Digidexo.com

utslett uregelmessig rødt skjellende

Allergiske Utslett hos barn

Som definert av MedicineNet.com, utslett er definert som et utbrudd av støt på legemet. Dette utbruddet forandrer måten huden ser og føles. Vanlige typer utslett er ikke-smittsomme, skjellende flekker i huden, ujevn hud forårsaket av en sopp eller bakterier og røde nupper over hele kroppen. Selv utslett er vanligvis midlertidige, og ikke farlig, er de fortsatt et resultat av skadelige cotangens i kroppen. Voksne lider av litt mer enn mild forlegenhet ved utbrudd av utslett; Men barn, og deres underutviklet immunsystem, kan lide langt mer.

Vannkopper

Fordi barn er ikke like utsatt for å vaske hender eller bor borte fra syke venner som tenåringer og voksne er, de er mer sannsynlig at kontrakten et virus eller smitte utslett. En av de mest vanlige bakterielle utslett er vannkopper. Symptomer varer vanligvis to uker, og oftest, gjør litt mer enn å lage et barn ubehagelig kopper. Det kan være svært alvorlig for et barn med en mangelfull immunsystem eller en sykdom eller skade som HIV / AIDS. Vaksinasjoner har blitt utviklet i løpet av de siste 15 årene som tilstrekkelig i å beskytte barn mot vannkopper. Disse bør gis før barnet fyller sin første bursdag. Den tidligste måten å fortelle om et barn har vannkopper er å se om han utvikler røde, kløende nupper på kroppen; humper vil bli ledsaget av feber eller hodepine. Vannkopper er utrolig smittsomt og bør behandles som sådan. Havremel bad er effektive i å subsidiere en kløe forbundet med vannkopper.

Meslinger

Meslinger er en annen utslett som ikke er så farlig som de fleste andre, og kan forebygges med en vaksine skudd i tidlig alder. Tidlige symptomer på meslinger inkluderer tett nese, feber og rødhet i øynene. Barn med meslinger vanligvis føler og ser sykere enn de faktisk er. Langvarige effekter av meslinger er svært sjeldne. Hvis barnet ditt lider av meslinger, gi dem rikelig med væske og sengeleie som det er ingen behandling for sykdommen utsiden av vaksinasjon.

Petekkier

Petekkier er preget av røde og lilla flekker på huden. De er ikke støt som vannkopper og er forårsaket av ødelagte blodkar i huden. Prikkene er blemmer under huden av ødelagte blodkar. De fleste barn vil ha en alvorlig feber også, som er forårsaket av en viral sykdom.

Barn med petekkier kan vises veldig sunt eller veldig syk. Hvis barnet ditt viser noen av de ytre symptomer, ha henne se en lege umiddelbart. Unnlatelse av å søke legehjelp kan være dødelig. Røntgen og blodprøver kan fastslå årsaken til petekkier.

Skabb

Det er flere utslett som er forårsaket av sopp eller parasitter, skabb være en av de mest vanlige. Utslettet vil komme som et resultat av å være i nær kontakt med en skjerv. Det tar ca to uker for midd å hule seg inn i barn, så symptomer bør starte rundt denne tidsrammen. Forebygging er den beste måten å bekjempe skabb. Undervisning barnet god hygiene vil gå langt i å hjelpe dem å unngå ikke bare skabb, men de fleste andre infeksjoner og utslett i tillegg. Har barnet ditt lære viktigheten av å ikke dele klær eller hatter, da dette vil ofte føre til skabb og andre hudsykdommer. Sørg for å være forberedt når barnet ditt har blitt diagnostisert, som skabb er utrolig smittsomt. Hvis ett familiemedlem kontrakter tilstanden, må alle i husstanden sjekkes med en gang. Det finnes reseptbelagte medisiner tilgjengelig for de som lider av skabb.

Milia

En av de vanligste hud utslett som nyfødte kan kontrakten kalles milier. Den er karakterisert ved små gule og / eller hvite støt over hele kroppen. Det er forårsaket av en cyste oppbygging av hudceller. Greasy hudceller kan bygge opp i armhulene, bleie eller i hodebunnen. Mens det ser utrolig smertefullt og farlig for babyen din, det er ikke farlig og kan behandles enkelt med familien din barnelege.

Typer utslett

Typer utslett


En hud utslett av noen andre navn er fortsatt et hudutslett. Men det kan også være kjent som eksem, dermatitt, elveblest, en soppinfeksjon eller en rekke andre plager. De fleste produsere lignende resultater av kløende, røde flekker, ujevnheter eller oser pustler som stikker ut fra huden. Behandling av utslett gjøres best ved å forstå hvor de kommer fra, og deretter søker lege for å oppheve problemet.

Eksem

Eksem er en bred kategori som omfatter en rekke kløende, skjellende flekker. Den vanligste typen eksem er atopisk dermatitt, en arvelig tilstand som ofte sparker i gir i tidlig barndom. Denne tilstanden forlater gutt med skjellende flekker på hans armer, ben, torso, hodebunnen og kan ofte resultere i røde, sprukne kinn. Eksem ser ut til å forsvinne og dukke opp igjen på egen hånd, ikke direkte resultatet av å komme i kontakt med noe konkret. Det gjør imidlertid, ofte blir verre om vinteren når luften er tørr og kald, og huden blir lettere forverret.

Contact Dermatitis

Kontakteksem er forårsaket av noe som irriterer huden. Dette kan komme i form av et bestemt materiale som bare kommer i kontakt med huden eller ved gjentatt misbruk av huden, så som harde og obsessive håndvask. Utslett fra kontakteksem varierer vanligvis produserer skjellende røde flekker som er sår og øm. Poison Ivy er et godt eksempel på kontakteksem, som er et resultat av seg chintzy, nikkel-basert smykker som kan slå huden skjellete eller grønn. Denne type utslett er vanligvis inneholdt i det området hvor stoffet rørt huden.

Infeksjoner

Sopp og bakterielle infeksjoner er en annen årsak bak en rekke utslett som resulterer i skjellende flekker i huden. Soppinfeksjoner vanligvis påvirke hudfolder, som hvor bena koble til lysken eller under brystene. De produserer også lyse røde flekker med pustler rundt omkretsen. Bakterielle infeksjoner kan produsere et spredt serie av kløen punkter over et bredt område, for eksempel på baksiden, eller være inneholdt i et enkelt område som produserer en sint, red welt eller lapp. Den vanligste bakterielle infeksjoner er som forårsaket av staph eller strep bakterier og oftere oppstår hos barn enn hos voksne.

Andre

Røde, kløende nupper som dukker opp over ulike områder er en annen vanlig type utslett. Disse er vanligvis kalles av noen type virus eller en allergi, så som en detergent som brukes på klær som deretter gnis mot huden, og gjør det uutholdelig. En annen type utslett er elveblest, som vises som hevet, kløende, og er også ofte forårsaket av en allergisk reaksjon på et stoff, inkludert bie stikk eller noe personen spiste.

