Digidexo.com

Pre-Basic Training dietter

Pre-Basic Training dietter


Å forberede kroppen din for grunnleggende opplæring, må du rydde opp din diett. Det er en god idé å følge en øvelse regime i denne perioden, også, men uten riktig ernæring finner kroppen din det vanskelig å øke kondisjon og opprettholde muskelmasse. Det er noen grunnleggende regler for riktig ernæring. Greg Glassman, grunnlegger av CrossFit, sier: "Spis kjøtt og grønnsaker, nøtter og frø, litt frukt, lite stivelse og ikke sukker Hold inntaket til nivåer som vil støtte øvelse, men ikke kroppsfett.».

Drikk vann

Vann er viktig å opprettholde en godt fungerende organ. Du trenger å drikke mye vann, spesielt når du trener. På dager da du ikke trener, tar sikte på å drikke seks glass vann, eller tre halvlitere. På dager da du gjør tung trening, spesielt kardiovaskulær trening, som mål å drikke rundt dobbelt så mye.

Protein

Spise rundt 1 g protein per kilo kroppsvekt. Protein er byggesteinen i livet, så er det svært viktig proteininntaket ditt er tilstrekkelig til å gjenoppbygge muskler. Dette proteinet kan komme i form av kjøtt, egg, fisk, melkeprodukter og protein shakes. Mens soyaprodukter er en god proteinkilde, er animalske proteiner lettere absorberes av kroppen, og er derfor mer effektiv til å bygge muskler.

Karbohydrater

Spis komplekse karbohydrater som brun ris, hel-hvete brød og poteter. Karbohydrater gjenopprette glykogen nivåer til muskelvev, og gi dem energi til å holde trener. Å spise komplekse karbohydrater gjenoppretter glykogen nivåer uten å øke insulinnivået for høyt. Høye insulin nivåer hindre fett tap. Karbohydrater som forårsaker en topp i insulin er sukker, hvit ris, hvitt brød og pasta.

Frukt og grønnsaker

For optimal ernæring, som mål å spise minst fem porsjoner frukt og grønnsaker per dag. Frukt og grønnsaker gir kroppen med viktige næringsstoffer. Mens disse matvarene ikke bidrar til muskelvekst, er de viktige for å gi antioksidanter som fjerner frie radikaler, og som inneholder vitaminer og mineraler som er nødvendige for et godt fungerende organ.