Digidexo.com

Hvordan Up Your HDL Levels

Hvordan Up Your HDL Levels


Ikke alle kolesterol er skadelig for kroppen din, som high-density lipoproteiner (HDL) regnes som "gode" kolesterolet på grunn av deres evne til å fjerne plakk fra blodårene dine. Disse lipoproteiner er som en olje som holder kroppen din i orden. Blodet pumpes gjennom arteriene, men når plakk er deigete på veggene i blodårene dine, har kroppen din til å jobbe hardere for å få oksygen, og det setter deg i fare for å utvikle hjertesykdom og blodpropp. Forbedre HDL nivå gjennom kosttilskudd modifikasjon og endringer i livsstil, noe som senker risikoen for langsiktige helseproblemer.

Bruksanvisning

Grense alkohol. Alkohol, når konsumert i moderate mengder, er gunstig på grunn av sin næring. En drink per dag for kvinner og to drinker for menn er grensen for HDL fordeler.

Unngå røyking. Foruten de åpenbare effekten røyking har på lungene dine, slutte å røyke øker dine HDL nivå med opptil 10 prosent.

Consume enumettet og flerumettet fett. Mono- og flerumettet fett, som finnes i olivenolje, nøtter, fisk, avokado og soya bidrar til å redusere low-density lipoproteiner og øker HDL.

Øke mosjon. Tretti minutter med cardio aktivitet, trening som øker pulsen, kan øke HDL nivå med fem prosent i løpet av to måneder. Svømming, løping, jogging, og selv rask gange er bare noen få øvelser som øker hjertefrekvensen.

eliminere usunn mat. Stekt mat, smør-Laden og høyt kalori mat ta med HDL nivå ned og øke LDL nivåer og gjøre deg døsig og trøtt.

Substitute tidligere tilberedningsmetoder. Hvis du ikke orker å del med kjøtt, endre opp tilberedningsmetoder ved å erstatte steking matvarer til baking eller grilling. Baking eller grilling i løpet av steke eliminerer trans fett, nummer én fiende av blodårene dine.