Forebygging / løsning

Komme til lege bør være første prioritet for alle som lider av noen form for utslett. Mens de fleste av dem er ikke smittsom, kan bivirkningene ofte være uutholdelig, og bare bli verre hvis stadig riper eller venstre ubehandlet. Over-the-counter aktuell kremer kan bidra til dempe noe av ubehaget på vei til legen, men en full diagnose er best slik at legen kan videre foreskrive noe å forholde seg til årsaken til utslett og ikke bare dens virkninger.

Hvordan bruke høyt blodtrykk medisiner

Hvordan bruke høyt blodtrykk medisiner


Du har nylig ble diagnostisert med høyt blodtrykk. Det betyr at du må begynne å opprettholde en sunnere vekt, kutte ned på salt, trene mer, overvåke alkoholforbruk og-viktigst-ta blodtrykk piller. Tar med høyt blodtrykk medisinen som foreskrevet får du følelsen bedre og sette deg på veien til en sunnere deg!

Hvordan bruke høyt blodtrykk medisiner

Bli kjent med de mulige bivirkninger forbundet med å bruke høyt blodtrykk medisinering. De kan inneholde: slapphet, uregelmessig hjerterytme, søvnløshet, allergilignende symptomer, depresjon, leddsmerter eller hevelse, utslett, uregelmessig avføring og hodepine.

Finn ut om din medisin har noen interaksjons advarsler eller om du bør holde deg unna noen matvarer.

Vit når du skal ta medisinen. Visse høyt blodtrykk medisiner må tas før sengetid. Som tillater dem å begynne å gjøre jobben sin over natten for å redusere mulig blodtrykksøkning på starten av dagen. Andre meds kan føre til søvnighet og også bør tas om kvelden.

Etablere en rutine for å ta blodtrykket medisinering. Det kan bety å ta pillen på et bestemt tidspunkt hver dag, minner deg selv med Post-it® Notes, merke den på en spesiell medisinering kalender, med en eske eller sette opp daglige påminnelser på datamaskinen.

Forstå de ulike rusmidler. Legen din kan forskrive en av flere blodtrykksmedisiner. En vanndrivende arbeider for å eliminere salt og vann fra kroppen din og kontrollere trykket ditt. Betablokkere vil senke blodtrykket ved å regulere hjerterytmen. Andre effektive medikamenter for å senke trykket ditt er vasodilatorer, ACE-hemmere og kalsiumblokkere. Deres jobb er å roe ned og utvide trange blodårer.

Hint

 • Blodtrykket medisiner er utviklet for å jobbe hele dagen. Forvent virkningene å trappe ned etter 16 timer.
 • Refill din resept før du tar den siste pillen.
 • Pillboxes kan finnes i de fleste butikkene.
 • Ikke slutte å bruke din høyt blodtrykk medisinering med mindre instruert av legen din.
 • Pass på at alle medisiner er låst opp, utenfor barns rekkevidde.
 • Aldri ta en annen persons reseptbelagte medisiner.
 • Kontakt legen din hvis opplever bivirkninger eller annet ubehag.

Bivirkninger av Blæretang

Blæretang, også kjent som blæretang, er en tang som kommer i Atlanterhavet og Stillehavet, samt de baltiske og Nordsjøen. Andre navn på denne tang omfatter svart tany, kuttet luke, sjø eik, blære fucus, svart tang, rockweed og rock tang. Fucus var den første kilde jod i 1811, og ble anvendt for behandling av struma, som er en skjoldbruskkjertelen svelling forårsaket av en mangel på jod. Som med noen form for behandling, er det potensielt negative bivirkninger for å ta Blæretang.

Funksjon

På 1860-tallet, ble det antatt at Blæretang kan stimulere skjoldbruskkjertelen og derfor bidra til å bekjempe fedme ved å øke metabolismen til høyere nivåer. Helt siden den gang har Blæretang vært et vanlig innslag i mange vekttap rettsmidler og kosttilskudd.

Advarsel

Overdreven dosering av Blæretang kan føre til flere alvorlige, ugunstige bivirkninger slik som skjelving eller skjelvinger, hurtig puls, høyere blodtrykk og hypertyroidisme. Noen ganger selv bare den anbefalte doseringen mengde Blæretang kan føre til disse bivirkningene. Hvis noen av disse bivirkningene er erfarne, bør en medisinsk faglig kontaktes umiddelbart.

Allergisk reaksjon

En mulig bivirkning å ta Blæretang er allergisk reaksjon. Allergiske reaksjoner er en av de mest vanlige bivirkninger som er knyttet til denne tang. Med den allergiske reaksjonen, kan enkeltpersoner oppleve eksem, elveblest, utslett, uregelmessig pustemønster og kløe.

Betraktninger

Det er visse personer som bør unngå å bruke denne alger som behandling for enhver pris. Disse menneskene er gravide eller ammende kvinner, barn, personer med blødningsforstyrrelser, personer med stoffskifteproblemer og personer med følsomhet for jod. Personer som har disse forholdene, og kombinerer det med å ta Blæretang kan oppleve alvorlig negative bivirkninger som overdose jod symptomer som hypertensjon.

Andre uønskede bivirkninger

Noen mindre vanlige bivirkninger bivirkninger for å ta Blæretang har nerve og nyretoksisitet, reduserte nivå av blodsukker, antikoagulerende (blodfortynnende) resultater som unormal blødning og selv avføringsmiddel-lignende resultater etter inntak av alger.

Hjem behandling for perioral dermatitt

Perioral dermatitt er en tilstand som fører til et utslett å bryte ut på ansiktet, vanligvis rundt munnen og nesen. Dette utslett er vanligvis humpete, skjellende og rød, og er ofte ledsaget av en mild kløe eller svie. Heldigvis kan perioral dermatitt behandles svært enkelt hjemme ved hjelp av en rekke naturlige behandlinger og hjem rettsmidler.

Perioral dermatitt Basics

Perioral dermatitt er ikke en alvorlig hud tilstand; men det kan føre til alvorlige følelsesmessige problemer på grunn av sin skjemmende utseende. Denne ansikts hudutslett kan behandles svært enkelt, men det kan komme tilbake ofte avhengig av årsaken til utbrudd.

Perioral dermatitt kan påvirke hvem som helst, selv om det er mer vanlig hos voksne kvinner og synes å sjelden påvirke små barn eller menn. Det er diagnostisert bare via visuell undersøkelse av en hudlege og krever ingen spesiell test for nøyaktige diagnoser.

Årsaker til perioral dermatitt

Hudleger mener at det er flere årsaker som kan bidra til perioral dermatitt. En av de mest vanlige årsaker er lang tids bruk av steroidale kremer eller spray steroid som er inhalert gjennom nesen eller munnen.

Andre faktorer som kan føre til denne hud tilstand inkluderer en overdreven bruk av noen ansikts kremer eller kremer og selv bruk av fluoridated tannkrem i enkelte personer med sensitiv hud ansiktsbehandling.

Hjem Behandling av perioral dermatitt

Perioral dermatitt kan behandles svært enkelt uten bruk av reseptbelagte medisiner. Det første trinnet er å slutte å bruke noen steroide medisiner som du kanskje på. Dette omfatter alle typer hydrokortison krem, selv reseptfrie, som du kan anvende for å kontrollere utslett. Det forverrer faktisk tilstand, snarere enn å gjøre det bedre.

