Digidexo.com

dårlig blosirkulasjon

Hvordan Kick dårlige vaner eller Vices

Hvordan Kick dårlige vaner eller Vices

Hvis du sliter med å bryte en dårlig vane eller vice, kan det være på tide å se etter alternative måter å overvinne disse vanene og forbedre din livskvalitet. Enten din vane være en nervøs tick - som å bite negler - eller en visepresident som er farlig for helsen din, som å røyke sigaretter eller drikke alkohol, vil du være i stand til å sparke en vane med riktig mengde tålmodighet, utholdenhet og optimisme.

Hvordan Kick dårlige vaner eller Vices

Bekrefte at dine vaner eller skrustikker er dårlig for deg og at du har dannet en avhengighet til dem. Det første trinnet i å bryte en dårlig vane er å identifisere det for hva det er og forstå at du trenger å få hjelp for å sparke den.

Forskning dårlig vane eller vice og identifisere de negative effektene det har på livet ditt; enten de er fysiske, følelsesmessige eller psykologiske. Forstå den potensielle risikoen din vane utgjør, gir deg grunn til å sette en stopper for det.

Finn en alternativ måte å slippe stress, overvinne hindringer og håndtere kjedsomhet. Hvis du finner deg selv å bite negler når du ser på TV, finne noe annet du kan gjøre med hendene, for eksempel plukke opp en hobby som hekle.

Unngå situasjoner og mennesker som synes å utløse din vane eller vice. Tenk klokkeslett for når vanen er mest utbredt og gjør et mentalt notat om hvor du var, hva du gjorde og hvem du var med. Hvis du har en gruppe venner som røyker regelmessig, redusere mengden av tiden du tilbringer sammen med dem når de prøver å slutte.

Ta det ett skritt av gangen - og innser at du kanskje ikke være i stand til å bryte din vane over natten. Belønn hver prestasjon, uansett hvor små de synes. Hvis du vanligvis trekke håret når du er ekstremt stresset, men nylig valgte å gå en tur i stedet, det er noe å feire.

Hint

  • Hvis du ikke klarer å stoppe vane eller vice på egen hånd, søke profesjonell hjelp.

Fikse dårlig holdning & Neck Pain

Fikse dårlig holdning & Neck Pain

Undersøke arbeidsstillingen

Hvis du har dårlig holdning, har du sannsynligvis ikke tenke på det. Men før feilen dårlig holdning må du først finne ut hvilke deler av din holdning trenger hjelp. Bestem de områdene hvor din holdning trenger mest forbedring ved å spørre deg selv spørsmål som for eksempel om skuldrene er falt. Du kan også ha noen andre påpeke din holdning.

Korrigere dårlig holdning

Foruten slumped skuldre, innebærer dårlig holdning hodet vendt ned. Den er låst kne, legger overdreven belastning på ryggraden. På den annen side innebærer god holdning rette ryggen og løfte brystet, samt rulle tilbake skuldrene og rotere bekkenet med magen og bak i mål i. God holdning er samkjøre kroppen slik at alle delene er balansert, foruten å være støttes for å forebygge stress. For god holdning, stå med føttene litt fra hverandre. Hold knærne rett og skuldrene tilbake.

Korrigering Neck Pain

Det første skrittet til lettelser nakkesmerter er korrigere dårlig hals holdning. Tenk over hvordan du bærer hodet. Har du lener den frem? Hvis ja, du legger ekstra vekt på halsen, som hodets vekt økes med 10 pounds for hver centimeter hodet går fremover (se Ressurser). Derfor, hvis du lener deg framover med bare 2 inches, du legge 20 ekstra pounds av hodet vekt på halsen. Enda verre, når spinal vev utsettes for høyt trykk, kan de deformeres og oppussing, forårsaker varige endringer. Det er derfor det tar tid å rette opp problemet.

Hals øvelser

Nakke øvelser rettet for bedre hals kontroll er en god måte å begynne å korrigere nakkemusklene, som har vokst svak. Ta pauser fra dataarbeid, gjør nakke øvelser. Trekke hodet over skuldrene, klem skulderbladene sammen i ryggen.

Andre behandlinger

Foruten øvelser målrettet for å bedre nakkesmerter, andre behandlinger inkluderer mental avspenning og meditasjon, som bidra til å avlaste spent musklene, hjelper du gjøre øvelser for å korrigere holdning problemer. Noen mennesker har funnet yoga og pilates effektive i å styrke musklene for bedre holdning og forbedre såre halser. Når du kjører eller sitter som passasjer i en bil, kan du bruke en ryggstøtte pute. Når ryggen er støttet, hodet og nakken er i stand til å bevege seg tilbake over skuldrene.

Kontroll sko og ryggsekker

Velg sko og ryggsekker som gir god støtte. For eksempel unngå høye hæler, en stilling press på korsryggen. Ofte folk lider av nakkeproblemer på grunn av dårlig utformet og tunge ryggsekker. Mange ryggsekker er gjort for å tvinge hodet for å bevege seg fremover på grunn av for mye vekt på baksiden. Sørg for at du eller dine barn har riktig utformet ryggsekker som distribuerer vekten konsekvent, unngå belastning som forårsaker dårlig hals holdning og smerte.

Hva er årsaken til uopphørlig Talking?

Hva er årsaken til uopphørlig Talking?


Vi `ve alle kommer over dem som krever vår oppmerksomhet og dominere samtaler uten å la noen andre har sagt sitt. I en dannet samfunn, lyttere ofte finner det vanskelig å frigjøre seg grasiøst fra disse drenering monologer. Det er årsaker som ligger utenfor vanlig ego hvorfor folk snakker ustanselig.

Bipolar Disorder

Manisk depresjon, også kjent som bipolar lidelse, er en vanlig tilstand preget av vekslende anfall av depresjon og oppover humørsvingninger. Ifølge Davidson College Biology Department, maniske episoder inkluderer symptomer på oppblåst selvtillit som kan manifestere seg som behovet for å formidle kunnskap gjennom uopphørlig snakker.

