Digidexo.com

tørre øyelokk

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne


Tørre øyne kan være forårsaket av mange ting. Tøffe værforhold med sterk vind, kan oppvarming eller air condition i ditt hjem / kontor eller bare ren utmattelse alle føre til tørre øyne. Visse medisiner som antihistaminer, decongestants, beroligende medisiner og høyt blodtrykk piller kan føre til tørre øyne. Tårer som dekker hornhinnen i øyet bidrar til å beskytte og berolige øyet. Alle hjem rettsmidler nedenfor hjelper å berolige ubehag av tørre øyne, samt erstatte fuktighet i øynene dine.

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne

•  Lukk øynene og legg en varm, fuktig vaskeklut over øynene dine. Hold den på i ca 5 til 10 minutter, re-fukte med varmt vann etter behov. Dette bidrar til å åpne tilstoppede talgkjertlene i øynene, og dermed gjenopprette fuktighet.

Skjær friske skiver av agurk å plassere på hvert øyelokk. Dette er en av de hjem rettsmidler der du må legge seg ned og lukk øynene. Hold agurkene over lukket øynene så lenge som mulig. Agurkene bidra til å slappe øynene og stimulere fuktighet.

Sett varmt vann i en bolle og tilsett 2 til 3 dråper lavendelolje. Ta 2 bomull baller og dypp dem inn i denne omrørte blanding. Klem ut overflødig væske og plassere en bomullsdott på hver av dine lukkede øyelokkene. Lavendelolje bidrar til å erstatte den tapte oljen i dine tørre øyne.

Brew litt te. Sett 2 bomull baller inn i den varme te og suge dem godt. Når mettet med te, plassere en bomullsdott på hvert øyelokk. La teposer på dine tørre øyne i ca 5 minutter.

Botemidler for tørre øyne symptomer

Tørre øyne kan være mer enn en kløende plage, de kan utgjøre alvorlige problemer, spesielt for dem som lider av kronisk tørre øyne. De behandlinger for tørre øyne er avhengig av en rekke faktorer.

Årsaker

Ifølge American Optometric Association (AOA), tørre øyne kan være forårsaket være forårsaket av medisiner, sykdommer, aldring og miljø. Kontaktlinser og øye surgeries kan også føre til tørre øyne, som kan stirre på en datamaskin eller en annen skjerm.

Symptomer

Symptomer inkluderer kløe, svie, rødhet og selv vanning. I alvorlige tilfeller kan tørre øyne føre til synsproblemer.

Kronisk Dry Eye

Ifølge Allergan fokus på Dry Eye nettstedet kan ubehandlet kronisk tørre øyne føre til arrdannelse, øyeinfeksjon og synsproblemer.

Kontaktlinsebrukere

Kontaktlinser kan noen ganger bidra til tørre øyne. Hvis du opplever tørre øyne, kan en lege anbefale å gi øynene dine en pause. Noen ganger, briller må brukes for dager, uker eller måneder om gangen i tilfelle alvorlig tørre øyne eller ripete hornhinner.

Behandlinger

For midlertidige tørre øyne forhold, vil over-the-counter dråper ofte hjelpe, som tørre øyne gel for natten bruk. Ifølge AOA, er det også spesielle dråper formulert for kontaktlinsebrukere; kronisk tørre øyne lider har muligheten til reseptbelagte dråper og in-office øyelokk behandlinger.

Om Floppy Øyelokk syndrom

Floppy Øyelokk syndrom (FES) er forårsaket av muskelsvakhet eller redusert elastin i øyelokkene. FES er mer utbredt hos eldre, overvektige menn. Noen leger koble det med obstruktiv søvnapné.

Discovery

WW Culbertson og HBOstler først beskrevet FES i American Journal of Ophthalmology i 1981.

Symptomer

Personer som har FES kan oppleve alle eller flere av følgende symptomer: hengende øyelokk; tørre, røde eller hovne øyne; slimete utflod (verre i morgen); hyppige infeksjoner; lett inverterte øyelokkene; øyevipper som peker nedover og rote øyet; og søvnforstyrrelser og hodepine om morgenen.

Hjelp Via en Ophthamalogist

Personer med denne tilstanden bør se en øyelege, som er spesialtrent til å tilby hele spekteret av øyehelse.

Ting du bør unngå

Hvis du har disse symptomene, unngå å gni øynene, ved å bruke kontaktlinser eller berøre øynene dine mot puta under søvn. Øyet lege kan forskrive aktuell kremer og en plast eller metall øye skjold for bruk når du sover. Alvorlige tilfeller kan kreve kirurgi for å unngå synstap.

Forebygging / løsning

Lage en liste før besøket er nyttig for å fortelle legen din om viktige detaljer. Leger ofte glipp diagnostisering FES fordi symptomene er også assosiert med allergi og andre helseplager. For mer informasjon, se Resources nedenfor. Også stiftelsen av American Academy of Opthalmology opprettholder et nyttig nettsted på http://www.eyecareamerica.org. Eller tilgang ekstra pedagogisk materiell og økonomisk støtte ved å ringe 800-222-Eyes (3937), toll-free.

Hva er tørre øyne syndrom hos barn?

Hva er tørre øyne syndrom hos barn?


Selv om tørre øyne syndrom forekommer svært sjelden hos yngre demografi, er det mulig. Det kan skje med symptomer som smertefulle og ubehagelig som hos voksne tilfeller. Fordi leger ofte misdiagnose tilstanden hos barn, er det viktig å rapportere alle symptomer. Vær spesielt oppmerksom på hva barnet rapporter.

Funksjoner

Tørt øye syndrom er en forstyrrelse av filmen der tårer produseres normalt. Når tørt øye syndrom oppstår, er øyet ute av stand til å produsere en tilstrekkelig mengde av tårer, eller tårene er sammensatt av kjemikalier som forårsaker dem til å fordampe umiddelbart. De tilstanden gir redusert tåreproduksjon og en abnormitet i produksjonen av slim vanligvis finnes i rivesjikt. Selv om de fleste pasienter opplever bare milde til moderate symptomer på tørre øyne syndrom, kan alvorlige tilfeller av tørre øyne syndrom være svært smertefullt og ubehagelig, og de krever ofte kirurgi, slik at øyet ikke tørker ut.

Forstå barnets symptomer

Pasienter med tørre øyne syndrom ofte rapporterer vedvarende øye tørrhet, en følelse av svie eller skrape i øyet, tåkesyn, en modig eller filmy følelse i øynene, lysfølsomhet, og rødhet i øyet eller "følelse av fremmedlegeme", hvor det føles som om et objekt har forbønn øyet. Mens et barn ikke kan klage over en følelse av tørrhet i og rundt øyet, vil barnet sannsynligvis beskrive følelsen av irritasjon, svie, scratchiness, og kløe. Foreldre bør også lytte til miljøledetråder som kan vise til tørre øyne syndrom. For eksempel kan barnet hevder at symptomene forverres i løpet av et fly tur eller en ferie til et tørt, mye vind plassering.

