Digidexo.com

Hvordan lese obduksjonsrapporter

Hvordan lese obduksjonsrapporter

Michael Jacksons obduksjonsrapporten vil mest sannsynlig være online i løpet av sekunder til ferdigstillelse og mailet tusen ganger over. Alles nysgjerrige øyne vil komme til å lese post mortem resultatene av The King of Pop, men ikke alle vil forstå hva de leser. Her er hva en obduksjonsrapport inneholder, og enda viktigere, her er hvordan å tyde hva det betyr.

Hvordan lese obduksjonsrapporter

•  Gå over obduksjonsresultatene, leser hver del. De fleste obduksjonsrapporter inkluderer følgende terminologi eller setninger under. Jeg har tatt med betydningene å hjelpe deg å forstå hva hver setning refererer til:

* Organer / Organ vekter-
viser de indre organer undersøkt i løpet av obduksjonen og hvor mye hvert organ veier i gram

* Internt Examination-
forteller de funn og tilstand av indre organer og kroppens hulrom som hjerte, lever, nyrer, mage, lunger, etc.

* Ekstern Examination-
forteller tilstand og fysiske utseende av legemet som den ligger på obduksjonsbord. Dette inkluderer eventuelle kutt, riper på huden.

Se på obduksjonsrapporten for den delen som angir "Identifisere Marks and Scars" hvis du ønsker å vite om den avdøde hadde noen tatoveringer. Plasseringen og en detaljert beskrivelse av alle tatoveringer og fødselsmerker vil bli beskrevet under denne kategorien i rapporten.

•  Legg merke til avsnittet om obduksjonsrapporten at statenes Bevis for skade ". Hva dette viser er skadene at avdøde vedvarende, kan føre til døden. For eksempel, hvis den avdøde ble skutt det ville være dokumentert ved å notere antall skuddsår; hvor kulene angitt i kroppen, og hvor kulene gått ut av kroppen.

4. Se på obduksjonsrapporten for toksikologi resultatene for å se om noen narkotika eller reseptbelagte legemidler ble funnet i kroppen til den avdøde. Det vil også være resultater for en rekke andre blod-og urinprøver på en rekke stoffer som cannabinoid screening (marijuana), og alkoholester.

Finn den delen som statenes Konklusjon 'og' Manner of Death "for å lese medisinsk sensors mening om hva som forårsaket dødsfallet, og hvordan det er klassifisert. Noen eksempler på dette kan være:

Konklusjonen (avdøde navn), døde som følge av en overdose narkotika
Manner av Death- drap

~or~

Konklusjonen (avdøde navn), døde som følge av et enkelt skuddsår
Manner av Death- selvmord