til sukker (glukose) som skal brukes som drivstoff av våre organer. Bukspyttkjertelen produserer insulin, blant andre hormoner, for å håndtere hvor mye sukker er i blodet. Hvis kroppen har for lite sukker, blir det kan hypoglycemic; for mye, diabetisk.

Hvordan Insulin fungerer - Det handler om Glukose

Insulin er et hormon som metabolsk senker blodglukose ved å skyve sukker fra blodet inn i cellene. En effektiv bukspyttkjertelen justerer nivåene av insulin avhengig av hvor mye glukose i blodet. Hvis bukspyttkjertelen ikke produserer nok insulin, kan sukkeret ikke inn i cellene. Det forblir i blodet forårsaker høyt blodsukker, eller hyperglykemi (diabetes).

Normale blodsukkernivået varierer 80-120 mg glukose per 100 kubikkcentimeter av blod. Alt over 160 mg eller under 65 mg gir enten høyt eller lavt blodsukker (LBS) og regnes som unormal. I tilfelle av LBS, hormoner, slik som glukagon, arbeids øke glukosenivå. Annet "fight or flight", eller "benke regulatoriske" hormoner (adrenalin og norepinepherine) spark i når kroppen sanser fare. Hva er for høyt eller for lavt kan variere avhengig av hvordan en person føler etter å ha spist, eller ikke spiser.

Karbohydrater: Enkel eller komplisert?

Det er i utgangspunktet tre deler til mat: karbohydrater, proteiner og fett. Karbohydrater er absorbert i form av glukose. Hvor raskt, avhenger av om karbohydrater er enkle eller komplekse. Enkle eller hurtigvirkende karbohydrater (mat som inneholder raffinert sukker, frukt og juice) er laget av kortkjedede molekyler og brytes ned til glukose raskt, mens komplekse karbohydrater (grønnsaker, belgfrukter og hele korn) er laget av langkjedede molekyler og ta lengre tid å bryte ned.

Leverens jobb

Endocrinologist Barrett Chapin, dr.ing, forklarer at leveren opprettholder konstant blodglukosenivåer på to måter: ved å bryte ned glukosemolekyler i glykogen etter et måltid metaboliseres (for å bli lagret i legemet for senere bruk) og ved å konvertere protein og fett til glukose som skal brukes mens du faster, eller når lagret glykogen nivåer renne ut.

Diabetes og hypoglykemi

Insulin insuffisiens kan føre til to typer diabetes: Type 1, formelt kjent som juvenile eller tidlig debut diabetes, er vanligvis behandles med insulin injeksjoner for å øke blodsukkeret i cellene. Type 2 er insulinresistent og er vanligvis behandlet med alternative løsninger.

For mye glukose i blodet, og ikke nok i cellene er hypoglykemi, eller LBS. Vi er avhengige av glukose for energi. Cellene i legemet lagre glukose i form av glykogen. Cellene endre glykogen til glukose etter behov. Mens andre deler av kroppen kan lagre glukose, hjernen og øyne kan ikke. De helt avhenge av glukose i blodet, slik at hjernen og øynene blir mest påvirket av LBS. Symptomene kan variere fra mild hodepine, tåkesyn, skjelving, forvirring, dårlig koordinasjon, til anfall, koma og død.

Behandling av lavt blodsukker

For å balansere blodsukkeret kjemi, medforfattere Edward og Patricia Krimmel av "Low Blood Sugar Handbook" foreslå å spise små måltider rike på komplekse karbohydrater og proteiner med jevne mellomrom, minimere raffinerte matvarer og sentralstimulerende midler og unngå stress.

Antidepressiva som forårsaker High Blood Sugar

De fleste folk ikke innser at legemidler som antidepressiva kan faktisk øke blodsukkernivået. Høyt blodsukker er amatør begrep for hyperglykemi og beskriver det faktum at blodsukkernivået er høyere enn de burde være. Normale nivåer bør være mellom 70 mg / dl og 150 mg / dl, med en normal økning umiddelbart etter inntak av mat og å være på sitt laveste punkt like før det første måltidet av dagen.

