Digidexo.com

desinfiserende spray til bruk i sko

Allergiske Reaksjoner på Lysol desinfiserende spray

Allergiske Reaksjoner på Lysol desinfiserende spray


Selv Lysol desinfiserende spray er vanligvis brukes til å kontrollere bakterier i hjemmet og skape et sunt miljø, kan det ha noen negative effekter på de med allergi mot vaskemidler eller blekemiddel-type produkter. Kjemikalier som finnes i den desinfiserende spray kan utløse allergi hos dem følsomme for rengjøringsprodukter.

Nysing

Hvis du opplever en uvanlig mengde nysing etter sprøyting Lysol, kan du kanskje har en allergi mot en eller flere av kjemikaliene som brukes i spray.

Kløende øyne

Kjemiske følelser kan også forårsake kløende eller rennende øyne. Dette gjelder spesielt med desinfiserende spray fordi de ofte sprøytes inn i luften i stedet for på overflater.

Elveblest

En annen vanlig allergi symptom er elveblest. Når noen mennesker blir utsatt for kjemiske allergener, vil deres hud bryte ut i røde nupper eller elveblest. Disse elveblest kan eller ikke kan klø.

Pustevansker

Pustevansker er et tegn på at du kan ha inhalert noe som du er allergisk. Hvis Lysol desinfiserende spray har blitt sprøytet inn i luften rundt deg, og du finner ut at du har problemer med å puste normalt, kan du ha en kjemisk allergi problem.

Toksisitet av desinfiserende spray og Wipes

Toksisitet av desinfiserende spray og Wipes


Selv desinfeksjonsmidler er formulert for å ødelegge skadelige bakterier på overflater, kan farlige kjemikalier stå bak. Faktisk er det flere kjemikalier som vanligvis finnes i slike produkter som bidrar til toksisiteten av desinfiserende spray og kluter.

Alkyl Dimetylbenzyl salmiakk

The Score Card Organization viser denne forbindelsen som mistenkt neurotoxin (en gift som ødelegger nervene), en lever og mage kreftfremkallende (bidragsyter til kreft vekst), og en hud og lunge irriterende.

Ortho-benzyl-para-klorfenol

Ifølge PAN plantevernmiddel Database, er dette stoffet sterkt etsende på hud og slimhinner. Det er også forbundet med lever og nyreskader, hjerteinfarkt svikt og hypotensjon (lavt blodtrykk).

Formaldehyd

Dette kjemikaliet er cellegift, noe som betyr at det forstyrrer normal celle funksjon. Det fremmer også nekrose, eller tidlig død av levende vev.

Trihalomethanes

En rapport utarbeidet av Den internasjonale program for kjemikaliesikkerhet (IPCS) sier at trihalomethanes er cytotoksiske midler og lever- og nyrekreftfremkallende.

Tilleggsvurderinger

I USA, er produsenter av rengjøringsprodukter generelt ikke nødvendig å liste produkt ingredienser på etikettene. Desinfeksjonsmidler er et unntak, siden noen av ingrediensene i disse produktene er klassifisert som plantevernmidler som dreper dyr og sopp patogener (stoffer som forårsaker sykdom). Imidlertid kan listen kun er "aktive ingredienser". Det kan være et antall "inerte bestanddeler" som inngår i formelen, som også er toksisk.

Hvordan tvinge kroppen til å bruke fett

Hvordan tvinge kroppen til å bruke fett


Når folk flest sier de ønsker å gå ned i vekt, de virkelig mener at de vil miste fett. Tross alt, de fleste av elementene som bidrar til vår kroppsvekt - vann, muskler, bein og annet vev - er ting vi trenger. Dessverre er vekttap ofte ledsaget av vann eller muskel tap. Å tvinge kroppen til å brenne mest fett vil gjøre en større forskjell i utseende og helse enn bare å miste vekt. Med fokus på måter å maksimere fett tap er en sunn og positiv mål.

Hvordan tvinge kroppen til å bruke fett

Finn ut omtrent hvor mange kalorier kroppen din forbrenner ved hjelp av en kalkulator som den inngår i Resources. Å spise en mengde kalorier i nærheten av din hviler metabolic rate (mengden energi kroppen din trenger bare for å holde seg i live) vil holde stoffskiftet høyt. Fordi du ikke vil være å ta i ekstra energi, vil kroppen din trenger å bruke fett butikker for energi, ifølge registrert dietetiker Katherine Zeratsky, en ernæringsfysiolog med Mayo Clinic.

Spis riktig type mat. Spis magre proteiner for å opprettholde kroppens muskelmasse og spise fiber slik at du føler deg full. Sjekk din sukkerinntak for å unngå toppene i insulin nivåer. Insulin er et hormon som regulerer enten fett lagres eller brukes som energi. For mye av det etterlater deg sulten når insulinnivået synker, og gjør kroppen din slutte å bruke fett som energi. Hold deg til mat som har lav glykemisk indeks, noe som betyr at matvarer som ikke pigge din insulin. Se Resources for en liste over de glykemisk indekser av vanlige matvarer.

Løft vekter. Jo mer muskler du bygger, jo mer fett kroppen forbrenner fordi muskler er en aktiv vev - det krever energi til drivstoff det, selv i en hviletilstand. Ved hjelp av musklene dine regelmessig med en vektløfting rutine vil opprettholde muskelmasse og holde stoffskiftet høyt. Kroppen din vil være mindre tilbøyelige til å bruke muskel fiber for energi hvis den trenger musklene regelmessig, og vil slå til fettdepoter energi.

Innlemme intervaller i din cardio rutine. En intervallrutine veksler korte spruter av å trene så hardt du kan, etterfulgt av en periode med utvinning. En god nybegynner intervall rutine er oppført i Resources. Denne type trening kan faktisk forbedre hvordan kroppen din styrer insulin, og dermed føre til mer fett tap.

Hint

  • Å spise for få kalorier kan sende kroppen inn i "sult-modus", som betyr at kroppen din tror det er sultne, og vil slå til musklene for energi, siden musklene trenger mer energi for å opprettholde.

Årsaker til manglende evne til å bruke kontaktlinser

Årsaker til manglende evne til å bruke kontaktlinser


Kontakter er små, plast disker som sitter på øynene 'hornhinner som korrigerer folks visjoner. Tilbyr mer frihet enn briller, kontakter er vektløs, nesten usynlig og lett å bære. Omtrent 30 millioner mennesker bruker kontaktlinser i USA, ifølge HealthScout.com. Men noen individer, for en rekke årsaker, ikke klarer å bruke kontaktlinser.