ADHD

Ifølge Dr. Edward M. Hallowell bok "Driven til Distraction", Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) påvirker voksne så vel som barn. Folk som har tilstanden tendens til å leve sine liv i det ekstreme, hvorav den ene er uopphørlig snakker. Konstant Avbrudd, blurting ting ut og snakker om i stedet for å utføre en organisert oppgave er også indikatorer på ADHD.

Tap

Som nevnt i "Handbook on Sorg", angst og traumer for tap stimulerer noen mennesker til å snakke ustanselig om hendelsen og hendelser som omgir den. For mange mennesker, kan snakke om forekomst være terapeutisk. Uopphørlig snakker vanligvis opphører som sjokket slites av, og de tilpasser seg en nyere livsstil, med fokus på ferskere daglige aktiviteter. Men det er de som klamrer seg til livsforvandlende hendelsen, gjentar historien til hvem vil låne et øre. I dette tilfellet er deres depresjon, angst og sinne fortsette.

Stress

En studie gjort ved Brandeis University påpeker at utbrudd av sinne, gråt, økt eller redusert aktivitet, konsentrasjonsvansker, hukommelsestap og uopphørlig snakke kan alle være tegn på følelsesmessig stress. Studenter som viser disse atferd kan være å ha problemer med sine studier, sine romkamerater, intime relasjoner, som arbeider med sykdommer av seg selv eller familiemedlemmer, eller en rekke andre grunner.

Utrygghet

Ensomhet og utrygghet noen ganger føre folk til å snakke ustanselig. Det er de som har innarbeidet uopphørlig snakker i sine rutinemessige adferd og tror at hvis de slutter å snakke lytteren vil gå bort. De hele tiden tenke fremover, likegyldige svar fra sine lyttere, for å unngå lulls i samtalen. Disse stadige pratmakere kan lære å bli bedre conversationalists med økt selvtillit og et løft i selvtilliten.

Narkotikabruk

Human miljøvitenskap Utvidelse av University of Missouri påpeker at bruken av den svært vanedannende stoffet metamfetamin fører urovekkende symptomer som ekstrem moodiness, irritabilitet, repetitive fysiske atferd og uopphørlig snakker. Det kan være vanskelig å frigjøre seg fra tirade av metamfetamin brukere på grunn av sin aggressive, selvsikker oppførsel.

Hvordan å behandle dårlig sirkulasjon

Dårlig sirkulasjon, eller perifer vaskulær sykdom er en tilstand som ikke bør tas lett på. Det kan være en forløper til hjerteinfarkt, slag og til og med amputasjon. Noen symptomer på dårlig sirkulasjon er smerte og hevelse, tretthet, nummenhet, kalde hender og føtter og kramper eller prikking. Infeksjoner kan spre seg raskere i områder med dårlig sirkulasjon, så det er viktig at du ser din lege om problemet.

Hvordan å behandle dårlig sirkulasjon

håndtere stress å hjelpe med sirkulasjonsproblemer. Stressmestring er et viktig skritt fordi overdreven sinne kan være en faktor i dårlig sirkulasjon da det fører til begrensning blodkar, som igjen fører til høyt blodtrykk. Spise et sunt kosthold og trening vil bidra til å forbedre dårlig sirkulasjon. Du bør sjekke med legen din før du starter et treningsprogram for å finne ut hvor mye trening du bør starte med. Røykestopp er en annen atferd modifikasjon som du kan bruke til å administrere dårlig sirkulasjon.

Sjekk blodsukkeret hvis du er en diabetiker. Diabetikere vil også ha nytte av blodtrykk og kolesterol medisiner som hjelper med åreforkalkning og sirkulasjonsproblemer.

Hvis dårlig sirkulasjon problemer er alvorlige, kan du få medisiner for å hjelpe med blodpropp eller engang å ha en medisinsk prosedyre som kalles angioplastikk å utvide de perifere arterier. En annen fremgangsmåte som ofte kalles for behandling av dårlig sirkulasjon er fjerning av en vene fra en del av kroppen for å erstatte eller forbigå blokkert åre for å oppnå tilstrekkelig blodstrøm.

Ta kontakt med en homeopat om urter som hjelper med sirkulasjon. Noen leger vil gi deg navnene på homøopater i ditt område.

Bruk sko som ikke er for stramt, redusere saltinntaket - som vil hjelpe til med blodtrykket problemer - og spiser et kolesterolsenkende kosthold. Kombinere selvhjelp, medisiner og atferd modifikasjon teknikker nevnt, sammen med vanlige legebesøk, vil gå langt i å behandle dårlig sirkulasjon problemer.

Hint

  • Ikke hopp over dine legebesøk.
  • Slutte å røyke.
  • Spis sunt.
  • Begynn og holde seg til en regelmessig mosjon rutine beskrevet av legen din.
  • Oppsøk lege hvis du har noen av disse symptomene.
  • Oppsøk lege hvis du har sår som ikke vil gro.

Hvordan virker dårlig ånde oppstår?

Hvordan virker dårlig ånde oppstår?

Definisjon

Dårlig ånde er en faktisk medisinsk tilstand som kalles halitosis. Det er definert som enhver lukt som i ikke hyggelig som kommer fra luften en person puster ut. Dårlig ånde er flaut og ikke svært tolerert av andre. Det bør tas opp.

Foods

Den mest åpenbare årsaken til dårlig ånde oppstår på grunn av visse matvarer en person spiser. Hvitløk, løk og kaffe topper listen. Hvis en person spiser en stor mengde hvitløk det kan også påvirke pusten i et par dager. Den eneste løsning på dette årsaken til dårlig ånde er å unngå de matvarer. Du kan også være lurt å velge å begrense de matvarer til de dagene du ikke har tenkt på å gå ut.

