Digidexo.com

fresnel prism

Slik installerer en Fresnel Prism

Slik installerer en Fresnel Prism


For pasienter som lider dobbelt syn på grunn av en rekke forhold, er en mulig korreksjon å vippe alt lyset som kommer inn i det ene øyet. Da det bilde som kommer inn i det ene øyet er forskjøvet for å være på linje med den unshifted bildet i det andre øyet. Et glass wedge eller prisme gjør akkurat den slags giring. Det er upraktisk å sette et glass kile foran det ene øyet, men det er en annen type prisme kalles en Fresnel prisme som gjør den samme jobben i et tynt ark av plast. Dette Fresnel prisme film er utformet for å bli festet direkte til linsen på et par briller.

Slik installerer en Fresnel Prism

Ta av linse fra rammen.

Rett prisme film riktig, legge den på objektivet, og kuttet filmen å matche linsen disposisjon. Den rillet side vil peke mot brukerens øye, mens den glatte side vil følge den indre overflate av linsen.

Trim kantene på prismet for å passe inn i den skrå kanten av objektivet. Skyv barberbladet mot den skråkant av linsen, på vinkelen på skråkant, slik at filmen er trimmet innenfor den skrå kant.

Rengjør objektivet og prismet i varmt såpevann. Skyll.

Senk linse og prisme i en bøtte eller balje med rent vann. Pensle noen bobler utenfor flatene som skal parres. Plasser de nedre kantene sammen og trykk prismet på objektivet i en slags rullende bevegelse, som om å legge en pai skorpe på et skjærebrett.

Ta av linseenheten fra vann og presse noen bobler ut ved å trykke forsiktig på prismet film med tommelen, gjeting boblene ut. Skyv prisme for å plassere den riktig, hvis det er nødvendig.

Sett på objektivet i rammen. Vær forsiktig så du ikke å fange noen av Fresnel prisme film mellom linsen og ramme.

Hint

  • Du kan også gjøre dette med objektivet i rammen. Skjær prismet liten nok til å passe, og senk glassene helt når du søker prismet.
  • Hvis prismet ikke er plassert riktig, og du kan ikke skyve det, skrelle den av og senk og søke på nytt.

Hvordan Juster til Iført briller med prismer

Hvordan Juster til Iført briller med prismer


Det tar litt tid å venne seg til et nytt brille resept, spesielt en ny resept med prismer. Din øyelege kan foreskrive briller med prismer hvis øynene ikke spore eller justert riktig. Når du først får dine nye briller, kan du oppleve en følelse av øynene, hodepine og, i noen tilfeller, kvalme og svimmelhet. Det er viktig å gi deg selv tilstrekkelig tid til å tilpasse seg briller med prismer.

Hvordan Juster til Iført briller med prismer

•  Gi det tid. Det kan ta opptil to uker å fullt ut tilpasse seg en ny brille resept. Hvis du aldri har slitt briller før, eller hvis du aldri har slitt briller med prismer, forventer at det vil ta så lang tid å justere. Pasienter som har slitt prisme briller før og rett og slett ha en sterkere resept kan forvente at justeringsperioden blir kortere.

Unngå aktiviteter som gjør symptomene verre eller som kan sette deg i fare. Hvis du har problemer med dybdesyn eller svimmelhet, for eksempel ikke kjøre bil og unngå plutselige hodebevegelser.

bruke brillene dine så mye som mulig. Du må bruke mye tid på å la øynene venne seg til ny resept, og den beste måten å gjøre dette på er å bruke brillene dine hele dagen, hvis det er mulig. Ikke veksle mellom ny resept og din gamle resept, da dette bare vil gjøre symptomene verre.

Ring din øyelege eller optiker hvis symptomene blir verre, hvis de ikke forbedrer som tiden går, eller hvis to ukene går og du ikke er helt justert. Øyelegen må kanskje se deg å vurdere om din resept bør endres.

Hint

  • Ring øyelegen når som helst hvis du er bekymret for dine symptomer, eller hvis de synes spesielt alvorlig.

Om Binocular prismer

Noen ganger kalt Yoked prismer, er kikkert prismer brukes av utviklings optikere til å behandle noen typer synsproblemer. Ikke bare gjør de prismer arbeide for å skifte der et bilde synes å være plassert, de tvinger personen seg dem til å gjøre en visuell justering for å takle forvrengning. Ofte kikkerten prisme har en effekt på personens holdning og balanse. Det er derfor de kan være et nyttig verktøy for personer på autismespekteret som har en tendens til å holde sine øyne på en nedslått holdning. Den binokulære prisme kan orienteres slik at øynene ser oppover.

Identifikasjon

Et prisme er en gjennomsiktig objekt som innrømmer lys, men fører til at stråler for å få bøyd eller flyttet. Den mest åpenbare eksempelet er et stykke kvarts eller annen klar krystall. Når plassert mot lyset bare så, kan en person manøvrere steinen til å forårsake en regnbue av farger å bli projisert på en hvit vegg eller klesplagg. Prismer kan fremstilles ved sliping av glass eller plast i en linse som fungerer for å bøye lys i bestemte vinkler forutsigbare. Vinkelen forskyvning måles i prisme dioptrier. Dette potensialet til å manipulere lyset gjør prismer viktige optiske verktøy.