Ikke bruk tunge kremer eller ansiktskremer på det berørte området, som de også gjøre tilstanden verre. Bruk en svært mild ansiktsrens, ikke såpe, for å rense ansiktet daglig. Ikke skrubb på ansiktet overdrevet; bare rense huden forsiktig med fingertuppene for å unngå å forverre utslettet. Motstå plukke eller klø utslett, som også vil gjøre det verre. Hvis du bruker en fluoridated tannkrem, bytte til en nonfluoridated merkevare, i hvert fall inntil utslettet avtar. Du kan også prøve å bruke en aktuell antibakteriell krem ​​for raskere lettelse.

Hvordan holde perioral dermatitt fra gjentakende

Når du er i stand til å få utslettet til å gå unna, unngå å bruke produkter som er kjent for å forårsake utbrudd. Dette vil gå langt i å hjelpe til å forhindre en ny utbrudd av utslett oppstår. Du kan også fortsette å bruke aktuell antibakteriell krem ​​på de tidligere berørte områdene, da dette vil bidra til å forhindre en ny utbrudd også, men dette bør ikke gjøres i mer enn noen få måneder av gangen.

Hvordan stoppe Imipramin

Imipramin er et generisk navn for reseptbelagte stoffet Tofranil, som brukes i behandlingen av depresjon, og for å behandle barn for sengevætning. Det er på grunn av bivirkningene som noen pasienter velger å slutte å ta narkotika. Andre kan bestemme seg for å gå av Imipramine fordi en lege mener deres tilstand kan forbedre eller de ønsker å prøve en annen antidepressant. Følg disse trinnene for å stoppe Imipramine.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din dersom du tar Imipramine og opplever noen av de alvorlige bivirkninger forbundet med stoffet, inkludert allergiske reaksjoner som elveblest og utslett, uregelmessig pust og puls, skjelvinger og rykninger, kramper, selvmordstanker og forverring depresjon.

Spør legen din om nedtrapping stoffet kan være tilrådelig for din spesielle tilstand. Avhengig av alvorlighetsgraden av depresjon, kan en lege forskrive en mindre dose, eller henvise deg til å ta din nåværende dose sjeldnere å lette abstinenssymptomer.

Vet at langvarig bruk av Imipramine kan føre til avhengighet og abstinenssymptomer, som kan inkludere ekstrem tretthet, søvnløshet, angst og alvorlig hodepine. Snakk med legen din dersom du opplever noen av disse symptomene mens avvenning off Imipramine.

Har du en alternativ behandlingsplan klar til å gå når du slutter å ta denne antidepressant stoffet. Symptomer på depresjon vil trolig dukke opp igjen kort tid etter seponering Imipramine.

Hint

 • Fortell legen din om alle medisiner du tar før du stopper en antidepressant narkotika eller bytte til en annen. Diskuter din tilstand og medisiner hvis du er gravid eller kan bli gravid.

Tegn og symptomer på Candida

Candidiasis moniliasis, mer vanlig referert til som candida, er en soppinfeksjon av hud eller slimhinner i kroppen. Candida er i utgangspunktet en gjærinfeksjon, som kan påvirke forskjellige deler av kroppen, så som munnen, hud og genitalia. Candida gjær er en parasitt som finnes i tarmen, forårsaker svekket immunforsvar og diverse problemer med andre indre organer. Selv om det ikke alltid anerkjent av det medisinske fellesskapet, candida ofte blir behandlet av alternative medisinske behandlingsformer. I den følgende artikkelen vil du oppdage noen tegn og symptomer på Candida moniliasis.

Vaginitis

Vaginitt er en soppinfeksjon i skjeden. Utflod har en tykk, cottage cheese utseende, og kan være hvit, gul eller grønn. Det er kløe og svie på innsiden eller utsiden av vaginal området. Når en kvinne lider av vaginitis, kan samleie og vannlating være smertefullt. Gjær infeksjoner som fører til vaginitis kan være forårsaket av en ubalanse i "gode" bakterier, vanligvis som følge av antibiotika. Antibiotika kan drepe bakterier som er avgjørende for balansen og funksjon av kroppen din, som fører til gjær infeksjoner.

Trådformete Spit eller Krakk

Du kan undersøke din spytte eller avføring for å se etter candida infeksjon. Spytte inn en kopp med vann. Hvis spiddet er uklar eller synker, har du kanskje en candida infeksjon. Hvis spytte flyter, men så etter ca 15 minutter begynner du å se tråd utstikkere synker til bunnen av glasset, du også kan ha candida. Dette kan også skje i avføringen; tynne, edderkoppaktige utstikkere vil lekke fra avføring og synker til bunns.

Digestive Problemer

Candida kan føre til en rekke problemer med fordøyelsen. Visse matvarer og drikker som brus, alkohol, meieriprodukter og rask mat, kan forverre eksistensen av candida. Å ha en konstant søt tann kan være et tegn på at du har en candida infeksjon. Symptomer kan inkludere magesmerter og magesår, dårlig ånde, oppblåsthet, mat følsomhet, forstoppelse, diaré og irritabel tarm syndrom. Disse problemene ofte kan forebygges ved å følge en streng, sunt kosthold.

Bleie utslett

Bleieutslett hos babyer kan ofte være forårsaket av Candida. Wetness av bleien mot babyens hud allerede kan forårsake irritasjon, men det kan også formere de mikroorganismer som kan forårsake en soppinfeksjon av hud. I motsetning til vanlig bleie utslett, er kantene av candida bleie utslett definert med en skjellende vekst, mens kanten av vanlig bleie utslett er spottier og mer spredt. Utslettet er også svært rød og fuktig, noen ganger ledsaget av små røde nupper.

Thrush

En infeksjon i munnen er referert til som trost og er forårsaket av candida albicans. Det er ikke vanlig å se trost i en voksen, men noen eldre mennesker med svekket immunforsvar har vært kjent for å ha den. Infeksjonen vanligvis påvirker babyer og småbarn, og er preget av hvite flekker i munnen som har en cottage cheese utseende. På grunn av smertene som følger disse hvite flekker, som til tider blør hvis det er et forsøk på å tørke dem bort, kan babyer og småbarn blir pirkete om å spise. Hos voksne kan infeksjonen føre til en tørr munn og gjøre maten smaker forferdelig.

Tegn på Ring Worms

Ringorm er en vanlig soppinfeksjon i huden problem som kan ramme alle område av kroppen. Ifølge Medline Plus, en tjeneste av det amerikanske National Library of Medicine og National Institutes of Health, ringorm som påvirker lysken kalles vanligvis jock kløe, og ringorm på foten kalles også fotsopp. Vanligvis vil mange ulike områder av huden bli påvirket av ringorm på samme tid. Sykdommen er svært smittsom, men lett å behandle hvis du gjenkjenne tegn.