Plakk bygge opp

Når en person ikke praktisere god tannhygiene og ikke får rutinemessige cleanings, bygger plakk opp på sine tenner. Foods så holde seg til plakk og begynner å forfalle. Tenk deg forlate et stykke av mat i kjøleskapet i lang tid. Hva skjer med det? Det begynner å gå dårlig og avgir gasser som lukter fryktelig. Det samme skjer når maten sitter fast i munnen. Munnvann vil bare maskere lukt for en kort tid, og vil ikke herde på problemet. Du trenger å se en tannlege og få en grundig rengjøring. Etter at daglig hensyn til rengjøring av tennene og munnen bør være en prioritet.

Morning Breath

Det er vanlig for de fleste enkeltpersoner til å våkne opp med morgenånde. Dette er fordi spytt tørker opp om natten mens en person sover. For å redusere mengden av morgenånde du har, drikk rikelig med vann. Du kan også tygge litt tyggegummi før sengetid som får spytt kjertler jobbe ekstra hardt. Dette vil holde munnen fuktig lengre enn normalt i løpet av natten.

Andre medisinske tilstander

Dårlig ånde kan også være et resultat av en medisinsk tilstand. Sure oppstøt, leversykdommer og nyresykdommer har alle vært kjent for å forårsake dårlig ånde. Den eneste løsningen er å ta den underliggende sykdommen. Du må søke medisinsk behandling fra fastlegen din, samt noen spesialister til å få dette under kontroll.

Hvordan du kan oppdage symptomene på dårlig sirkulasjon

Hvordan du kan oppdage symptomene på dårlig sirkulasjon


Dårlig sirkulasjon oppstår når blodstrømmen blir strupet i visse deler av kroppen. Det er ofte forårsaket av en oppbygging av plakk i arteriene. Dårlig sirkulasjon utvikler seg over tid og kan være en indikasjon på en mer alvorlig underliggende tilstand. Livsstilsfaktorer som kosthold og røyking bidra til utvikling av dårlig sirkulasjon. Det er viktig å gjenkjenne symptomer og kontakte helsepersonell for å forhindre komplikasjoner.

Nummenhet, kramper og Kulde

Legg merke til om det er noen kulde eller nummenhet i ekstremiteter. En av de første symptomene på dårlig sirkulasjon er en følelse av nummenhet som kan oppstå i hender eller føtter. Du kan oppleve den "pins og nåler" følelse som er likt følelsen av benet eller armen "sovner". Det kan også være kramper og / eller kulde i hender eller føtter.

Hevelse

Hevelse av benene er en av de mest merkbare symptomer på dårlig sirkulasjon. Trykk fingeren hardt mot leggen over ankelen. Huden vil sprette tilbake raskt hvis det ikke er hevelse stede. Hvis fingeren etterlater et innrykk i huden, er hevelse stede. Denne tilstanden er kjent som ødem. Ødem oppstår når det er væske i kroppens vev. Ifølge Cleveland Clinic, kan ødem være forårsaket av flere forhold som hjertesvikt, lunge-eller nyresykdom eller venøs insuffisiens, en tilstand der ventilene i venene i bena svekkes. Ødem kan også være forårsaket av andre faktorer som for eksempel graviditet, sittende eller stående i lange perioder av gangen, for mye salt i kosten og visse medisiner.

Hodepine og svimmelhet

Vurdere hvor ofte du har hodepine eller erfaring svimmelhet. Legg merke til om du har vært glemsom. Ifølge HealthGuidance, 20 prosent av det blod som sirkulerer i kroppen går til hjernen. Hjernen fungerer ikke optimalt når blodstrømmen er begrenset. Utilstrekkelig blodtilførsel til hjernen kan føre til hukommelsestap og redusert mental klarhet. Hyppige hodepine og svimmelhet plutselig kan indikere en dårlig sirkulasjon av blod til hjernen.

Slow sårtilheling

Legg merke til om du har noen sår som et kutt, og hvor lang tid det har tatt å helbrede. Sår leges saktere hos personer med dårlig sirkulasjon. Riktig blodstrømmen er nødvendig for å hjelpe på helbredelsesprosessen og ved at strømnings avtar, tar lengre tid helbredelse. Et åpent sår øker risikoen for infeksjon. Folk med dårlig sirkulasjon og diabetes kan utvikle et åpent sår på foten, kjent som en fotsår. Ifølge Drugs.com, fotsår er mer vanlig hos personer med sirkulasjonsproblemer.

Mangel på Sex Drive

Avgjøre om din seksuelle libido har gått ned. Dårlig sirkulasjon kan også påvirke en persons sexlyst og evne til å utføre. Normal blodstrøm er nødvendig for sunn seksuell ytelse. Dårlig sirkulasjon problemer som er alvorlige kan føre til impotens. Utmatting og mangel på energi som følge av dårlig sirkulasjon kan føre til et tap av libido.

Andre symptomer

Legg merke til forskjeller i kroppen din og generell helse. Det er mange symptomer som kan manifestere seg, ettersom sirkulasjonssystemet påvirker hele kroppen. Åreknuter, håravfall og tørr hud er andre symptomer som kan utvikle seg over tid på grunn av redusert blodtilførsel. Dårlig sirkulasjon som påvirker hjertet kan føre til tretthet, kortpustethet, brystsmerter og økt blodtrykk. Hevelse kan oppstå når dårlig sirkulasjon påvirker nyrene. Dårlig blodgjennomstrømning til leveren kan gi symptomer som vekttap og laber hud. Hvis venstre ubehandlet, kan dårlig sirkulasjon føre til alvorlige komplikasjoner, som for eksempel hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Hva er årsaken til dårlig sirkulasjon i hendene og føttene?

Dårlig sirkulasjon i hender og føtter kan være forårsaket av en rekke forhold. Opplagsnedgangen kan føre til smerter, svie, nummenhet og en kald følelse i disse ekstremiteter. Tilstanden bør sjekkes av en lege for å finne årsaken til problemet før behandling.

Hjertesykdom

Enhver forstyrrelse i det kardiovaskulære system som påvirker hjertet pumpe blod gjennom kroppen fører til dårlig sirkulasjon. Hender og føtter er ofte påvirket av denne nedgangen av blodstrømmen.