Årsaker til High Blood Sugar

De fleste forbinder høyt blodsukker med diabetes, er den vanligste årsaken til hyperglykemi. Imidlertid kan visse medikamenter også bidra til symptomer på høyt blodsukker; de er vanndrivende, østrogener, betablokkere, salicilates, fenytoin, litium og kortikosteroider. Siden mange antidepressiva forårsake eller bidra til, høyt blodsukker, hvis du er diabetiker og får en resept på noen antidepressiva, bør du minne din medisinske leverandøren av din diabetes.

Olanzapin og Fluoxetin

Under merkenavnet Symbyax, fluoksetin, en serotonin reuptake inhibitor, og olanzapin, et antipsykotisk medikament, er kombinert til å behandle bipolar lidelse og manisk depresjon. Olanzapin er en del av dette stoffet cocktail som kan føre til hyperglykemi. Hvis du har diabetes og ta Symbyax, eller noe narkotika med olanzapin, bør du følge nøye med blodsukkernivået. Zyprexa er bare ett av de andre antidepressive legemidler som inneholder olanzapin.

Abilify

Abilify, etter det generiske navnet på aripiprazol, er et annet antidepressivum som kan ha en negativ effekt på blodsukkernivået. De som allerede har diabetes, eller som kan være i fare for diabetes må ha blodsukkeret overvåkes. Abilify er et antipsykotikum brukes til å behandle depresjon (MDD), bipolar mani og ungdom schizofreni.

Seroquel

Seroquel er en antidepressant og antipsykotisk brukes til å behandle pasienter med bipolar lidelse med depressive episoder. Under det generiske navnet quetiapinfumarat, behandler det schizofreni og alvorlig depresjon. Helsepersonell bør følge nøye med pasienter som tar Seroquel som har diabetes eller de som er overvektige, har en familiehistorie med diabetes eller andre risikofaktorer. Produsenten, Astrazeneca, forteller at utsatte pasienter bør ha en fastende blodsukker test før du starter en diett av Seroquel behandling og på angitte tidspunkter i løpet av behandlingen.

Andre Antidepressiva

Flere andre antidepressiva kan bidra til hyperglykemi eller høyt blodsukker, og pasienter som bruker dem skal ha sine blodsukkeret overvåkes på en jevnlig basis. Antidepressiva for å være klar over er Risperdal Consta, paroksetin, Paxil, Pexeva og Cymbalta, bare for å nevne noen. Hvis du allerede har diabetes, bør du kontakte din lege for dette faktum bør du få en resept på noen antidepressiva, inkludert Marplan, Parnate, Nardil og Wellbutrin.

Vann & High Blood Sugar

Vann & High Blood Sugar


Fra 2007, høye blodsukker forhold påvirket så mange som 23,6 millioner voksne og barn i USA, ifølge American Diabetes Association. Når sukkernivået er høyt, nyrene bære byrden av å tømme overflødig sukker fra blodet. Når utført på en regelmessig basis, kan nyrene utvikle problemer med å regulere mengden av vann i kroppen.

High Blood Sugar

Høyt blodsukker forholdene skyldes høyere enn normalt nivå av sukker eller glukose i blodet, ifølge EMedicineHealth. Under normale forhold, bukspyttkjertelen utgivelser insulin i blodet, som beveger glukose materialer ut av blodet og inn i cellestrukturer for bruk. Når tilstrekkelige mengder insulin er tilstede, eller insulin ikke virker som det skal, overskytende mengder glukose bygge opp i blodet. Et høyt blodsukker tilstanden er kjent som hyperglykemi. Når nivået fortsatt høyt på en konsistent basis, er en diabetes lidelse stede.

