Digidexo.com

Hva er garantert Cambridge Diet å gjøre?

The Cambridge Diet er egnet for alle vekttap mål eller livsstil, og selskapet selv sier at det ikke er noen som ikke kan gå ned i vekt på planen. Ved å opprette et stort kaloriunderskudd, hevder Cambridge at personer på diett ikke kan hjelpe, men gå ned i vekt. Selve måltidet erstatningsprodukter er tilgjengelig som supper, frokostblandinger, barer samt de opprinnelige rister. The Cambridge Diet ble kjent opprinnelig som The Food for Life-programmet ved opprettelsen ved Cambridge University i 1979 Selv om smaken av den opprinnelige formelen er fortsatt tilgjengelig i noen shakes, har selskapet økt mengden av protein og karbohydrater for å møte dagens kalori retningslinjer .

Ikke en flytende protein diett

The Cambridge Diet inneholder alle 22 aminosyrer og inneholder en balansert mengde vitaminer og mineraler, i motsetning til en ren protein flytende formel. Den inneholder også rundt 54 gram karbohydrater per porsjon. En ren væske protein diett uten karbohydrater og fett er ikke anbefalt av Food and Drug Administration.

Garanti?

Cambridge gir ingen garantier, og tilbyr ikke penger tilbake. Men selskapet sier klart at det er nesten umulig for en person som bruker sitt program om ikke å gå ned i vekt.

Sult

Cambridge sier at de som starter programmet bør forvente å føle seg sulten, spesielt i løpet av de første dagene av dietten. Etter en tilpasningsperiode, bør sult begynne å avta.

Suksess rate

The Cambridge Diet har eksistert i mer enn 20 år og ble testet i mer enn åtte år, ifølge FDA. Tester og brukerundersøkelser utført av selskapet i løpet av de siste tiårene har vist sine produkter er trygge og effektive når fulgt korrekt. Selskapet har også en 90 prosent brukertilfredshet.

Long Term

FDA har uttalt at dietter som bruker høy-protein shakes er mindre effektive for langsiktig vekttap. Mens flertallet av folk som bruker Cambridge Diet vil miste vekt i utgangspunktet, kan langvarig vekttap være vanskeligere å oppnå.