Digidexo.com

mer energi på betablokker

Dietter for mer energi

Dietter for mer energi


Hvis du er føler deg trett eller svak hele dagen, er sjansen stor for at kostholdet er minst delvis skylden. Begynne å spise et sunnere kosthold, og du bør ha mer energi på kort tid. Å spise riktig mat brensel kroppen hele dagen, i stedet for å forårsake oppturer og nedturer med enklere, mindre næringsrik mat.

Ting du bør unngå

Koffein er et tveegget sverd. Det gir en midlertidig boost, men kroppen din kan lett bli avhengig og utsatt for krasj senere i dag. For mer energi, kan du prøve å redusere mengden koffein du får hver dag

Unngå sigaretter. Blant annet inneholder de karbonmonoksid, som fratar kroppen av essensielle oksygen. Den oksygenmangel alene vil føre til at du føler deg sløv når du faktisk ikke røyke. Du bør ha mer energi i løpet av ca 72 timer med å slutte å røyke fordi det vil være lettere å puste.

Begrense alkoholinntaket. En til to drinker per dag, kan ha en gunstig virkning på hjertet, men forbruker mer enn det som kan føre til skader på leveren og hjertesykdom, blant andre ting.

Mat å spise

Spis rikelig med frukt og grønnsaker. Nøtter og frø er gode kilder til protein og næringsstoffer, også. Men sørg for å spise mindre porsjoner av disse, fordi de er høy i fett (selv om det er bra fett).

Pass på at du får nok protein og karbohydrater, siden disse er de viktigste kildene til energi for kroppen.

Spis magert kjøtt i stedet for fet seg. Fjærkre (spesielt beinfri og skinnfri), fisk og magert storfekjøtt er gode magert kjøtt å inkludere i kostholdet ditt.

Spis fullkorn når det er mulig. Dette krever litt etikett lese. Sjekk for å se om produktet sier fullkorn og kontroller deretter i ingrediensene som det står "fullkorn" eller "hele hvetemel" som en av de første ingrediensene. Du kan få fullkorn pasta, brød, frokostblandinger og mange snacks.

Drikk rikelig med vann, minst åtte glass per dag. Dehydrering har vist seg å føre til tretthet.

Spis Vanlige

Spise hyppige måltider i løpet av dagen. Sørg for å spise frokost; det setter den metabolske tempo for hele dagen. Spis grovt brød eller frokostblanding til frokost. Kombiner den med en lav-fett protein (yoghurt, melk eller ost) og frukt for en flott start på dagen.

Sørg for å inkludere lav-fett protein til hvert måltid, og prøv å unngå å ha for mange karbohydrater med lunsj og middag. Prøv å spise 75 prosent frukt, grønnsaker og korn (helst hele), og bare 25 prosent magert kjøtt.

Ha to eller tre snacks hele dagen og sørge for at de inkluderer en kilde til protein for å holde deg følelsen fyldigere lenger. String ost og epler gjøre en stor snack. Du kan også spise nøtter, yoghurt, soyabønner eller selleri og peanøttsmør, bare for å nevne noen alternativer.

Hvis du craving en søt snack, prøve å spise frukt i stedet for sukkerholdige matvarer; og hvis du vil ha noe crunchy, prøve noen rå grønnsaker.

Ta det ett skritt av gangen, slik at du kan feste med den nye planen. Hvis du kan presse inn 30 minutter med trening tre ganger i uken, vil du føle deg enda mer energisk.

Foods som forbrenner mer energi

Foods som forbrenner mer energi


Food energi kan defineres som kalorier, og alle matvarer inneholder kalorier. Foods som forbrenner mer energi eller kalorier, enn de inneholder er referert til som negative kalori matvarer. Hvis du inntar færre kalorier enn kroppen bruker under fordøyelsen, vil du gå ned i vekt. Forbruker et sunt kosthold som inneholder riktig mengde mat og væske, inkludert negative kaloriinnhold mat, er viktig for din generelle helse og velvære.

Negative-Kalorier Foods

Negative-kalorier matvarer, som består hovedsakelig av frukt og grønnsaker, vil brenne kalorier og hjelpe undertrykke sult. Disse matvarer er lav i fett, høyt på protein, inneholder mye vann, og er høy i fiber - som bremser fordøyelsen og eliminerer følelser av sult. Det er best å spise disse matvarene i sin rå tilstand; matlaging kan bryte ned sine gunstige enzymer og næringsstoffer.

Vitamin C og pektin

Mat høyt på vitamin C er svært effektiv på å brenne energi. I tillegg bryter vitamin C ned fett som gjør det lettere å bli spylt ut av systemet. Pektin er sagt å være verdifulle i å begrense mengden av fett som absorberes av cellene. Det er også gunstig i absorpsjon av vassen stoffer som bidrar til å eliminere fett innskudd. Mange frukt og grønnsaker er rike på både vitamin C og pektin - inkludert epler, bær, sitron, lime, appelsiner og grapefrukt.

Energi Burning Foods

Cayenne pepper inneholder høye nivåer av vitamin A og C, fiber, kalsium og fosfor. Den inneholder også capsaicin, den ingrediensen som gir pepper sin varm krydret smak. Kroppen din vil fortsette å brenne ekstra kalorier i 20 minutter etter å ha spist capsaicin. Regnes for å være en av de beste fettforbrennende krydder, forbedrer cayenne pepper måten kolesterol er behandlet av kroppen og øker kroppens metabolic rate, som brenner mer kalorier.

Soya inneholder lecitin, en naturlig forekommende kjemisk som bidrar til å holde kroppen fra samler for deponering og fett. Spise en håndfull av soyabønner tre til fem ganger i uken vil hjelpe kroppen til å eliminere fett raskere.

Bananer, sammen med appelsiner og melk, inneholder kalium, et naturlig forekommende stoff som øker stoffskiftet og regulerer kroppens vannbalanse.

Magre meieriprodukter, som inneholder kalsium og protein, fremme vekttap, bekjempe osteoporose, og bidra til å opprettholde muskelmasse.

Laks er høy i protein og inneholder Omega-3 fettsyrer, som er viktig for vår helse. Disse syrene hjelper i å senke våre nivåer av leptin som er forbundet med å brenne flere kalorier og høyere metabolisme priser.

Tyrkia er lav i fett og kalorier og mye protein, bidrar til å øke metabolismen. Jo mer protein du spiser, har vanskeligere kroppen din til å arbeide for å fordøye det.

