Digidexo.com

sink mellomøret

Behandlinger for mellomøret infeksjoner

US National Library of Medicine beskriver en mellomøret infeksjon som infeksjon eller betennelse i øretrompeten. Bakterielle eller virale infeksjoner oppstår når fluidet bygger seg opp i mellomøret og blir blokkert som et resultat av allergi, multiple infeksjoner, traumer eller øret adenoid hevelse. Denne tilstanden er vanlig blant spedbarn og små barn på grunn av suger på sippy kopper, eksponering for andre barn eller bor i et hjem med røykere. Mellomøret infeksjoner ofte går bort etter to eller tre dagers; Men legene anbefaler behandling for gjentatte mellomøret infeksjoner.

Hjem Rettsmidler

Mange behandlinger for mellomøret infeksjoner begynner hjemme. The National Library of Medicine sier at paracetamol, for eksempel Tylenol, reduserer infeksjonsrelaterte feber og lindrer smerte. Foreldre kan også bruke varme kluter eller varmt vann flasker til øret og bruke øredråper. Foreldre kan beskytte mot barnas mellomøret infeksjoner ved å ikke røyke eller bruke en vedovn i huset.
Hjem rettsmidler nettside sier at homeopatiske behandlinger for mellomøret infeksjoner inkluderer å ta vitamin C og sink for å bekjempe infeksjon, spise mat som inneholder mye kalsium, og unngå hydrogenert olje. Amming, også, reduserer mellomøret infeksjoner.

Antibiotika

The National Library of Medicine sier leger forskrive antibiotika for mellomøret infeksjoner som er ledsaget av feber og andre forhold utenfor øret. Hvis antibiotika ikke hjelper i 48 til 72 timer, kan legen forskrive sterkere doser antibiotika. The American Academy of Pediatrics og American Academy of Family Physicians sier at legene prøver å unngå denne behandlingen for mellomøret infeksjoner hvis mulig fordi overforbruk av antibiotika skaper bakterier som er resistente mot disse legemidlene.

Kirurgi

Barn Helse, et nettsted sponset av barnas helse organisasjon Nemours Foundation, sier at leger utfører tympanostomy tube kirurgi som behandling for kronisk mellomøret infeksjoner. For å utføre denne operasjonen, pasienter gå til et sykehus og får narkose. Anestesileger overvåke barn i løpet av denne 10 til 15 minutters prosedyre der kirurger gjør små hull i trommehinnen og drenere væske fra det indre øret. Kirurger deretter sette små metall eller plast rør i trommehinnen hull. Recovery i sykehuset kan ta noen få timer eller en dag, avhengig av pasientens alder eller medisinsk tilstand. Rør falle ut av barns ører mellom seks til 18 måneder etter operasjonen. Rør som forblir i øret lenger enn to eller tre år må fjernes av leger.

Hvordan identifisere symptomer på en infeksjon i mellomøret

Mellomøret infeksjoner er vanlig i mange spedbarn, småbarn og små barn, og kan presentere seg med rødhet, ømhet, infeksjon eller betennelse. Medisinsk betegnes "akutt otitis media," eller AOM, denne tilstanden er ofte etterfulgt av en opphopning av væske i mellomøret, kalt OME. Mellomøret infeksjoner påvirke den midtre delen av øret der nerver og små bein delta med trommehinnen og øretrompet. Mellomøret infeksjoner forårsakes vanligvis av bakterier som kommer inn gjennom det ytre øret. Den resulterende infeksjon kan føre til en opphoping av væske som ofte forekommer samtidig med hode forkjølelse eller sykdommer som involverer nesen og throat.Identifying symptomer på mellomøret infeksjon vil føre til rask behandling, smertelindring og færre sjanser for komplikasjoner som kronisk mellomørebetennelse, alvorlige hørselsproblemer og potensiell hørselstap.

Hvordan identifisere symptomer på en infeksjon i mellomøret

Se barnet for tegn på smerte i øret som kan bli identifisert av barnet som holder fast i øret, holder det, gni det eller tugging på den. Hos spedbarn, småbarn og veldig små barn som er ofte ute av stand til å uttrykke bekymring, kan en forelder ofte observere tegn til rødhet eller irritasjon på utsiden av øret, eller bare inne i øregangen.

Ta hensyn til ditt barns oppførsel. Er han grinete eller irritabel? Han gråter mer enn vanlig? Barn som ikke klarer å uttrykke sine symptomer kan være masete uten noen åpenbar grunn.

Se på din barnets øre. Ser du noen drenering eller utflod lekker fra øret? Hvis ja, ta kontakt med barnelege umiddelbart. Mens utslipp kan være et resultat av en kald, er det bedre å ikke ta sjanser.

Lytt til barnet ditt om hun klager over å være svimmel eller du merker at hun ser ut til å ha problemer med balanse. En persons følelse av balanse er i mellomøret, og noen infeksjon eller skade kan føre til ustabilitet.

Ta barnets temperatur. Mens mellomøret infeksjoner ikke alltid vise en feber, noen ganger de gjør. Legg merke til alle temperaturer og varsle barnelege hvis paracetamol ikke lindre symptomene i løpet av få timer.

Hint

  • Oral antibiotika kan være foreskrevet for en mellomøret infeksjon, men ikke hele tiden. For å bidra til å gi lettelse, bruke en varm vaskeklut over det berørte området for å redusere smerte. Unngå bruk av forkjølelsesmedisiner på barn, som de vil gjøre noe for å hjelpe avlaste mellomøret infeksjoner.
  • Enkelte mellomøret infeksjoner krever medisiner eller til og med kirurgi, avhengig av alvorlighetsgraden og andre forhold.
  • Aldri gi aspirin til barn.