Dry Eye Syndrome

Personer med tørre øyne syndrom har problemer med bruk av kontaktlinser. Tørt øye syndrom oppstår når øynene 'tårekjertlene ikke produserer nok tårer. Tørt øye syndrom er vanligvis funnet i eldre voksne og personer som lider av autoimmune sykdommer. Tørre øyne syndrom kan også være forårsaket av visse medisiner, for eksempel antihistaminer og diuretika.

Okulær Overfølsomhet

Noen mennesker er ikke i stand til å bruke kontaktlinser på grunn av okulær overfølsomhet. Med andre ord, deres øyne er mer følsomme for konserveringsmidler i kontakt linsevæske og avvise kontaktlinse. Dette allergisk reaksjon gjør kontakter utrolig ubehagelig å ha på. Diabetikere advares mot bruk av kontaktlinser fordi de er mer utsatt for infeksjoner.

Vanskelig å passe Kontaktlinser

Noen mennesker har øye figurer som ikke passer de fleste kontaktlinser. Pasienter med uregelmessige kurver i deres hornhinnen kan finne det vanskelig å finne kontaktlinser som passer. Uregelmessig øye former kan være forårsaket av hornhinnen transplantasjon og de som opplevde dårlige LASIK kirurgi utfall. Keratokonus er en progressiv øyesykdom der hornhinnen begynner å bule og bli kjegle-formet. Personer med keratokonus kan finne det vanskelig å finne velsittende kontakter.

Giant papillær konjunktivitt

Giant papillær Konjunktivitt (GPC) er en betennelsessykdom som fører til at øynene til å skille ut proteiner. På grunn av dette innskuddet av proteiner, kan folk som lider av GPC ikke bruker myke kontaktlinser da proteinene samle og sky linsen.

Alvorlig Nærsynthet

Kontakt strømmen bare går så høyt. Personer med alvorlig nærsynthet vil ikke være i stand til å finne kontaktlinser kraftige nok til å korrigere sin visjon. I slike situasjoner må disse pasientene fortsette å bruke briller for å se klart.

Hvordan bli vant til å bruke Progressive glass

Hvordan bli vant til å bruke Progressive glass


Progressive linser er laget for å gjøre det mulig å enkelt fokus fra avstand til nær. Denne type linse eliminerer behovet for tradisjonelle bifokale som har synlige linjer. Til å begynne med progressive glass krever en periode på justering for nye langsynthet. Det kan ta alt fra noen dager til et par uker for å bli justert til linsene. Med noen få grunnleggende teknikker, kan du trene øynene dine til å bli vant til å bruke progressive glass i liten eller ingen tid.

Hvordan bli vant til å bruke Progressive glass

•  Bruk din progressive linser for så lenge som mulig for å få justert til dem. Det kan være symptomer på første som svimmelhet eller hodepine. Hvis du opplever noen av disse symptomene, fjerne dine briller for en time, og deretter sette dem på igjen.

Flytt hodet for å se objekter når du er iført progressive glass. Hvis du bare beveger øynene uten å bevege hodet, vil objektet vises uskarpt. Dette skjer fordi du ser gjennom den uklare delen av linsen.

Pek nesen i retning av objektet som fokusert. Når du beveger hodet ditt, gjør du det litt i stedet for brått å hindre en forvrengt bilde.

Juster nesen putene på dine briller for mer komfort. De kan enten bli utvidet med litt skyve dem fra hverandre eller ved å klemme dem nærmere hverandre.

Spill til bruk i tale Sessions

Spill til bruk i tale Sessions


Tale spill er fleksibel fordi målene i spillene er å oppmuntre barn til å snakke og praktisere sine problemområder. Forskjellige typer spill anvendes for tale praksis og terapi.

Organisere Objekter

Samle en rekke gjenstander og snakke med barnet om objektene som bruker størrelse, farge og utseende ord. Barnet som har problemer med en bestemt tale mønster, for eksempel "S" uttale, vil bli presentert med en gruppe av objekter som gjør at han kan gjenta "S" høres ofte. Oppmuntre barnet til å organisere objektene i ulike kategorier til barnet blir lei av spillet.

I Spy

Spill I Spy med barnet, enten med en gruppe objekter, i et klasserom eller utenfor. Velg elementer som hjelper barnet fokus på hennes urolige tale områder. Dette spillet fungerer i tale terapi fordi det fokuserer på å hjelpe barnet bruke en rekke ord i spørsmålet form, det øker barnets observasjon ferdigheter og det oppfordrer barnet til å beskrive det hun ser. Spille et par runder før barnet vokser lei av spillet.

Beskriv objektet

Har et løp med dette spillet. Gi barnet et objekt eller bilde og oppmuntre ham til å bruke så mange ord som mulig for å beskrive hva han ser. Beskriv ditt eget bilde eller objekt og sammenligne lister for å finne ut hvem som har lengre liste av ord. Etter listene genereres, sammenligne listene og finne ut om det er noen ord som beskriver både gjenstander eller bilder. Opprett en ny liste over kombinerte ord. Denne aktiviteten hjelper elevene gjentar lyder og knytte det visuelle tale konseptet med hørsels konseptet som eleven leser hver liste høyt.

Beskriv at kupongen

Samle kuponger og hjelpe barnet leser hver kupong. Spør pekte spørsmål, for eksempel: "Hvor mange bokser frokostblanding sier kupongen vi trenger å kjøpe?" Denne aktiviteten fungerer godt for barn som trenger å øve Flertall i tale, for eksempel to for en, cent eller dollar.

Hvordan Fortynn Oregano Oil til bruk på huden

Hvordan Fortynn Oregano Oil til bruk på huden


Olje av oregano har oppnådd popularitet i den naturlige helbredende fellesskap fordi det har vist seg antibakteriell, soppdrepende, antimikrobielle og antiparasitt egenskaper i henhold til "PDR for Herbal Medicines." Mens du kan innta olje av oregano, ønsker du å bruke den lokalt for huden sår og infeksjoner, fot og spiker sopp eller andre hudsykdommer. Den eteriske oljen er for sterk til å bruke alene, så du må fortynne oljen før glatter den på huden din.

Bruksanvisning

•  Hell 1 unse av oregano oljen i en mørk brun eller koboltblått glass dropper flaske.

Legg en unse av et medium chain triglyserider carrier olje som palmeolje eller kokosolje. Kommersielt forberedt medium chain triglyserider carrier oljer er også tilgjengelig i flytende eller kapselform. Hvis du bruker kommersielt forberedt medium chain triglyserider olje i kapselform, dytte et hull i kapselen med en pin og presse oljen i et målebeger eller skutt glass for å få en nøyaktig måling av olje. Øk medium chain triglyserider olje til 3 gram hvis huden din er sensitiv. Rist kraftig for å kombinere de oljer.

