Digidexo.com

sykdom ved hovne ankler

Hovne ankler med Lyme sykdom

Hovne ankler med Lyme sykdom


Lyme sykdom er forårsaket av bakterier som spres ved flåttbitt og fører til betennelse fra bakteriell infeksjon. Inflammasjon, også kjent som svelling, kan utvikle seg i en pasients ankler eller andre ledd.

Leddbetennelse

Ifølge US National Library of Medicine, kan mennesker smittet med Lyme sykdom utvikle leddbetennelse som sykdommen utvikler seg til et avansert stadium. Pasienter med Lyme sykdom som opplever hovne ankler eller andre leddbetennelse bør få hjelp fra en lege så snart som mulig.

Alvorlige og Trekkende felles symptomer

Personer med ubehandlet Lyme sykdom kan utvikle alvorlige perioder med hevelse og smerte som vedvarer i noen uker eller måneder, ifølge Mayo Clinic. Denne sterke smerter og betennelser kan også skifte mellom ulike leddene i kroppen som ankel og kneledd.

Andre symptomer

Lyme sykdom kan føre til feber, hodepine og muskelsmerter. Sløvhet, en stiv nakke og kløe over hele kroppen også kan oppstå med denne tilstanden.

Behandling

Leger ofte foreskrive antibiotika for å bekjempe bakterier som forårsaker Lyme sykdom infeksjoner. Pasienter kan ta over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen å lindre leddsymptomer.

Komplikasjoner

Pasienter med et avansert stadium av Lyme sykdom kan ha langsiktig leddgikt leddbetennelse og unormal hjerterytme. Vanskeligheter med konsentrasjon, hukommelse og sove kan oppstå med avansert Lyme sykdom.

Hvordan behandle hovne ankler

Det er mange årsaker til hovne ankler, fra forstuinger og leddlidelser til ødem. Ofte ganger, hovne ankler er ubehagelig og smertefullt. Først prøve å finne ut årsaken til hevelsen slik at du får en idé om omfanget av behandlingen du skal ta. Dette vil hjelpe deg riktig omsorg for dine hovne ankler. Du kan ta visse enkle tiltak hjemme for å lindre smerte og hevelse.

Bruksanvisning

Hvordan behandle hovne ankler

•  Redusere hevelse ved å heve beinet over nivået på hjertet ditt. Dette kan gjøres med en lenestol fotplate eller en pute under bena når sover. Denne prosesshjelpemidler i blodsirkulasjon og tillater svelling å avta. I løpet av dagen, sørg for å bruke isen rundt området fordi isen bidrar til å redusere hevelse. La anklene hvile ved å ikke gjøre for mye gåing.

Bruk komfortable sko. For mellomtiden bruke sko som vil hjelpe lindre smerte eller hevelse før det går unna. Det er spesialiserte sko som er laget for de med ankel eller fot problemer, og disse er vanligvis godt polstrede, ventilerte produkter som vil hjelpe ankelen din føler seg mer komfortabel. Du kan også bruke sokker for ekstra demping og beskyttelse mot smuss og videre smitte.

Øvelse anklene forsiktig. Dette vil hjelpe i sirkulasjon og muskelaktivitet. Øvelse inkluderer forsiktig roterende foten, bøye, tapping og masserer. Hvile beinet på en seng og hold foten nær tærne. I en sirkulær bevegelse, forsiktig rotere foten. Hvis dette er for smertefullt, kan du i stedet bøye beinet et par ganger. Også prøve å hvile anklene også, og ikke legge for mye belastning ved å stå i lange perioder av gangen. Når du strekker anklene, hjelpe dem med hendene som å ikke sprenger og forårsake ytterligere skader.

Bruk ankel wraps. Disse wraps opptrer ikke bare som støtte til ankelen, men også som en måte å lett komprimere området, og redusere hevelsen. Ankel wraps kan også bidra ytterligere pute foten og ankelen mens du går. For mer alvorlige ankelproblemer, ankel bukseseler er også tilgjengelig.

Få en x-ray fra din lokale klinikken. Hjem behandling av hovne ankler er vanligvis for mindre ankel problemer som vanligvis vil gå bort i et par dager eller uker. Dersom hevelsen ikke kan reduseres ved at tiltakene ovenfor, kan det være noe alvorlig som bare en lege kan behandle. Det kan være en fraktur, eller et symptom i forbindelse med en mer komplisert sykdom.

Hvordan redusere hovne ankler

Hovne ankler eller ødem, ikke bare skje med gravide damer, men kan påvirke hver og en av oss på ethvert stadium av livet. Det er mange grunner til at anklene hovne varierende fra for mye natrium i kosten, natrium retensjon, fedme, nevromuskulære sykdommer, tar p-piller eller hormonbehandling, avføringsmiddel misbruk, vanndrivende misbruk, allergiske reaksjoner, traumer eller dårlig kosthold / feilernæring og står for lang. Noen, eller alle av disse årsakene kan bidra til hovne ankler. Pinlige og upraktisk, hovne ankler kan forstyrre din livsstil og dine planer.

Hvordan redusere hovne ankler

Hevelse - milde og alvorlige; Kronisk Ødem

•  Drikk rikelig med vann: skylle systemet med massevis av vann; Jeg vet dette kan virke som det motsatte ting å gjøre når du beholde væske, men spyle væsken unna med mer vann er effektivt og du vil snart se en reduksjon i hevelse.

Hev bena over ditt hjerte: Sittende i en stol med den i fullt tilbakelent modus, vil gjøre underverker for dine hovne ankler. Hvis ingen recliner er tilgjengelig, deretter liggende flatt på sengen eller sofaen med føttene hevet over hjertet ditt på puter vil fungere like bra.

Kjøp en vanndrivende: Noen ganger diuretika kan hjelpe med problemet med hovne ankler ved å bli kvitt kroppen for overflødig vann. Du vil finne at du trenger å bruke badet mye mer enn du har gjort. Spis bananer mens du er på et kurs av diuretika som de kan rense kroppen for kalium samt væsker.

Wear støtte slange eller sokker: Mange ulike produkter er på markedet for å lindre hovne ankler og ben; gradert kompresjon sokker eller slange, noen open-toed for ekstra komfort (anbefales), vil bidra med venøs insuffisiens ved å bidra med blod retur. Du vil finne at du kan komme videre med ditt normale liv ved å bære komprimering sokker eller slange og redusere tiden du heve bena.

