Digidexo.com

naturlig smertelindring ved fibromyalgi

Naturlige behandlinger av Fibromyalgi

Fibromyalgi er en kronisk smerte tilstand som påvirker hver system i kroppen. Ifølge Centers for Disease Control, 5 millioner mennesker lider med fibromyalgi. Det finnes ingen kur for fibromyalgi, men det finnes behandlingstilbud som hjelper lindre smerte og forbedre en persons måte å leve på. Noen av de mest effektive behandlingstilbud er naturlig.

Livsstil

Spis en godt balansert kosthold for å forbedre symptomer på fibromyalgi. Spis kjøtt lavere i fett, spise høy-fiber grønnsaker, og inkluderer lav-karbohydrat frukt og mat med høyt omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Hold deg unna stekt mat, sukker, alkohol og koffeinholdige drikker. Også, få i de anbefalte 64 gram vann daglig.

Trening

Starte et treningsprogram. Fibromyalgi lider bør begynne en enkel, langsom treningsprogram og jobbe opp til mer anstrengende trening. Turgåing, sykling og yoga er gode øvelser for fibromyalgi pasienter å gjøre. Husk alltid å strekke å unngå smerte. Jobbe opp til 30 minutter til 1 time treningsøkter tre ganger i uken for best resultat.

Stress Management

Vær proaktiv i å kontrollere stress. Stress gjør smerter forbundet med fibromyalgi verre. Øv mestring som meditasjon og guidede bilder å takle stressende situasjoner. Bli med i en støttegruppe for å få hjelp med mestring og for støtte fra andre fibromyalgi lider.

Kosttilskudd

Kontakt lege og bestemme hva kosttilskudd for å ta som en del av en naturlig behandling program for fibromyalgi. Noen kosttilskudd anbefales for å hjelpe med Fibromyalgi symptomer er magnesium citrate, som bidrar til å redusere muskelsmerter; B-vitaminer, som øker energien; melatonin for å bedre søvn; og vitamin D, som hjelper med konsentrasjon, smerter og energinivå.

Urter

Snakk med en lege for å bestemme hva urter kan hjelpe Fibromyalgi symptomer. Siden det amerikanske Food and Drug Administration ikke skjermen urter, er det best å gjøre omfattende forskning og snakke med kunnskapsrike fagfolk før du tar noen konkrete funn. Noen urter anbefales for fibromyalgi er ingefær, noe som bidrar til å bekjempe tretthet, og gurkemeie for å redusere smerter og betennelser.

Fysiske Behandlinger

Prøv akupunktur, akupressur, massasje terapi, fordøyelsessystemet renser, lysterapi, reiki og trigger-punkt terapi for å lindre fibromyalgi symptomer. Disse naturlige behandlinger for fibromyalgi arbeid ved å lindre smerte og hjelpe med avslapping, sammen med å eliminere giftstoffer fra kroppen. Kontakt alltid en sertifisert profesjonell i hvilken disiplin valgt. For en godt avrundet naturlig behandling plan, søke råd hos en osteopat.

Andre alternative behandlinger

Andre alternative behandlingstilbud som kan hjelpe med Fibromyalgi symptomer er refleksologi, hypnose, dans terapi, aromaterapi, humor terapi, biofeedback og hydroterapi.

Naturlige dietter for Fibromyalgi

Med alle dietter tilgjengelig for folk som lider av fibromyalgi, velge en diett plan som er riktig for deg kan være litt skremmende. Å spise sunt er gunstig for alle mennesker, uansett hva plager du måtte ha. Det er imidlertid en diett som har lettet smerten ved fibromyalgi for mange kalte den naturlige diett. En naturlig diett består av matvarer som inneholder ingen konserveringsmidler eller andre fyllstoffer.

Hva slags mat som regnes som naturlige?

Ifølge USDA, "Produkter merket" naturlige "kan ikke inneholde noen kunstig smak eller aroma, fargestoffer ingrediens, kjemisk korrosjon eller andre kunstige eller syntetiske bestanddel, og produktet og dets bestanddeler ikke er mer enn minimalt bearbeidet (første, f.eks ). "

Noen få eksempler på naturlige matvarer som vil dra nytte folk som lider av fibromyalgi er rå mat som epler eller kål, noen hele kjøtt og egg. Disse matvarer har ikke hatt noen kunstige ingredienser lagt til dem. Unaturlig mat eksempler vil bli behandlet elementer funnet i dagligvarebutikker som majones eller barbecue saus, pakket makaroni og ost eller pizza.

Er økologisk mat det samme som Natural Foods?

Nei, økologisk mat er ikke det samme som naturlige matvarer. Økologisk mat er laget uten kunstgjødsel og ingen skadelige plantevernmidler. Organiske kjøtt, egg eller melkeprodukter betyr at dyret ikke ble tilført noen antibiotika eller veksthormoner. Naturlige matvarer kan være økologisk. Økologisk mat har også vært gunstig for fibromyalgi lider i som inneholder de ingen tilsetningsstoffer som kan irritere visse symptomer. Naturlig mat er mer rimelig enn økologisk mat.

Hva kan jeg spise på en naturlig kosthold for Fibromyalgi?

En balansert diett av korn, grønnsaker, frukt, oljer, melk, kjøtt og som er utarbeidet uten behandlet ingredienser, som mat fargestoffer eller kunstige ingredienser, er gunstig for personer diagnostisert med fibromyalgi.

Det følgende er et forslag til handleliste av naturlige matvarer for å hjelpe fibromyalgi lidende føler seg bedre. Disse naturlige matvarer vil også bidra til å lindre noen av forholdene knyttet til fibromyalgi, som irritabel tarm syndrom, fedme og kronisk tretthet.

Frukt: epler, bananer, tomater, meloner, fersken, appelsiner og bær.

Grønnsaker: neper, spinat, bønner, reddiker, brokkoli, selleri og linser.

Kjøtt (proteiner): tunfisk, sjømat, kalkun, kylling, biff, lever, svinekjøtt, laks og torsk.

Andre proteiner: frø, egg, melk, ost, yoghurt, nøtter og naturlig soyaprodukter.

Naturlige produkter for oppskrifter: honning, brun ris, ubleket hel-hvetemel, hele hvete pasta og rørsukker.

Foods å unngå Mens på en Natural Diet

Unngå drikke eller matvarer som kan forårsake "krasje og brenne" effekter. Kaffe inneholder koffein, som er skadelig for mennesker som lider av fibromyalgi. Koffein kan føre pigger av energi, men du vil til slutt komme styrter ned. Selv om ren stokk sikkert er på listen naturlig mat, bør sukkerinntaket holdes på et minimum. Sukker kan også bidra til "nedenom og hjem" syndrom. Unngå sjokolade. Sjokolade er normalt mye fett og koffein og fører til mindre energi for de med fibromyalgi.

Ting å huske

Det er ingen "magisk kur" for fibromyalgi. Folk som har blitt diagnostisert med fibromyalgi har funnet lindring gjennom å innlemme naturlige matvarer i kostholdet sitt. Husk alltid å se på fettinntaket samt mengden kolesterol du svelges. Se din lege før du tar fatt på en diett plan.

Naturlig behandling for Fibromyalgi

Fibromyalgi er en kronisk tilstand der du opplever smerter i muskler, leddbånd og sener. Du har også visse punkter på kroppen som er svært øm ved berøring. Årsaken er ennå ikke bestemt, og det er ingen kur. Intensiteten av symptomene varierer blant lider, og symptomene kan komme og gå. Ifølge University of Maryland Medical Center, flere naturlige behandlingsmetoder finnes som kan settes sammen til en effektiv naturlig behandling strategi.

Tilskudd

Følgende kosttilskudd kan være til nytte for din tilstand.

Omega-3 fettsyrer reduserer betennelse, noe som kan føre til smerter. Fiskeolje er en utmerket kilde; ta en til to kapsler eller ett femtinitti ss. av olje daglig. Diskuter dette tillegget med legen din dersom du bruker blodfortynnende medisiner. L-karnitin gir muskel støtte; ta 500 til 2000 mg daglig. Magnesium og eplesyre både rette flere symptomer på tilstanden; ta 200 mg tre ganger daglig og 1200 mg tre ganger henholdsvis en dag. S-adenosylmethionine (samme) kan bidra til å øke humøret; ta 800 mg daglig. En kombinasjon av kalsium og vitamin D supplement adresser muskel og skjelett svakhet; ta som anvist på etiketten. NADH (nikotinamidadenindinukleotid) kan øke din energi; ta fem til 20 mg daglig.

Ifølge University of Maryland Medical Center, studier indikerer chlorella, som er avledet fra blå-grønne alger, betydelig lettet symptomer på fibromyalgi. De brukes spesielt en kombinasjon av Sun Chlorella tabletter og Wasaka gull flytende ekstrakt i kombinasjon.