Substitute extra virgin olivenolje hvis du ikke har tilgang til medium chain triglyserider. Olivenolje vil harskne raskere palme eller kokos oljer, så bland det en dråpe om gangen på en-til-en-forhold. Bland en en-til-én-forhold for normal hud og en tre-til-en-forhold for sensitiv hud. Bruk en finger på den andre hånden til å virvle de to oljene sammen.

Bruk dropper å dryppe olje på huden uten å berøre huden. Tilsett en dråpe eller to av transportør olje hvis de kombinerte oljer føles varmt eller irritere huden.

Oppbevar glassflaske tett lukket på et kjølig, mørkt skap hvis du brukte medium chain triglyserider.

Hva urter til bruk for blokkerte eggledere

Blokkering i egglederne er en vanlig årsak til infertilitet. En blokkert egglederen kan være forårsaket av bekken inflammatorisk sykdom, svangerskap utenfor livmoren, endometriose eller fibroid svulster i livmoren. Du kan ikke vite at du har en blokkert egglederen før du prøver å bli gravid, fordi det er ingen åpenbare tegn eller indikasjoner. Legen kan utføre en hysterosalpingografi eller en sonohysterography å se eventuelle blokkeringer. Du kan få operasjon for å løse problemet, men det er også noen urtemedisiner som kan brukes til å avlaste en blokkert egglederen.

Urter for blokkerte eggledere

Urter gir en naturlig alternativ for å korrigere en blokkert egglederen. Egglederne er tynn og liten, og hvis de blir betente kan det være en resulterende blokkering. Følgelig er urter som stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer betennelse brukes for å lindre blokkerte eggledere.

Ingefær brukes til blokkerte eggledere, fordi det øker blodsirkulasjonen og reduserer betennelse å frigjøre en blokkert egglederen. Ingefær har også den ekstra fordelen av å la kroppen å tilpasse seg stress, og dermed gjør det effektivt i avslappende kroppen som en helhet for å kurere en blokkert egglederen. Ginseng virker på samme måte ved å stimulere blodtilførselen til bekkenet for å frigjøre blokkerte eggledere. Goldenseal kan tas for blokkerte eggledere som den har anti-inflammatorisk egenskaper for å redusere betennelse og arrvev produksjon. Andre urter til bruk for blokkerte eggledere inkluderer inkluderer gingko, feverfew og cayennepepper, som hver av disse urter øke blodsirkulasjonen gjennom reproduktive organer.

Massasje terapi for blokkerte eggledere

Massasje terapi kan brukes til blokkerte eggledere å bidra til å bryte opp arrvev, stimulerer blodsirkulasjonen og indusere healing. Plasser en lakserolje pakke på magen for å fremme blodsirkulasjonen og indusere tilheling av vev og reproduktive organer.

Hvordan bli vant til å bruke proteser

Hvordan bli vant til å bruke proteser


Det er ikke lett å bli vant til å bruke proteser. Du er redd for å smile, redd for å snakke, og redd for å spise visse matvarer fordi du vet proteser føler seg merkelig og malplassert. Du lurer på hva du ser ut til andre mennesker. Det er et par ting du kan gjøre for å gjøre overgangen litt enklere.

Bruksanvisning

•  Praksis foran et speil. Gjør ansikter, smil, rynke, stikke ut tungen, åpne munnen bred og prøver å plystre. Gjør alle disse mens du ser deg selv i speilet slik at du får en idé om hva andre ser. Det vil bidra til å lette din selvbevissthet.

Spill deg selv å snakke. Start med å resitere din ABC eller lese høyt. Du vil høre hvis du trenger å øve på lydene litt mer. Lytt etter eventuelle endringer som en Lisp. Fortsette å arbeide med det før du høres ut som deg selv igjen.

Videotape deg selv å spise. Spis mange forskjellige typer mat for å se hva du trenger å øve med. Dette vil også hjelpe deg å finne ut hvilke matvarer bry deg. Det er bedre å finne ut i den komforten av ditt eget hjem i stedet for på en venns hus eller på en restaurant.

Hint

  • Du kan se og høre det er ikke på langt nær så ille som du trodde.

Hvordan få barna til å bruke en CPAP

Søvnapné er en lidelse som fører til avbrudd i puste mens du sover. Hvis barna blir diagnostisert med søvnapné, vil legen sannsynligvis anbefale bruk av en enhet kalt Continuous Positive Airway Pressure eller CPAP. Denne maskinen er slitt, mens sover, og virker ved å blåse luft gjennom en maske som er koblet til maskinen. Inntil de blir justert til det, for å få barnet ditt bære CPAP maske kan være vanskelig i begynnelsen.

Bruksanvisning

•  Snakk med barnet om bruk av CPAP før du går til sengs. Diskuter hvorfor det er nødvendig og forklare hvordan det fungerer. Svare på eventuelle bekymringer eller spørsmål om at han måtte ha.

La barnet se på og undersøke frakoblet maske før du setter den på. Plasser masken på en favoritt utstoppede dyr eller dukke for å demonstrere for små barn hvordan masken fortsetter og at det ikke skader. Hvis barnet er gammelt nok, la ham sette masken på deg eller dukken for å vise at det er ingen smerter eller ubehag. Svare på eventuelle spørsmål som kan oppstå på dette tidspunktet.

Diskuter folk som går med masker, som for eksempel jet piloter, brannmenn eller astronauter. Oppmuntre yngre barn til å bruke fantasien og late som sin CPAP er deres egen sikkerhet maske som de som bæres av fagfolk.

Sett masken på barnet for korte perioder av gangen før du bruker den om natten for søvn. Begynn med å sette masken på plass i ett minutt i løpet av dagen. Øke mengden av tid som masken brukes til barnet blir justert til å ha masken på, og det er ikke lenger noen angst. Bo i nærheten som barnet blir vant til å bruke den og bruke distraksjon metoder som en favoritt tegneserie, TV-program eller videospill.

Slå på maskinen når barnet først kommer inn på soverommet for sengen. Tillate dem å justere til lyden av enheten slik at de ikke blir skremt eller skremt når den er slått på.

Lag et system med belønning for når barnet lykkes bærer CPAP. For eksempel belønne barnet med et klistremerke hver gang enheten brukes gjennom natten. Skreddersy systemet til alder og maken til barnet eller tillate dem å plukke sin egen belønning.

Grunner til å bruke sko for Sikkerhet

Vernesko beskytte ansattes føtter fra mulige farer på arbeidsplassen som skarpe gjennomtrengende materialer, fallende eller rullende objekter og elektrisk eksponering. Occupational Safety and Health Administration eller OSHA mandater arbeidsgivere å gi beskyttende fottøy for sine ansatte som arbeider i en slik farlig miljø. Vernesko komme under Personlig verneutstyr eller PPE, som utgjør alt slikt utstyr minimere brukerens risiko for fare fra potensielle farer.