Raynauds sykdom

I Raynauds sykdom, til arteriene som forsyner blod flå smal, noe som fører til et problem i sirkulasjonen til hender og føtter.

Blodpropp

Blodpropp lokalisert i bena eller lyske kan føre til blokkering i blodsirkulasjonen til hender og føtter. En blodpropp kan være livstruende og enhver mulighet for en bør umiddelbart undersøkes av lege.

Diabetes

Diabetes kan føre til sirkulasjonsproblemer, spesielt i føttene. Diabetikere som ikke holder sin sykdom under kontroll er utsatt for alvorlige fotproblemer som kan føre til amputasjon.

Alkohol

Å drikke alkohol constricts blodårene og kan føre til sirkulasjonsproblemer i hender og føtter. Dette gjelder spesielt i kaldt vær når blodårene er allerede innsnevret.

Andre årsaker

Nyre-og lungesykdommer, samt røyking og drikking koffein, kan også føre til dårlig sirkulasjon i hender og føtter. En skade på føtter, hender, eller ben kan også være ansvarlig for dårlig sirkulasjon.

Hva er årsaken til dårlig sirkulasjon i føttene?

En reduksjon i sirkulasjon i føttene kan være forårsaket av en rekke forhold. Dette kan føre til følelser av nummenhet eller brenning, og selv smerte. Det er ikke å bli tatt lett som det kan være en indikasjon på et alvorlig problem som må behandles.

Hjertesykdom

Hvis hjerte ikke pumper riktig, vil mangel på jevn blodtilførsel forårsake dårlig sirkulasjon. Dette kan skje fra åreforkalkning, hjerteinfarkt, blokkerte arterier eller en aneurisym.

Kroniske tilstander

Diabetes er den vanligste årsaken til sirkulasjonsproblemer i føttene. Raynauds, skjoldbrusk problemer og nyre, kan leveren og lungesykdom også føre til dette problemet.

Mangel på mosjon

Konsekvent trening bidrar til å holde blodet flyter og kroppens sirkulasjon går. Mangel på mosjon kan føre til dårlig sirkulasjon.

Advarsel

Røyking og drikking av alkohol kan føre til dårlig sirkulasjon. Koffein kan også føre til en nedgang i opplaget.

Betraktninger

Det er viktig å holde kroppens sirkulasjonssystemet kjører for å holde blodstrømmen til de viktigste organene. Årsaken til dårlig sirkulasjon må bestemmes og behandlet.

Symptomer på dårlig sirkulasjon i Feet

Dårlig sirkulasjon kan skyldes slike forhold som graviditet og høyt blodtrykk, samt fra usunne vaner som røyking og lite mosjon. Diabetikere er særlig utsatt for denne tilstanden, og noen ganger bruke spesielle sokker for å forbedre blodstrømmen.

Temperatur

EPodiatry.com bemerker at føtter med dårlig sirkulasjon vil føle kaldere enn resten av kroppen (se Ressurser).

Hevelse

Foot-Pain-Explained.com observerer at hevelse kan være til stede hvis sirkulasjonen er dårlig (se Ressurser).

Propper

FootSmart.com advarer om at dårlig sirkulasjon kan føre til blodpropp, som forårsaker store smerter i bena (se Ressurser).

Healing

Kutt, selv om de er mindre, eller brudd i huden vil ikke gro så raskt, ifølge ePodiatry.com (se Ressurser).

Pain

Foot-Pain-Explained.com sier at ubehag i føttene eller leggene etter å ha gått en kort stund er et symptom på dårlig sirkulasjon (se Ressurser).

Kramper

FootSmart.com forklarer at kramper kan oppstå i ben og føtter etter lange perioder uten aktivitet, som for eksempel å sove (se Ressurser).

Årsaker til dårlig sirkulasjon i Hands

Årsaker til dårlig sirkulasjon i Hands


Hvis hendene dine er ofte kaldt, kan det være på grunn av dårlig sirkulasjon. Hvis du ofte opplever dårlig sirkulasjon i hendene eller andre deler av kroppen din, bør du konsultere legen din for å finne ut hva som forårsaker problemet.

Diabetes

Diabetes kan påvirke blodstrømmen, noe som kan føre til dårlig sirkulasjon i hendene.

Frostbite

Frostbite kan være en årsak til dårlig sirkulasjon i hendene, og kan føre til amputasjon i alvorlige tilfeller.

Hjertesykdom

Mange typer hjertesykdom kan redusere de totale blodstrøm og påvirker blodsirkulasjonen i hendene.

Fedme

Den ekstra vekten av fedme kan komprimere årer og blodkar, forårsaker dårlig sirkulasjon i hendene.

Stilling

Sitter eller sover i en posisjon som komprimerer armen årer og blodkar kan føre til dårlig sirkulasjon i hendene.

Symptomer på dårlig sirkulasjon i hendene og fingrene

Dårlig sirkulasjon i hender og fingre kan være forårsaket av en rekke forhold, lidelser og sykdommer. Selvfølgelig, for å fastslå om du lider av dårlig sirkulasjon, må du forstå symptomene på denne tilstanden. Oppsøke lege for videre diagnostisering.

Prikking og prikk

En av de vanligste symptomene på dårlig sirkulasjon i hender og fingre kan innebære en viss grad av prikking eller prikkende innenfor noen av sifrene.

Nummenhet

Når de opplever dårlig sirkulasjon i hender og fingre, kan du begynne å legge merke til perioder med nummenhet innenfor sifrene i hånden eller helheten av hånden.

Misfarging

En annen ganske vanlig symptom på dårlig sirkulasjon i hender og fingre, ifølge Mayo Clinic, er en viss grad av misfarging av huden på de angrepne områder av kroppen, kan Hendene blir svært blek eller blå farge med denne betingelse .

Kulde

Dårlig sirkulasjon kan også be hender og fingre til å føle kaldere enn andre områder av kroppen.

Pain & Ubehag

Noen mennesker lider av dårlig sirkulasjon i hender og fingre kan begynne å lide av noen smerte og ubehag i de berørte områdene.