Hvordan avlaste mellomøret slim naturlig

En mellomøret infeksjon er en tilstand som vanligvis forekommer i barn som ofte forårsakes av enten en viral eller bakteriell infeksjon. Andre faktorer som kan forårsake middel infeksjoner omfatter allergier, bihuleproblemer og luftveisproblemer. Eustachian rør blir tilstoppet, forårsaker slim buildup i mellomøret, noe som kan føre til smerte, trykk, betennelser og problemer med hørselen. Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med denne sykdommen, vil legen trolig foreslå å sette ham eller henne på en antibiotika for å rydde opp infeksjonen. Skulle du velge å ta en mer naturopathic tilnærming, men det er alternativer du kan vurdere.

Hvordan avlaste mellomøret slim naturlig

Hev barnets hode om natten. Du kan gjøre dette ved å sette flere puter under barnets hode, slik at den er hevet høyere i sengen. Gjør du det vil oppmuntre drenering av ørene, redusere press og smerte.

Prøv serverer barnet ditt noen varme Echinacea te. Denne urten kommer fra en plante som indianere har lenge brukt for medisinske grunner. Det er antimikrobiell i naturen og bidrar til å bekjempe infeksjoner og deres symptomer. Echinacea bør bare brukes i en kort periode. Du bør ikke gi barnet ditt denne urten hvis han eller hun har en allergi mot ragweed, tusenfryd eller marigolds eller lider av en autoimmun sykdom. Du kan finne Echinacea te i helsekostbutikker.

•  Løs problemet med hvitløk. Noe varme opp en liten hvitløk olje og dryppe en liten mengde av det i det berørte øret. Gjenta dette hver 3 timer. Det kan effektivt bidra til å rydde opp symptomer relatert til en mellomøret infeksjon og hjelpe å tynne slim. Pass på at oljen er bare varm og ikke varmt, for ikke å forårsake skade. Du bør være i stand til å finne hvitløk olje på en helsekostbutikk. Du bør alltid holde en flaske med den på hånden, i tilfelle fremtidige mellomøret infeksjoner oppstår.

Ta ruten for homøopati. Homøopatiske midler som ofte brukes til å behandle ørebetennelser inkluderer Hepar sulphurs calcareum, Mercurius, Belladonna, Chamomilla, Kali muriaticum og Ferrum Phosphoricum. Disse kan hjelpe lette symptomer, fjerne slim og hindre at tilstanden oppstår igjen. Rådfør deg med homeopatisk utøveren om det beste middel å bruke og om de nødvendige styrke og dosering å administrere. Mange homøopatiske midler kan fås på helsekostbutikker.

Sett opp en fordamper i barnerommet. Det hjelpemidler i fukting av luft og damp som kommer fra det kan føre til at slimet på innsiden av øret til å kondensere slik at det renner lettere. Vaporizers kan finnes på apotek.

Hint

  • Hvis oppkast, hodepine, nakkestivhet, feber, svimmelhet eller frysninger ledsage en mellomøret infeksjon, ta barnet til en lege så snart som mulig. Fortell legen din om noen naturlig middel du gir barnet ditt.

Maljer og mellomøret infeksjoner

Maljer og mellomøret infeksjoner


Mellomøret infeksjoner er den vanligste årsaken til midlertidig hørselstap hos barn. Hvis et barn har vedvarende mellomøret problemer, til en operasjon sette maljer kan bli nødvendig. Milde eller sporadiske infeksjoner er vanligvis behandles med anti-inflammatoriske medisiner og antibiotika. Selv milde mellomøret infeksjoner kan være svært smertefullt, og behandling er alltid anbefalt.

Hva er gjennomføringer?

En malje er et meget lite rør, som er mindre enn hodet av en kamp, ​​som et lege setter inn mot trommehinnen for å tillate mellomøret til å "puste". Som trommehinnen helbreder seg selv gummitetningen er skjøvet ut, vanligvis innen tre til seks måneder. Leger ofte setter grommets når en pasient har vedvarende eller tilbakevendende mellomøret infeksjoner. De hyppigst utføre prosedyren på barn. Legen gjør lite snitt i trommehinnen og drenerer væske bygge opp bak trommehinnen, da setter pakningen. Han gjennomfører denne prosedyren med pasient under narkose. Når på plass, bør det ikke være noe ubehag, selv om det kan til å begynne med være en utskillelse av fluid som mellomøret fortsetter å renne.

Mellomøret infeksjoner

En infeksjon i mellomøret er kjent som "lim øret" eller sekretorisk otitis media, noe som er en opphoping av væske bak trommehinnen. Væsken buildup kan forhindre trommehinnen vibrerer fritt, noe som resulterer i midlertidig nedsatt hørsel. Lim øret betyr at øretrompeten (røret som gjør at luft kommer inn i mellomøret, og væske til å renne) ikke fungerer som det skal. Symptomer på mellomørebetennelse kan inkludere varierende grad av hørselstap, mangel på konsentrasjon, vedvarende smerte, temperatur, følelse av trykk i øret, uklar tale eller en hevet stemme, og dårlig balanse og klossethet.

Diagnose

En lege kan være i stand til å se indikasjoner på væske buildup bak trommehinnen ved hjelp av en otoskop (øre lommelykt), men dette er ikke alltid vellykket, som utslipp eller voks buildup kan hindre utsikten. En audiograf utfører en tympanogram, en test for å se hvor fritt trommehinne trekk. Et flatt spor indikerer tilstedeværelse av otitis media. Hun kan også gjennomføre en hørselstest. I noen tilfeller kan bevis for lim øret bare vises under narkose, vanligvis når legen setter inn grommets.

Front Line Behandlinger

Sette grommets en tendens til å være siste utvei, etter at andre behandlinger har blitt oppbrukt. Antibiotika og betennelsesdempende medisiner kan lette smerter og redusere infeksjon og hevelse. Leger vil ved behov anbefale decongestants. Å blåse opp ballongene er en anbefalt aktivitet, så den tvinger luft inn i øretuben og kan bidra til å fjerne en hvilken som helst fluid som blokkerer røret.