Funksjon

En prisme diopter skift tenne en centimeter når lyskilden er 1 meter unna. Tenk på en prisme som en trekantet pyramide. Den smaleste delen er på toppen (apex). Den feiteste delen er på bunnen (nederst). Retningen som et prisme beveger lyset er borte fra sin base. Det er riktig å henvise til et prisme av sin retning slik en base ned prisme skift lyse opp. En base opp prisme skift lys ned. En base rett prisme skift lys til venstre, og en base venstre prisme skift lampen til høyre.

Effekter

Når en person har en skjeling, et øye tilstand der ett øye slår inn eller ut av justering med det andre øyet, kan deres øyelege legge til noen prisme til sine briller. Dette gjør personens øyne ser justert kosmetisk jevnt, selv om de kanskje må melde deg på et program av optometrisk visjon terapi for å lære å smelte bildene tatt av hvert av øynene. Prism kan være foreskrevet for en eller begge linsene i en persons briller. Når prisme legges til begge objektivene, kalles det kikkerten prisme.

Betydning

Binocular prisme brukes også i optometrisk visjon terapi med pasienter med midtlinje kan ha flyttet etter et slag eller hjerneskade. Det er også brukt for å gi en visuell forvrengning som en pasient må overvinne. I terapi, kan dette være et kraftig verktøy som tvinger skift i holdning, balanse, visuell oppmerksomhet, og visuell fleksibilitet. Når kikkerten prisme anvendes i terapi, blir prismer orientert i samme retning, og som kalles gaffelformede prismer. Så, for eksempel, vil en base riktig par seks diopter yoked prismebriller skifte, hvor ting én meter unna ser ut til å ligge til venstre 12 centimeter. Tilsett prisme kraften av hver linse for å komme frem til den totale måling av prismatiske forvrengning.

Effekter

Dr. Melvin Kaplan er en utviklings optiker hvis arbeid med kikkerten prisme i visjon terapi har vært effektiv i behandling av pasienter med autisme. Hans bok, "se med nye øyne," er skrevet for foreldre og optikere bruker tilgjengelig språk. I det, forklarer Kaplan hvordan han bruker kikkert prisme som et diagnostisk vurdering verktøy samt hva han gjør med det i visjonen terapi sammenheng. Når han utleder at en pasient reagerer positivt på kikkerten prisme, foreskriver han det i sine briller. Noen ganger resept er terapeutisk og ment å være midlertidig inntil fullt utbytte av visjonen terapi kan oppnås. Noen ganger resept er korrigerende og vil fortsette å bli lagt til glassene på en mer langsiktig basis.

Hvilke funksjoner av prismer for øynene?

Prismer er et spesielt tillegg til korrigerende eyewear som bistå i å forbedre og korrigere pasientens visjon mangler.

Funksjoner

Prismer er en type linse med presise geometriske konfigurasjoner lagt til korrigerende eyewear å reflektere eller bøye lys på en bestemt måte. Disse spesielle filer til briller kan også splitte lys i ulike bølgelengder og farger for å gi mer nøyaktig syn.

Reseptbelagte Identifikasjon

Eyewear resepter har standardiserte notasjoner som kan tolkes i verden: det første tallet indikerer nivået av nær-eller langsynthet, og et ekstra nummer som vises med en "^" symbolet indikerer prisme korreksjon, som kan variere for hvert øye.

Binocular dysfunksjon

Noen pasienter øyne arbeid forskjellig fra hverandre, svekke synet fordi de har forskjellige observasjonsevne og syns mangler i hvert øye, kalt kikkerten dysfunksjon. Prismer riktig kikkert dysfunksjon å gjøre øynene jobber sammen som et team.

Sidesynet tap

Noen øyesykdommer, som glaukom, bly til sidesynet tap, som er når det visuelle feltet begynner å begrense, noen ganger fører til tunnelsyn. Prismer er lagt til briller for å utvide synsfeltet for pasienter med sidesynet tap.

Skjeling og hjernenerve palsies

Skjeling og hjernenerve palsies er lignende tilstander i øynene ser i hver sin retning, som ofte er forårsaket av diabetes, men kan også være forårsaket av hodeskade, multippel sklerose, meningitt, høyt blodtrykk, en blokkering i en arterie eller aneurisme. Prismer brukes til å bidra til å rette denne typen visjon unormalt.

Briller og Kontakter

Vanligvis blir prismer som brukes i briller, men blir nå ofte benyttet i kontaktlinse resepter, så vel. Enten prismer kan bæres i kontaktlinser avhenger av funksjonen og størrelsen av prismet som kreves.

Hvordan måle Prism i Eye Wear

Hvordan måle Prism i Eye Wear


Prism i brilleglass brukes til å korrigere synet ved å forårsake øynene å konvergere eller divergere noe. Prism korreksjon kan være opp eller ned, kalt vertikal, eller til siden, kalt horisontal. Hensyn må tas for å måle mengden av prismet i øyet slitasje.

Hvordan måle Prism i Eye Wear

Marker elevene mens de brillene er på den personen som skal måles. Bruk en linse tusjpenn, også kalt en linse markør. Lag en prikk på objektivet rett over eleven som den personen ser rett fram.

Ta glassene og sette dem på bordet av lensometer. Begynn med den høyre linsen. Line opp prikken du har gjort på linsen direkte under lensometer port.

•  Se gjennom okularet og fokus myrene, linjene som viser sfærisk og sylindrisk strøm av objektivet. Det er to sett med myr som danner et kors.

