Digidexo.com

neglens oppbygging

Hva som forårsaker en Keratin Oppbygging Under tåneglene?

Hva som forårsaker en Keratin Oppbygging Under tåneglene?


Keratin er et protein som finnes på hår, hud og negler. En keratin buildup under tåneglene kan føre til at neglen blir sprø og misfargede. Tånegl kan også skille neglen fra neglesengen, men bare i ekstreme tilfeller. Hvite keratin flekker kan være forårsaket av noe så enkelt som mangler næringsstoffer i kostholdet; Men kanskje på psoriasis og onycholysis også forårsaker dem.

Hva er Keratin?

Ifølge Nail Solutions, keratin er fremstilt ved matrisen av spiker. Matrisen er roten av neglen og er ikke synlig. Den er beskyttet av proximinal spiker fold. Keratin celler utgjør celleplaten. Normalt disse keratin celler blir skjøvet fremover og gjort flatt, noe som gjør negl ser klart. I tilfeller der det er en ekstra mengde keratin, hvite flekker form på spikeren.

Onycholysis

Keratin utvikler under spiker senger både tånegler og negler på grunn av noe som kalles onycholysis. Ifølge BBC Health, er onycholysis separasjon av neglen fra neglesengen. Det gjør ikke vondt, fordi det er en gradvis prosess. En vanlig årsak til onycholysis er traumer, men andre muligheter er psoriasis eller lichen planus, skjoldbrusk dysfunksjon, soppinfeksjoner, medisiner bivirkninger, kjemikalier som neglelakkfjerner, eller langvarig nedsenking i vann.

Keratin Buildup

Ifølge International Eksem Psoriasis Foundation, når keratin bygger under negl neglen vises hvite flekker. Keratin flekker kan bare vises på en spiker, men hos noen mennesker kan det påvirke mer enn en spiker.

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler


Inngrodde tånegler er en ganske vanlig og behandles medisinsk tilstand som skjer når kanten vokser inn i omkringliggende hud. De to øverste årsakene er iført sko som ikke passer og uriktig spiker trimming, ifølge US National Library of Medicine er Medline Plus. Du kan behandle en inngrodd tånegl hjemme med skikkelig rengjøring, fuktet med varmt vann og masser. Mer alvorlige inngrodde negler bør behandles av en lege og de verste tilfellene kan kreve kirurgi, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. For å bidra til å forhindre inngrodde tånegler, må du trimme neglene riktig.

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler

•  Forbered tåneglene og avklipt for trimming ved å rense med varmt såpevann. For tøffere negler, suge føttene i varmt vann i noen minutter før trimming negler.

Starter fra ytterkanten, tettsittende Clippers mellom neglen og huden over - hvor huden og negle møtes.

Trim hver spiker rett over toppen. Vær ekstra forsiktig i hjørnene på hver negl, spesielt på stortåen - hvor flere klipp kan være nødvendig for å trimme hele neglen - slik at neglene ikke taper på kantene. Begynn med din lille tå, som har den minste spiker, og jobbe mot større tær, noe som kan ha tøffere negler.

Pass på å ikke trimme neglene for kort. Spikeren bør ikke være kortere enn kanten av din tå.

Etter trimming neglene, prøve å holde føttene rene og tørre. Dette bidrar til å hindre infeksjon, hvis en tånegl ikke blir inngrodde.

Hint

 • Hvis du trimme en tånegl for kort eller mistenker en inngrodd tånegl, suge foten i varmt såpevann flere ganger hver dag. Holde foten tørr resten av tiden, og ha gode sko. Ta ibuprofen eller paracetamol hvis tånegl forårsaker ubehag.
 • Personer med diabetes bør ha rutine fot og negle checkups med en lege.
 • Symptomer på alvorlig inngrodde negler inkluderer overdreven hevelse, smerte, rødhet og utslipp.

Hvordan bli kvitt de sorte tåneglene

Hvordan bli kvitt de sorte tåneglene


Svart tåneglene oppstå på grunn av en soppinfeksjon. Ifølge Mayo Clinic, soppinfeksjoner er mer vanlig i tærne enn hendene fordi området er utsatt for mørke, fuktige områder, som for eksempel sko, oftere, noe som fører til at soppinfeksjon å danne og spre seg. Det er flere måter å hjelpe behandle de sorte tånegler som oppstår fra en soppinfeksjon, både hjemme og med hjelp av legen din.

Hvordan bli kvitt de sorte tåneglene

•  Fyll en vask med en del eddik og to deler varmt vann. Bløtlegg de infiserte tåneglene i bassenget i 20-30 minutter, to til tre ganger i uken. Ifølge Mayo Clinic, dette suge kan bidra til å fremme sunne tånegler og hindre vekst av bakterier som kan gjøre de svarte tåneglene verre.

Dekk til infiserte tånegler med tea tree olje eller krem en gang om dagen i en uke. Ifølge WebMD, kan dette bidra til å helbrede sopp toe infeksjon.

Snakk med legen din om en resept anti-fungal medisinering. Disse medisiner, for eksempel laminere og sporanox, kan tas oralt, og vil langsomt helbrede infeksjoner over en periode på seks til åtte uker, ifølge Mayo Clinic.

Snakk med legen din om en resept på anti-sopp tånegl polsk. Disse medisinert polerer, slik som Penlac, er plassert på det berørte området for opptil sju dager om gangen, og ifølge Mayo Clinic, kan daglig bruk av polsk bidra til å rydde opp en soppinfeksjon i tåneglene.