Rundskriv Utslett

Medarbeidere ved Mayo Clinic sier en av de første tegn på ringorm er et ringformet utslett på huden din. Utslettet er rød og betent rundt kanten, selv om det er en sunn flekk på huden i midten av sirkelen. Styret i helsefremmende og utdanning, eller DHPE, sier ringorm på kroppen først viser seg som "en flat, rund flekk hvor som helst på huden bortsett fra hodebunnen og føtter." Medline Plus sier de røde flekker kan få blemmer, oser og klø. Det vanligste stedet for ringorm infeksjon på kroppen er lysken.

Håravfall

Pasienter som har ringorm påvirker skalp eller skjegg områdene vil ha bare flekker. DHPE sier ringorm i hodebunnen begynner vanligvis som en kvise som blir større. Som den røde utslett vokser, etterlater den skjellende flekker av hårløs hud. Infiserte hår er sprø og bryte enkelt. Noen pasienter kan ha gulaktig skorpe områder på hodebunnen sin. Mayo Clinic ansatte sier ringorm i hodebunnen er mest vanlig hos småbarn og skolebarn.

Itchy Feet

Ifølge Mayo Clinic, ringorm i foten ser ut som en kløe eller brennende følelse mellom tærne eller på fotsålene. Pasienter med fotsopp kan også oppleve kløende blemmer på føttene og sprekkdannelser eller flassende hud. Ringorm kan også infisere tåneglene, og Medline Plus rapporterer at infiserte negler er misfarget, tykk og smuldrer.

Misfargede negler

Ringorm kan også infisere neglene, og Medline Plus rapporterer at infiserte negler er misfarget, tykk og smuldrer. Spiker infisert med ringorm er meget sprø og kan til og med gå i oppløsning.

Vanlige Utslett hos barn

Et utslett er beskrevet som en reaksjon i huden forårsaker en rød utbrudd. Mange gjerningsmennene kan føre til utslett, inkludert en infeksjon, allergi, et virus, et insektbitt eller en reaksjon på en bestemt medisin. Ifølge askdrsears.com, et nettsted som drives av pediatriske leger, de fleste utslett er ikke skadelig og ikke trenger noen behandling, men noen er alvorlig og har blitt forårsaket av noe som er potensielt dødelig. Hvis du oppdager at barnet ditt har utslett, prøve å finne ut hva som kan ha forårsaket det, og kontakte legen sin.

Elveblest

Elveblest er renner som kan dukke opp plutselig og spredte seg raskt. De forekommer ofte på stammen, noen ganger vises på ekstremiteter og sjelden vises på ansiktet. Elveblest kan vises i ulike former: rund eller uregelmessig, små eller store, og i klynger eller alene. De kan være forårsaket av en allergisk reaksjon, eller ved en kald eller feber. Skjønt elveblest er generelt ikke skadelig for seg selv, hvis en allergisk reaksjon har fått dem, de kan være farlige. Se barnet ditt for nøds symptomer som oppkast og pusteproblemer.

Eksem

Eksem kan være forårsaket av en genetisk predisposisjon for tørr og irritert hud eller hud allergi. Når mild, kan eksem vises som nivå tørre og hvite flekker, men når et barn gjennomgår en blusse opp han kan ha reist, rød, irritert patcher. Hos spedbarn og små barn, synes eksem ofte på de indre albuene og bak knærne. Eldre barn vanligvis opplever det på forsiden av knærne og utsiden av albuene. Eksem kan være kronisk eller midlertidig, delvis avhengig av hvorvidt det har blitt forårsaket av en allergi. Bare en lege kan diagnostisere og behandle eksem etter en full undersøkelse.

Vannkopper

Vannkopper er en virus utslett som er svært smittsom og vanlig blant barn. I begynnelsen synes kopper som noen få kløende røde nupper eller flekker. I løpet av de neste dagene, flere og flere humper vises og gamle humper blemme. Feber er vanlig og kan vare i opptil fem dager. Innen to uker, bør alle humper bli crusted over. Når alle av dem har klaka over og barnets feber er borte, er han ikke lenger smittsom.

Ringorm

Ringorm er en sopp utslett som overføres av andre infiserte mennesker eller dyr. Det klør som regel og det ser ut som en hevet ring med hud som virker normalt i midten. Det kan se ut som en ring eller til stede som mer enn 10 ring. En lege diagnostiserer vanligvis ringorm ved å ta noen tørr hud fra utslett og undersøker den. Utslettet er vanligvis behandles med over-the-counter anti-sopp kremer.

Kontakt Rash

Det er to typer av kontakt utslett. Den første utbrot på grunn av kontakt med slike irritanter som Poison Ivy og kjemikalier. Det ser ut som røde flekker eller støt på huden, og det kan ha en sprø overflate. Det er vanligvis begrenset til en eller et par små porsjoner på kroppen. Den andre type kontakt utslett er vanligvis spredt over hele kroppen og kan vises som små røde flekker eller kviser. Det kan være forårsaket av et irritasjonsmoment som gress, laken, vaskemiddel, basseng vann eller såpe. Begge kan bli behandlet med over-the-counter eller resept hydrokortison krem, avhengig av alvorlighetsgraden av utslett.

Baby Face Utslett Treatment

Baby Face Utslett Treatment


Når du ventet, har du sannsynligvis tenkt å ha en myk, klar-skinned spedbarn. Men ansikt utslett er vanlig blant spedbarn, og foreldre bør forvente å se minst ett utslett på babyen deres ansikt under sitt første leveår. Heldigvis, de fleste utslett er ikke alvorlig, og behandling - om noen er nødvendig - er relativt grei.

Eksem

Eksem hos spedbarn vises i tan-farget eller rødlige flekker av grov, humpete eller skjellende hud. Som eksem blir verre, lappene blir mer kløende og kan sive og deretter skorpe over. Det er viktig å forebygge eksem fra å nå dette punktet, eller det kan føre til infeksjon på grunn av riper.

Hvis du mistenker at barnet ditt har eksem, diskutere det med din barnelege. Noen ganger eksem er forebygges gjennom endringer i kostholdet.

Behandlingen begynner vanligvis ved å bytte til en mild og fuktighetsgivende såpe (som Dove), brukes bare som absolutt nødvendig. Etter bad, kan vaselin eller Aquaphor påføres på huden. Sørge for at barnet ikke får overopphetet er også viktig.

Dersom disse tiltakene ikke hjelper, kan barnelege forskrive en steroid krem ​​for utslett.

Heat utslett

Når babyen blir overopphetet, kan hun utvikle en klar eller rødt utslett på hennes ansikt, hals, armer og bryst.

Heat utslett kan forebygges ved å holde babyen kledd i lys, løse klær (eller bare en bleie) i varmt vær. Klimaanlegg, bor i skyggen, og snyltende med kaldt vann hjelp, også.

Heat utslett kan også oppstå om vinteren hvis du overdress barnet ditt eller plassere ham i et rom som er kunstig oppvarmet. Til riktig kle barnet ditt, bør du vurdere hva slags klær du vil finne komfortabel under omstendighetene (lange eller korte ermer, bomull eller flanell, for eksempel) og kle barnet ditt deretter.

