Digidexo.com

Gratis Medisinering hjelp for kreftpasienter uten forsikring

Medisiner for kreftpasienter er dyre på egen hånd og krever en lengre periode med behandling. Det er viktig for kreftpasienter å holde på sine medisiner for den avsatte tiden. Mange kreftpasienter må også være på ekstra medisiner for å bidra til å bekjempe infeksjoner fordi kroppens immunsystem kan undertrykkes. Mens du kjemper med medisinske regninger for deg selv eller en du er glad, husk at det finnes metoder for å få gratis eller rimelige medisiner som en kreftpasient. Du skal ikke behøve å gå uten medisiner fordi du ikke har råd til det.

Kostnad

Ifølge USA Today i 2006, kan nye kreft medisiner koste opp til $ 10.000 i måneden. De stigende kreftbehandling kostnadene kan være vanskelig selv for de som har sykeforsikring. Selv om mange av disse nye medisiner er nyttig i målretting spesifikke typer svulster, som for eksempel tykktarmskreft, noen pasienter ofte avstå fra behandling på grunn av kostnadene og motgang det kan plassere på sine kjære.

Pharmaceutical Company Assistance

Flertallet av farmasøytiske selskaper tilbyr assistanse for reseptbelagte legemidler, og vil gi en rabatt eller gratis medisiner. Produsenter normalt kreve at du sender inn en søknad med finansiell informasjon, samt et brev fra din lege eller spesialist som sier behovet for medisinering. Noen kan også kreve at du sender medisinske journaler for gjennomgang for å fastslå medisinsk nødvendighet.

Foundations

Partnerskap for Prescription Assistance hjelper folk som ikke er i stand til å betale for sine medisiner. Det er over 5.000 medisiner som er tilgjengelige på ingen eller lave kostnader. Organisasjonen bestemmer hva du er kvalifisert for og gjenn dine spesifikke behov før du søker om hjelp.

The American Cancer Society vil hjelpe refundere utgifter til kreftbehandling; kan imidlertid forskjellige kapitler ikke gjøre dette. Snarere enn å kontakte hoved kapittel, er det viktig å ta kontakt med din lokalforening for å se hva hjelp er tilgjengelig.

The Alaska kronisk og akutt Medical Assistance Program er for Alaska innbyggere bare og vil hjelpe de som er uforsikret eller underinsured får ikke bare medisinsk behandling, men resepter også at de trenger å forbedre sin helse.

Den Boone County Kreftforeningen vil hjelpe med kostnaden av resepter, medisinske utgifter, parykker og andre kostnader knyttet til kreftomsorgen. Den maksimale mengden av hjelp som kan gis per person er $ 1,000.

Kreft Association of Greater New Orleans tilbyr hjelp for reseptbelagte medisiner for folk som ikke har råd sykeforsikring og har ikke kvalifisert for statlig forsikring programmer som Medicaid eller Medicare.

Kreft Services gir litt hjelp til de i Nord-Carolina, avhengig av pasientens geografiske plassering. Medikamenter kan bli dekket, og det er ikke noe krav med hensyn til stadium av kreft.

CancerCare Assist er en nasjonal organisasjon som bistår i å betale for behandlingsutgifter for de med kreft.

Chain Fondet er et Connecticut-basert organisasjon å hjelpe beboere med både medisinske og personlige utgifter under kreftbehandling.

River Bend Cancer Services bidrar til å gi bistand til de av St. Joseph County, Indiana for resepter, medisinsk utstyr og andre behov. Hjelp er begrenset til de i St. Joseph County, Indiana.

Sykehus programmer

Mange sykehus har en sosialarbeider som kan bidra til å sette deg i kontakt med noen ressurser, for eksempel tilskudd som kan være i stand til å hjelpe med helsevesenet utgifter som medisiner og selv behandlingskostnader. Noen sykehus, slik som de som deltar i Hill-Burton føderal finansiering programmet, er pålagt å gi lave eller ingen kostnader behandling til pasienter som ikke har råd til å betale.

Søker etter Assistance

Det finnes en rekke programmer som er tilgjengelige over hele USA for de som kjemper kreft. Hvis du ønsker å abonnere på en database som gir regelmessige oppdateringer for organisasjoner som støtter kreft medisinering eller behandling, har stiftelsen Senter et individ database som kan være til hjelp. Pass på å sjekke den geografiske plasseringen som er støttet før de søker hjelp.