Unngå Feildiagnostisering

For å unngå at barnet ditt bli feildiagnostisert, være forberedt på å svare på spørsmål angående ditt barns normalt øye atferd --- for eksempel, ikke barnet normalt sove med øynene åpne? Foreldre bør også være forberedt på å rapportere om barnet er plaget med en sykdom som påvirker huden, ledd, guts, eller luftveiene. Det er også mulig en aktuell medisinering kan bidra til ditt barns øye tilstand; Denne informasjonen bør bemerkes, samt. Endelig kan en hvilken som helst form av strålebehandling eller kjemoterapi skade kjertler som er involvert i tåreutskillelse. Det bør gis til barnets lege, så vel. For å være sikker på at barnet lider av tørr-øye-syndrom, vil en lege sannsynlig bestille en Schirmer test, en fremgangsmåte som forsøker å måle mengden av tårer i en pasients øye ved hjelp av en tynn strimmel av filterpapir plassert ved hjørnet av øyet.

Årsaker til tørre øyne syndrom hos barn

De fleste tilfeller av pediatriske tørt øye syndrom er forårsaket av én av flere tilstander. En forutsetning, mucin mangel, påvirker primærprodusentene av tåre mucin. Mangel av denne integrert komponent destabiliserer tårefilmen og forårsaker øyet å tørke ut. For å unngå denne tilstand, bør barn konsumere den daglige mengden av vitamin A (xeroftalmi), og trachoma, da disse elementene har evnen til å sterkt påvirke mucin lag av tårefilm.

Lipid-mangel kan også bidra til tørre øyne syndrom. De meibomian kjertler, eller tarsal kjertler, er de primære bidragsytere til den oljeaktige lag av tårefilm. Et fall i dette laget fremmer en hurtigere fordamping av tårefilmen, skjerpende tørt øye syndrom. Strålebehandling eller cellegift kan føre meibomian kjertel dropout, ofte resulterer i en alvorlig mangel på dette tåre lipid laget. Andre årsaker til tørre øyne syndrom inkluderer langvarig perioder med øye-tung aktivitet, inkludert å se på TV, lese eller bruke en datamaskin, tørr eller støvete luft, andre medisiner, eller langvarig kontakt linse bruk.

Behandling

Pediatric tørre øyne syndrom kan lett behandles ved å massere barnets lokk, rengjøring øyelokks marginer to ganger daglig med fortynnet baby shampoo (ca en teskje av sjampo til en kopp lunkent vann), avstå fra medisiner som kan være årsaken øyet å tørke ut og sørger for at barnet ditt bruker den nødvendige mengden av vitamin A og essensielle lipider. Anvende et antibiotikum eller kortikosteroid kombinasjon til lokket margin i små mengder kan også hjelpe i behandling av pediatrisk tørre øyne syndrom.

Hvordan fikse tørre øyne

Tørre øyne, som ofte oppstår fordi det er en ubalanse i øyets tåresystem, kan ha forskjellige årsaker. Noen ganger følger det aldringsprosessen, særlig blant kvinner i overgangsalderen og post-menopause. Det kan også være forårsaket av langvarig bruk av kontakter. Uansett årsak, fører tørre øyne ofte til ubehag, kløe, rødhet og tåkesyn. Du kan lindre symptomene hvis tørre øyne er et problem for deg.

Hvordan fikse tørre øyne

•  Gå til apoteket og finne over-the-counter øyedråper. Dette er den mest tilgjengelige og rimelig behandling og ofte fungerer for mild tørre øyne. Sørg for å lese instruksjonene. Moisturizing drops, som de som brukes for kontakter kan og bør brukes flere ganger om dagen. Drops som visine inneholde aktuelle decongestants og bør bare brukes i noen dager om gangen.

Snakk med legen din om reseptbelagte stoffet Restasis. Sammenlignet med over-the-counter dråper, har Restasis en varig effekt, fordi det øker øyets tåreproduksjon i stedet for utelukkende smøre det. Bivirkninger av Restasis inkluderer en midlertidig brennende følelse, rødhet, utslipp, rennende øyne, smerter i øyet, følelse av fremmedlegeme, kløe, svie og tåkesyn. Hvis de vedvarer, bør du oppsøke lege.

Tenk alternativ behandling, som for eksempel plugger for tåre avløp og lokale steroider. Både produsere kortsiktige og effektiv lindring. Lokale steroider forbedre tåre erstatning, men bør brukes med måte fordi langvarig bruk har vært knyttet til glaukom og andre øyeproblemer. Punctum pluggene er plassert i punctums, eller dreneringsåpninger, av nedre øyelokk. Dreneringsåpninger vanligvis kvitt øyet av overflødig væske, men i tørre øyne, få punctums kvitt for mye væske, utsette øyet for støv.

Spør legen din om kirurgi. Brukes kun i ekstreme tilfeller, forsegler prosedyren øyets væske drenering system permanent. Operasjonen krever lokalbedøvelse.

Blink! Hvis saken er mildt, og du tror ikke du trenger medisinsk intervensjon, blinke er en måte å lindre symptomene dine. Også drikke mye vann for å holde deg hydrert, bruke solbriller utendørs for å beskytte øynene mot solen og støv, bruke et luftfilter, og spise mat som er rik på omega-3 fettsyrer.

Hint

 • Når øynene er spesielt betent, bruke briller i stedet for kontakter. Også prøve å holde sminke vekk fra nedre vippene, som er viktig for å holde øynene fuktige.
 • Følg legens instruksjoner nøye og bruke medisiner som anvist. Langvarig bruk av topiske steroider har vært knyttet til økt risiko for glaukom, en gruppe av sykdommer som fører til blindhet.

Tørre øyne Hjelp

Personer med tørre øyne har ikke nok fluid på overflaten av øyet for å opprettholde klart syn og forhindre ubehag. Øynene dine kan ikke produsere nok tårer eller tårene kan ikke være av god kvalitet, ifølge American Optometric Association. Du kan ta skritt hjemme for å lindre tørre øyne symptomer, og øyelegen kan tilby behandlinger om nødvendig.