Hvordan få mer energi naturlig

Hvordan få mer energi naturlig


Wouldnâ € ™ t det være fint å våkne opp og føle energi? Dessverre mange mennesker nesten aldri våkner opp og føler denne måten. Dårlige spisevaner og usunn livsstil zappe det meste av energien vår. Hva kan du gjøre for å endre livsstilen din, slik at du får mer energi? Sannferdig, er det mange forskjellige måter å få mer energi. Nøkkelen er å vende seg bort fra koffein og farlige piller og velg måter som naturlig gir deg mer energi.

Bruksanvisning

•  Velg magert protein. Kroppen din er avhengig av protein for å fungere, så uten den føler deg svak. Dette doesnâ € ™ t bety at du bør kjøre ut og ha en cheeseburger. Høye fett proteiner kan også veie deg ned og zappe din energi. I stedet spiser magre proteiner, som kylling bryster og svinekam.

Legg til mer vitamin C til kosthold. En mangel på vitamin C kan føre til tretthet. I stedet for å starte dagen med en kopp kaffe, få mer energi naturlig. Lag en smoothie med frukt høy i vitamin C eller har en enkel glass appelsinjuice. Ikke bare vil du få mer energi, men youâ € ™ ll starte dagen på en sunn måte.

Ta B12 tilskudd. Vitamin B12 ikke? € ™ t gi deg energi direkte. I stedet hjelper det skape reaksjoner i kroppen din som gir deg energi. Avhengig av kostholdet ditt, kan det hende du ikke får nok B12 og kanskje trenger å ta kosttilskudd. Dette gjelder spesielt for vegetarianere og veganere. En mangel på B12 kan forlate deg med lite energi.

Øvelse daglig. Trening er en fantastisk måte å få mer energi naturlig. Trening får blodet pumpe og kan få deg klar for dagen. Hver morgen, gjør en cardio trening. Det doesnâ € ™ t nødt til å ta lang tid; 15 minutter er nok. Jo mer trening du gjør, jo bedre forme kroppen din vil være i. Når bodyâ € ™ s i god form, har du mer energi.

Få 6 til 8 timer søvn hver natt. Mange folk ikke klarer å få en skikkelig nighta € ™ s søvn. Dette trinnet alene kan gi deg mer energi naturlig. Ta deg tid til å sette opp en tidsplan og hold deg til den. Thereâ € ™ s alltid i morgen for å gjøre ferdig prosjekter. Dona € ™ t sette din helse i fare ved å sove færre timer.

Tips og advarsler

 • Hvis du liker biff, velger 93 prosent mager kjøttdeig eller mørbrad biff.
 • Noen mennesker er ikke i stand til å absorbere B12 skal og må B12 skudd.
 • Snakk med legen din før du tar kosttilskudd.
 • Aldri trene før sengetid.

Hvordan få mer energi

Hvordan få mer energi


Hvis du ofte føler deg trøtt og har utelukket alvorlig sykdom, er det på tide å se på dag-til-dag vaner for å avgjøre om du maksimere din energi butikker. Mange grunnleggende - å spise ofte, fuktighetsgivende, trene og sove - ofte blir oversett, men er enkle og effektive måter å øke energinivået naturlig og uten medisinsk assistanse.

Bruksanvisning

•  Øvelse minst tre til fire ganger i uken i minst 30 minutter. Når du er lei kan du føle at du ikke har nok energi til å trene, men studier viser at kraftig mosjon bedrer energinivået. På lang sikt, utøve ikke bare gir deg mer energi, men også forbedrer din generelle helse og selvtillit. Yoga er et utmerket eksempel på lav effekt øvelse som ikke bare gir energi, men også forbedrer din kardiovaskulære systemet og fleksibilitet.

Drikk vann. Mange ganger folk føler lethargic for ingen annen grunn enn dehydrering. Det er lett å bli dehydrert fordi hver dag en person mister vann gjennom enkle ting som å puste, flytting og urinering. En god tommelfingerregel å sørge for at du er riktig hydrert og energisk, er å drikke minst åtte glass vann hver dag. Du vet du er riktig hydrert når urinen er blek gul; mørkere urin antyder behovet for å hydratisere.

sove syv til åtte timer hver natt. Sett deg selv på en søvn tidsplan og avstå fra å ta naps lenger enn 10 minutter i løpet av dagen fordi de kan føre til problemer med å sovne om natten. Koffein kan også være en gjerningsmann i forårsaker urolig søvn. Begrens inntaket av koffeinholdige drikker i løpet av dagen - spesielt på ettermiddagen og kvelden - fordi det tar flere timer for kroppen å behandle og eliminere koffein.

Spis ofte. Folk som venter timer før du spiser deres neste snack eller måltid opplever ofte lave nivåer av energi fordi deres blod-sukker nivåer har dyppet. Når disse nivåene er opp de ofte føler energized. Carry sunn snacks, for eksempel frukt, i tilfelle du trenger å få ny energi på farten.

Tips og advarsler

 • Vær aktiv!
 • Sove!
 • Ekstrem trøtthet kan være et tegn på en medisinsk tilstand.

Hvordan få mer energi under stressende tider

Det er lett å bli stressa og sliten i travle, hektiske, økonomisk prøver ganger. Bekymre deg for hvordan å betale regninger, engstelse om en frist på jobb eller nervøs en stor begivenhet - ting som dette kan zappe din energi, akkurat når du trenger det mest. Men det er en rekke ting du kan gjøre for å bidra til å øke din energi og lindrer stress.

Bruksanvisning

Prøv aromaterapi. Snuse litt lavendel eterisk olje, eller snuse en sitron. Begge dufter vil gi deg energi, og den dype pust vil slappe av deg også. Hold en ampulle med eterisk olje med deg. Kjøpe en sitron på hjørnet produsere markedet, eller holde noen i kjøleskapet. Prøv skyter vann med noen sitronskiver i tillegg.

Moderat inntak av koffein. En kopp kaffe eller to om morgenen er greit. Men drikker kaffe hele dagen vil du føle deg urolig og nervøs, ikke energi. Erstatning vann for kaffe senere på dagen for å holde seg hydrert. Drikkevann vil bidra til å holde ettermiddag søvnighet unna.

Spis mindre, mer hyppige måltider. Inkludere komplekse karbohydrater, som hele hvete brød. Sett mørke, grønne blader på smørbrød. Unngå de enkle sukkerarter som finnes i godteri barer, hard candy eller hvitt brød. Spise oftere vil opprettholde din energi gjennom hele dagen og hjelpe deg å unngå energi krasjer. Og du trenger ikke å stresse om å være sulten.