Hint

 • Unngå å få en soppinfeksjon ved iført sandaler i offentlige dusjer, endre sokker hver dag og ved å vaske hendene etter berøring av en infisert tånegl.
 • Munnvann kan brukes i stedet for eddik og vann-blanding for å suge frem i 20 til 30 minutter, to til tre ganger i uken.

Grunner for svarte merker på tåneglene

Grunner for svarte merker på tåneglene


Finger og tånegler ofte gjenspeiler helsetilstanden og om det kan være underliggende problemer. Svarte flekker på tåneglene kan være forårsaket av mange forskjellige problemer, eller de kan også bety noe, men det lønner seg å sjekke neglene og be fastlegen din, en hudlege eller en podiatrist om det er noen helsemessige problemer som krever behandling.

Skade

Det første du må vurdere med en misfarget tånegl er skade. Visste du stump en tå eller slippe noe tungt på spikeren? Skade på spiker kan forårsake ødelagte blodkar under neglen og blødningen vil føre til at neglen til å se svart eller rødlig svart. Tå kan hovne opp og du vil føle smerte. Bruke kalde kompresser og smertestillende er måten å behandle en skadet tå.

Runners Toe

Hvis du kjører, og joggesko ikke passer ordentlig, så en svart tånegl kan skyldes dårlig montering sokker eller sko. Presset fra hvert trinn i en kjøre bygger seg opp mot tånegl til vev er skadet og kapillærer er brutt, noe som fører til hevelse og sorte tånegler. Hvis smerten er svak, kan løperen tå bli ignorert, selv om å møte behovet for passende sko og sokker er nødvendig.

Tånegl sopp

Hvis du får en spiker sopp, vil det første tegnet være små hvite flekker, en subtil tegn som kan lett bli savnet. Denne typen infeksjon oppstår når du går barbeint i et fuktig sted der folk samles, for eksempel treningssentre eller bassengområder. Sopp som en varm, fuktig miljø, som er den vanlige tilstanden føttene inni skoene. Hvis infeksjonen utvikler seg uten behandling, kan tånegl tykkere og spikeren vil bli beiset med en gul-brunlig farge. På dette punktet, kan svarte flekker dukke opp. Se legen din dersom du mistenker at du har spiker sopp; det er spesielt farlig hvis du er også diabetiker.

Bakteriell infeksjon

Hvis du har grønne eller svarte flekker på tåneglene, kan problemet være en bakteriell infeksjon av Pseudomonas aeruginosa, en bakterie som kan infisere noen del av kroppen din. Dette gramnegative bakterier lever normalt på kroppen vår og er ikke et problem med mindre det kommer inn i området mellom neglene og neglesengen gjennom en pause i huden. Det kan også bli fanget mellom en kunstig spiker eller neglelakk og den virkelige spikeren. Lukten av denne infeksjonen er en søtlig lukt. Hvis du mistenker at dette er hva som forårsaker misfarging eller tånegl, se en hudlege.

Advarsel tegn på melanom

Svarte flekker på tåneglene kan muligens være et tegn på melanom, en svært farlig form for kreft. Hvis ingen av de andre årsakene til svarte flekker på tåneglene nevnt ovenfor synes å passe, kan du besøke en lege umiddelbart for å se om det kunne være melanom. Tidlig påvisning er nøkkelen til behandling av melanom, en av de raskest sprer kreft.

Hva er årsaken til hvite linjer og rygger i neglene?

Hva er årsaken til hvite linjer og rygger i neglene?


Akkurat som huden, neglene er et barometer for generell helse. Marks og fargeendringer kan være et tegn på underernæring eller sykdommer - fortid, nåtid og fremtid. De fleste rygger og hvite linjer er et signal om noe mer skummel enn liten spiker skade, men av og til, de indikerer noe som bør sjekkes ut av en medisinsk faglig.

Leukonychia

Hvitt spiker eller leukonychia, er forårsaket av tilstedeværelsen av neglesengen av parakeratotic celler som ikke reflekterer lys. Disse gjør neglen eller deler av den vises hvitt. Hvite striper på neglene er kalt "delvis leukonychia" og kan være enten travers - over spiker - eller langsgående. Linjene ikke nødvendigvis vises på hver spiker. Partiell leukonychia kan også være en fase av den totale leukonychia og vises som et resultat av å ha lidd tuberkulose eller Hodgkins sykdom.

Årsaker

Traverse delvis leukonychia vises ofte på neglene av kvinner og er vanligvis forårsaket av matrix traumer under manikyr. Årsaken hvite linjer på tåneglene er ofte tilskrives dårlig tilpasset sko. I svært sjeldne tilfeller er disse linjene er et tegn på arsenikkforgiftning og kalles "Mees 'linjer." Andre forhold som kan føre travers hvite linjer inkluderer herpes, meslinger og malaria. Langsgående hvite linjer kan være forbundet med Darier sykdom.

Ridges

Langsgående riller på neglene kan være noe mer enn et tegn på alder, ifølge Jessie Lowenfelt, av McGill University. Den neglesengen i seg selv er anordnet i parallelle linjer som løper i retning av vekst. Som vi alder, disse linjene blir mer fremtredende. Horisontale rygger eller "Beau linjer," vises etter alvorlig fysisk eller følelsesmessig sykdom har hindret spiker vekst. Disse rygger vil etter hvert vokse ut i ca seks eller syv måneder, noe som er omtrent den tiden det tar for en helt ny spiker til å vokse.