Grommet Ettervern

Med maljer satt inn, er det ikke tilrådelig å dykke eller svømme, dersom de ikke bruker ørepropper, som væske kan strømme tilbake gjennom maljen inn i mellomøret. Det kan være en liten blødning fra øret i de første dagene etter innsetting, men dette er helt normalt og er ikke en grunn til bekymring. Pasienter bør unngå mennesker som lider av forkjølelse eller andre infeksjoner i rundt 10 dager. Ikke tillate vann fra dusj eller badekar i øret, som det bærer bakterier og bakterier fra resten av kroppen. Når du er i badekaret eller dusjen, bruk ørepropper eller bomull dyppet i vaselin for å danne en vanntett forsegling.

Hvordan du rengjør mellomøret

Ved rengjøring av mellomøret må du være forsiktig. Unngå å stikke gjenstander som q-tips eller bomullspinner inni den. Bomullen kan sette seg fast i øret og forårsake skade på mellomøret. Mellomøret er følsom og krever væsker bare å rense den. Følgende trinn vil hjelpe deg ordentlig og trygt utføre denne prosessen.

Hvordan du rengjør mellomøret

Hvordan du rengjør mellomøret

•  Få et øre sprøyte og hydrogen peroxide. Du vil helle peroxide inn i sprøyten. Du trenger ikke mye peroxide i det hele tatt for at den skal være effektiv. Fyll sprøyten inntil en tredjedel. Før squirting den inn i øret, sørg for å ha en tørr og våt klut i nærheten.

Bøy hodet å la væsken bo i øret uten drypper ut. Ta tørr fille og holde den under øret i tilfelle løsningen bobler ut.

Squirt hydrogen peroxide inn i øret ditt. La den sitte i 5-10 minutter eller til løsningen slutter å boble. Det vil gjøre en popping eller fizzing lyd, men det er fra hydrogen peroxide arbeider med rengjøring av din mellomøret.

Bøy hodet til motsatt retning for å tømme ut hydrogen peroxide. Du vil bruke tørr fille for å fange all væsken. Du ønsker å holde hodet på skrå med fille opp til øret før du føler all væsken er ute. Dette kan ta noen minutter.

Rengjør øret med en våt klut.

6. Gjenta fremgangsmåten med det motsatte øre.

Hint

  • Ikke bruk hydrogen peroxide mer enn to ganger i uken siden det kan tørke ut kanalen din.
  • Hvis kanalen din blir tørr, kan du bruke noen dråper babyolje i øret for å hjelpe tørrhet.
  • Du kan bruke skirens hvis voks i øret er egentlig bygget opp. Du kan si dette med ikke å kunne høre så vel som vanlig.
  • Hvis mellomøret fortsetter å ha problemer med voks bygge opp, bør du kontakte lege.

Mellomøret infeksjon årsaker

Mellomøret infeksjon årsaker


En mellomøret infeksjon oppstår i den midtre delen av øret, bak trommehinne. Det er vanlig hos barn, men kan påvirke folk i alle aldre. Det utvikler vanligvis hos barn etter at barnet har hatt influensa eller en kald og det er en av de vanligste sykdommer som behandles av en barnelege. Det finnes flere forskjellige ting som kan forårsake en mellomøret infeksjon.

Allergier

Når folk blir utsatt for et allergen som dyrehår eller pollen kan det føre til allergiske rhinintis. Allergisk rhinintis kan forårsake kløe, rennende nese og nysing noen mennesker kan oppleve. Allergier, som høysnue, kan øke sjansen for å få akutt mellomørebetennelse fordi det fører til nesegangene for å bli overbelastet og betent.

Bakterier og / eller virus

Haemophilus influenzae er en av de mest vanlige bakterier som kan forårsake en mellomøret infeksjon. Denne bakterien er assosiert med luftveisinfeksjoner hos barn. Det er også en vanlig bakterie som heter Streptococcus pneumoniae og de mindre vanlige bakterier er Moraxella (Branhamella) catarrhalis og Streptococcus pyogenes.
Virus som kan forårsake mellomøret infeksjoner omfatter virus som er ansvarlig for lavere luftveisinfeksjoner kalt respiratorisk syncytialt virus. Influensavirus også spille en rolle i mellomøret infeksjoner ved å forårsake en tett nese og betennelse i nesegangene. Rhinovirus har blitt funnet i mellomørebetennelse tilfeller 1 til 8 prosent av mellomøret infeksjoner.

Andre årsaker

Det er andre diverse ting som forårsaker mellomøret infeksjoner. Andre skadelige faktorer inkluderer å være rundt passiv røyking, formel-fôring, smokker, barnets posisjon under fôring dem en flaske, og å være rundt andre barn som har en luftveisinfeksjon.

Forebygging

Du kan ikke helt forhindre en ørebetennelse, men det er visse ting du kan gjøre for å hjelpe. Du kan gi din familie rikelig med grønnsaker og frukt, få nok hvile, vaske hendene, prøv å redusere stress og prøver ikke å være rundt noen som røyker.

Behandling

Det finnes flere ulike behandlinger for en mellomøret infeksjon. Den vanligste behandlingen er antibiotika, som kan behandle en strøm øret infeksjon eller forebygge og behandle en reoccurring ørebetennelse. Siden ørebetennelser kan være svært smertefullt kan du også be om noen smertestillende midler for å hjelpe til med uutholdelige smerter. Det er også noen over-the-counter medisiner du kan gi til et barn som Tylenol. Du kan også hvile hodet på en varmepute som er på lav innstilling. Ikke sovne på varmeputen fordi det kan føre til forbrenninger. Til slutt kan du kjøpe noen over-the-counter øredråper eller gå til legen din og få dem foreskrive deg noen sterkere øredråper som vil hjelpe.

Mellomøret Problemer i Voksne

Øret infeksjoner er ikke bare for barna. Voksne får mellomøret problemer, også. De fleste voksne mellomøret problemene er forårsaket av betennelse i Eustachian rør.

