Digidexo.com

Slik Cure Red Eye

Røde øyne er en tilstand der ulike faktorer føre til at øyet blir rød, irritert eller hoven. Det kan være forårsaket av allergi, stress, tretthet, eller en infeksjon av membraner som dekker øyelokket. Å vite hva som utløser din røde øyne kan hjelpe deg med å behandle det mer effektivt; dette inkluderer allergi medisiner eller en reseptbelagte medisiner.

Slik Cure Red Eye

Få mer hvile. Noen ganger bare hvile øynene dine kan klare opp din tilstand, som røde øyne er ofte forårsaket av stress og tretthet. Dette er bare en effektiv behandling hvis det ikke er tilstede virusinfeksjon.

Bruk øye geleer. Et eksempel på et øye gel er Olay Revitalizing eye gel. Disse kan bidra til å avlaste trykket og ubehag som forårsaker røde øyne.

Bruk øyedråper. Det er tider når øynene blir tørre og dette uttørring årsaken røde øyne til å skje. De kunstige tårer produsert av øyedråper steder fuktighet tilbake i tårefilmen, og dermed herding røde øyne.

Bruk øyevaskere. Øyevaskere som de laget av Bausch & Lomb er ikke bare for de som bruker kontaktlinser. De kan også bidra til å fjerne eventuelle fremmedlegemer som kan være irriterende øynene dine.

Bruk en comprees. Komprimerer er et flott alternativ, spesielt hvis årsaken til røde øyne er en viral eller bakteriell infeksjon. En varm komprimere vil holde øye fri fra eventuelle utslipp, mens en kald komprimere vil lindre brenning og hevelse som kan følge den.