Forebygging

For å hindre rygger og hvite linjer på neglene, er det viktig å spise et sunt godt balansert kosthold, sier Lowenfelt. Spiker krymper og sveller i vann, noe som gjør dem sprø. Gummihansker kan beskytte negler og fuktighetskremer og cuticle krem ​​vil bidra til å holde dem næring. Neglelakk stopper negler fra "puste", og neglelakkfjerner bør brukes med måte, som det er svært tørking. Viktigst, bør manikyr være milde.

Hva er årsaken til Ridges i tåneglene?

Hva er årsaken til Ridges i tåneglene?


Nails beskytte finger og tånegl senger fra hverdagens mild traumer. Ligger på føttene, tåneglene gjennomgå konstant stress fra motoriske aktiviteter, noe som kan resultere i mønet formasjon. Rygger er små, opphøyde linjer som kjører opp og ned negleoverflaten. Tånegl rygger kan ikke bare være en lite attraktiv besøkende; i noen tilfeller, kan de fungere som indikatorer på alvorlige helseproblemer; i andre tilfeller, de er ufarlige, og du kan klandre dem på gener.

Skade

Sløv fysisk makt eller betydelige mengder press til spiker kan skjemme nailbed, forårsaker rygger og ujevne negleflater for å danne. Stor vannpåkjenning kan også bli identifisert som en gjerningsmann; hvis du er en oppvaskmaskin eller arbeid i kirurgisk avdeling, fukte ofte. Bruk av neglelakk over et antall år kan også føre til sprø og svake negler. Kronisk plukking av skjellaget skaper et vaskebrett utseende spiker, noe som kan ligne på rygger.

Infeksjon

Sopp eller gjær infeksjoner, spesielt den relativt vanlig hud infeksjon lichen planus, endre spiker farge, form og tekstur. Virale vorter kan endre neglens form. Siden føttene er stadig utsatt for sterkt trafikkerte områder, kan disse vortene gjøre tåneglene prime mål.

Sykdommer

Alvorlig sykdom, kirurgi eller underernæring kan føre til horisontale fordypninger i neglene kalt Beau linjer. Koilonychia, en spiker sykdom karakterisert ved hevet rygger og buede og innover negler, kan induseres av jernmangelanemi. Andre sykdommer som kan endre spiker utseende omfatter systemisk amyloidose, leddgikt og eksem.

Gift

Arsen forgiftning kan føre til hvite linjer og horisontale riller.

Naturlige årsaker

Aldring kan være en årsak til spiker ridge formasjon. Spiker har en tendens til å bli sprø over tid, noe som gjør dem utsatt for en rekke sykdommer som kan påvirke spiker helse. Du kan være noen som er helt frisk og har fortsatt å takle ridged negler. I dette tilfellet kan du være genetisk disponert for denne tilstanden. Ekstremt stress, provoserte både psykisk og fysisk, kan også være ansvarlig.

Hva du skal gjøre

Vertikale riller er stort sett liten grunn til bekymring. Horisontale ryggene, på den annen side, kan tyde på en underliggende sykdom. For å kunne vurdere nøyaktig tilstanden din og få nødvendig behandling, kaller du helsepersonell for en konsultasjon.

Hvordan lage neglene vokse sterkere

Hvordan lage neglene vokse sterkere


Hvis du lider av svake negler og røde neglebånd, holde seg borte fra neglesalongen. I motsetning til hva du kanskje tror, ​​salong manikyr ofte utsetter neglene til unødvendig cuticle trimming og sterke kjemikalier som svekker neglene. Å vokse sterkere negler, baby hendene. Hold neglene pent trimmet og fukte regelmessig. Ikke bite eller plukke neglene og ikke bruke dem som verktøy for å lirke eller skrape ting.

Cuticle Care

Neglebåndene beskytte den levende delen av neglen, kalt matrise, hvor nye celler blir dannet. Trimming neglebåndene eksponerer dem ofte til infeksjoner, som igjen kan skade neglesengen. Imidlertid kan neglebåndene blir overgrodd og kveles negl. I stedet for trimming neglebånd, suge fingertuppene i varmt vann til neglebåndene er myknet og presse dem tilbake med en cuticle pusher eller oransje pinne. Hold cuticle pusher på skrå og skyv neglebåndet tilbake ved hjelp av milde sirkulære bevegelser. Fukte neglebåndene etterpå med cuticle krem ​​og fortsette å fukte regelmessig. Ikke plukk på neglebåndene eller rive av en Bjørn Eidsvåg. Klipp en hangnail nøye.

Sterke kjemikalier

Beskytt neglene fra sterke kjemikalier. Bruk vernehansker når du vasker retter og bruke sterke rengjøringsmidler rundt huset. Hvis du jobber i et yrke som krever at du vaske hendene ofte, prøv å bruke en hånd fuktighetskrem så ofte som mulig. Unngå aceton neglelakk removers. Hvis neglene begynner å chip og split uventet, ta en opptelling av eventuelle endringer i rutinen som kan være årsaken til skaden. Hvis du nylig har begynt å bruke en ny shampoo, for eksempel, kan det være problemet.

Profesjonelle Manikyr

Begrens profesjonelle manikyr og be om ekstra forsiktighet når du unne deg. Kvinner som har regelmessige salong manikyr er mest sannsynlig å lide spiker skade, ifølge en studie utført av Mount Sinai Medical Center i New York City. Legene som har utført studien antar at økt eksponering til sterkere kjemikalier kan være årsaken til resultatet. Når du unne deg en profesjonell manikyr, be om ikke-aceton neglelakk remover. Ta din egen manikyr verktøy og neglelakk. Fortell manikyristen som du vil at neglebåndene presset tilbake, ikke trimmet.