Sår

Noen ganger kan dårlige opplag bringe om dannelse av sår eller sår (åpne sår) til overflaten av huden på hender og fingre. Dette skyldes i stor grad nedgangen i blodstrømmen til disse områdene av kroppen. Det samme problem som forårsaket dannelsen av disse sår eller sår kan forlenge tiden for gjenvinning, som kroppen ikke kan være i stand til å helbrede disse områder så effektivt som de som har en normal sirkulasjon.

Grunner for dårlig sirkulasjon i føttene

Grunner for dårlig sirkulasjon i føttene


Etter å ha utilstrekkelig sirkulasjon i føttene kan føre til mange problemer. Noen er milde og andre er mer alvorlig. Symptomer kan oppstå inkluderer kramper smerter og nummenhet i føttene. Huden kan endre farge og bli rød, blå eller bare mer blek. Du kan ha problemer med å holde føttene varme og være mer utsatt for infeksjoner og sår som ikke leges godt. For å administrere disse symptomene er det viktig å finne ut hva som er årsaken til manglende sirkulasjon i føttene og deretter ta riktige skritt for å behandle det.

Alder

Alder forandrer kroppen din. I hvilken grad du er berørt av disse endringene avhenger av genetikk, livsstilsvalg som røyking, dårlige matvaner og mangel på mosjon. Røyk fra tobakk direkte skader på innsiden av blodårene, som kan redusere blodtilførselen til beina og føttene. Å være stillesittende og har mangelfull ernæring kan alle føre til fots sirkulasjonsproblemer senere i livet.

Diabetes

Å ha diabetes kan plassere deg på et høyere risiko for sirkulasjonsproblemer i føttene. Risikoen blir enda høyere hvis du bruker insulin eller har diabetes-relatert nyre, øye eller hjertesykdom. De forhøyede blodsukkernivået som finnes i de med diabetes, kan skade nerver i underkroppen. Dette kan begrense kroppens evne til å bekjempe infeksjoner og helbrede sår som utvikler seg i føttene. I tillegg, kan diabetes føre til endringer i blodkarene, som får redusert blodstrøm inn i foten. Holde blodsukkernivået i sjakk vil hjelpe deg å unngå unødvendige komplikasjoner.

Aterosklerose

En vanlig årsak til dårlig sirkulasjon i føttene er aterosklerose. Denne tilstanden er forårsaket av en åreforkalkning grunn av plakk. Denne oppsamlingen av fettstoffer på innsiden av veggen av arterien, bevirker at arterieveggen å tykne som i sin tur reduserer blodet å strømme til foten. Får vanlige kontrollene og administrere ditt hjerte helse er et viktig skritt i din generelle omsorg.

High Blood Pressure

Høyt blodtrykk, kalt hypertensjon, kan forårsake skade på blodårene i føttene og ben. Denne skaden kan forstyrre blodstrømmen til føttene. Også bivirkninger av noen anti-hypertensive medisiner inkluderer hevelse og misfarging av ben og føtter. Hevelse i bena kan redusere mengden av blodtilførselen til føttene. Har blodtrykket kontrolleres regelmessig og ta sunne livsstilsvalg å kutte ned på din risiko.

Perifer karsykdom

PAD er en tilstand som er diagnostisert når bena og føttene ikke får nok blodtilførsel. PAD kan forlate deg med smerter i bena når han går og alle de andre nevnte symptomer på dårlig sirkulasjon i foten. Denne tilstanden oppstår når blodårene begrense eller når det er blodpropp innsiden av blodårene i føttene. Fedme, røyking, høye kolesterolverdier, familiehistorie med PAD og diabetes all øke risikoen for å utvikle denne tilstanden. Kjenne dine risikofaktorer og tiltak for å endre de du vil kan gjøre en stor forskjell i din generelle helse.

Dårlig holdning Effekter på leddene

Dårlig holdning Effekter på leddene


Da vi var i klasse på skolen, ble de fleste av oss lært at god holdning var viktig. I noen offentlige skoler, det var nesten et årlig ritual å ha en lærer balansere en bok på hodet i et forsøk på å få oss til å sitte eller stå rettere. Disse lærerne hadde rett: God holdning er viktig for å opprettholde langsiktige helse på leddene.

Misforståelse

Holdning er ikke bare står rett opp, ifølge Sports Injury Bulletin. Vi har en holdning til alt vi gjør, fra stående til løping eller sykling. Dr. Samuel A. Mielcarski, en fysioterapeut fra Atlanta, sier: "Målet med god holdning er å opprettholde en tilstand av muskel-skjelett balanse som beskytter støtte strukturer i kroppen mot skader eller progressiv misdannelse." Med andre ord, beskytter god holdning vår skjelett og ledd, og dårlig holdning fører til skader.

Gravity

Som vi beveger oss gjennom vår dag, vi hele tiden kjempe gravitasjon. Gravity holder oss fra flytende utenfor Jorden, men samtidig det trekker oss ned og legger vekt på leddene våre. Posture dikterer om tyngdekraften vil flyte jevnt gjennom oss eller føre til stress på leddene våre.

Lute

Ifølge Chicago-baserte kiropraktisk lege Dr. Richard Arrandt, når vi slentre, trekker vi hele ryggraden ut av stilling. Dette legger press på brystkassen og organer inni den. I tillegg slouching fører til at hodet og nakken til å falle fremover, noe som kan føre til problemer med kjeveledd og muskellidelse. TMJ ofte resulterer i kjevesmerter og hodepine.

Sway Tilbake

Sway tilbake er forårsaket av en feil justering av bekkenet. Dette kan føre til svekkelse av magemusklene, lykte leddene i midten ryggraden. Hvis holdning ikke er korrigert, som tiden går spinal leddene vil utarte.

Foot Positioning

Ifølge Heal Yourself magasin, kan feil fot plassering føre til kroniske leddsmerter. Føttene er grunnlaget som du stå og gå. Hvis du vrir føttene eller stå på feil måte, kan det føre til kroniske leddsmerter. Riktig foten plassering kan korrigere påkjenninger på leddene og umiddelbar lindring til noen former for kroniske smerter.