Legg merke til hvor de to myrene krysse. Hvis linsen ikke har prisme, vil de vises direkte inne i sirkelen du ser gjennom okularet. Hvis linsen har prisme, vil du se at bildet av myrer korset er forskjøvet fra sentrum.

5 Se bullseye eller target-aktig bilde av ringene inne i lensometer. Prism er målt i linjer med bullseye. Prismet styrken øker som krysset av de ford myrer beveger seg bort fra midten av målet.

6. Hver linje av målet representerer en grad av prismet som base ut eller base i. Basere ut blir da forskjøvet bilde som er igjen av sentrum av målet og base i er til høyre for midten.

Hvordan sjekke Prism i et par progressive briller

Hvordan sjekke Prism i et par progressive briller


Prism er brukt i brilleglass for å bidra til å bringe øynene til justering hvis ett eller begge øyne avviker, eller tendens til å se mer inn eller ut. Prism hjelper begge øyne se bilder sammen. Progressive linser gir en ekstra utfordring for testing prisme fordi kraften av bifokale er blandet og mer vanskelig å skille mellom avstand, nær og prisme makt.

Hvordan sjekke Prism i et par progressive briller

•  Lag en prikk på objektivet rett foran midten av pupillen i begge øyne som pasienten ser rett fram.

Plasser glassene, høyre linsen først, på lensometer, og midt prikk du har gjort på linsen direkte under lensometer port, den delen av lensometer som ser ut som et mikroskop.

•  Sett ned ringen som holder glassene jevn og ser gjennom okularet.

Juster og fokus til du ser strøm korset, også kalt myrene, og refokusere før de er klare. Arbeid med bare sfærisk korreksjon i de heltrukne linjene av myrene, og se bort astigmatiske korreksjon i linsene.

Merk deg hvor korset kommer i fokus. Hvis innlegget er forskjøvet fra sentrum av blink målet, er det prisme i linsene. Pass på at du ser gjennom akkurat den sfærisk avstand makt og ikke i bifokale ved å holde prikken sentrert i okularet visning.

Bestem mengden av prismet ved der strøm kryss kommer i fokus i retning av det blink. Hver ring er en grad eller diopter av makt prisme.

Hvordan Prism Korreksjon Works

Hvordan Prism Korreksjon Works


Prisme korreksjon brukes i briller for å korrigere synsforstyrrelser ved å omdirigere lyset fra landing på en del av øyet til landing på en annen del av øyet.

Metode

Prismer er plassert innenfor linser av briller som brekker lett og endre plasseringen på hvilke bilder lande i øyet. Prismer gir mindre justeringer i bilde å bli sett av ett øye.

Målinger

Prismer måles diopeters. En diopeter tilsvarer mengden av prisme kraft er nødvendig for å viderekoble en stråle av lys en centimeter fra en light-emitting avstand på én meter fra prisme.

Bruksområder

Prismer brukes i synet korreksjon for personer som har tilstander som følge av deres øyne ikke er perfekt justert (for eksempel de med skjeling) som forårsake dobbeltbilder og tåkesyn.

Placement

Prismet må plasseres i et visst område ved hjelp av begrepene "base-down", "base-in", "base-up" og "base-out" som bestemmer hvilken retning i linsen bunnen av prismet vil møte . Ofte vil flere prismer bli brukt til å avlede lys i det riktige området.

Hvordan legge til prismer i Briller

Hvordan legge til prismer i Briller


Det finnes et mylder av måter som leger kan korrigere visjon problemer. For noen mennesker, trenger deres øyne ikke arbeide i samklang og ett øye trenger posisjonell korreksjon. Dobbeltsyn skjer når noen ser to bilder ved hjelp av begge øynene, i stedet for ett bilde som folk flest ser. Begge disse tilstander kan behandles ved å tilsette prismer til briller. De prismelinser lure øynene til å arbeide sammen.

Hvordan legge til prismer i Briller

•  Gjør en avtale med en øyelege. Planlegg en full synsundersøkelse, hvis du ikke har hatt en for mer enn ett år. Hvis mulig, besøke samme øyelegen at du har sett før.

•  Gå til utnevnelsen. Når full synsundersøkelse er gjort, diskutere å legge prismer til briller med øyelegen. Hvis legen er enig i at dette ville være nyttig, gå videre med det. Prismene er lagt til av å være malt til linsene på laboratoriet. Avhengig av laboratoriet, kan de ta en uke eller mer å være ferdig og tilgjengelig for slitasje.

Pick-up briller fra øyet legekontor. Prøv dem på mens du er der og sørge for at brillene passer og at prismene er riktige. Legen vil kunne svare på eventuelle spørsmål du har.

Hint

  • Ikke forsøk å legge prismer til briller hjemme.

Hva er Brille prismer?

Hva er Brille prismer?


Optikere fore prismer til briller og kontakter til en rekke personer med alle slags forskjellige øyesykdommer. Muskuløse tilstander der en persons øyne nekter å samarbeide krever ofte prismer å lette den medfølgende belastningen på øynene. Andre tilstander, slik som delvis perifert synstap, noen ganger dra nytte av de lys-bøyeegenskaper reseptbelagte prismer, samt.

Prism Design

Standard prismer har en pyramideform, mens prismer i briller og kontaktlinser har en konisk form. Den "spiss" av et prisme refererer til den øverste punkt eller tynne kanten av en linse, og "base" refererer til den flate bunn eller tykke kant av en linse. Et objektiv med et prisme har en litt avrundet kant på toppen. Lyset treffer avrundet kant, bend og utganger gjennom den andre siden av linsen i en vinkel.