Beskyttelse mot fallende eller Rullende objekter

Arbeidsplasser som bruker tunge verktøy og gjenstander som beholdere og fat utgjør risikoen for slike gjenstander som faller eller rullende. Vernesko beskytte føttene ved å gi effekt og kompresjon-motstand. Slagresistens refererer til evnen av skoene for å beskytte brukeren mot virkningen av en fallende eller rullende gjenstand, og kompresjonsmotstand er kapasiteten av skoen til å tolerere vekter av slike objekter. For maksimal beskyttelse, bør vernesko overholde minimums komprimering og effektgrenser av American National Standard for personlig beskyttelse: vernesko eller ANSI Z41-1991, eller tilsvarende standarder. Besøke USA Labor Department hjemmeside for informasjon om andre passende fottøy standarder (se Ressurser).

Minimal risiko i å trenge Materialer

Vernesko har slagfast tær som beskytter ansatte fra piercing gjenstander som spiker og pigger. Vanlige sko kan ikke tilby mye beskyttelse som disse objektene kan pierce gjennom såler og overkroppen av slike sko. Noen vernesko typer har metall innleggssåler som beskytter brukeren fra sår.

Sikkerhet fra Foot-Hostile Stoffer

Vernesko er avgjørende for arbeidsmiljøer som utsetter ansatte til varme stoffer som varmt metall industri. Noen miljøer kan kreve ansatte å jobbe i nærhet av etsende eller giftige stoffer. Vernesko unngå skader som kan oppstå i beina på grunn av mulig sprut av varme, etsende eller giftige materialer.

Beskytt deg mot elektrisk Hazards

Vernesko kan være ledende eller ikke-ledende. Ledende fottøy er viktig på arbeidsplasser som bygger statisk elektrisitet i kroppen. Produksjonsanlegg med eksplosive materialer eller korn heiser er noen eksempler. I slike områder kan oppbygging av statisk elektrisitet i kroppen produsere en gnist, som kan forårsake en eksplosjon. Ikke-ledende vernesko brukes i elektrisk farlige områder. Safety-toe sko hindre wearers føtter fra å lukke en elektrisk krets med bakken. Under tørre forhold, vernesko er i stand til å beskytte brukeren fra åpne kretser med en kapasitet på opp til 600 volt.

Hvordan vurdere ytelsen til Pepper Spray i bruk-Of-Force Encounters

Hvordan vurdere ytelsen til Pepper Spray i bruk-Of-Force Encounters


Pepperspray er en enhet ofte brukt av politi og sikkerhetsfolk for å spre folkemengder og å deaktivere voldelige mistenkte. Pepperspray har fordeler fremfor andre våpen som batonger og skytevåpen fra et juridisk ståsted fordi pepperspray ikke etterlater noen varig effekt på målet sitt. Pepperspray forårsaker smertefulle og hovne øyne, pustevansker og en følelse av brennende hud. Vurdere effektiviteten av pepperspray i et bruk-av-force møte krever undersøkelse og gransking.

Bruksanvisning

Les noen offisielle politikk som er i effekt om riktig bruk av pepperspray. Hvis riktig prosedyre ikke ble fulgt, bør resultatene av pepperspray søknaden ikke anses eksemplarisk, og hendelsen skal resultere i politikken blir endret.

Undersøke effekten om emnet. Hvis målet hadde vært konstituert i en voldelig eller aggressiv måte, og ble stoppet av pepperspray, bruk av enheten var vellykket.

Tenk den mistenkte fysiske tilstand på tidspunktet for møtet. Hvis målet var beruset eller på narkotika, kan pepperspray har vært mindre vellykket enn det kunne ha vært, selv om det ble brukt riktig.

Forskning eventuelle sivile tap. Pepperspray kan være upresis i crowd control fordi partiklene kan spre seg gjennom luften og påvirke folk som ikke ble rettet. Collateral damage bør alltid unngås når det er mulig fordi det åpner opp en ytterligere mulighet for søksmålet.

Spør om det var andre mindre inngripende metoder tilgjengelig for å stanse den mistenkte. For eksempel, hvis den mistenkte ikke ble gitt en muntlig advarsel før de blir sprøytet, pepperspray kan ha ikke vært nødvendig, siden en muntlig advarsel kan ha strukket for å stoppe aggressiv atferd.

Estimate det sannsynlige utfallet av situasjonen hadde pepperspray ikke blitt brukt. Dette krever en viss gjetting og er derfor unøyaktig, men hvis det viser seg at en voldsom virkning ble stanset på grunn av bruk av pepper spray, bør det tas i betraktning en vellykket anvendelse av kraft.

Grunner til å bruke Human Growth Hormone

Humant veksthormon (HGH) er en kompleks hormon fremstilt av 190 aminosyrer som naturlig forekommer i kroppen. Det skilles ut av hypofysen som ligger dypt inne i hjernen. HGH er katalysator for barndommen vekst og opprettholdelse av organer og vev.

Expert Insight

Som et barn vokser, spiller HGH en uunnværlig rolle i kroppens utvikling. Høyde, vev og organutvikling, og vekst blir generert av hormonsekresjon. Produksjonen av HGH begynner å avta rundt 21 år og fortsetter å avta som en person aldre. En tro at økende hormonet i kroppen kan avverge effekten av aldring har folk som undersøker fordelene av dette hormonet.

The Mayo Clinic sier: "Det er ikke klart om menneskelig veksthormon kan gi andre fordeler for friske voksne." Imidlertid er syntetiske HGH gunstig for personer som mangler hormonet. For personer med en mangel, studier indikerer HGH øker muskelmasse, redusere kroppsfett, øke bentetthet og øke arbeidskapasiteten. For mennesker som lider med AIDS eller HIV, hjelper hormonet redusere muskelsvinn.

Fordeler

Holistisk helse utøvere tror at ved å øke HGH nivåer mange av disse aldersrelaterte forhold kan bli drastisk redusert. Denne troen underbygges av en studie utført av Dr. Daniel Rudman publisert i "The New England Journal of Medicine" i 1990.

Dr. Rudman studert 21 menn, i alderen 61 til 80. Han injisert 12 av mennene med HGH, og studien viste en aldrende reversering av 10 til 20 år, spesielt, økt muskelmasse og redusert fettmasse. Rapporten kan sees på myhealthspan.com.

Aldring Betraktninger

En mangel på HGH kalles Somatopause og er knyttet til aldring. Symptomer på Somatopause inkluderer redusert energi, søvnmønster unormalt, hukommelsesproblemer, tap av muskelmasse, økt fett, bentetthet tap, redusert libido og treg helbredelse. Andre forhold knyttet til aldring som rynker, osteoporose og grått hår er også antatt å være assosiert med fallende HGH nivåer.