Grunner for dårlig ånde

Grunner for dårlig ånde


Dårlig ånde, også kalt halitosis, er et betydelig problem for mange mennesker (og folk som må være rundt dem). Det er mange årsaker til dårlig ånde. Noen er ganske rett frem, mens andre krever betydelig innsats for å rette opp.

Munntørrhet

Visse medikamenter kan bidra til tørr munn. Når munningen mangler spytt, er det vanlig å ha dårlig ånde. Bakterier ansvarlig for dårlig ånde kan elimineres ved spytt. Medisiner som kan bidra til tørr munn inkludere noen antihistamin, blodtrykk medisiner, antidepressiva og forkjølelsesmidler.

Foods

Visse matvarer føre til dårlig ånde. Matvarer som har mye syre, som for eksempel løk, hvitløk, krydret mat og kaffe, er gjerningsmennene. Også, kan matvarer som meieribaserte eller har høyt sukkerinnhold også føre til dårlig ånde. Når matvarene ikke spyles skikkelig fra munnen, kan dårlig ånde være et resultat.

Hulrom & Plakk

Dårlig ånde kan være et resultat av plakk, hulrom eller tannkjøttsykdom. Dårlig ånde stammer ofte fra mat råtner i mellom tennene eller i hulrom, noe som etterlater seg en lukt. Urene munn fra folk som ikke pusser tennene eller kanskje ikke børste dem riktig vil også føre til dårlig ånde.

Cigarettes & Alcohol

Folk som røyker sigaretter og de som drikker alkohol vil ofte ha dårlig ånde fordi begge handlinger føre til en reduksjon i spytt.

Medisinske problemer

Dårlig ånde kan være forårsaket av visse medisinske problemer. Infeksjoner i lunger, nese, bronkitt, bihulebetennelse og postnasal drypp alle føre til dårlig ånde. Det er andre helsemessige lidelser i lever, nyrer og diabetes som kan være årsaken til dårlig ånde.

Hva er årsakene til dårlig ånde eller munn lukt?

Dårlig ånde, også kjent som halitosis, er en tilstand som vil påvirke de fleste voksne på ett eller annet tidspunkt, og kan ha åpenbare årsaker som dårlig munnhygiene eller tørr munn. Andre personer kan ha kronisk dårlig ånde, som kan være forårsaket av en rekke sykdommer, inkludert ikke bare mer alvorlige problemer med tennene, men også sykdommer som organsvikt, fordøyelsessykdommer og infeksjoner.

Dental Årsaker

Den mest åpenbare årsaken til dårlig ånde er dårlig munnhygiene. Trapped matrester rundt og i mellom tennene forblir bak, samle bakterier og bidra til dårlig ånde. Plakk fra bakteriell mat sammenbrudd samler seg på tennene og på tungen. Daglig munnhygiene inkludert pusse tungen vil bidra til å eliminere denne åpenbare kilden til dårlig ånde. Dårlig munnhygiene kan bidra til utvikling av gingivitt, hulrom og periodontal sykdom og forverring av halitosis. Kronisk munn lukt fra hulrom eller periodontal sykdom garanterer oppmerksomhet fra en tannlege.

Luftveis Årsaker

Luftveislidelser som for eksempel allergi og luftveisinfeksjoner kan føre til dårlig ånde. Allergier og allergi medisiner kan få en til å sove med munnen åpen om natten, tørker ut de muntlige membraner. Munntørrhet er en hyppig årsak til halitosis. Bihulebetennelse produsere drenering som kan ha en stygg lukt ved tømming ned i halsen og ved utpust. Bronkial, kan lunge og halsinfeksjoner også forårsake en stygg lukt fra spytt. Enhver type infeksjon skal behandles av en lege.

Kroniske sykdommer

Enkelte typer av kreft og andre metabolske tilstander kan forårsake vond lukt som skal slippes ut fra lungene og munn. Nyresykdom kan føre til dårlig ånde som lukter av ammoniakk og urea, som ligner på lukten av urin. Lever svikt kan føre til en fishy lukt, og diabetikere er kjent for å ha fruktig luktende ånde, noe som kan være ubehagelig på grunn ketoacidose. Kronisk magesår eller gastroøsofageal refluks kan også føre til dårlig ånde. Noen av disse forholdene er grunn til å søke medisinsk hjelp.

Livsstilsproblemer

Atferd som røyking og inntak av alkohol, kaffe eller bitter mat kan være en årsak til halitosis. Røyking og alkohol har åpenbart karakteristiske lukt, men begge kan også tørke ut munnen og bidra til periodontal sykdom. Kaffe bidrar til et surt miljø i munnen som fører til bakterievekst. Kaffe er også et kjent diuretikum, som vil bidra til tørr munn. Bitter mat som løk eller hvitløk og andre matvarer som skaper gass inneholder fytokjemikalier som er absorbert i kroppen og utvist fra lungene for så mye som 72 timer.

Dårlig ånde tips

Dårlig ånde tips


Dårlig ånde, også kjent som halitosis, er en helsetilstand lett identifiseres ved kronisk illeluktende ånde. Dårlig ånde kan være forårsaket av mange forskjellige ting, blant annet dårlig fordøyelses helse, uriktig hygiene, munn dehydrering eller tannkjøttsykdom. Symptomene kan typisk bli behandlet hjemme, avhengig av årsaken til tilstanden. Men hvis problemet vedvarer, en kvalifisert lege bør konsulteres.

Mat og fordøyelse

Maten du spiser spiller en betydelig rolle i nærvær av dårlig ånde. Spise ulike kombinasjoner av mat kan redusere fordøyelsen priser. Når maten begynner å bygge opp i fordøyelseskanalen, putrefies det og produserer en offensiv lukt, som kan være tydelig i pusten. Spise mindre porsjoner av mat under måltider kan avhjelpe denne situasjonen.