Funksjon

Eustachian rør er små slanger som regulerer luften i mellomøret ved å åpne og lukke bak nesen.

Betraktninger

Når Eustachian rør blir betent, bygger væsken opp i mellomøret, forårsaker smerte og infeksjon.

Behandling

Smertestillende er vanligvis den eneste behandlingen er nødvendig for voksne øre problemer; antibiotika er foreskrevet hvis ørebetennelser er hyppige.

Forebygging / løsning

Ta en decongestant eller allergi medisin når du har bihuleproblemer å bidra til å holde Eustachian rør fra å bli irritert og hovne.

Advarsel

Mellomøret infeksjoner er ikke vanlig hos voksne, og ofte klare opp raskt, men tilbakevendende problemer (to eller flere per måned) kan være forårsaket av en svulst og bør sjekkes ut av en lege.

Mellomøret Disorders

Den mellomøret, som kobles til det indre øre, er der trommehinnen er plassert. Den trommehinnen er koblet til et luftfylt kammer med tre små bein. Hovedformålet med mellomøret er å forsterke lyder. Mellomøret og det indre øret lidelser er ofte lik. Ofte en lidelse i mellomøret vil føre til problemer med det indre øret. Hørselstap er forårsaket av problemer i mellomøret.

Hørselstap

Bidrar hørselstap er forbundet med mellomøret. Alt som blokker eller forårsaker problemer med mellomøret overfører lyd produserer hørselstap. Ofte problemet er forårsaket av ørevoks som bygger seg opp og blir ikke fjernet. Hørselstap er forårsaket av bein i mellomøret som blir smittet. Dette fører til blokkering og nye bein vekst. Arr og punkteringer i mellomøret kan føre til hørselstap også.

To flere årsaker til hørselstap forbundet med mellomøret er væske buildup og fusjon eller erosjon i mellomøret bein. Hørselstap er behandlet av kirurgi og ved medisiner som kan hjelpe infeksjon. Noen ganger høreapparater er foreskrevet for å hjelpe med skadet hørsel.

Lufttrykk Skader på mellomøret

Barotraume er forårsaket av ulik lufttrykket i mellomøret. Lufttrykket som utøves på begge sider av trommehinnen. Øretrompeten som forbinder trommehinnen og baksiden av nesen opprettholder samme trykk. Den regulerer uteluft som kommer inn i mellomøret i visse situasjoner. For eksempel, når du er i et fly, og det tar av eller ned til land, ofte presset påvirker ørene. Hvis røret er blokkert eller ødelagt, buler trommehinnen innover, forårsaker smerte og problemer for personen. Det sprekker ofte, forårsaker skade på midtre og indre øret.

Forebygging for denne tilstanden er så enkelt som tyggegummi, puste gjennom munnen eller svelge når flyet tar av. I tillegg medisiner som kan være foreskrevet for barotraumas er decongestants, nesedråper eller spray som lindrer lunger.

Ear Drum Preforations

Trommehinnen perforeringer er forårsaket av mellomøret infeksjoner. Hullet fører til smerte, noen ganger blødning, hørselstap eller lyder i ørene. Infeksjoner i mellomøret og endringer i lufttrykk forårsake problemet. De er forårsaket av endringer i trykk, et slag i ansiktet eller hodet, eller kjemikalier. Noen ganger hullet er forårsaket av noe noen setter i øret som bomullspinner eller skarpe gjenstander som brukes til å rense ørene. Symptomer er smerter, svimmelhet, blødning og hørselstap. En lege kan oppdage problemet ved hjelp av en spesiell del av utstyret kjent som en otoskop. Behandlingen av øret innebærer å holde det tørt og preparat et antibiotikum for behandling av infeksjonen. Øredråper er noen ganger administreres og kirurgi er foreskrevet når skaden ikke leges.

Mastodis

Dette er en infeksjon som spres fra mellomøret til benet. Pus kan danne rundt bein i øret. Infeksjonen former i mastoid, den prominente benet bak øret. Symptomer er smerter, feber og hvit utflod fra øret. Smerten har en tendens til å være vedvarende og bankende. Hvis det ikke behandles, kan det føre til døvhet, blodforgiftning og infeksjon i hjernen. Behandling er ofte av antibiotika. En prøve av øret utslippet er undersøkt av lege for å foreskrive riktig antibiotika. Oral antibiotika er foreskrevet når personen begynner å komme seg.

Akutt og Kronisk Otitis Media

Akutt mellomørebetennelse er resultatet hvis alvorlig infeksjon eller virus i det indre øret. Det fører til en infeksjon og rød trommehinnen. Det er vanlig hos barn og voksne med forkjølelse og influensa. Infeksjonen er ofte behandlet med en antibiotika som amoxicillin. Smertestillende midler er noen ganger foreskrevet for visse symptomer. Noen ganger operasjonen er utført i de tilfeller hvor øret er behov for å drenere. Infeksjon i mellomøret er den vanligste årsaken til smerte. Kronisk mellomørebetennelse ofte er forårsaket av trommehinne perforasjon som aldri helbredet riktig. En oppblussing oppstår under bading når vann kommer inn i øret eller personen har utflod.

Glomus Tumor i mellomøret

Hvis du har opplevd nylig hørselstap eller en pulserende lyd i øret, kan du ha utviklet en glomus svulst. Disse vekster er sjelden ondartet, men du bør være kjent med symptomer og behandlingstilbud, slik at du kan ta en informert beslutning om å håndtere din tumor.

Identifikasjon

Glomus svulst er det vanlige navnet for en vekst teknisk kalles en paragangliom. Det er en langsom voksende massen med mye blodstrømmen gjennom den. Hvis det er begrenset til mellomøret, er det referert til som en glomus tympanicum. Glomus jugulare og glomus vagale er svulster som begynner nær halsvenen eller nervus vagus.

Glomus svulster er vanligvis godartet, men de trenger ofte å bli fjernet fordi de forårsaker uakseptable symptomer. Noen glomus svulster er ondartet. Disse vokser mye raskere og må fjernes umiddelbart.