Newborn Rash

"Newborn utslett" er et generelt begrep som beskriver en rekke vanlige utslett hos nyfødte, inkludert erythema toxicum (et utslett med flekkete røde flekker som har hevet hvite eller gule sentre), milia (hvite kviser på nesen og haken) og neonatal akne (som ser ut akkurat som tenåring eller voksen akne). Ingen av disse trenger behandling, og alle forsvinne i løpet av få uker.

Milk Rash

Hvis babyens kinn, hake og munn-området har utslett, kan det være melk utslett - en allergisk reaksjon på melkeproteiner. Vanligvis går melk utslett bort uten behandling, men hvis det varer mer enn en måned, kan barnelege ha babyen prøve en soya formel eller en formel med brutt ned melkeproteiner. Ammende mødre kan være i stand til å kurere problemet ved å ikke konsumere melkeprodukter. Steroid kremer kan også bidra til å rydde opp vedvarende tilfeller.

Drool Rash

Når babyen begynner å klippe tennene, kan han sikle mer, forårsaker et utslett på haken og kanskje kinnene. Utslettet kan reduseres ved å forsiktig skylle babyens ansikt morgen og kveld (ved hjelp av vann og ikke såpe eller vaskeklut). Et lag av Aquaphor eller vaselin på hennes kinn og hake kan også beskytte mot irritasjon av sikkel.

Hvordan å behandle alvorlig bleie utslett

Hvordan å behandle alvorlig bleie utslett


Bleie utslett er en vanlig hud infeksjon forårsaker røde, skjellende flekker på babyens hud under bleien. I alvorlige tilfeller kan det føre til blemmer og pus-fylt sår. Årsaker til bleie utslett inkluderer skitne bleier igjen på for lenge, irritasjon fra dårlig tilpasset bleier eller vaskemidler, eller endring i kostholdet som kan skape endringer i avføring. Selv om bleie utslett er ikke farlig, bør alvorlige tilfeller bli tatt på alvor. Sørg for at du adressere alle mulige årsaken til utslett slik at barnet kan leges raskt.

Hvordan å behandle alvorlig bleie utslett

•  Ring legen din. I tilfelle av alvorlig bleie utslett, kan legen din velge å foreskrive en aktuell soppdrepende eller steroid krem ​​for å hjelpe fjerne infeksjonen raskt. Selv om han ikke tror en resept fløte er nødvendig, kan han foreslår bruk av en over-the-counter middel slik som vaselin for å bidra til å holde fuktighet bort fra huden.

Fortell legen din om eventuelle endringer i kostholdet, som endringer i babyens avføring er en vanlig årsak til bleie utslett. Be ham om å anbefale ulike matvarer mens utslett er healing.

Endre babyens bleie så snart den er skitten. Forlater en skitten bleie på for lenge kan gjøre eksisterende utslett verre. Pass på at ren bleie er løst opp, noe som vil hjelpe luften sirkulere og redusere irritasjon forårsaket av friksjon.

Rengjør og tørk bleieområdet helt hver gang du skifter bleier. Bruk en myk, ren klut, og unngå å bruke alkohol våtservietter, noe som kan føre til ytterligere irritasjon.

Bytt oppvaskmiddel. Hvis du bruker tøybleier, kan vaskemiddel du bruker være irriterende babyens hud. Prøv et mildt vaskemiddel og se om symptomene forsvinner.

slutte å bruke hudpleieprodukter som kremer eller pulver, som kan inneholde forbindelser babyen din er allergisk mot. Hvis symptomene forsvinner raskt, kan disse produktene har vært den skyldige.

Gi babyen naken tid. Uansett hvor rent du holde babyens bunn, bleier fortsatt skape de varme, fuktige forhold som bleie utslett blomstrer i. Spesielt i alvorlige tilfeller, tillate så mye bleie-fri tid som du kan slik at huden holder seg tørrere lengre og har en sjanse til å helbrede .

Hint

 • Hvis du bruker tøybleier, unngå tøymyknere som kan føre til ytterligere irritasjon og skyll dem en ekstra to til tre ganger for å sørge for at alle såpen er borte.
 • Bruker svært absorberende bleier for å holde babyens bunn så tørr som mulig.
 • Ikke bruk talkum pulver fordi det kan komme i babyens lunger.
 • Ikke bruk maismel fordi det kan forverre infeksjonen.

Hudirritasjoner, renner og utslett

Hudirritasjoner, renner og utslett


Huden er kroppens største organ i en persons kropp. Foruten ting som for eksempel en persons ansiktstrekk, kroppstype eller høyde, er huden også det første folk legger merke til. Derfor, når noe er galt med huden, slik som et utslett, irritasjon eller renner, den enkelte ønsker ofte å søke behandling for raskt å gjenopprette eller forbedre hudens tilstand. Men før behandlingen starter, må personen vet hva problemet er.

Hudirritasjoner

Hudirritasjoner refererer til forverring huden gjennomgår etter at den har kommet i kontakt med kjemikalier, stoffer som oljer eller såper, syrer og vann. De irritanter føre til at huden blir ekstremt tørr eller sprukken fordi huden porene blir tilstoppet. En type av hudirritasjon som oppstår er forårsaket akne. Symptomer på hudirritasjoner inkluderer hevet humper som kan føle smertefullt. For eksempel, hvis en person er irritert av tungmetaller, iført en mental watch kan forårsake økning av smertefulle støt på håndleddet.

Skin renner:

Angioødem, vanligvis betegnet som hud renner, er hevelse som skjer under huden i stedet for på overflaten. Hevelsen oppstår spredt ut over i en linje rundt leppene og øynene, i halsen eller på føtter og hender. En type angioødem kalles elveblest. Selv forårsaket av en allergisk reaksjon, matvarer, insektbitt, treff, eksponering varme og vann, og medisiner kan forårsake renner. Et individ kan oppleve kløe og smerte. I motsetning til utslett, kan renner følge flere symptomer. Disse symptomene inkluderer pustevansker og magekramper.

Utslett

En hudutslett endrer tekstur og farge på en persons hud. Imidlertid, forekomsten av utslett avhenger av typen av symptomer. For eksempel finnes det to typer utslett. Kontakteksem er forårsaket av noe som en person berører. Derfor blir huden betent av ting som såper, kosmetikk, kjemikalier som finnes i latex, klær og elastisk. Seboreisk eksem har forskjellige symptomer. Det ser ut som skjellende, røde flekker bak ørene og rundt nese, munn, øyelokk og øyenbryn. Ifølge MedlinePlus Medical Encyclopedia, er seboreisk eksem forårsaket av alder, stress, værforhold, tretthet, alkohol-baserte kremer og sjeldne sjamponering. Utslett er også forårsaket av medisinske tilstander som psoriasis, eksem, helvetesild og impetigo.

Betraktninger

En person med problemer som irritasjoner, utslett og renner bør oppsøke lege for å være sikker på at ingenting er medisinsk galt. For eksempel kan hudutslett være forårsaket av medisinske tilstander så som revmatoid artritt, lupus erythematosus eller Kawasakis sykdom, i henhold til MedlinePlus Medical Encyclopedia. Renner kan være et tegn på infeksjoner som leukemi eller lymfom.