Gå rundt: Walking om kan hjelpe med blodstrømmen og redusere hevelse i ben og ankler, men alt med måte; ikke sitte eller stå på ett sted for lenge. Flytt tærne og bøy hælene med få minutters mellomrom for å forbedre sirkulasjonen.

Besøk din lege: Langvarig ankelen eller beinet hevelse kan være et signal om at det er en underliggende helseproblem som forårsaker hevelse. En avtale med din lege er kloke og vil sette tankene dine i ro.

Hint

 • Besøk din lege hvis hevelsen går videre enn knærne

Hvordan finne årsaken til hovne ankler

Hovne ankler er vanligvis et tegn på skade eller væskeansamling i området. Det er forskjellige grunner til hvorfor ankler svelle og når man regne ut årsaken til svelling det er lett å behandle symptomene.

Bruksanvisning

•  Innse at du kunne ha forstuet / anstrengt ankelen. En forstuing er en skade på senen i ankelen og en belastning er en skade på muskel eller sene. Ankelskader er den vanligste skaden i USA.

Husk at i løpet av svangerskapet kroppen beholder mye væske og jobber hardt for å skape en ny blodtilførsel som vil støtte barnet. Det er veldig vanlig å ha hovne ankler, særlig sent i svangerskapet.

Forstå at jo lenger du står på føttene, jo høyere sjanse de vil begynne å svelle. Trykket til fluidet i bena beveges nedover inn i nedre omkringliggende vev.

Godta at i sjeldne tilfeller hovne ankler er et tegn på hjertesvikt, nyresvikt og leversvikt. Med disse betingelser, det er for mye overflødig væske i legemet.

Hint

 • Hvis smertene følger de hovne ankler sørg for å ta en ibuprofen eller anti-inflammatorisk for å lindre smerten og redusere hevelse. Hvil ankelen så mye som mulig.
 • Is anklene ved å pakke isen inne i en klut og plassere den på ankelen. Isen arbeider for å redusere hevelse, smerte og blåmerker fra en ankel forstuing.

Hva er årsakene til Smertefull hovne ankler?

Hva er årsakene til Smertefull hovne ankler?


Hovne ankler er et vanlig problem. Ifølge Herbal Healing, av Phyllis A. Balch, oppstår hevelse når væske fra små blodårer inn i vevet rundt ankelen. Hovne ankler vanligvis ikke er smertefullt. Men det er noen tilfeller der hovne ankler og smerte går hånd i hånd.

Urinsyregikt

Urinsyregikt er en form for leddgikt som kan ramme alle ledd i kroppen. Stortåen påvirkes oftest, men gikt kan også påvirke anklene. Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer, gikt er den mest smertefulle form for leddgikt. Når det påvirker anklene, det fører til hevelse, stivhet og intense smerter. Smerten avtar vanligvis innen 3 til 10 dager, men det kan returnere til enhver tid.

Forstuing

En forstuing kan oppstå når ankelen er vridd eller slått i en vanskelig posisjon. Denne bevegelsen strekker eller tårer leddbånd som holder ankelen sammen. Ifølge Mayo Clinic, oppstår en forstuet ankelen når leddbånd er strukket for langt. I tillegg til smerte, vil en sprained ankelen vanligvis svelle.

Break

En brukket ankel fører til smerte og hevelse. Ankelen er skjør fordi den tåler mye press hver gang en person står, går, eller løper. Dette gjør ankelen utsatt for brudd og sprekker.

Senebetennelse

Denne tilstanden er forårsaket av irriterte eller betente sener. Senene er fibrøse vev som fester muskelen til beinet. De kan vanligvis tåle mye press, men kan bli skadet når presset for langt.

Advarsel

I noen tilfeller hovne ankler kan indikere en alvorlig sykdom. For eksempel, hovne ankler er ett av symptomene på hjertesvikt. Det er viktig å vite årsaken til hevelse og smerte for å få riktig behandling.

Grunnen For hovne ankler

Grunnen For hovne ankler


De fleste vil oppleve hovne ankler på enkelte punkt i sitt liv. Det er mange årsaker til hovne ankler. Ankler kan hovne opp fra bare å stå på plass for lenge eller fra å være på ens føtter for lenge. De kan være resultatet av alvorlige tilstander som hjertesykdom. Hovne ankler kan også skyldes skader som forstuinger, brudd og avrevne leddbånd. Oppsøk lege hvis hevelse følger smerte eller blåmerker, eller hvis hovne ankler ikke gå bort på egenhånd.

Typer

Årsakene til hovne ankler vanligvis faller i tre kategorier: skader, kronisk sykdom og midlertidige forhold. Hver årsak bestemmer den mest effektive løpet av behandling for lindring av symptomene. Skader kan behandles raskt og leges med tiden. Kronisk sykdom bør forvaltes under en lege tilsyn. Og midlertidige forhold, som for eksempel graviditet eller stående på føttene for lenge, løse på egen hånd med tiden.

Identifikasjon

Hovne ankler forårsaket av skader er ganske lett å få øye på. Snart etter at en ankel, fallende, eller mottar en smell i ankelen, begynner smerte. Ankelen kan umiddelbart svelle. Huden kan bli svart og blå. Det er viktig å fjerne noe restriktiv rundt ankelen, for eksempel en sko, støvel eller sokk, og å se en lege for diagnose og behandling. Heve berørte ankelen og bruke isen. Pakk isen i et håndkle eller legg den i en plastpose i stedet for å bruke is direkte på huden. Avhengig av art av skaden, kan en lege anbefaler en cast, myk cast, bandasje eller fortsatt behandling med is og høyde.

Betraktninger

Mange medisinske tilstander kan forårsake hovne ankler. Noen er midlertidige, mens andre er mer alvorlig. Mange gravide opplever hovne ankler på grunn av det økte fluidvolum i kroppen, øket vekt fra babyen og hormonelle endringer. Mange sykdommer kan føre til hovne ankler. Disse inkluderer kongestiv hjertesvikt og hjertesykdom. Hjertet kan ikke lenger pumpe effektivt, og væske bassenger nær anklene. Gikt, leddgikt, nyresykdom og leversykdom kan også føre til hovne ankler. Det finnes andre mer sjeldne årsaker, også.

Forebygging / løsning

For å forhindre hovne ankler, er det nyttig å begrense natrium (salt) inntak. Salt øker væskeansamlinger. Kvinner bør unngå p-piller siden disse kan forverre hevelse. Iført støttestrømper og heve føttene mens du sover og sitter kan også hjelpe. Hvis du står på føttene for lenge forårsaker hovne ankler, prøv alternerende stående med sittende eller i det minste skifte stilling flere ganger i timen.