Flere urter kan adressere smerter og betennelse forbundet med fibromyalgi. De omfatter kattens klo, gurkemeie og bromelain; du trenger ikke å ta alle av dem siden de tilbyr lignende fordeler. Bruk 20 mg tre ganger daglig, 40 mg tre ganger daglig eller 300 mg tre ganger med henholdsvis daglig

Trening

Det kan virke counterintuitive å foreslå øvelse når du er i smerte, men ifølge University of Maryland Medical Center, viser forskning lav-intensitet trening på jevnlig basis er en av de beste naturlige behandlinger for fibromyalgi. Det kan være vanskelig i begynnelsen, men når du fortsetter, vil musklene bli mindre anspent og stiv, vil du sove bedre, og du vil øke nivåene av gunstige kjemikalier i kroppen som bekjemper smerter. Vann øvelser er et godt valg. Du bør ikke forsøke å designe en øvelse diett på egen hånd; konsultere med en lege eller fysioterapeut for veiledning.

Stress Reduction

Stress forverrer symptomer på fibromyalgi. Det er viktig for deg å finne måter å håndtere stress. Mange naturlige teknikker kan oppnå dette målet. Eksperimenter med yoga, meditasjon, dyp pusting, progressiv avslapning, positiv visualisering og alt annet som gjør at du føler deg mer avslappet.

Behandling modaliteter

Du kan også eksperimentere med ulike behandlingsmetoder for å lindre symptomer på fibromyalgi. Ifølge University of Maryland Medical Center, har følgende behandlinger vist fordel for behandling av fibromyalgi. Akupunktur kan adressere energimangler i forskjellige deler av kroppen, og gjenopprette den riktige strømning. Hvis Fibromyalgi forårsaker nakke og ryggsmerter, kan en kiropraktor gi lindring fra disse symptomene. Oppsøke en massasje terapeut med erfaring i behandling av fibromyalgi; hun kan bidra til å redusere stress, forbedre sirkulasjonen og lindre såre muskler. Det er viktig å merke seg at for disse behandlingene for å være effektive, må du ofte flere økter. Utøveren vil hjelpe deg å finne et kurs i behandling for best resultat.

Naturlige vitaminer for Fibromyalgi

Det finnes en rekke reseptpliktige medisiner som anvendes ved behandling av fibromyalgi, en tilstand som forårsaker smerte og tretthet. Mange pasienter også velge å inkludere naturlige vitaminer som kosttilskudd til behandling eller i stedet for reseptbelagte medisiner.

Mineraler

Mineraler som kalsium, magnesium, sink og kalium er avgjørende for å absorbere og holde mat celler innholdet sammen slik at vitaminene kan arbeide.

Vitamin E

Vitamin E transporterer karbohydrater og fett inn i cellen, hjelper med å bli kvitt fett og gjør at maten skal bli omdannet til muskler. Det er også en antioksidant.

Vitamin B12

Vitamin B12 er viktig som en bærer for oksygen til cellene i kroppen, som er nødvendig for energi de med fibromyalgi behov.

Iron

Mangel på jern kan føre til anemi, forverring utmatting av fibromyalgi. Jern bidrar også holde oksygennivået opp.

Vitamin C

Vitamin C detoxifies kroppen ved å fjerne frie radikaler og toksisitet i kroppen, bidrar til å beholde cellenes elastisitet.

Betraktninger

Enkelte vitaminer fungerer best i å hjelpe fibromyalgi symptomer når de tas sammen: Vitamin C med vitamin E, vitamin E med vitamin B og vitamin B med betakaroten.

Ny behandling for fibromyalgi

Fibromyalgi er en tilstand der symptomene opplevde etterligne andre forhold. Vanlige symptomer er generalisert muskel-og leddsmerter og tretthet. Årsaken eller årsakene til Fibromyalgi er fortsatt under etterforskning. Til dags dato er det ingen definitive laboratorietester med å stille en diagnose. Imidlertid er denne diagnosen vanligvis laget basert på klinisk observasjon og etter andre sykdommer er utelukket. Det finnes ingen kjent kur og behandling fokuserer på å kontrollere symptomene.

Lyrica

Den første stoffet godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) spesielt for bruk i fibromyalgi var Lyrica. Dette FDA-godkjenning ble annonsert i 2007 Lyrica ble opprinnelig godkjent for bruk som en anti-beslag medisiner og for å lindre nevropatisk smerte. Det har ikke vært klart etablert med hensyn til hvordan dette stoffet virker i behandling av fibromyalgi, men det er antatt å lindre aktiv smerte signaler. Lyrica er en kapsel som kan tas to ganger om dagen. Maksimal døgndose er 450 mg. Vanlige bivirkninger er svimmelhet, tretthet, vektøkning og hevelse i hender og føtter. Eventuelle nye utbruddet av depresjon eller selvmordstanker etter starten Lyrica skal umiddelbart rapporteres til lege. Menn og kvinner som planlegger å bli foreldre etter påbegynt denne behandlingen bør diskutere disse planene med en lege. Lyrica skal ikke stoppes plutselig; dosen må reduseres over tid som anvist av legen.

Cymbalta

I 2008 godkjente FDA antidepressant, Cymbalta, som en behandling for fibromyalgi. Dette stoffet bidrar til å lindre smerte og tretthet som kan være ødeleggende for de med fibromyalgi. Forbedring av fibromyalgi symptomer har blitt opplevd innen en uke etter oppstart av behandling. Cymbalta er vanligvis tas en gang om dagen med en maksimal daglig dose på 60 mg. Vanlige bivirkninger er munntørrhet, kvalme, økt svette og tretthet. Humørsvingninger, bør tegn på leverdysfunksjon og eventuelle nye muskelsmerter meldes til den forskrivende lege umiddelbart. De som er på MAO-hemmere og Mellaril rådes til å ikke ta Cymbalta for behandling av fibromyalgi.

Savella

Savella, en annen antidepressiv, ble godkjent av FDA for bruk ved behandling av fibromyalgi tidlig i 2009 funnet å være effektive ved en daglig dose på 100 mg, hjelper Savella å lindre smerter forbundet med fibromyalgi. Som Cymbalta, har symptom bedring innen en uke etter oppstart av behandling er rapportert. Hvordan Savella fungerer er noe uklart, men det er antatt å ha en effekt på kjemikalier i hjernen som kan kontrollere smerteopplevelse. De vanlige bivirkninger av denne fibromyalgi behandling er lik de av Cymbalta. I tillegg kan noen mennesker oppleve økt hjertefrekvens, forstoppelse og en økning i blodtrykket.

TENS

Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) er en alternativ terapi som innebærer overføring av elektriske impulser til nervebanene. Det er en behandling som oftest brukes til å hjelpe med smertefulle tilstander som carpel tunnel og muskel-skjelettskader. TENS terapi kan bidra til å gi noen midlertidig smertelindring ved fibromyalgi og er vanligvis ikke en frittstående behandling. Det er mest sannsynlig foreslått i tilfeller hvor den aktuelle behandling ikke er effektivt å lindre smerte. Det er også et alternativ tilbys til de pasienter som ønsker å prøve noe annet enn medisinering.

Betraktninger

Å etablere en effektiv individuell behandling for fibromyalgi kan ikke være lett som alvorlighetsgraden og kombinasjon av symptomer varierer fra person til person. En ny medisin kan ikke fungere så raskt for noen som det gjør for andre, om det fungerer i det hele tatt. Kommunikasjon med behandlende lege er viktig. Ikke bare bør bivirkninger skal rapporteres, men legen bør også vite i hvilken grad behandlingen er effektiv. Fibromyalgi forskning er pågående og nye behandlinger er nå i en klinisk studie fase. Det er også mange alternativ og komplementær som blir undersøkt. Det anbefales at ingen alternativ behandling igangsettes uten å konsultere lege.

Aktuelt Naturlig smertestillende

Aktuelt smertestillende midler brukes til mange typer smerte og smertebehandling. Du kan velge å søke naturlig smertelindring for å unngå uønskede bivirkninger av oral smertestillende eller smertestillende. Enten din smerte er forårsaket av en skade eller en medisinsk tilstand, aktuell naturlig smertelindring fungerer like godt som over-the-counter aktuell kremer uten kjemikalier og steroider.

Capsaicin

Capsaicin er den komponenten av chili peppers som gjør dem varme og produserer det brennende følelse når de kommer i kontakt med vev, som din munn eller hud. Når capsaicin påføres på huden er det en counterirritant; det sender en melding til hjernen som forstyrrer oppfattelsen av den opprinnelige smerten ved å forårsake en annen følelse i et annet sted. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan capsaicin brukes til ulike typer leddgikt, muskelsmerter, leddsmerter, helvetesild og postsurgical smerter etter at såret er grodd.