Prism Bruk

Optikere fore prismer til briller og kontaktlinser for å behandle visse øyesykdommer som hindrer pasientens øyne fra å jobbe sammen. "Fiksering ulikheter", eller muskel ubalanser, føre til at noen øyne til å trekke fra hverandre mens personen prøver å fokusere på noe. For eksempel kan en øye går opp, mens den andre beveger seg nedover. Slike ubalanser skape ekstra belastning på øynene.

Måten prismer bøye lys triks hjernen til å tro at øynene jobber sammen, dermed lette symptomer på muskel ubalanse og redusere effekten av belastningen.

Double Vision

Optikere vanligvis foreskrive prismer å behandle dobbeltsyn, mer ofte referert til som dobbeltsyn. Noen mennesker med dobbeltsyn se to separate bilder, som hjernen må fusjonere til ett bilde. Andre ser en enkelt, uskarpt bilde. Andre fortsatt har ett øye som ser flate bilder, i stedet for tre-dimensjonale bilder.

Prismer hjelpe riktig hver av disse forekomster av dobbeltsyn ved å bøye lys sammen på en måte som pinnen bilder i en enkelt, fokusert bilde. Prismer bare jobbe, men med milde tilfeller av dobbelt syn. Alvorlige tilfeller krever ofte kirurgi for å reparere skadede øyet muskler.

Perifere visjon rettelse

Spesielle briller som inneholder prismer har også hjulpet personer med homonymous hemianopia, en tilstand der en person mister halvparten av hennes visuelle feltet som resulterer i en sidesynet blind flekk. Optikere montere plast prismer på de øverste og nederste kant av ett objektiv i et par briller. Lys fra blindsonen slår den ene siden av prismet, bend og når øyet, gjenopprette ellers tapte bilder fra den enkeltes blindsonen.

Prisme Målinger

Optikere måle prismer i en måling kalt "diopter" og beregne prismer bruker Prentice regel. Kraften i prismet er lik avstanden i centimeter multiplisert med dioptrisk kraft av objektivet. For en enklere, mer nøyaktig beregning, men optikere bruker vanligvis en manuell eller automatisk linse meter for å avgjøre riktig prisme resept.

Hvordan bruke Promogran Prisma Matrix Sår Dressing

Promogran Prisma Matrix er en bandasje som absorberer drenering og inneholder et lavt nivå av sølv som hjelpemidler i å drepe bakterier. Denne bandasje reagerer med drenering i såret for å danne en gel som gir et fuktig sårhelende miljø. Promogran Prisma Matrix er indisert for ulike typer sår, inkludert skrubbsår, donor, full tykkelse sår, delvis kompliserte sår, trykksår, diabetessår og venøse sår. Påføring av Promogran Prisma Matrix dressing feil kan forsinke sårtilheling og kan føre til komplikasjoner relatert til infeksjon.

Bruksanvisning

•  Vask hendene med såpe og vann. Tørk dem godt og deretter sette på den første par hansker.

Fjern det gamle såret dressing hvis det er aktuelt. Rens såret som anvist av legen din. Fjerne hanskene.

Vask hendene med såpe og vann. Tørk dem godt og deretter bruke en andre par hansker.

Skjær Promogran Prisma Matrix dressing til størrelsen på såret.

Fukt dressing med sterilt fysiologisk saltvann hvis såret har ingen eller liten drenering. Hopp over dette trinnet hvis såret har tilstrekkelig drenering for å fukte dressing.

Ta tak i kanten av dressing med pinsett. Løft dressing og bruke den over såret.

Cover Promogran Prisma Matrix med en semi-okklusiv eller en ikke-tildekning.

8. Påfør bandasjen daglig eller per lege anbefaling.

Hint

  • Når reapplying dette dressing, er det ikke nødvendig å fjerne gel fra såret seng.

Hvordan finne en Pediatric Eye Doctor

Ta vare på ditt barns helsebehov er en topp prioritet for foreldre, og øyehelsen rangerer der oppe blant de største bekymringene. Hvorvidt din familie har en historie med synsproblemer, må du ha ditt barns øyne undersøkt av en øyelege. Oppsøke en pediatrisk øyelege som er spesialtrent til å håndtere barn og deres voksende øyne.

Hvordan finne en Pediatric Eye Doctor

Hvilke leger omsorg for barnas øyne?

•  Har ditt barns øyne undersøkt av alder 5 --- tidligere Hvis du mistenker at det er et problem. Ditt barns barnelege eller familien din lege er ofte den første linjen i forsvaret mot øyeproblemer. Barneleger og familie leger sjekke spedbarn og barne øynene under fysisk eksamener. Hvis de mistenker et problem, kan de henvise barnet til enten en optiker eller øyelege.

Velg en øyelege. Det finnes to hovedtyper av øyet leger: Optikere og øyeleger. Begge undersøke pasienter, foreskrive briller og behandle øyeproblemer. Forskjellen er at øyeleger er opplært til å gjøre operasjoner og optikere bruker synsterapi, linser og prismer å forbedre synet.