Advarsel

Mens hovne ankler forårsaket av en skade gå bort etter at skaden leges, hevelse forårsaket av sykdom eller problemer ikke går bort av seg selv. Når som helst hovne ankler bli kronisk, de signalisere et problem, og nødvendiggjøre et besøk til legen. Hovne ankler kan virke som en ren ulempe, men de kan være en del av en samling av symptomer som peker mot en underliggende medisinsk tilstand som kan true helsen.

Årsaker til hovne ankler

Årsaker til hovne ankler

Ikke-alvorlige årsaker

Hovne ankler er et tegn på væskeansamlinger. Vanligvis omkringliggende vev holder væske, forårsaker anklene å svelle. Hevelse i noen del av kroppen kan være alarmerende. Det er ofte et symptom på en mer alvorlig medisinsk tilstand knyttet hovedsakelig til hjertesykdom, hjertesvikt eller hjerteinfarkt. Men medisinske forhold er ikke de eneste årsakene til hovne ankler.

Mange gjerningsmennene bidra til hovne ankler som en alvorlig medisinsk tilstand, medisiner og skader. Noen ganger hevelse kan utløses fordi du har blitt stående eller sittende i lange perioder av gangen. Hvis du har blitt stående, finne et sted å støtte opp bena eller gå litt rundt for å få blodet flyter. Hvis du har sittet for lenge, gå rundt, drikke litt vann og stretch.

Medisinske tilstander

Alvorlige medisinske tilstander som nyresvikt, hjertesykdom, leversykdom eller blokkerte blodårer kan føre til vann oppbevaring og hevelse. Dette er alvorlige forhold som krever øyeblikkelig legehjelp. Andre medisinske tilstander som forårsaker hevelse inkluderer en blodpropp, en infeksjon i beinet, åreknuter, underernæring, fot eller bein kirurgi, en høy natrium diett, misbruk av avføringsmidler, vanndrivende midler, eller medikamenter, overvekt eller fedme, allergiske reaksjoner, skader, natrium oppbevaring og p-piller.

Medisinering Årsaker

Medisiner som kan forårsake hovne ankler inkluderer hormoner som østrogen, blodtrykk medisiner, antidepressiva og steroider. Dersom hevelsen ikke krympe noen dager etter start av medisiner, bør du oppsøke lege.

Symptomer

Hevelse kan være mindre eller alvorlig. Den første symptom på svelling er referert til som "pitting". Det er et innrykk som er igjen på hovne området når trykket er brukt. Dersom hevelsen ikke reduseres, kan det skape huden sår, høyt blodtrykk, hodepine, hjertebank, puffy øyne og hovne hender eller håndledd.

Relief

Heve bena er en rask måte å redusere hevelse. Legg deg ned på ryggen og heve bena over ditt hjerte. Du kan også bruke denne metoden når du sover. Gjennom hele dagen prøver å holde bena høyt på en stol eller i en recliner. Bruk støtte sokker eller strømper. Løstsittende klær. Unngå å sitte eller stå i lange perioder av gangen. Senk din natrium inntak, drikke mye vann og gå for å redusere hevelse. Unngå å bruke p-piller og hormon erstatninger. Ikke overforbruk avføringsmidler eller vanndrivende midler.

Behandling

Forhindre hovne ankler kan kreve en endring i dietten. Legg vitamin C og sitrus bioflavonoider til ditt daglige kosthold. Urter 2000 anbefaler å ta mellom 3.000mg til 6,000mg av sitrus bioflavonoider daglig. Du kan også ta vitamin C-tilskudd eller spise mer vitamin C-rike matvarer som appelsiner, jordbær, tomater, honningmelon, kiwi, brokkoli og kål. Holde en lav-salt diett for å hindre væskeansamling. Ta en daglig tur. Trening holder blodet flyter og kroppen fungerer som den skal.

Hvordan forebygge sykdom ved å spise mer basisk mat

Hvordan forebygge sykdom ved å spise mer basisk mat


Ifølge United States Department of Agriculture, typisk amerikansk diett som er rik på protein og korn er ikke sunt fordi det fører syre å danne inne i kroppen. Denne syren kan begynne å sakte ødelegge muskelmasse og alder kroppen, noe som gjør den mer utsatt for sykdom. For å motvirke syredannelse, Forskerne konkluderer med at alkaliske matvarer bør flere enn syrlig mat. Plantebaserte matvarer, som frukt og grønnsaker, kan bekjempe effektene av syre i kroppen og bidra til å forhindre sykdom.

Bruksanvisning

•  Reduser mengden av sure matvarer du spiser som du øker mengden av alkaliske matvarer du spiser slik at du kan skape en balanse i kroppen din. Sure matvarer som bør unngås er alkohol, hvitt mel, sukker, bearbeidet mat, brus og godteri.

Konsumere mer grønnsaker fordi de er alkalisk, og ifølge USDA Agricultural Research Service, kan bidra til å redusere muskel forringelse forårsaket av for mye syre i kroppen. Disse inkluderer agurk, aubergine, selleri, sopp, grønne bønner og salat.

Sett noen desserter, som kake eller iskrem, med frukt. Bær, vannmelon, bananer, epler og kiwi er alle eksempler på frukt som kan produsere en alkalisk effekt i kroppen som reduserer risikoen for sykdom at for mye syre årsaker.

Spis mer mandler. Rå mandler ikke bare produsere alkalisk i kroppen, de har også sunt fett som kan senke kolesterolet.

Legg noen sunne matvarer som inneholder lave mengder syre, slik som fisk, brun ris, havre og bønner. Å forebygge sykdom ved å spise basisk mat, det må være en balanse på ca 80 prosent alkaliske matvarer og 20 prosent syre matvarer, så ikke eliminere sunne sure matvarer.

Tips og advarsler

 • For enkelt å innlemme mer basisk mat i kostholdet ditt, gjøre frukt og grønnsaker den viktigste hovedrett av måltidet og har sure matvarer være siderett.
 • Ikke slutte å spise syrlig mat; kroppen trenger en pH-balanse og for mye basisk mat uten en balanse mellom syrlig mat kan føre til at kroppen til å gå glipp av proteiner og korn som er sunt i små mengder.