Diett

Folk er interessert i å øke HGH naturlig bør se på endring i kostholdet. Tre aminosyrer bidra til å øke HGH nivåer - L-lysin, L-Ornithine og L-Arginine forekommer i mange matvarer. L-lysin-rik mat inkluderer fjærkre, svin og rødt kjøtt og nøtter, egg, ost, spirulina, bukkehornkløver frø og soyabønner. L-Ornithine kan fås fra egg, meieriprodukter, fisk og kjøtt. L-Arginine-rik mat er nøtter, rosiner, fullkornsprodukter, sjokolade, popcorn, sesam og solsikkefrø, og fermentert mat.

Selv om alle disse matvarer gir de aminosyre byggeblokker av HGH, har de små mengder. Vannmelon er eksepsjonell ved at den har en høy andel av ornitin og citrulline, byggesteinen av arginin. Forbruker 1560 gram vannmelon juice om dagen øker arginin opp til 22 prosent og ornitin med opptil 18 prosent.

Betraktninger

Bortsett fra å øke HGH via kosten, er det tre metoder for å levere HGH til kroppen. Piller, spray og injeksjoner har alle støttespillere og motstandere debattere leveringsmåte. Forbrukere bør studere hver metode og bestemme en levedyktig måte å skaffe HGH.

Motstanderne av HGH piller tror at aminosyrer er for skjøre til å tåle denne form for levering. Absorpsjon av spray gjennom slimhinnen i tunge og munn blir debattert. Injeksjoner av HGH er generelt antatt å være en god leveranse form av syntetisk versjon av HGH hormon. Men injeksjoner krever resept og kostnaden er uoverkommelige, noen ganger så mye som $ 3000 i måneden.

Uansett hvilken metode som brukes, kan HGH være nøkkelen til utvidet ungdom og vitalitet inn i alderdommen.

Hvordan få småbarn til å bruke vernebriller Patches?

Hvis pjokk har lat øye eller en annen øye problem, kan legen foreslå at han bruker et øye lapp for en periode hver dag. Men småbarn sjelden glede seg øyelapper, og de prøver ofte å fjerne dem umiddelbart. Distraksjon er nøkkelen til å overbevise din pjokk å bære øyelapp.

Hvordan få småbarn til å bruke vernebriller Patches?

Kontroller at oppdateringen ikke er for klissete. For å gjøre dette, plasserer lappen først på et stykke ren stoff og deretter fjerne den. Dette vil redusere noe av den klissete, og det er viktig fordi nå lappen vil ikke skade så mye når du fjerner den.

Play peekaboo med barnet ditt. Selv om dette kanskje ikke synes relatert til øyelapp, kan det bli din pjokk vant til å ha henne øyet tildekket. Prøv dekker det ene øyet, og deretter den andre.

Bruk single-vision leker, for eksempel kaleidoskop eller beholdere med smale åpninger, for å vise barnet hvordan å se på noe med bare ett øye. Introduser lappen mens du spiller med en av disse objektene, ved å vise din pjokk at det er lettere å spille single-vision leker med lappen på.

Hvis barnet begynner å motstå patch (eller enda bedre, før han gjør), introdusere nye og spennende leker, med blinkende lys, speil, interessante bilder, eller underholdende sanger. Du kan også lese barnet ditt en favoritt bok eller se en favoritt video å fordrive tiden og distrahere ham fra oppdateringen.

Fjern øyelapp nøye, og fortelle barnet at "morsom tid" er over. Fjern de spennende leker, og erstatte dem med mer hverdagslige, lavmælt underholdning.

Hint

  • Hvis pjokk bruker briller, bør du vurdere å plassere plasteret på brillene linsen snarere enn på øyet. Dette kan ha samme effekt (sjekk med legen din), og det ville redusere ubehag av plasteret under fjerning.
  • Barnet ditt kan være mindre koordinert mens hun har på seg hennes øyelapp, på grunn av redusert dybdesyn. Vær forsiktig rundt ujevnt underlag, trapper, og andre potensielt farlige områder.

Klar til bruk kroppsøving Aktiviteter

Klar til bruk kroppsøving Aktiviteter


Ifølge American Heart Association, ca 10 millioner barn i alderen 6 og 19 er overvektig. Denne statistikken gjør et effektivt argument for å holde kroppsøving del av skolens læreplan. Det er ganske mange kroppsøving aktiviteter som trenger litt i veien for utstyr. Hovedmålet er å få barna i bevegelse og forstå viktigheten av å holde seg i form.

Simon Says

Dette spillet kan spilles av barn i alle aldersgrupper og ikke bare fungerer på fysisk utvikling, men lytteferdigheter også. Læreren, eller Simon, leder klassen gjennom en rekke aktiviteter som hopping knekt, ab crunches, løping eller enhver aktivitet som får barn i bevegelse. For dette spillet til å fungere, barna må lytte til læreren, som er Simon, og sørge for at de hører "Simon sier" før hver instruksjon. Hvis læreren ikke si "Simon sier" og noen barn utføre aktiviteten, de er "ut" for neste runde. For at barna ikke å få "ut" med vilje, slik at de ikke trenger å delta, har dem ta en rask runde eller gjøre sit-ups eller push-ups. Barn kan også bli belønnet ved å være i stand til å spille Simon.

Mor May Vi

I dette spillet, barna spørre læreren eller mor til å gjøre visse aktiviteter. For eksempel, hvis studenten spør: "Mor, kan vi gjøre 20 hopping knekt?" Læreren svarer så og hele klassen enten gjør aktiviteten eller annen student utgjør en aktivitet. Alle spørsmål må bli spurt med "Mor kan vi", ellers er svaret alltid nei. Ikke bare elevene får bestemme hva slags aktivitet de utfører, kan de også ta svinger å være "mor." Dette er en stor lærespill for yngre elever.

Red Light, Green Light

Mens ofte brukt som et kjørende spill, roper lederen "grønt lys!" å få elevene i bevegelse og "rødt lys!" å få dem til å stoppe umiddelbart. Dette spillet kan også brukes med de hopper, hopping knekt, hopper, sit-ups eller nesten hvilken som helst annen fysisk aktivitet. Bland opp aktivitetene under avspilling for å holde ting interessante. Selv vann pauser og hvileperioder kan bli innarbeidet i spillet. La barna ta svinger å være leder. Dette spillet fungerer godt med barn i alle alderstrinn.

