Digidexo.com

Topp 10 Over-the-counter legemidler for røykeslutt

Håndteringen av en nikotinavhengighet kan være en lang og vanskelig prosess. Mange tyr til dyre reseptbelagte medisiner for å hjelpe sparke en vane å røyke, men flere over-the-counter alternativene kan hjelpe deg å holde din avhengighet under kontroll. Disse over-the-counter medisiner er klassifisert i tre kategorier: tyggegummi, plaster og pastiller.

Gum

Nikotin tyggegummi er en av de mest vanlige behandlinger for nikotinavhengighet. Gummien gir kroppen med akkurat nok til å tilfredsstille nikotin suget, samtidig avvenning brukeren ut av stoffet. De fleste gummier er tilgjengelige med 2 mg eller 4 mg nikotin.

Den beste nikotintyggegummi på markedet er Nicorette. Nicorette suksess i markedet er velfortjent som det gir en tyggegummi som tilfredsstiller nikotin suget og gir en stabil lindring av abstinenssymptomer. Andre merker er kjent for å ha positive effekter er Nicotinell og Nicotrol. Ved hjelp av tyggegummi som en nikotin supplement har vist seg å doble sjansen for å bryte din nikotinavhengighet.

Patches

Den nikotinplaster fungerer på en lignende, men noe mer effektiv, slik som nikotin tyggegummi. Plasteret hjelper brukeren komme gjennom følelser av tilbaketrekking ved å slippe en konsistent mengde nikotin inn i brukerens system. Plasteret er vanligvis solgt som en åtte ukers behandling; nikotin som er sluppet inn i kroppen blir langsomt redusert ettersom tiden går. Nikotinplaster touts en høy grad av suksess og regnes for å være det beste alternativet for å hjelpe røykere å slutte å røyke.

Mange merker av nikotinplaster er på markedet, men noen er bedre enn andre. Nicoderm CQ regnes som den høyeste kvalitet patch. I motsetning til andre merker, har Nicoderm to behandlingstilbud, en for tunge røykere og en for lys røykere. Tunge røykere begynner med en 21 mg patch, mens lyset røykere begynner med en 14mg patch. En del av Nicoderm suksess skyldes denne typen behandling tilpasning. Andre merker som er høyt ansett av brukere er Habitrol for lette røykere, som består av en syv-dagers behandling og begynner med bare 7 mg nikotin, og Zero nikotin, som er en nikotin-fri, helt naturlig løsning som er kjent for å arbeide godt i noen mennesker.

Pastiller

Nikotin pastiller er hard candy-lignende medisiner som lindrer nikotinabstinenssymptomer ved å slippe nikotin i kroppen via slimhinnen i munnen. Statistikk viser at pastill bruk er 25 prosent mer sannsynlig å hjelpe en bruker bryte hans eller hennes nikotinavhengighet enn de fleste tannkjøtt behandlinger.

Et bredt utvalg av alternativer er tilgjengelige for nikotin pastiller. Den mest populære produkt i denne kategorien er begått. Som med tyggegummi, begå er solgt i doser på 2 mg og 4 mg og bruker en nikotin obligasjon for å lindre abstinenssymptomene og sakte avvenne brukere fra deres behov for nikotin. Andre pastill produkter som har vist seg å gi hjelp inkludere Niquitin, trives, og Stop-It. De fleste merkevarer pastiller vil fungere godt i de fleste situasjoner. Generiske merker, men bruker vanligvis mindre nikotin og billigere ingredienser; det er best å bruke de ekstra pengene til å kjøpe et navn-brand produkt i dette tilfellet.