Hvordan Heal sykdom ved å spise rå mat

Rå mat gir den reneste ernæring tilgjengelig. Millioner av mennesker over hele verden har leget seg av alvorlige sykdommer ved å endre sitt kosthold for å utelukke kjøtt og meieriprodukter, og omfatter kun friske, rå frukt, grønnsaker, nøtter og frø. Denne dietten gjør at kroppen kan absorbere maksimal ernæring nødvendig for healing og reduserer mengden av giftige kjemikalier som forbrukes.

Hvordan Heal sykdom ved å spise rå mat

Transition Sakte

eliminere bearbeidet mat fra kostholdet ditt. Dette betyr å kutte ut alt som kommer i en boks, boks eller flaske. Alle bearbeidet mat inneholder giftige kjemikalier som brukes til å bevare mat og gjøre dem smake bedre. Erstatte disse matvarene med hjemmelagde versjoner, laget av ferske råvarer.

Legg til flere rå matvarer i kostholdet ditt. Begynne å ha et par biter av frukt eller en grønn smoothie til frokost. Legg en salat eller gulrot pinner til lunsj og legge blandet salat til middag hver kveld.

Eliminer kjøtt fra kostholdet ditt. Kommersielle kjøtt er lei antibiotika, og injisert med hormoner. Disse kjemikaliene bo i dyrekjøtt, selv etter at den er drept og behandlet. I tillegg er kommersielle kjøtt injisert med saltløsning og impregneringsmidler som det er behandlet for salg. Slike kjemikalier kan også forårsake sykdom i menneskekroppen.

Sett kjøtt med nøtter og frø retter.

Sørg for å drikke minst ½ liter rent vann hver dag.

Avgifte kroppen din

Eliminer korn og stivelsesholdige grønnsaker fra kostholdet ditt.

Øk renset vann inntaket til ca 1 liter hver dag.

Øke antall grønne smoothies du drikker. Eller, øke mengden av greener du spiser.

Velg din detox-metoden. Noen bruker Apple detox, annet bruk en vannmelon detox, og atter andre bruker Master Cleanse programmet.

Følg din valgte detox metode for den anbefalte mengden av tid, eller til tungen er rosa igjen.

11. Gjeninnføre mat sakte etter din detox. Begynn med juice og grønne smoothies.

Opprettholde en Raw Food Diet

Spis rå mat som du liker.

13 Må de fleste av dine matvarer enkel, men ikke viker unna "gourmet" rå mat.

Legg til super mat til kosthold, som Flax, Gogi bær og hamp frø.

Opprettholde vanninntaket.

Varier maten du spiser og hvordan du spiser dem til å oppnå optimal ernæring og unngå å bli lei.

Gjenta trinn 2 hver par måneder før du er helt leget.

Hint

 • Tillat fire til seks uker for hvert eliminering skritt i § 1, for å gi kroppen din og smaker tid til å tilpasse seg de nye matvarer.
 • Noen mennesker gjør colonics mens de gjør detox, men det er ikke absolutt nødvendig.
 • Mange rapporterer økt energi, økt vitalitet, bedre hud og økt libido, sammen med overordnede organ helbredelse fra rå matvarer.
 • Sørg for å spise nok kalsium, fosfor og magnisium inneholder matvarer.
 • Du kan ha detox symptomer under noen fase av denne prosessen. Ikke mist motet av dette, betyr det at kroppen din er å bli kvitt giftstoffer som har vært å gjøre deg syk.
 • Kvinner må være sikker på å innlemme nøtter, frø eller fet grønnsaker, som avokado i sine dietter. Mangel på fett vil forårsake menstruasjon for å stoppe.

Kan vi forebygge sykdom og sykdom ved å ta vitaminer?

Selv om vitaminer ikke kan sette en stopper for all lidelse, de er svært gunstig for helsen. Det er mye uenighet blant medisinske fagfolk på effektivitetsnivå av vitaminer og mineraler. Imidlertid er det kjent at vitaminer gjør til en viss grad forbedre fysisk helse og forhindre visse betingelser. De bør aldri bli avhang som eneste kilde til næring eller medisiner, men det er sant at vitaminer kan bistå i å forebygge sykdom og sykdom.

Kreft

Ifølge Prevention magazine "Healing med vitaminer: Den mest effektive vitamin og mineral behandlinger for Everyday helseproblemer og alvorlig sykdom," halvparten av krefttilfeller kan forebygges med inkorporering av visse vitaminer. Vitamin C, E selen, beta-karoten og folsyre arbeid for å beskytte kroppen mot kreft. Vitamin C beskytter celler, og opprettholder et sunt immunsystem. Vitamin E og selen gi ytterligere beskyttelse av celler, med selen som beskytter det indre av celler og vitamin E beskytter utsiden. Beta-karoten hjelpemidler i å bremse utviklingen av forstadier celler og kan til og med reversere celleskader. Folsyre, eller vitamin B9 og beskytter cellene mot kreft.

Depresjon

Depresjon kan være forbundet med vitaminmangel, og tilskudd kan være nyttig. B-vitaminer holde følelser sunn og ha en positiv effekt på depresjon. Alvorlig mangel på C-vitamin kan også bidra til depresjon. Vitamin C øker immunforsvaret, som ofte er svak i en deprimert person.

Aldring

Frie radikaler er skadelige molekyler i miljøet som stjeler elektroner fra kroppen og forårsaker den til alder. Disse frie radikaler finnes overalt i miljøet, blant annet i sollys og forurensning. De er umulig å unngå helt.

Osteoporose

Osteoporose er nedbryting og svekkelse av bein som kan føre til brudd. For å bygge og opprettholde bentettheten, kalsium er et must. I tillegg til å gi kalsium, er vitamin D nødvendig for kalsium-absorpsjon. Magnesium er nødvendig for vitamin D til å bli aktive i systemet for å hjelpe absorpsjon av kalsium. Disse vitaminer og mineraler jobber sammen for bein helse og forebygging av osteoporose.

Håravfall

Den gjennomsnittlige person mister ca 100 hår per dag. Hvis håret tapet overstiger dette antallet, særlig hos kvinner, kan vitamin tilskudd hjelpe. Kroppen vil ikke vokse nytt hår uten jern. Jern er viktig for sunn hårvekst, men det må være sammenkoblet med vitamin C for maksimal absorpsjon. Biotin, folat og sink er andre næringsstoffer som må være tilstede i systemet for å holde håret vokser regelmessig.