Unngå å spise proteiner og karbohydrater i samme måltid sammen for å få fart på fordøyelsen. Foods høy i koffein, sukker og fett vil svekke fordøyelseskanalen og forårsake mat å bo i magen for lengre perioder av gangen. Melk og meieriprodukter er slim produserer og bør også unngås, som slim reduserer funksjonaliteten tarmer.

Koriander, fennikel frø og karve drepe bakterier som forårsaker dårlig ånde, og bør legges til mat når det er mulig. Legge til matvarer rike på klorofyll til kosthold kan også forhindre dårlig ånde. Klorofyll er en fordøyelseskanal hjelpemiddel som finnes naturlig i grønne, bladrike grønnsaker som kål og spinat.

Oral Hygiene

De fleste av de bakterier som forårsaker dårlig ånde er plassert i munnen, og kan elimineres ved riktig oral hygiene. Pusser tennene, tannkjøttet og tungen etter hvert måltid for å fjerne eventuelle matrester som gjenstår. Floss daglig for å komme til bakterier og matrester skjulte mellom tennene. Den ideelle tiden å bruke tanntråd er like før sengs hver kveld.

Bruk munnvann regelmessig for å kontrollere bakteriene som forårsaker dårlig ånde. De fleste mouthwashes inneholder syrer og alkohol som dreper bakterier ved kontakt. Drikk rikelig med vann for å holde munnen grundig hydrert til enhver tid. Når munnen blir tørr, er det ikke å rense seg med matrester og annet rusk som kan føre til dårlig ånde.

Rettsmidler og kosttilskudd

Regelmessige doser av betain hydroklorid, en magesyre supplement, vil øke hastigheten på fordøyelsen. Fordøyelsesenzymer tas i form av flytende kosttilskudd eller kapsler kan også hjelpe. Acidophilus er et slikt supplement som vil øke nivået av sunne bakterier i fordøyelsessystemet. Tar en kapsel etter hvert måltid vil redusere tiden det tar for mat å bli fordøyd, og dermed redusere dårlig ånde. Legge linfrø eller solsikkefrø til mat vil også øke hastigheten som giftstoffer blir fjernet fra kroppen, noe som resulterer i mindre putrefied mat i systemet og friskere pust.

Hva er behandlingen for dårlig sirkulasjon?

Dårlig sirkulasjon oppstår når sirkulasjonssystemet blir svak, forårsaker blod å flyte saktere gjennom vener og arterier. Dette kan skje fra plakk i arteriene, som kommer fra en mangel på bevegelse og mat som er høy i kolesterol. Det kan også være forårsaket av høyt blodtrykk eller noen omstendighet hvor det er press på blodårene. Alvorlig sykdom kan utvikle seg dersom press på blodårene vedvarer, som hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag. Trening og kosthold er områder som har en stor effekt på sirkulasjonssystemet.

Trening

Kardiovaskulær helse er viktig for helsen til sirkulasjonssystemet. Hjertet pumper blod gjennom kroppen og blodårene må være sterk og klar nok til å tillate at blodet til å reise gjennom kroppen. Kardiovaskulær trening som gåing, jogging, sykling, svømming, dans og annen aktivitet som får blodet pumpe og hjerterytme øker forbedrer blodsirkulasjonen, bidrar til å holde hjertemuskelen sterk og blodkar klart.

Diet

Å spise godt er avgjørende for god helse, og sirkulasjonen er påvirket av fet mat og røyking. Usunt fett i stekt mat kan tette blodårene og legge belastningen på hjertet. Røyke blokkerer oksygentilførsel til blod og bremser sirkulasjon. Fersk frukt og grønnsaker bidrar til å holde kroppen hydrert og rene og drikke minst åtte glass vann om dagen vil også bidra til å rense kroppen.

Avgiftning

Avgiftning vil gi innsiden av kroppen en god rengjøring og vil bidra til å fremme sunne blodstrøm gjennom blodårene ved rensing overflødig fett og plakk fra kroppen. Dette kan gjøres gjennom faste. Du kan velge å spise kun frukt og grønnsaker i tre til 10 dager, eller du kan velge å drikke vann og ikke spise for i det hele tatt for tre til ti dager. Hvis du gjør dette er det lurt å legge 2 ss sitronsaft, 2 ss honning eller klasse B lønnesirup og en liten klype cayennepepper til hvert glass vann. Det er viktig når du gjør dette raskt å drikke 12 glass vann om dagen. Se legen din før du begynner på et fort.

Kosttilskudd

Urter som ingefær, hvitløk, cayennepepper og ginkgo biloba er alle gunstig for å forbedre sirkulasjonen. Kosttilskudd som inneholder vitamin B grupper vil hjelpe forbrenne proteiner og karbohydrater, noe som skaper mer energi og hindrer treghet gjennom kroppen. Omega 3 fettsyrer vil bidra til å bryte ned og klart usunt kolesterol fra kroppen og styrke blodårene. Se legen din før du tar noen kosttilskudd.

Medisinske alternativer

Medisinsk behandling for dårlig sirkulasjon innebærer å ta blodfortynnende foreskrevet av lege eller medisiner som brukes til å strekke spesifikke arterier som kan være tilstoppet. Platehemmere og antikoagulantia kan være foreskrevet for å hindre at blodet levrer seg. En lege kan foreslå en operasjon der en annen vene brukes til å omgå tresko i arterie eller en prosedyre for å forstørre en arterie for å forbedre blodsirkulasjonen.

Medisinsk behandling for dårlig sirkulasjon

Dårlig sirkulasjon kan føre til mange komplikasjoner, inkludert smerte i ekstremiteter, hjerteinfarkt og hjerneslag. Den vanligste årsaken er plakk. Dette problemet markerer perifer karsykdom eller perifer vaskulær sykdom. Du kan behandle dette problemet medisinsk men visse livsstilsvalg faktor i tillegg.

Bestemme Behandling

Ifølge eMedicine Helse, forbruker helseinformasjon nettstedet, avhenger behandling av den underliggende årsaken til tilstanden din, så vel som andre individuelle faktorer.