Symptomer

Hovedsymptomet ved glomus tympanicum er hørselstap. Massen av tumor blokkerer øregangen slik at lyden blir ikke overført. Du kan høre en pulserende lyd, eller tinnitus, som er forårsaket av blodgjennomstrømningen i svulsten. Som svulsten vokser, kan det føre til svimmelhet. Hvis det vokser stort nok, kan det presse på ansikts nerver som fører til mulig ansikts lammelse.

Noen glomus svulster skiller ut hormoner. Dette kan føre til hodepine, svetting, rødming eller en rask hjerterytme.

Årsaker

Glomus svulster form når endret nerveceller kalles paraganglia formere unormalt og klumpe seg sammen. Noen mennesker har en genetisk tendens til å utvikle glomus svulster, men andre svulster vises uten genetisk advarsel. Denne typen kalles en sporadisk glomus tumor.

Kvinner utvikler glomus svulster oftere enn menn. De fleste pasienter utvikle svulster i førtiårene og femtiårene. Leve i lav høyde synes å oppmuntre til utvikling av glomus svulster.

Diagnose

Legen din kan være i stand til å se din glomus svulst når han undersøker trommehinnen. Svulsten er en avrundet, rødlig masse, og blodårene i området kan bli utvidet. Hvis han mistenker en glomus svulst, vil han be om en CT eller MR-undersøkelse for å diagnostisere det. En biopsi er den eneste definitive måten å diagnostisere en glomus svulst, men en CT eller MR pluss visuelle tegn er ganske klart. Siden prosedyren for å gjøre en biopsi er nesten det samme som kirurgisk fjerning av en glomus svulst, de fleste leger fjerne den uten å utføre en biopsi først.

Behandling

De fleste glomus svulster er kirurgisk fjernet. Legen din kan sikkert fjerne en glomus tympanicum i en enkel, poliklinisk prosedyre. Han vil enten løfte trommehinnen ut av veien for å fjerne svulsten gjennom øregangen eller klippe fra bak øret. Hvis svulsten strekker seg lenger enn mellomøret, vil du trenger mer omfattende kirurgi.

Strålebehandling vil ikke ødelegge en glomus svulst, men det kan stoppe veksten. Legen din kan anbefale stråling hvis du har en liten svulst, og ønsker ikke å gjennomgå en operasjon. Innse at arrvev fra stråling gjør kirurgi vanskeligere hvis det er slutt nødvendig. I noen tilfeller kan legen din foreslå å se din svulst med regelmessige MR og venter på å se om det vokser før du blir operert.

Mellomøret infeksjon hos voksne

En infeksjon som oppstår bak trommehinnen, i den midtre delen av øret, er en mellomøret infeksjon eller otitis media. Barn er den hyppigste offer for mellomøret infeksjoner, men voksne kan utvikle mellomøret infeksjoner i tillegg.

Årsaker

Mellomøret infeksjoner hos voksne er oftest forårsaket av en bakteriell infeksjon eller virus. Disse virus eller bakterier kan først forårsake forkjølelse, sår hals eller andre luftveissymptomer, men deretter spredt seg til mellomøret.

Symptomer

Symptomer på en voksen mellomøret infeksjon inkluderer feber, øreverk, øresmerter, drenering fra øret, følelse av en blokkering i øret, svimmelhet og hørselsvansker.

Risikofaktorer

Voksne som lider av allergi eller har en ganespalte, ned unormalt syndrom eller nervesystemet er mer utsatt for å utvikle en mellomøret infeksjon.

Diagnose

Legen vil gjennomføre en fysisk undersøkelse av øret for å se etter betennelse eller væske i øret. Legen kan anbefale ytterligere tester som inkluderer en høring evaluering.

Behandling

Til tider er en mellomøret infeksjon behandlet av se-og-vent tilnærming. Hvis du etter noen dager symptomene ikke går bort, antibiotika, muntlig eller øredråper, er vanligvis foreskrevet.

Hva er årsakene til kronisk mellomøret Effusion?

Kronisk mellomørebetennelse med effusjon (CME) oppstår når øretrompeten blir blokkert fra en opphoping av væske som blandes med bakterier i mellomøret. Det blir kronisk dersom den varer mer enn tre måneder.

Misforståelse

Væske bak øretrompeten er normalt etter en ørebetennelse. Ingen behandling er nødvendig så lenge det klarner opp innen tre måneder.

Fakta

Selv om kronisk mellomøret effusjon påvirker alle aldre, er det uvanlig hos nyfødte og mest utbredt hos barn under 2, ifølge Medline Plus.

Expert Insight

Ifølge National Institutes of Health, kan allergier, sigarettrøyk, luftveisinfeksjoner og plutselige endringer i høyden føre til økt væske i mellomøret.

Advarsel

Siden øretrompeten forbinder halsen til øret, ligger flatt mens inges væske kan føre til væske til basseng inne øretrompeten.

Potensiell

I fravær av merkbare symptomer, kan dempet hørsel være den eneste indikasjon på mellomøret utgytelse. Kronisk mellomøret effusjon som ikke vil svare på aktuelle medikamenter og antibiotika kan kreve rør i øret.

Er Prednison Brukes for mellomøret infeksjoner?

Prednison er en av flere stoffer som er klassifisert som kortikosteroider. Medikamentet blir brukt til å behandle inflammasjon, og som sådan, er det noen ganger foreskrevet for middel øreinfeksjoner eller otitis media.

Syntetisk hormon

Prednisolon er en syntetisk form av et kortikosteroid hormon som forekommer naturlig i kroppen. I legemet er det som produseres av binyrene.

Funksjon

Sammen med andre legemidler i sin klasse, betyr prednison ikke behandle betennelse i seg selv, i stedet forebygge det ved å hemme de stoffene som forårsaker betennelse.