Nyrefunksjoner

Høye blodsukkernivå kan ha negative effekter på hvordan nyrene regulerer vannstanden i kroppen, ifølge EMedicineHealth. Når overskytende mengder glukose ligge i blodet, nyrene reabsorb og spare den til senere bruk. Når overskytende mengder glukose forbli i blodet på en kontinuerlig basis, nyrene ikke klarer å holde tritt så noen av det blir omdannet til urin. Når dette skjer, store mengder glukose i urinen forårsake ekstra mengder vann som urin i tillegg. Nyrene normalt ville reabsorb dette vannet hvis sukker nivåer var normale. Som et resultat, opplever en person hyppig vannlating og en vedvarende tørst etter vann.

Dehydrering

Ifølge EMedicineHealth, enkeltpersoner som opplever hyppig vannlating på en konsistent basis som følge av høyt blodsukker risikerer å bli dehydrert når tilstrekkelige mengder vann ikke forbrukes. Dehydrering kan utvikle seg til et høyt blodsukker nødsituasjon som garanterer øyeblikkelig legehjelp. I slike tilfeller kan en tilstand som kalles hyperosmolær hyperglykemiske nonketotic syndrom utvikles der enkeltpersoner risikerer å oppleve koma, kramper eller død. Disse symptomene skyldes en betydelig reduksjon av vann og elektrolytter i kroppen.

Elektrolyttforstyrrelser

Ifølge University of California i Berkeley, kan en nedgang i kroppens vanninnhold skaper elektrolyttforstyrrelser innenfor blod, celler og vev. Elektrolytter er viktige mineraler som hjelper opprettholde kroppens kjemiske balanse. Disse mineraler er transportert gjennom blodet og ligge innenfor de celler og vev. Når overskytende mengder vann utskilles på grunn av høye sukker nivåer, kroppen kan miste nødvendige elektrolytter i prosessen. Nyrene spiller en viktig rolle i regulering av vann og elektrolyttnivået i kroppen; kan imidlertid høyt sukker nivåer svekke denne filtreringsprosessen.

Effekter

Personer som opplever høye blodsukkeret på en konsistent basis kan ha en form for diabetes, eller kan kjøre risikoen for å utvikle diabetes i henhold til EMedicineHealth. Diabetes oppstår når kroppen ikke lenger reagerer på insulin sekret i blodet (type I diabetes), eller når kroppen ikke klarer å produsere insulin (type II diabetes). I begge tilfeller kan høye blodsukkeret ha uheldige effekter på hvordan nyrene regulerer vannstanden i kroppen. Ifølge Mayo Clinic, regelmessig mosjon kombinert med å spise en diett som er høy i fiber og lite karbohydrater og sukker kan redusere eller forebygge symptomer på høyt blodsukker.

Hvordan kontrollere High Blood Sugar Uten Insulin

Hvis du lider av diabetes, må du ta insulin trygt kontrollere høyt blodsukker. Insulin er det naturlige hormonet i kroppen din som stimulerer leveren og musklene til å absorbere overflødig glukose i blodet. Uten insulin, blodsukkernivået spiral ut av kontroll, og potensielt forårsake alvorlige problemer som diabetisk ketoacidose (DKA). Men er du ikke en diabetiker og ønsker bare å holde blodsukkeret på et sunt rekkevidde, er det flere grep du kan ta.

Hvordan kontrollere High Blood Sugar Uten Insulin

Holde Blood Sugar Down

•  Tren regelmessig. Når du trener, musklene krever energi for å opprettholde økt nivå av fysisk aktivitet. Denne energien kommer fra nedbryting av glukose, som musklene trekke fra blodet. Ved å aktivere musklene, du eliminere overflødig glukose i blodet og sette det sukker til god bruk. Løping, svømming eller aerobic sport er gode måter å senke blodsukkeret ditt.

•  Spis nøye. Når du spiser "enkle" sukker eller søtsaker, legger du til en enorm mengde av glukose til blodet. Lage en diett fylt med frukt, grønnsaker, hele korn, og fisk og andre magre proteiner. Unngå fet, salt og sukkerholdige matvarer.

Unngå alkohol, noe som øker blodsukkernivået og legger utilbørlig press på leveren din.