Kosthold og kosttilskudd

Mest svake negler er et resultat av miljøfaktorer, så endringer i kostholdet vanligvis ikke vil hjelpe mye. Et balansert kosthold, rikt på proteiner og vitaminer, er imidlertid nødvendig for å støtte sunne negler. En supplement som kan hjelpe deg å vokse sterke negler er biotin, et medlem av vitamin B-familien. Gelatin, som ofte har vært brukt, er faktisk antatt ikke å hjelpe. Hvis du har dårlige kostvaner, kan neglene reflektere mangler eller problemer. Tørrhet og skjørhet kan indikere en mangel på vitamin A og kalsium. Hangnails og hvite bånd kunne peke på mangler i protein, folsyre eller vitamin C. Splitting negler kan indikere utilstrekkelig saltsyre. Tørrhet og mørkere negler dreven kan bety en mangel på vitamin B-12, mens hvite flekker kunne signalisere en mangel på sink i kostholdet ditt.

Spiker herdere

Enten spiker herdere faktisk fungerer er diskutabelt. Mens noen helsepersonell si å holde seg borte fra dem, andre argumentere disse populære produktene. Naturen av problemet ditt kan avgjøre om spiker herdere, eller strengtheners, vil fungere for deg. Myke, svake negler kan ha nytte strengtheners, men sprø negler vil trolig bli mer sprø dersom visse forsterknings produkter er brukt.

Hint

 • Hvis du følger disse tipsene og prøv å ikke gjøre ting som kan skade da negler vil du se en drastisk endring i neglene helse.
 • Vær forsiktig med hvordan du Fil neglene. Du kan gjøre dem mer sprø hvis du filen dem på feil måte.

Hvordan kontrollere urinsyre oppbygging

Urinsyre er et biprodukt av protein metabolisme og skilles ut via nyrene. Når for mye urinsyre bygger seg opp i systemet som et resultat av proteinforbruk, nyrene bli overbelastet, kan ikke fjerne det overskytende fra kroppen. Det kan sette i de små leddene, forårsaker en smertefull form for leddgikt kalles gikt, og i nyrene, forårsaker nyrestein. Flere konvensjonelle legemidler som er brukt til å kontrollere urinsyre, men disse har betydelige bivirkninger. Kontroll av urinsyre kan oppnås på en sikker måte i en rekke naturlige måter, reduserer smerte og hjelpe gikt pasienter.

Hvordan kontrollere urinsyre oppbygging

Hvordan kontrollere urinsyre oppbygging

Limit mat som inneholder puriner. Puriner finnes i alle kilder til protein, spesielt rødt kjøtt, orgel kjøtt, røkt kjøtt, skalldyr og mørk fisk. Puriner er en av de viktigste årsakene til overskytende urinsyre oppbygging. Velg matvarer lavere i puriner som egg og tofu som substitutter.

Redusere animalsk fett fra kostholdet ditt. De er en annen kilde til puriner. Å spise magre meieriprodukter vil bidra til å begrense urinsyre produksjon og gikt flareups.

alkalinize systemet ved å spise små korn i stedet for hvete og hvetemel produkter. Prøv quinoa, amaranth og hirse, som kan tilberedes som ris og kommer i mel til baking. I sin bok, "alkalinize or Die," Dr. Theodore A. Baroody drøfter hvordan å skape et alkalisk miljø, slik at blod og urin for å bli mindre syrlig og oppmuntrende overflødig urinsyre spyles lettere av nyrer.

Drikk mye vann hver dag. Målet for halvparten av kroppsvekt i gram vann. Dermed trenger en person veier 150 pounds 75 gram vann daglig. Dette vil bidra til å tømme avfall fra systemet og hjelpe nyrene i eliminering.

Legg inn ekstra frukt og grønnsaker i kostholdet ditt, økologisk hvis mulig. Kjøp en juicer og lage fersk frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker er stort sett alkaliske og høy i kalium, hjelpe kroppen ved å hjelpe til å holde blodet og urinen alkalisk.

Drikk organisk, tart cherry juice. Svært høy i kalium, bidrar denne herlige rød saft for å holde systemet i en alkalisk tilstand og gir lindring til mange gikt lider. Den er tilgjengelig i helsekostbutikker.

•  Bruk natron blandes i vann for å nøytralisere en sur tilstand i kroppen. Ifølge søstrene av St. Joseph of Peace, natron bidrar til å hindre urinsyre nyrestein. Bland ½ teskje natron med 8 gram vann. Gjenta opp til maksimalt 3 ts en dag for et par dager i løpet av en gikt angrep eller bruke forebyggende en gang eller to ganger om dagen.

8. Drikk organisk, eple cider eddik, som er høy i kalium, og ubehandlet honning å kontrollere urinsyre buildup i kroppen ved alkalinizing urinen. Kombiner 1 ts eddik med to teskjeer honning i 8 gram vann to ganger om dagen.

Hint

 • Prøve ut alle disse forslagene til du finner ut hva som fungerer best for deg. Det er trygt å kombinere disse hjem botemidler for å kontrollere urinsyre oppbygging. Hold en logg slik at du vet hva som fungerer og hva som ikke virker.
 • Ikke bland natron med eddik blanding eller drikke i løpet av en time av hverandre.
 • Forslagene her er for pedagogiske formål og er ikke ment å erstatte medisinske råd.