Trenger

Fluid opprettet bak trommehinnen drenerer vanligvis ned øretrompeten som går mellom øret og halsen. En oppsamling av væske kan bli smittet og området rundt røret betent.

Prednison i Effusion

Effusjon refererer til fluidoppbygning i mellomøret. Pediatric Infectious Disease Journal publisert en studie som viser prednison, i kombinasjon med antibiotika, løst effusjon i 71 prosent av de undersøkte pasientene.

Forebygging / løsning

Den samme studien oppdaget at bare 14 prosent av pasientene ved hjelp av en prednison / antibiotika regime ble senere henvist til kirurgi for å implantere drenering rør i trommehinnen. Studien anbefaler legene vurdere prednison / antibiotika diett før ty til kirurgi.

Andre navn

Prednison er et generisk navn. Merkenavn for prednison, som kommer i tablettform eller flytende form, inkluderer Flytende Pred, Orasone, Deltasone og Prednicen-M.

Hvordan sjekke mellomøret for en infeksjon

En mellomøret infeksjon er den vanligste sykdommen blant barn ifølge Mayo Clinic. En mellomøret infeksjon, hvis den ikke behandles, kan skape alvorlige komplikasjoner, inkludert fullstendig hørselstap. Det finnes måter å se etter en ørebetennelse hjemme, men det er sterkt anbefalt å oppsøke lege så snart som mulig hvis du mistenker en ørebetennelse. Bruk hørsels instrumenter og symptomer for å avgjøre om du eller barnet ditt har en mellomøret infeksjon.

Hvordan sjekke mellomøret for en infeksjon

Bruk en Otoskop

•  Bruk en otoscope å se inni øret for å se om det er noen betennelse.

Plasser otoskop rett innenfor det ytre øret og med en liten lommelykt ser innsiden for å identifisere betennelse.

Se etter hevelse, ekstrem rødhet eller væske i eller rundt mellomøret.

Bruk en pneumatisk otoskop

Bruk en pneumatisk otoskop å teste trommehinnen for bevegelse. Hvis trommehinnen beveger seg, den personen mest sannsynlig ikke har en ørebetennelse. Hvis den ikke beveger seg, er en ørebetennelse sannsynlig.

Plasser pneumatisk otoskop i mellomøret og bruke en liten lommelykt for å se inn i trommehinnen.

Trykk på knappen for å slippe en liten puff av luft og se på trommehinnen nøye for å se om den beveger seg eller holder seg i ro.

Se etter vanlige symptomer

Se for vanlige symptomer for å identifisere en mellomøret infeksjon som øresmerter, tap av hørsel og øre utflod.

8. Ta kroppstemperaturen, som en øre-infeksjon kan føre til at kroppstemperaturen til å stige til over 100,1 °.

Be den enkelte om han eller hun føler seg svimmel eller ørhet. Spør om han eller hun har hatt noen tette bihuler, da dette kan være et tegn på en øreinfeksjon.

Hvordan avlaste væske fra mellomøret

En mellomøret infeksjon er også kalt mellomørebetennelse. En ørebetennelse er vanligvis en sekundær infeksjon som springer ut fra en sykdom, slik som en kulde. Det fører til slimhinnen i øret til å bli opphisset, noe som resulterer i en oppbygging av fluid. Denne tilstanden kan være ganske smertefullt. Mellomøret infeksjoner er mer vanlig hos barn. Øret infeksjoner er vanligvis ikke alvorlig, og de fleste klare seg uten behandling. Det er noen enkle hjem rettsmidler du kan prøve å avlaste trykket av væske buildup. Blir disse ikke hjelper, kan legen forskrive medisiner.

Hvordan avlaste væske fra mellomøret

•  Ta en over-the-counter smertestillende, for eksempel paracetamol eller ibuprofen. Følg instruksjonene på etiketten. The Mayo Clinic råder mot å gi smertestillende til barn under to år. Sjekk med legen din dersom du er usikker på om å gi medisin til eldre barn.

Sug et lite håndkle i varmt vann. Vri ut overflødig vann. Legg deg ned og plassere kompress over øret. Dette kan bidra til å lindre smerten.

Se legen din hvis din øresmerter ikke blir bedre i løpet av et par dager, eller hvis du er i sterke smerter. Legen din kan forskrive antibiotika til bakteriene forårsaket av ørebetennelse. Antibiotika vil ikke rydde opp en virusinfeksjon. Hvis du tar antibiotika, må du ta hele kurset av narkotika; selv om du føler deg bedre, må du ikke slutte å ta pillene.

Spør legen din om reseptbelagte øredråper for å døyve smerten. Du kan bare bruke disse hvis væsken ikke renner fra ørene. Plasser flaske eardrops i en bolle med varmt vann (pass på at lokket er tett). Deretter administrere dråper inn i øret som anvist.

Diskuter kirurgiske alternativer med legen din dersom barnet ditt mellomøret infeksjon forstyrrer hørsel eller ikke blir bedre med antibiotika. Voksne trenger ofte ikke denne operasjonen, ifølge Mayo Clinic. Det kirurgiske inngrepet innebærer å sette rør i barnets trommehinnen, noe som vil oppmuntre væsken å renne. Det vil også bidra til at trykket i ørene. Etter hvert som barnet vokser, vil rørene naturlig fjerne seg.

Hvordan behandle mellomøret Flenger

Hvordan behandle mellomøret Flenger


Mellomøret strekker seg fra den ytre åpning av øret til trommehinnen. Flenger til mellomøret normalt oppstå når et fremmedlegeme settes inn i øret. En eksplosjon kan også resultere i perforeringer i mellomøret. Skader på mellomøret kan føre til midlertidig eller permanent hørselstap avhengig av hvor alvorlig skaden er. En lege bør konsulteres om hvordan å behandle kuttskader eller sår til mellomøret.

Hvordan behandle mellomøret Flenger

•  Se en lege umiddelbart etter mellomøret har blitt skadet. Legen vil undersøke den skadde øret med et otoskop, som tillater ham å se dypt inne i øregangen.

