Digidexo.com

Slik Lavere urinsyrenivået Naturligvis

Slik Lavere urinsyrenivået Naturligvis


Hvis du tidligere har hatt en episode av gikt, eller har blitt diagnostisert med høye urinsyre i blodet, lære hvordan du kan selvsagt redusere urinsyre!

Slik Lavere urinsyrenivået Naturligvis

Det første viktig steg i å senke urinsyre er å kontrollere hva som går inn og ut av fordøyelsessystemet. Det er viktig å drikke rikelig med vann for de som har høye nivåer av urinsyre. Vann hjelper fortynne urinsyre samt hjelpe kroppen skylle den ut. Alkohol har vært kjent for å heve urinsyre.

Neste, se hva medisiner du tar. Visse medisiner kan faktisk øke urinsyre, så snakk med apoteket og lokal lege om dine medisiner for å sørge for at de ikke vil skape noen komplikasjoner.

Du må definitivt se på hva du spiser. For å redusere urinsyre, sørg for at du unngå å spise mat med høyt puriner. Dette er fordi urinsyre er et nedbrytningsprodukt av puriner. Disse inkluderer kjøtt, noen sjømat, og enkelte grønnsaker, inkludert sopp og blomkål. Lettmelk kan bidra til å senke urinsyre samt vitamin C.

Til slutt, kaste de ekstra pounds! Vekttap bidrar til et lavere urinsyre-nivå. Prøv å gå eller løpe i ca 45 minutter om dagen. En enkel tur hver dag kan bidra til å redusere urinsyre. Men pass på at du ikke har et hurtig vekttap. Dette kan faktisk utløse en økning i urinsyre. Ta små steg og utøve sunn måte.