Årsakene til aldring Gule Tåneglene

Mange typer lidelser kan påvirke utseendet på tåneglene. Hvis du blir oppmerksom på at tåneglene er begynt å se gul, bør du ikke være bekymret: Det er en ganske vanlig foreteelse. Det finnes en rekke grunner til at tåneglene kan blir gule, og mange er relativt ufarlig.

Harmløse årsakene til aldring Gule Tåneglene

Hvis du ofte polere tåneglene, kan det føre dem til å bli misfarget. For noen grunn, vil polish faktisk flekker på neglen og få den til å slå gulaktig.

Helsemessige forhold som forårsaker aldring Gule Tåneglene

Personer som lider av kronisk hevelse i bena eller som har diabetes kan oppleve en gulfarging i sine tånegler. Dette er ofte et naturlig resultat av disse helsetilstander.

Flere alvorlige årsakene til aldring Gule Tåneglene

Noen ganger er problemet er ikke så enkelt; i enkelte tilfeller kan gule tåneglene være et tegn på problemer. Mange ganger, årsaken til gulaktig tåneglene er en sopp infeksjon. Mindre splittelse kan oppstå i negleplaten grunnet enkle, hverdagslige aktiviteter. Selv bare smell tåen mot siden av et bord er en varm invitasjon til en sopp å avle. En lege bør konsulteres.

Andre årsakene til aldring Gule Tåneglene

Hvis du hyppig offentlige svømmebassenger eller offentlige dusjer, eller ofte får fotpleie, disse er sikre måter å få en sopp infeksjon i tåneglene.

Andre faktorer å vurdere

Poenget er at gule tåneglene er ikke pene, og gult er ikke riktig farge for noen negler å være. Gulfarging kan også indikere en infeksjon - en annen god grunn til å dobbeltsjekke med legen din.

Hva gjør Ridges i Tåneglene mener?

Hva gjør Ridges i Tåneglene mener?


Neglene og tåneglene er tegn på din generelle helse. Noe variasjon i form, form eller utseende på neglene kan tilskrives din alder eller ufarlige livsstilsfaktorer. Andre endringer i neglene kan være signaler om at du lider av kroniske eller muligens fatale helseproblemer.

Vertikal tånegl Ridges

Undersøk dine negler for mønstre i ridging. Har kantene på tåneglene bevege seg vertikalt eller horisontalt? Hvis rygger er vertikale, neglene sannsynlig vises på den måten på grunn av arvelighet. Disse ryggene kan vokse mer fremtredende som du blir eldre, men de er vanligvis ikke et tegn på helseproblemer.

Horisontal tånegl Ridges

Horisontal ridging i tånegl er sannsynligvis ikke et problem av arvelighet, men en advarsel om et helseproblem. Disse ryggene kan være en indikasjon på underernæring, en forestående hjerteinfarkt eller luftveissykdom. Du bør søke medisinsk hjelp umiddelbart og dele noen andre symptomer på problemer som du kan ha med legen din.

Beau linjer

I likhet med horisontal ridging i tånegl, refererer Beau linjer til dypere horisontale depresjoner på neglene. Underernæring kan også spille en rolle i Beau linjer, men de er også forårsaket av sykdommer som kjennetegnes av høy feber, ubehandlet diabetes og sirkulasjonsproblemer.

Koilonychia og sprø negler

Koilonychia er en tilstand karakterisert ved tynne, vertikale ridging i tynnet, konkave negler. Dette er vanligvis et tegn på jernmangel, selv om Koilonychia kan også være forårsaket av hyppig eksponering for kjemikalier som neglelakk eller en skade på nailbed. Sprø negler kan føre til splitting eller ridging i neglene. Øk inntak av vitamin D og B, så vel som kalsium, for å fremme bedre spiker helse.

Bedre helse og Fjerne Lines

Når du søker behandling for den underliggende helseproblem som har forårsaket rygger i tåneglene, bør rygger forsvinne. Ta oppmerksom på eventuelle andre endringer i neglene i fremtiden, slik som misfarging, spiker form eller negler løsner fra neglesengen. Etter amerikanske ernæring retningslinjer, søker minst 20 til 30 minutter med fysisk aktivitet et par ganger per uke og administrere kroniske helseproblemer bør hindre fremtidige tånegl problemer. Hvis ridging vedvarer, snakk med legen din igjen.

Hvordan Brighten Tåneglene

Hvordan Brighten Tåneglene


Tåneglene noen ganger mister sin glans. Snarere enn å dekke opp gulnet spiker med farget polish, bleke overflaten. Flekker fra søl eller svette kan slå neglene gule. Ulike produkter er tilgjengelige for å fjerne flekker uten å skade spiker eller huden rundt det. Hvit, rene tåneglene ikke bare ser mer tiltalende, men også trenger ikke polish eller pynt. Vis frem dine hvitnet tåneglene ved iført sandaler eller sandaler.

Hvordan Brighten Tåneglene

•  Skjær en sitron i to, og deretter kuttet av en skive. Gni kjøttfull del av sitron skive over tåneglene i 30 sekunder. Skyll sitronsaft og masse off tåneglene med varmt vann.

Fyll en 1-gallon bolle eller beholder halvveis med varmt vann (men ikke for varm). Hell i 1/2 kopp Epsom salt. Bland salt og vann i ett minutt med skje. Suge tærne, eller hele foten, i vannet i 30 minutter. Fjern føttene og skyll med kaldt vann.