Ta en tur utenfor. Frisk luft, en endring av natur og noen aerobic trening vil øke din energi og hjelpe deg å slappe av. Stapp en spasertur i lunsjen eller i din middag rutine.

Stretch på tærne. Stå opp på kontoret eller fra hjemmet ditt skrivebord og rulle opp og ned på tærne. Du får blodet strømmer gjennom hele kroppen for mer energi, og den lille pausen vil hjelpe deg med de-stress.

Ta et en-dags ferie. Ta en dag av og gjøre hva du vil. Gå til stranden, bo hjemme og se filmer, gjøre ærend som har blitt hengende over hodet eller ta en lang tur med hunden din. Du vil være klar til å møte neste dag avslappet og revitalisert.

Ha mer sex. Få de endorfiner strømmer. Du vil ha mer energi og føle deg avslappet på samme tid.

Hvordan End trøtthet og få mer energi

Hvordan End trøtthet og få mer energi


Vi tilbringer så mye av vår dag tenker på jobben, huset, behovene til våre barn og ektefelle som vi ofte unnlater å bruke noen del av vår dag å lage våre behov en prioritet. Over tid kan dette føre til følelser av tretthet og nedsatt mangel på energi. Her er noen enkle måter du kan øke ditt humør, ender tretthet og få mer energi.

Bruksanvisning

I morgen på første våkne, kaste åpner gardinene for å tillate naturlig lys å komme i. Dette vil hjelpe deg til å våkne opp og øke stemningen. Gjør noen enkle strekk for å varme opp musklene dine og gjør deg klar for en travel dag foran. Drikk et glass varmt vann med kiler av sitron. Dette er et stort løft for fordøyelsen og veldig energigivende for funksjonen av det interne systemet.

På slutten av dusjen, avslutte med en rask omgang med kaldt vann for å styrke og øke blodsirkulasjonen.

Kontroller at du har en overflod av frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Prøv å spise et stykke frukt eller en del av grønnsaker til hvert måltid eller mellommåltid.

Øk vanninntaket. Prøv å drikke 6-8 glass vann om dagen. Du kan finne at det er for mye vann for å få i løpet av en dag, så hvis du bare drikke 2-3 ekstra glass om dagen vil det bidra til å øke energinivået og forebygge dehydrering.

Drikk grønn te. Hvis du ikke liker smaken av grønn te kan du finne mange merker på markedet som har grønn te pluss bringebær, sitrus eller andre smaker. De er deilig og er en sunn måte å få mer fuktighetsgivende væske inne i deg, og kan øke stoffskiftet og hjelpe til med vekttap.

Hold blodsukkeret jevnt i løpet av dagen ved å spise små måltider regelmessig. Sørg for å inkludere en kompleks karbohydrat og protein til hvert måltid eller snack. Gjør det til en vane å ta en multivitamin daglig.

Lær dype pusteteknikker og praksis i 10 minutter hver dag. Dette vil bidra til å slappe kroppen og styrke sinnet etter en lang og stressende dag.

Hvis du vil forbedre sirkulasjonen og øke energi forplikte seg til 15 minutter med enkel trening hver dag. Tur utenfor, om mulig er perfekt.

Finn tid så ofte som mulig for å lytte til din favoritt slags musikk. Lytte til musikk som vi liker kan være svært oppløftende og energigivende. Syng med eller stå opp og danse!

Tips og advarsler

 • Hvis du kan finne et par minutter hver dag bare for å ta tid for deg selv, du vil bli overrasket over hva et løft til energi og brennevin kan det være. Det trenger ikke å være noe spesielt, bare ta deg tid til å slappe av, ta et langt bad, lese en bok, drikke en kopp te eller bare gjøre ingenting. Du vil bli overrasket over hvor humøret løftes, finner du et svar til slutt din trøtthet og du får mer energi til å møte hva livet har i vente for deg neste!

Hvordan føle energi før jobb

Hvordan føle energi før jobb


Får klar for arbeid kan føle skremmende når du føler deg søvnig. Mens noen få heldige mennesker føler energisk i morgen, resten må jobbe på den. Det gjelder spesielt hvis det er på slutten av arbeidsuken, eller du var oppe sent kvelden før. Lær hvordan du kan føle energi før jobb og og få dagen startet rett.

Hvordan føle energi før jobb

•  Spis et protein-fylt frokost. I stedet for å inhalere en sukkerholdig smultring, koble hardkokte egg med hel-hvete toast og en banan. Kombinasjonen av karbohydrater, frukt og protein holder blodsukkernivået og gir deg en energi boost før du drar på jobb.

•  Gå for en 15 minutters spasertur. Dette fungerer best hvis det allerede er lys ut når du gjør det. Sollyset bidrar til å stimulere din døgnrytme, slik at du våkner raskt.

Legg hendene under kaldt rennende vann. Hold ansiktet over vasken, lukk øynene og splash ansiktet med vann. Dette er en rask måte å våkne opp og vaske ansiktet samtidig. Tørk den av med et håndkle.

Nipp på en kopp kaffe. I stedet for å gulpe ned store krus med kaffe, fylle en middels stor kopp med kaffe. Sakte drikker det før du går på jobb kan hjelpe deg å føle energi uten en stor hit av koffein.

Slip på din favoritt skjorte. Putting på klær som gjør at du ser og føles bra gjør at du føler deg mer energi og klar til å treffe bakken kjører

Hint

 • Hvis du ikke drikker kaffe, nippe til et krus grønn te i stedet.

Hvordan brenne mer kalorier mens du sover

Du har jobbet hardt hele dagen på diett for å gå ned i vekt, så det bare er fornuftig å legge litt mer vekt på effektivt å miste vekt ved å brenne mer kalorier mens du sover. Å få nok søvn hjelper folk brenne flere kalorier om natten og på dagtid. Det finnes også andre måter å øke vekttap mens du sover.

Å brenne mer kalorier mens du sover, følg trinnene nedenfor.

Hvordan brenne mer kalorier mens du sover

Hvis du vil brenne flere kalorier mens du sover, ta opp vektløfting i løpet av dagen. En kilo muskler forbrenner i gjennomsnitt ca 50 kalorier per en dag og natt, mens en kilo fett brenner bare ni kalorier. Ved å starte en vektløfting program og øke muskelmasse, vil du være sikker på å brenne mer kalorier mens du sover.