Underarm Utslett hos barn

Barn kan utvikle utslett på kroppen sin for en rekke grunn. Utslett kan dekke hele kroppen, eller kan være lokalisert i ett område, slik som under armene. Enkelte årsaker til underarm utslett hos barn er viral, mens andre er arvelig.

Psoriasis

Psoriasis fører til at cellene i huden til å bli overproductive, som fører til utvikling av skjellende skorper på huden. Psoriasis kan utvikle over hele kroppen, men kan sentral rundt underarmene.

Vannkopper

Vannkopper er en viral infeksjon som forårsaker feber og små, blistery flekker på kroppen, spesielt under armene og rundt brystet.

Fifth sykdom

Fifth sykdom starter med influensalignende symptomer, og får kroppen til å utvikle et svært rødt utslett. Dette utslett kan vises under armene og kan være svært smertefullt.

Elveblest

Elveblest er forårsaket av en histamin reaksjon i kroppen, noe som fører til at huden til å blusse opp med ekstremt kløende blemmer. Disse blemmer, når den er plassert under armene, kan være ubehagelig og irriterende.

Meslinger

Meslinger forårsaker en rødbrun utslett å spre seg fra forsiden ned til brystet og inn i området av armhulene. Det er ledsaget av feber og tørrhoste.

Årsaker til tørr hud og et kløende utslett i ansiktet, ryggen av knær og lår

Årsaker til tørr hud og et kløende utslett i ansiktet, ryggen av knær og lår


Utslett vises som tørre, kløende, skjellende områder på ulike deler av kroppen er ofte forårsaket av eksem. Eksem utslett vises på ansiktet, ryggen av knær og lår, og kan variere i utseende, alvorlighetsgrad og årsak. Eksem er et generelt begrep og dekker ulike typer utslett. Den presenterer vanligvis seg selv i barndommen, hovedsakelig hos barn som har allergi eller astma eller som har familiemedlemmer som gjør. Voksne kan også lider av eksem, spesielt i de bøyelige områder av kroppen.

Hva er eksem?

Eksem, også kalt atopisk eksem, er en vanlig hudlidelse som rammer både barn og voksne. Eksem forårsaker en rekke hudsykdommer som rød, flassende, kløende eller betent hud. Den konkrete årsaken til eksem er ikke kjent, men det er vanligvis en reaksjon på hud irritanter som for eksempel vaskemidler, såper og noen stoffer. Klimaet kan allergener og stress også utløse eksem. Tilstanden er ikke smittsom.

Områder berørt av Eksem

De som er berørt av eksem områdene varierer fra person. Hos voksne, utslett vanligvis vises på hender og albuer. Det vises også i skrukker eller bøyd områder av kroppen, slik som innsiden av albuer og undersiden av knærne. Det vanligvis påvirker barn forskjellig og kan dukke opp i ansiktet, hodebunnen, knær, albuer og hender. Eksem er ikke begrenset til disse områdene; det kan dukke opp hvor som helst på kroppen.

Symptomer på Eksem

Eksem produserer en rekke symptomer: kløe, rød hud; små, væskefylte blemmer som oser når riper; eller skjellete, tørr og crusted hud som blir tykk og læraktig fra overdreven skrape. Huden kan bli smittet hvis brutt mot riper. En lege kan diagnostisere eksem ved å undersøke huden og ta med en pasient historie. Noen ganger kan en del av skjellete hud er testet for å utelukke andre smittsomme hudsykdommer.

Behandling av Eksem

Behandlingen for eksem, avhenger av alvorligheten av utslett. Utslettet kan behandles med over-the-counter produkter som inneholder kortison for å hjelpe rolig kløe, hevelse og rødhet. Men hvis utslettet er alvorlig eller vedvarende, en resept på kremer som inneholder aktuelle immunomodulatorer (Tims) er vanligvis foreskrevet. De virker ved å endre kroppens immunrespons mot allergener. Andre alternativer er Kortison skudd eller piller.

Utslett

Et utslett er ikke en spesifikk sykdom, men heller refererer til utbrudd av røde nupper eller flekker på huden. Disse humper kan være skjellete, kløende, hovne, sprø eller blemmer, og kan skyldes en rekke medisinske tilstander.

Typer

Generelt kan et hudutslett være begrenset til en del av kroppen, eller være utbredt. Noen oppstå som et resultat av en bakteriell eller fungal infeksjon, andre kan være på grunn av allergi eller andre ikke-infeksiøse tilstander. Noen er et resultat av virus eller kan være en reaksjon på et legemiddel.

Utslett fra bakterier og sopp

Gjær infeksjoner og tinea, ofte kalt ringorm, er blant vanlige soppinfeksjoner som forårsaker et utslett. Disse skjellende utslett fra gjær infeksjoner ofte danner i varme, fuktige hudfolder, som for eksempel under brystene eller i lysken. Dette utslett er veldig rødlig og kan ha pustler rundt kantene.

Staphylococcus og strep er to typer bakterier som kan føre til blistery hudutslett assosiert med impetigo, en vanlig smittsom tilstand, spesielt hos barn.

Utslett ikke assosiert med infeksjoner

Kontakteksem er den vanligste typen av lokaliserte utslett ikke er forårsaket av en infeksjon. Poison Ivy og nikkel i kostyme smykker er vanlige årsaker til kontakteksem, som fører til lokaliserte kløende utslett.

Eksem er en hud tilstand som viser seg som tørre, røde, kløende flekker. Mest vanlig i babyer, det vanligvis forsvinner etter alder 3. Atopisk eksem er en form for eksem som skyldes allergi eller høysnue.

Psoriasis, en arvelig tilstand, fremstår som tørr, rød, skalering huden, oftest på albuer, knær og hodebunnen.

Andre typer utslett

En mer utbredt utslett kan forekomme som en allergisk reaksjon på et stoff du ikke har tatt før. Denne typen utslett er sannsynlig å dukke opp i løpet av de første par ukene av å ta den nye medisinen. Hvis du mistenker at din utslett er et resultat av medisiner, ringe legen din for å diskutere hvordan og hvor lenge du kan slutte å ta den for å avgjøre om dette er årsaken.

Helvetesild eller herpes zoster, er en smertefull hudlidelse som ofte inkluderer en rød, blistery utslett. Dette utslett følger banen til en nerve, og det er derfor det er så smertefullt.

Betraktninger

De fleste utslett kjøre sine kurs i løpet av få dager, og krever bare generell omsorg for eksempel å holde huden ren og bruke en aktuell agent for å redusere kløe og hindre videre smitte.

Hvis utslettet ikke klare seg på egen hånd, er det viktig å finne årsaken. Et eksem utslett kan likne et utslett assosiert med en sopp eller bakteriell infeksjon. Mens utslett som oppstår på grunn av en infeksjon, for eksempel impetigo, krever reseptbelagte antibiotika eller soppdrepende medisiner, gjør eksem ikke. Antibiotika kan ikke kurere et utslett som ikke kommer fra en bakteriell infeksjon, og det er viktig å begrense bruken av antibiotika til bare de infeksjoner som er forårsaket av en bakterie.

For helvetesild, som kan går igjen i de som har hatt vannkopper, er en vaksine nå tilgjengelig. Vaksinen har halvert forekomsten av helvetesild hos personer over 60 år.