Målet med behandlingen

Behandlingen virker å ta symptomer på tilstanden --- oftest smerter kalles intermitterende claudicatio, og for å redusere buildup på blodårene som forstyrrer normal sirkulasjon, ifølge Mayo Clinic.

Medisinering

Medisiner for å løse perifer karsykdom inkluderer de som er rettet mot høyt kolesterol, lavere blodtrykk, administrere blodsukkeret, forebygge blodpropp og lindre symptomer på claudicatio intermittens.

Prosedyrer

Prosedyrer for å løse perifer karsykdom inkluderer angioplastikk (blåse en ballong i arterien for å utvide den), setter inn en stent for å holde en arterie åpen, atherektomi (fjerne plakk fra blodåreveggen), og kirurgi for å omdirigere blodstrømmen fra ødelagte årer til sunnere seg. Ifølge eMedicine Health, er kirurgi sjelden og reservert for alvorlig sak som ikke svarer til andre behandlinger.

Egenomsorg

Egenomsorg spiller en svært viktig rolle i å håndtere denne tilstanden. Du kan oppnå optimal arterie helse ved å slutte å røyke, overvåking av kolesterol og trene regelmessig, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan oppdage dårlige syn hos barn

Godt øye syn er en viktig del av et barns generelle helse og utvikling. Barn som ser bedre er mer sannsynlig å gjøre det bra på skolen, og har lest tillit. Dårlige syn kan ha mange årsaker og er ofte behandles hvis oppdages tidlig. Siden barn ikke kan være i stand til å kommunisere øyeproblemer, bør man sørge for å bidra til å oppdage dårlige syn hos barn.

Hvordan oppdage dårlige syn hos barn

•  Planlegg regelmessige synsundersøkelser. Barn bør begynne å motta komplett synsundersøkelser i en alder av seks måneder for tidlig påvisning av synsproblemer. Legen vil preform alder passende tester for å sjekke for en rekke strukturelle eller funksjonelle synsproblemer.

Lytt etter klager på slitne øyne eller hodepine. Mange barn kan ikke forklare de spesifikke smerte eller problem blir opplevd. Disse klager kan tyde belastningen på øynene og kan være grunn til en sjekk.

•  Vurdere om barnet gnir seg i øynene overdrevet. Dette kan tyde på barnets visjon er ikke klart, og må være fokusert med korrigerende tiltak.

Merk om barnet har lysfølsomhet. Dette kan observeres ved å se for skjeling eller overdreven rive når du legger inn lyse områder. Barnet kan også skjerme øynene fra skarpt lys som en defensiv tiltak.

5 Se hvor nær barnet sitter til TV. Sitter for nær TV kunne indikere at barnet sliter med å få ut bildene. Dette gjelder også for aktiviteter som involverer lesing.

Se for fallende karakterer og redusert motivasjon til å lese. Dårlige syn hos barn kan føre til fallende karakterer ved å gjøre det vanskeligere for barnet å konsentrere seg eller følge hans lesing oppdrag. Barnet kan bli frustrert av hans manglende evne til å se ordene riktig eller frykter å bli latterliggjort av hennes jevnaldrende.

Om symptomene på dårlig sirkulasjon

Om symptomene på dårlig sirkulasjon


Bad sirkulasjon oppstår når blodstrømmen er begrenset til visse områder av kroppen. Bena, hjerte og hjerne kan få alvorlige konsekvenser hvis dårlig sirkulasjon står ubehandlet. Iverksette tiltak for å forbedre dårlig sirkulasjon og redusere symptomer.

Causese av Bad Circulation

Dårlig sirkulasjon er ofte forårsaket av perifer vaskulær sykdom (PVD) eller perifer arteriell sykdom (PAD). Begge forholdene er alvorlige og krever handling for å kontrollere symptomene og ta tak i problemet.

Perifer vaskulær sykdom er forårsaket når blodkar på utsiden av hjertet eller hjernen smale og begrense blodstrømmen. Perifer karsykdom utvikles når fettavleiringer er dannet på innsiden av blodårene, reduserer blodstrømmen.

Identifisere Bad Circulation

Kjenn symptomene på dårlig sirkulasjon, slik at du kan iverksette tiltak for å bekjempe problemet.

- Kalde føtter og eller hender

- Kramper i leggen mens våken og sove

- Kramper i ben, føtter og rumpe når aktiv som blir bedre med hvile

- Hovne, verkende og slitne føtter

- Føtter og hender sovner

- Åreknuter

- Hud som blir blå, røde eller bleke

- Infeksjoner som er treg til å helbrede eller ikke leges i det hele tatt

Risikofaktorer av Bad Circulation

Din lege vil kjøre tester som kan omfatte en medisinsk eksamen, fysiske, X-stråler og MR for å diagnose forholdene knyttet til dårlig sirkulasjon. Når diagnosen er gjort, må du iverksette tiltak for å løse problemet. Hvis venstre ubehandlet, kan dårlig sirkulasjon føre til alvorlige problemer som blodpropp, hjerteinfarkt, hjerneslag og demens. Noen forhold som fører til dårlig sirkulasjon er diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol.

Effekter av Bad Circulation

Forstå symptomer på dårlig sirkulasjon og snakke med legen din om problemet tilbudet innsikt fikse tilstanden. Behandlingstilbud er stort sett livsstilsrelatert og inkluderer får regelmessig mosjon, røykeslutt, ikke sitte i lange perioder uten å flytte, senke kolesterolet og blodtrykket, og holde føttene og hendene varme.

Hvis du er diabetiker, holde blodsukkeret i normalområdet er den beste måten å lindre sirkulasjonsproblemer. Personer med høyt blodtrykk og høyt kolesterol vil også ha nytte av medisiner som hjelper blodstrømmen.

Betydningen av Bad Circulation

Alle trenger å forstå symptomer og farene forbundet med dårlig sirkulasjon. Hvis du lider av noen av symptomene som er nevnt i denne artikkelen, kontakt lege. Bad sirkulasjon kan behandles og livskvaliteten forbedres.