Brenn flere kalorier om natten ved å skru ned ovnen. Kroppen bruker mer energi på å holde varmen. Ved å skru ned varmeapparatet om natten, vil du være å snu opp kroppens metabolic rate, som vil brenne flere kalorier for å holde deg varm.

Unngå karbohydrater i minst seks timer før sengetid. Når kroppen er lav på karbohydrater, begynner det å bruke kalorier for å brenne fett for energi. Hvis det ikke er noen karbohydrater i systemet ditt før sengetid, vil kroppen forbrenne mer kalorier og forbrenne fett for energi.

Drikk grønn te før sengetid for å brenne mer kalorier mens du sover. Grønn te øker stoffskiftet, noe som hjelper folk å brenne flere kalorier.

Sleep for mer enn syv timer for å forbrenne flere kalorier om natten. Få mer søvn vil ikke bare hjelpe deg å forbrenne mer kalorier om natten, vil det også bidra til å holde metabolic rate høyere i løpet av dagen å brenne enda mer kalorier.

Sørg for å meditere og slappe av før du sovner. Avslappende fører kortisolnivåer for å slippe, noe som igjen vil hjelpe kroppen din forbrenner flere kalorier.

Hint

 • Sjekk alltid med legen din før du starter vekttap og kosthold program.

De beste måtene å miste vekt og få energi

En av de største fordelene med å miste vekt er å få et høyere nivå av energi. Når du mister vekt, vil ikke kroppen trenger ikke å jobbe så hardt for å opprettholde grunnleggende funksjoner, frigjøre denne energien til andre aktiviteter. Det er noen faktorer å vurdere når miste vekt for å få energi.

Begynn med Exercise

Exercise produserer energi og utholdenhet i kroppen. Ifølge en artikkel publisert på "Softpedia" nettside, er regelmessig mosjon en av de beste måtene å bekjempe kronisk tretthet eller utmattelse. Mens det kan være fristende å ta en lur eller hvile når energinivået er lavt, vil trening øke energinivået mer enn noen stillesittende aktivitet. Trening er også en viktig faktor i vekttap, noe som også vil føre til mer energi.

Få riktig mengde søvn

Ifølge en artikkel publisert på "Time Magazine" nettsted, forskning viser at folk som får 6.5 til 7.5 timers søvn hver natt lever lengre, sunnere liv. Sleeping mindre eller enda mer enn dette kan resultere i lavere nivåer av energi (som kan avskrekke deg fra regelmessig mosjon) eller helsemessige problemer som depresjon, fedme og til slutt hjertesykdom. Får for mye søvn kan føre til problemer med å sove soundly gjennom natten, mens du får for lite søvn vil føre til tretthet i løpet av dagen.

Eat Right

Matvarer som hjelper deg ned i vekt nesten alltid bidra til å øke energinivået. Mens praktisk, er dette absolutt ingen tilfeldighet. Spise sunn mat holder deg energi fordi de gir kroppen din med de essensielle vitaminer og næringsstoffer du trenger for å forbrenne. Sørg for å spise frokost; det vil gi kroppen boost den trenger å hoppe starte dagen og arbeide for å holde deg full, slik at du ikke ender opp med overspising under andre måltider.

Gode ​​mat å spise for vekttap og energigevinst inkluderer hele korn, for eksempel havregryn og fiberrike brød; magre proteiner, som hvitt kjøtt kylling eller kalkun, fisk, bønner og nøtter; frukter, for eksempel blåbær, bringebær, jordbær, appelsiner og bananer; grønnsaker, for eksempel alle grønne grønnsaker, paprika og gulrøtter; og meieriprodukter, slik som melk, yoghurt og fettfattig ost.

Sørg for å inkludere alle disse matvarene i et sunt kosthold for å gå ned i vekt og holde seg energisk. Prøv å unngå mat laget med raffinerte karbohydrater og sukker (for eksempel hvitt brød / pasta, godteri, bakevarer og brus), siden å spise disse matvarene vil føre til vektøkning og tap av energi.

Hvordan virker Få mer Sleep hjelpe deg å miste magen fett?

Hvordan virker Få mer Sleep hjelpe deg å miste magen fett?


Din trening rutine og kosthold er i sjakk, men den sta magen fett bare ikke vil rikke. Det kan virke som om du gjør alt riktig, men du kan være mangler en siste del av fett tap ligningen - søvn. Mens du kanskje ikke umiddelbart tenker slik, spiller søvn en stor rolle i hvor vellykket du er i å slå bule, og får mer av det kan føre til raskere fremgang.

Sult

Når du går glipp av søvn, spiser du mer. Hvis du føler deg sliten og biorhythms er ute av sync, du har høyere nivåer av hormonet ghrelin, skriver trener Jennifer Cohen of No Gym Required på "Forbes" magazine nettside. Økt produksjon ghrelin gjør deg søthunger og junk mat, som ikke er bra for midjen.

Kortisol

Cortisol er et annet hormon, ofte kjent som stresshormon. Du trenger noen kortisol for å regulere stoffskiftet, blodtrykket og immunsystem, men for mye kan være skadelig. Når du mangler søvn, kroppen produserer mer kortisol enn når du er uthvilt. Kortisol kan direkte påvirke fett gevinst, spesielt rundt magen området, ifølge Christine Maglione-Garves og Dr. Len Kravitz ved University of New Mexico. Deep magefett har fire ganger mer kortisol reseptorer enn underhudsfett like under huden, noe som betyr at et høyt kortisolnivå kan gjøre deg få magefett.

Fat Loss g Vekttap

Kalorier er ikke den eneste viktige faktor i å miste mage fett. En studie publisert i en 2010-utgaven av "Annals of Internal Medicine" viser at søvnmangel påvirker mengden fett du mister. Deltakerne ble plassert på et begrenset kaloriinntak og lov enten syv og en halv eller åtte og en halv time med søvn. Vekttap var lik for begge gruppene, men gruppen sover mer hadde en mye høyere prosentandel av fett tap, mens søvnmangel gruppen mistet mer fettfri masse. Hvis du ønsker å miste fett og bevare muskel, sove mer er svaret.

Betraktninger

Mens du får mer søvn vil sannsynligvis ikke har mye av en direkte innvirkning på magen fett spesielt, bar kortisol tilkobling, sove mer kan hjelpe deg å miste mer fett både direkte og indirekte. Å få noen ekstra timer i sengen hver uke kan også gi deg mer energi, noe som resulterer i høyere motivasjon nivåer og en økt entusiasme for trening, betyr at du vil jobbe hardere i gym og brenne flere kalorier.