Hjem Behandling

Ta enkle tiltak for å bedre tørre øyne symptomer, ifølge Mayo Clinic. Unngå å dirigere luft fra enheter som vifter eller hårføner på øynene dine. Prøv å ikke gni øynene og husk å blinke ofte når du sitter på en datamaskin eller lese. Unngå irritanter som sigarettrøyk, og vurdere å bruke en luftfukter i hjemmet ditt for å øke fuktigheten i luften. Bruke briller på vindfulle dager, og svømme i briller. Bruk over-the-counter kunstige tårer å holde øynene fuktes. Vurdere å supplere din diett med omega-3 fettsyrer, som kan senke risikoen for tørre øyne, ifølge Mayo Clinic.

Medisinsk behandling

Den reseptbelagte medikamenter cyklosporin, noe som øker tårer og reduserer inflammasjon, kan anvendes for å behandle tørre øyne. I noen tilfeller kan steroid dråper være nødvendig for å redusere betennelse og irritasjon av tørre øyne. Personer med alvorlige problemer fra tørre øyne kan ha nytte av prosedyrer for å stenge eller blokkere tårekanalene, ifølge American Optometric Association. Disse prosedyrene hindre tårene renne og øke øye fuktighet. Spesielle kontaktlinser som dekker øyet med en væskefylt lag kan være foreskrevet for tørre øyne.

Et øyelokk unormalt, slik som ufullstendig blinker, er noen ganger årsaken til tørre øyne. Hvis et strukturelt problem bidrar til tørre øyne symptomer, kan kirurgi være et alternativ. Hvis du har blefaritt, som er betennelse i kantene av øyelokkene, kan legen anbefale å rense øynene med fortynnet baby shampoo og / eller antibiotikabehandling.

Advarsel

Bruk ikke smøre øyedråper utviklet for å fjerne røde øyne, hvis du har tørre øyne. Disse kan gjøre tørre øyne symptomene verre, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan kurere kronisk alvorlig tørre øyne

Kronisk alvorlig tørre øyne oppstå på grunn av en reduksjon i tåreproduksjon. Riv er en kombinasjon av vann, proteiner, antistoffer, slim og olje. Årsakene kan skyldes biologiske eller miljømessige forhold, som for eksempel bruk av kontaktlinser, Lasik operasjoner, allergier, mangel på østrogen, hormonbehandling, øyeinfeksjoner og p-piller. Symptomer inkluderer trevlet slim, lysfølsomhet, rive, tåkesyn, og brenning. Den Schirmer rive test (lege tiltak rive dråper) er en test som brukes til å diagnostisere tilstanden. Det finnes ingen kur, men lettelse som for eksempel medisiner, salver og kirurgi kan bidra til å lindre symptomene.

Hvordan kurere kronisk alvorlig tørre øyne

Ikke-kirurgisk behandling

•  Bruk reseptfrie salver og øyedråper, for å lindre symptomene. Salven er best brukt på netter, for å hindre at øynene tørker ut under søvn.

Bruk resept øyedråper for kronisk tørre øyne. Det er anbefalt av leger, fordi det gjør at øynene til å produsere sine egne tårer.

Bruk lokale steroider, eller medisiner foreskrevet av lege. Disse er vanligvis anbefales basert på alvorligheten av tilstanden.

Prøv å redusere luft blåser inn i øynene, som for eksempel hårføner, bil varmeovner, vifter osv bruke briller hvis det er vind, for eksempel sjal rundt stil, for å redusere vinden komme inn i øynene. Også, bære briller ved svømming.

Øke fuktighet til inneluften ved hjelp av en luftfukter, eller bruke briller spesielt designet med en fuktkammer plassert rundt øyet, for å øke luftfuktigheten. Disse kan være slitt dag og natt.

Ikke irritere øynene ved å gni dem.

Bruk øyedråper før irritasjoner heller enn etter, og unngå aktiviteter som kan gjøre problemet verre.

Blink mer regelmessig å spre tårene jevnt. Ta jevnlige fem minutters pauser per time, mens visuelle intense oppgaver blir utført. Hvil øynene regelmessig, ved å lukke øyelokkene i flere sekunder på en jevnlig basis.

Unngå røyk i miljøet, fordi det gjør tørre øyne verre.

Hint

 • Rådfør deg med din lege, optiker / øyelege for å finne den beste behandling for å forfølge. Kirurgi anbefales i visse tilfeller, og utført på en poliklinisk basis. Disse prosedyrene er midlertidige punktal Okklusjon (en midlertidig oppløselig plugg plassert i tåre renne av nedre øyelokk, og et Permanent punktal Okklusjon (silikon plugger inn, for å holde tårene rundt øynene).
 • Kronisk alvorlig tørre øyne, dersom ubehandlet, kan føre til betennelser i øynene, en infeksjon, og arrdannelse på overflaten av hornhinnen. Unngå øyedråper med konserveringsmidler og methylcellulose.

Hjelp for sandete Tørre øyne

Leve med tørre, sandete øyne kan være smertefullt og ubehagelig. Livsstilsendringer og kosthold kan forbedre øynene 'produksjon av tårer, men ofte løsningen er flettet sammen med å finne årsaken, slik at du kan løse det underliggende problemet. Vær oppmerksom på eventuelle andre problemer som har presentert seg samtidig og oppsøke lege dersom forholdene forverres eller er langvarig.

Hvorfor så tørr?

Årsaker til tørre, sandete øyne er enorme. Miljø er en viktig faktor. Øynene blir bare beskyttet mot elementene av et tynt lag som kalles hornhinnen. De er svært utsatt for miljøgifter som sigarettrøyk, støv, kjemikalier og lav luftfuktighet. Hormonelle forandringer, særlig i den kvinnelige kroppen, kan påvirke produksjonen av tårer. Redusert nivå av østrogen ved postmenopausal stadiet kan føre til tørre øyne.

Sykdommer som grønn stær, lupus og leddgikt kan være skjulte opphavsmenn for tørre øyne. De fleste autoimmune sykdommer har denne tilstanden som et symptom. Tørt øye sykdommen er også diagnostisert som et problem som kan behandles med hjelp av en medisinsk faglig. Arbeide med legen din for å få en riktig diagnose og behandling kan ta din tørr, sandete øyne problemet.

Hjelp dine tørre øyne

Det er antall behandlinger for tørre øyne. Det er vanlig å administrere over-the-counter kunstige tårer å rehydrere øynene. Hvis disse er ineffektiv, vil en lege ofte forskrive en steroid øyedråper som er sterkere. I ekstreme tilfeller vil en lege anbefale operasjon for å lukke rive duct så øynene vil beholde fuktigheten.

Du er ikke bare begrenset til medisinske behandlinger. Øynene reagerer på omega-3 tas på en daglig basis. Legen din kan foreslå riktig dosering. Forskere ved Harvard har vist at inntak av store mengder omega-3 fettsyrer reduserer forekomsten av tørre øyne, redusere betennelse og muliggjør øyelokk olje glands å produsere olje for å smøre øynene.