Hint

  • Hvis du er diabetiker, bør disse trinnene kun skal følges i forbindelse med regelmessige doser av insulin. Trening og riktig kosthold er ubrukelig i å kontrollere høyt blod sukker uten insulin.

Normal Blood Sugar nivå hos kvinner

Insulin styrer mengden av glukose, eller sukker, i blodet, og den hastighet med hvilken den er absorbert av cellene i kroppen for energi. Når en kvinne er blodsukkernivået er høyt eller lavt, kan helseproblemer føre.

Diabetes

I diabetes, blodsukkernivået er høyere enn normalt. Ifølge American Diabetes Association, 15,7 millioner amerikanere har diabetes. Det er den sjette største dødsårsaken i USA.

Hypoglykemi

I hypoglycemic kvinner, blodsukkernivået er under det normale, forårsaker sult, svimmelhet, svetting, forvirring, hjertebank og kribling i leppene.

Blodsukkernivået

Blodsukkernivået måles i milligram glukose per en tiendedel liter blod. Hos kvinner, normal blodsukkernivå er 110 mg / dl og under. Borderblodsukkernivået, anses nedsatt glukoseintoleranse, er mellom 110 og 126 mg / dl. Hos kvinner med diabetes, blodsukkernivået er fortsatt høyere enn 126 mg / dl for to til tre dager.

Måling Blood Sugar

Kvinner kan teste blodsukkeret hjemme ved hjelp av glukose teststrimler. Elektroniske testing enheter er også tilgjengelig.

Løsninger

En lav-fett, høyt fiber kosthold og regelmessig fysisk trening kan bidra til å fremme normale blodsukkernivået hos kvinner. Narkotika eller insulin behandlinger er også tilgjengelig.

Blood Sugar Ranges for barn

Barn med forhøyet blodsukker symptomer er utsatt for en rekke symptomer, inkludert økt sult, tørst og tåkesyn. Hvis de utvikler full blåst diabetes, kan de lider av helseproblemer som kan resultere i amputerte lemmer og tidlig død. Lavt blodsukker kan gi symptomer på tretthet og forvirring, og det kan ha negativ innvirkning et barns prestasjoner på skolen, sport og andre aktiviteter.

Normal Blood Sugar Ranges

Før frokost, bør blodsukker områder være 70-99 mg / dl (milligram / desiliter). To til fire timer etter et måltid, bør blodsukkeret området være 70-139 mg / dl.

Symptomer på Unormal blodsukker Ranges

Økt tørste, urinering og sult, sammen med vekttap og tåkesyn, er de vanligste tegnene.

Testing Blood Sugar

Hvis barnet ditt viser noen symptomer, kan en lege utføre en fastende plasma glukose test, en uformell plasma glukose test eller en oral glukosetoleransetest.

Typer av Diabetes

Type 1-diabetes, også kjent som tidlig diabetes eller insulin-avhengig diabetes mellitus (IDDM), er den mest vanlige formen av sykdommen blant barn. Type 2 diabetes effekter vanligvis overvektige voksne over 40 år.

Livsstil endringer

Et sunt kosthold, mosjon og ofte testing blodsukkeret er de beste måtene for barn å forholde seg til sykdommen. Å spise hyppige små måltider gjennom dagen kan lindre lavt blodsukker.

Om High Blood Sugar i Early Morning

Hvis du måler blodsukkeret ofte, som gjør de fleste personer med diabetes, vil du sannsynligvis finne at det er unormalt høy i morgen. Dette skjer fordi kroppen forbereder seg for dagen ved å slippe energigivende hormoner.

Hopper over frokost

Du tror kanskje at du bør hoppe over frokost for å senke blodsukkeret ditt. Hvis ja, tro om igjen. Å spise frokost er viktig for riktig ernæring, så frokost bør være en prioritet.

Matvaner

Hvis du spiser mindre om natten, vil det være mindre glukose i blodet ditt mens du sover. Dette vil sørge for at blodsukkeret ditt er ikke fullt så høy neste morgen.