Capsaicin er mye solgt i kommersielle produkter i drugstores eller du kan lage din egen krem. Knuse en rød chili pepper og bland det inn i noen form for hvit hud krem ​​du har på hånden. Start med bare en liten mengde til kremen blir rosa.

Winter

Winter olje er ofte brukt i over-the-counter aktuell smertestillende midler som Icy Hot or Ben Gay. Den viktigste komponenten i vinterolje er en naturlig anti-inflammasjon forbindelsen som kalles metylsalicylat, den samme komponent som aspirin. Det bør kun brukes av folk som ikke er følsomme for salicyates eller aspirin; ikke bruk dersom du bruker blodfortynnende medisiner. Ikke bekymre deg om mage sensitiviteter med vinterolje fordi den ikke blir brukt internt. Det er en kraftig og effektiv naturlig smertestillende når de brukes lokalt for ledd, muskelsmerter og idrettsskader.

Enkelt lage dine egne balsamer og kremer for aktuell naturlig smertelindring ved å blande rene essensielle oljer med en god base eller brukes direkte på huden. Bland 1 ts. av vintergrønnolje med 2 ts. av transportør olje. Bruk olivenolje eller mandelolje. Legg disse oljene til 2 oz. av aloe vera gel for en effektiv, gjennomtrengende aktuell smertestillende. Ikke overdriv vinter olje; legge mer vil ikke øke effektiviteten. Bruk kun vinterolje som en midlertidig løsning for smerte.

Betraktninger

Mange antar at bare fordi et middel er naturlig eller urte at ingen tiltak er påkrevet. Mange urter er svært kraftig og må brukes på en ansvarlig måte. Alltid konsultere med legen din og be om råd når du velger aktuell naturlig smertelindring.

Når du vurderer å bruke en naturlig aktuell smertestillende midler, bruke forholdsregler. Gjelder ikke ødelagt eller veldig sensitiv hud; prøv et testområde for å se om du kan tåle løsningen. Unngå kontakt med øynene før du vasker hendene grundig.

Hvordan bli kvitt nyrestein Naturligvis

Hvordan bli kvitt nyrestein Naturligvis


Urinen inneholder mineraler som kan vokser sammen til steiner som varierer i størrelse fra enkelte korn av sand til perler og selv ping-pong baller. Under normale omstendigheter, væske i urinen sikrer disse mineralene er for utvannet til å smelte sammen til stein, men det kan endre seg hvis du ikke har drukket nok væske eller konsentrasjonen av disse mineralene er for høy. Forskjellige mineraler skape forskjellige nyrestein som må behandles ved hjelp av forskjellige metoder. Selv om de fleste nyrestein kan bare føres gjennom urinveiene, vil du trenger medisinsk hjelp for å bli kvitt de som ikke kan.

Se en lege

Du bør undersøkes av en lege før du bestemmer deg for å passere din nyrestein naturlig fordi du ikke kan sikkert diagnostisere nyrestein basert på symptomer alene. Nyrestein symptomer som magesmerter og blodig urin, er ikke unikt for nyrestein. Derfor, bildebehandling og andre medisinske tester må gjennomføres for å bekrefte tilstedeværelse av en nyrestein i urinveiene, så det ikke er noen feil angående behandling. Videre har en del nyrestein enten ikke kan føres gjennom urinveiene eller ikke kan gjøre det uten å forårsake alvorlig skade i prosessen. Gå til legen at du får medisinsk behandling hvis nødvendig, men også kan bekrefte din evne til å trygt passere nyrestein naturlig, hvis det er ditt valg.

Bestått Stone

Når legen bekrefter kan du trygt passere nyre stein uten medikamenter eller medisinsk hjelp, kan du gå om å forberede å tåle smerte og fremskynde prosessen så mye som mulig. Selv om det er et krav at sitroner og andre sitrusfrukter kan bidra til å bryte opp nyrestein mens de fortsatt i urin stammen, er at kravet utestet og ville sannsynligvis ikke fungere som beskrevet, bortsett fra i tilfeller der nyrestein er laget av kalsium.

Fremskynde Passage

Påskynde prosessen for passering av nyrestein betyr bare fremskynde hastigheten som du tisser. The Mayo Clinic anbefaler at du begynner å drikke mer vann hvis du prøver å passere en nyre stein, slik at urinen synes klart eller det meste klart. Ikke bare kan denne hastigheten opp hastigheten som nyrestein passerer, men også bidrar til å redusere ytterligere formasjoner i fremtiden. Du kan også være lurt å vurdere inntak av naturlige diuretika, for eksempel selleri og løvetann rot te, for å øke frekvensen av urinproduksjonen.

Fighting symptomene

Du kan finne naturlig smertelindring ved å spise eller bruke en rekke lett tilgjengelige urter. Både ingefær og gurkemeie har smertestillende og anti-inflammatoriske egenskaper som kan hjelpe kjedelig det verste av symptomene, enten de er tatt som krydder i mat eller som ingrediens i te. Du kan også finne noen suksess å drikke te laget av ingredienser som rosmarin og white willow bark. Muskel relaxers, som rosmarin, kan være nyttig i avslappende musklene i urinleder og bidra til å sikre nyrestein passerer med minimal motstand.

Hint

  • Den beste måten å fullstendig unngå nyrestein er å drikke mye vann! Folk som drikker mye vann FÅR IKKE nyrestein!
  • Passerer nyrestein er smertefullt, så du kan vurdere å bruke en over disk smertestillende som ibuprofen / Tylenol eller se din lege eller en resept på smertestillende medikamenter.
  • Hvis du passerer steiner og ser blod i urinen er det sannsynligvis bare en liten rift i vevet fra steinen passerer, men du bør ringe legen din i tilfelle han / hun tror det kan være noe mer.

Natural Relief for kjeveledd Disorder

Kjeveledd (TMJ) forbinder underkjeven til bein på begge sider av hodet. Riktig fleksibilitet av disse leddene vil tillate deg å snakke tydelig, tygge og åpne munnen. TMJ smerte kan oppstå i nakke, ører, skuldre og ansikt. Variasjonen av naturlige TMJ lettelse metoder varierer fra rehabilitering øvelser til natur profesjonelle modaliteter. For å hindre TMJ, være klar over hvilke aktiviteter for å unngå eller begrense.

Trening

Gjør en hake tuck. Nettstedet chiropractic-help.com anbefaler at du sitter oppreist i en fast stol. Plasser web mellom pekefingeren og tommelen på forsiden av underkjeven. Åpne deres tenner, holde dem litt fra hverandre. Trykk underkjeven forsiktig med hånden sin web. Flytt haken bakover, forårsaker øvre tennene til å stikke. Ikke åpne munnen lenger. Skyv underkjeven frem i din hånd, og hold i 3 sekunder. Gå tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta denne øvelsen 4 ganger.

Stress Relief

Redusere stressnivået. Mange ganger, TMJ resultater fra overdreven stress og manglende evne til å skikkelig takle det.

Begynn meditasjon. Lær hvordan du kan sitte i et rolig sted og tømme tankene for noen distraksjoner --- kan du ta en klasse eller lære deg selv. Fjern alle tanker, og konsentrere seg om pusten din. Vær takknemlig for dine åndedrag.

Gjør aerobic øvelser. Ifølge American Heart Association, kan aerobic øvelser som løping, gåing, sykling og til og med klippe plenen gi naturlig stress lettelse.

Naturlige modaliteter

Finn en akupunktør --- utdannet helsepersonell som gir naturlig smertelindring ved hjelp av nåler som stimulerer kroppens energiflyt og fjerne blokkeringer som forårsaker sykdom og tilstander som TMJ.

Begynn massasje terapi. En massasjeterapeut kan bidra til å lette din TMJ uorden ved manuelt å manipulere (masserer) de berørte muskler og vev som forårsaker smertene. Et profesjonelt lisensiert massasje terapeut kan hjelpe med eliminering av metabolske avfall. Massasje terapi kan også øke oksygeninntak og næringsopptak og stimulerer blodstrømmen, som alle kan gi naturlig lettelse for TMJ, ifølge painreliefprofessionals.com.

Begynner å se en kiropraktor. Kiropraktorer har opplæring i å manipulere din skjelettsystemet for å lindre eventuelle smerter eller stivhet. De kan også bidra til å forbedre funksjonen av tilhørende muskler og nerver. I tillegg til å justere din skjelettsystemet, kan kiropraktikk utøvere bruker rehabiliterende øvelser, massasje og ernæring, samt is og varmeterapi.

Wear A Mouth Guard

Unngå kjeve og tenner knuger. Ikke bare smertefullt, kan kjeve knuger forårsake skade på ledd og tenner, ifølge nismat.org. Du kan finne en rekke munnen vakter du kan bære i løpet av din sovende timer. Kjøp din munn vakt på ditt lokale apotek, eller besøke din tannlege kontor for en passende. En kiropraktor kan også hjelpe deg i dette området.