Hell 2 ss bakepulver i en bolle. Legg en spiseskje vann. Rør de to ingrediensene sammen for å lage en lime. Spre lim over tåneglene med fingrene. La den sitte i 10 minutter. Skrubb tåneglene med en neglebørste, og skyll rent.

Hvordan Les neglene for mulige helsemessige problemer

Hvordan Les neglene for mulige helsemessige problemer


Nøytrale negler kommer i en rekke former, teksturer og farger. Disse feil og avvik kan være arvelig i naturen, men de kan også være et vindu inn i kroppen din helsetilstand. Nedenfor er noen spiker opptredener og de medisinske forhold som kan være forbundet med det.

Bruksanvisning

En sprø negler som har forskjellige rygger og er konkav i utseende kan være en indikator på jernmangel.

Nail senger som er rødt kan være en indikator for hjertesykdom

Halv og en halv fargelegging, halvt rosa og halvt hvit kan være forårsaket av nyresykdom.

Føflekkreft kan gjøre mørke streker under neglen.

Er spikeren senger hvit eller lys? Dette kan være et tegn på blodmangel.

tykk, gulaktig negler som er sentvoksende, eller en smertefri økning av vev rundt fingrene ender, eller spiker inversjon kan være en indikator på lungesykdom.

Psoriasis kan føre til en rislende eller fordypninger i negleoverflaten.

Hvis neglene har en svak rødme på basen og er gulaktig, kan dette være en indikator på diabetes.

Tips og advarsler

 • Neglebåndene er det som sel ut eksterne organismer fra å komme inn kroppen på neglene. Hyppige manikyr som presser tilbake og skåret bort dette segl invitere infeksjon.
 • Mange vanlige spiker lidelser stammer fra soppinfeksjoner, som kan føre til at neglene til å sprekke, skrelle, og endre farge og tekstur. Se din lege eller hudlege for bestemmelse.
 • Utseende indikatorer sitert er på ingen måte ment å diagnostisere enhver helsetilstand. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående utseendet på neglene, eller du mistenker at du kan ha en sykdom forbundet med nevnte utseende, bør du oppsøke lege.

Riktig måte å trimme Tåneglene

Riktig måte å trimme Tåneglene


Hvis du noen gang har opplevd en inngrodd tånegl, innser du hvor viktig god tånegl omsorg er. Trimming tåneglene kan virke som en enkel oppgave, men den teknikken du bruker, kan være å klandre for noen tå ubehag du opplever. Når tånegl begynner å grave i den myke huden rundt det, noe gikk galt. Kanskje skoene dine er ikke stor nok, eller kanskje du har fått en fotskade. Uansett hva som forårsaket din inngrodd tånegl, kutte neglene på riktig måte bidrar til å unngå tånegl problemer.

Bruksanvisning

•  Ta et bad eller fylle en bøtte med varmt vann og plasserer føttene i det i 10 minutter. Tørk føttene med et håndkle. Soaking føttene myker tåneglene, noe som gjør det enklere å stelle dem. Unngå å kutte tørre negler fordi de er mer utsatt for splint og bryte.

Fukt en bomullsdott med isopropanol og tørk den over tånegl clippers å desinfisere dem.

Legg ut en seng av papirhåndklær på gulvet for å fange tåneglene som du kutter dem. Plasser føttene på tørkepapir og sitte på gulvet. Hold dine tånegl clippers i en hånd og en fot i den andre.

Trim tånegl fra den ene siden til den andre. Lag flere små kutt rett over tånegl i stedet for å kutte av neglen i en trim. Unngå avrunding ut hjørnene av neglen og mål for en firkantet tånegl form. Hold neglen noe lang - ikke klippe det for kort. Gjenta denne prosessen på alle tåneglene.

Fil kantene på tåneglene med en Emery bord for å jevne dem ut. Flytt Emery bord i én retning i stedet for å flytte den frem og tilbake.

Samle papirhåndklær med tånegl utklipp og kast dem.

Deformerte Tåneglene

Tånegler kan bli deformert som følge av en fungal infeksjon. Infeksjonen skader neglene, starter på tuppen av neglen og arbeids sin vei tilbake. En spiker eller alle neglene kan bli infisert. Trauma kan også deformere neglene.

Infeksjon

Når infeksjonen utvikler seg, blir spiker forvrengt i utseende. Det tykner og er smuldrete. Sopp trives i mørke, fuktige områder, som for eksempel inni skoene. Heldigvis gjør soppen sprer seg gjennom blodstrømmen og vil bli satt, forklarer Podiatrynetwork.com. Når en spiker infeksjon oppstår og forvrenger utseendet av neglen, dette er ofte funnet i forbindelse med tørr, flassende hud på bottoms av føttene eller tær.

Trauma, Bone Spurs

Hvis tånegl har blitt skadet, kan neglen vokse tilbake misformet eller tykkere enn den burde være. Bone spurs kan også resultere i en deformert tånegl. Spurs dannes under tåneglene.

Psoriasis

Psoriasis er en betennelsessykdom i huden og manifesterer seg i røde, tørre, runde, skalering patcher som er dekket av hvit eller gråtoner. Denne tilstanden ser veldig mye som fotsopp, og det kan se ut til at tærne har blitt rammet av en soppinfeksjon. Psoriasis fører neglene til pit.