Advarsler

Hvis du har eksem eller atopisk dermatitt, sjekk med legen din før du tar en koppevaksinasjon som denne kombinasjonen har tidvis ført til noen alvorlige bivirkninger.

Hva er årsakene til utslett eller eksem?

Utslett er støt på kroppen som endrer måten huden ser og føles. Siden det er så mange typer utslett, det er mange forskjellige årsaker. Elveblest er en vanlig type utslett preget av røde, hevet områder av huden som vanligvis kløende.

Fakta

Huden er mottakelig for infeksjon fra ytre årsaker, slik som bakterier, sopp, parasitter eller virus. Utslett kan også være forårsaket av irritanter som såpe, kosmetikk og vaskemidler. Noen medisinske tilstander utløse utslett, inkludert revmatoid artritt.

Årsaker

Hudutslett ha mange årsaker. Utslett kan utløses av infeksjoner av utenforstående inntrengere, eller de kan være forårsaket av arvelige hudproblemer som eksem eller psoriasis.

Betraktninger

Miljøfaktorer kan noen ganger utløse utslett, spesielt elveblest. Eksempler er varme eller kulde, insektbitt, sollys og stress.

Symptomer

Symptomer på utslett kan variere avhengig av årsaken. Utslett kan være irriterende, smertefulle eller kløende. Huden kan bli hovne, sprukne, skjellende, rød eller betent.

Home Care

De fleste utslett vil vise forbedring hvis du unngå irriterende stoffer og behandle huden din skånsomt. Ikke skrubb, og bruke milde rensemidler. Over-the-counter kremer kan gi en viss lettelse. Søke medisinsk hjelp for noen vedvarende utslett som ikke svarer til hjemmesykepleien.

Juletre Utslett: Pityriasis rosea

Juletre Utslett: Pityriasis rosea


The Christmas Tree Utslett (Pityriasis rosea) har fått navnet sitt fra formen på flekkene, som er lik formen på juletrær. Til å begynne med, er dens utseende meget lik andre typer av utslett, noe som gjør det vanskelig å diagnostisere.

Pityriasis rosea

Pityriasis Roseais en ganske vanlig hud utslett som er rød-rosa i fargen og er oftere lagt merke til i løpet av våren og høsten. Den første flekk eller flekker vil vises på magen og / eller baksiden, og disse blir referert til som "Herald Patches".

Dette utslett er ikke smittsomt, og det er vanligvis funnet hos barn og unge voksne opp til en alder av ca 30 år. Personer som lider med dette utslettet sjelden får det en gang.

Pityriasis Roseais er ofte utgangspunktet forvekslet for eksem, psoriasis eller ringorm.

Symptomer

I de fleste tilfeller, men ikke alltid, før utslettet viser offeret vil ha alle tegn på en kald, inkludert en sår hals, hoste og lunger. Men så snart en liten rød skjellende prikk, Herald Patch, vil vises enten på magen eller ryggen.

Sakte over de neste dagene og uker, antall prikker øker som det sprer seg over hele kroppen, danner flekker av skjellende utslett. Avhengig av personen, og årsaken, kan dette utslettet variere fra mildt kløende til ekstremt kløende.

Som prikker spredt på ryggen, danner de oppdateringer i form av juletrær.

Årsaker

Det er flere faktorer som blir undersøkt som kan være årsaken til dette utslettet, men hittil har ingen av dem viste seg at de er faktisk en årsak.

En mulighet som blir studert, i henhold til Drs. Daniel Stulberg of Utah Valley Regional Medical Centre og Jeff Wolfrey fra Good Samaritan Regional Medical Center, er at det kan være et resultat av en viral eller bakteriell infeksjon, men det er ikke ansett for å være smittsom.

En annen er at utslett kan være reaksjonen av et individ når man tar en bestemt type medisin, og medisiner har vist seg å forårsake utslett i pasienter med jevne mellomrom. Men det er mer vanlig å finne denne utslett hos pasienter som tar en blanding av medisiner som forårsaker deres kroppens kjemi til å reagere.

En annen mistenkte er sekundær syfilis, som også er kjent for å resultere i et tilsvarende organ utslett.

Cure og behandling

Den Pityriasis rosea Utslettet varer vanligvis alt fra fem til åtte uker, og dessverre, det er ingen kur. Men det finnes medisiner som kan brukes på utslett for å lindre kløe. Noen av disse er calamine lotion og sinkoksyd krem. Noen leger anbefaler å ta antihistamin piller som Benadryl å lindre lunger.

Hva gjør du hvis du tror du har det

Hvis du mistenker at du har Pityriasis rosea, bør du oppsøke fastlegen din med en gang. Det kan være et resultat av et virus som det ikke finnes noen kur, men i det minste kan du vite det og få de riktige kremer for kløe.

Det kan være et resultat av noen andre meds som du tar, og kanskje en endring i resept er nødvendig.

Men hvis du har grunn til å mistenke at det kan være et symptom på syfilis, ikke ta sjanser og bare håper at det vil gå unna. Se familien din lege umiddelbart.

Bleie utslett i en jente

Bleie utslett i en jente


En bleie utslett er en hudirritasjon som er funnet i en baby bleie området. Det er mange symptomer samt behandlingsalternativer for å prøve når babyen din jente presenterer med en bleie utslett.

Symptomer

Det er flere symptomer som kan vises hvis din baby girl har en bleie utslett. Disse symptomene er en lys rødt utslett som ser ut til å bli større over tid, skjellende områder på huden på kjønnsleppene og skjeden, kviser eller pus-fylt sår, eller skrape av kjønnsorganene hos eldre barn. Fordi bleie utslett vanligvis ikke kan spre seg utenfor området som dekkes av bleien, hvis en utslett ser ut til å spre seg andre steder, ta kontakt med barnelege.

Behandling

Den beste behandlingen for en bleie utslett er å holde området rent og tørt. Hvis det er mulig, er det beste løpet av behandling for å la henne bleie området luft ut. Dette innebærer å fjerne bleien, og slik at barnet kan gå uten for en periode av tid. Du kan legge babyen på et håndkle og prøve å holde henne sånn så lenge som mulig, men dette er nesten umulig hvis barnet ditt er mobil.

Bleie endringer

Avstå fra bruk av parfymerte våtservietter og elementer som maisstivelse og talkum under bleie endringer. Endre bleie ofte, og sette den på løst. Det er også mange bleie kremer som fungerer godt for å beskytte huden under bleien mot fuktighet, noe som kan gjøre utslettet verre.

Årsaker

Bleie utslett er ikke alltid forårsaket av en foreldrenes handlinger. Bleie utslett er svært vanlig hos spedbarn mellom fire måneder og 15 måneder gammel. De kan være forårsaket av syrer i avføring fra diaré; spise sure matvarer som sitrus produkter; og reaksjoner på visse såper, våtservietter eller vaskemidler. Bleie utslett kan også bli funnet i spedbarn som tar et antibiotikum eller som ammer fra en mor som tar et antibiotikum.

Andre forebygges årsaker inkluderer bleier som er for stramt, og gni på huden, og ikke holde området rent og tørt.