Legen din vil rense øret med antiseptisk renere og antibiotisk salve for å unngå smitte. Følg legens instruksjoner om hvordan å behandle mellomøret sårskader hjemme.

Ta oral antibiotika dersom legen foreskriver dem. Antibiotika behandle ørebetennelser eller hindre infeksjoner fra forming. Påfør antibiotisk salve daglig som legen instruerer.

Sett inn en bomullsdott i det ytre øret. Bomull ballen holder øregangen ren og fri for støv eller vann som kan komme inn i øret og forårsake en infeksjon.

Hint

  • Unngå å blåse nesen som øret helbreder - dette øker trykket inne i øret. Plasser en bomullsdott i øret når du dusjer. Sove på din side med den skadde øret vendt ned for å tillate drenering å sive ut av øret. Snakk med legen din om noen hørselstap etter en mellomøret sårskader.

Informasjon om Putting Coconut Oil i øret for å klare opp en mellomøret infeksjon

Informasjon om Putting Coconut Oil i øret for å klare opp en mellomøret infeksjon


En mellomøret infeksjon oppstår når bakterier fra nese og hals bli fanget i det lille området bak trommehinnen. Forkjølelse kan føre til væske til å bygge opp og bakterier å formere seg i dette området. Barn er svært sårbare for mellomøret infeksjon. Det er mulig å rette dem naturlig hjemme.

Betydning

Symptomer på mellomøret infeksjon er mild til betydelige smerter, søvnvansker, væske utflod eller en "plugget" følelse. Avhengig av alvorlighetsgraden, kan infeksjonen behandles med over-the-counter narkotika eller foreskrevet antibiotika hvis den ikke klare seg på egen hånd. Ear vanning med olje er en helhetlig behandling alternativ til narkotika.

Coconut Oil

Tropiske kulturer har kjent de antibakterielle egenskapene til kokosolje i tusenvis av år. Dens fettsyrer, forbindelser absorberes direkte inn i blodet, drepe forskjellige bakterier, virus, sopp, parasitter og protozoer, ifølge kokosolje Central. Daglig kokosolje vanning bidrar også med store mengder voks bygge opp, ifølge ØNH Nursing.

Hvordan bruke

Kjøpe ren kokosolje fra en helsekostbutikk og et glass dropper fra et apotek. Bruke dropper, sette flere dråper av oljen inn i øregangen, mens du ligger på din side. Du kan vanne dine egne ører eller har noen gjøre det for deg.

Tips

Flytt kjeven rundt for å jobbe oljen ned kanalen, sier Coconut Oil Central, og holde den lekker ved å dekke øret åpningen med et stykke av bomull. Som denne prosedyren kan også renne beskyttende voks fra øret, unngå å få vann i ørene, selv når man bader, i minst fire eller fem dager, sier ENT Nursing.

Advarsel

Kokosolje fungerer godt som øre vedlikehold og som et middel for mild til vanlig bakteriell infeksjon. Ikke bruk kokosolje hvis trommehinnen har blitt punktert, sier Coconut Oil Central. En tykk gul væske som kommer fra øret ville være et tegn på at trommehinnen har sprukket. Det kan helbrede seg selv.

Hvordan virker en Otolaryngologist se inne i mellomøret?

Hvordan virker en Otolaryngologist se inne i mellomøret?


Hvis du opplever en ørebetennelse eller hørselstap, kan det hende at otolaryngologist mistenker eksistensen av veksten innenfor mellomøret. Hun kan bestille en avbildning test slik at hun kan se inni mellomøret.

Middle Ear

Mellomøret ligger utenfor øregangen og trommehinnen. Den inneholder tre små bein som er involvert i å høre. Hvis du har vekst i øret eller en alvorlig ørebetennelse som sprer seg, kan din otolaryngologist trenger å vise mellomøret å diagnostisere problemet.

CT Scan

Fordi mellomøret er ikke synlig utad, kan din otolaryngologist bruke en CT scan for å vise det. Ikke-invasive, gir en CT scan leger med et todimensjonalt tverrsnitt av mellomøret. Leger bruker scan for å identifisere en vekst i mellomøret, eller for å se om en infeksjon har spredd seg.

Betraktninger

Røntgen og MR imaging tester kan også gi en oversikt over din mellomøret. For de vanligste grunnene for å måtte vise mellomøret og for kirurgisk planlegging, gir en CT scan det beste bildet.

Slik Clear mellomøret

Slik Clear mellomøret


Å kunne høre tydelig blir ofte tatt for gitt. Men hvis du arbeider med lunger i mellomøret, kan lyder vises dempet og du kan oppleve en urovekkende ringing i øret. Allergier, forkjølelse, kan influensa og bihulebetennelse utløse overflødig slim eller væske i ett eller begge ørene. Når dette skjer, kan hørselen bli stadig vanskeligere, og problemet ikke alltid løse seg selv raskt. Heldigvis, en rekke produkter og naturlige metoder er nyttige for clearing i mellomøret.

Slik Clear mellomøret

•  Hold hodet tittelen til den ene siden for å fjerne væske. Bor i en oppreist posisjon fører væske til å bosette seg i øret. Ligg på din side for å hjelpe tappe eller flykte mellomøret. Alternative sider for å fjerne det andre øret.

Fjern slim i ørene. Drenere slim fra begge ørene med en over-the-counter decongestant. Ta denne medisinen med forkjølelse eller bihuler lunger. Antihistaminer hjelpe klart mellomøret lunger at resultatene fra en allergisk reaksjon. Bruk medisiner som anvist.

utsetter ørene dine varme. Varme fra en dusj, badstue eller våt klut plassert over begge ørene hjelper oppløse slim og drenere væske fra ørene.

Bruk øredråper. Apotek selger øret behandlinger for å bidra til å bryte opp slim i øret. Sted øredråper i ett eller begge ørene som instruert til å rydde mellomøret og stoppe lunger.