Vet hva du skal unngå eller begrense

Visse ting vil føre til at du unødig smerte. Unngå eller sterkt begrense, aktiviteter som forårsaker overflødig belastning på TMJ. Eksempler på slike aktiviteter inkluderer tyggegummi, bite negler og tygge noe mat som tar overdreven kjevebevegelse som karameller, tøffe kutt av rødt kjøtt og knasende snacks.

Naturlige måter å håndtere Fibromyalgi

Fibromyalgi er en tilstand som fører til smerter over hele kroppen din. Du har også områder som er spesielt ømme å ta på. Den eksakte årsaken er ukjent, men forskere mener folk med fibromyalgi har noe galt med kroppen sin måte å oppfatte smerte. Det er ikke en livstruende tilstand, men det kan i stor grad påvirke livskvalitet. En naturlig behandlingsstrategi består i å redusere betennelse, kontrollere smerte og etablere en mind / body-tilkobling for å redusere stress. Konsultere med helsepersonell opplevd i alternativ medisin er en fin måte å designe en naturlig behandlingsregime.

Redusere Inflammasjon

Betennelse i kroppen kan både utløse og forverre smerten ved fibromyalgi. Å gjøre visse justeringer til kosthold og bruk av anti-inflammatorisk kosttilskudd kan hemme frigjøring av inflammatoriske kjemikalier i kroppen.

Redusere eller eliminere inntaket av betennelsesfremkallende matvarer som kjøtt, meieriprodukter, hvitt mel mat, og mat med høyt sukker som cookies, kaker og godteri. Øk inntaket av matvarer som lette betennelser. Dette inkluderer antioksidantrike frukter, grønnsaker og bønner, kaldt vann fisk, nøtter, frø og sunne matoljer som oliven og raps. Ikke drikk alkohol eller røyk. Eliminere eller redusere inntak av koffein.

Visse kosttilskudd bekjempe betennelser i kroppen. Du trenger ikke å ta alle supplement oppført. En erfaren helsepersonell kan komme med forslag på antall kosttilskudd du bør bruke. Det kan for eksempel vitamin C (1000 mg daglig), alfa-liponsyre (50 mg to ganger daglig), fiskeolje (en til to kapsler om daglig), koenzym Q10 (200 mg ved sengetid), kattens klo (20 mg tre ganger daglig ) og gurkemeie (300 mg tre ganger daglig)

Control Pain

Kontrollere smerte er viktig for alle behandlingsregime for fibromyalgi. Naturlige behandlinger for å kontrollere smerte inkluderer trening, kosttilskudd og alternative behandlingsmetoder.

Trene regelmessig. Konsekvent lavintensiv trening er en av de mest effektive måter å lindre fibromyalgi smerter. Det reduserer stivhet og sårhet og stimulerer frigjøring av naturlige kjemikalier som lette smerter. Spør legen din om hjelp til å utforme en effektiv og sikker regime.

Følgende tillegg kan lindre smerten av fibromyalgi. Igjen, det er ikke nødvendig å ta alle supplement oppført. Magnesium (200 mg daglig), eplesyre (1200 mg tre ganger daglig), og bromelain (40 mg tre ganger daglig) Visse homøopatiske midler kan være nyttig også. Konsultere med en homeopat er den beste måten å bruke homeopatisk medisin siden sine anbefalinger er basert på svært individualisert faktorer. De følgende behandlinger blir vanligvis brukes for fibromyalgi smerte. Brukes som anvist på etiketten: arnika, bryonia, Calcarea carbonica, rhus toxicodendron, og ruta graveolens

Enkelte alternative behandlingsmetoder har vist seg å redusere smerte av fibromyalgi. De omfatter akupunktur, massasje og kiropraktikk omsorg.

Redusere Stress

Stress forverrer fibromyalgi symptomer. Du må finne måter å redusere eller håndtere stress. Eksperimenter med ulike avspenningsteknikker som yoga, meditasjon, hypnose, progressiv avslapning, tai chi og positiv visualisering. Urten Rhodiola har anti-stress egenskaper; ta 600 mg daglig.

Behandlinger for Fibromyalgi

Behandlinger for Fibromyalgi


Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer (NIAMS) i en 1998 pressemelding, påvirker fibromyalgi anslagsvis 3,7 millioner amerikanere i alderen 18 år og eldre i USA. Fibromyalgi forårsaker moderat til alvorlig muskel-skjelettsmerter, stivhet, tretthet og depresjon. Behandlinger for Fibromyalgi er ofte kombinert for å fremme optimal helse, smertelindring og emosjonell støtte.

Kosthold / ernæring

Et sunt kosthold og riktig ernæring bør iverksettes for å bidra til å redusere symptomer assosiert med fibromyalgi. En diett rik på omega-3 fettsyrer kan hjelpe til med betennelser og smerter. Spise en diett høy i fiber og drikke minst åtte glass vann daglig kan bidra til å eliminere giftstoffer fra kroppen som kan bidra til fibromyalgi symptomer. Koffein, alkohol, sukker, mettet og hydrogenert fett, og bearbeidet mat bør unngås da de kan bidra til smerter, tretthet og betennelse.

Medisiner

The Food and Drug Administration (FDA) har godkjent Cymbalta, Lyrica og Savella å bistå med fibromyalgi behandling. Over-the-counter smertestillende medikamenter, for eksempel paracetamol, ibuprofen eller naproxen, kan også brukes.

Akupunktur

Acupunture er ofte brukt til å behandle smerter og depresjon forbundet med fibromyalgi. Akupunktur er en form for tradisjonell kinesisk medisin som brukes til å stimulere energistrømmen i hele kroppen med bruk av nåler. Behandling er som regel en gang i uken i seks uker.

Trening / Sleep

Trene og få tilstrekkelig søvn kan også hjelpe behandle fibromyalgi. Trening kan være vanskelig for pasienter som lider av smerte, men begynner sakte med turgåing, svømming, sykling eller jogging kan bidra til å lindre smerter, depresjon og muskelstivhet. Ifølge Fibromyalgi Network, en studie utført av S. Hakki Onen, MD, Ph.D., avslørte at økt dype søvnmønster gitt mer smertelindring enn store doser av ibuprofen.

Ayurvedisk behandling

Ayurvedisk tilnærming kan gi en alternativ behandling for fibromyalgi lider. Ayurvedisk tilnærming fokuserer på å stabilisere det sentrale nervesystemet. En livsstil som fremmer naturlig kroppsrytme ved å opprettholde en daglig vanlig rutine kan være fordelaktig. Yoga og meditasjon kan bli innlemmet med ayurvediske urter.

Psykologisk støtte

Å ha et godt støtteapparat kan forbedre livskvaliteten. Rådgivning eller psykologisk støtte kan iverksettes for å hjelpe en pasient avtale med kroniske smerter, tretthet og depresjon. Psykologisk støtte kan være svært gunstig å hjelpe familiemedlemmer og venner i å forstå de daglige utfordringene på fibromyalgi.

Naturlige alternativer til smertestillende medikamenter

Hvis du er i smerte, har du mest sannsynlig slå til en over-the-counter eller reseptbelagte medisiner for lindring. Disse medikamentene har potensial til å skade leveren og nyrene og kan forårsake andre uønskede bivirkninger. Hvis du er ute etter naturlige måter å lindre din smerte, trenger naturlige alternativer eksisterer. Det er viktig å merke seg at vellykkede naturlige behandlingsstrategier krever en helhetlig tilnærming som tar for seg alle aspekter av helse og ikke bare undertrykke symptomer. Naturlig smertelindring vil innebære en kombinasjon av kosttilskudd, kosthold og andre livsstilsendringer.

Ved hjelp av naturlige kosttilskudd for Pain Relief

Mens de fleste naturlige kosttilskudd er generelt trygt, de inneholder forbindelser og kjemikalier som produserer endring i kroppen akkurat som reseptbelagte legemidler. De har potensial til å samhandle med andre medisiner, og kanskje ikke være aktuelt dersom du har visse tilstander eller sykdommer. Sjekk med legen din før du bruker urter og andre naturlige kosttilskudd. Det beste alternativet for fastsettelse av riktig kosttilskudd for deg er å møte med en helsepersonell som har erfaring med bruk av alternativ medisin, ideelt for smertelindring. Hun kan hjelpe deg med å utforme en behandlingsplan som er trygt og effektivt.

Flere naturlige kosttilskudd har vist seg å lindre smerte. Du trenger ikke å ta alle dem som de tilbyr tilsvarende ytelse. Som det ble nevnt tidligere, å jobbe med en erfaren utøver er gunstig.