Hvordan beregne total energi utgifter

Hvordan beregne total energi utgifter


Kalorier er et mål på energi, som du tar i fra mat og slipp for å utføre grunnleggende kroppsfunksjoner, fysiske oppgaver og trening. Hvis du prøver å gå ned eller opp i vekt, kan det være lurt å vite hvor mye energi du expending - det vil si hvor mange kalorier du forbrenner - fra treningsøktene eller hele dagen.

Hvordan beregne total energi utgifter

Beregne din totale energiforbruket for en aktivitet

•  Vei deg på en skala hvis du ikke vet nøyaktig vekt allerede. Din vekt påvirker hvor mange kalorier du forbrenner fordi folk med mer masse krever mer energi til å utføre de samme funksjonene.

Velg en aktivitet som du ønsker å beregne din totale energiforbruket. Skriv ned hvor mye tid i minutter du har brukt eller vil bruke gjør det.

Pris intensiteten nivået som du utfører aktiviteten som lav, middels eller høy intensitet. For eksempel si at du går en tur. Hvis du casually gikk og snakket med en venn, kan det anses lav intensitet. Hvis du tok en rask spasertur som gjorde deg bryte en svette, er det en høy intensitet aktivitet.

finne ut energiforbruket verdien av aktiviteten. Dette forteller deg hvor mange kalorier forbrent per minutt per pund eller kilo kroppsvekt. Mange online ressurser som kan fortelle deg energiforbruket verdien av ulike aktiviteter.

Beregn din totale energiforbruket ved å multiplisere energiforbruket verdien av aktivitets ganger den tiden du bruker på å gjøre det ganger vekten din. Hvis energiforbruket verdien er per pund, bruker vekten din i pounds, og hvis det er per kilo, bruker du vekten din i kilo.

Beregne din totale energiforbruket for en dag

Skriv ned alle de aktivitetene du gjorde gjennom hele dagen, inkludert tider med hvile, og hvor lenge du gjorde dem.

•  Beregn energiforbruket for hver aktivitet og skrive det ned.

Legg opp alle energi utgifter du har skrevet ned for å finne det totale antall kalorier brent den dagen.

Hint

 • Når du oppretter en kalori underskudd ved å brenne mer kalorier enn du forbruker, er du i stand til å gå ned i vekt. Hvis du har overflødig energi du ikke har brent av, vil kroppen lagre det som fett. Å skape et kaloriunderskudd, skrive ned alt du spiser på en dag og finne ut hvor mange kalorier i disse matvarene.

Vitaminer for Mood & Energi

Vitaminer for Mood & Energi


Du kan vanligvis få vitaminer som trengs i de matvarer som du spiser, men det er bare hvis du får en godt avrundet kosthold som inneholder de riktige mengder av vitamin-rik mat som frukt og grønnsaker. Noen mennesker trenger å ta vitamintilskudd. Vitamintilskudd kan hjelpe når noen er syke, og de kan bli tatt for å øke humør og energi.

Vitamin B

En humør-forsterke vitamin er vitamin B-komplekset. Vitamin B6 er vitamin som forbedrer humøret. Ifølge "The Complete Book of Vitamin Cures" det kan tas for å kjempe deprimerende symptomer på PMS og det kan brukes med andre urte kosttilskudd, som johannesurt, i stedet for angst medisiner. B-kompleks er rikt på folsyre, som er noe som deprimerte mennesker kan være mangler.

Vitamin C

Får nok vitamin C vil holde immunforsvaret fungerer godt, som kan hjelpe til å bekjempe depresjon og får energi flyter, ifølge "Healing med vitaminer." Hvis immunsystemet er i gang rett, kan kroppen fungere på et høyere kapasitet, noe som gjør for en lykkeligere humør og mer energi for å få ting gjort.

Selen

"Healing med vitaminer" sier også at mineralet selen kan bidra til å bekjempe depresjon og løfte humøret. Bare 70 mikrogram per dag av selen kan bidra til å bekjempe tretthet, angst og depresjon.

Typer energi piller

Typer energi piller


I en hektisk verden, er mange mennesker på jakt etter måter å øke sin energi. Mens energi piller kan hjelpe, kan de ikke alltid være det beste alternativet. Gang brukt som en medisin for folk som var svak og syk, er disse pillene nå brukes av mange overarbeidede mennesker som trenger og en energi boost.

CO-E1 NADH

CO-E1 NADH er den reduserte form av nikotinamid-adenin-dinukleotid (NAD) med høy energi hydrogen (H), som gir energi til cellene. Dette tillegget spiller en rolle i hjernen og sentralnervesystemet. Jo mer NADH tilgjengelig i en celle, til jo mer energi kan produsere utføre sine prosesser effektivt.

NADH

NADH er også kjent som en biologisk rakettdrivstoff. Det er en biologisk form av hydrogen, som reagerer med oksygen tilstede i celler og produserer energi. NADH også stimulerer cellulær produksjon av nevrotransmittere dopamin, noradrenalin og serotonin. Bedrer årvåkenhet, mental klarhet og konsentrasjon. Og jo mer NADH i kroppen din, jo bedre DNA reparasjonssystemfunksjoner.

Q10 (Koenzym Q-10)

Q10 er produsert av den menneskelige kropp, og er nødvendig for grunnleggende funksjon av celler som er involvert i å gjøre nøkkelen molekyl adenosin trifosfat (ATP). CoQ10 fungerer også som en kraftig antioksidant, og er en viktig energikilde for cellene, bistå i muskelsammentrekning og produksjon av proteinet. Ikke bare gjør CoQ10 hjelp til å øke den samlede energi i kroppen, men det reduserer også risikoen for høyt blodtrykk, hjertesykdom, diabetes og hjertesvikt.

Siberian Ginseng

Sibirsk ginseng er et nylig tillegg til vestlig naturmedisin. Urten brukes ofte for immunsvikt, men har blitt brukt til å bidra til å redusere stress og øke energi i kroppen. Sibirsk ginseng sies å forbedre utholdenhet og styrke, styrke immunforsvaret og bedre hukommelse.