Finn en pediatrisk øye lege som er spesialist i optometri. Pediatric optikere er en subspecialty av optometri. Disse øye leger, ofte finnes i privat praksis, er opplært til å hjelpe barn ved å undersøke deres øyne, diagnostisere problemer, og behandling og håndtering av problemer. De har fire år med doktorgradsnivå studie i optometri etter fire år med college, pluss bosted opplæring i pediatrisk optometri.

Oppsøk en pediatrisk øye lege som er spesialist i oftalmologi. Pediatric øyeleger behandle slike problemer som skjeling, amblyopi, genetiske og utviklingsavvik, sammen med inflammatorisk, traumatiske og neoplastiske tilstander. Pediatric oftalmologi er et subspecialty, noe som betyr at disse Legene har fire år med medisinsk skole, og enda et år eller to med trening. De jobber i privat praksis, og kan være assosiert med sykehus.

Hint

  • Kostnader bør ikke hindre deg fra å søke nødvendig øye omsorg for barnet ditt. Det kan være programmer i samfunnet som vil hjelpe. Spør barnets lege eller snakke med noen på din lokale helsestasjon for å finne et øye screening organisasjon.
  • Ikke nøl med å søke hjelp dersom du tror barnet ditt kan ha vanskeligheter med sin visjon. Hvis du ikke vet en pediatrisk øyelege, ring din barnelege eller fastlege og be om en henvisning.

Hvordan behandle Skjeling

Hvordan behandle Skjeling


Hvis du noensinne har sett en person med krysset øyne, har du sannsynligvis sett et tilfelle av skjeling. Begrepet skjel refererer til en forskyvning av øynene. Det er mer vanlig enn folk tror; påvirker 5 prosent av alle barn. Mange mennesker feilaktig tror at skjeling vil gå unna som et barn vokser. Skjeling faktisk krever behandling og nøye overvåking. Les videre for å lære mer.

Hvordan behandle Skjeling

•  Ta kontakt med barnelege eller fastlege for å finne ut om du trenger en henvisning til øyelege. Noen mindre tilfeller av skjeling krever overvåking; imidlertid mer vesentlige saker krever umiddelbar inngripen.

La en øyelege til å undersøke øynene dine for å avgjøre om briller er nødvendig for å korrigere brytningsfeil. Snakk med legen om nytten av å legge prismer til briller hvis brillene er indisert.

Følg legens anbefaling for øye muskel øvelser. Mens disse øvelsene er ikke sannsynlig å kurere skjeling, de er verdt å prøve.

Diskuter muligheten for å plassere en lapp over det gode øyet. Når dette er gjort, slår godt øye ned, slik at musklene i det andre øyet til å arbeide og bygge styrke. Noen leger kan bruke øyedråper eller spesielle briller for å etterligne effekten av en patch.

Tenk på fordelene med kirurgi. Kirurgi kan innebære musklene i det ene øyet eller begge deler.

Sjekk med din øyelege om nye legemidler som er injisert i øyets sterkere muskler, senere forårsaker de svakere muskler for å bli sterkere.

Hvordan diagnostisere esotropia

Esotropia er en type øye forskyvning hvor det ene øyet ser forover, og den andre vender mot nesen. Det er en vanlig tilstand hos nyfødte som mindre enn en fjerdedel av babyer er født med begge øynene vendt rett fram. Øynene vanligvis kommer inn i riktig justering i løpet av de neste tre månedene som de to øynene begynner å arbeide sammen. Her er hvordan å diagnostisere esotropia.

Hvordan diagnostisere esotropia

•  Identifiser esotropia som en patologisk tilstand. I noen tilfeller er esotropia ikke selvkorrigerende, men blir faktisk verre. Infantil esotropia normalt utvikler seg over de første seks månedene, og rammer om lag 1 prosent av fullbårne nyfødte. Det kan forekomme under transiente episoder, forårsaker en forsinkelse i diagnosen.

•  Mål alternative prisme test for å måle vinkelavvik i øynene. En avviksvinkel som er større enn 20 prisme diopters anses å være infantile esotropia. Pasienter som har et avvik på mellom 20 og 40 har en viss sjanse for å løse esotropia, men et avvik som er større enn 40 prisme diopters vil sjelden løse seg selv.

Kontroller for amblyopi, som skal være sterkt mistenkt i tilfeller av infantile esotropia, spesielt i krysset øyet.

Sjekk for ytterligere okulær motoriske symptomer som nedsatt binocularity, incomitance og skotomer. Pasienter som oppnår en nesten normal justering i løpet av de to første årene trolig ha normale sensoriske og motoriske funksjoner.

Se etter flere underliggende årsaker til infantile esotropia. Det har vært forbundet med en større sannsynlighet for kraniofaciale, nevrologiske og okulær unormalt. En rekke andre problemer også kan forårsake esotropia.

Hvordan å rette Double Vision

Dobbeltsyn (diplopi) er når øynene ikke fungerer sammen. Dette fører til en person å se dobbelt, eller for å vise to av det samme objektet. Når en øyelege har undersøkt øynene og diagnostisert tilstanden din som dipoplia, vil øyelegen utvikle en behandlingsplan som er spesifikk for din vurdering. Dobbelt syn kan rettes opp ved briller, øye trener terapi, øye muskel kirurgi, eller en kombinasjon av disse løsningene.