Følgende tillegg kan kjempe smerter og betennelser. De inkluderer bromelain (40 mg tre ganger daglig), kattens klo (20 mg tre ganger daglig), gurkemeie (300 mg tre ganger daglig), fiskeolje (opptil 8000 mg daglig, se en lege for veiledning), samme (800 mg daglig), MSM (1,5 til 3 g daglig). Fiskeolje kan samhandle med blodfortynnende medisiner mens samme er ikke riktig hvis du tar antidepressiva. Ikke bruk høye doser av fiskeolje uten å snakke med legen din først.

Å spise for å redusere betennelse

Visse matvarer føre til at kroppen til å frigi inflammatoriske kjemikalier, som utløser og forverre smertene. Ta skritt for å redusere betennelsen kan gå langt i å redusere smerter i kroppen. Å spise en anti-inflammatorisk kosthold er en primær måte å gjøre dette. Reduser forbruket av betennelse-forårsaker matvarer som mettet fett som finnes i animalske produkter, hvetemel mat og sukker. Øke forbruket av kaldt vann fisk, nøtter, frø, frukt, grønnsaker, hele korn, soya og bønner.

Alternativ Behandling modaliteter

Enkelte behandlingsmetoder kan lindre smerte forbundet med ulike betingelser. Alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil anbefaler akupunktur og massasje. Visse bevegelsesterapi, som Feldenkraismetoden, kan hjelpe deg med riktig holdning og lære hensiktsmessige måter å bevege kroppen din; Dette kan være nyttig for smertelindring som stammer fra ting som ryggsmerter, skader eller fibromyalgi.

Redusere Stress

Stress kan utløse og forverre smertene. Finne måter å håndtere det er et flott supplement til en naturlig smerte forvaltningsstrategi. Får regelmessig mosjon. Legen din kan hjelpe deg med å utforme en diett som passer for din situasjon. Trening frigjør også endorfiner, kroppens naturlige smertestillende.

Eksperimenter med aktiviteter som kan lindre stress som yoga, tai chi, positiv visualisering, dyp pusting og meditasjon for å nevne noen. Finn noe du liker og feste med det.

Holistisk rettsmidler for Fibromyalgi

Holistiske behandlinger for fibromyalgi innebære behandling av sinn, kropp og ånd som en helhet. Konvensjonelle medisinske behandlinger bare ta symptomene på fibromyalgi og bruker ofte farlige smertestillende medikamenter for å bekjempe smerten ved fibromyalgi. Når de grunnlegg problemer med fibromyalgi er behandlet i naturlige, holistiske måter, folk ser ut til å ha mer smertelindring.

Holistic Remedy: The Mind

Bli følelsesmessig frustrert fordi du ikke klarer å fullføre oppgaver som en gang ble ikke et problem kan føre til stor belastning for noen som lider av fibromyalgi. En helhetlig avenue for å håndtere frustrasjoner, stress og depresjon er å søke rådgivning. Fibromyalgi støtte grupper vil også hjelpe deg å få kontakt med andre som kan forholde seg til symptomene dine. Med tiden vil en person med fibromyalgi lære hva hun kan og ikke kan gjøre og være i stand til å takle sin nye fibromyalgi livsstil gjennom helhetlig rådgivning.

Holistic Remedy: The Body

Fibromyalgi lider klage over ømme muskler, leddsmerter og alvorlig utmattelse, bare for å nevne noen av symptomene. Personer som lider av fibromyalgi synes det er vanskelig å trene på grunn av muskelsmerter forbundet med det. Selv om det kan være smertefullt når den først forsøker lett trening, vil det bli lettere som tiden går. Før du forsøker et treningsprogram, bør du kontakte lege. Prøv milde øvelser i et varmt basseng. Trene i et basseng er lettere på leddene, pluss vannet, og tilbyr en viss motstand. Turgåing er en annen måte å få skånsom trening. Ikke forsøk oppoverbakke turer; holde på jevnt underlag. En annen helhetlig rette for Fibromyalgi er yoga. Prøv gulvøvelser først og ta det sakte. Yoga kan også hjelpe deg med å slappe av, som er en annen helhetlig pluss.

Holistic Remedy: The Soul

Meditasjon kan bidra til å lette stress, som har en stor innvirkning på fibromyalgi. Noen ganger, å være alene, slappe av og fokusere på ditt indre er nok til å få deg til å føle deg mye bedre. Ta lange, varme bad kan også helbrede ånd og hjelpe deg å føle deg mer rolig og avslappet. Slå av lysene, tenne noen aromaterapi lys og slå på noen myk, beroligende musikk. Å få en massasje kan også bidra til å lette stress av fibromyalgi på en helhetlig måte. En massasje for en person som lider av fibromyalgi kan være smertefullt i begynnelsen, men med tiden, vil musklene begynner å reagere og bli mer avslappet. En massasje med naturlige oljer i et stille rom kan noen ganger hjelpe fibromyalgi lidende komme gjennom dagen.

Den helhetlige tilnærmingen

Med fokus på kropp, sinn og ånd kan være svært gunstig for folk som lider av fibromyalgi. Kombinert med en sunn, fettfattig diett, kan de holistisk rettsmidler nevnt ovenfor gjøre en forskjell i livene til fibromyalgi lider.

Hvordan avlaste fibromyalgi med essensielle oljer

Hvordan avlaste fibromyalgi med essensielle oljer


Preget av flere såre og ømme punkter og et variert utvalg av symptomer, er smerten ved fibromyalgi kronisk og nådeløs. Smerte migrerer til alle deler av kroppen, og varierer i intensitet. Fibromyalgipasienter beskriver smertene som prikking eller svie, nummenhet, bankende, rykninger eller knivstikking. Smerter og stivhet er ofte mest uttalt om morgenen.
Fibromyalgi symptomer blir forverret av overdreven fysisk aktivitet, kaldt eller fuktig vær, mangel på restorative søvn, mental eller fysisk tretthet, fysisk inaktivitet, stress og angst. Rene og naturlige eteriske oljer inneholder anti-inflammatoriske, antianxiety, antispasmodic og antidepressive egenskaper som er gunstig når du administrerer fibromyalgi smerte.

Bruksanvisning

Massasje en 1-3 dråper Helichrysum italicum "heilichrysum-evig" på kroppen flex poeng og templer. Everlasting er oppløftende og er nyttig med stress, depresjon og sinne. Dens beroligende egenskaper tillate kroppen til å slappe av og stresse ned, lindre spenninger og stress.

Legg åtte til ti dråper Salvia sclarea "Clary salvie," Canadahemlokk "Canadian gran" eller Perus communis "einer bær" theraputic grade essensielle olje til en kopp Epsom salt. Kan brukes hvilken som helst kombinasjon av dine favorittoljer. Legg blandingen varmes opp til varmt bad vann og suge bort muskelspenninger, tretthet og sårhet. Den anti-inflammatoriske egenskapene til oljene redusere betennelse, opphovning og stivhet. Epsom Salt (magnesiumsulfat) er ansatt for å redusere betennelse, lette smerter og skylle skadelige giftstoffer fra kroppen.

Masser flex og ømme punkter på kroppen med smertestillende eviggrønne essensielle oljer. Svartgran "Canadian svart gran" essensielle oljen presenterer en tung eviggrønne, urteaktig duft som stimulerer og strammer. Svart gran olje viser sterk antiseptisk, smertestillende, anti-inflammatorisk, anti-bakteriell og anti-sopp egenskaper. Svart gran passer godt sammen med Backhousia citriodora "lemon myrtle" og Cananga odorata "ylang ylang." Bland tre dråper av hver olje med en unse av granateple olje. De samlede dufter og egenskaper gir pålitelig smertelindring som de aromatiske dufter slappe av sinnet og lette angst.

Fremme fredfylt søvn med delikat duft av Lavandula angustifolia "lavendel" essensielle oljer. Legg noen dråper lavendelolje på en bomullsdott og legg ballen inni putetrekk. Legg 10 til 20 dråper lavendelolje til 1/3 kopp hvit eddik og en kopp vann. Plasser i en sprayflaske og spray tåken å friske bedervet husholdning luft. Tretti dråper lavendel eterisk olje kan legges til den endelige vaskerom skylling når du vasker sengetøy. Sengetøy, dyner og puter vil omgi deg med den milde, beroligende duft av lavendel, fremme en lyd, dyp søvn. Lavendel er nyttige i å redusere høyt blodtrykk.

Mineraler og Urter bekjempelse Fibromyalgi

Mineraler og Urter bekjempelse Fibromyalgi


Fibromyalgi er en kronisk tilstand uten kjent årsak som rammer to prosent av den amerikanske befolkningen - for det meste kvinner - ifølge MayoClinic.com. Personer med fibromyalgi har en tendens til å føle seg vedvarende utmattelse og smerter i hele kroppen sin. Selv om medisiner som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) - aspirin og ibuprofen, for eksempel - og antidepressiva er anbefalt å behandle tilstanden, er det noen pasienter som ikke tåler disse godt. For disse personene, kosttilskudd og urter tilbyr en alternativ tilnærming, ifølge WebMD.