Mat å spise for energi

På et tidspunkt i livet, vil alle oppleve at mid ettermiddagen lavkonjunktur. Mens noen mennesker er heldige nok til å ta en lur til ny energi, må andre prøve å finne andre måter å få mer energi. Hvis du er i den sistnevnte gruppen, mat kan være svaret, så lenge du spiser riktig type mat og spise dem i moderasjon.

Karbohydrater

Karbohydrater, inkludert hele korn, gir en sunn energi briste. Når du spiser karbohydrater, blir kroppen din disse karbohydrater til glukose, som gir deg energi.

Protein

Proteiner, slik som peanøttsmør eller laks, skal spises med karbohydrater for å øke energi. Proteinet bremser ned kroppens absorpsjonshastigheten av glukose.

Frukt

Visse frukter, inkludert blåbær og jordbær, har energigivende effekt. Disse matvarer gir kroppen din med vitaminer og mineraler for å fungere skikkelig uten å bli svak.

Timing

Like viktig som hvilken type mat du spiser til energi er den tiden du spise den. For å ha få mest mulig energi, må spise små mengder av de energigivende matvarer i løpet av dagen i fem på seks mini-måltider.

Matvarer for å unngå

Høyt kalori, høy fett, bør sukker-laden matvarer unngås, så bør matvarer med store mengder koffein. En sjokolade bar, for eksempel, vil gi et løft av energi, men, vil du snart bli svak når koffein og sukker fra det slites av.

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Protein og energi shakes kan være svært gunstig for din generelle helse. Flere ferdiglagde pulverisert mikser i forskjellige smaker er tilgjengelig som du kan blande med vann, juice, melk, eller til og med blandet i iskrem eller med isbiter for å gjøre en kald, kremet shake eller smoothie.

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Velg pulverisert supplement som vil være riktig for deg. Les ernæring etikettene for å finne ut hva du trenger. Ideelt sett ønsker du et produkt som er lav i sukker, fett og karbohydrater for et protein supplement. For en energi supplement, kan du forvente at det vil inkludere flere karbohydrater, men se nøye for å være sikker på at det ikke har for mye sukker.

Mål pulver i shaker kopp og tilsett 8-12 gram av ønsket væske. Juice er et flott alternativ for energitilskudd fordi det ofte har lagt vitaminer som kan optimalisere energipotensialet i din riste.

•  Sett lokket på din shaker kopp og rist kraftig inntil alt pulveret er oppløst. Hvis du ikke har en shaker kopp med lokk og blande rist, kan du også bruke en vanlig kopp og en gaffel eller visp å røre og løse opp pulveret.

Drikk shake. Det er best å drikke energi rister rett etter trening, når musklene er på jakt etter drivstoff til å reparere seg selv etter en hard treningsøkt. Du kan ta energi rister når du føler at du trenger en ekstra boost for å komme gjennom dagen.

Rengjør koppen grundig før det lagres. Shaker kopper har en tendens til å være av plast, og kan absorbere bakterier lett hvis de ikke er renset godt og fikk tørke.

Hint

 • Supplement pulver kan bli funnet i ernæring butikker, men mange dagligvarebutikker har begynt å lager dem også. Hvis du er på utkikk etter måter å variere supplement rutine, kan du legge pulver til smoothies, milkshakes, eller til og med brukt som kaffe Creamer, siden de kommer i så mange forskjellige smaker.
 • Før du starter noen supplement rutine, snakk med legen din om hvilke alternativer som er best for dine spesielle behov og mål. Noen energi shakes inneholder koffein. Store mengder koffein kan øke hjertefrekvensen, så ikke drikk mer energi rister enn legen anbefaler.

Mat for en rask energi Boost

Mange ulike matvarer og næringsstoffer kan hjelpe med energinivå. Noen matvarer vil frigjøre energi raskere og skape en følelse av en energi boost. Disse matvarer er favoritter av tidlig stigerør, idrettsutøvere og travle mennesker som trenger mer energi til å fullføre sine dager. Andre matvarer gir en mer bærekraftig følelse av økt energi, og de vil bli diskutert kort, men fokuset vil være på matvarer som gir en boost av energi.

Koffein

Kanskje den mest vanlige energi booster er koffein. Koffein forekommer naturlig i kaffe, sjokolade og te, og er lagt til brus og mange energidrikker. Koffein er et kjemikalie som er et stimulerende på sentralnerve-systemet, som betyr at det øker årvåkenhet. Dette nervesystemet stimulering gir folk en midlertidig energi boost, og effekten kan vare opptil seks timer. Siden koffein er et sentralstimulerende det kan gjøre sover vanskelig for mange mennesker etter inntak av det.

Sukker

Sukker kommer i mange former og vil gi en person en midlertidig rask energi boost. Honning, brunt sukker, høy fruktose mais sirup, glukose og sukralose alle tilbyr et lite kick. Kroppen bryter naturlig ned sukker som finnes i de fleste matvarer (inkludert sukker som finnes i frukt, brød og andre hele matvarer), som opprettholder energinivået. Men når sukkeret i noens kropp (blodsukker) blir for lav, føler personen trøtt og spise sukkerholdig mat eller drikke kan lage en energi boost. Dessverre, bryter en energi boost fra enkle sukker i juice, godteri, brus og andre godsaker ned raskt resulterer i et lavt sukkernivå og et fall i energi etter den første boost.

Frukt paret med Fats

Frukt er høy i naturlig sukker og kan skape en naturlig energi boost som vil være mer subtile og mer opphold enn du kan med enkle sukker da sammen med fett. Muttere, for eksempel har både fett og protein, og denne kombinasjonen vil bidra til å stabil sukkeret i frukten. Prøv en banan med mandler for en energi boost med mindre sukker lavt enn du ville fått fra en candy bar.

Energibarer

Energi barer kommer i mange varianter, og er populært blant idrettsutøvere, særlig utholdenhetsutøvere som de som trener mer enn en og en halv time om gangen. Energibarer inneholder ofte typer sukker, fett og protein. De hjelpe drivstoff en utøver til å fullføre en trening etter brenning alle kaloriene forbrukes før arbeidet ut i gang. Noen energibarer er utformet spesielt for kvinner, for lav-fett eller lav-kalori, og kommer i mange varianter.

Vitamin C

Mat som inneholder vitamin C, inkludert appelsinjuice, brokkoli og jordbær, vil bidra med energi. Ifølge "Forebygging" magasinet "sammenhengen mellom vitamin C og hvor energisk du føler har å gjøre med sin rolle i å produsere karnitin, et molekyl som hjelper kroppen forbrenne fett for energi." Folk trolig ha opp til en 50 prosent nedgang i muskel carnitine nivåene når de er Vitamin C-oppbrukt. "Vitamin C er en enkel vitamin å konsumere i mat fordi det er så populært i sitrusbaserte juice. Væske er også absorberes raskere i blodet enn mat er, så velger juice med et høyt vitamin C innhold.