Take A Walk Around The World

La elevene sette et individuelt mål for hvor de ønsker å være på slutten av sin vandring. De deretter kan finne ut hvor langt unna dette stedet er - det være seg et par kvartaler unna, eller halvveis rundt om i verden. Det spiller ingen rolle om målet ikke kan faktisk nås ved å gå; de viktigste faktorene her er målet og avstanden. Hver dag studentene kan gå, løpe, hoppe eller hoppe mot sitt bestemmelsessted. La hver klasse periode fungere som et visst antall miles mot sin destinasjon. I tillegg kan studentene holde styr på hva de gjør utenfor klasserommet og har som teller med i deres kjørelengde også.

Negative bivirkninger til å bruke kolloidalt sølv

Millioner av mennesker over hele Nord-Amerika bruke kolloidalt sølv som en daglig supplement og som et naturlig behandling for en lang rekke betingelser. Kolloidalt sølv har vært brukt historiske og klinisk som et bredspektret antimikrobielt middel. Kolloidalt sølv har vært brukt til å behandle et bredt spekter av forvirrende sykdommer inklusive revmatoid artritt, kronisk tretthetssyndrom, hepatitt B, HIV / AIDS, og en lang rekke bakterier og virus i både mennesker og dyr. Når tatt i daglige doser, ser det ut til å gi generelle immunsystem støtte.

Kolloidalt sølv har svært få bivirkninger, og ingen kjente legemiddelinteraksjoner. De to mulige bivirkninger oftest nevnt av brukerne er herxheimer effekt og sporadisk intestinal opprørt. Disse bivirkningene er vanligvis svært mild.

Kolloidalt sølv er svært trygt og billig i forhold til legemidler.

Kolloidalt sølv er generelt trygt i Foreslåtte Doser

Kolloidalt sølv, brukt som et supplement, har svært få negative bivirkninger. Det er generelt trygt å ta 1 til 2 ss. av 5 deler per million (ppm) kolloidalt sølv en eller to ganger per dag. Dette gjelder selv for førstegangsbrukere av kolloidalt sølv.

Selv i større gjør, kolloidalt sølv, hvis riktig konstruert for å produsere en meget liten partikkelstørrelse, og ved hjelp av bare rent, destillert vann, og 0.999 sølv, bør resultere i ingen bivirkninger i de fleste vanlige brukere.

Herxheimer Effect

Herxheimer effekten er oftest sitert negativ bivirkning blant kolloidalt sølv brukere, selv om det er sjelden, og manifestasjonen av symptomene er vanligvis milde. Det vitenskapelige navnet for dette fenomenet er Jarisch Herxheimer reaksjon.

Hoved forsiktighet med kolloidalt sølv er for nye brukere som organer kan være overdrevent giftig. For den første uken eller to av bruk, bør nye brukere være forsiktig med å ta bare minimum foreslått dosering.

Med noen naturlig supplement eller antibiotika som virker ved å eliminere patogener fra kroppen, kan det være en slik rask avgiftning som kroppen ikke kan assimilere endringene. Dette kan føre til noe ubehag som kan inkludere frysninger, feber, hodepine, svakhet og influensalignende symptomer som cellene i kroppen slipper skadelige bakterier.

Kolloidalt kan ødelegge gunstige bakterier

Overdreven bruk av kolloidalt sølv har rapporterte bivirkningen av intestinal ubehag og forstoppelse. Denne bivirkningen er vanligvis milde. Det er et resultat av kolloidalt sølv angripe gunstige bakterier i tarmkanalen.

I de berørte individer, er det foreslått at mengden av kolloidal forbruket reduseres til foreslåtte doser inntil problemet avtar. De naturlige flora av tarmkanalen vil bli gjenopprettet over tid. Men det kan fremskyndes ved supplering med enzymer slik som Lactobacillus acidophilus og bifodophilus. Disse probiotika kan kjøpes i kapsler og finnes naturlig i yoghurt og Kiefer som inneholder levende kulturer, og er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker.

Den Argyria Controversy

På grunn av innsatsen til den populære media, er kolloidalt sølv feilaktig knyttet til medisinsk tilstand som kalles argyria. Riktig gjort kolloidalt sølv ikke forårsaker argyria.

De fleste moderne tilfeller av argyria er funnet i mennesker som jobber i noen aspekter av sølvindustrien og er et resultat av ørsmå sølvpartikler som blir innebygd i huden. I det siste, ble argyria iatrogenically indusert ved anvendelse av sølvnitrat (en sølvforbindelse som ikke må forveksles med rent sølv) i form av dråper som anvendes til slimhinner eller injisert i pasienter.

Det finnes noen tilfeller av moderne argyria som er indusert av forbruket av sølvforbindelser, oftest sølvklorid, som er en forbindelse av sølv og natrium. Denne forbindelse er ikke den samme substans som kolloidalt sølv.

Legemiddelinteraksjoner

Kolloidalt sølv fungerer på en helt annen måte fra allopathic narkotika. Den har ingen vet interaksjoner med noen legemidler. Det bør heller ikke forstyrre andre naturlige behandlinger.

Kolloidalt sølv er ikke kjent for å ha en kumulativ effekt. Kolloidalt sølv partikler skilles ut av kroppen på en kort tidsperiode. Det er ingen grunn til bekymring når du tar kolloidalt sølv over en lengre tidsperiode.

Grunner til å bruke en fordøyelseskanal enzym

Fordøyelsesenzymer kan gis av kosten kilder så vel som blir produsert av kroppen. Over tid, reduserer en fattig diett kroppens evne til å fordøye matvarer. Oppblåsthet, raping, gass og kramper er symptomer på fordøyelses-enzym mangel. Fordøyelses supplerende enzymer kan hjelpe med disse og andre helseproblemer, samt forebygge mange sykdommer.

Allergier

Når fordøyelsen er ufullstendig, kan matpartikler passere gjennom tarmveggen i blodet som hele proteiner, hvor de blir angrepet av immunsystemet. Dette setter opp inflammatoriske reaksjoner på enkelte matvarer og resultater i oppkjøpte matallergier. Av denne grunn, matallergier tendens til å bli utløst av ofte spist (høyt elskede) matvarer. Bukspyttkjertelen enzym kosttilskudd forebygge allergi ved å bryte ned proteiner mer fullstendig. Da tas på tom mage, kan de selv krysse inn i blodet og har en forebyggende handling der. En rotasjon kosthold, oppnås ved hjelp av en rekke matvarer og ikke spise de samme tingene dag etter dag, reduserer også sannsynligheten for matallergier.

Fedme

Forbedret fordøyelse av næringsstoffer fra å ta enzymtilskudd korrigerer feilernæring fra dårlig absorpsjon som utløser sult. Lipase er et enzym som bryter ned fett og fører den ut gjennom tarmen. Protease, et annet enzym, bryter ned proteiner og fjerner toksiner som er lagret i fettceller. Enzymet amylase bryter ned stivelse og sukker. Resultater fra å legge fordøyelsesenzymer til en vekt-tap plan kan ta flere uker.