Hvordan å rette Double Vision

•  Forstå at briller for å behandle dobbeltsyn kan være en korrigerende tiltak, som vil bli bestemt av din øye eksamen. Hvis du er foreskrevet briller, ofte må du bruke dem hele tiden. Press-on prismer kan brukes på dine brilleglass. Dette vil hjelpe øynene dine til å fokusere og å lindre dobbelt syn. Sørg for at du har regelmessige synsundersøkelser for å fastslå om tilstanden er bedre eller verre. Din resept vil måtte justeres for å imøtekomme endringene.

Vit at du mottar øye treningsterapi kan brukes alene eller i kombinasjon med briller. Ofte, når spesialisten bestemmer at du trenger briller, han kan også foreslå øye øvelser også. Spesialisten vil vanligvis satt opp kontor besøk for denne behandlingen på et sak-til-sak basis, avhengig av pasientens behov. Noen av disse oppgaver er svært enkel, og kan også bli gjentatt i hjemmet.

Husk at det å ha øye muskel kirurgi kan anses for å være en siste utvei for noen mennesker. Men hvis det er gjort for å forbedre utseende, kan noen mennesker anser det som et førstevalg. Operasjonen bidrar til å justere øynene slik at de arbeider sammen. Det er bedre å ha kirurgi tidlig i livet hvis mulig (før fylte to), hvis tilstanden er diagnostisert. Det er risiko involvert som med alle kirurgi, så sørg for at du diskutere disse risikoene med legen din på forhånd.

Vet at kombinere alle, eller noen av de ovennevnte for behandling av dobbeltsyn er også en mulig terapi. Din øyelege kan bestemme at du kan ha optimal nytte ved å kombinere alle eller noen av disse behandlingene.

Hvordan Do Briller arbeid?

Hvordan Do Briller arbeid?

Focus Problemer

Briller fungerer ved å sette en linse foran et øye som justerer det sentrale punktet i øyet. De fleste synsproblemer som for eksempel nærsynthet (nærsynthet), og Hypermetropi (langsynthet), kommer av at øyet kan ikke riktig fokusere et bilde på netthinnen riktig. For eksempel folk som er nærsynt kan ikke se objekter klart når de er langt borte, fordi bildet fokuserer før den når netthinnen. Briller for personer med nærsynthet bør ha en minus linse, noe som presser fokus for øyet lenger tilbake.

Personer med Hypermetropi trenger objektiver som har et pluss-segmentet, noe som presser navet fremover. Langsynthet betyr at objekter på nært hold ser uskarpt. Fordi Hypermetropi oppstår med alderen, mange aldrende folk kjøper progressive briller, som har pluss segmenter i sine linser, for å hjelpe dem med oppgaver som å lese eller sy.

Lens Shape

Objektiver, som alle glass, bøye lys. Brilleglass er formet på en slik måte at de vil bøye lys i en bestemt retning. De er som to prismer knuste sammen. Minus linser har tykke ytterkanter og tynne midtpartier. De tynne midtpartier er tips av prismer alle klemt sammen. Dette gjør lys spredt ut, flytte navet fremover.

Plus linser er det motsatte av minus linser. De har tykke midtpartier, som er som baser av prismer satt sammen, og tynnere ytterkantene. Dette bøyer lyset mot midten, flytte navet tilbake. De fleste linser er sfæriske linser, noe som innebærer at kurven er jevn over hele overflaten av linsen; engel kurven endres ikke. Men hvis en person har skjeve hornhinner, eller en forvrengning i hornhinnen, vil han trenge briller der objektivet er blitt slipt å ha en kurve som bøyer lyset langs en akse. Vinkelen på kurven avhenger av vedkommendes astigmatisme, så slike briller må tilpasses.

Lens Strøm

Linse variere i styrke, avhengig av materialet som brukes for å gjøre dem og vinkelen av kurven. Jo mer lys er bøyd, jo større er styrken av briller. Denne bøyning av lyset er representert ved bokstaven D, som står for dioptrier. Jo høyere diopteret tall, jo sterkere linsen. Linser er også merket med et plusstegn (+) eller minustegn (-) for å betegne den type linse. Når en person har blitt sett av en øyelege, kan han bare se etter diopteret nummer og tegn på hvilken type briller han eller hun trenger. Noen ganger er pluss og minus linser kombineres for å skape den perfekte styrken linse.

Hvordan måle intraokulært trykk

Intraokulært trykk refererer til fluidtrykket i øyet. Eye-care fagfolk, optikere og øyeleger, bruk en tonometer for å måle en pasients intraokulært trykk. Når dette er høyere enn normalt, okulær hypertensjon oppstår, noe som kan være en forløper til en øyesykdom som kalles grønn stær eller en gradvis tap av synet. Forhøyet intraokulært trykk kan også være forårsaket av medisiner, betennelse i øynene, fysisk anstrengelse og andre faktorer.

Hvordan måle intraokulært trykk

Hvordan måle intraokulært trykk

Klargjør utstyr som brukes for måling av intraokulært trykk. Du ønsker å være sikker på at prismet er riktig desinfisert med sterilt vann og isopropanol. Måle prisme oppgradering bør også settes til "0" og på linje med den hvite markerte punktet på hodet av tonometer. Tonometeret bør også kalibreres på 10 mmHg.

•  Klargjør pasienten for måling. Pasienten bør sitte ved spaltelampe som er justert til en behagelig høyde. Haken og pannen bør plasseres på resten og pannebånd hhv. Forstørrelsen av spaltelampe bør settes til x 10.