Trening

Trene før du går til sengs kan sende glukose fra blodet inn i musklene. Denne effekten kan vare i flere timer etterpå, og blodsukkeret neste morgen bør være lavere.

Insulin

Hvis du tar insulin, spør legen din om å justere timing eller beløp for siste dose før du går i dvale.

Blood Sugar Medicine

Spør legen din om å ta blodsukkeret medisin ved frokost neste morgen for å holde blodsukkeret på et sunt nivå.

Blood Sugar Kontroll Diet

Blood Sugar Kontroll Diet


Som en motor, utfører kroppen din bedre med en skikkelig blanding av oksygen og drivstoff. Avhengig av lufttetthet, motorer kjører bedre med enten en mager eller rik tilførsel av høy eller lav diesel. Likeledes, luften du puster og mat (drivstoff) gir oksygen og sunne blodsukkernivå. Denne balansen energi hjernen og kroppen. Alle har imidlertid ulike behov, og dietter vil variere. Her vil du lære om viktigheten av å kontrollere ditt blod-sukker nivåer gjennom riktig matvaner.

Fakta

Når kroppen forbrenner maten, det produserer sukker ("glukose") og andre næringsstoffer som flyter i blodet og blir til slutt absorberes av kroppens celler. Binyrene, leveren, hypofysen og bukspyttkjertelen (pankreas produserer insulin, et leveringsmiddel) generelt utføre denne prosessen. Men hvis du spiser feil mat, eller om noen av disse organene feil, det kan føre til en ubalanse i blod-sukker nivåer. I kroniske tilstander, kan dette være en form for diabetes.

Forebygging / løsning

Du kan unngå eller behandle diabetes ved å styre din diett. Bortsett fra livsstil, maten du drivstoff kroppen din med påvirker din helse, energi, holdning og lang levetid. Du kan best kontrollere blodsukkeret ved å planlegge og å spise mindre måltider i løpet av dagen. Snarere enn å spise tre fulle måltider, spise seks mindre måltider. Dette vil spre blod-sukker nivåer mer jevnt. Det er imidlertid viktig å velge matvarer som er mest effektiv på enten å senke eller heve blodsukkernivå, avhengig av hva du trenger.

Betraktninger

Karbohydrater (stivelse, sukker og kostfiber) produserer ulike sukker nivåer som tas opp på ulike priser. Det er viktig å vite hvilke matvarer har høy, middels eller lav glykemisk (glukose) belastninger. Å vite disse faktorene, kan du bruke et rangeringssystem kalt "glykemisk indeks", som måler glukose konvertering av matvarer. Jo lavere belastning, de mer balanserte blodsukkernivå er. Høyere glykemisk belastning utløse høyere sukker nivåer, deretter plutselige fall i energi (dvs. rask sukker-fix). Ved å studere en glykemisk indeks, kan du finne ut hvilke matvarer for å inkludere i kostholdet ditt.

Blood Sugar Chart

Et annet hjelpemiddel er å kartlegge og overvåke blodsukkernivå og vitale tegn for å sikre et balansert kosthold. Den medfølgende sample diagrammet betegner matinntaket, blodsukker, blodtrykk opplesninger og pulsen. En liste over foretrukne matvarer, vil et diagram, en billig blod-sukker tester og en blodtrykks enhet å opprettholde en diett som kontrollerer blodsukkeret.

Advarsel

Diabetes er en alvorlig tilstand. Hvis du har tegn på sykdommen, bør du kontakte lege umiddelbart.

High Blood Sugar vs. lavt blodsukker

Lave og høye blodsukkernivåer kan føre til alvorlige helseproblemer. Hver tilstand kan være et symptom av diabetes; Men det er betydelige forskjeller mellom de to sykdommene.

Lavt blodsukker (hypoglykemi)

Hypoglykemi er forårsaket av lave nivåer av blodsukkeret i kroppen; Tilstanden rammer diabetikere og nondiabetics. Rask mat, stivelse og enkle sukkerarter er stifter i det moderne kostholdet, og de har økt forekomst av hypoglykemi.