Identifikasjon

Folk er mer sannsynlig å bli rammet av fibromyalgi jo eldre de blir. Tilstanden rammer ikke bare muskler, men også leddbånd og sener. Lider føles ømt over, men spesielt i viktige trykkpunkt områder, for eksempel skulderbladene, baksiden av hodet og på sidene av hoftene. Fibromyalgipasienter aldri synes å oppnå en dyp søvn, slik at de alltid sliten. Forhold som synes å eksistere med fibromyalgi er leddgikt, kronisk utmattelsessyndrom, depresjon og lupus, blant annet, ifølge MayoClinic.com.

Fibromyalgi sak er i utgangspunktet ukjent, men en rekke faktorer kan utløse tilstanden. En traumatisk hendelse eller følelsesmessig stress kombinert med infeksjon og en familiehistorie kan gjøre en person spesielt utsatt.

Mineraler

De to mineraler blinket ut som nøkkelen til å gjenvinne balansen i en kropp kastet off-kilter ved fibromyalgi er kalsium og magnesium, i henhold til Sunn-Living.Org. Kalsium bidrar til å fjerne melkesyre fra kroppen, et stoff som fibromyalgi lider besitter i overflod. De beste former for kalsium kommer for biologiske kilder, for eksempel vegetasjon eller tang.

Magnesium er en naturlig smerte manager, hindre altfor rask avfyring av nerver. Ifølge Elizabeth Wotton, ND, en naturopathic lege på Compass Family Health Center i Plymouth, Mass., Fibromyalgi pasienter er mangelfull i magnesium, som er en kilde til deres kroniske smerter. Magnesium fungerer med kalsium for å slappe muskler og lette smerter. Dr. Wotton anbefaler 200 mg tre ganger daglig i løpet av seks måneder.

Urter

Ifølge Fibromyalgi ressursinformasjon, folk bruker en rekke urter for å behandle symptomer på fibromyalgi.

Johannesurt kan bidra til å lindre stress, angst og søvnproblemer fibromyalgi kan forårsake. Dessuten, i henhold til WebMD, kan urten lette depresjon og smerte, som det har vist seg at evnen til å regulere nevrotransmittere dopamin, noradrenalin og serotonin.

Solbær frø olje inneholder gamma-linolensyre og alfa-linolensyre. Disse aminosyrene bidra til å redusere den type leddbetennelse fibromyalgi lider opplevelse.

Fordi boswellia, mjødurt og white willow bark er rike på salicins, de er effektive naturlige smertestillende. Feverfew er effektiv mot hodepine, som er vanlig blant fibromyalgi lider. Pycnogenol lindrer depresjon ved å heve kroppens lager av serotonin og øker blodtilførselen.

Capsaicin (fra chili peppers) krem, en counterirritant, kan gnis inn i huden av berørte områder med mål om å skape mindre irritasjon, og dermed lindre eksisterende betennelse.

Ginseng, en flere århundrer gammel urtemedisin, kan bidra til å øke energinivået og lindre stress i fibromyalgi lider. Kinesisk og amerikansk ginseng er ansatt for generelle helse, mens Siberian ginseng brukes til å behandle betennelse.

Alternativ terapi Retningslinjer

Som mennesker slår til alternative behandlinger, inkludert urter og kosttilskudd, for en rekke forhold, har Kongressen tatt til etterretning og dannet Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), som kommer i regi av National Institutes of Health. NCCAM er ladet med å utvikle retningslinjer for sikker alternativ behandling som vil hjelpe folk håndtere sine symptomer, ifølge WebMD.

Interaksjoner

Husk, akkurat som resept eller over-the-counter narkotika, kan naturmidler og mineraltilskudd har potensielt negative effekter på kroppen og samhandle med andre medisiner, truer helsen. Snakk med legen din før du prøver noen form for urte behandlinger eller mineraltilskudd. Du bør kanskje vurdere å se holistisk helse leverandører som bruker en kombinasjon av alternative og konvensjonelle medisiner for behandling av fibromyalgi symptomer, sier WebMD.

Hvordan behandle nyrestein med naturlig rettsmidler

Hvordan behandle nyrestein med naturlig rettsmidler


Nyrestein er mineralforekomster som danner inne nyrene og deretter skylles ut av kroppen gjennom urinveiene. Slike innskudd vanligvis dannes når urinen blir mettet med visse mineraler som kalsium og visse typer salt som kan deretter binder sammen for å lage disse innskudd. Symptomer på nyrestein inkluderer smerter i siden og magen, smerter ved vannlating og blod i urinen. Selv om alternativene for behandling av nyrestein hjemme er begrenset, er det noen ting du kan gjøre for å lindre smertene og bli ferdig med det så fort som mulig.

Drikkevann

Hvis du prøver å passere en nyre stein, anbefaler MayoClinic.com at du øker din daglige vanninntaket til et punkt der urin blir klart eller nesten klar. Den ekstra vann skal hjelpe deg å skylle ut nyrestein tidligere enn ellers mulig. Men du bør ikke drikke den nødvendige vann på en gang siden det kan la deg følelsen oppsvulmet og ubehagelig. Prøv spacing din økt vanninntaket så mye som mulig i løpet av dagen.

Pain Relief

Selv om de fleste nyrestein vil passere gjennom urinveiene uten ytterligere komplikasjoner, er det ikke benektes at prosessen kan vise seg å være smertefullt. Du kan bruke en rekke urter for å lindre smerten hvis du er satt på med bare hjem rettsmidler. Mao Shing Ni, en doktor i kinesisk medisin, anbefaler å bruke ingefær og gurkemeie. Ingefær kan brukes enten i matlaging eller til å brygge en sunn te. Gurkemeie er også relativt enkelt å legge til din diett som et krydder i andre retter. Du kan også være i stand til å få litt smertelindring ved å bruke varme kompresser. Bare våt et håndkle med varmt vann, brett den opp, og bruke komprimere til det berørte området.

Sitronsyre

Edward Group, en ekspert på naturlig healing, anbefaler å bruke matvarer og væsker som inneholder sitronsyre syrer i hjem rettsmidler for behandling av nyrestein. Han benytter eksempelet med sitronsaft, fordi sitron er en frukt kjent for å inneholde høye konsentrasjoner av sitronsyre og andre gunstige kjemikalier. Hans påstand er at sitronsyren bidrar til å bryte opp de mineraler som kan kombinere seg i nyrene til å produsere nyrestein, for derved enten å hindre eller å løsne nyrestein.

Andre nyttige urter

Andre urter kan også være nyttig hvis du er i ferd med å passere en nyre stein. Diuretika kan hjelpe deg å passere nyrestein raskere ved å øke frekvensen av urinering. Igjen, Gruppe hevder at sitroner og selleristilker er naturlige diuretika. Han anbefaler også roten av løvetann, som vanligvis er malt til et pulver som brukes til te. På samme måte kan matvarer som kan forebygge betennelse i urinveiene etter nyrestein har gått gjennom også hjelpe deg med å bekjempe symptomene. Gurkemeie er et godt eksempel på en naturlig smertestillende som også besitter anti-inflammatoriske egenskaper.

Kreatin behandling for fibromyalgi

Personer med fibromyalgi bli fanget opp i en ond sirkel av symptomer som de ikke kan unnslippe. Kroniske muskelsmerter og tretthet resulterer i manglende evne til å sove. Disse søvnforstyrrelser generelt føre til noen form for depresjon eller angst, og to av de vanligste symptomene på depresjon er muskelsmerter og kronisk tretthet. Men en næringstilskudd, kreatin, kan redusere smerter og stivhet av fibromyalgi, for derved å tillate pasienten å sove bedre og bryte syklusen av fibromyalgi symptomer.

Hva er kreatin?

Produsert i leveren, er kreatin en naturlig forekommende forbindelse, som består av en rekke aminosyrer, som produserer energi. Musklene i skjelettsystemet butikken nesten alle kroppens kreatin (ca 95 prosent). De små mengder kreatin finnes i fisk og rødt kjøtt er stort sett ødelagt når du koker kjøtt; du må spise dem i masse mengder for å gi tilstrekkelig tilskudd. Av disse grunner, er pulverformet eller flytende kreatin den foretrukne fremgangsmåte for å ta dette tillegget.

Hvem bruker kreatin, og hvorfor?

Kroppsbyggere kreatin primært bruk, på grunn av sin evne til å øke muskelmasse og styrke styrke. Det reduserer også mengden av melkesyre kroppen produserer, noe som betyr at du vil være mindre sår etter å ha jobbet ut.