Administrere lokalbedøvelse og fluorescein. Før måle intraokulært trykk, må du administrere bedøvelse til nummen øyet og en liten mengde av fluorescein på hvert øye. Fluorescein er en farging middel for å detektere blodflekker i øyet.

Mål IOP. For dette du vil være sikker på at den slit strålen skinner på tonometer hodet fra høyre side av pasienten for å måle IOP for høyre øye. Den samme regelen gjelder for det andre øyet. Det er også viktig for å bevege filteret, slik at en blå stråle som kommer ut fra det blå filteret. Du vil lysstrålen skal være bredt slik at du enkelt kan finne de fluoriscerende ringer.

Legg merke til lesing fra tonometer dial. Å måle det intraokulære trykket, vil du sakte bevege tonometeret fremover slik at prismet er forsiktig berører sentrum av en hornhinnen. Vri kalibrert skiven med klokken for å få de to fluoriscerende halvsirkler møtes og danne et brev S.

6. Fjern prismet fra overflaten av hornhinnen. Sørg for å tørke av tuppen av prisme etter bruk og deretter gjenta den samme prosessen for det andre øyet.

Les Tonometri ringer for å bekrefte IOP. Du vil se det første bildet nedenfor før du når endepunktet for kalibrering når IOP er høy. Vri kalibrert skiven med klokken for å justere og få riktig lesing.
På den annen side er det intraokulære trykket lavt når finne det andre bildet. For dette, ønsker du å slå den kalibrerte hjulet mot klokken for å få den rette endepunkt.
Endelig vil en korrekt avlesning føre til et tredje bilde.

Hint

  • Alltid sørge for at din tonometer er riktig kalibrert for nøyaktige målinger. Det er også viktig å bruke sterilisert utstyr for å hindre infeksjoner forårsaket av skitne prismer.

Graves 'sykdom behandling for utstående øyne

I Graves 'øyesykdom, musklene og vevet rundt øynene angrepet av autoimmune systemet forårsaker protrusion av øynene og tilbaketrekking av øyelokkene. Denne tilstanden kan føre til blindhet. Men det finnes behandlinger for å lindre symptomer og reparere endringene.

Hornhinnen Protection

I Graves 'øyesykdom, er det ofte redusert blinke og tåreproduksjon. For å beskytte hornhinnen, er kunstige tårer eller smøre salver ofte brukt og noen ganger øyelokkene er teipet stengt om natten.

Prednison

For noen pasienter kan hevelse i muskler og vev bli redusert med prednison. Imidlertid kan denne behandlingen forårsake alvorlige bivirkninger, spesielt hvis det brukes i lang tid.

Stråleterapi

Selv om det ikke brukes så ofte nå, kan stråling av muskler og øyet vev forbedre symptomene på Graves 'øyesykdom.

Orbital Dekompresjon

Et øye kirurgen kan slippe noe av trykket inne i øyehulene ved å fjerne deler av benet for å gi den svellede vev plass til å ekspandere. Denne fremgangsmåten blir vanligvis utført ved begynnelsen stadier av sykdommen.

Muscle Surgery

Når musklene rundt øynene hovne opp, kan de forårsake dobbelt syn. Kirurgi kan utføres etter at betennelsen har gått ned for å jevne ut justeringen av musklene.

Briller med prismer

Prismer kan hjelpe med dobbelt syn. En øyelege kan foreskrive briller med prismer for pasienter med dobbelt syn fra Graves 'øyesykdom.

Hvordan Brilleprismeobjektiver fungerer?

Grunnleggende

Prisme briller er ikke normale briller. De er ikke laget for å forbedre visjon om ett eller begge øyne, og de ikke hjelpe en person å se bedre på avstand eller på nært hold. De brukes når en person er å ha problemer med å holde øynene jobber sammen. Med andre ord, blir øynene ser på to forskjellige punkter i stedet for det samme punkt. Vanligvis vil dette føre til dobbelt syn, hvis øynene er ekstremt dårlig, eller tåkesyn hvis de er ute nær samme punkt. En øyelege er nødvendig for å diagnostisere problemet, og prismebriller er normal rette.

Manipulere Eyes

Prisme glass er brukt som en måte å bringe den midt mellom de to øynene i fokus ved å forvrenge brillene selv. De fokuserer øynene ved å dirigere dem mot en middelvei. Dette lar øynene se det samme, og lurer hjernen til å tro øynene jobber sammen. Glassene er ikke nødvendig for alltid hvis det brukes sammen med noen øye øvelser for å bygge de musklene som trengs for å holde øynene fra vandrende bort fra sentrum.

Prism

Prismet i briller bøyer lyset. Det er plassert i glassene slik at så øynene ser gjennom dem, er objektene trukket inn i fokus. Det er tilsvarende en trekant eller kjegle. Fokuset oppstår fordi bunnen av prismet er på utsiden av briller. Det trekker objektet i og forminsker sin fokus som den gjør sin vei opp prismet. Objektet visualisert trekkes sammen i begge objektivene til en nærmere punkt, og skaper et klarere bilde. Dette gjør visjonen klart, uten å tvinge øynene til å fungere som ett.

Eye øvelser for esotropia

Esotropia, eller exotropia, er en tilstand der en persons øye slår innover. Det er en form for en tilstand som kalles Strabisme hvor øynene ikke på linje med hverandre. Det kan påvirke ett eller begge øyne og ofte gir den berørte personen en "cross eyed" utseende. Det er øye øvelser som kan tjene som en ikke-kirurgisk behandling for å avhjelpe problemet, hvis du oppfyller visse kriterier.