Når skal ringe en lege

Hvis en bleie utslett ikke forsvinner i løpet av to til tre dager, kan et besøk til legen være nødvendig. Din barnelege kan avgjøre om det er, faktisk, en bleie utslett og kan forskrive en aktuell salve som vil hjelpe, eller om bleieutslett blir forvekslet med en gjær infeksjon, som også er vanlig. I dette tilfellet vil en resept krem ​​for gjær infeksjoner foreskrevet. Hvis barnet ditt begynner å rum feber eller hvis utslettet blir til pus-fylt kviser eller blemmer, bør du også ta kontakt med barnelege.

Ulike typer utslett

Utdanning om utslett kan forebygge alvorlige bivirkninger som kan oppstå hvis ikke får den rette oppmerksomheten. Hudutslett ha mange årsaker, som bakterier, sopp eller kontakt med irriterende stoffer. Mange typer utslett trenger behandling under tilsyn av lege. Reseptbelagte legemidler som brukes til å behandle utslett krever flittig bruk som Wreckless håndtering kan gjøre mer skade enn godt.

Fakta

Det finnes forskjellige typer utslett, preget av sitt utseende. Hevelse, irritasjon og utseendet av lesjonene er symptomer på hudutslett. Årsaker kan tilskrives soppinfeksjon og allergi mot kjemikalier, sol eller vind. Noen typer er arvelig. Kun sertifiserte hudleger bør behandle disse hudsykdommer å hindre større helserisiko.

Typer Vanlige Utslett

Med eksem, også kjent som eksem er huden betent, hoven og utsatt for blemmer. Atopisk eksem oppstår i tidlig barndom og går i arv fra generasjon til generasjon. Det er vanligvis alvorlig med utslett utbrudd og kløe. Noen kjemikalier som finnes i sjampo, vaskemidler og parfymer resultere i kontakteksem. Hud som er overfølsomme for disse irritanter utvikler allergiske reaksjoner.
Voksaktig og skjellende utslett på ansikt, ører og hode kalles seboreisk eksem. En kronisk tilstand som forekommer blant folk 60 år og oppover er nummular dermatitt. Spedbarn lider av bleie utslett på grunn av langvarig eksponering for våte bleier. Barn ofte lider av virus og bakterieinfeksjoner som ringorm, stikkende varme, impetigo, vannkopper og meslinger. Elveblest vises som en plutselig utbrudd av papler som ofte kløende. De som har hatt vannkopper kan oppleve helvetesild senere i livet på grunn av reaktivering av det samme viruset igjen i systemet.

Symptomer på en Rash

De fleste utslett har lignende symptomer. Bortsett fra kløe og hevelse, folk med utslett opplever tørr og flassende hud, lesjoner, flassing og varme på den infiserte patch. Disse symptomene vises i varierende grad fra en person til en annen, avhengig av årsaken. Utbruddet av alvorlige tilstander som kortpustethet, feber, ekstrem sårhet og leddsmerter krever umiddelbar medisinsk hjelp.

Forebygging / løsning

Behandling av utslett er vanligvis lett å dispensere. De fleste typer leges av seg selv i løpet av noen uker. For rask lindring av kløe, er det anbefalt å bruke anti-klø kremer eller aloe vera gel. Fuktighetskremer kan rette utslett forårsaket av tøffe værforhold. Kortikosteroider og andre topiske kremer kan også benyttes. Sopp- og bakterieinfeksjoner finne rette gjennom antibiotika i pille eller krem ​​form. Når utslett ta lang tid å lege, leger foreskrive sterkere systemiske kortikosteroider som injectibles eller oral medisin. For å hindre utvikling av utslett, er det best å holde seg borte fra allergifremkallende materialer. Ved å bruke produkter for sensitiv hud hjelper også.

Advarsel

Sannsynligheten for fatale tilfeller av utslett er slank med tidlig behandling og forebygging. Ved å følge den rette resepten gitt av legen er viktig for hurtig lindring av hudsykdommer. Ved hjelp av aktuelle medisiner kan også forårsake overfølsomhet. Sterkere legemidler gis med tilbørlig tilsyn for å forebygge høyt blodtrykk, flere infeksjoner, hudskader, nummenhet, kvalme og hjerte og nyreproblemer.

Hva er årsakene til Body Utslett?

Utslett kan forekomme hvor som helst på kroppen eller over hele kroppen, og de kan ha mange årsaker. Mens utslett er vanligvis rett og slett tungvint og ikke farlig, kan noen utslett være tegn på en alvorlig tilstand som involverer andre organer i kroppen din. Enhver utslett som ikke rydde opp innen en rimelig tid, eller at ingen vedvarer bør undersøkes av en lege for å finne årsaken.

Arvelighet

En arvelig utslett er en som var gått ned fra dine foreldre eller besteforeldre i dine gener. To eksempler på arvelige forhold er eksem og psoriasis. Eksem innebærer skjellende flekker på armer, ben, hodebunnen og overkroppen. Det kan være betent og veldig kløende. Psoriasis årsaker hevet røde områder og sølvhvite skjell på albuer, knær, hodebunn og korsrygg.

Allergier

Stoffer som kan forårsake allergiske reaksjoner og føre til utslett inkluderer Poison Ivy og eik, parfyme, smykker den inneholder nikkel, vaskemidler og medisiner. Allergiske reaksjoner er preget av et kløende rødt utslett, noen ganger sammen med blemmer, og er plassert der huden din kom i kontakt med allergenet. I noen tilfeller er disse utslett kan spre seg, slik som de fra giftsumak og eik.

Infeksjoner

Sopp- og bakterieinfeksjoner kan forårsake kløende utslett. To eksempler på soppinfeksjoner er ringorm og gjær infeksjon. Ringorm vises vanligvis i foldene i huden din, for eksempel under brystene eller i lysken. Gjær infeksjon er også kjent som jock kløe hos menn. Brennkopper er en bakteriell infeksjon fra strep eller staph bakterier og er vanligvis funnet rundt nese og munn, underarmer og hender. Det er preget av store blemmer og / eller crusty flekker.

Virus

Virale utslett inkluderer infeksjoner i huden, som meslinger, vannkopper, herpes og helvetesild. Snarere enn å være på ett sted, er vanligvis disse utslett overalt. Det finnes ingen behandling for selve viruset i seg selv, men aktuelle medisiner brukes til å behandle kløende rødt utslett. Selv om det ikke er noen kurer, det finnes vaksiner mot noen virus som forårsaker utslett. Anti-virale medikamenter kan bidra til å undertrykke og redusere herpesutbrudd.

Insect Bites / Parasitter

Utslett fra insektbitt kan resultere fra seng bugs, mygg, lopper, chiggers og flått. Huden kan bli betent, irritert og kløende. De fleste er ikke alvorlig og må etterhvert gå bort. Imidlertid kan et utslett som utvikler seg til en okser-øye form være et tegn på Lyme sykdom, og du bør søke legehjelp. Skabb er et eksempel på en parasitt utslett. Det er preget av kløende pimply støt og muligens små blemmer. Aktuelle behandlinger er tilgjengelige for å behandle skabb.