High Blood Sugar (hyperglykemi)

Hyperglykemi er forårsaket av høye nivåer av glukose i blodet; Tilstanden rammer diabetikere. Blodsukkeret løfter når kroppen slutter å produsere insulin (type 1 diabetes), eller hvis kroppen ikke reagerer på insulin produksjon (type 2 diabetes).

Hypoglykemi Symptomer

Hypoglykemi senker blodstrømmen til hjernen og kan svekke dets funksjon sterkt. Personer som lider av hypoglykemi kan bli forvirret, har synsproblemer, oppleve angst, unormal adferd og økt sult nivåer.

Hyperglykemi Symptomer

Hyperglykemiske mennesker opplever hyppig vannlating som også øker tørsten. Vekttap, tretthet, mørkere hud og tåkesyn er symptomer på hyperglykemi.

Hypoglykemi Treatment

Medikamenter som øker blodsukkernivået er brukt for å behandle tilstanden; i tillegg, dietter som er rik på frukt, grønnsaker, nøtter, komplekse karbohydrater, protein og fiber hjelp raise blodsukker. Imidlertid må diabetikere unngå å heve blodsukkernivået for høyt.

Hyperglykemi Treatment

Hyperglykemi er behandlet gjennom sunt kosthold, økt fysisk aktivitet, vekttap, diabetes medisiner, stress reduksjon og daglig blodsukker overvåking.

Pediatric Blood Sugar Ranges

Et barn med diabetes må holde sin blodsukkeret på et visst nivå for å unngå dødelige komplikasjoner av sykdommen. Friske barn blod sukker nivåer er lik friske områder for voksne. Men i tilfelle av et barn, kan blodsukkernivået endres raskere på grunn av deres økte metabolismen og energiproduksjon. En diabetiker barn som ikke kan opprettholde riktig blodsukkernivå bør ha sine foreldre snakke med en lege om å endre kosthold eller medisiner.

Diabetes og Pediatric Blood Sugar

I diabetes, betyr et barns bukspyttkjertelen produserer nok insulin, eller ingen i det hele tatt. Insulin er et hormon som regulerer blodsukkeret.

Best Pediatric blodsukker Ranges

Blodsukkeret måles i milligram per desiliter (mg / dl). Juvenile Diabetes Research Foundation (JDRF) sier de beste blodsukker nivåer for et barn er 70-110 mg / dL før måltider, og 100-140 mg / dL ved sengetid.

For høy eller for lav Pediatric Blood Sugar

Den JDRF sier at dersom blodsukkeret før måltider er lavere enn 70 mg / dL eller høyere enn 140 mg / dL, eller blodsukkeret ved sengetid er gjennomgående lavere enn 100 mg / dL eller høyere enn 160 mg / dL, må du snakke med legen din.

Pediatric Hypoglykemi

Pediatric hypoglykemi refererer til blod sukker som er for lavt. Tar for mye insulin eller ikke spiser nok kan føre til pediatrisk hypoglykemi.

Pediatric Hyperglykemi

Hyperglykemi refererer til blodsukkeret som er for høy. En diabetiker barn som spiser mat med høyt sukker eller karbohydrater, eller ikke tar insulin som foreskrevet, kan bli veldig syk, faller i koma eller dø fra pediatrisk hyperglykemi.

Symptomer på Pediatric blodsukker problemer

Hvis pediatrisk blodsukkeret er utenfor de sunne områder, kan et barn lider av ekstrem tørste, hyppig vannlating, tretthet, synsforstyrrelser, økt appetitt, vekttap, fruktig luktende pust, tung pust og / eller bevisstløshet.

High Blood Sugar Range

For å finne ut om du har høyt blodsukker, vil blodet ditt bli testet og sjekket for å se om det "innenfor rekkevidde." Rekkevidden avhenger av hvilken type test du tar, og hvis du faster. Les videre for å lære mer om høyt blodsukker klasser.

