Digidexo.com

Hvordan lage et hjerte Model

Hvordan lage et hjerte Model


Enten du er en forelder ivrig etter å hjelpe barnet ditt lage en modell av et menneskehjerte, eller en voksen som trenger en til å forklare de intrikate hjemkomsten av denne kraftige maskinen, og bygge en modell som er nøyaktig og virkelighetstro skjemaet vil bli en litt tidkrevende, men ikke en umulig oppgave. Følg instruksjonene i denne artikkelen, og før du vet ordet av det, vil du være travelt opptatt med å forklare hvordan ventilene, arterier og vener holde denne mirakuløse organ pumping.

Hvordan lage et hjerte Model

Skaff et detaljert bilde av et menneskehjerte. Enten du bruker en funnet på en internettside eller søke en god representant i en bok fra biblioteket, gjøre visse hvilken modell du velger viser alle sidene av hjertet å gjøre det så autentisk og realistisk som mulig.

•  Bestem deg for størrelsen på hjertet modell. Jo mer realistisk og virkelighetstro størrelse, jo lettere vil det være å gjøre modellen siden du skal lage ditt prosjekt på en fornuftig skala.

Velg en passende laging materiale. For å spare penger, arbeide med pappmaché laget av dratt avis og lime. Hvis du er komfortabel å jobbe med leire, kjøpe Sculpy® fra en hobbybutikk og bruke denne leire som hjertet modell base.

•  Lag en armatur (sculpting rammeverk) som du kan bygge ditt hjerte modell. En av de enkleste måtene å gjøre dette på er å feste en tykk tre dowel i tykk, flat base av isopor. Bruk den øverste del av pluggen som base. Pakk fyllmaterialet tett rundt toppen av pluggen for å skape en tett base på å bygge den viktigste organ av hjertet. Plastfolie, screening mesh, hønsenetting eller en mindre del av Styrofoam vil alle gjøre.

Dekk hjertet modell base med ditt valg av leire, pappmaché eller modell gjøre andre materialer for å gjenskape formen på hjertet. Bruk hendene, en kniv eller sculpting verktøy for å skjære eller avgrense modellen slik at den samsvarer med bildet du bruker som referanse.

Tørk hjertet modellen på sin armatur. Bruk rester av materiale (som sugerør, mer leire eller andre småting) til mote arterier og ventiler. Fest disse vedheng med lim, leire, pappmaché lim eller andre lim kompatible med materialet du har brukt til å lage hjertet skulptur.

Paint hjertet rødt hvis du har brukt materiale som ikke krever en ovn eller ovn til å bake modellene. Bruk en liten børste for å markere årer og kjøtt ut detaljer i ventiler og arterier. Hvis du har laget ditt hjerte av sculpy, bake hjertet i ovnen per retninger på leire materiale pakken.

Gjør ditt hjerte modellen en sann refleksjon av den virkelige ting ved å identifisere orgeldeler. Tagge dem ved hjelp av sine egennavn: Høyre og venstre ventrikkel, høyre og venstre atrium, øvre og nedre Vena Cavas, lungearterien, aortabuen og Valve, septum, hjertemuskelen, Coronary Sinus-og trikuspidalklaff og mitral ventiler.

Hint

  • Avanserte modellen stakere tenker på å bruke gips for å gjøre deres hjerte modell bør vite sand casting før de forsøker dette prosjektet.