Digidexo.com

nevanac

Bivirkninger av NEVANAC øyedråper

Enten du bare hadde grå stær operasjon eller du har kroniske smerter i øyet, kan NEVANAC øyedråper bidra til å lindre den smerten. Dessverre, som med alle andre medisiner, er det noen bivirkninger ved å bruke NEVANAC øyedråper. Selv om disse er sjeldne, kan de føre til problemer for de som bruker medisiner.

Hva er NEVANAC?

NEVANAC er øyedråper som brukes for pasienter som har hatt operasjoner i øyet, slik som katarakt kirurgi. Det er en anti-inflammatorisk medikament som bidrar til å lindre smerte og etter at virkningene av operasjonen. NEVANAC er noen ganger brukt for pasienter som har smerter i øyet, men har ikke hatt operasjon, men dette er ikke så vanlig. NEVANAC må være foreskrevet av en lege og kan ikke kjøpes over disk.

Øyeinfeksjoner

En vanlig bivirkning av NEVANAC er et øye infeksjon. Siden denne medisinen brukes etter operasjonen, er det en høy risiko for infeksjon. For å unngå dette, sørg for å holde tuppen av NEVANAC applikatoren ren. Unngå å berøre det med hendene eller øyne, eller en annen overflate. Bakterier og bakterier kan sitte på spissen hvis det berøres, noe som kan spre bakterier til øyet, forårsaker en infeksjon. Renslighet og riktig bruk av applikatoren vil sterkt redusere sjansen for en øyeinfeksjon bruker NEVANAC.

Øyeirritasjon

Noen mennesker har bivirkninger fra NEVANAC som forårsaker irritasjon i øynene. Selv om dette er likvide øyedråper, de har vært kjent for å forårsake en tørr eller klissete følelse for noen. Andre vil føle deg som om noe er i øyet eller bak deres øyelokk når ingenting er der. Gjennom disse NEVANAC bivirkninger, røde øyne er vanlig. Dette bør avta etter fullført behandling med øyedråper.

Hodepine og kvalme

I alvorlige tilfeller har noen pasienter opplevd hodepine og kvalme som bivirkninger av NEVANAC. Dette varierer fra mild irritasjon til svært intens hodepine. Hvis bivirkningene er spesielt alvorlig, kan pasienten må slutte å bruke NEVANAC øyedråper og rådføre seg med øyelege. En annen medisinering kan være nødvendig for å bekjempe disse bivirkninger.

Snakk med legen din

Sørg for å varsle legen din om eventuelle medisiner allergi, enten de er fra andre øyet medisiner eller ikke. Noen tilstander og medisiner konflikt med NEVANAC bruk. Fortell legen din dersom du har diabetes, leddgikt, blødningsforstyrrelser eller tørre øyne syndrom. Også gi dem en grundig liste over alle medisiner som du tar regelmessig eller på en etter behov. Dette er den beste måten for å unngå ugunstige bivirkninger.