High Blood Sugar Range: Fasting

Hvis du faster og har ikke spist i en lengre periode før testen, bør blodsukkeret området være innenfor 60 til 100 mg / dl. Alt over 100 mg / dl, mens fasting motsatte anses å være høyt blodsukker rekkevidde.

High Blood Sugar Range: Non-Fasting

Hvis du har spist før en blodsukker test, ville normalområdet være innenfor 90 til 120 mg / dl. Alt over 126 mg / dl, selv om du bare spiste, ville bli betraktet som høy. En test umiddelbart etter spising er ikke anbefalt.

Høyt blodsukker Område: Diabetikere

Fordi diabetikere har problemer bearbeiding av sukker, kan deres høyt blodsukker området være mer over normen enn en ikke-diabetisk. En diabetiker bør snakke med legen sin for å få konkrete mål om å holde under et høyt blodsukker rekkevidde.

Høyt blodsukker Område: Barn

Barn som regelmessig teste på eller nær grensen for høyt blodsukker serien er en større risiko for diabetes enn sine voksne kolleger. Med mindre de lider av type I diabetes, bør kroppen lett behandle sukker og holde dem godt under den øvre enden av den normale blodsukker område.

Expert Insight

Ifølge Edward S. Horton, MD, professor i medisin ved Harvard Medical School: "... Hvis blodsukkeret blir opp over 180 til 200, så er det overskrider kapasiteten til nyrene å reabsorb glukose, og vi begynner å søle glukose i urinen. Og hvis det blir helt opp høye, opp i eller til og med 400s 500s, kan det være forbundet med noen endring i mental funksjon. "

Hva er normal Blood Sugar Reading?

Normal blodsukker er mengden av glukose som sirkulerer gjennom blodkarene når kroppen er i ro.

US Blood Sugar Standard Målinger

I USA, er den standard måling for et normalt blodsukker lesing 70 til 100 mg / dl (milliliter mer enn dl).

Canadian Måling

I Canada er den standard måling for et normalt blodsukker lesing 4 til 7 mmol / L (millimol enn liter).

Storbritannias Target

I Storbritannia, målet blodsukkeret lesing nummer for å få er 5,0 mmol / L (milliliter mer enn liter).

Hemoglobin A1c test

Den hemoglobin (HGB) A1c test som måler gjennomsnittlig blodsukker for to til tre måneder er målt i enheter som benyttes av hele verden.

Hvor mange karbohydrater per dag?

For diabetikere, målrette karbohydrat forbruk er begrenset til 300 gram per dag. Noen leger regulere sine pasienter til færre gram per dag.

Om High Blood Sugar nødhjelp

Når kroppen ikke produserer nok insulin, kan blodsukkeret skyte i været. Dette gjelder spesielt for personer med diabetes. Under en høyt blodsukker nødsituasjon, er det flere ting du kan gjøre for å bidra til å senke kroppens blodsukker.

Tidlige symptomer

Tidlige symptomer på høyt blodsukker inkluderer ekstrem tretthet, tørste eller behovet for å urinere. Du kan også oppleve tørr munn eller andre tegn på dehydrering. Kjenner disse symptomene kan hjelpe deg med å senke blodsukkeret ditt før det kommer virkelig usunne nivåer.

Senere symptomer

Senere symptomer på høyt blodsukker kan være magesmerter, kvalme, oppkast eller rask og dyp pust. Hvis nøds ikke er løst i tide, kan det føre til bevisstløshet (diabetisk koma).

Kontrollere for High Blood Sugar

Hvis du tror du har et høyt blodsukker nødsituasjon, sjekke urinen for ketoner. Hvis du har diabetes, bør utøveren ha gitt deg en test for å fastslå din keton nivå. Dersom testresultatene er positive, er blodsukkeret unormalt høy.

Behandling

Gå til lege eller sykehus umiddelbart. Du må få insulin og væske intravenøst.

Forebygging

For å hindre en høyt blodsukker krise, sørg for ikke å hoppe over noen måltider eller snacks og sjekke blodsukkernivået jevnlig. Ta riktig mengde insulin og følge din diabetes forvaltningsplanen.