Digidexo.com

Over the Counter behandling for en gjær infeksjon

En gjær infeksjonen er forårsaket av nye gjær innført i en kvinnes vagina, eller fra en økning i mengden av gjær som allerede er til stede. Over the counter soppdrepende midler er tilgjengelige for å bidra til å rydde opp gjær infeksjoner. Medikamentene har flere alternativer slik at kvinner er i stand til å tilpasse behandlingen for deres spesifikke behov og preferanser.

Medisiner

Det er flere over skranke medisiner som brukes til å behandle vaginal gjær infeksjoner. Hver medisiner er produsert av en annen produsent og selges som et merkenavn. Selv om alle medisiner er i stand til å eliminere en gjær infeksjon, kan medisiner i en merkevare fungere bedre for en kvinne enn en annen merkevare. Monistat merke har stoffet mikonazol nitrat, og Gyne-lotrimin inneholder en soppdrepende kalt klotrimazol.

Dosering

Over skranke soppdrepende medisiner som brukes til å behandle vaginal gjær infeksjoner er tilgjengelig i flere forskjellige doser. Noen medisiner virker ved å ta dem en dag bare. Én dose vil vare i flere dager i en kvinnes kropp. Andre muligheter er tre dager med å ta medisinen og sju dagers behandling. Med noen av alternativene, er medisin bare tatt én gang per dag.

Behandlingstilbud

For tiden er det ingen muntlige medisiner tilgjengelig over disk til å behandle vaginal gjær infeksjoner. Alle behandlinger er innsatt vaginalt med en applikator. Kremer vil normalt komme i ferdigfylte applikatorer for å redusere den potensielle rot. Medisinen er også tilgjengelig som en vaginal stikkpille og en tablett.

Emballasje

Noen over skranke medisinering pakker kan kun inneholde soppdrepende medisiner. Andre pakker vil også inkludere en liten tube med krem. Den ekstra krem ​​blir brukt på det ytre området av vagina. Kremen bidrar til å lindre kløe og brennende symptomene som følger en vaginal gjær infeksjon.

Applikatorer

Hver pakke med medisiner kommer med applikatorer for å sette medisinen inn i skjeden komfortabelt. Noen pakkene inneholder ferdigfylte applikatorer mens andre er pakket separat. Når de er pakker hver for seg, må det krem, ovule eller stikkpille settes inn i applikatoren. Med begge disse alternativene, er applikatoren disponibel. Noen pakker av over skranke medisiner kommer med en reuseable applikator. Applikatoren bør vaskes med såpe og vann og tørkes etter mellom bruker.

Når skal Dose

Selv om de fleste kan tas når som helst, er vaginal medisinering ideelt brukes like før sengetid. Dette gjør det enklere for kvinnens kropp for å beholde et maksimumsbeløp av medisinen.

Advarsel

Hvis en kvinne opplever en soppinfeksjon for første gang, bør hun gå sin lege før du bruker en over disk soppdrepende medisiner. Gjær infeksjon bør være riktig diagnostisert før behandlingen begynner.