Digidexo.com

Hvordan å behandle tannkjøttsykdommer med essensielle oljer

Hvordan å behandle tannkjøttsykdommer med essensielle oljer


Bruk av eteriske oljer i behandlingen av periodontal sykdom er populært i alternativ medisin sirkler og noen kommersielle tannkrem nå inkludere dem. Det er dokumentert at de kan ha en positiv effekt. Hvis du leter etter en naturlig alternativ for å behandle tannkjøttsykdom, kan eteriske oljer være nettopp billetten. Les videre for å lære hvordan å behandle tannkjøttsykdommer med essensielle oljer.

Bruksanvisning

•  Kjøp en kommersiell tannkrem som inneholder eteriske oljer. Tyver Dentarome Tannkrem lister vintergrønn- og peppermynte essensielle oljer blant sine ingredienser. De produserer også sterkere versjoner som inkluderer tymol eterisk olje.

Lag din egen natron tannkrem og tilsett et par dråper tea tree eterisk olje.

Opplev de gunstige effekter på Periodontopathic bakterier når den utsettes for manuka olje, tea tree olje og eukalyptusolje. Tea tree olje viser noen løftet i tester på plakk og gingivitt når den brukes i en utvannet gel form. Eteriske oljer bør aldri brukes full styrke direkte til tannkjøtt vev.

Unn din tanntråd med dråpe tea tree olje fortynnet i en ts. av aloe vera, belegg flere lange lengder av dun og tørking før bruk. Olje av oregano er et annet godt valg.

Spør tannlegen din om å prøve tannkjøttsykdom produkter som inneholder eteriske oljer. De siste årene er flere tannleger foreslår alternative behandlinger til sine pasienter som har tannkjøttsykdom.

Hint

  • Tannlegen kan foreslå en grundig rengjøring av tennene og røtter før du prøver en eterisk olje behandling.
  • Essensielle oljer er solgt i høye konsentrasjoner. Brukes ufortynnet, kan de alvorlig irritere ømme tannkjøttet. Følg alle produkt retninger.