I vintermånedene, kan en luftfukter roe den tørre, sandete øyet ved å legge til ekstra fuktighet til luften i hjemmet ditt. Også, skjerming øynene fra eksponering til solen, vinden, og kaldt med nyanser kan beskytte dem fra disse tørking naturlige elementer. Unngå områder som er fylt med røyk, forurensning og støv sparer øynene fra irritasjon. For de som bruker kontaktlinser, bytte til briller og la sine øyne til å puste kan lette tørrhet.

Forstå bivirkninger av medisinen du tar er også nøkkelen til å løse dine tørre øyne problemer. Antihistaminer og allergi medisinen har vært kjent for å tørke øynene. Les nøye mulige bivirkninger av reseptbelagte medisiner, på jakt etter tørre øyne som en mulig utvikling.

Hjelp for Tørre Skrapete Eyes

Tørre øyne kan oppstå fra å blinke ikke nok, autoimmune sykdommer, visse medisiner, aldring eller miljømessige irritanter (røyk, sol, vind). Symptomer inkluderer øyne som føles tørre, skrapete og modig, eller erfaring brennende, stikkende, rødhet, uskarpt syn og lysfølsomhet. Tears bidra til å beskytte øynene ved å holde dem fuktig, noe som gir dem med viktige næringsstoffer, og ved å vaske bort skadelig støv og andre partikler. Tørre øyne oppstår når øynene ikke produserer nok tårer.

Solbriller

Tørre skrapete øynene kan være forårsaket av miljømessige faktorer som sol, vind, pollen eller støv. Eliminer disse potensielle irritanter ved å bruke solbriller når du er utenfor. Velg en tettsittende stil som brytes rundt siden av hodet. Denne stilen fungerer best som det beskytter hele øyet.

Øyedråper

Hvis tilstanden ikke blir bedre i løpet av få dager, behandle øynene med over-the-counter øyedråper, kjent som kunstige tårer. Ikke bruk øyedråper som bli kvitt rødhet, med mindre løsningen inneholder også kunstige tårer. Kunstige tårer er laget av de samme ingrediensene som normale tårer og de smøre øyet på samme måte.

Salve

Prøv en salve dersom symptomene vedvarer selv etter at du har brukt dråpene. Salver er vanligvis for mer alvorlige forhold av tørre øyne. Bruk salven bare ved sengetid fordi salver kan forårsake uskarphet, og dette kan gjøre daglige aktiviteter ubehagelig og vanskelig. Oppsøk lege hvis salven ikke fungerer.

Restasis

Spør legen din om Restasis (Cyclosporine). Restasis Ophthalmic Emulsion er en resept øyedråper som kan øke tåreproduksjon i øyet. Pasienter satt i en dråpe, to ganger om dagen. Behandlingen kan vare opptil seks måneder for å være helt vellykket.

Lacriserts og punktlig plugger

Spør legen din om Lacrisert og punktlig plugger hvis ubehag fortsetter. En Lacrisert er en liten innsats som er plassert på innsiden av nedre øyelokk som frigjør smøring kontinuerlig hele dagen. Det krever en dose daglig og oppløses i øyet. En punkt pluggen er en liten enhet som er satt inn i tårekanalen for øyet å hindre væske i å renne fra øyet.

Tegn og symptomer på kronisk tørre øyne

Tegn og symptomer på kronisk tørre øyne


Kronisk tørre øyne, eller tørr-øye-syndrom oppstår når produksjonen av tårer stopper eller forringes i betydelig grad. Ifølge Mayo Clinic leger, en "stabil tårefilm" normalt dekker øynene, noe som åpner for kompetent og komfortabelt syn. Når en nedgang i væsker bryter ned denne filmen mild irritasjon oppstår ofte. Av og til, er alvorlig ubehag stede.

Symptomer

Mayo Clinic ansatte oppmerksom på at kronisk tørre øyne oppstår vanligvis i begge øyne. Symptomer inkluderer en brennende følelse i øynene, slim i eller rundt øynene, lysfølsomhet, problemer med kontaktlinser og tåkesyn som forverres ved slutten av dagen. Eksperter ved Harvard University Beth Israel Deaconess Medical Center beskrive smerten som kan følge tørre øyne syndrom som "følelsen av et fremmedlegeme i øyet." I alvorlige tilfeller, advarer de at hornhinnen skade kan oppstå, kan muligens føre til blindhet.

Faktorer å vurdere

Leger ved Mayo Clinic beskriver tear film som å ha tre komponenter: olje, vann og slim. Problemer med en hvilken som helst av disse trekk kan føre til tørt øye syndrom. I tillegg kan problemer med øyelokkene, som ofte oppstår med alderen, Impact blinke. Blinker er en kompleks prosess som sprer tear film over øynene dine. Den gjennomsnittlige personen blinker ca en gang every12 sekunder, ifølge Mayo Clinic. Øyelokk problemer som hindrer blinker kan negativt påvirke tåreproduksjon. Medisiner, for eksempel p-piller, høyt blodtrykk narkotika, og noen anti-depressiva kan utløse tørre øyne symptomer. Tørre miljøforhold, inkludert vinden, store høyder og sol også bidrar til problemet.

Menopause

Dr. David Sullivan og hans kolleger ved Harvard University Schepens Eye Research Institute har vist at tørre øyne syndrom uforholdsmessig påvirker kvinner. Dr. Sullivan hevder at østrogenbehandling øker sannsynligheten for at postmenopausale kvinner vil oppleve tegn og symptomer på tørre øyne. Dette, ifølge Harvard forskerteamet, setter millioner av kvinner med risiko for tørre øyne syndrom som de forsøker å bedre symptomene på overgangsalder.

Den beste kur for tørre øyne

Tørre øyne er en tilstand karakterisert ved stikkende, brennende, uklart syn, lysfølsomhet og økt øye følsomhet. Det forekommer vanligvis når den normale hastigheten og kvaliteten av tåreproduksjon avtar, fører til en forstyrrelse av den beskyttende film av fuktighet som beskytter åpent øye. Det finnes flere forskjellige årsaker tørre øyne, og den beste kur for tilstanden varierer med kilden og alvorlighetsgraden av problemet.

Diagnostisering Mulige årsaker

Hvis du opplever betydelige vanskeligheter fra tørre øyne, ser øyet lege for en riktig diagnose. Ifølge Mayo Clinic, mulige årsaker til tilstanden din inkluderer uvanlig lav produksjon fra tårekjertlene; dårlig kvalitet i en eller flere av komponentene i tårene (vann, olje og mucus); feilaktig funksjon av øyelokkene; medisinering reaksjoner og visse miljøfaktorer. Ofte utfører oppgaver som krever høy visuell konsentrasjon (lesing, kjøring, gjør dataarbeid) kan også forårsake problemer ved å senke den gjennomsnittlige blink rate.