Hvem kan ha nytte Eye Øvelser

Ifølge American Association of Pediatric Ophthalmology og Skjeling, det eneste tilfellet der øyet øvelser kan bidra til å rette esotropia er når pasienten har konvergens insuffisiens. Dette skjer når en person er i stand til å konvergere øynene hennes å gjøre å fokusere på en på nært objekt mulig. Hvis dette er problemet, men så er det noen måter å rette det uten operasjon. Hvis disse metodene ikke fungerer, eller din esotropia er forårsaket av et annet problem, og kirurgi kan være det beste alternativet.

Blyant Push-Ups

The Mayo Clinic anbefaler blyant push-ups som en øvelse til riktig esotropia. Utføre øvelsen ved å fokusere på en enkelt bokstav skrevet på siden av en blyant mens du beveger blyanten så nær broen på nesen som du kan mens resterende fokusert på brevet. Gjenta denne øvelsen opp til 100 ganger per økt. Det er vanligvis gjort for noen få minutter per dag, fem dager per uke.

Computer Vision Therapy

The Mayo Clinic sier også at PC-baserte programmer for å hjelpe med fokus og konvergens problemer kan også gis. Fordelene er at de kan gjøres hjemme enkelt og det gir muligheten til å spore og skrive ut resultater, som kan deles med øye lege.
Programmene er ofte på skjermen øvelser, for eksempel figurer eller andre objekter som fungerer som fokuspunkter som beveger seg i mønstre for å tvinge øynene til å arbeide sammen. Mange typer datamaskin visjon terapi eksisterer på markedet, inkludert flere programmer tilgjengelig online på Visiontherapysolutions.net.

Prism Reading Glasses

Spesielle briller laget med en innebygd prisme, noe som gjør øynene jobbe hardere for å fokusere, er tilgjengelig for å hjelpe utøve øynene og kvitt dem av konvergens insuffisiens. Glassene er ikke anbefalt så sterkt som andre øvelser fordi de har en tendens til å bli trett i øynene og ikke har like gode resultater som andre former for øvelser.

Hvordan leve med Nystagmus

Nystagmus er en tilstand i hvilken en eller begge øyne bevege seg unormalt fra side til side eller opp og ned. Denne bevegelsen er ufrivillig og forårsaker synshemming. Medfødt nystagmus kan være tilstede ved fødselen eller utvikle i løpet av de første seks månedene av et barns liv. Imidlertid utvikler ervervet nystagmus senere i livet, og kan være forårsaket av en hodeskade, slag, hjernetumor, meningitt eller en nevrologisk tilstand, så som multippel sklerose. Mens det er ingen kur for ervervet nystagmus, kan lider nytte av å gjøre visse livsstilsendringer eller ser inn i behandlinger tilgjengelig.

Hvordan leve med Nystagmus

•  Få reseptbelagte linser for å bedre synsskarphet. Selv om korrigerende linser ikke kurere nystagmus, pasienter vanligvis har andre øyeproblemer som krever korrigerende linser. Avstand visjon, nattsyn og dybdesyn er ofte påvirket. Stort trykk, kan bedre belysning og forstørrelse hjelpe.

Plasser øynene dine til å se til den ene siden. Selv om måten du holder hodet kan se vanskelig for andre, kan dette bidra til å redusere øyebevegelser og bedre syn. Det er referert til som nullpunktet er et område av blikk hvor nystagmus blir redusert eller stilnet. Med andre ord, kan måten du slår du hodet hjelpe deg til å se bedre. Noen mennesker synes det er nyttig å sitte rett foran en datamaskin eller TV-skjerm eller en tavle og vri hodet til riktig vinkel.

Tren biofeedback teknikker som kan hjelpe deg å bli mer bevisst på dine øyebevegelser, og dermed slik at du kan kontrollere dem bedre. Praktisere avslapping teknikker kan hjelpe langsomme øyebevegelser.

Godta at hånd-øye-koordinasjon kan påvirkes og begrense deltakelse i noen idretter. Balansen kan også bli påvirket gjør det vanskeligere å gå opp og ned trapper. Nystagmus ervervet senere i livet noen ganger fører til svimmelhet, vertigo og reisesyke.

Innse at trøtthet og stress kan påvirke synet. Nystagmus vanligvis blir verre når en person er sliten eller stresset. Imidlertid, i henhold til American nystagmus Network, påvirker tilstanden mennesker på forskjellige måter. Selv om det er noen vanlige symptomer, fordi andre øyeproblemer er normalt til stede, hva som fungerer godt for en person med nystagmus kanskje ikke fungerer i det hele tatt for en annen.

Snakk med legen din om antikonvulsia, muskelavslappende eller injeksjoner av botulinium toksin i extraocular muskler. Disse stoffene kan være nyttig for å forbedre nystagmus symptomer hos voksne. Målet er å redusere hyppigheten av øyebevegelser og forbedre synet.

Hint

  • I noen tilfeller av nystagmus, kan øyet bevege seg i en sirkulær eller seesaw bevegelse. Prismer i briller kan bidra til å redusere nystagmus ved å slå i øynene. Kontaktlinser synes å hjelpe noen mennesker fordi linsene flytte med øynene. Føler kontaktlinse på øyet kan også hjelpe en person kontroll øyebevegelser.