Hovne føtter ved Parkinsons sykdom

Hovne føtter ved Parkinsons sykdom


I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, hovne føtter ikke en direkte symptom på Parkinsons sykdom. Imidlertid kan hovne føtter eller ankler være en bivirkning av visse anti Parkinsons medisiner.

Medisiner

Anti-Parkinson-medisiner som er kjent for å muligens føre til hevelse inkluderer Parlodel (bromokriptin), Mirapex (pramipexol), Requip (ropinirol), Apokyn (apomorfin) og Symmetrel (amantadin).

Indirekte årsaker

Hovne føtter kan være en indirekte symptom av Parkinsons sykdom når det oppstår sirkulasjon problemer hos pasienter hvis bevegelser er sterkt begrenset i en lang tidsperiode.

Behandling

Hovne føtter kan behandles hjemme ved å heve bena over hjertenivå mens du ligger nede, trene bena, iført støttestrømper, og forbruker en lav-natrium diett.

Når skal man oppsøke lege

Medisinsk hjelp må innhentes dersom foten hevelse er ledsaget av kortpustethet, brystsmerter, en nedgang i urinmengde, feber eller føttene er varmt å ta på.

Forebygging

Hovne føtter kan forebygges ved å ikke sitte eller stå stille i lange perioder av gangen, ikke på seg restriktive klær, trene regelmessig og å miste vekt hvis nødvendig.

Hvordan bli kvitt hovne, Puffy Hands

Hvordan bli kvitt hovne, Puffy Hands


Hovne og puffy hender kan resultere fra å spise en salt måltid til å ha en alvorlig medisinsk tilstand. Når hevelse oppstår, kan fingre og hender vises lubben og føle verkende. Den hevelser kan oppstå første når komme ut av sengen eller etter en lang dag med å være på føttene. Normalt hevelsen vil lette som dagen skrider frem eller etter hvile fra en dag med arbeid. Hvis hevelse og poser ikke avtar og fortsette i flere dager, bør du kontakte legen din for å se om det er en underliggende medisinsk tilstand.

Massasjeterapi

Når hevelse inntreffer i hendene, er det normalt fra overskytende vann som befinner seg inne i kroppen. Massasje løser opp væske slik at det kan reise og bli utvist fra kroppen. Lett og treg massasje av hender og fingre vil også hjelpe i verkende forårsaket av hevelse. Håndkrem vil hjelpe til med massasje.

Lavere natrium i Diet

Mange av oss er ikke klar over hvor mye salt er i maten vi spiser. Behandlet matvarer har høye nivåer av natrium, noe som kan føre fluid å bygge seg opp i kroppen. Etter et salt måltid, kan du føle hevelser utvikler seg i hendene. Natrium i dine måltider reduseres ved å spise mer frisk frukt og grønnsaker og kjøpe hermetikk tilbyr lavere natrium nivåer.

Heve armene og hendene

Heve armene og hendene over hjertet tillater bedre sirkulasjon, noe som bidrar til å bevege fluidet bort fra ekstremiteter. Når hendene er over hjertet det tillater at væske til å renne bort. Normalt en person med hovne ankler og føtter vil heve sine ben for lettelse. Heve hendene over hjertet vil gi det samme relieff.

Kompresjons Hansker

I likhet med komprimering slange for bena, kompresjonshansker redusere poser ved å holde et konstant trykk på hendene. Iført hansker om natten kan hindre våkne opp med puffy hender; iført dem i løpet av dagen hjelper, hvis den type jobb du har fører hendene til å hovne opp.

Hånd Øvelser

Øvelser bruke utstyr som gjør at hendene til å arbeide sine muskler kan også redusere hevelser. Klemme enhetene gir den type bevegelse som trengs for å arbeide både hender og fingre, og slipper bygget opp fluidet slik at det kan transporteres ut av kroppen. Disse enhetene kan hjelpe hvis brukt i morgen og kveld i noen minutter på hver hånd.

Se din lege

Hovne hender kan også være et tegn på en underliggende medisinsk problem, for eksempel hjertesykdommer. Hvis blodårene til hjertet blir tilstoppet, kan det redusere normal blodstrøm som igjen fører til overflødig væske buildup i kroppen. Hvis du ikke kan finne lindring for dine hovne hender og andre deler av kroppen er også å holde væske, se din lege for å finne årsaken.

Hint

 • Gå til legen din dersom hevelsen varer lenger enn 72 timer.

Symptomer på Lyme sykdom hos barn

Lyme sykdom er en infeksjon spres av flått. Du kan få Lyme sykdom ved å bli bitt av en infisert flått, men ikke alle flåttbitt føre til Lyme sykdom. For å unngå å pådra seg sykdom, fjerne flått fra huden din så snart du ser dem fordi Lyme sykdom vanligvis ikke spres før etter at de har vært festet i 36 timer. Sykdommen kan kureres med antibiotika hvis tatt på en riktig måte, så søke behandling så snart som mulig og gå til en lege å ha flått fjernet hvis du ikke kan gjøre det selv.

Utslett på Bite Nett

En av de tidligste og mest merkbare tegn på Lyme sykdom er et utslett der flåtten bet deg. Den utslett er i form av en sirkel rundt bit og blir større med tiden.

Influensalignende symptomer

Et annet tidlig tegn på Lyme sykdom kan være influensalignende symptomer, inkludert trøtthet, feber, hodepine og hovne lymfeknuter.

Leddsmerter

Felles smerte forårsaket av betennelse, spesielt til knærne, er et symptom på Lyme-sykdom. Leddsmerter kan også flytte fra felles til felles, påvirker ulike områder på forskjellige dager.

Sekundære symptomer

Hvis ikke fanget og behandles tidlig, kan infeksjonen Lyme sykdom forårsake konjunktivitt, raske hjerteslag, hyppig hodepine, besvimelse, smerte og svakhet i armer og ben, tretthet, ekstra utslett og lammelse av ansikts nerver, kalt Bells parese.

Sene Symptomer

Hvis sykdommen utvikler seg uten skikkelig behandling, hjerne, nerve og leddskader kan oppstå, inkludert alvorlig tretthet, endringer i humør og hukommelse, søvnproblemer, nummenhet og prikking i ryggen, hender og føtter og kronisk Lyme artritt, noe som fører til tilbakevendende anfall oppsamling av væske i leddene.

Hva er farene ved protese kremer?

Hva er farene ved protese kremer?