Energi mat for en om ettermiddagen Slump

Energi mat for en om ettermiddagen Slump


Det er den tiden på ettermiddagen når du treffer en murvegg. Før du kommer for en energidrikk eller leder for drive-through, husk konsekvensene. Sikker på at du får en topp, men det vil bli etterfulgt av en krasj som vil forlate deg verre enn da du startet. Velg mat som vil drivstoff kroppen din mest effektivt. Sunn mat valg resultere i mer energi, utholdenhet og mental klarhet.

Balansert kosthold

Unngå ettermiddag tretthet med en konstant tilførsel av energigivende mat. Spis tre små måltider om dagen med tre snacks, eller seks små måltider. Fokusere på å legge sunne matvarer i kostholdet ditt i stedet for å lage en liste over forbudte favoritter. Spis mer "Whole Foods" som frukt, grønnsaker, nøtter og frø. Naturens rask mat trenger lite eller ingen forberedelse. Gjøre dem tilgjengelige for hele familien og fremme sunn snacking for energi. Butikken renset grønnsaker i øyehøyde i kjøleskapet og plasser en bolle med dine favoritt frisk frukt på disken.

Grønnsaker og frukt

Som en generell regel alle grønnsaker er rik på energigivende næringsstoffer. Plukk lokalt dyrkede, økologiske grønnsaker for optimal nytte. Ikke bare er de gode for deg, vil du være å hjelpe miljøet ved å redusere karbonutslipp. Aprikos og blåbær er rike på energi-gi antioksidanter, som avskrekke frie radikaler celleskader. Brokkoli reduserer risikoen for hjertesykdom, hjerneslag og kreft. Det er rik på beta-karoten, kalsium, jern, folat, sink og vitamin C og E. Tomater inneholder et høyt nivå av antioksidanter og lykopen, en phytochemical kjent for å redusere risikoen for hjertesykdommer. Kjøpe i henhold til sesong og tilgjengelighet: artisjokker, kål, aubergine, greener, purre, sopp, paprika og løk.

Karbohydrater

Komplekse karbohydrater er den foretrukne kilden til energi for kroppen vår. Favorisere naturlige karbohydrater som poteter, ris og havre over behandlet, hel-korn brød, wraps og kjeks. Ris er en god kilde for både magnesium og kalium. Rice gir en rask energi boost, er lett fordøyd og stabiliserer blodsukkernivået. Ikke kast bort tiden din på enkle karbohydrater av hvitt mel, bearbeidet mat. Unn stivelsesholdige grønnsaker som mais, erter og squash som karbohydrater og server med en annen grønnsak. Blande karbohydrater med proteiner gir en mer langvarig eksplosjon av energi ved å bremse ned fordøyelsen. Hummus på en tortilla med greener, tomat og agurk, ost og kjeks med pære, yoghurt med nøtter og bær, kalkun og ost på hel hvete med avokado, spinat og spirer er deilige og balanserte valgene.

Protein

Butikk med lokale bønder eller markeder for nøtter, frø og ost. Mandler og paranøtter er rike på protein og fettsyrer, så begrenser dem til 12 per dag. Legg hermetisert fisk og edamame, både lett pakket for en ettermiddag snack hjemmefra. Rester fra kvelden før fremdeles inneholder energigivende næringsstoffer; bare unngå mikrobølgeovn for optimale ytelser. Sats på frittgående kylling og egg, gress-matet biff og svinekjøtt, villfanget fisk, GMO-fri soya, tofu, Tempah, bønner og linser.

Fett

De omega-3 og omega-6 oljer er de essensielle fettsyrer som må komme fra kosten fordi kroppen ikke kan lage dem. Øk gresskarfrø, linfrø, grønne bladgrønnsaker, avokado, valnøtter, brokkoli og bønner, linfrø, soyabønner og raps oljer og kaldt vann fet fisk som laks, makrell, sjø ørret, sild, sardiner og tunfisk Albacore. Avokado inneholder "gode" fettet som kan redusere kolesterolet og er rike på kalium og vitamin C, E og B6. Unngå mais, solsikke, safflower, bomullsfrø, margarin, salatdressinger og majones.

Hvordan sammenligne ulike mengder energi i ulike matvarer

Hvordan sammenligne ulike mengder energi i ulike matvarer


Den energien som finnes i maten holdes innenfor de kjemiske bindinger av karbohydrater, fett og protein molekyler som utgjør mat. For å frigjøre energi lagret i mat, kroppen din systematisk (gjennom prosesser av fordøyelsen og cellulær respirasjon) bryter ned maten du spiser til de kjemiske bindinger som danner energi som inneholder molekyler i maten brytes fra hverandre. Vi måle mengden av energi frigjort ved denne oppløsningen i enheter av kalorier. For å sammenligne mengden av energi i en matvare, i motsetning til en annen mat, må man sammenligne kalori mengder av hvert mat.

Hvordan sammenligne ulike mengder energi i ulike matvarer

•  Undersøk dine matvarer ernæring etiketter. Noter det børsnoterte "serverer size" for hver mat. Servering størrelse på en ernæring etiketten er referansepunkt for all annen informasjon som er oppført i ernæring fakta. For eksempel når en ernæring etiketten sier at en matvare inneholder seksti kalorier, det betyr ikke nødvendigvis at det er seksti Kalorier i hele nærings container. Det betyr at hver servering størrelse beløp for denne maten inneholder seksti kalorier.

•  Konverter måleenhet som brukes for å indikere hver matens servering størrelse til samme måleenhet. Typisk mat serverer størrelser er: gallon, quart, halvliter, cup, fl. oz. (Fluid unse), ss. (Spiseskje), ts. (Teskje), ml (milliliter), liter, pund, oz. (Unse) og g (gram). For å sammenligne den energimengde som befinner seg i en 8-oz. biff til en kopp appelsinjuice, for eksempel, må du vite at 8 gram er lik 1,6 kopper. Du kan bruke enheten konverteringsverktøy på ernæring data nettsted (se lenke i Resources) for å hjelpe deg å utføre konverteringen.