Longevity

Enzymer er nødvendig for flere prosesser i kroppen. Den kroppens produksjon av enzymer er begrenset; naturen ment mennesker å fylle enzymer med rå frukt, grønnsaker, nøtter og frø. Spiret frø har den høyeste enzymet innhold. Som stekt og overprocessed matvarer dominere kosthold, mennesker begynner å alder fra mangel på enzymatisk handlinger som holder kroppen frisk og ung. Papain, fra papaya, og bromelain, fra ananas, er enzymer som reduserer inflammasjon hvor som helst i kroppen, inkludert leddene. Pankreas enzymer eliminere infeksiøs virus-og bakterieorganismer, og blir brukt i naturopathic behandlinger for magesår, multippel sklerose og kreft.

Nytelse

Mange blir intolerante overfor matvarer de pleide å være i stand til å spise og nyte. Laktase er et enzym som finnes i supplement form som fordøyer melk sukker, noe som gjør det mulig for laktoseintolerante personer å spise meieriprodukter uten smerter og diaré. Alpha-galaktosidase enzym (Aspergillus niger) eliminerer fordøyelsesbesvær forårsaket av kokte bønner.

Forebygging / løsning

For å bevare fordøyelsesenzymer i mat, lett damp, lapskaus eller bruke en slow-komfyr. Varme over 118F begynner å ødelegge enzymer. Unngå overstekt eller overprocessed matvarer. En diett på 50 prosent rå grønnsaker, frukt, nøtter og frø er assosiert med lengre levetid og lavere forekomst av sykdommer på aldring, inkludert kreft og hjertesykdommer. Soaking eller spirende nøtter og frø øker deres enzym innhold og gjør dem mer fordøyelig. Spis frukt alene, på tom mage og ikke bland proteiner med stivelse eller fett som enzymene som er nødvendige for å fordøye en type mat hemmer enzymer som trengs for å fordøye en annen. Nonstarchy og mørkegrønne bladgrønnsaker som romanosalat, spinat og grønnkål kombinere godt med alle andre matvarer.

Fordeler til bruk av Embryonic Stem Cell Research

Det er mye debatt om hvorvidt bruk av embryonale stamceller for medisinsk forskning er for uetisk å få lov. Noen hevder at prosessen dreper menneskeliv. Andre hevder at disse i stor grad uutviklet embryoer kan gi en større hensikt for mennesket og ende opp med å spare tusener på tusener av liv. For disse menneskene, fordelene av embryonal stamcelleforskning gir nok begrunnelse for bruken.

Potensiell samfunnsnytte

Embryonale stamceller har potensial til å bidra umåtelig til det medisinske feltet ved å gi sårt trengte behandling for vanlige lidelser som innebærer et tap av celler, for eksempel diabetes, Parkinsons sykdom og til og med hjerteinfarkt, forklarer en elektronisk bok finansiert av Office of Forskning integritet. Mange tror at antall liv fremskritt i denne typen forskning kan ende opp med å hjelpe er vel verdt innsatsen, til tross for motstand. Å kunne gi folk en kur for sine ødeleggende forhold (for eksempel multippel sklerose eller kreft) og forlenge deres liv ville være en utrolig medisinsk bragd.

Tilgjengelighet

Embryoer er ofte utviklet i laboratorier i petriskåler fra egg og sæddonorer. Tusenvis av par hvert år som har problemer med å bli gravid barn slår til denne prosessen, kalt in vitro-fertilisering. Mange egg og millioner av sædceller er blandet i løpet av denne prosessen, noe som ofte resulterer i mange embryoer. Vanligvis er opp til tre er implantert i kvinnen. De ekstra embryoer er frosset for mulig fremtidig bruk. Eventuelle ubrukte embryo kan bli donert til støtte stamcelleforskning. Dette virker som en bedre bruk enn bare å avhende dem.

Longevity

Når laget i et laboratorium og plassert i en kultur, embryonale stamceller kontinuerlig dele, ifølge en nettside drevet av Michigan Citizens for stamcelleforskning og Cures. Dette gir en større tilførsel og mulighet for fortsatt intens forskning. Adulte stamceller har ikke denne evnen til å stadig fornye. En annen involvert prosess som kalles somatisk cellekjerneoverføring (SCNT eller NT) kan også bli undersøkt, ifølge Office of Forskning Integrity. Det antas at denne type embryonale stamceller vil resultere i mindre kroppslig avvisning av donert vev på grunn av større genetisk kompatibilitet.

Fleksibilitet

Ideen er å bruke disse embryonale stamceller for å produsere stamcellelinjer som kan være biologisk eller kjemisk endret for bruk som en hvilken som helst form for kroppsvevet, i henhold til Office of Forskning Integritet. Adulte stamceller brukes i dag til slike behandlinger som benmargstransplantasjon for leukemi pasienter, men de kan bare bli forvandlet til visse celle og vevstyper, ifølge forskning Amerika. I kontrast er embryonale stamceller antatt å være i stand til å behandle flere sykdommer, fordi de kan transformere inn i nesten hvilken som helst type av kroppsceller eller vev.

Alternativ løsning

Michigan Citizens for Stem Cell Research and Cures sier at de fleste medisinske forskere mener det er viktig å fortsette forskning både voksne og embryonale stamcelleforskning. Mindre er kjent om embryonale stamceller bruk på grunn av en begrenset mengde forskning dedikert til den aktuelle prosess. Hvis gitt mer oppmerksomhet, kan det meget vel spille så mye av en integrert del av medisinsk behandling som voksne stamceller for tiden spiller. Den eneste måten å finne ut er å være dedikert til forskning. Kanskje noen lidelser kan bli bedre kurert med embryonale stamceller i stedet for voksne stamceller. Det er alltid bedre å tilby andre alternativer til behandling og helbredelse.

Tester for å vite hvilke Bach Blomstermedisin til bruk

Tester for å vite hvilke Bach Blomstermedisin til bruk


Dr. Edward Bach, en britisk lege, utviklet Bach Blomstermedisin i 1930. Tro at blomster og planter hadde naturlige helbredende evne, samlet han essensen av 38 planter og blomster. En kombinasjon av 1-7 essenser brukes i de fleste rettsmidler. En liten mengde blomst eller plantemateriale anvendes i en 8: 7 oppløsning av konjakk og vann. De regnes som trygge med mindre du er allergisk mot brandy. De rettsmidler er ment som en kortsiktig hjelpemiddel i justering av følelser. Oppdage hvilken kombinasjon av Bach Blomstermedisin du trenger kan oppnås ved å kjenne deg selv eller å ha en venn eller et familiemedlem bidra til å identifisere de egenskapene som forårsaker et problem i livet ditt. Det finnes flere gode nettsteder som vil hjelpe deg å velge de rette kombinasjonene, eller du kan gå til en lokal Bach Flower utøver som kan blande riktig middel. Bach Blomstermedisin regnes ikke medisin, men det er ofte referert til som legemiddel. I USA blir de ofte kalt Bach essens, og i Storbritannia, Bach rettsmidler.