Mer enn 35 millioner mennesker i USA alene bruker gebiss, og mange av disse menneskene bruker protese kremer for å hjelpe sine proteser holde seg på plass. Folk med falske tenner stole på kremer for å hjelpe dem å spise fast føde, le, snakke, hoste og nyse uten frykt for at deres proteser vil falle ut. Til tross for krem ​​fordeler, men det er risiko som går langs med å bruke det.

Protese krem ​​Ingredienser

Hvert merke av protese krem ​​inneholder forskjellige ingredienser, og det er nesten umulig å kjøpe protese kremer basert på ingredienslisten, fordi produsentene ikke er pålagt å liste sine ingredienser. Noen vanlige ingredienser er sink, polyvinylacetat (brukt i tyggegummi), natrium-karboksymetylcellulose, og forskjellige bestanddeler avledet fra glyserin.

Farene

Sink er den farligste ingrediens i mange protese kremer. For mye sink i kroppen som stammer fra den utstrakte bruk av protese krem ​​over tid kan føre til en reduksjon i mengden av kobber i kroppen. Kobber er viktig for dannelsen av hemoglobin, som er det hjelp carry blod gjennom kroppen din.

Symptomer

Symptomene på for mye sink fra protese kremer omfatter lavt HDL-kolesterol, hudproblemer, lave nivåer av kobber i kroppen, hovne ankler og anemi. Fortell legen din hvis du bruker protese krem ​​når du opplever noen av disse symptomene. Sykdommer som stammer fra protese krem ​​bruk blir ofte feildiagnostisert.

Løsninger

Ved kjøp av protese krem, kjøpe sink-fri for å unngå alvorlige helsemessige komplikasjoner som kommer fra kremen. Alle sink-fri protese kremer vil staten så på pakken. Hvis det ikke si, "sink-free", ikke kjøpe det. Selv om det har vært en sammenheng mellom protese krem ​​og alvorlige helsemessige komplikasjoner, mange produsenter fortsatt sverger til sikkerheten til deres produkt og fortsette å bruke sink i sine protese kremer.

Holistisk behandling for tannkjøtt sykdom

Holistiske behandlinger behandler kroppen som en helhet heller enn å prøve å behandle akkurat det berørte området. Holistiske behandlinger for tannkjøttsykdom se på å forebygge og behandle sykdom fra en hel kropp perspektiv i stedet for bare å se på tannkjøttet.
Tannkjøttsykdom, også kalt periodontitt, er vanligvis forårsaket av bakterier på og under tannkjøttkanten. Vanlige symptomer på periodontal sykdom inkluderer: hovne eller blødende tannkjøtt; dårlig ånde; viker tannkjøttet; skiftende eller bevegelse i tennene; løse tenner og tap av tenner.

Detection

Ifølge Holistic Dental Network, "Vi ansetter en tidlig påvisning teknikk kalt Modulated Microbilogical Periodontal Therapy, også kjent som KEYES TERAPI. Utviklet av Dr. Paul Keyes mens han var på The National Institutes of Health, dette ... ikke-kirurgisk tilnærming innebærer vurdering av bakterier risikere at en person har til stede i deres munn. Den ... analyse innebærer å ta en liten prøve av den bakterielle plakk fra under en persons tannkjøttet og plassere den under en fase kontrast mikroskop. "

Ved å bedømme mengden og typen av bakterier tilstede, er en helhetlig behandlingsplan opprettet for å ta det enkeltes konkrete saker.

Fordeler

Fordelene med holistiske tannkjøttsykdom behandlinger versus tradisjonelle dental behandlinger er at hele kroppen helse og tilstanden er sett på når utforme en behandling eller forebygging plan.
Ved å se på medvirkende faktorer som kosthold og munnhygiene vaner en svært grunnleggende plan kan opprettes. Når factoring i flere faktorer som helse historie, kronologiske sykdommer og bakterier nivåer i tannkjøttet, en mer omfattende plan kan gjøres. Dette kan også minske sjansen for en behandling for å forverre en co-eksisterende helseproblem.

Betraktninger

En tannlege bør fortsatt være involvert i behandling av tannkjøttsykdom, uavhengig av om de er de forskrivning av helhetlig behandling eller hvis de er bare en del av behandlingsplanen. Den kompetanse og kunnskap som tannleger og periodontists tilbyr er uvurderlig når man behandler tannkjøttsykdommer, spesielt hvis det er en avansert form.

Behandlinger

Det finnes flere forskjellige behandlinger som rutinemessig brukes som en del av en helhetlig behandling plan.
En svært sure diett, som har en tendens til å være høy på protein, kan bidra til sure spytt. Spytt kan testes med lakmuspapir. En score lavere enn 6,9 regnes syrlig. Kutte sukker fra kostholdet er også sterkt anbefalt.
Drikk vann ofte, så det hjelper hydrat og fukte munnen og tannkjøttet. Bakterier vokser godt i tørre områder, så dette bidrar til å holde antall bakterier ned.
Bruk en vannoppsug, eller muntlig vanning systemet, for å rengjøre under tannkjøttet. Dette blir kvitt flere bakterier enn både børsting eller tanntråd alene.
Bruk urter og homøopatiske midler for å berolige irritasjon og sår i munnen. En blanding av like mengder vann og hydrogenperoksyd bidrar til å helbrede irritasjoner og kvitte seg med bakterier.

Advarsel

Alltid konsultere en tannlege eller lege ved behandling av tannkjøttsykdom. All informasjon i denne artikkelen er kun ment som referanse og bør ikke ta plassen til profesjonelle medisinske anbefalinger.

Hvorfor Ankler Swell i Heat?

Hevelse av anklene skyldes en unormal oppsamling av fluider. Denne type svelling er kjent som perifer ødem. Det er flere grunner til at anklene synes å hovne opp det meste når det er varmt ute. Det er best å oppsøke lege dersom anklene er hevelse, for å utelukke eventuelle andre medisinske tilstander.

Stående for lenge

Sommermånedene mener å være ute i lengre perioder av gangen. Folk har en tendens til å gå flere steder og gjøre flere ting i sommermånedene. Du kan også være på føttene for lengre perioder av gangen, og hevelse oppstår i anklene når du står på ett sted i lang tid uten å flytte.

Diett

Folk har en tendens til å spise mer salt mat i sommermånedene. Grilling utendørs er et populært tidsfordriv som mange unne seg når det blir varmt ut. Salt tilsettes til kjøttet, og mer salt tilsettes ved krydder og siden retter. De fleste folk ikke innser hvor mye salt de faktisk forbruker. Store mengder salt inntaket årsak vann oppbevaring, noe som fører til hovne ankler.