Kunstige Tears

Hvis dine tørre øyne symptomene er milde eller moderate, kan den beste kur for ubehag være over-the-counter kunstige tårer. Disse produkter selges i versjonene som inneholder et konserveringsmiddel, så vel som i former som ikke inneholder konserveringsmidler. Hvis du velger et produkt uten konserveringsmidler, kan du bruke den så mange ganger som du trenger i løpet av dagen. Hvis du velger et produkt med konserveringsmidler, vil du sannsynligvis bare kunne bruke det opp til fire ganger om dagen. Kunstige tårer er annerledes enn produkter utviklet for å fjerne rødhet i øyet; sørg for å unngå produkter som behandler rødhet i øyet, siden de faktisk kan forverre symptomene dine. Hvis du vet på forhånd at du kommer til å engasjere seg i aktiviteter som irriterer øynene dine, kan du bruke kunstige tårer som et forebyggende tiltak.

Fuktighet oppbevaring

Hvis kunstige tårer er ikke nok til å kurere tilstanden din, kan legen anbefale lukking av tårekanalene, som vanligvis lar tårene til å renne vekk fra øynene. En metode for å gjøre dette innebærer å plassere små, flyttbare silikon plugger inn i disse kanalene for å fange enten naturlige eller kunstige tårer. I noen tilfeller kan legen anbefale en prosedyre som kalles termisk kirurgi, som bruker en varmekilde å arr og krympe tårekanalene permanent. Alternativt kan du få spesielle kontaktlinser kalt Boston scleral linser, som sitter i løpet av det hvite i øynene dine og hjelpe beholde øyet fuktighet.

Medisiner

Flere medisiner er også tilgjengelig for tørre øyne. Ciklosporin oftalmisk emulsjon (Restasis) fungerer ved å bekjempe betennelse i tårekjertlene som forstyrrer deres funksjon. Hydroksypropylcellulose oftalmiske innlegg (Lacrisert) er plassert i nedre øyelokk en gang daglig, og gradvis slippe smøremiddel i øyet. I noen tilfeller kan legen din også forskrive lokale kortikosteroider, slik som kortison, men bruken er begrenset på grunn av potensiell risiko for katarakt og glaukom.

Lindrende Øyelokk problemer

Hvis dine tørre øyne er relatert til feil lokk funksjon, kan den beste løsningen være kirurgi for å korrigere strukturelle misdannelser. Hvis øyelokk infeksjon er årsaken, kan du bli behandlet med et kurs av antibiotika, samt antibiotika dråper eller salve.

Tegn og symptomer: Nighttime tørre øyne

Tegn og symptomer: Nighttime tørre øyne


Våre øyne trenger fuktighet. Ifølge Mayo Clinic, tre lag med tårefilmen - en fet ytre senere som bremser fordampning, en vassen midterste laget som renser irritanter og et indre lag av slim som gjør at tårene til å spre jevnt - hindre øynene fra følelsen tørr og irritert.

Tørre øyne, eller keratoconjunctivitis sicca, er tørrhet i det hvite i øyet og hornhinnen, membranen over fronten, sier Merck Manual.

Årsaker

Tørre øyne, ifølge Mayo Clinic, kan være forårsaket eller forverret av dårlig tåre kvalitet, dårlig tåreproduksjon, miljøelementer, blinker ikke nok og medisiner, slik som de som brukes til å behandle høyt blodtrykk, allergi, depresjon og akne. Sjøgrens syndrom, en autoimmun sykdom, er en annen årsak.

Nighttime tørre øyne kan være forårsaket av noen av de ovennevnte, samt visse operasjoner der øynene ikke kan lukke skikkelig mens du sover, sier EyeWorld Magazine. Disse operasjoner inkluderer blepharoplasty, et øyelokk kirurgi, og laser korrigerende kirurgi.

Symptomer: Irritasjon og Discharge

Ifølge Mayo Clinic, er det viktigste symptomet for nighttime tørre øyne en stikkende, brennende eller skrapete følelse. Et tørt klima, støv, røyk, varme eller sove med en vifte eller air conditioner kan forverre dette symptomet. Kjør en luftfukter for å lindre irritasjon.

I tillegg, mens øynene føles tørr og irritert, du kan fortsatt oppleve rive, eller slim i eller rundt øynene.

Symptomer: Trøtthet og følsomhet

Øynene dine kan føle seg trøtt raskt etter å ha lest, ser på TV eller jobbe på datamaskinen, sier Mayo Clinic. Øynene dine kan også føle seg mer følsomme for lys.

Symptomer: Blurred Vision

Noen mennesker opplever uklart syn, særlig ved slutten av dagen eller etter fokusering visuelt for en lang tid. I henhold til Merck Manual, mens i alvorlige tilfeller av tørr-øye-syn kan bli ytterligere svekket av en fortykket overflate av hornhinnen, magesår, sår eller blodårer som har vokst på tvers av cornea, folk sjelden mister sin syn helt.

Behandling

Behandle et mildt tilfelle med over-the-counter smøre dråper, men holde seg borte fra de som behandler røde øyne, da dette bare vil forverre tørrhet. Om nødvendig, kan legen forskrive sterkere smøre dråper, for eksempel ciklosporin (Restasis), et medikament godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for tørre øyne syndrom.

Hvis problemet er mer alvorlig og stammer fra dårlig øyelokk kontroll, kan helsepersonell henvise deg til øyenlege for korrigerende kirurgi, sier Mayo Clinic.

For å bevare natur tårer, kan legen din foreslå å lukke helt tårekanalene med små silikonplugger, som kan fjernes senere. Termisk kirurgi, krymper drenering området vev med en hot wire, er en mer permanent alternativ.

Øke inntaket av omega-3 fettsyrer eller kosttilskudd kan senke risikoen for tørre øyne syndrom.

Slik Cure hengende øyelokk

Slik Cure hengende øyelokk


Aldring og effekten av tyngdekraften kan skape kaos på huden, inkludert de sensitive øyelokkene. Hengende øyelokk kan skje for en rekke årsaker, fra overflødig hud til svake øyelokk muskler. I tillegg til å være et kosmetisk problem, kan tilstanden føre til slitne øyne og påvirker synet. Rettsmidler for hengende øyelokk avhenger den underliggende årsaken. Det er viktig å snakke med en lege om de beste behandlingsalternativene.

