Digidexo.com

Hvordan behandle reaktiv hypoglykemi

Reaktiv hypoglykemi er når blodsukkeret er for lavt. Dette skjer vanligvis fra en til tre timer etter å ha spist et måltid. Hvis du har reaktiv hypoglykemi du kan eller ikke kan ha diabetes. Det finnes en rekke kjente symptomer som sult, skjelvinger, svakhet, svette, forvirring, angst og nervøsitet. Men disse symptomene er den samme for en rekke andre forhold som gjør det vanskelig å diagnostisere. Når det er diagnostisert, her er hvordan man skal behandle reaktiv hypoglykemi.

Hvordan behandle reaktiv hypoglykemi

•  Unngå alle desserter, vanlig brus og andre matvarer som inneholder elementært sukker, spesielt på tom mage. Disse matvarer kan utløse en reaktiv hypoglycemic angrep.

Eliminer koffein fra kostholdet ditt. Koffein holder folk våken på grunn av økningen i blodsukker.

Spis oftere; hyppige snacks vil bidra til å redusere eller eliminere angrep. Vanligvis ca hver tredje time er best. Gode ​​snacks valg inkluderer høy-fiber snacks, hele korn, friske grønnsaker og protein som peanøtter eller ost. Snacks som kan sakte fordøyd er best.

Øvelse ofte og regelmessig, men sørg for å spise. Når du trener for en lengre periode, må du fylle på glukoseproduksjon ved å spise.

Hold alkoholforbruket til et minimum. Hvis du har en alkoholholdig drikke sørg for å ha en matbit med det. Snack vil bidra til å redusere sjansen for å ha en hypoglycemic angrep.

Hint

  • Møte med en registrert kostholdsekspert for måltid planlegging ideer.
  • Holde noen høy-protein snacks som peanøtter i vesken, bilen eller på hytta i tilfelle et angrep.
  • Søk profesjonell hjelp hvis du opplever noen av disse symptomene for riktig diagnose og behandling.