Nyere små doble blindstudier har vist lovende resultater, men med bruk av kreatin for å behandle sykdommer så som muskeldystrofi, så vel som for å beskytte hjernen mot nevrologisk skade hjernen. Studier på rotter har vist at potensialet for kreatin som skal brukes til å behandle Parkinsons sykdom og Huntingtons sykdom. Det kan også være effektive i behandling av den viktigste muskelen av alt - ditt hjerte - i tilfeller av kronisk hjertesvikt.

Hvorfor Kreatin Arbeid for Fibromyalgi?

Den kroniske muskelsmerter av fibromyalgi slutt fører til alvorlig forkorting av muskler involvert, som de stramme i smerte. Som det styrker musklene, synes muskel supplement kreatin også å minske muskelsvakhet som kommer med slike kroniske smerter. I tillegg trekker kreatin væske inn i musklene, noe som reduserer smerten ved fibromyalgi og bistår i å fjerne giftstoffer fra berørte musklene. Imidlertid kan denne bivirkningen også være potensielt farlig for resten av kroppen din, hvis noen du ikke øke vanninntaket mens du tar kreatin.

Potensielle farer og bivirkninger av å ta kreatin

En bieffekt, nevnt ovenfor - tegningen av væske inn i musklene - vil resultere i vektøkning mens du tar kreatin. Det er svært viktig mens du tar dette tillegget å være godt hydrert, for å sikre at resten av kroppen din mottar tilstrekkelig væske. Dehydrering raskt kan føre til oppkast og kramper. Hvis du har nyresykdom, bør du ikke kreatin ta.

Tips for å ta kreatin

Du vil se færre positive effekter av å ta kreatin hvis du er en "junk food junkie", enn hvis du spiser en godt balansert kosthold rikt på frukt, grønnsaker, proteiner og hele korn. Du bør ikke ta kreatin på kvelden, da det kan forstyrre søvnen din. Hvis du tar den til å forbedre treningen din, eller bodybuilding evner, er det best å ta det om en halv time før du begynner å arbeide ut. Ta minst en ukes pause fra å ta kreatin hver seks til åtte uker. Betale hensyn til kroppen din mens du tar kreatin, og stoppe hvis du merker noen ubehagelige bivirkninger.

Naturlige Narkotika for Relief of senebetennelse

Sener er fiberkabler som kobler muskelvev til bein. Senebetennelse refererer til irritasjon eller betennelse i noen av kroppens sener, men tilstanden oftest skjer i og rundt skuldre, albuer, håndledd og hæler (se referanse 1). Konvensjonelle behandlinger for senebetennelse ofte avhengige av over-the-counter smertestillende midler, injeksjoner av kortison rundt den betente senen, fysioterapi, og i alvorlige tilfeller, med kirurgi. Men behandlinger er tilgjengelig som utnytter naturlige alternativer til tradisjonell medisin.

Urter og kosttilskudd

Tallrike anti-inflammatoriske urter er tilgjengelig for behandling av tendinitt. Gurkemeie er spesielt levedyktig, da det har vist seg i noen laboratorieforsøk for å være like så effektive som hydrokortison og fenylbutazon (se Resource 1). Gurkemeie kan kjøpes i kapselform, og den typiske dose varierer vanligvis mellom 400 og 600 mg per dag.

Studier har også vist at djevelens klo er en effektiv smertestillende. Ulempen er imidlertid at man må ta opptil seks 500mg kapsler per dag.

Lakris rot gir lindring i en form som ligner på kroppens egne kortikosteroider. Det reduserer ikke bare frie radikaler i det berørte området, det hemmer enzymene som er ansvarlige for betennelse. Kok 1/2 ts. av urten i en kopp vann i 15 minutter for å brygge en te du bør drikke tre ganger om dagen. Vær oppmerksom på at lakris ikke bør tas hvis du er gravid, på diuretika, har høyt blodtrykk, diabetes, skjoldbruskkjertel, lever, eller hjertesykdom.

MSM, eller organisk svovel, er en naturlig smertestillende, mens organisk silisium bidrar til å fremme kroppens egen helbredelsesprosess. Vitamin C er også viktig i kroppens produksjon av kollagen, en av de viktigste komponentene i friske sener.

Det anbefales at du konsultere en lege før du foretar en alternativ behandling som består av urter og / eller kosttilskudd.

Aktuelt Behandlinger

Topiske behandlinger er påført huden over området av inflammasjon. Først aldri bruke varme når du begynner å føle den første smerten av senebetennelse. Bruk kun kaldt terapi (se Referanse 2). En kald komprimere laget ved å blande kamille olje, kamfer, eukalyptus olje, rosmarin olje og lavendel i kaldt vann vil gi smertelindring. Etter komprimere, gjelder boswellin krem ​​til det berørte området. Denne kremen er laget av en urt brukt i hundrevis av år for å behandle smerte. Et annet alternativ er å kombinere 10 til 15 dråper peppermynte eterisk olje med vegetabilsk olje og gni blandingen over verkebyll.

Akupunktur og Livsstil

Akupunktur er en tradisjonell kinesisk metode for naturlig smertelindring. Det er avhengig av å sette nåler inn i huden for å fjerne blokkeringen energibanene, kalles meridianer, å avta smerte. Flere studier utført av Cochrane Collaboration har antydet at akupunktur er en effektiv behandling for senebetennelse (se Reference 3). Behandlinger er mest gunstig hvis det gjøres 1-3 ganger i uken i flere uker. Hvis du har forsikring, sjekk dekningen, som akupunktur er dekket under noen planer.

Livsstil spiller også en viktig rolle i behandling av senebetennelse. Det er foreslått at når du begynner å føle smerte eller ubehag forbundet med senebetennelse, bør du immobilisere det berørte området, og unngå aktiviteter som vil forårsake smerte eller hevelse. Ikke forsøk å presse gjennom smerten. Hvile senen er en viktig del av helbredelse av betent vev. Hvis smertene påvirker kneet, heve den over nivået på hjertet ditt.

Hvordan er Fibromyalgi Påvirket av steroider?

Kortisol er en naturlig stress redusering produsert av den menneskelige kropp. Det antas av noen i det vitenskapelige samfunnet at fordi lave nivåer av kortisol er funnet i fibromyalgi lider, ville administrere lave doser av steroidet hydrokortison være nyttig. Men meninger delt fordi noen føler at flere tester må gjøres før dette kan bekreftes.

Hva er Fibromyalgi?

Fibromyalgi er funnet hovedsakelig i kvinner som er ung og ellers frisk, selv om det kan påvirke oppvekst også. Lider av denne sykdommen klager over smerter i muskler og bein. De rapporterer også angrep av tretthet selv etter å ha sovet. I motsetning til voksen fibromyalgi, yngel oppleve mye mer alvorlige symptomer da de eldre.

Effekter av steroider

Steroider arbeide for å redusere et stoff som når gitt ut av kroppen forårsaker betennelse. Steroider er gitt for å hindre nedbryting av vitale organer forårsaket av betennelse. Når steroider er tatt over en periode på noen uker huden av fibromyalgipasienter kan bli følsom for berøring.

Hydrokortison er et syntetisk steroid som kan gis internt eller eksternt for å hindre betennelse i kroppen. Det har vært mest effektiv i behandling av hudsykdommer og leddgikt. Likevel har hydrokortison vist svært lite lindring av symptomer utholdt ved fibromyalgi pasienter.

Prednison er et kortikosteroid som stopper kroppen fra å produsere et stoff som fører ømhet, hevelse og irritasjon. Men Prednisolon ble funnet å produsere noen betydelige fordeler når gitt til fibromyalgi pasienter.

Steroider gitt for unge fibromyalgi lider synes å ha de mest fordelaktige effekter når lindre symptomer hvis kombinert med andre behandlinger som fysioterapi og trening.

En steroid vellykket i behandling av andre leddsykdommer ble håpet å gi den samme suksessen i fibromyalgipasienter viser imidlertid det ingen autentisk lettelse. Grunnen til dette kan være at årsaken til fibromyalgi er ukjent. Suksessen i behandling for denne sykdommen har blitt funnet på tvers av mange skoler av medisin på grunn av fysisk og psykisk art av sykdommen.

Tips om smertelindring under Arbeiderpartiet

Ap og fødsel er kjent for å være en smertefull prosess, men det er ikke uutholdelig, og kan styres veldig godt med en rekke smertestillende alternativer. Det er ikke bare én riktig måte å lindre smerte under fødselen; det er et spørsmål om hva arbeidende mor føler er riktig for henne og hennes baby. Smertelindringsmetoder varierer fra nonmedical til svært invasiv. Hver metode varierer også i forhold til om det bare reduserer intensiteten av smerte eller stopper den helt.