Slik Cure hengende øyelokk

Forberedelse

•  Få øyelokkene undersøkt for å vurdere alvorlighetsgraden av tilstanden inkludert hvor mye øyelokkene blir hengende, muskelstyrke og øyebevegelser.

Vurdere behandlingstilbud. Noen behandlinger for hengende øyelokk er mer invasive enn andre. For eksempel, selv om kirurgi kan gi en permanent løsning, alternative eller ikke-invasive metoder er midlertidige og utgjøre mindre risiko.

•  Møt med plastisk kirurg. Pass på at kirurgen er sertifisert og har erfaring med plastisk kirurgi på øynene.

Behandlingstilbud

Gjennomgå eye-lift kirurgi, også kjent som blepharoplasty. Denne prosedyren innebærer å kutte bort overflødig hud, fett og muskel fra øyelokket.

Gjennomgå ptose kirurgi. Ptose kirurgi korrigerer hengende øyelokk som følge av svake øyelokk muskler eller unormal stilling av øyelokket. Denne behandlingen alternativet krever en omfattende helsevurdering for å være sikker på at hengende øyelokk ikke er forårsaket av et slag eller nevrologisk lidelse som Horner syndrom.

Motta en panne løft å kurere hengende øyne. En panne løft kan gjøres gjennom kirurgi og kan oppstå på samme tid en blepharoplasty utføres. Opt for en midlertidig og mindre-invasiv løsning med Botox-injeksjoner.

dekk øynene med kalde Cumbers skiver, få minst åtte timers søvn hver natt, og avstå fra å gni øynene, som kan strekke den tynne huden på øyelokket.

Hint

 • Påfør agurk skiver for minst 15 til 20 minutter på hvert øye. Agurker har snerpende egenskaper som reduserer hevelser.
 • Øyelokk plastisk kirurgi tar minst to timer å fullføre, er gjort under lokalbedøvelse og oppstår gjennom polikliniske tjenester.
 • Risiko forbundet med kirurgi inkluderer infeksjon, blåmerker, hevelse, tørre eller irriterte øyne, arrdannelse, endring i syn eller midlertidig nummenhet.

Herbal Relief for Tørre irriterte øyne

Tørre øyne er forårsaket av den manglende evne til å belegge hornhinnen med beskyttende tårer. De kan være et tegn på tørre slimhinner, fordøyelsesproblemer eller systemiske autoimmune sykdommer. For umiddelbar lindring av grittiness og kløe forårsaket av tørre øyne, er urten øyentrøst den mest effektive naturlig tilnærming. I tillegg blåbær og omega-6 fettsyrer vil hjelpe til smøring av tårekanalene, og bringer tilbake helsen til øynene.

Øyentrøst

Øyentrøst har anti-inflammatoriske egenskaper og er beroligende for øynene. Fylle en tepose av urten i kokende vann og la den avkjøles. Påfør løsningen som en komprimere til lukkede øyelokk, å innrømme en liten mengde væske i øynene. Bløt komprimere i øyentrøst te flere ganger for å la frisk væske inn i øynene, og skaper en vask. Tørk huden når du er ferdig og hvile øynene i 10 minutter eller, ideelt sett, utføre vask før sengetid slik at øynene til å holde seg fuktig og leges raskere.

Kosttilskudd

Blåbær fremmer sirkulasjon i øynene. Ta 60-120 mg daglig i kapselform. Blåbær syltetøy er en annen god måte å ta urten. For hjelp med smøring, ta omega-6 fettsyrer. Legg nattlysolje eller linfrø olje kosttilskudd til kosthold, sammen med en dose på 50 mg vitamin B6 for økt absorpsjon. Ground linfrø i frokostblanding eller salater fungerer som en velsmakende alternativ, selv om du tar olje kosttilskudd vil administrere en høyere dosering av omega-6.

Tilleggs Care

Ta pauser mens du arbeider på datamaskinen for å fukte øynene. Også mange medisiner har bestanddeler som tørker øynene og slimhinnene i kroppen. Les etikettene nøye for å sørge for at tørre øyne blir ikke forårsaket av legemidler. Kaffe er en annen grunn for øyet dehydrering og bør unngås hvis du har denne tilstanden. En diett som inneholder grønne greener, gulrøtter, rødbeter og grønnsaker som er rike på vitamin A, samt rikelig med vann vil fremme øyehelse.

Slik fjerner Skin Tags fra Øyelokk

Selv om relativt harmløse, kan hud koder vises til enhver tid og kan være en stygg og plagsom tillegg til huden din. Skin tags er ekstra flaps av huden som ikke er større enn 1/2 tommer. De kan dukke opp når som helst, og hvor som helst, men heldigvis kan fjernes ganske enkelt uten en tur til legen. Husk imidlertid at du tar en hud tag fra øyelokk er noe du kan være lurt å være forsiktig, siden du er nær øyet.

Bruksanvisning

Enkel å gjøre

•  Knyt et stykke tanntråd rundt huden tag. Kontroller at floss er stramt rundt bunnen av koden. La floss knyttet rundt merkelappen i flere minutter for å sikre at merkelappen mistet blodsirkulasjon strømmer til den.

Trekk tag vekk fra huden med tråden. Ved hjelp av et par av spiker clippers (du kan bruke en saks i stedet) kuttet bunnen av koden. Sørg for at du sterilisere Clippers før bruk (gjøre dette ved å plassere dem i en gryte med kokende varmt vann i flere minutter).

Hvis du ikke føler deg komfortabel å kutte tag selv, har en ikke-pysete venn gjøre det.

3-Dab en liten mengde hydrogenperoksyd på området med en bomullsdott. Vær forsiktig så du ikke få peroxide i øyet.

Bruk en blanding av lakserolje og natron for å lage en hjemmelaget pasta. Du kan kjøpe lakserolje på de fleste dagligvarebutikker eller narkotika butikker. Anvende nøye denne lim til huden din tag vil hjelpe den faller av i to uker hvis den anvendes tre til fire ganger om dagen. Kjøle blandingen holder det godt i minst 48 timer, slik at du kan bruke på nytt så mye som trengs i det tidsrommet.

Dypp en papirhåndkle i noen eple cider eddik og bearbeid det på huden tag. Dette vil føre til at huden tag å bli misfarget og falle av i løpet av få dager.

Tips og advarsler

 • Sørg for at objektet på øyet ditt er faktisk en hud tag.
 • Leger kan fjerne hud koder med brenning og frysing metoder, men disse er ikke alltid dekket av helseforsikring.
 • Vær forsiktig når du arbeider med skarpe gjenstander, spesielt rundt øyelokket.
 • Påføring lakserolje eller eple cider eddik rundt øyet kan være skadelig. Vær forsiktig og unngå å komme for nær selve øyet.