Overoppheting

Hevelse i ankler når du blir overopphetet er kjent som varme ødem. Denne tilstanden oppstår når kroppen ikke kan kvitte seg med salt og vann. Kroppen din er å holde væsker i stedet for å slippe dem.

Blood Vessel Expansion

Når det er varmt ute, blodkar utvides. Når fartøyene utvide, kan de tillate væsker å lekke inn omliggende vev. Tyngdekraften trekker væsker til dine underekstremiteter og årsaker hevelse.

Forebygging / løsning

Det er lett å unngå varme ødem. Beveg deg rundt hvis du oppdager at du har blitt sittende eller stående i lengre perioder av gangen. Trening som gåing kan i stor grad redusere eller eliminere denne type hevelse. Begrens saltinntaket. For mye salt vil føre til at kroppen for å prøve å fortynne den, og overproduksjon av fluider forårsaker ødem. Prøv å holde så kjølig som mulig.

Alternative løsninger for hovne ben Fra Hepatitt C

Alternative løsninger for hovne ben Fra Hepatitt C


Hepatitt C lider notorisk lider av leverproblemer, men de kan også være utsatt for å utvikle hovne ben som er plaget med utslett og smerte. Heldigvis er det mange urter og kosttilskudd som kan hjelpe behandle hovne ben og noen som kan bidra til å bekjempe sykdommen selv. Som med alle nye behandlingsforløp, ta kontakt med legen din før du bestemmer deg for å følge urte banen.

Hovne ankler og ben

Behandling av hovne ben kan ta opptil seks måneder, men det kan være svært effektivt hvis du er flittig og ikke hoppe over noen doser. Ta en Slakter Broom ruscogenin tablett om dagen, noe som er typisk en dose på 100 mikrogram, for å behandle svie og kløe på benet. Prøv en 60- til 120-milligram dose av gotu kola liposomoppløsninger tabletter eller kapsler for å stabilisere vev som støtter dine vener og for å øke mengden av oksygen transporteres gjennom kroppen din. Hestekastanje aescin tabletter kan tas i en 150-milligram dose en gang om dagen for å forbedre elastisiteten i blodårene. Men ikke ta gotu kola eller hestekastanje hvis du prøver å bli gravid.
Hagtorn solide kapsler, når det tas i en 150-milligram dose tre ganger om dagen, kan gjøre skjøre årer sterkere. Oligomeriske pranthocyanidins (OPCs) grapeseed eller furu-bark ekstrakt tabletter kommer i 100-milligram doser, som du bør ta daglig for å forbedre styrke og fleksibilitet av blodårene (se Referanse 2).

Sirkulasjonsproblemer

For ytterligere å redusere hevelse i bena, ta urter som vanligvis bidrar til bedre blodsirkulasjonen, for eksempel en te laget av kjerringrokk. Det kan bedre blodsirkulasjonen ved å styrke veggene i blodårene dine og vener. Urtene Sibirsk ginseng, gingko biloba og ingefær rot kan brukes som te eller i kapselform for å øke blodomløpet i kroppen. Når du tar pillen former, prøv 300 milligram av sibirsk ginseng, 240 milligram gingko biloba, og 250 milligram av ingefær rot.
Homøopatisk middel tabacum er ofte brukt for de som har isete kalde ben, lem kramper og mental utmattelse. En lav potens av 12c eller lavere (der c er lik 100 ganger standard homeopatisk potens) et par ganger om dagen vil fungere best med tabacum.
Disse rettsmidler, når det tas i tandem med hovne ben urter, kan være i stand til å forbedre tilstanden på kortere tid enn hvis de ble tatt alene (se referanse 1).

Hepatitt C

Til en viss grad, kan du være i stand til å hjelpe beinet hevelse ved å angripe hepatitt C tilstanden i seg selv. Bruk urter som melk tistel og lakris for å beskytte og helbrede leveren din. Prøv en kombinasjon av eple cider eddik, fulvic syre, tea tree olje, hydrogen peroxide og olje av oregano, som det har vist seg å være en effektiv hjem rette for noen som lider av sykdommen. Spis et sunt kosthold og kutte ut all alkohol og narkotika for å forbedre kroppens naturlige evne til å bekjempe sykdommen. Hvis du er misfornøyd at legen er overbevist om dette kurset av behandling og du ønsker å utforske det, kan du se en lisensiert homeopat eller naturlege for å lære mer om alternative løsninger (se referanse 3 og Resource 2).

Urte behandling for periodontal sykdom

Periodontal sykdom er en kronisk bakteriell infeksjon. Det påvirker tannkjøttet og bein rundt tennene. Venstre ubehandlet, kan det føre til tap av tenner. Gingivitt er en mild form for periodontal sykdom der tannkjøttet er hovne, røde og lett blø. Hvis denne tilstanden er ubehandlet, kan det føre til en mer avansert form for periodontal sykdom som kalles periodontitt. Bakterier danner giftstoffer som får under tannkjøttet og ødelegge tannkjøtt vev og bein som støtter tennene. Det er mange naturlige behandlinger som kan behandle periodontal sykdom ved å dele med infeksjonen og lindre betennelser.

Herbal behandlinger

Goldenseal er en sterk antibakterielt middel og er spesielt bra å bruke når du opplever smerte og sårhet. Lag en munnvann ved å ta kvart teskje salt, en halv kapsel av pulver og en kopp varmt vann. Aloe gel lindrer betennelse. Fedd olje er en eterisk olje kjent for sin bruk i tannpleie. Det kan stoppe tyggegummi smerter og er svært antibakteriell. Bruke tre dråper i en kopp varmt vann som et munnvann to ganger daglig. Tea tree er en annen eterisk olje høyt verdsatt for å bekjempe bakterier. Dette kan være direkte gnidd på tannkjøttet. Grønn te katekiner også bekjempe bakterier og holde stivelse fra snu til sukker, som er svært skadelig for tennene. Ta 240 milligram tre ganger om dagen.

Ikke bruk grønn te i løpet av en time for å ta andre medisiner. Det kan forstyrre absorpsjon.

Den tradisjonelle kinesiske urte formel Ophiopogonis avkok er gunstig for blødende tannkjøtt, spesielt hvis forårsaket av tørr munn. Den brukes som munnvann. Må ikke brukes når tannkjøttet er aktivt blødning eller hvis du har feber.

