Digidexo.com

Personlig Hygiene Tips for Kids

Personlig Hygiene Tips for Kids


Etablering av god kommunikasjon med barnet ditt fra en tidlig alder vil gjøre det lettere å snakke om saker som kommer opp etter hvert som barnet utvikler seg. Undervisning barnet om god hygiene fra en tidlig alder vil være bra for hans generelle helse og utvikling og kan føre til en levetid på sunne vaner.

Vaske hendene

Forklar barnet ditt hvorfor vaske hendene ofte utover dagen er viktig. Bakterier er overalt og kan spre sykdom hvis den ikke håndteres riktig. Fortell henne å vaske hendene før og etter spising, etter å ha spilt og etter bruk av toalettet. Du kan kjøpe morsomme-formet såper og svamper som vil gjøre barnet ditt ønsker å vaske hendene. Ha en fluffy håndkle klar for henne å tørke av. Synge en morsom sang mens vaske hendene vil hjelpe barnet ditt nyte prosessen.

Bading

For å få barnet til å ta et bad, bør du gjøre det til en planlagt aktivitet som finner sted hver dag rundt samme tid. Mange barn liker ikke å ta et bad fordi de frykter vann, blir avbrutt mens du spiller på uforutsigbare tider eller har sensitiv hud. Making bad tid moro kan bidra til å oppmuntre dem. Gi badeleker og boblebad for å gjøre opplevelsen fornøyelig. Vis dem hvordan de skal vaske sine hår, ansikt, negler, armhuler, føtter og kjønnsorganene.

Hårpleie

Børsting barnets hår daglig vil holde den flokefri. Unngå låne Combs fra andre eller deler kammer for å unngå hodelus. Vaske barnets hår bør gjøres med en mild sjampo, en gang i uken. Over-vaske barnets hår kan føre til tørt hår og en kløende hodebunn. Hvis barnet har krøllete hår som har en tendens til å bli tørr, kan du legge litt fuktighet til det ved å bruke kokos eller mandelolje. Regelmessige hårklipp og trimmer bør også være planlagt å gjøre ditt barns hår så stelt og tatt vare på. Enten du kutte barnets hår selv eller har en profesjonell gjør det, sørg for at du har håndholdte spill og leker på hånden for å distrahere barnet ditt.

Oral Hygiene

Tannlegen kan være et vanskelig tema, fordi mange barn frykter tannlegen. Familydoctor.org anbefaler å bringe barnet til tannlegen rundt en alder av 1 bare slik at de blir vant til å gå inn for kontroller og så tannlegen kan finne noen potensielle fremtidige tannproblemer tidlig. Barnet bør venne seg til en vane å pusse tennene etter våkner opp og før du går til sengs. Forsyne barnet med en morsom tannbørste som lyser opp eller er i form av hans favoritt tegneseriefigur kan oppmuntre børsting. Bistå barnet med å pusse opp til han er fem eller seks år gammel. Fra da av, overvåke hans børsting for å sikre riktig teknikk blir brukt.