Hvordan redusere Hevelse i øyelokk Fra et Horsefly Bite

Hvordan redusere Hevelse i øyelokk Fra et Horsefly Bite


Hest fluer er store, flygende insekter som ligner huset fluer. De kan være over en tomme i lengde og er ofte funnet i nærheten av vann som innsjøer, dammer og sumper. Ifølge Illinois Department of Health, hest fluer har "sakselignende munndeler som skjærer inn i huden." Hest fluer tære på andre insekter, husdyr og, gitt muligheten, folk. Et bitt på eller i nærheten av øyet kan føre til hevelse og ubehag. Heldigvis er de fleste biter leges av seg selv innen en dag eller to. I mellomtiden, lindre et hovent øyelokk med disse tipsene.

Bruksanvisning

•  Vurdere din reaksjon for å avgjøre om det kreves medisinsk hjelp. Hvis du opplever kvalme, svimmelhet, kortpustethet, forvirring, rask hjerterytme, eller hevelse i lepper eller svelg du kan ha oppstått en allergisk reaksjon på bittet. Ring 911 eller ta kontakt med lege umiddelbart.

lindre smerte og hevelse ved å plassere en gel ispose på øyelokket. Hold øye lukket og holder pakken i stedet for 10 minutter.

Påfør hydrokortison nøye til øyelokket området. Masser inn i huden være forsiktig for ikke å få noen krem ​​inn i øynene. Gjenta flere ganger i løpet av dagen til symptomene avtar.

Ta en over-the-counter antihistamin. Allergi medisin vil bidra til å redusere hevelse og smerte av bittet. Følg produsentens anvisninger for bruk og dosering.

Tips og advarsler

 • Hvis bittet sveller til større enn to inches i diameter, kan du kontakte en medisinsk faglig. Hvis symptomene vedvarer eller forverres, se en lege.

Plastisk kirurgi på øyelokk Skin Tag fjerning

Skin tags er enkle, små godartede utvekster som kan dukke opp på mange steder på kroppen, inkludert øyelokkene. Skin tags er for det meste en estetisk ulempe eller fysisk irritasjon hvis de gni mot klær eller smykker.

Heldigvis er det lett å bli kvitt disse irriterende øyelokk hud koder.

Årsaker

Skin tags kan oppstå i alle aldre fra barndommen på, selv om de blir mer vanlig med alderen. Endringer i hormonnivået kan ha et forhold til hud tag utvikling, som gravide kvinner opplever ofte hud koder.

Nyere forskning viser hud koder kan ha et forhold til diabetes, som de oppstår oftere i pre-diabetes og tidlig stadium diabetespasienter. Skin tags er også mer vanlig hos personer som er overvektige.

Foruten øyelokkene, kan hud koder finnes på nakken, skuldrene, armhulene, lårene under brystene, på ryggen og på sidene, eller på ansikter og armer.

Fjerning

Heldigvis, disse små vekster er svært enkel å fjerne. Faktisk leger behandle dem svært likt vorter. Det er ingen komplisert operasjon.

På øyelokkene - som med andre steder på kroppen - leger vil vanligvis utføre enten cryosurgery eller kirurgi. Kryokirurgi er ganske enkelt å påføre en liten mengde av flytende nitrogen til huden tag, som umiddelbart fryser det. Huden tag deretter faller av. Kirurgi er det andre ekstrem temperatur. Legen brenner av huden tag med en elektrisk nål-lignende enhet. Begge prosedyrer kan utføres i en lege eller hudlege kontor.

I sjeldne tilfeller kan en lege bruke excision - kutte av huden tag. Vanligvis er dette gjort i forbindelse med en mild bedøvelse. Imidlertid har excision større risiko for blødning og arrdannelse og vil vanligvis ikke være en lege foretrukne valg.

Being Smart

Skin tags selv er ikke noe å bekymre seg for, og er enkle å fjerne. Imidlertid kan hud koder ofte ligne små hudkreft og vekster. Sørg for å ha en kvalifisert lege undersøke eventuelle nye hud tag vekster for å være sikker på at de er faktisk hud koder.

Dessuten kan plutselig hud tag utvikling signaliserer hormonet eller blodsukker og diabetes relaterte endringer. Hud tag utbruddet kan være en indikator på andre helseproblemer. Sørg for å rapportere hud koder til legen din og diskutere hvordan de forholder seg til din generelle helse.

Hva er involvert i øyelokk kirurgi?

Blepharoplasty --- vanligvis kjent som øyelokk kirurgi --- er en type kosmetisk kirurgi som du kan velge å gjennomgå for å korrigere en uønsket opptreden rundt øyet regionen. Hvis du vurderer dette kosmetisk kirurgi, finne en erfaren og bord-sertifisert kosmetisk kirurg. Ikke nøl med å spørre din potensielle kirurg spørsmål om hennes trening, erfaring og utfallet av tidligere pasienters operasjoner. Diskutere alle mulige risikoene som er involvert, samt om du er en god kandidat for øyelokk kirurgi.

Identifikasjon

Øyelokk kirurgi er utført av forskjellige grunner. Noen pasienter ønsker å fjerne ekstra fett eller muskler fra området. Du kan også ha kirurgi utført på grunn av løs hud som kan hindre din visjon ved å henge ned fra øvre øyelokk. Øyelokk kirurgi kan også korrekt "droopiness" i nedre øyelokk, redusere mørke ringer og poser under øynene og redusere en generell "puffy" utseende rundt øynene. Imidlertid ikke øyelokk kirurgi ikke behandle rynker eller hengende øyenbryn. Du kan velge å ha en egen prosedyre for å behandle disse forholdene.

Kirurgi Forberedelse

Plastisk kirurg vil forberede deg til operasjonen. Hvis du røyker, må du slutte; Spør legen din om hvor langt i forveien må du kutte ut å røyke. Du trenger også å diskutere noen av de aktuelle medisiner du er på, og må kanskje jobbe sammen med familien din lege for å justere eventuelle medisiner. Du må også slutte å ta noen urte kosttilskudd, anti-inflammatoriske medisiner og aspirin, da disse medikamentene kan øke risikoen for blødning. Diskuter din fullstendig medisinsk historie med legen, inkludert eventuelle allergier (spesielt allergi mot medisiner eller latex). Du må også sørge for å ha noen kjøre deg hjem fra operasjonen og å bo sammen med deg for den første natten etter operasjonen i tilfelle det er komplikasjoner. Plastisk kirurg vil gi deg mer detaljert instruksjoner.

