Digidexo.com

Naturlig Ear Ache Relief

Når du har en øreverk, ønsker du å bli kvitt smertene raskt. Mange foretrekker naturlige metoder for å kvitte seg med øreverk stedet for å reise til en lege, gjennomgår tester og betale for å fylle en resept. Prøv disse naturlige rettsmidler først for å få lindring du ønsker fra en øreverk. Starte så tidlig som mulig når du føler en øreverk kommer på.

Varm komprimerer

En av de enkleste måtene å lindre en øreverk er å bruke en varm komprimere. Fukt en liten vaskeklut eller håndkle i veldig varmt vann, klemme ut overflødig, og legg den mot de berørte øret. Du kan også nøye varme vaskeklut i mikrobølgeovn, på omtrent fem sekunders mellomrom, sjekke det ved hvert intervall inntil den når ønsket varme.

En varmepute er en annen naturlig måte å lindre en øreverk, og er lettere enn konstant sirkulasjon en vaskeklut eller håndkle. Bare plugg varmeputen inn og la den så vidt på øret som gjør vondt.

Hydrogenperoksid og mineralolje

De fleste allerede har enten hydrogenperoksid eller mineralolje i deres hjem, om ikke begge deler. Hver av dem kan brukes til å tilveiebringe lindring for øreverk. Ved hjelp av en liten baby pære sprøyte, nøye satt ca 5 til 10 dråper av hydrogen peroxide i øret som er berørt, og lå på din side for å holde den i øret. Etter ca 10 minutter, la løsningen renne ut og skylle øret med vann. Dette bidrar til å drepe eventuelle bakterier som kan hjelpe til prosessen med en øreverk.

Mineralolje kan også brukes for å lindre smerter i øret. For å gjøre dette, varme oljen forsiktig og tilsett noen dråper inn i øret. Igjen, ligge på siden og la oljen bassenget i øret for nær 10 minutter. Hell av vannet og skyll med vann.

Tid

Mens mange mennesker ønsker lettelse umiddelbart fra en øreverk, noen ganger den mest naturlige måten å få lindring er å bare vente det ut. Med mindre øreverk er et symptom på noe alvorlig, mange ganger kroppen din vil rett og slett helbrede seg selv. En midlertidig løsning er også ganske enkelt å svelge, spesielt hvis øreverk er ikke så ille. Men eventuelle øreverk som varer i mer enn noen få dager eller er ekstremt smertefullt bli sett av en lege. Dette gjelder spesielt for barn og babyer.