Digidexo.com

Ingen trening Dietter

Selv om kosthold og mosjon planer går sammen som peanøttsmør og syltetøy, ønsker ikke alle å tilbringe utallige timer på treningsstudio. Slanking uten trening kan fungere, men vet at hvis du vil slippe den vekten sans gym, må kostholdet ditt være så mye mer "ringt inn" for å se resultater. Selv om enkeltpersoner som arbeider ut tre eller fire ganger i uken kan fortsatt ha en og annen dessert, har du ingen slik luksus. Hvis du fortsatt fast bestemt på å diett uten trening, her er to planer som kan produsere reelle resultatet hvis de følges i sin helhet.

7 Habits

En diett som kan oppfylle dine treningsfrie livsstil mål er 7 Habits Diet, av kanadiske ernæringsfysiolog Dr. John Berardi.

The 7 Habits Kosthold er ikke så mye et regulert diett, men en serie på syv regler som, når fulgt, produserer maksimale kroppsbygning endringer i minimal tid. Dietten er kulminasjonen av Berardi arbeid med et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til vanlige folk som deg og meg. Selv om 7 Vaner Diet er enkel, ikke gjør den feilen forvirrende enkel med lett. Hvis du ønsker å oppnå dine mål i fullstendig fravær av trening, er vanskeligheter å være forventet.

De 7 Habits er:

Innta små måltider hver to til tre timer for totalt fem til åtte måltider per dag. Konsumere magre proteiner til hvert måltid: egg, kylling, fisk eller kjøtt. Konsumere frukt og grønnsaker til hvert måltid. Bare forbruker karbohydrater fra frukt og grønnsaker. Konsumere minst 25 prosent av din totale daglige kalorier fra fett: animalsk fett og oljer som fisk, lin, oliven og kokos. Drikk bare vann og grønn te. Ingen flytende ernæring; alle måltider må være solide måltider
GO

Etter disse 7 Vaner vil få deg til målet ditt i vekt uten trening. Alt som kreves er nok aktsomhet for å holde streng overholdelse.

Caveman Diet

Et annet alternativ er Caveman, eller Paleo, Diet av lege Dr. Ben Balzer. Balzer er en familie lege som mener at korn er roten årsaken til fedme og mange andre kosttilskudd aliments. Ved å modellere våre dietter etter matvarer som våre primitive forfedre ville ha hatt tilgang, kan vi unngå mange av malignitet forårsaket av moderne dietter, mener Balzer. Som med de 7 Habits kosthold, det er ikke mange regler her for å lære utenat. Tilhengere til Caveman Diet må fullt avstå fra å konsumere alt korn, bønner, melkeprodukter, poteter, sukker og tilsatt salt. I stedet fokuserer din ernæringsmessige inntak rundt kjøtt, kylling, fisk, egg, frukt, grønnsaker, nøtter (ikke peanøtter eller cashewnøtter, men) og bær. Det er alt som er nødvendig for å gå ned i vekt uten trening.

Konklusjon

Det finnes likheter mellom 7 Vaner Diet og Caveman Diet. Sannelig, mange av vårt samfunns aliments er på grunn av dårlig ernæringsmessige vaner brakt videre av moderne "fremskritt". Ved å returnere fokus til en mer ren, enkelt system for å spise, kan du oppnå din vekt-tap mål, selv i fravær av trening.