Hvordan ta vare på føttene og tåneglene eldre

Hvordan ta vare på føttene og tåneglene eldre


Hvis du har en eldre person i livet ditt som sliter med å ta vare på sine egne føtter og ønsker å hjelpe ham ut, er det viktig å vite hva du skal se etter. Siden en eldre person mobilitet allerede er berørt av smerter og plager som kommer med alderen, kan en ubemerket foten problem virkelig påvirke denne personens liv på en negativ måte. Også fotproblemer kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand, for eksempel sirkulasjonsforstyrrelser, nerveforstyrrelser, diabetes eller leddgikt.

Bruksanvisning

•  Sjekk eldre persons føtter på en jevnlig basis - daglig hvis han er en diabetiker. Siden sirkulasjon bremser ned som folk alder, kan en eldre person ikke føler et problem som kan vise seg å være alvorlig hvis den ikke behandles raskt. Se opp for ting som inngrodde tånegler, spiker sopp, liktorn, hard hud og sår.

Vask føttene med en mild, fuktighetsgivende såpe og skyll med lunkent vann. Tørk føttene grundig med et rent håndkle, og pass på å få mellom tærne.

Hold hans tåneglene klippet, men unngå å kutte dem for nær huden. Klipp neglen rett over, og unngå kurvet spikeren, da dette øker risikoen for en inngrodd negl. Rengjør under tåneglene etter at du er ferdig trimming dem.

Dryss litt medisinert foten pulver på føttene før du setter en ren, tørr par sokker på ham. Det er viktig å holde føttene så tørr som mulig, og medisinert pulver vil gjøre nettopp det. Men det er OK å bruke fuktighetskrem for å fukte ekstremt tørre og sprukne føtter.

Ta ham til en podiatrist hvis du oppdager at han har smertefulle liktorner eller bunions. Over-the-counter medisiner for disse plager vanligvis bare irritere området, så er det viktig å søke riktig behandling fra en profesjonell.

Tips og advarsler

 • Pass på at skoene passer ordentlig og ikke er for stramt.
 • Råde ham til ikke å krysse bena, og gi ham en fot krakk for å holde bena støttet opp når du sitter.

Hvordan bli kvitt psoriasis under neglene

Psoriasis på neglene er en tilstand som kan påvirke over 50% av folk som har psoriasis. Denne tilstanden kan bli behandlet og opprettholdt en rekke forskjellige måter. Les videre for å finne den behandlingen som kan hjelpe din tilstand best.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt psoriasis under neglene

Start ved å dyppe hendene og føttene i varmt vann, noe som kan bidra til å redusere hevelse som psoriasis kan forårsake. Oljer og havremel bad olje kan tilsettes for å bidra til å redusere lagene av huden som kan bygges opp av psoriasis.

Bruk en loofah svamp eller pimpstein til å gni forsiktig på det berørte området under neglen.

Bruk medisiner på det berørte området. Disse kan omfatte tjæreprodukter, salisylsyre, og steroider. Kombinasjoner av disse kan fungere bedre enn ved bruk av kun en av gangen.

Snakk med legen din om reseptbelagte kremer og salver som kan brukes til å behandle psoriasis under neglene. Da gjaldt, hansker på hendene eller sokker på føttene for å holde medisiner fra rubbing av, i hvert fall for en halv time etterpå.

Få nok sollys. Mange folk legger merke til en bemerkelsesverdig forbedring i sin psoriasis under neglene etter at de tilbringer tid i solen.

6. Prøv Balneoterapi. Disse er vannbaserte behandlinger som brukes i Europa og Asia. Dette omfatter bruk av naturlige varme kilder, varme kilder, mineral og sjøvann til å behandle psoriasis.

Bade og dusj regelmessig, ta vare å lett skrubbe huden påvirkes under neglene også.

8. Snakk med en lege om et nytt legemiddel for psoriasis kalles Ustekinumab. Dette er en selv injisert stoffet som har hjulpet mange pasienter med psoriasis og kan hjelpe hvis alt annet som skjer for å mislykkes.

Tips og advarsler

 • Mange naturmidler og akupunktur har blitt hevdet å fungere. Dette kan hjelpe til med behandlingen av psoriasis under neglen i tillegg.

Tåneglene og Fungus Oljer

Tånegl sopp er en vanlig tilstand som kan behandles med letthet. De tånegler er svært utsatt for sopp-infeksjoner, og tilstanden trenger ikke å være en kilde til vanskeligheter.

Funksjoner

Den medisinske termen for tånegl sopp er onychomycosis. Den onychomycosis organisme trives i fuktige, varme miljøer, noe som er grunnen til at det manifesterer seg i tåneglene.

Identifikasjon

Tånegler som er berørt av soppen vil komme til å se misfarget. Over tid vil tåneglene enten tykkere eller bli veldig sprø.

Oljer

Oljer som inneholder carvacrol er kjent for å bidra til kampen mot sopp. Olje av oregano inneholder carvacrol, som har antimikrobielle egenskaper som kan drepe sopp infeksjoner.

Time Frame

Fighting tånegl sopp med naturlige oljer kan være en betimelig prosess. Det kan ta opp til fire måneder for resultater ved bruk av rettsmidler som olje av oregano.

Betraktninger

Oljer som bekjemper tånegl sopp kan enten tas i pilleform eller påføres lokalt. Begge veier vanligvis har de samme resultatene og ta like lang tid å få effekt.