•  Beregn hvor mye du trenger å justere servering størrelse på hver av de matvarene du evaluerer å gjøre dem alle like. For eksempel, hvis en matens servering størrelse leser en kopp, og en annen matens servering størrelse leser en halv kopp, må du doble alle verdiene som er oppført på den andre matens ernæringsmessige etiketten for å nøyaktig sammenligne de to matvarer.

Sammenlign den totale kalorimengden for hver mat når deres serverer størrelser er de samme. Jo flere kalorier en matvare inneholder, jo mer energi det likeledes inneholder.

Hint

 • I forhold til hvordan kroppen bruker dem, ikke alle mat kalorier er like. Det hele avhenger av type molekyl kaloriene kommer fra (karbohydrater, fett eller protein).

De vitenskapelige fordelene med juicing og energi

De vitenskapelige fordelene med juicing og energi


Det finnes mange vitenskapelige fordelene med juicing grønnsaker og frukt. Det er viktig å spise rikelig med frukt og grønnsaker i ditt daglige kosthold og legge juicing til en godt avrundet kostholdsplan kan gi en ekstra ernæringsmessig løft og drivstoff kroppen din. Det er også et bredt utvalg av råvarer for å tilfredsstille din gane og hjelpe deg å oppnå optimal helse.

Energi

Frukt og grønnsaker har lenge vært kjent for å gi kroppen med mye nødvendig energi til å hjelpe oss å komme gjennom dagen vår. Juicing forsyner deg med en rask serie av energi på grunn av hvor fort de vitaminer og mineraler er absorbert inn i systemet ditt. Kroppen din trenger ikke å tilbringe like mye tid og arbeid for å bryte dem ned og fordøye dem. Et kosthold rikt på grønnsaker og frukt hjelper også deg å bygge et sterkt immunforsvar og holde kroppen i forskriftsmessig stand, som igjen gjør at du føler deg mer energisk.

Redusere betennelser og hjertesykdom

En annen viktig grunn til at juicing gir kroppen din med optimal helse og mer energi er fordi et kosthold rikt på frukt og grønnsaker vil bidra til å redusere betennelse, sier Dr. Kelly Traver på Dr. Oz nettside; Hun sier også at det å holde betennelsen i sjakk vil hjelpe kroppen din produserer gode bakterier og holde dårlig slag unna. Ifølge Andrew Weil, MD, er juicing også bra for å senke sjansene for å utvikle hjertesykdom. For eksempel på Mayo Clinic hjemmeside Martha Grogan, sier MD huden og frø av rødt og lilla druer inneholder den kraftige antioksidanten resveratrol som bidrar til å forebygge blodpropper og skader på blodårene i hjertet. Dessuten bistår antioksidant deg å opprettholde et sunt blodtrykk.

Pure Nutrition

Det er et langt bedre valg når du velger å juice frukt og grønnsaker selv heller enn å kjøpe juicen hyllevare på matbutikken. Butikken kjøpte juice har blitt pasteurisert som strimler dem av mange av deres naturlige helse perks på grunn av hvor mye varme de utsettes for i løpet av prosessen. Mange store kjøpt juice er også lastet med tilsatt sukker, mais sirup eller kunstige søtstoffer. Og med mindre de sier de er 100 prosent juice så er det mer enn sannsynlig at du knapt forbruker noe frukt eller grønnsak ernæring.

Når innlemme juicing inn i din livsstil bør du være klar over at det er noen potensielle ulemper. Fruktjuice inneholder høye nivåer av sukker og mengden av fiber i juice er betydelig senket. I tillegg, ifølge Andrew Weil, MD, fersk juice skal konsumeres så raskt som mulig for å beholde sine ernæringsmessige fordeler og unngå patogener fra utviklingsland, og han råder også drikker dem "med noe med ekstra fiber, sunt fett eller magert protein." Bortsett fra disse hensyn fleste leger er enige om at juicing er en effektiv del av å leve sunt.

Negativ energi Foods

Negativ energi Foods


Begrepet "negative energi mat" er synonymt med begrepet "negative kalori mat" og refererer til hvordan kroppen din fordøyer maten du spiser. En kalori er en enhet av energi, og en hvilken som helst ubenyttet energi som er lagret i legemet for senere bruk. Legemet krever et visst antall kalorier, eller enheter av energi, for å fordøye mat som det går inn. En "negativ-kalori" mat betyr ikke at det har ingen kalorier; det betyr at den inneholder færre kalorier enn kroppen trenger for å fordøye det. Når dette skjer, er kroppen nødt til å bruke lagret energi til å fullføre fordøyelsen. Mange tror at vekttap er et resultat av å spise "negative kalori" mat. Donald Hensrud, MD ,. en forebyggende medisin spesialist med Mayo Clinic, innrømmer "dette er teoretisk mulig, men det er ingen anerkjente vitenskapelige studier for å bevise at visse matvarer er" negative kalori "eller at de matvarer hjelpemiddel i vekttap" Se referanse 1. "

Frukt og grønnsaker

De fleste "negative kalori" mat lister består hovedsakelig av frukt og grønnsaker. På grunn av den store mengden av fiber som finnes i frisk frukt og grønnsaker, kroppen krever mer energi å fordøye dem enn de gir. Fordi kroppen har til å bruke lagret energi å fordøye denne type mat, de er kalt "negativ energi mat" av diett guruer "Se referanse 1."

Lean Protein

Lean-protein matvarer som kylling, kalkun, fisk og egg gir en metthetsfølelse og dermed undertrykke appetitt. Proteiner krever omtrent samme antall kalorier å fordøye som de gir. Dette betyr at de er inkludert i mange typer dietter fordi kalorier forbrukes og kalorier brent, på en måte, avbryte hverandre. Derfor, magre proteiner hjelpe deg til å føle full og, når det spises i moderate mengder, vil ikke legge til eller redusere kroppens vekt "Se referanse 2."

Cellulose

Den mest referert til "negative-calorie" mat er selleri. Selleri er svært lav i kalorier, men også svært lite næringsstoffer. Selleri inneholder et fiber som kalles cellulose. Menneskekroppen er ikke i stand til å fordøye cellulose, så energien er brukt for å bryte det ned. Den er ført gjennom fordøyelsessystemet, og utviste i sin opprinnelige form. Tom Venuto, ekspert på brenne fett, hevder at du er bedre ved å velge mørkere greener som inneholder få kalorier, men mer næringsstoffer enn selleri, slik som spinat, grønnkål, og romanosalat "Se referanse 2."