Andre naturlige behandlinger

Komplekse karbohydrater i tranebærjuice kan ha forskjellige former av bakterier fra å feste til hverandre, hindrer plakk. Ta 100 milligram av koenzym Q10 daglig. Dens evne til å øke oksygenering i hele kroppen bidrar til å ødelegge bakterier. En natron og hydrogen peroxide blanding brukes på tannkjøttet kan lette sårhet. Spis mye bær. De inneholder stoffer som styrker tannkjøttet.

Andre forslag

Tørr børsting uten tannkrem med en myk børste kan fjerne bygget opp plakk. Sørg for å bruke tanntråd minst en gang om dagen, og prøver å komme under tannkjøttet å skrape tannoverflaten. Massing tannkjøttet med fingrene flere ganger om dagen er også nyttig. Stimulere tannkjøttet er nyttig, også. Kjør på slutten av en tre tannpirker unnder tannkjøttet. Ikke røyk. Det kan forsinke helbredelsesprosessen. Sørg for å endre tannbørster ofte, en gang i måneden. Dessuten er det anbefalt å oppbevare tannbørsten i noen slags bakterier eliminere råd.

Hvordan å behandle periodontal sykdom uten en tannlege

Periodontal sykdom, også kalt periodontitt, er betennelse i tannkjøttet. Periodontal sykdom er ikke bare smertefullt til tider, men det kan føre til farlig smitte og skade på bein og vev som støtter tennene. Symptomer på tannkjøttsykdom inkluderer hovne, blødende tannkjøtt, dårlig ånde og løse permanente tenner. Rutinemessige dental helsen kan bidra til å forhindre og behandle periodontal sykdom, men ifølge American Dental Association (ADA), er det en stor mengde egenomsorg du kan gjøre uten hjelp av en tannlege for å behandle og forebygge progresjon av sykdommen ( se Ressurser).

Bruksanvisning

Unn periodontal sykdom ved håndtering av diabetes og andre helsemessige forhold som kan ha en effekt på din tannhelse. Systemiske sykdommer og noen av behandlinger, for eksempel legemidler til å behandle kreft, kan øke risikoen for å utvikle periodontal sykdom. Hvis du lider av disse plager, ta kontakt med legen din om måter å beskytte tannkjøttet.

Avslutt bruker tobakksprodukter for å hjelpe stoppe utviklingen og selv reversere tegn på tannkjøttsykdom. ADA rapporterer at folk som røyker eller tygge tobakk er mer utsatt for tannkjøttsykdommer. Når du slutter å bruke tobakk og nikotinprodukter, vil tannkjøttet begynner å gro.

Børst tennene med en tannkrem som reduserer plakk, slik som Pro-Helse Crest. Gingivitt, en mindre alvorlig form for periodontal sykdom, påvirker tannkjøttet og kan behandles ved å fjerne plakk og tannsten som mange mennesker har sammen sine tannkjøtt linjer. Bruk et speil for å se hvor rødt, hovent tannkjøtt kan indikere begynnelsen av periodontal sykdom.

Target plakk lettere ved hjelp av en plakett-kampene skylling etter å pusse tennene. Noen skyllinger for barn (som voksne kan bruke også) hjelper presisere problemet flekker ved å snu plakk forskjellige farger. Jo mer plakk og tannsten som finnes i munnen, jo mer sannsynlig er det å utvikle infeksjoner og alvorlige betennelser som er forenlig med periodontal sykdom.

Floss tennene etter børsting for å holde munnen frisk og behandle mindre former for tannkjøttsykdom. Hvis du har problemer med å bruke vanlig tanntråd, prøv å bruke flossers som har en lett-å-hold håndtaket.

Skyll munnen med saltvann skylling for å redusere betennelse i tannkjøttet. Bland 1 ts. bordsalt til en full 8 oz. glass vann i romtemperatur.

Hint

 • Selv om det er mulig å behandle mindre alvorlige former for tannkjøttsykdom uten å gå til en tannlege, bør egenomsorg gjøres i tillegg til vanlige tannlege helsen. Tannlegen er en verdifull ressurs for å holde tennene og tannkjøttet sunt.

Avgiftning for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en motor-system lidelse som oppstår på grunn av tap av hjernecellene som produserer dopamin. Genetikk er en betydelig risikofaktor for å få Parkinsons sykdom. Kjemikalier og andre giftige stoffer som du blir utsatt for hver dag også spille en rolle. En pasient med Parkinsons sykdom kan ha en genetisk abnormitet i måten kroppen blir kvitt giftstoffer. Dette fører til økte mengder giftstoffer i kroppen, som direkte påvirker nervesystemet. Glutation avgiftning terapi ser ut til å hjelpe de med Parkinsons sykdom.

Glutathione Therapy og avgiftning

Glutathione terapi er en vellykket avgiftning terapi for Parkinsons sykdom, som ble startet i 1998 av Dr. David Perlmutter, en ekspert innen nevrologi. Han studerer bruk av glutation i bekjempelsen av sykdommer så som Parkinsons sykdom. Glutation er et lite molekyl som består av tre aminosyrer, og er til stede i nesten hver eneste celle i kroppen. Det bidrar til å fjerne eller avgifte skadelige stoffer fra kroppen.

Den primære rolle glutation avtar Parkinsons sykdom ved å ødelegge frie radikaler. Frie radikaler er skadelig for kroppen og hjernen og vises når giftstoffer er tilstede i miljøet. Perlmutter rapporterer at 80 prosent til 90 prosent av de som bruker glutation terapi demonstrere en bemerkelsesverdig forbedring. Disse forbedringene omfatter mindre stivhet og bedre gange, bevegelse, koordinasjon og tale. Rystelser er langt mindre tydelig, og det er en reduksjon av depresjon hos mennesker med Parkinsons sykdom ved hjelp av denne behandling.

Perlmutter foreslår å gi 1400 mg av glutation intravenøst ​​i 10 minutter tre ganger i uken. Han bruker denne protokollen på Perlmutter Health Center i Naples, Florida. Glutation må tas intravenøst ​​fordi den er fordøyd for fort når det tas oralt. Urten melk tistel forårsaker oppbevaring av glutation, så det er en del av glutation avgiftning program.

Selv de som har sent stadium av Parkinsons sykdom få noen nytte av behandlingen. Klinikker over hele landet, som for eksempel Hoffman Center i New York, kan du bruke glutation detoksifiseringsterapi hell for de som lider av Parkinsons sykdom.