Unormale Tåneglene

Unormale Tåneglene


Forhandlere vise sandaler og flip-flops for kundene å kjøpe, så mange ser dette som den essensielle sommeren fottøy. Selv om mange mennesker investere i fotpleie i sommer sesonger, ikke begrense fotpleie til bare disse månedene av året. Mange lider med unormale tånegler hele året. Lær symptomer og behandlinger for denne sykdom.

Identifikasjon

En mars 2004 American Academy of Family Physicians artikkelen antyder at negler 'og tånegler' utseende er indikatorer på potensiell systemisk sykdom. Ifølge artikkelen, klubb-formet negler tyder lunge eller inflammatorisk tarmsykdom. Spoon-formede negler vanligvis indikerer anemi. Flere spiker forhold er vanlig i henhold til American Academy of Dermatology. Inngrodde tånegler skje når tåneglene kurven ned i huden. For trange sko og feil spiker-cutting bidra til smertefulle tånegler. Bakterielle og soppinfeksjoner, svulster og vorter forvrenge normal tånegl utseende.

Behandling

Tånegl smerte, hevelse eller misfarging indikere at det er på tide å søke legehjelp. Soppinfeksjoner krever bruk av soppdrepende krem ​​brukes på tåneglene. Hvis ikke svarer til kremen, leger foreskrive muntlig soppdrepende medisiner som flukonazol, terbinafin eller itrakonazol. Antibiotika dreper bakterier ved infeksjoner, spesielt inngrodde tånegler. En fot spesialist kan kutte inngrodde negler hvis den har buede dypt inn i huden. Tånegl så vokser ut sunn overtid.

Tips

Bruk komfortable og romslige sko med tilstrekkelig plass for tærne. Dette reduserer smerte og press på tåneglene. Tørre tærne grundig etter bading og kuttet rett over når du trimmer.

Hvordan korrigere oppover Tåneglene

Hvordan korrigere oppover Tåneglene


Selv om det er sjelden, noen mennesker lider Koilonychia, der deres tåneglene vokse oppover. Hvis ikke skikkelig ivaretatt, kan de føre til ubehag når iført sko. Noen ganger er det antatt å være forårsaket av jernmangel, selv om pasienter uten den mangel har vært kjent for å ha det i tillegg. Noen ganger er det sees i både foreldre og barn, noe som tyder på at det er en genetisk sykdom. Konsekvent omsorg er den viktigste tilnærmingen, når du arbeider med upgrown tånegler.

Bruksanvisning

•  Vask føttene i varmt vann og tørk dem godt med et håndkle. Siden oppover voksende tåneglene en tendens til å rive oftere - og dermed utsette seg for smitte - forsiktig hygiene er viktig. Bruk en neglerenser, for å fjerne skitt under neglen.

Kutt tånegl ned til et punkt der det begynner å kurve oppover. Ikke over klippe dem, slik at de blør og vokse innover. I stedet satse på en enda spiker.

Fil neglene med en Emery bord, for å sikre at de er glatt og vil ikke ta på sokker.

Finn tykke sokker som vil gi mer pute mot friksjonen mellom skoen og tånegler. Du kan også være lurt å prøve en naturlig fiber sokk, som de tillater føttene til å puste lettere og derfor holde føttene mer komfortabel.

Inspiser tåneglene minst ukentlig. Trim dem ofte for å forhindre ubehag.

Tips og advarsler

 • Rådfør deg med en lege først, for å sikre at problemet ikke kan rettes opp med jerntilskudd.

Hvordan slå Gule tåneglene til White

Hvordan slå Gule tåneglene til White


Når du merker at tåneglene er å snu gule, vil du ønsker å ta affære. Den gule indikerer en soppinfeksjon. Den medisinske termen for dette er onychomycosis. En person kan få en tånegl infeksjon når soppen kommer inn og får fuktighet og varme for å vokse. Innendørs basseng og gym dusjer er den perfekte grobunn for denne type soppinfeksjon. Soppen må drepes for tånegl å gå tilbake til sin naturlige hvite.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med legen din for å få en muntlig resept for Sporanox eller Griseofulvin. Disse stoffene virker ved å stoppe sopp fra vokser.

Kjøp Lamasil krem. Igjen, dette krever en resept. Du foretrekker kanskje dette alternativet over en oral medisin. Legen din vil kunne fortelle deg hvilken som han mener er best for deg.

Vent til tånegl å vokse mens du tar oral medisin, eller bruke krem. Bruk et par av tånegl clippers å klippe av den gule tånegl. Den hvite tånegl vil være økende fra bunnen opp. Når din tånegl vokser nok til at du kan klippe av den siste bit av gul, stoppe behandlingen.

Bland eddik og vann sammen i en liten kar. Sug din infisert tånegl i denne blandingen i 15 minutter hver dag. Skyll og tørk føttene når du er ferdig. Holde føttene rene og tørre vil bli kvitt forholdene soppen trenger for å overleve.

Dryss en anti-sopp fot pulver i skoene dine før tånegl har gått tilbake til sin normale farge. Dette vil holde infeksjonen sprer seg eller blitt mye verre.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke ønsker å klippe tåneglene, fil dem ned i stedet.
 • Ifølge Mayo Clinic, er en hjemme bøte for å bruke Vicks Vapor Rub til din infisert tånegl.
 • Den muntlige medisiner som brukes til å behandle tånegl soppinfeksjoner kan føre til utslett, og til og med skade leveren. Pass på at legen din har informert deg om alle mulige bivirkninger før du begynner å ta stoffet.