Rescue Remedy for angst

Hvis du er altfor stresset og lider av angst, så Rescue Remedy kan være noe for deg. Den hyppigst foreskrevet Bach rette, er det brukt for stress og angst. Brukes til å dempe angst angrep og lette spenningen, er Rescue Remedy en blanding av Impatiens, Rock Rose, Clematis, Cherry Plum og Betlehemsstjernen. Det rette er også kjent som Five Flower Remedy. Før du tar noen Bach Flower Remedy, sjekk med legen din.

Cherry Plum for Fear

Hvis du er altfor anstrengt og redd for din grunn gi måte, kan Cherry Plum være en del av blomsten rette for deg. Vanligvis rettsmidler består av mer enn en essens. Flower Remedy spørre vil hjelpe avgjøre om Cherry Plum essens er det du trenger (se Ressurser).

Sikori for å være altfor bekymret Annet

Å være oppmerksom på andre, er en god ting, bortsett fra når det går til ytterligheter. Bevissthet om andres behov på bekostning av seg selv kan bli tatt for langt. En essens av sikori i en blomstermedisin kan hjelpe til å omdirigere noe av fokuset tilbake til deg og ditt liv.

Honeysuckle for Living in the Past

Du kan finne deg selv å fokusere på fortiden for mye. Enten pining for hva var eller gjenoppleve fortiden, kan det forstyrre i din nåværende. Dr. Bach mente at essensen av Honeysuckle kan bidra til å bringe deg ut av dvele ved fortiden og inn i ditt nåværende liv.

Impatiens å kurere Utålmodighet

Hvis du lider av veien raseri, hat står i kø eller manglende tålmodighet med familie, venner, sjefen eller barn, kan Essence of Impatiens hjelpe deg å oppnå en mer fredelig, tålmodig selv. Denne blomsten essensen er spesielt nyttig i dagens hektiske samfunn.

Clematis for Low Energy

Tilbringe dagene dine drømmer bort kan være et alvorlig problem hvis det stopper deg fra å oppnå dine mål. Bach Flower Remedy for å hjelpe overvinne overdreven dreaminess vil mest sannsynlig inneholde Clematis.

Ta en online test

Online spørreskjemaer er tilgjengelige for å teste hvilke Bach Flower Remedy er riktig for deg (se Resources.) Eller du kan gå til din lokale Bach Flower Specialist. Mange økologiske matbutikker, urtebutikker og alternativ medisin utøvere kan hjelpe hjelpe deg med å finne den kombinasjonen av plante- og blomsteressenser som vil hjelpe deg.

De grunner til å bruke en glideskala for å kontrollere blodsukkeret

De grunner til å bruke en glideskala for å kontrollere blodsukkeret


Glideskala som brukes av leger og insulinavhengige diabetikere er et viktig verktøy i å hjelpe insulin brukere få kontroll over blodsukkeret. Kosthold, mosjon, stress og sykdom er sentrale komponenter i en diabetiker insulinbehov. Hvis en person med diabetes bruker en glidende skala i disse forholdene, vil han være mindre sannsynlig at lider av alvorlige høye eller lave blodsukker.

Telle karbohydrater

Når spist, karbohydrater er drivstoff for kroppen, men for en diabetiker må mange karbohydrater være balansert med en passende dose av insulin. Noen mennesker med svangerskaps, Type I eller Type II diabetes bruke en forhåndsinnstilt dose av langtidsvirkende insulin og bruke en glidende skala for å balansere hvor mye kortsiktige insulin for å ta på måltider, avhengig av karbohydratinntak. I slike tilfeller vil en glidende skala tillate deg å dekke måltidet med en passende hurtigvirkende insulin dosering.

Chasing blodsukkernivået

Det er ofte nødvendig for diabetikere å reversere et høyt blodsukker med en dose av insulin. Din lege og diabetes pedagog bør instruere deg om hvor mye insulin for å ta når blodsukkeret er for høyt. Dette kalles ofte "jakter blodsukker." Selv om denne metode for kontroll av blodglukose er ikke den beste måten for en diabetiker å kontrollere sine sukkere på en kontinuerlig basis, er det noen ganger nødvendig. Den glidende skala vil bidra til å bringe blodsukkeret til et mer normalt nivå.

Sykdom

For diabetikere, kan sykdommen føre til kaos i det daglige insulin og mat rutiner. Hvis du ikke kan spise på grunn av influensa eller annen sykdom, kan den vanlige dosen av hurtigvirkende insulin må justeres. En glidende skala er et effektivt verktøy til å håndtere din diabetes mens du er syk, men selv når du ikke føler deg frisk, er det viktig å holde orden på blodsukkernivået og justere dem med insulin eller diett tilsvarende. Ikke overse din basal eller langsiktig insulin uten først å snakke med legen din.

Ulemper av glideskala

Selv om det for mange diabetikere en glidende skala er en måte å oppnå total kontroll av blodsukker, har glidende skala sine ulemper når den anvendes som en hovedblodsukkerkontroll metode. For Type II diabetikere, er en glidende skala mest vellykket når en stram styring av daglig forhåndsbestemt karbohydratrikt måltid plan er brukt. Skyve skalaer kan forårsake svingninger i nivåene av blodsukker, som er vanskelig på kroppen over tid. For å gjøre glideskala metoden fungerer for deg, snakk med legen din om sine fordeler og ulemper og gjøre ditt beste for å holde seg innenfor disse kontrollgrenser.

Når Food brukes i stedet for Insulin

En glidende skala bør også inkludere en forståelse av hva du skal gjøre i tilfelle av en hyperglykemiske eller lavt blodsukker insulin reaksjon. Lavt blodsukker skje når for mye insulin er gitt, eller ikke nok mat spises i sammenheng med mengden av insulin tatt. Hvis blodsukkeret faller under normalt sunt nivå, drikke en bestemt mengde juice, eller spise karbohydrater for å øke sukkernivået. Vær forsiktig så du ikke overdrive karbohydratinntak. Legen din vil kunne hjelpe deg med å bestemme forholdet mellom karbohydrater til blodsukker, og når man skal spise eller injisere insulin.