Digidexo.com

Hvordan identifisere Viral hjernehinnebetennelse

Viral meningitt, også kjent som aseptisk meningitt, infeksjon er en av de tynne membraner av hjernen og ryggmargen som hjelper til å beskytte mot skade. Denne type meningitt er ikke forårsaket av bakterier, som i bakteriell meningitt, men er forårsaket av en viral infeksjon forårsaket, i de fleste tilfeller av et virus. Viral hjernehinnebetennelse er smittsomt, så er det ekstremt viktig å være oppmerksom på tegn og symptomer på denne tilstanden for å unngå å spre det til andre. Denne typen hjernehinnebetennelse er funnet vanlig blant barn i skolealder eller de som er involvert i gruppeaktiviteter eller sport. Det er også svært vanlig på høyskoler, som er hvorfor det er viktig for elevene å holde up-to-date på sine vaksiner og vaksinasjoner i slike miljøer.

Bruksanvisning

•  Opplever en plutselig innsett feber er en av de første tegn på viral meningitt. Ved inngåelse av feber, ikke flere symptomer som kan bidra til å fastslå en årsak. Med virusinfeksjoner, kan symptomene oppstå plutselig.

Utvikle hodepine sammen med feber er også vanlig etter eksponering for viral hjernehinnebetennelse. Noen kan være ganske alvorlig. På dette punktet, mange mennesker tror de har kontrakt influensa eller kaldt, så det er viktig å ta hensyn til hva kroppen din forteller deg, og for å avgjøre mellom "normal" og atypiske symptomer som de som er inkludert nedenfor.

Utvikling av smerte fra en stiv nakke som gjør det ekstremt vanskelig å bevege hodet fra side til side er en svært vanlig bivirkning produsert av viral hjernehinnebetennelse. Denne stivhet i nakken kan også være ledsaget av generelle smerter i kroppen, men i mange tilfeller, enkeltpersoner bare klager over stiv nakke.

kontraherende viral meningitt kan også gi symptomer på ekstrem følsomhet for lys.

Opplever forvirring, døsighet og pågående tretthet er også til stede med dem som er rammet med viral hjernehinnebetennelse. Dette kan eller ikke kan være ledsaget av irritabilitet og en voksende følelse av engstelse.

Hint

  • Risiko for viral hjernehinnebetennelse økning i de med svekket immunforsvar eller i svært små barn eller eldre. Øv standard forholdsregler med tilstrekkelig håndvask og bruk av rene redskaper i noen tilfeller av mistanke om viral hjernehinnebetennelse.
  • Viral hjernehinnebetennelse ikke forårsaker ekstreme komplikasjoner, men små barn og eldre er spesielt utsatt for dehydrering og feber. Hvis du mistenker at noen i familien din har viral hjernehinnebetennelse eller lider av influensa-lignende symptomer som ikke går bort i løpet av få dager, eller progresjonen forbi en uke, planlegge et besøk med legen din.