Digidexo.com

Walking Lungebetennelse hos barn

Walking lungebetennelse er en infeksjon i lungene forårsaket av mykoplasma, en mikroskopisk organisme. Det er den ledende årsak til lungebetennelse hos barn i skolealder. Fordi infeksjonen har milde til moderate symptomer, barn er normalt oppegående i løpet av sykdommen.

Symptomer

Symptomer på walking lungebetennelse hos barn er vanligvis milde til moderate og inkluderer feber, slapphet, hodepine, frysninger, hoste og sår hals. De fleste symptomene er milde nok til at barna kanskje ikke engang klar over at de har sykdommen.

Behandling

Behandling anbefales dersom barnet ikke viser markert bedring etter tre uker. Antibiotika brukes til å bekjempe infeksjonen. Hvis symptomene er alvorlige, kan barnet legges inn på sykehus og gitt antibiotika gjennom en IV drypp.

Recovery

En full gjenoppretting er ventet i fire til seks uker for et barn som har fått antibiotikabehandling. Den mycoplasma organisme vil bli drept og infeksjonen i løpet i en til to uker, selv om hosten kan vedvare i flere uker.

Støttende Care

Hvis barnet ditt har kontrakt walking lungebetennelse, kjøre en luftfukter i rommet hennes, har henne drikke rikelig med væske og behandle feber med over-the-counter medisiner som ibuprofen eller paracetamol.

Forebygging / løsning

Forebygging er nøkkelen til å bekjempe walking lungebetennelse hos barn. Lær dine barn riktige håndvask teknikker og sørge for at han er oppdatert på alle sine vaksiner og får en influensa skutt hvert år.