Natural Relief

Mødre som velger ikke å ha medisinsk intervensjon for smertelindring under fødsel ofte bruke naturlige metoder for å hjelpe lettelse deres smerte under fødsel. Mange forskjellige typer naturlig smertelindring er tilgjengelig som ikke kommer med risikoen forbundet med smertestillende medikamenter og epidurals.

Hypnose er en effektiv metode for ikke bare å lindre smerten ved fødsel, men også å erobre de redde og engstelige følelser som ofte følger fødsel. Hypnose er en kombinasjon av avslappende øvelser og verbal forsterkning som skaper en beroligende miljø for arbeidende mor. Den bruker en rekke metoder, fra visualisering for å puste og musikk, for å hjelpe moren holde ro og konsentrere seg om noe annet enn smerten hun føler.

Massasje og skiftende posisjoner er to effektive måter å lindring smerter under fødselen. Massasje er innebærer berøring og lar mor å konsentrere seg om nervene blir stimulert i stedet for smertene fra arbeidskraft. Endre stillinger kan bidra til å flytte barnet ut av en bestemt posisjon som kan være årsaken til mor smerte. Det kan ta presset bort fra ryggen, bekkenet eller annet område som er kompromittert.

Svært få risikoer er forbundet med naturlig smertelindring metoder, som det ikke bærer muligheten for å bli sendt videre til barnet i negative måter, som med medisiner. Naturlig smertelindring kan være like effektivt som medisiner og epidurals. Dens effektivitet er basert på fødende kvinne og hennes tro på smertelindring metoder, som det tar en åpen tankesett for å plassere tro på alternative metoder.

Narkomane og Epidurals

Smertestillende medikamenter er en annen måte å lindre smerter arbeidskraft, selv om dens effektivitet er tvilsom, og tilhørende risiko er mange. Narkomane er gitt til arbeidende mor gjennom en intramuskulær injeksjon eller gjennom en IV. Medisinen tar vanligvis noen få minutter å komme effektivitet og generelt redusere intensiteten av smerte i opptil seks timer. De vanligste narkotiske stoffer som brukes under fødselen er morfin, meperidin og nalbufin hydroklorid. Epidurals er injeksjoner i ryggraden som nummen mor fra injeksjonsstedet ned til tærne. De kan være smertefullt, og alvorlige tilfeller har rapportert lammelse og konstant hodepine etter epidural.

Risikoen forbundet med narkotika og epidurals ofte oppveier fordelene. Mødre som får smertestillende medikamenter er ofte mindre på vakt og mindre i stand til å effektivt presse babyen ut. De ofte blir sliten fysisk og mentalt, og en stor andel av dem ender opp med et keisersnitt fordi stresset blir for stort på fosteret. Fosteret kan også lider komplikasjoner fra medisinsk smertelindring, som tretthet og pustevansker. Foster reflekser kan bli redusert også, og dette kan være skadelig for barnets helse etter fødsel.

Tips

Når du velger en smertelindring metoden, nøye veie fordeler og risiko forbundet med dem. Husk at arbeidskraft ikke vil vare evig, og smerten er bare midlertidig. I århundrer har kvinner fødte naturlig uten mulighet for smertestillende medikamenter, så det kan gjøres. Å få smertestillende medikamenter for tidlig kan forsinke eller stoppe din arbeidskraft, noe som gjør det mer sannsynlig at din må motta et keisersnitt. Hvis du velger smertelindring, er det best å vente til du er i alvorlig ubehag og har prøvd mindre invasive metoder. På den annen side, de fleste kvinner kommer til et punkt i arbeid der de bestemmer de rett og slett ikke kan ta smerten lenger, og det er da at levering er nær, og smertene vil være over snart.

Hvordan lette smerter naturlig og enkelt

Hvordan lette smerter naturlig og enkelt


Mens gjennomgår alvorlige terapi for en ekstremt skadet sciatic tilstand, lærte jeg om noen naturlig smertelindring anbefalinger fra en kiropraktor, for å hjelpe med smerte jeg opplever. Jeg trodde disse anbefalingene virket for enkelt å være effektive. Men, jeg var villig til å prøve noe for å få en nerve smertelindring.

Det viste seg disse metodene for å lette smerter jobbet underverker, og jeg fortsetter å bruke disse naturlige disse naturlig smertelindring rettsmidler for noen muskler, ledd, eller nervesmerter jeg kan oppleve. Jeg vil nå dele disse enkle, men likevel naturlig rettsmidler som bidrar til å få lindring av smerte.

Bruksanvisning

•  Ta vitamin C for å lette smerter; Det er bra for mer enn bare herding forkjølelse!

Ta 500mg vitamin C opp til fire ganger om dagen (kroppene våre ikke absorbere mer enn 500 mg av vitamin C i en tid, og bør ikke gå utover 2000 mg per dag) og vaske den ned med masse vann for å bidra til å få lindring av smerte .

På samme måte som vi behandler forkjølelse viser seg å også være et flott middel til naturlig lette smerter. Jeg lærte at Vitamin C er stor for å gjenoppbygge vev for naturlig smertelindring. Vitamin C er også bra for å hjelpe mange andre tilstander, som kreft, leddgikt, blåmerker, canker sår, høyt kolesterol, forkjølelse, diabetes, emfysem, gingivitt, hodepine, neseblod, premenstruelt syndrom, helvetesild, sår hals, urinveisinfeksjoner, vorter og selv bidrar til å forebygge rynker!

Det er verdt å ta i C på daglig basis!

Drikk mye vann; det er en nødvendighet for muskel smertelindring og så mye mer!

Prøv å drikke minst 60 gram vann daglig og se om du merker naturlig smertelindring, samt en bedre fungerende kropp. Imidlertid kan din kroppsvekt krever enda mer vann for at den skal fungere fullt ut. Et godt tiltak som jeg lever av, er å ta vekten din og dele dette nummeret i to; det er mengden vann i gram bør du drikke per dag.

Vår kropp er 70% vann, og er den mest tallrike stoffet av vårt vesen. Hver del av kroppen behov og er avhengig av vann for riktig funksjon; å smøre leddene våre; regulere kroppstemperaturen; hjelpe fordøyelsen; hjelpe nyrene å tømme avfall; og for blodet å hjelpe bære næringsstoffer og oksygen til kroppens celler for sunn hud og hår; vann skyller også ut unødvendige fett fra kroppen vår.

Muskler må ha væske eller de vil bli svak og skrumpe bort; som er grunnen til drikkevann bidrar til å gi muskel smertelindring. Når kroppen din har en mangel på vann, vil blodet trekke vannet den trenger fra våre vev og celler som skaper en tilstand av dehydrering som vil resultere i tørre, såre muskler. Når dette skjer, lider kroppens ytelse. Kroppen må ha nok vann til strukturelle eksistens; å fungere skikkelig i hver dag aktiviteter; og for å også gi lindring av smerte.

Bruk en Ice / Cold Compress å lette smerte; sette smerten på isen!

Plasser en ispose på ømme områder i ca 15 minutter for å få muskel smertelindring, felles lettelse, eller til og med nerve smertelindring. Kjølingen påvirker av isen reduserer betennelser, og er en fin måte å naturlig lette smerter. Det gir raskere og bedre lindring av smerte enn smertestillende, og du trenger ikke å bekymre deg for noen medisinsk side påvirker!

Hvis du ikke har en ispose for å lette smerter, kan du lage din egen ved å ta en vask klut eller et lite håndkle, våt den ned og ringe ut overflødig vann deretter flate og brett den til en foretrukket størrelse, plasser den i en plastpose og legg den i fryseren. Fordelen med denne typen pakken er at ispose vil være tynn og fleksibel, noe som gjør det lett å forme rundt områder som trenger lindring av smerte.

Stretch: Hold fleksibilitet ved å flytte og strekke for naturlig smertelindring.

Det verste vi kan gjøre for såre muskler er å ligge rundt i troen på at du ikke bruker musklene vil bidra til å lette smerter. Med mindre du har en skade som krever mangel på bevegelse for skaden til å helbrede, forstå at når musklene er ømme, de er allerede dehydrert og krymper inn i trange, stive strukturer. Så, til den beste metoden få naturlig smertelindring er å holde kroppen og musklene i bevegelse ved å gjøre milde strekker og vanlige kroppsbevegelser. En mangel på bevegelse vil gjøre musklene å forbli stramt som vil skape begrensninger i det samlede mobilitet.

Tips og advarsler

  • Spis sunt for naturlig smertelindring, inkludert mange frukt og grønnsaker i kostholdet ditt.
  • Trening og strekke regelmessig for å holde kroppen og musklene fleksible og forebygge muskel- og benmasse krymping.
  • Lette smerter i ømme muskler ved hjelp av en muskel rub, som Tiger Balm å få lindring av smerte.
  • Kontinuerlig smerte som eksisterer i flere uker bør sjekkes ut av en helsepersonell.