Prosedyre

Før operasjonen, vil du bli plassert under narkose. Din kirurg vil da gjøre et snitt. Snittene blir lagt slik at arr kan naturligvis skjult i skrukker i øyet regionen. For eksempel, for å rette opp den nedre øyelokk, legen vil trolig gjøre et snitt under vippekanten på nedre øyelokk. Gjennom disse snittene, kan kirurgen fjerne ekstra fett og hud vev. Når kirurgen lukker snittet, kan han bruke kirurgisk tape og absorberbare eller flytt suturer. Når du kommer ut av bedøvelsen, hvis det ikke er noen komplikasjoner, du vil bli sluppet å gjenopprette hjemme.

Utvinning

Din kirurg skal gi deg detaljerte at-home omsorg instruksjoner. Selv om hver pasient gjenvinner annerledes, har planer om å hvile i minst flere dager. Hold hodet hevet og bruke kalde omslag. Din kirurg kan foreskrive medisiner for å behandle noe ubehag, men det er viktig å ikke ta noen aspirin eller anti-inflammatoriske medisiner. Forvente å ha hevelse og blåmerker; også, kan du ikke bruke sminke for en uke. Hvis du har masker, vil de sannsynligvis bli fjernet i løpet av en uke. Du kan også oppleve uskarpt syn og følsomhet for lys, så beskytt øynene dine ved iført mørke solbriller.

Betraktninger

Som med alle kirurgi, er det potensielle risikoen med øyelokk kirurgi. Risikoer inkluderer arrdannelse, blødninger, infeksjoner, dårlig healing, risiko fra anestesi, smerte, hevelse, misfarging av huden, tørre øyne, uskarphet, nedsatt syn, problemer lukke øynene, blodpropp, nummenhet og tap av syn.

Øyelokk Tiltreknings- Prosedyrer

Øyelokk Tiltreknings- Prosedyrer


Øyelokk innstramming er en del av en delikat kirurgisk prosedyre som kalles blepharoplasty. Denne fremgangsmåten, som kan være strengt kosmetisk eller terapeutisk, fornyer øvre og / eller nedre øyelokk. Det kan også bli brukt til å korrigere hengende øyelokk. Det er ofte brukt i forbindelse med ekstra plastisk kirurgi prosedyrer som fjerner fine linjer, rynker og kråketær rundt øynene for å forbedre utseende.

Pre-kirurgi

Før gjennomgår blepharoplasty, bør du undersøkes av en øyelege. Hvis du har visse sykdommer eller tilstander i øyet som grønn stær, kan du ikke være en kandidat for blepharoplasty. Plastisk kirurg skal da diskutere alternativer til kirurgi med deg.

Anestesi

Øyelokk tiltreknings prosedyrer er vanligvis utføres som dagkirurgi. Fremgangsmåten kan gjøres bruk av lokalbedøvelse i sammenheng med sedering, eller det kan utføres i en operasjonsstue under narkose. Prosedyren vanligvis varer fra en til to timer.

Prosedyre

Prosedyren innebærer et snitt gjort etter den naturlige press av øvre øyelokk eller langs linjen rett under øyenvippene på nedre øyelokk. Plastisk kirurg vil fjerne fettvev fra huden deretter klippe bort overflødig muskel og hud for å eliminere sagging. Snittet syes for å lukke såret.

Utvinning

Øyelokk kirurgi krever tett oppfølging for å sikre en tilfredsstillende utvinning. Kalde omslag og smør salver kan anvendes for å lindre smerte og behandle blåmerker som vanligvis følger denne type kirurgi. Ulike prosedyrer vil kreve ulike nivåer av oppfølging omsorg. Pasienter bør nøye rådføre seg med sin kirurg for å sikre at alle spørsmål om sin post-kirurgisk behandling blir besvart. Full gjenoppretting tar vanligvis fra tre til seks uker.

Komplikasjoner

En moderat mengde smerte vanligvis følger utvinning perioden. Smertestillende medikamenter kan være foreskrevet for å hjelpe administrere din ubehag. Unngå TV ser i flere dager etter øyelokk innstramming kirurgi og bruke mørke briller når du er utsatt for sol. Hevelse, blåmerker, irritert eller tørre øyne og smerter på snittet området er vanlige resultater av denne type kirurgi.

Hva er bivirkningene av øyelokk kirurgi?

Plastisk kirurgi er vanlig i disse dager, spesielt mindre prosedyrer som et øye lift. Imidlertid kan ha kirurgi gjøres på øynene dine kommer med en viss risiko. Den vanligste øyet prosedyren kalles en blefaroplastikk, som innebærer fjerning av overflødig hud fra de øvre og nedre øyelokk for å skape en lysere, mer våken utseende. Mens de fleste mennesker som gjennomgår denne operasjonen er fornøyd med resultatet, kan noen oppleve negative bivirkninger.

Irritasjon

Etter øyelokk kirurgi, er det første du kanskje legge merke til irritasjon rundt behandlingsområdet. Liten milia, eller whiteheads, kan vises nær snittet og øynene dine er sannsynlig å klø, brenne og føles tørr. Synet ditt kan være uklart for noen dager også, men hvis dette vedvarer bør du informere legen din.

Sensation Endringer

Enhver operasjon risikerer å skade nerver. Øynene er svært følsom, så kirurgi kan føre til at sensasjonen å endre. Du kan føle nummenhet eller prikking nær øynene eller øynene kan føles kaldt. Øynene dine kan også klø alvorlig. Vanligvis sensasjon endringer forsvinne når snittene helbrede, men det er risiko for at endringene blir permanent, så vær forberedt på muligheten av sensasjons endringer før du går under kniven.

Ektropion

En annen potensiell bivirkning av øyelokk kirurgi er ektopi. Dette er en forholdsvis sjelden bivirkning som fører den nedre øyelokk for å henge nedover. Det ser ofte ut som huden blir trukket ned, men det er ingen ytre press. Dessverre er dette en permanent bivirkning og vil trolig trenge ytterligere kirurgi for å reparere.

Blødning

Dreven blødning er en potensiell bivirkning for de som har gjennomgått øyelokk kirurgi. Snittet kan blø utad i en akselererende tempo, spesielt hvis du har en blodpropp lidelse eller anemi. Imidlertid kan en annen tilstand også utvikle kalt retrobulbar hematom, som innebærer oppbygging av blod bak øyet. Uskarpt syn eller blindhet kan utvikles som et resultat, selv om dette er svært sjeldne.

Arrdannelse

Dessverre, noen mennesker som mottar øyelokk kirurgi ende opp med arrdannelse. Arrene vanligvis dukker opp på snittet området. For det meste, vil noen synlige arr blekne med tiden, men hvis du utvikler en infeksjon etter øyelokk kirurgi, er det en økt sjanse for en større, mer uttalt arr.