Digidexo.com

Foods som fremskynde fordøyelsessystemet

Foods som fremskynde fordøyelsessystemet


Kroppens fordøyelsessystemet legger seg i sitt eget tempo når metabolizing daglige mat inntak. Hvilke typer mat og mengden av trening en person får spille en sentral rolle i å bestemme hvor fort fordøyelsessystemet fungerer. Visse fett-brenning og "negative kalori" mat kan inngå i kostholdet for å bidra til å øke kroppens metabolisme priser.

Fettforbrennende Foods

Fordøyelsessystemet følger en bestemt rekkefølge av hendelser som er avhengige av kjemikalier og hormoner for å bistå i nedbryting av matrester. Fett-brenning mat er kjent for sin evne til å fremme de kjemiske og hormon sekreter som hastighet stoffskifte sammen i henhold til Fit FAQ, en ernæring ressurs sted. For eksempel fisk som tunfisk, laks og sardiner inneholder omega-3 fettsyrer, som påvirker hvordan kroppen skiller ut et hormon som heter leptin. Leptin nivåer i blodet påvirker hvordan kroppen forbrenner kalorier. Jo mer leptin som er tilstede, jo mindre kalorier kroppen forbrenner. Andre matvarer kjent for å øke forbrenningen inkluderer krydret mat, matvarer med et høyt kalsiuminnhold og væsker som kaffe, grønn te og svart te.

Negative Calorie Foods

Fordøyelsessystemet faktisk bruker energi for å forbrenne mat materialer, og en prosess som bruker energi forbrenner kalorier. Negative kalori mat er kjent for sin evne til å gjøre kroppen arbeid under fordøyelsen, men inneholder færre kalorier enn det beløpet brent av under fordøyelsen, ifølge Monter FAQ. I praksis ender kroppen opp tegning fra sitt eget fett eller energireserver for å forbrenne en negativ kalori mat. I tillegg har noen av disse matvarene også stimulere kjemikalier og hormoner som fremskynde metabolisme prosesser. Negative kalori mat inkluderer et utvalg av frukt og grønnsaker, som brokkoli, selleri, løk, grønne bønner, grapefrukt, epler og appelsiner. I praksis kan fordøyelsessystemet skje raskere betraktelig på en diett bestående av både fett-brenning og negative kalori mat.

Matvaner

Kroppens stoffskifte prosesser naturlig slå inn i sin egen rytme basert på hvilke typer mat en person spiser og hvor ofte han spiser, ifølge Forbruker ressurs sted. Den gamle sa: "frokost er dagens viktigste måltid av dagen" vitner om hvordan fordøyelsessystemet gjør det meste av hva den har når en person hopper frokost. En savnet eller hoppet over måltid ber kroppen å bremse metabolisme prosesser for å gjøre hvilke næringsstoffer det har tilgjengelig for bruk. På den annen side, å spise små porsjoner i løpet av dagen hastigheter opp fordøyelsesprosess ettersom nødvendige næringsstoffer forsyninger er til stede. I praksis kan en person betydelig raskere hans fordøyelsessystemet ved å inkludere fett-brenning og negative kalori måltider i løpet av en seks-måltid-en-dagers plan for små-porsjon måltider.