Digidexo.com

Hvordan Naturligvis Cure plantar vorter

Plantar warts vises på fotsålene. Den plantar er bunnflaten av foten. Vorter er smittsomme hud vekster forårsaket av humant papillomavirus. HPV er en vanlig infeksjon som ikke bare fører til en rekke vorter, men er også knyttet til flere typer kreft. Plantar warts vanligvis vises på hælen eller ballen av foten. Vorter helbrede på det selv, men plantar vorter bør behandles. Disse warts er på trykkpunkter i foten så vandre kan være smertefullt. Selv om det er ingen kur for vorter, flere naturlige rettsmidler eksisterer for å behandle symptomene.

Hvordan Naturligvis Cure plantar vorter

•  Hold føttene tørre. Den eMedicine Health nettsted foreslår å holde føttene tørre. Plantar warts trives i fuktige områder, så det er viktig å holde føttene tørre. Bruk bomullssokker så svetten fordamper lettere. Endre sokkene to ganger om dagen om nødvendig også legge pulver til sokker for å absorbere svette. Maisstivelse og natron er to produkter for å prøve.

Bruk milde syrer. En måte å fjerne plantar warts er å eksfoliere de øverste lagene av vorte før de er alle slitt bort. Noen gode naturlige botemidler er sitronsaft, limesaft, hvit eddik eller eple cider eddik. Sitron og lime inneholder sitronsyre og eddik har asket syre. Bruk av en av disse syrer til de plantare vorter minst to ganger om dagen. Disse naturlige syrene exfoliate vortene over tid.

Bruk hvitløk juice. Ta et fedd fersk hvitløk og klem ut saften. Da gjelder det å vorte. Dette er et populært folk rette for mange typer vorter. Hvitløk antas å ha antivirale egenskaper.

bruke eteriske oljer. Det er noen essensielle oljer som er anbefalt av herbalists å kurere vorter. Sitronmelisse olje ikke bare myker vorte, men sitronsyre sloughs av den harde huden dekker. Bjørk olje er en urtemedisin som inneholder betulinsyre. Påfør en av disse oljene til plantar vorte to ganger daglig. Med tiden toppdekket vil slites bort før vorten forsvinner.

Påfør Vitamin A til vorter. Vitamin A er en antioksidant som er påvist i kliniske studier for å hjelpe med hud reparasjon og fornyelse. Åpne en Vitamin A kapsel og bruke innholdet til plantar vorter en eller to ganger om dagen.

Bruk en hyper behandling. Soaking føttene i varmt vann i 90 minutter hver dag er også et alternativ. Ifølge eMedicine Health, kan denne metoden ta flere måneder å fjerne vorte.