Balanse trykket i ørene. Tyggegummi og kontinuerlig gjesping strekker kjevemusklene og slipper luft inn i mellomøret. Denne manøveren endrer lufttrykket i ørene og bidrar pop øretrompeten. Drikking væsker som vann øker også luften i mellomøret og klarner lunger.

Hva er årsakene til mellomøret Bone Thickening?

Hva er årsakene til mellomøret Bone Thickening?


Mellomøret har tre bein kalt incus, Malleus og stigbøylen. Lyd forårsaker vibrasjoner i hvert ben når den berører den neste i formasjonen, og videresender den til det indre øret. Når den når det indre øret, har lyden økt syv ganger større enn det var opprinnelig. Øret bein er de minste bein i kroppen. Fortykkelse av disse beina kan føre dem til ikke å vibrere, noe som resulterer i otosklerose.

Årsaker

Forskning har unnlatt å gi noen konkret årsak til otosklerose. Det antas å være arvelige, og kan være et resultat av en defekt gen. En sjanse for å pådra seg sykdommen gjennom en av foreldrene er 25 prosent. Hvis begge foreldrene har tilstanden det dobler risikoen. Tilstanden er den viktigste årsaken til døvhet blant unge voksne.

Ti prosent av USAs befolkning er berørt. Otosklerose påvirker kaukasiere og mennesker av asiatisk anstendig mer enn andre raser. Kvinner har en tendens til å ha sykdommen mer enn menn. Muligheten for hormonelle endringer under graviditet kan utløse sykdommen. Ifølge National Institute on døvhet og Other Communication Disorders bevisene tyder på at virusinfeksjoner som meslinger kan forårsake sykdommen.

Den amerikanske Hearing Research Foundation rapporterte i 2002 at en autoimmun forbindelse ble funnet i en familie som led av tilstanden. En mutasjon var til stede i et gen for kollagen.

Hørselstap

Otosklerose utvikler seg langsomt og kan føre til total døvhet siden det påvirker begge ørene. Den langsomme progresjon kan føre til at noen mennesker til å utsette behandlingen, ikke innser at hørselstap er gradvis finner sted. Bein i mellomøret bli mer herdet, å miste fleksibilitet og forårsaker bein vibrasjoner til å bli svak og ineffektiv.

Hørselstap kan starte så tidlig som 15 år, men kan forekomme så sent som 45 år Svimmelhet eller en ubalansert følelse kan forekomme. Tinnitus, en ringing i øret, er til stede i omtrent 75 prosent av personer med otosklerose.

Diagnose og behandling

En hørselstest kan avsløre hvor mye tap hørsel har oppstått, men det er ulike årsaker til hørselstap. En mikroskopisk undersøkelse av den midtre og indre øret i et sykehus, kan være nødvendig for å bestemme den egentlige årsaken.

Hvis tilstanden ikke har kommet til cochlea som ligger ved siden av de tre midterste øre bein, kan en bærbar høreapparat gjenopprette noen hørselsfunksjon. I noen tilfeller en stapedectomy kan være nødvendig å gjenopprette hørselstap. Det innebærer å fjerne stigbøylen og erstatte den med en protese.

Hva er de delene av mellomøret?

Hva er de delene av mellomøret?


Det menneskelige øret består av tre deler: det ytre, midtre og indre øret. Den viktigste funksjonen til mellomøret er å motta lydbølger samlet inn av det ytre øret og gjøre dem om til vibrasjoner for det indre øret. Den mellomøret, et luftfylt hulrom bak trommehinne, gjør overføring av lydbølger til energi oppfattes av hjernen mulig.

Trommehinnen

Trommehinnen, også kjent som trommehinnen, skiller det ytre øret fra mellomøret og auditive ossicles. Ossicles sammen utgjør de tre minste knoklene i kroppen. Trommehinnen vibrerer når den mottar lydbølger, og omdanner lyden energi til mekanisk energi. Denne vibrasjons beveger seg langs knokkelkjeden, først hammeren, deretter ambolten og til slutt gjennom stigbøylen, å flytte lyd sammen. Hull i trommehinnen eller mangler ossicles generelt føre til hørselstap. Hørselstap fra slike årsaker kan reverseres gjennom en tympanoplasty, som reparerer de skadede områdene.

Øretrompeten

Denne smale rør forbinder mellomøret til baksiden av nesen, eller svelget. Det i det vesentlige fungerer som en trykkventil, som åpner for å sikre lufttrykket er ensartet på begge sider av trommehinnen. Kollapset i normal tilstand, åpningen av øretrompeten utjevner trykket mellom mellomøret og det omkringliggende atmosfæren når volumet av luft i mellomøret krymper eller utvider. Det fører også til ørene til pop når du endrer høyder.

Malleus

Fra det latinske ordet for "hammer", hammeren er den første lille bein festet til trommehinnen og det første ben av ossicles. På grunn av sin nærhet til trommehinnen, lyd vibrasjoner mottatt av trommehinnen føre hammeren til å vibrere. Den lange prosessen med hammeren, kjent som manubrium eller håndtaket, er festet til den mobile del av trommehinnen.

Incus

Ambolten, ellers kjent som ambolten, fungerer som sentrum for de tre bein i ossicles og legger hammeren til stigbøylen. Det vibrerer som respons på vibrasjoner av hammeren og fortsetter passerer vibrasjonene til bøylen. Disse lydbølgene blir forsterket fra den ene ende av knokkelkjeden til den andre.

Stigbøylen

De stigbøylen, eller stigbøylen, er den minste ben i kroppen. Også den siste ben som utgjør knokkelkjeden, de bøyle vibrerer og til slutt passerer de kompresjonsbølger til det indre øret, eller labyrint. Den stigbøylen fotplate skyver på det ovale vinduet, slik at væsken inne i sneglehuset for å flytte. Denne ovale vindu er en av to membraner som skiller den mellomøret plass fra det indre øret.